Elena


Pročitajte članak o telenoveli Elena

Elena
U sljedećim epizodama... | Doma TV u 13:45 i 10:10

Epizoda 117/117 (15.06.2011.)
Latoña se oporavi od ozljede koju joj je nanijela blizanka. Elena i Eduardo zamole poručnicu Chaparro da ostane raditi kod njih kao voditeljica osiguranja jedne od njihovih tvrtka. Blizanku odvode u psihijatrijsku bolnicu gdje je vežu lancima i drže pod nadzorom u posebnoj sobi izrađenoj samo za nju. Edaurdo raspe Montecristov pepeo u more. Stiže Tomasitov prvi rođendan i Eduardo mu pokloni ždrijebe. Corina dolazi u posjetu i nastavlja svoje putovanje po Europi. Blizanka umire, ali doktor Ronald čeka neko vrijeme da tijelo istrune kako bi je pokopao. Elena kaže Eduardu da je trudna i da vjerojatno nosi curicu. Rebeca dobiva skrbništvo nad Eduarditom. Walter pomaže Andrei, a ona njemu odlučiti dati priliku. Laura posjeti Elenu i kaže joj da se udala te da namjeravaju posvojiti dijete jer ona ne može roditi. Elena i Eduardo sretni šeću po imanju.

Epizoda 116/117 (14.06.2011.)
Blizanka zove i kaže im gdje i kad će im predati Tomasa. Latoña kaže Eduardu i Eleni da je sigurno riječ o podvali jer sve zvuči previše jednostavno. Ruth dolazi s novcem. Eduardo, Elena i istražitelj Martín dolaze na susret s blizankom. Policija organizira cijelu akciju kako bi uhvatili blizanku. Nena opet sanja Danielu i ova je upozori na opasnost u kojoj se nalazi Tomas. Nena zove Latoñu i upozorava je na blizankinu podvalu. Latoña upozorava sve u kući jer je sigurna da je blizanka u kući. Pancho nađe ubijene dvojicu svojih ljudi. Eduardo i Elena shvate da je sve to blizankina prijevara i odluče se vratiti kući. Rebeca kaže Eleni da izgleda da je blizanka u kući. Calcañica se pojavi i Latoña krene uzeti dijete, ali blizanka zabode nož u nju jer misli da je izdajica. Eduardo i Elena stižu u kuću kad blizanka pokuša ubiti dijete, ali umiješa se Daniela. Nitko iz obitelji ne shvaća s kime blizanka razgovara, a Nena im kaže da razgovara s Danielinom dušom. Daniela odvodi blizanku do prozora i u trenutku kad nacilja dijete, poručnica Chaparro puca i ozlijedi blizanku. Eduardo uspije spasiti Tomasa.

Epizoda 115/117 (13.06.2011.)
Ramiro traži od Elene da se drukčije ponaša jer je za nju platio više nego što ona vrijedi. Ramiro uzima Elenu kao taokinju kad stigne FBI, ali agent puca i oslobađa Elenu. Martín kaže Ruth da je Montecristo ubijen u zatvoru i da je Dulce umrla. Poručnica Gandica ispituje vozačicu taksija koja je vozila blizanku i ova joj opisuje u što se sad prerušila. Istražitelj Martín nalazi se s Elenom i kaže joj da su Eduardo i Tomas živi. Elena se vrati kući i sretne se s Eduardom. Walter razgovara s Rebecom i prizna joj da voli Andreu te da je ljubav obostrana. Moli je da se ne protivi toj vezi. Andrea odluči da se neće zarediti i vraća se kući. Blizanka zove obitelj i traži dva milijuna dolara za Tomasa. Istražitelj Martín to javlja Eduardu i Eleni.

Epizoda 114/117 (10.06.2011.)
Ruth piše poruku Eduardu da su njegova beba i obitelj živi. Kad se Eduardo probudi, pročita poruku. Elena se osjeća jako nelagodno zato što je Ramiro s njom i zabrinuta je što prijenos novca u banku jako dugo traje. U vili se vesele kad čuju da je Eduardo živ, ali zabrinuti su jer je beba i dalje kod blizanke. Rebeca posjeti Andreu u samostanu i kaže joj novost nadajući se da će Andrea odustati od želje da postane časna sestra. Walter se pozdravlja od Corine na aerodromu. Martín je zabrinut jer poručnica Chaparro ne može naći blizanku. Stiže obavijest o uplati novca i Martín zove FBI. Policija blokira sve ceste kako bi uhvatili blizanku i bebu. Policija stiže na jahtu na kojoj su Elena i Ramiro.

Epizoda 113/117 (09.06.2011.)
Elena se nađe s Ramirom, ali nije računala s time da će je on odvesti na jahti i ne može se nikako javiti nikomu iz obitelji. Istražitelj Martín iščekuje da Ramiro izvrši uplatu kako bi mogao javiti FBI-u i uhvatiti ga zbog pranja novca. Elena uspijeva navesti Ramira da uplati novac na račun u Monacu. Dulce potpiše papire za posvajanje Rebeci i prije nego što umre, zamoli Rebecu da čuva Eduardita. Ramiro naredi da se Montecrista ušutka, Rambo izvrši tu naredbu, ali prije toga kaže da je Elena Lafe tražila to od Ramira. Blizanka planira novu strategiju kako da uništi Elenu i njezinu obitelj. Ruth nađe Eduarda u bolnici.

