Vincent Banić za IN magazin o ulozi u Kud puklo da puklo

27.01.2015

TV najave


IN magazin donosi ekskluzivan intervju s Vincentom Banićem, jednim od najtraženijih modela s adresom u Belgiji, koji će u narednim epizodama ušetati u Oštrovac. U seriji “Kud puklo da puklo” pojavit će se u ulozi turista Lea.

Vincent Banić

Samo za kamere inMagazina, Vincent je progovorio o tome kako mu je bilo snimati s ekipom “Kud puklo da puklo”, ali je otkrio i nekoliko detalja iz privatnog života. Kako mu život svjetski poznatog modela i televizijskog voditelja, ne ostavlja vremena za ženidbu i osnivanje obitelji, Vincent slobodno vrijeme rado provodi sa svojom djevojkom.

Premda mu je djevojka Belgijanka, ipak se ne libi priznati kako su Splićanke najljepše žene na svijetu. Osobito mu je draga splitska riva te dodaje: “Sjediš na rivi i piješ kavicu i to je cijelo vrijeme fashion show, ma super je za gledati!” Kao ni mnogi drugi, pa tako ni Vincet ne može odoljeti dalmatinskim delikatesama, a kako i sam ističe – najljepše mu je uživati kod bake uz ribe na gradele i čašu vina.

Kako se Vincent uklopio s poznatom ekipom iz Oštrovca, što mu je predstavljalo najveći izazov na snimanju te kako je pridobio svoju djevojku i zašto još uvijek ne može uploviti u bračne vode, ne propustite pogledati u današnjem IN magazinu od 17.25 sati.

, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.