Uzbudljivo finale serije Draguljareva kći

15.01.2015

Sapunice, TV najave


Turska uspješnica “Draguljareva kći” od samog početka osvojila je brojne gledatelje, a ovog petka očekuje nas i veliki finale jedne od najgledanijih turskih serija.

Draguljareva kći finale

Prema podacima AGB Nielsena za 2014. turska hit-serija “Draguljareva kći” ušla je u top 6 najgledanijih serija te ju je u prosjeku gledalo više od 484 tisuća gledatelja. U 2015. godini kad se nakon kraće pauze serija vratila na male ekrane, privukla je još veći broj gledatelja te ju je u prosjeku pratilo više od 553 tisuća gledatelja, a serija je ostvarila 28 posto udjela u gledanosti.

Nikako ne propustite pogledati napetu završnicu koja započinje izvlačenjem Savaševa auta iz mora te dramatičnih trenutaka u iščekivanju istine. Nesretna Feride zbog Atifove ucjene prisiljena je ostati u braku s njime. Zanimljivo će biti vidjeti i situaciju kad netom prije raspisivanja javnog natječaja, Ata iznenada dobije ponudu za sklapanje novog partnerskog odnosa, a Savaš se odluči prijaviti na isti taj natječaj.

Hoće li Ajšen napokon saznati istinu o svom pravom ocu, kako završava ljubavna priča između Ajšen i Savaša, kako će izgledati konačni Surejin obračun sa svima, te što će sve događati u obitelji Katiboglu, saznat ćemo u uzbudljivoj završnici serije. Maske će konačno pasti, a skrivene istine bit će otkrivane jedna za drugom!

Tko je konačni pobjednik, a tko gubitnik spletki, tajni i ucjena intrigantne serije “Draguljareva kći” saznat ćemo ovog petka u 20:55 sati na Novoj TV!

,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.