Šok za fanove serije Castle: Hoće li se Nathan Fillion vratiti bez Stane Katić u osmoj sezoni?

17.04.2015

Novosti


Castle će se zadržati u svom dvorcu, ali će vjerojatno izgubiti kraljicu ako ABC obnovi ovaj procedural za osmu sezonu.

Castle

Glasnogovornik ABC-ja potvrdio je glasine da je Nathan Fillion potpisao novi ugovor za osmu sezonu popularne serije Castle, pod uvjetom da uopće bude naručena za TV sezonu 2015.-2016. No, status njegove kolegice Stane Katić, čiji je ugovor također istekao ovog proljeća, ostaje pod velikim upitnikom.

ABC je potvrdio i to da se David Amann neće vratiti kao showrunner moguće osme sezone, dok autor serije Andrew W. Marlowe i izvršna producentica Terri Edda Miller žele odstupiti od svojih producentskih/scenarističkih dužnosti kako bi se usredotočili na razvoj.

“Naravno, spremni smo na bilo kakav rasplet situacije i prilagodit ćemo im se po potrebi. U međuvremenu ćemo stvarati najbolje epizode koje možemo”, izjavio je Amann za TVLine.

Stana Katić, koja se nedavno udala u Hrvatskoj za dugogodišnjeg partnera Krisa Brkljača, u studenome prošle godine reagirala je na neizvjesnu budućnost serije: “Ako je lik kompletiran i ponestaje kreativnosti, tada je najbolje prestati dok si još na vrhu. Kad osjetimo da ponestaje dobrih ideja, spakirat ćemo stvari i preseliti se na drugi projekt. Ali, ne znam kako će sve završiti.”

Što mislite, kako će izgledati rasplet ove neizvjesne situacije? Biste li nastavili pratiti Castle bez Stanina lika Kate Beckett?

Oglasi
, ,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s