Veliki interes za ulazak u MasterChef 3

Da je MasterChef uspješan format potvrdile su prve dvije sezone, a za sudjelovanje u popularnom showu kojeg ćemo ovog proljeća pratiti na Novoj TV prijavilo se više od 1700 zainteresiranih.

Masterchef finale

Prijave su zaključene, a pred produkcijskim timom MasterChefa veliki je posao napraviti predselekciju potencijalnih natjecatelja showa. Kreativni tim showa najavljuje provjerenu kvalitetu formata, novosti u sadržaju kao i brojna ‘ukusna’ iznenađenja.

Jedinstvena TV kuhinja uskoro otvara svoja vrata u trećoj, još uzbudljivijoj sezoni MasterChefa. Tek je za vidjeti koje sve vještine posjeduju brojni kuhari amateri, s kojim talentom raspolažu i koliko su daleko spremni ići u borbi za titulom najboljeg. U MasterChef 3 ući će TOP 50 natjecatelja, a tko će sve dobiti privilegiju ući i u popularnu i nadasve primamljivu MasterChef kuhinju, vidjet ćemo tek nakon prvih izazova pred kojima će se naći samo odabrani kuhari amateri. Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje će produkcija uzeti u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa.

Šime Sušić i Nikola Lesar ponosno već nose titule najboljih kuhara amatera, a uskoro postajemo svjedoci nove potrage za najboljim kuharom amaterom i pobjednikom treće sezone showa MasterChef Hrvatska. Jedno je sigurno – proljeće 2015. će opet biti u znaku ”masterchefmanije” – očekuju nas novi recepti, novi kuhari amateri i brojni kuharski trikovi, kao i najpoznatiji kulinarski stručnjaci od kojih svi imamo priliku puno naučiti.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.