Novi Comic-Con trailer za Blindspot: Jaimie Alexander je Jane Doe

09.07.2015

Najave, Novosti, Strane TV


Nova serija NBC-ja ima ambicioznu premisu, a hoće li ona rezultirati dobrom radnjom, razrađenim likovima i visokom gledanošću još je rano prognozirati.

150510-news-blindspot

Serija ima dobar pedigre, jedan od producenata je Greg Berlanti (Arrow, The Flash, ali i The Mysteries of Laura), a NBC joj je dodijelio najbolje mjesto na rasporedu, ponedjeljkom nakon The Voice. Prije dvije godine tada je krenula The Blacklist koja prelaskom na četvrtak izgubila dio gledatelja. Iz prošle sezone obnovljena je samo jedna nova drama, a otkazana većina komedija. Ni nove jesenske serije nisu baš oduševile kritičare. Zadnjih dana NBC se našao pod kritikom fanova zbog otkazivanja genijalnog (i slabo gledanog) Hannibala i obnove za drugu sezonu jedva primjetljivu Aquarius. Tako da je NBC u godinu dana od broja 1 po gledanosti upao u velike probleme.

Velika je odgovornost na Blindspotu ove jeseni. Prvi trailer objavljen za vrijeme upfrontsa predstavio je radnju, a drugi povodom Comic-Cona u San Diegu kroz naraciju agentice FBI-ja koju glumi Ashley Johnson predstavlja lik Jaimie Alexander (Thor). Jane Doe je pronađena u vreći na Times Squareu bez sjećanja na to tko je, ali tijela prekrivena tetovažama koji vode otkrivanju i rješavanju zločina. Teško je reći što su scene iz pilota, a što je posebno snimljeno za ovaj trailer koji možete pogledati u nastavku.

Blindspot premijeru će imati 21. rujna 2015. na NBC-ju.

, ,

About Ivan Čalić

Televiziju pratim od malih nogu kada sam petkom čekao povratak tate s posla i dolazak TV priloga dnevnih novina. Danas gledam više serija nego što imam vremena, ali za dobar maraton uvijek se nađe koji dan.

Pogledaj sve objave od Ivan Čalić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.