Teen Wolf dobio narudžbu za 6. sezonu

Fanovi serije dobili su poklon prvoga dana Comic-Cona, naručena je 6. sezona.

S3_001

Da je Teen Wolf preoblikovao MTV u kanal s ozbiljnom serijskom produkcijom, već je poznato. Sve je manje priglupih reality showova, a sve više čak i ne loših dramskih i humorističnih serija. Mnogi su bili skeptični kada je kanal u svojim početcima poznat po puštanju glazbenih spotova (davno je to bilo) naručio seriju inspiriranu filmom iz 80-ih s Michaelom J. Foxom u glavnoj ulozi. Serija je uvela nove likove, novu mitologiju i novi standard za MTV.

Teen Wolf je trenutačno u 5. sezoni koja se radnjom pokazala vrlo kompleksnom. Krajem lipnja počelo je emitiranje prvog od dva bloka od 10 epizoda. Drugi će se emitirati ove zime. Još nije poznato koliko će epizoda imati jer serija nema baš šablonu za broj epizoda u sezonu. Prve dvije imale su po standardnih 12, treća je imala 24 podijeljene u dva dijelae, a četvrta ponovo 12.

Hoće li serija doživjeti i sedmu sezonu teško je predviđati. Problem je što bi glavni likovi trebali završiti srednju školu u 5., možda čak u 6. sezoni, a teško je teen serije održati nakon toga. Također, glumci koji su bili tinejdžeri kada je serije počela, danas to nisu (iako producente ne zanima koliko zapravo glumci imaju godina). Tako da ne bilo posve loše da serija i završi nakon 6 sezona.

Ekipa je naravno i ove godine na Comic-Conu a cijeli panel možete pogledati u nastavku:

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.