Objavljeni nova fotka i prvi video iz božićnog specijala Sherlocka

U samo tri kratke sezone i ukupno 9 epizoda, BBC-jeva suvremena ekranizacija priče od privatnom detektivu Sherlocku Holmesu i njegovom pomoćniku Johnu Watsonu postala je globalni fenomen, a od zvijezda Benedicta Cumberbatcha (Star Trek Into the Darkness) i Martina Freeman (The Hobbit) stvorila glumce holivudske A-liste.

Sherlock-special-1

Upravo je rastuća popularnost glumaca rezultirala da u pet godina imamo samo tri sezone s tri 90-minutne epizode. I dok ćemo 4. sezonu gledati tek nekad u 2016. jer snimanje počinje tek početkom iste godine, za Božić ove je najavljena specijalna epizoda snimljena tijekom prošlog siječnja i veljače.

Specijal je smješten u viktorijansku Englesku i nije radnjom vezan uz prijašnje epizode. Steven Moffat, tvorac serije, izjavio je da je ovo jedinstvena epizoda smještena u prošlost te da će četvrta nastaviti gdje je stala treća sezona. Danas je BBC objavio novu promotivnu fotografiju koja ne otkriva ništa o radnji, ali likove po prvi puta u cijelosti vidimo u povijesnim kostimima. I dok se suvremeni Sherlock koristi najnovijim tehnologijama kako bi riješio slučaj, bit će zanimljivo vidjeti kako će se i scenaristi i glumci snaći bez svega toga.

Sherlock-Christmas-Special-Image

Više detalja o specijalu bit će poznato ovih dana budući da će Moffat uz izvršnu producenticu Sue Vertue i glumca Ruperta Graves biti na panelu Nerd HQ-a za vrijeme Comic Cona u San Diegu.

Dodatak: Objavljen je i prvi video iz specijala. Nije riječ o traileru nego o sceni iz epizode. Uživajte!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.