Junaci iz Oštrovca vraćaju se na TV ekrane

Nakon kratke pauze, junaci iz omiljenog sela od sljedećeg ponedjeljka ponovno će svojim zgodama i nezgodama zabavljati gledatelje u večernjim satima.

KPDP

Zanimljive dogodovštine iz Oštrovca dobivaju nove zaplete, pa tako sa sljedećim tjednom Oštrovčanima u posjet dolazi – Uskok! Ana Vilenica kao Vlatka te Siniša Ružić kao Stanko, predstavnici zakona, unijet će nemir među stanovnike Oštrovca koji će gledatelje nasmijati u svojim ‘akcijama’ skrivanja svojih nezakonitih radnji.

Saznavši kako Uskok ne njuška po Oštrovcu, već je za petama Kreši, kojega je otkucala vlastita žena, vidjet ćemo kakve će planove skovati Mile, Stipe i Sveto kako bi zaživjeli svoj stari plan da otjeraju Došenove iz sela. U strahu od zatvora, Krešo popušta Renatinim idejama te Katarinu i Tomislava zatvara u napuštenoj seoskoj kući, a u selo dolazi i odvjetnik u slučaju promjene ugovora o nasljedstvu.

Situacija u mjesnom odboru postaje sve napetija. Smicalice i kalkulacije nasmijat će gledatelje, a Oštrovcu se sprema novo predsjedničko imenovanje.

Ne propustite nove nastavke omiljene serije “Kud puklo da puklo” od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.