CW želi još superjunaka, naručena i nova serija Julie Plec

08.05.2015

Novosti, Strane TV


I The CW je krenuo s naručivanjem za novu sezonu, ove godine samo tri nove serije naći će se na rasporedu.

image47

To i ne čudi budući da je obnovljeno čak devet serija iz glavnog dijela sezone. Tome treba dodati i tri ljetne serije. S druge strane otkazane su samo dvije, Hart of Dixie i The Messengers. Tako da je broj od tri nove narudžbe najmanji od sezone 2010./2011. kada su bile samo dvije nove serije.

Tako će se na programu naći spin off Arrowa i The Flasha pod nazivom DC’s Legends of Tomorrow,  postapokaliptična drama Julie Plec Cordon i glazbena komedija Crazy Ex-Girlfriend prvotno zamišljena kao polusatna dramdija za Showtime.

DC’s Legends of Tomorrow je očekivan izbor nakon uspjeha i Arrowa i The Flasha, ali i popularnosti likova koji će biti u seriji. Victor Garber, Brando Routh, Caity Lotz, Dominic Purcell i Wentworth Miller ponovit će uloge junaka i negativaca u kojima smo ih do sada gledali, a pridružit će im se Arthur Darvill (Doctor Who), Franz Drameh i Ciara Renee.

Cordon je smješten u Atlantu nakon što misteriozna i smrtonosna epidemija izbije, a glavne uloge tumače David Gyasi, Christina Moses i Chris Wood. Ovo je treća serija za Julie Plec na ovoj televizijskoj mreži nakon The Vampire Diaries i The Originals.

Rachel Bloom je glavna glumica i izvršna producentica serije Crazy Ex-Girlfriend u kojoj igra Rebeccu Bloom, ženu koja možda postaje luda i preseli se u Kaliforniju u potrazi za srećom.  Serija je prvotno rađena za Showtime, ali se od nje odustalo pa ju je zato sestrinski The CW spasio jer je to bio dobar potez prije nekoliko godine kada je od CBS-a preuzet Ringer (sarkazam). Čini se da The CW ima obvezu naručiti barem jednu seriju od studija roditeljskih CBS-a i The WB-a, pa se odlučio za ovu CBS-ovu dramediju, budući da su druge dvije u produkciji WBTV-a.

The CW će službeno serije predstaviti u četvrtak, 14, svibnja.

Oglasi
, , ,

About Ivan Čalić

Ivan je urednik portala MojaTV. Novinarstvom se bavi od 2011. godine kad je za vrijeme završne godine Ekonomskog fakulteta počeo raditi na portalu Dnevnik.hr. Nakon završetka fakulteta u Zagrebu počinje raditi kao novinar i urednik na Slavonskobrodskoj televiziji, a trenutačno je glavni i odgovorni urednik programa. Televiziju prati od malih nogu kada je petkom čekao povratak tate s posla i dolazak TV priloga dnevnih novina. Danas gleda više serija nego što ima vremena, ali za dobar maraton uvijek se nađe koji dan.

Pogledaj sve objave od Ivan Čalić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s