KPDP: Ana Vilenica u ulozi Uskokove agentice

Popularna glumica ovoga tjedna pridružuje se već dobro poznatoj ekipi serije “Kud puklo da puklo” u epizodnoj ulozi Uskokove agentice Vlatke.

Ana Vilenica

Povratkom serije na male ekrane, u naizgled mirnom selu, dolazak Uskokovih agenata odjeknut će poput bombe. Ana Vilenica kao Vlatka i Siniša Ružić kao Stanko, unijet će nemir među Oštrovčane. Strahujući od Uskoka zbog nekih svojih nezakonitih radnji, gledatelje će omiljeni junaci ove serije nasmijati u pokušajima zametanja tragova, a kada saznaju da je zapravo Krešo taj po kojega je Uskok došao, krenut će i utrka za njegovom glavom.

Zgodnu predstavnicu zakona je, kako Ana kaže, bilo jako zanimljivo igrati: „Bilo mi je zabavno glumiti jer sam imala super partnere, a atmosfera na setu je jako ugodna i pozitivna“ te dodaje: „Najsmješnije mi je bilo kako smo gacali po šumama, pogotovo ja – ‘Uskokuša’ u visokim petama!“

Potragu za Krešom pokušat će usporiti Damir i Katarina, a na Katarinin nagovor Damir će čak pokušati i zavesti Vlatku!

Hoće li mu to poći za rukom te kako će teći potraga za Krešom, ne propustite pogledati u novim epizodama serije “Kud puklo da puklo” na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.