Epizoda 112/117 (08.06.2011.)
Otac Aguas pokuša razgovarati s Dulce da je ispovjedi, ali ona je jako kruta. Corina se pozdravi s Rebecom i kaže joj da ide u Europu kako bi ostvarila svoj san da će postati balerina. Elena Calcaño je očajna i jedva čeka da se riješi djeteta. Daniela se opet ukaže Neni i pokaže joj da blizanka želi ubiti dijete i baciti ga kroz tavanski prozor kako je to učinila s Danijelom. Ruth odlazi pogledati pacijenta i kažu joj da je riječ o osobi nepoznata identiteta. Montecristo i dalje prijeti El Grecu i nadređenima da će sve reći ako ga ne izbave. El Greco izdaje naredbu da se ušutka Montecrista. Ramiro poziva Elenu na svoju jahtu koju je nazvao po njoj, u njezinu čast. Dulce poziva Rebecu i prizna joj da je Elenino dijete živo te da je blizanka skinula kočnice auta kako bi ubila nju i Eduardita.

Epizoda 111/117 (07.06.2011.)
Poručnica Gandica obavještava Martina da su joj javili da su našli osobu s opeklinama blizu Margotine kuće gdje je eksplodirala bomba. Ramiro i Elena pregovaraju o imanju. Montecristo plaća čuvaru da prenese tužiocu jednu informaciju jer on želi ubrzo izaći iz zatvora. Martin prepoznaje Eduardovu odjeću i misli da je živ. Cristian optuži Elenu Calcaño jer se saznalo što je učinila i koliko je opasna. Felipa stiže u isti motel u kojem je blizanka. Blizanka to shvati i pobjegne. Elena predloži Montecristu da razgovara s FBI-em i da im kaže sve o organizaciji Ramira Sancheza. Cristian poručnici Chaparro potvrdi da, ako zaista postoji i ako je ono živo, onda ga je Elena Calcaño nosila kad joj je on pomogao.

Epizoda 110/117 (06.06.2011.)
Poručnica Chaparro slijedi blizanku, ali ova uspije pobjeći. Eduardo luta ulicama misleći da je eksplozijom ubio cijelu svoju obitelj. Laura odluči otići od Elene i živjeti svojim životom jer ima osjećaj da je Elena više ne treba. Rebeca kaže Dulce da potpiše papire o posvajanju Eduardita, ali Dulce odbija jer misli da Rebeca to radi tako da joj se osveti. Felipa kaže Martinu što se dogodilo s blizankom. Martin je moli da je opet nađe, ali da joj ne kaže za dijete. Daniela se ukaže Neni i priopći joj da će blizanka ubiti dijete. Elena i Ramiro Sanchez se nađu.

Epizoda 109/117 (03.06.2011.)
Montecristo pritišće Ramba da razgovara s El Grecom i da ga izbavi iz zatvora jer mora puno toga vani srediti. Blizanka kaže poručnici Chaparro da je Elenino dijete kod nje. Istražitelj Martin kaže Eleni da je Ramiro Sanchez želi vidjeti i razgovarati s njom. Poručnica Chaparro ide s blizankom po bebu. Pomoćnica Ramira Sancheza posjećuje Elenu i poziva je na večeru, a Elena prihvaća. Montecristo zove El Greca i kaže mu da će, ako ga ne izbavi iz zatvora, reći tužiocu sve o organizaciji. Blizanka uspije pobjeći od Chaparro koristeći to što je na autu u kojem su je prevozili pukla guma.

Epizoda 108/117 (02.06.2011.)
Blizanka traži istražiteljicu Chaparro, ali opet joj se ukaže Daniela. Martín kaže Eleni da je Felipa ulovila blizanku. Elena kaže Martínu što planira s blizankom. Rebeca posjeti Dulce u bolnici i kaže joj da će posvojiti Eduardita te da će je on zaboraviti. Dulce zgrabi Rebecu za vrat. Chaparro uhvati blizanku i drži je pod nadzorom. Rambo kontaktira Montecrista u zatvoru i kaže mu da će ga odsad on ondje čuvati. Eduardu se vrati pamćenje i izlazi iz bolnice. Dulce pada u komu i bori se za život. Elena na modnoj reviji upozna Ramira Sáncheza, pravoga kladioničarskog mafijaša.

Epizoda 107/117 (01.06.2011.)
Elena posjeti Montecrista i on joj kaže da će uskoro izaći snažniji nego prije i da će prvo potražiti nju. Blizanka razmišlja da proda dijete u Meksiku i tako dođe do novca. Rebeca kaže Eleni da razmišlja da posvoji Eduardita i odvede ga živjeti u vilu. Walter ode Andrei u samostan i pokušava je nagovoriti da ne živi takvim životom, priznaje joj da je voli i da je spreman dati sve za njezinu ljubav. Eduardo se oporavlja i doktorica misli da će se izvući. Blizanka shvati da je istražiteljica Chaparro slijedi i čita u novinama da su Eduardo i njegov sin mrtvi, ali ostali se ne spominju. Martín govori Eleni o njihovim planovima da se ubace u organizaciju koja pomaže Montecristu.

