Šok za fanove serije Castle: Hoće li se Nathan Fillion vratiti bez Stane Katić u osmoj sezoni?

Castle će se zadržati u svom dvorcu, ali će vjerojatno izgubiti kraljicu ako ABC obnovi ovaj procedural za osmu sezonu.

Castle

Glasnogovornik ABC-ja potvrdio je glasine da je Nathan Fillion potpisao novi ugovor za osmu sezonu popularne serije Castle, pod uvjetom da uopće bude naručena za TV sezonu 2015.-2016. No, status njegove kolegice Stane Katić, čiji je ugovor također istekao ovog proljeća, ostaje pod velikim upitnikom.

ABC je potvrdio i to da se David Amann neće vratiti kao showrunner moguće osme sezone, dok autor serije Andrew W. Marlowe i izvršna producentica Terri Edda Miller žele odstupiti od svojih producentskih/scenarističkih dužnosti kako bi se usredotočili na razvoj.

“Naravno, spremni smo na bilo kakav rasplet situacije i prilagodit ćemo im se po potrebi. U međuvremenu ćemo stvarati najbolje epizode koje možemo”, izjavio je Amann za TVLine.

Stana Katić, koja se nedavno udala u Hrvatskoj za dugogodišnjeg partnera Krisa Brkljača, u studenome prošle godine reagirala je na neizvjesnu budućnost serije: “Ako je lik kompletiran i ponestaje kreativnosti, tada je najbolje prestati dok si još na vrhu. Kad osjetimo da ponestaje dobrih ideja, spakirat ćemo stvari i preseliti se na drugi projekt. Ali, ne znam kako će sve završiti.”

Što mislite, kako će izgledati rasplet ove neizvjesne situacije? Biste li nastavili pratiti Castle bez Stanina lika Kate Beckett?

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.