Anka Cvitanović postat će šefica kuhinje hotela

Strast prema okusima i mirisima, inovativnost i odvažnost u isprobavanju novih recepata i igranje začinima, sve je to dio velikog kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” koji se vraća u eter RTL Televizije!

Anka Cvitanović

Tek što je kuhinja u zagrebačkom studiju Jadran filma prestala mirisati po najfinijim slasticama, stižu nešto konkretniji kulinarski specijaliteti i ugađanje najistančanijim nepcima pred malim ekranima.

Prijave za show su u punom jeku, a interes za show je još veći nego prve sezone – do sada se već prijavilo više od 1500 natjecatelja! Svi oni, svoje bi kulinarsko umijeće željeli podijeliti s gledateljima RTL Televizije u nadi osvajanja bogate novčane nagrade od 100 tisuća kuna. No samo će njih 14-ero navući pregače i krenuti u kulinarske podvige, a onaj najbolji od najboljih kući će otići s velikom novčanom nagradom i titulom najboljeg amatera kuhara u Hrvatskoj. Ipak, ni preostalih 13-ero kandidata neće ostati praznih ruku jer, kako to već biva pojavljivanjem na televiziji, otvorit će im se mnoga vrata.

To svjedoči i prošla sezona. Naime, nakon showa, mnogi kandidati dobili su priliku baviti se svojim najdražim hobijem – kuhanjem! Tako je pobjednica prve sezone, simpatična Anka Cvitanović odmah pri završetku showa dobila brojne ponude za posao kuharice, a najviše je se dojmio poziv iz jednog hotela u Makarskoj gdje su joj ponudili mjesto šefa kuhinje. No s obzirom da je, kako kaže, tada imala puno obveza, a i upisala je Ekonomski fakultet, smjer turizam u Splitu, morala je odbiti ponudu. Ipak, odlučila je prihvatiti taj posao iduće sezone tako da će znanje koje je stekla u showu moći dobro iskoristiti na svom novom radnom mjestu.

I Makaranka Tanja Pejić dobila je posao netom po završetku emitiranja “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, i to svoju kulinarsku emisiju na bosanskoj televiziji TV1, gdje gledatelje uči kako da za 20 minuta naprave kvalitetan obrok, ali i kako za 40 minuta pripremiti reprezentativnu večeru za goste. Evelina Klajn, također jedna od kandidatkinja showa, uskoro će podučavati svoje Slavonce o kuhanju. Naime, dobit će svoj kulinarski show na jednoj lokalnoj slavonskoj televiziji, a imat će i svoj kanal na internetu. Također, jedan od osebujnijih kandidata prošle sezone, Nenad Orak, počeo je raditi u mesnoj industriji u Zagrebu.

U slobodno vrijeme većina kandidata prve sezone showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” i dalje se čuje i druži, pa su svi zaključili kako im je ovaj kreativan show osim posla donio i lijepa poznanstva te ih oplemenio mnoštvom dobrih prijatelja.

Nova sezona kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” se već krčka u loncu, a kakve delicije će servirati, gledatelji će saznati uskoro na RTL TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.