Epizoda 106/117 (31.05.2011.)
Latoña se osjeća jako krivom i razmišlja da si oduzme život, ali dođu Jesusa i otac Aguas te joj pomognu. Doktor Tapia kaže Rebeci da je Dulce u komi i da se bori za život. Martín posjeti Montecrista u zatvoru, kaže mu da je napokon uspio ubiti brata i bebu. Martín se ne može suzdržati i udari Montecrista. Održava se misa za Eduarda i bebu. Andrea moli Elenu da joj oprosti jer se osjeća jako krivom što je izgubila dijete. U bolnicu stiže pacijent koji je izgorio i u nesvijesti je, ali ne mogu ga identificirati. Martín kaže da su našli blizankin auto i misli da je ona opet promijenila izgled. Chaparro mu kaže da je najvjerojatnije krenula u Meksiko. Elena ne vjeruje baš da je Dulce u komi.

Epizoda 105/117 (30.05.2011.)
Eduardo shvati da je sve podvala, da djeteta nema i pokušava izaći kad Margotina kuća eksplodira. Martín im javi da Eduardo i dijete nisu preživjeli eksploziju i da su krhotine posvuda. Blizanka i Dulce se posvađaju zbog novca i Dulce ostavi blizanku bez novčića. Kalima odveze Montecrista u polje da ga žrtvuje, ali dođe policija i kad ga Kalima pokuša zapaliti, policija puca u nju. Uhite Montecrista. Dulce krene za Meksiko, ali kad pokuša zakočiti, kočnice otkažu i ona doživi nesreću. Dulce je u komi, Eduardito se spasi. Blizanka se preruši u seljanku i jedan je vozač preveze do Houstona. Policija je i dalje traži. Elena se počne ponašati osvetnički, što se ne sviđa Martínu.

Epizoda 104/117 (27.05.2011.)
Eduardo kaže Eleni da je blizanka podmetnula bombu i ako pogriješe, sve će eksplodirati. Kalima drži Montecrista i prisilit će ga da joj plati za prijevaru. Mileidi i Michele zamole oca Aguasa da ih vjenča i u tom trenutku stižu Clara, Mauricio i Lucia. Eduardo ukuca tri broja kako bi aktivirao bombu, ali shvati da je sve to podvala. Ima trideset sekunda da izađe.

Epizoda 103/117 (26.05.2011.)
Andrea kaže Rebeci da se odlučila zarediti te da se nada da se ona neće protiviti jer će samo tako biti sretna. Dulce nazove Eduarda i Elenu i kaže im uvjete pod kojima će im dati dijete. Eduardo, Elena, Rugh i Leonor stižu u Margotinu kuću da preuzmu dijete. Walter razgovara s Corinom i moli je da otkažu vjenčanje jer on nije zaljubljen u nju zato što nije zaboravio drugu ženu. Dulce nazove Rebecu i kaže joj da neće biti pregovora ako ona, Latoña i Andrea ne dođu u Margotinu kuću. El Greco preda Montecristu dokumente s novim slikama kako bi mogao pobjeći iz zemlje. Blizanka kaže Eduardu gdje je dijete, ali prije toga mora deaktivirati bombu.

Epizoda 102/117 (25.05.2011.)
Dulce predlaže da bombu postave u Margotinu kuću. Blizanka, Dulce i Montecristo zahtijevaju da se povuku sve optužbe i da im se prepusti imanje. Andrea se osjeća toliko krivom za Tomásov nestanak da se odluči zarediti i razgovara s ocem Aguasom. Montecristo nazove Eduarda i iznese svoje zahtjeve, ali Eduardo traži dokaz da je Tomás živ. Montecristo dolazi k Grecu da pregovara o imanju, ali ovaj mu kaže da više nisu zainteresirani te da se moraju iseliti iz njihove kuće i potražiti drugo sklonište.

Epizoda 101/117 (24.05.2011.)
Michele i Mileidi se pomire i obitelj odobrava njihovu vezu. Istražitelj Martín zahvali Latoñi što je otkucala Montecrista i blizanku te su ih tako mogli uhititi. Andrea shvati da Tomas nije u autu i obavijesti obitelj. Blizanka i Montecristo krenu po bombu, ali na putu ih presretne Kalima. Montecristo kaže blizanki da sada kad imaju Elenino dijete mogu puno toga tražiti prije nego što izvrše svoje naume. Eduardo i Elena su očajni jer ne mogu doći do blizanke da ispune njezine zahtjeve u zamjenu za Tomása. Andrea se osjeća krivom zbog gubitka djeteta jer je ona čuvala Tomása. Eduardo i Elena prime poruku od blizanke u kojoj ona iznosi svoje zahtjeve.

