Duchovny i Anderson vraćaju se na FOX u šest novih epizoda Dosjea X

Konačno je stigla i službena potvrda: kultna znanstveno-fantastična serija Dosjei X vraća se na FOX-ove male ekrane, a David Duchovny i Gillian Anderson ponovit će svoje uloge Foxa Muldera i Dane Scully.

Dosjei X

FOX je službeno naručio nastavak kultnog SF-a Dosjei X! Novih šest epizoda počet će se snimati ovog ljeta, dok će na emitiranje vjerojatno pričekati 2016. godinu.

“Razmišljam o tome kao o 13-godišnjoj pauzi. Dobra vijest je to što je svijet postao još čudniji u tom razdoblju, što znači da je sada savršeno vrijeme za ispričati tih šest priča”, izjavio je autor serije Chris Carter, koji će nadgledati nove epizode.

Dosjei X završili su svoje devetogodišnje putovanje na FOX-u u svibnju 2002. godine, ali franšiza je uskrsnula na velikom platnu u filmu Dosjei X: Želim vjerovati. Kad smo posljednji put vidjeli Muldera i Scully, nevoljko su se uključili u FBI-jevu istragu o pronalasku dijelova ljudskih tijela.

Duchovnyja ćemo uskoro gledati u NBC-jevoj seriji Aquarius, dok Anderson nastavljamo gledati i u trećoj sezoni Hannibala. Zanimljivo, ove dvije serije emitirat će se ovog ljeta četvrtkom na NBC-ju, jedna za drugom.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.