Kuća laži – druga sezona

Zvijezda serije “Kuća laži” je Don Cheadle, koji je za ulogu Martyja Kaana dobio nagradu Zlatni globus i nominiran je za nagradu Emmy.

Kuća laži 2

Marty (Don Cheadle) izvrsno zarađuje u tvrtki “Galweather & Stearn”, gdje vodi super mladi tim, Klan: Jeannie (Kristen Bell), Clydea (Ben Schwartz) i Douga (Josh Lawson). Marty i Klan žive za putovanje prvim razredom, vrhunska pića i sve što preko crnog American Expressa mogu naplatiti klijentima. Marty je vrhunski igrač u svijetu moći i pod njegovim vodstvom ovaj nemilosrdni tim koji ni od čega ne preže pobjeđuje korporacijske gadove u njihovoj vlastitoj igri. I uživaju u svakoj sekundi.

Ove se sezone Klan – osobito Marty i Jeannie – mora nositi s posljedicama velikog fuzijskog obračuna. Kod kuće Marty se šokira kad Roscoe odluči živjeti sa svojom neuravnoteženom majkom i u njegov život ponovno ulaze njegov mlađi brat i stara prijateljica.

Serija se temelji na hit knjizi autora Martina Kihna (“Kuća laži: Kako vam poslovni savjetnici ukradu sat i zatim vam govore koliko je sati”).

PRVA EPIZODA (09.02.2015., 00:05)

Marty i Klan navikavaju se na novi Galweather Stearn poslije skandala sa seksualnim uznemiravanjem. Privremena direktorica Julianne Hofschraeger želi da Marty opravda svoj ugled nemilosrdnog pobjednika. To postane teško kad se Marty savjetuje s g. Pincusom, cijenjenim klijentom kojeg nitko iz tvrtke ne poznaje. Jeannie se vraća na posao poslije odmora i progone je sjećanja na pijani izlazak s Martyjem. Marty se kod kuće trudi popraviti odnos s Roscoem, koji se odselio k majci Monici.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.