Motel Bates – druga sezona

Normanovi zločini postali su dio filmske kulture o kojima sve znaju ljubitelji horora, no pitanje kako je taj ubojica postao zločinac iz najgorih mora zasigurno golica znatiželju brojnih gledatelja.

Motel Bates 2

Na Hrvatskoj televiziji počinje emitiranje 2. sezone serije “Motel Bates” snimljene prema likovima iz romana “Psiho” Roberta Blocha. Ova napeta serija u 10 nastavaka govori o događajima koji su prethodili radnji “Psiha”, a njezina tema razotkiva kako se osobnost Normana Batesa razvijala u njegovoj tinejdžerskoj dobi. Fanovi će otkriti sve o mračnoj i izopačenoj pozadini njegove obitelji, iz prve ruke doznati koliko je dubok i zamršen njegov odnos s majkom Normom te kako je ona pridonijela nastanku najpoznatijeg serijskog ubojice na svijetu.

Podsjetimo se, priča počinje kad poslije tragične smrti muža Norma Bates, u potrazi za novim početkom, kupi motel na rubu idiličnog obalnog gradića White Pine Bay. Ubrzo Norma i Norman otkrivaju da grad nije baš onakav kakvim se čini i njegovi stanovnici neće im tako lako odati svoje tajne. Ali Batesi više neće dopustiti da ih itko maltretira i učinit će sve da prežive – i zaštite vlastite tajne.

U prvoj epizodi 2. sezone Norman je opsjednut smrću gospođice Watson. Istodobno, poslovanje njihovog motela je ugroženo kad Norma primi neočekivanu vijest o izgradnji zaobilaznice.

Prvu epizodu nove sezone “Motela Bates” gledajte 12. siječnja na Drugom programu HTV-a u 21 sat.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.