Pogledajte trailer 9. sezone Doctora Whoa i doznajte datum premijere

Prošlo je više od šest mjeseci i kada smo zadnji put vidjeli Doctora i Claru kako su spašavali svijet uz pomoć Djeda Mraza (ništa neobično), a sada smo dobili prvi trailer i datum premijere 9. sezone.

ustv-comic-con-2015-doctor-who_1

Peter Capaldi (aka The Doctor), Jenna Coleman (Clara Oswald) i Michelle Gomez (Missy) zajedno s showrunnerom Stevenom Moffatom su na Comic-Conu u San Diegu predstavili novu sezonu koja kreće 19. rujna ove godine. Usput su prikazali i prvi trailer koji je objavio BBC America. Matična TV kuća još nije ništa objavila, ali to je bio i slučaj prijašnjih godina.

Na panelu novu sezonu Capaldi je opisao:

“Doctor i Clara odjednom shvate da su najsretnije osobe u cijelom prostoru i vremenu te se odluče na vrašku avanturu. Doctor je u potrazi za srećom i grabi svako uzbuđenje koje se nađe na tom putu. Ali osjećam da bježi od nečega, nečega što ni on sam ne razumije još.”

Coleman je svojom izjavom poduprijela taj opis i rekla da su Doctor i Clara “uhvatili svoj ritam i da putuju prostorom i vremenom pomalo neoprezno.”

U traileru vidimo brojna misteriozna bića, a u jednom trenutku Doctor svira gitaru. Na samome kraju vidimo i lik Maisie Williams (Game of Thrones) koja dočekuje Doctora s riječima “Old Man”, Capaldi je rekao da Williams priču uzdrma na kozmičkoj razini.

Nova sezona ima 12 epizoda, a prema nekim pisanjima one će biti dvodijelne, što nije bio slučaj zadnjih sezona koje su preferirale zatvorene priče unutar jedne epizode.

U nastavku pogledajte cijeli panel s Comic-Cona:

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.