Što ima, Chelsea? – nova serija na Doma TV

Biti zloćka nikad nije bio bolji osjećaj! To najbolje zna Chelsea, mlada konobarica čije ćemo avanture premijerno pratiti na Doma TV-u.

Što ima Chelsea

Serija o nimalo skrušenoj mladoj ženi koja stvara savršeni trenutak, prepoznaje humor u životu, sve bez straha naziva pravim imenom te bi radije proživjela ludu avanturu u četiri ujutro s prijateljima i kolegama nego sjedila na kauču, gledala stare filmove i čekala princa na bijelom konju. Zapravo, Chelsea vjerojatno i ne vjeruje u princa na bijelom konju… No da jedan uđe u njezin kafić, sigurno bi okupila cijeli New Jersey na improvizirani tulum. I bila bi prva na podiju!

Serija prati podvige Chelsea (Laura Prepon), konobarice, prijateljice, kćeri, sestre i seksualno aktivne mlade žene koja voli zaviriti u čašicu. Uglavnom, svojeglave i nimalo skrušene djevojke koja živi punim plućima. Chelseain život vrti se oko posla u kafiću Jerry’s Ultimate Sports Bar u New Jerseyju, gdje je okružena eklektičnom grupom prijatelja i kolega. Među njima su Rick (Jake McDorman), zgodni barmen; Olivia (Ali Wong), konobarica i Chelseaina najbolja prijateljica od djetinjstva, te Todd (Mark Povinelli), pomoćnik koji uvijek ima spreman odgovor. Chelsea i Olivia nedavno su se preselile k Dee Dee (Lauren Lapkus). Dee Dee je slatka, ali naivna djevojka koja predstavlja Chelseainu potpunu suprotnost. Tu je i Chelseain tata Melvin (Lenny Clarke), glasan čovjek velika srca i često duga jezika. Chelsea Handler ima sporednu ulogu Chelseaine sestre Sloane, udane, konzervativne, novopečene mame. Sestre imaju malo toga zajedničkog.

Ne propustite zanimljive anegdote simpatične konobarice u sitcomu “Što ima, Chelsea?” od 27. siječnja u 23:25 sati na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.