KPDP: Nada Abrus pridružuje se Oštrovčanima

Ovog tjedna u omiljenoj domaćoj seriji “Kud puklo da puklo”, Nada Abrus u epizodnoj ulozi Ruže pojavit će se u Oštrovcu te rođaku Sveti zadati nepodnošljive muke.

Nada Abrus

Da Sveti neće biti lako, vidjet ćemo ovoga tjedna. U Oštrovac dolazi sestrična Ruža, uglađena starija žena, koja se voli razmetati svojim bogatstvom i činjenicom da je ‘uspjela’ vani. Upravo oko toga te novca kojega je slala za Josipovo školovanje, a Sveto ga je potrošio na podizanje kata kuće, lomit će se koplja.

Naime, iza njenog uspjeha zapravo stoje tri braka koja su završila nesretnom smrću svih njenih partnera. Ona nije kriva ni za jednu od njih, ali ipak to krije od sadašnjeg muža Jacka s kojim se spetljala na krstarenju i odmah ga uspjela upecati. Naravno, više je zanima njegov novčanik nego on sam. Činjenica da je sahranila tri muža, plašit će malo Stipu koji se boji da je žena crna udovica, da te muževe sama ubija.

Zanimljivo će biti činjenica kako Stipe i ona imaju priču iz prošlosti. Prije nego je otišla iz Oštrovca, Ruža je bila jako zaljubljena u njega, ali on nije trzao. Čak je u vojsku otišao ranije da je se riješi. Kad se opet vide, podsjetit će se tih dana te shvatiti da još gaji osjećaje prema Stipi.

Hoće li se Stipe uloviti u Ružinu ljubavnu mrežu, ne propustite pogledati u novim epizodama serije “Kud puklo da puklo” od ponedjeljka do četvrtka u 21.00 sat na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.