Epizoda 100/117 (23.05.2011.)
Istražiteljica Gandica obavijesti Martína da je blizanka opet uspjela pobjeći i da ima taoca. Otac Aguas kaže Eduardu da ne može krstiti dijete jer ono uopće nije prijavljeno. Blizanka traži Dulce da joj pomogne da opet pobjegne. Rebeca opet moli istražiteljicu Chaparro da ide raditi s njima kako bi ih štitila. Dulce uspije oteti Eduardita i odvede ga k Montecristu. Blizanka uspije iznijeti dijete iz kuće i želi ga iskoristiti kao mamac da privuče Eduarda i Elenu.

Epizoda 99/117 (20.05.2011.)
Montecristo stupa u kontakt s osobom koja će blizanki pomoći da podmetne bombu. Mauricio kaže Clari da je upoznao Mileidi i kaže joj da bi volio da izađu njih troje zajedno. Elena zamoli Andreu da bude Tomasitu krsna kuma. Corina i Walter opet odgode vjenčanje jer je Eduardo odabrao isti datum za Tomasitovo krštenje. Dulce sazna da će Eduardita dati na posvajanje i Montecristo joj kaže neka pusti da ga posvoje pa će ga oni poslije oteti novim roditeljima. Pripremaju se papiri da se Eduardita da na posvajanje. Blizanka razgovara s čovjekom koji će postaviti bombu i objašnjava mu što želi. Jacinto će Anselma prebaciti na drugi položaj i razmišlja da ga stavi za čuvara. Blizanka shvati da su Latoña, Nena i Anacleto na imanju i čuje da je Latoña planira predati. Gandica upadne u blizankino skrovište dok je policija čeka. Blizanka otme jednu ženu i shvati da je policija nadgleda.

Epizoda 98/117 (19.05.2011.)
Poručnica Chaparro nazove Rebecu i kaže joj da je Dulce na slobodi. Latoña joj kaže istinu o trudnoći blizanke i o Montecristovu sudjelovanju u otmici djeteta, kaže joj kako je nju mučio i gotovo ubio. Otac Aguas uspije pobjeći blizanki i stiže u vilu da upozori Girónove. Dulce zove Elenu Calcaño kako bi se dogovorile kako će srediti Eduarda i Elenu. Latoña predlaže Eduardu i Eleni da budu mamac kako bi privukli blizanku i uhvatili je. Blizanka razmišlja o tome da podmetne bombu kako bi uništila cijelu obitelj Girón.

Epizoda 97/117 (18.05.2011.)
Michele nazove Eduarda i kaže mu gdje drže Elenu. Elena izlazi iz kupaonice i pošprica čuvara sprejem, uspije ga razoružati i uzima Montecrista za taoca. Blizanka dolazi u Macacov bar da se raspita ima li posla na imanju Girónovih. Na izlazu iz lifta Elena i Montecristo susretnu se s Micheleom i Grecovim ljudima. Braneći se, Elena puca i rani Montecrista. Elena izađe s Montecristom i Micheleom kad je nazove Eduardo i Montecristo uspije pobjeći. Započne veliko pucanje, ali Eduardo uspije spasiti Elenu. Poručnica Chaparro kaže Dulce da je slobodna, ali Maruflay joj prijeti da neće izaći živa odande. Elena dolazi u kuću i vidi svoga sina Tomasita. Blizanka odlazi k ocu Aguasu da se osveti za sve što su joj učinili on, Nena i Anacleto. Daniela se opet prikaže blizanki.

Epizoda 96/117 (17.05.2011.)
Dulce osjeća da joj je Maruflay velika prijetnja. Eduardo pokuša spasiti Elenu iz skrovišta gdje je drže. Michele osjeća veliki pritisak Clare i odluči otići od kuće. Eduardo ulazi u kuću u kojoj drže Elenu, ali Montecristo uspije pobjeći s Elenom. Nena priziva Danielin duh i Corina sazna što se sve dogodilo na dan blizankine smrti. Eduarda uhiti policija na mjestu gdje su držali Elenu. Michele shvati da je Montecristo oteo Elenu i odluči ih slijediti. Montecristo moli Greca da mu pomogne skriti Elenu dok on pokuša prisiliti Eduarda da potpiše papire kojima im prepušta imanje.

Epizoda 95/117 (16.05.2011.)
Mafuflay i Dulce posvađaju se u zatvoru i Dulce smjeste u kaznenu ćeliju. Montecristo moli Greca da mu pomogne izbaviti Dulce iz zatvora. Andrea prigovara Luciji zbog Michela i Mileidi i ima osjećaj da su je najbolji prijatelji iznevjerili. Montecristo i Elena dolaze na groblje i Elena kaže Eduardu što je Montecristov zahtjev. Eduardo joj kaže da joj je sin živ i da je kod njega, da ga je Montecristo oteo i dao ga blizanki. Eduardo cijeloj obitelji kaže što se događa s Montecristom i Elenom i moli ih da se presele na neko drugo mjesto. Elena prijeti Montecristu oružjem i predbacuje mu što joj je oteo dijete.

