Ljepotica Anna Valle prvi je izbor za Vendettu

“Vendetta” je spoj trilera, misterija, ljubavi i neizvjesnosti, a sve to prenijet će gledateljima glavna glumica Anna Valle, bivša miss Italije, i njezin glumački partner Lorenzo Flaherty.

Vendetta glumci

Serija “Vendetta” koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV, prvi put predstavljena na Roma Fiction Festu, hrabro se inspirira “Grofom Monte Cristom” Alexandrea Dumasa, prenoseći roman u sadašnjost i naravno, prilagođavajući ga potrebama televizijskog proizvoda.

Massimo Del Frate, odgovorna osoba iz Fiction Mediaviverea, objasnio je proces odabira glumaca: „Za ženski lik, Lauru, odluka je bila jednoglasna jer su svi, još od početka pisanja scenarija, spominjali Annu Valle. Poslali smo joj scenarij, svidio joj se te je bez audicije postala dijelom glumačke ekipe. Postoji savršena veza između stvarne osobe i lika kojeg su stvorili naši scenaristi; riječ je o ženi našeg doba, s nesigurnostima, no i s kvalitetama.“

Neupitan je bio i odabir kontroverznog lika Marca, Laurina partnera/neprijatelja, kojeg glumi Lorenzo Flaherty, a Giancarlo Scheri, direktor Fiction Mediaseta, priznaje da su puno obrađivali Alessandra Preziosija za ulogu grofa Lorenza. „Željeli smo da se vrati k nama na Mediaset“, zaključio je Scheri, javno zahvaljujući glumcu.

Preziosi je izjavio da je sretan što je sudjelovao u seriji. „Čitanje scenarija me oduševilo, što mi se rijetko događalo tijekom godina jer su miniserije i TV-filmovi u kojima sam glumio uvijek imali povijesne konotacije koje su na neki način pokrivale moje nedostatke. Ovaj je odabir bio isključivo emotivan.“

Anna Valle i Lorenzo Flaherty

Lorenzo Bermann, lik kojeg tumači Alessandro, pravi je „junak“ priče, makar ne na konvencionalni način. Očajnički želeći osvetu, Lorenzo će biti spreman na sve kako bi pravda bila zadovoljena, te će na trenutke djelovati čak i hladno na putu do ostvarenja svojih namjera. No pokazat će da je uvijek moguće vratiti se na svoj put, pa čak i ako nas život povrijedi, kao što je Preziosi potvrdio.

Anna Valle izjavila je da ju je osvojila „zanimljiva priča, koja govori o vrlo dubokoj ljubavi i snažnim emocijama, kao i o velikom prijateljstvu koje će biti prekinuto iz više razloga. Postoji mnogo paralelnih priča jer je riječ o ljubavi utroje, bar na početku. U ovoj se seriji događa mnogo toga“.

Ne propustiste uzbudljive nastavke napete talijanske dramske serije “Vendetta”, od ponedjeljka do srijede u 21.50 sati na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.