Glumci serije Vatre ivanjske u kvizu Pet na pet

Nova sezona kviza „Pet na pet“ počinje okršajem slavnih natjecatelja! U prvoj epizodi treće sezone snage će odmjeriti „Vještice“ i „Začarani“, a iza slikovitih imena timova nalazi se deset zvijezda RTL-ove hit serije „Vatre ivanjske“.

5na5 Vatre Ivanjske

Ljepšu petorku, odnosno “Vještice“ čine Barbara Nola, Linda Begonja, Doris Pinčić Rogoznica, Ana Begić Tahiri i Nevena Ristić dok jake snage dramske serije okupljene pod imenom „Začarani“ predstavljaju Slaven Španović, Jan Kerekeš, Filip Juričić, Aleksandar Cvjetković i Amar Bukvić. Inače, ekipe su se okupile u humanitarnom okršaju – sav osvojeni iznos ide na račun udruge RTL Pomaže djeci.

Naizgled nježne i senzibilne, „Vještice“ su vrlo brzo svojim protivnicima dokazale da nogomet nije samo sport za muškarce. Doris Pinčić Rogoznica otkrila nam je inovativnu definiciju jedanaesteraca, a Filip Juričić priznao kako zna što je umjetno na njegovim kolegicama.

„To neću komentirati. Istina je da su dečki bili bolji kada se radilo o „ženskim“ pitanjima, ali smo mi igrale lukavije. Sve u svemu, bilo je baš dobro i zabavno. Uspjele smo začarati i voditelja“, kazala je nevena Ristić.

„Cure su nas dobile na našem terenu i u našim, „muškim“ temama. A mi smo bili bolji na njihovom teritoriju i u „ženskim“ temama. Hrabro su se borile i bile su protivnice dostojne divljenja, pokazale su i zube i natjecateljski duh. Mi smo u kviz došli samo s jednim ciljem – da cure izgube!“, kazao je Slaven Španović.

Hoće li “Začarani” pasti pod utjecaj dama ili će, unatoč njihovim čarolijama, uspjeti odnijeti pobjedu, doznajte na početku treće sezone popularnog kviza „Pet na pet“, u ponedjeljak, 9. veljače u 19.15 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.