Epizoda 94/117 (13.05.2011.)
Greco daje Montecristu posljednju ponudu i u nju uključuje to da mu ostavi Elenu. Andrea priznaje Michelu da ga ne voli i da zato moraju otkazati vjenčanje, a Michel njoj priznaje da je zaljubljen u Mileidi. Mauricio dolazi u vilu Girón kako bi upoznao svoju kćer i razgovarao s njom. Montecristo prisiljava Elenu da potpiše dokument kojim mu prepušta imanje. Kalima preživljava nesreću. Butterfly zaželi Dulce dobrodošlicu u zatvor. Jesusa ispriča Rebeci i Corini istinu o pravim Mileidinim roditeljima. Mauly savjetuje Eleni da bude u dobrim odnosima s Montecristom kako bi saznala mnogo toga o njegovu životu.

Epizoda 93/117 (12.05.2011.)
Eduardo, Corina i Walter misle da im je Elena poslala kartu mjesta gdje je drži Montecristo. Eduardo želi ići spasiti Elenu. Andrea izlazi iz bolnice, ali vrlo je tužna zato što joj je otac umro. Eduardo se oprašta od Daríja i silno žali zbog njegove smrti. Blizanka traži Montecrista da joj pomogne, ali on joj okreće leđa. Dulce se jako iznenadi kad primijeti da je narednica Chaparro njezina čuvarica i pokušava je podmititi, ali Chaparro je kažnjava. Montecristo saznaje da je Darío umro i želi da ga Elena prati na sprovodu. Elena se pokušava pobuniti protiv Montecrista da ne ide s njim na sprovod. Eduardo otkriva mjesto na kojem drže Elenu.

Epizoda 92/117 (11.05.2011.)
Narednica Gandica ispituje Dulce, ali ne uspijeva izvući nikakvu informaciju. Dulce će biti prebačena u zatvor u kojem je bila Rebeca. Narednica Chaparro oprašta se od Rebece i govori joj da će opet raditi kao čuvarica u zatvoru. Eduardo se nalazi s Montecristom i Elena ga upozorava da je to zamka. Montecristo udara Eduarda i Pancho puca u njega da obrani Eduarda. Darío moli Rebecu za oprost i u tom trenutku umire. Lucia ispriča Michelu da se Andrea ne želi udati za njega. Eduardo prima poziv o poruci koju mu je Elena ostavila u toletu na hipodromu i otkriva da se radi o karti.

Epizoda 91/117 (10.05.2011.)
Ruth govori Dulce da je policija čula cijelo njezino priznanje. Montecristo prijeti džokejima kako bi izgubili utrke. Eduardo dolazi na hipodrom tražiti Elenu. Policija dolazi u Margotinu kuću uhititi Dulce, a blizanka bježi. Policija uhićuje Montecrista zbog otmice, ali Elena ga brani i potvrđuje da je ona njegova supruga. Andrea priznaje Luciji da se ne želi udati za Michela jer nije zaljubljena u njega. Montecristo zove Eduarda da bi pregovarao o Eleni. Montecristo dolazi po Elenu da bi se našli s Eduardom.

Epizoda 90/117 (09.05.2011.)
Doktor Tapia govori Eduardu da je Darío vrlo loše i da je najbolje da se oprosti od njega. Darío pita za Andreju i Eduardo mu govori da je ona vrlo dobro i da je terapija djelovala. Doktor Tapia govori Rebeci da je bolje da Andrea zna istinu da se može oprostiti od Daríja. Montecristo pregovara s Grecom o namještanju utrka, ali pod uvjetom da ne povrijede Elenu. Elena pokušava pronaći način za bijeg s mjesta na kojem je drži Montecristo. Narednica Gandica govori Eduardu da je izdano rješenje o identitetu Elene Calcaño i da je on i dalje oženjen njome, kao što je i Montecristo Elenin zakoniti suprug. Montecristo i dalje ucjenjuje Elenu. Dulce pokušava prisiliti Ruth da potpiše punomoć, a Ruth snima cijelo Dulcino priznanje.

Epizoda 89/117 (06.05.2011.)
Blizanka planira ubojstvo Nene i Latoñe zato što su je odale. Kalima osjeća da ga je Montecristo izdao jer spašava Elenu kad ju je on želio ostaviti da se utopi. Dulce saznaje da je Darío vrlo bolestan i da je u bolnici, i sastavlja dokument da joj ga on potpiše. Eduardo je i dalje vrlo zabrinut zato što ne nalazi Elenu i boji se da bi joj Montecristo mogao nauditi. Ruth prati što Dulce radi i otkriva dokument koji je sastavila. Detektiv Martín govori Eduardu da Montecristo nije sam. Eduardo ga podsjeća na to da je Montecristo povezan s kladioničarskom mafijom i da može biti vrlo opasno ako ga oni štite. Montecristo odvodi Elenu u bordel i namjerava joj promijeniti izgled da je ne bi prepoznali.

Epizoda 88/117 (05.05.2011.)
Andrea počinje dobro reagirati na operaciju, ali Darío i dalje nije pri svijesti. Mileidi sluša priču koju joj priča narednica Chaparro i saznaje da Michel nije njezin brat. Michel se suočava s Clarom i ona mu priznaje da je posvojen. Eduardo stiže na Keyse, ali Laura mu govori da je Montecristo odveo Elenu. Eleni se vraća pamćenje, ali ne govori ništa Montecristu. Detektiv Martín, Eduardo i Laura počinju tražiti Elenu. Policija blokira izlaze s Keysa. Montecristo i Kalima se zaustavljaju i Montecristo zove Eduarda kako bi od njega tražio pedeset posto imanja u zamjenu za Elenu. Eduardo želi dokaz da je Elena dobro. Elena iskorištava Montecristovu nepažnju i bježi, ali Kalima to primjećuje i slijedi je. Elena uspijeva pobjeći od Kalime i upada u živo blato.

