Anna Valle: “Možda se obratim dobrom kirurgu”

Najomiljeniju glumicu talijanske publike odnedavna imamo priliku gledati i na Novoj TV u intrigantnoj seriji “Vendetta”. Kao bivša Miss Italije podijelila je s javnošću male tajne svoje ljepote i mladolikosti.

Anna Valle

Nekada miss, danas glumica, Anna Valle kaže kako uglavnom ne koristi parfem, ali najviše voli miris pudera. Oduvijek se barem pomalo bavi sportom – od trčanja i dizanja utega, preko rastezanja i plivanja, a s ciljem da održi tonus. Sama se nikad ne šminka, nego to prepusti svojoj umjetnici za šminku koja posvuda ide s njom. U svojoj kozmetičkoj torbici uvijek mora imati kakaov maslac i sjajilo za usnice, a na pusti otok ponijela bi hidratantnu kremu, zaštitnu kremu za lice i kakaov maslac za usnice. Otvorena je za eksperimentiranja s plastičnom kirurgijom.

– “Nisam protiv ako se to dobro obavi. Budem li jednoga dana trebala, možda se obratim dobrom kirurgu, ali za sitne korekcije, ništa veliko. Iako se noža nimalo ne bojim” — otkriva Anna. U jednom intervju lijepa glumica otkrila je i jednu zanimljivost iz svakodnevnog života te je na pitanje koji je zadnji SMS poslala, odgovorila: “‘Ljubavi, kako je malena?’, slučajno sam ga poslala dadilji. A zapravo sam ga htjela poslati mužu!”

Glumica nije imala tradicionalno vjenčanje, no ispričala je kako sa suprugom razmišlja i o tome: “Ne mogu još zamisliti što ću odjenuti, kako ću se našminkati. Nisam poput većine djevojaka koje sanjaju o svadbi. Tek sam sada počela misliti na to”, zaključuje Anna Valle.

Kako se Annin lik nosi s novim intrigantnim događajima u napetoj seriji “Vendetta”, pratite u novim nastavcima od ponedjeljka do srijede na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.