Pickbox za svoj 1. rođendan poklanja hit seriju Better Call Saul

Pickbox je danas jednu godinu star te slavi darivanjem korisnika! Naime, na Pickboxu od 15. svibnja možete pogledati kompletnu prvu sezonu serije godine, Better Call Saul (Nazovi Saula)!

Better Call Saul

Kad se tek pojavila, pomaknuta serija Breaking Bad o dilerima koji kuhaju metamfetamin zadobila je neviđenu popularnost. A sada nam producentski i redateljski dvojac Gilligan i Gould koji je stvorio Waltera Whitea, Jessea Pinkmana i Saula Goodmana iz svoje radionice donosi još popularniju i još luđu seriju koja uz najviše ocjene na IMDB-u, čak i na Rotten Tomatoes ima 100% pozitivne kritike.

Samo na Pickboxu, koji vam za svoj 1. rođendan donosi kompletnu sezonu trenutno najpopularnije serije Better Call Saul (Nazovi Saula), doznajte kako je izgledao život Saula Goodmana prije nego se uopće zvao Saul i prije nego je postao slavni odvjetnik najopakijih kriminalaca u seriji Breaking Bad. Kompletnu sezonu serije godine pratite na Pickboxu od 15.5.!

Foto: Ben Leuner/AMC
Foto: Ben Leuner/AMC

Iz ljubavi prema liku
Kako su Vince Gilligan i Peter Gould za moralno upitnog, korumpiranog odvjetnika koji je stekao slavu braneći najgore zlikovce, uvijek smišljali nove zanimljive avanture i dijaloge koje je bilo nemoguće ubaciti u epizode Breaking Bada koncentrirane na dvojac White & Pinkman, Saul Goodman dobio je svoju vlastitu seriju. A kako je serija nastala iz ljubavi, a ne obveze prema producentskoj kući, uspjeh je već od početka bio zagarantiran i prije nego se uopće prikazala 1. epizoda 1. sezone, za 2016. je najavljena već i 2. sezona.

Prije Saula bio je Jimmy
Prije nego je Saul Goodman, a to ime uzeo je jer je zvučalo židovski i imalo prizvuk kao It’s all good man (Sve je dobro, čovječe), poznati kriminalni odvjetnik iz Albuquerquea zvao se Jimmy McGill. Radnja serije događa se 2002. godine, 6 godina prije nego je Saul Goodman postao odvjetnik Waltera Whitea i Jessea Pinkmana. Jimmy McGill u to je vrijeme još neuspješan odvjetnik i unatoč svojoj radišnosti i originalnim idejama, jedva spaja kraj s krajem.

Koga još gledamo?
Osim Saula Goodmana, kojeg glumi komičar i pisac Bob Odenkirk nagrađen s 2 Emmyja za svoj rad na Saturday Night Live i The Ben Stiller Show, u seriji ćemo gledati i karizmatičnog Mikea Ehrmantrauta (Jonathan Banks) koji je bivši policajac i Saulov privatni istražitelj. Uz Mikea koji je uz svoju okrutnu profesiju ipak znao biti moralna vertikala, već u prvoj epizodi prisjetit ćemo se zloglasnog meksičkog kriminalca Tuca Salamance, a imat ćemo priliku gledati i jedno novo lice – Michaela Manda (Vic iz Orphan Blacka) koji glumi proračunatog i inteligentnog kriminalca Nacha Vargu.

Foto: Ben Leuner/AMC
Foto: Ben Leuner/AMC

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.