Epizoda 87/117 (04.05.2011.)
Otac Aguas uspijeva se javiti Eduardu i govori mu što se dogodilo i kod koga je Elenin sin. Narednica Gandica pristiže im u pomoć. Blizanka želi odnijeti dijete, ali je Leonor u tome sprečava. Blizanka joj prijeti, ali Leonor ne pušta dijete. Michel razgovara s Mauriciom o njegovu odnosu s Clarom. Elena Calcaño dolazi u Dulcinu kuću i moli je za pomoć. Blizanka mijenja izgled. Ruth potpiše Dulcine papire i planiraju je ubiti. Andrejina operacija dobro prolazi, ali moraju vidjeti kako će reagirati. Darío je doživio dva infarkta tijekom operacije. Montecristo pokazuje Eleni dokument u kojem piše da je on njezin suprug. Ona se počinje prisjećati i bježi od Montecrista. Eduardo putuje na Keyse da odvede dijete Eleni. Laura kreće u potragu za Elenom i vidi kako je Montecristo odvodi.

Epizoda 86/117 (03.05.2011.)
Darío je spreman za operaciju, ali prije predaje Eduardu ključeve sefa u banci. Darío govori Eduardu da se u njemu nalaze dokumenti u kojima piše da Margotino nasljedstvo nije Elenino jer je njihov otac dao Margot pozajmicu koju ona nije uspjela vratiti jer je prije toga umrla. Govori mu i da ne želi da njegov sin Eduardito bude uz Dulce. Detektiv Martín čestita Ruth na presudi koja potvrđuje da ona ima pravo na Margotino nasljedstvo. Kalima govori Montecristu da ih policija istražuje i da treba novac jer želi otići sa svojim ljudima na sjever. Montecristo dolazi u hotel po Elenu, ali ona mu govori da se ne osjeća dobro i da ne želi izaći. Blizanka moli Danielu da joj pomogne ubiti četvero ljudi koje je zarobila. Anacleto uspijeva otvoriti vrata da pobjegnu. Dulce daje Ruth da potpiše neke dokumente sada kada zna da je Margotina nasljednica. Daniela se ukazuje blizanki i progoni je kako bi je spriječila da naudi njezinoj obitelji.

Epizoda 85/117 (02.05.2011.)
Blizanka otkriva da su Nena i Anacleto u sakristiji i krene za njima. Anacleto im govori da ih blizanka želi uhvatiti i pokušavaju pobjeći. Eduardo zove Lauru da čuje kako je Elena i govori joj kako njihov sin nije mrtav, nego je bio ukraden. Blizanka slijedi oca Aguasa, prijeti im i odvodi ih. Eduardo stiže na mjesto sastanka s ocem Aguasom, ali ga ne nalazi. Michel govori Clari da ako ona nije bila nevjerna njegovu ocu, onda on mora biti posvojen i ne može biti Mileidin brat. Jesusa kaže Mileidi da je njezin pravi otac Mauricio i da je želi upoznati. Eduardo odlazi u bolnicu razgovarati s doktorom Tapiom o Andrejinu liječenju. Elena odlazi sama na plažu, a Laura se brine jer Elena nikoga ne poznaje niti se ičega sjeća. Darío moli doktora Tapiju da pokrene proces presađivanja koštane srži. Montecristo odvodi Elenu na plažu i ondje je namjerava ubiti, ali Laura i Lucinda dolaze po nju. Detektiv Martín i narednica Gandica zapljenjuju Kalimin nož i pušku. Eduardo govori Daríju da može umrijeti ako se podvrgne presađivanju koštane srži, ali Darío želi riskirati.

Epizoda 84/117 (29.04.2011.)
Andrea doživi srčani zastoj i doktor Tapia uspije ju stabilizirati. Lucia govori Michelu i Mileidi da je Andrea umrla. Doktor Tapia govori Eduardu da postoji mogućnost za spašavanje Andree i pita ga bi li joj on pomogao presađivanjem koštane srži. Rebeca provodi noć uz Andreu. Kad se Andrea probudi, priznaje joj da ne voli Michela i da se ne želi udati za njega. Elena ne prepoznaje Eduarda, ali zamoli ga da je odvede iz klinike. Eduardo zamoli Lauru da odvede Elenu na Keyse kako bi se ondje do kraja oporavila. Blizanka otkriva da je Latoña kod Nene i Anacleta i odluči ih slijediti. Pokušava ih ubiti, ali dožive nesreću i Nenin auto eksplodira. Montecristo stiže na Keyse i želi ubiti Elenu. Nena, Anacleto i Latoña stižu kod oca Aguasa kako bi ga zamolili za pomoć. Sve mu kažu i otac odlučuje nazvati Eduarda i reći mu što se događa s njegovim sinom. Blizanka čuje njihov razgovor i kreće u potragu za njima.

Epizoda 83/117 (28.04.2011.)
Darío zamoli narednicu Chaparro da se ne odvaja od Andree ni od Rebece jer su i dalje u opasnosti. Doktor Ronald kaže Lauri da je Elena reagirala, ali da se ničega ne sjeća. Elena ne prepoznaje Lauru, ali moli je da je odvede s tog mjesta. Elena postavlja mnoga pitanja jer se ne sjeća ničega iz svoje prošlosti. Mauricio kaže Clari da želi upoznati svoju kćer. Detektiv Martín misli da bi se Elena mogla nečega sjetiti ako vidi Eduarda, ali doktor Ronald mu govori da je bolje da vidi Ruth jer je jedino njoj dala da dira lutku za koju je mislila da je njezino dijete. Ruth uvjeri Dulce da je bolje da oni vode njezine račune jer im je vrlo zahvalna za sve što su učinili za nju.

Epizoda 82/117 (27.04.2011.)
Nena i Latoña sastavljaju dokument koji će odnijeti policiji jer se žele predati i reći im istinu. Doktor Tapia podvrgne Daríja pretrazi da otkrije je li kompatibilan s Andreom, ali otkrije da ima problem sa srcem. Dulce pokuša ubiti Elenu, ali u tom trenutku stižu Ruth i detektiv Martin i spriječe je u tome da joj ubrizga smrtonosnu tvar. Doktor Ronald, Ruth i detektiv Martín vrlo su zabrinuti zbog toga što se dogodilo u klinici jer misle da je Elena u opasnosti. Mauricio stiže na Michelovo i Andreino vjenčanje i narednica Chaparro ga predstavlja Jesusi i Mileidi. Felipa kaže Jesusi da je Mauricio pravi Mileidin otac. Andrea se tijekom vjenčanja ne osjeća dobro i onesvijesti se kada treba Michelu staviti prsten. Doktor Tapia je vrlo zabrinut jer misli da Andrea neće još dugo živjeti. Eduardo kaže Clari, Michelu i Luciji kakvo je zapravo Andreino stanje.

Epizoda 81/117 (26.04.2011.)
Corina dolazi k Neni na spiritističku seansu, ali pojavi se Daniela i Corina to shvati kao ruganje Neni i odlazi. Došao je dan Andreinog vjenčanja i ona ima sve simptome virusa. Rebeca je očajna, ali i dalje organizira vjenčanje. Michele počinje sumnjati u ono što je rekla Clara jer ne vjeruje da su on i Mileidi brat i sestra. Traži Claru da mu objasni. Darío posjeti Elenu u bolnici. Doktor Tapia mu kaže da postoji mogućnost da se Andreina bolest suzbije presađivanjem koštane srži. Dulce uspije ući u bonici i traži priliku da uđe u Eleninu sobu. Mileidi ispriča istinu o Andrei ocu Aguasu i on kaže Eduardu da ako je to istina, Andrea i Michele se ne smiju vjenčati.

Epizoda 80/117 (25.04.2011.)
Eduardo razgovara s Montecristom o svemu što se dogodilo onoga dana kad je Elena rodila. Montecristo se ruga Eduardu i ovaj ga muči da kaže istinu o Eleninom djetetu. Blizanka dolazi u bolnicu posjetiti Elenu i ruga joj se. Montecristo kaže Eduardu da se Elenino dijete rodilo mrtvo, ali mu Eduardo ne želi vjerovati i prijeti mu da će ga zapaliti ako mu ne kaže istinu. Istražitelj Martín ispriča Ruth što se dogodilo s Margot i da sumnjaju na Dulce. Ruth mu kaže da mu ona može pomoći da nađe dokaze koji optužuju Dulce. Clara razgovara s Mauricijem i prizna mu da ima kćer, ali Mauricio je zamoli da mu da vremena kako bi donio odluku. Michele pomaže Mileidi da se upiše na fakultet. Darío dolazi u posjetu Andrei i moli je da mu dopusti da je on preda na vjenačnju, ali Andrea mu ne oprašta sve što je učinio Rebeci i njoj i kaže mu da će je predati Eduardo. Rebeca kaže Eduardu da se Andrea ne želi udati dok se Elena ne pojavi, ali Eduardo je nagovori da se što prije uda.

Epizoda 79/117 (22.04.2011.)

Epizoda 78/117 (21.04.2011.)
Darío i Dulce odvezu Ruth u Margotinu kuću i ondje joj Darío kaže da će on odsad upravljati njezinom imovinom. Blizanka slijedi dadilju i Anacleta i sazna gdje žive jer želi saznati zašto oni toliko znaju o njoj. Lucía priprema Andrei djevojačku večer. Rebeca i Mileidi joj pomažu. Istražiteljica Chaparro zamoli Rebecu da čuva Andreu jer se boji da bi joj Dulce nešto mogla učiniti. Dulce priprema novi atentat na Andreu kako bi upozorila Rebecu. Eduardo prigovara blizanki jer zanemaruje dijete i kaže joj odsad više neće izlaziti s bebom. Ruth zove Eduarda i ispriča mu što se dogodilo s Daríjem. Eduardo je upozori i zamoli je da ne potpisuje nikakav dokument jer se oni nastoje dočepati Elenine imovine. Montecristo, Dulce i blizanka se ujedinjuju kako bi se riješili Elene. Felipa kaže Jesusi da je Mileidin tata živ. Rugh od Daríja i Dulce zahtijeva da vidi Elenu. Eduardo saopći sve novosti istražitelju Martínu.

Epizoda 77/117 (20.04.2011.)
Nena i Anacleto uporno uvjeravaju Corinu i kažu joj da su Elena i beba u opasnosti i da su Eleni oteli bebu. Elena Calcaño stiže u bolnicu i uspije ući u Eleninu sobu, ali Eduardo je izbaci i drzak je prema njoj. Nena kaže Latoñi da im Corina ne želi pomoći.Daniela zamoli Nenu i Anacleta da pomognu Eleninoj bebi jer je u rukama blizanke u opasnosti. Ruth se pojavi sa svojim novim imidžom i Darío joj daje dokumente na potpis. Michele posjeti Mileidi i kaže joj da će joj pomoći i da će je štititi jer se oni mogu voljeti samo kao brat i sestra. Blizanka se susretne s Nenom i Anacletom. Daniela je zamoli da joj vrati dijete ili će je njezina duša zauvijek proganjati.

Epizoda 76/117 (19.04.2011.)
Darío spasi Ruth iz ruku Montecrista i Kalime, ali čini to zato što zna da je i Ruth nasljednica Margotinoga bogatstva. Mileidi kaže Jesusi da je Clara ne voli i da je nije nikad voljela. Eduardo čuje mišljenje doktora Ronalda, ne slaže se s time da Elenu smjeste u psihijatrijsku bolnicu. Blizanka planira otići u bolnicu posjetiti Elenu da je vidi s bebom i da vidi kako je ona. Dulce kaže Montecristu da treba čuvati Ruth jer je moraju pridobiti na svoju stranu kako bi joj mogli oteti nasljedstvo. Nena Ochoa uporno uvjerava Corinu da su Latoña i Elena u opasnosti. Doktor Ronald i dalje želi Elenu smjestiti u bolnicu, ali Eduardo želi nasamo razgovarati s njom kako bi donijeli odluku da ostane u bolnici.

Epizoda 75/117 (18.04.2011.)
Montecristo i Kalima stižu u Ruthinu kuću, ali nju ondje ne zatiču. Odluče je pričekati jer znaju da će se vratiti s Elenom. Dulce Daríju ispriča što joj je učinila Rebeca, ali on tome ne pridaje važnost. Andrea odluči da se neće udati dok ne dođe Elena. Tad joj Rebeca kaže da je Elena nestala i da je izgubila bebu. Eduardo prepoznaje da je Ruth Margotina polusestra i pita je kako joj može pomoći, ali Ruth mu kaže da će ga tražiti za pomoć ako joj bude trebalo. Montecristo pita Dulce zna li u kakvoj su vezi Ruth i Margot. Clara se sretne s Mileidi i ispriča joj istinu, kaže da je ne voli, ali Mileidi joj kaže da je neće moći razdvojiti od njezine braće. Andrea pokazuje prve znakove bolesti. Istražitelj Martín kaže Dulce da, ako je Ruth u srodstvu s Margot, i ona ima pravo na Margotino nasljedstvo kao i Elena. Eduardo i Laura voze Elenu u bolnicu. Doktor Tapia im kaže da ona prolazi kroz tešku depresiju i ne zna se kad će se iz nje izvući.

Epizoda 74/117 (15.04.2011.)
Ruth pročita u novinama da Eduardo traži Elenu. Elena se prisjeća svog života s Eduardom i smrti svoga djeteta.Clara govori Mileidi da je Michael izvan opasnosti i obeća joj da će uskoro moći razgovarati. Ruth nazove Eduarda kako bi mu rekla da je Elena kod nje, ali Kalima i Montecristo upadaju i prisile je da im kaže gdje se Elena nalazi.Montecristo prijeti svim beskućnicima da mu kažu gdje su Ruth i Elena. Jesusa govori Mileidi da je Clara želi vidjeti pod uvjetom da se više nikada ne sretnu.Andrea zamoli Rebecu da dođe živjeti s njima kad se uda.Ruth opet nazove Eduarda i govori mu da su joj neki Indijanac i Elenin muž prijetili. Dogovore se za mjesto i vrijeme sastanka kako bi mu predala Elenu. Jedan od beskućnika odvede Kalimu i Montecrista do Ruthine kolibe.

Epizoda 73/117 (14.04.2011.)
Clara i Lucía pronalaze Michaela krvavog i onesviještenog. Rebeca odlazi k Dulce i pretuče je. Kalima pokuša oteti Elenu. Mileidi posjeti doktora Tapiju jer se ne osjeća dobro i ondje dozna da se Michael pokušao ubiti.Nena i Anacleto pokušaju Corini objasniti što se dogodilo Danieli, ali ona im ne vjeruje i izbaci ih iz dvorca. Dulce pokuša odvući Rebecu kako bi je se riješila, ali narednica Chaparro je spriječi. Montecristo govori Kalimi da mora ubiti Elenu kako bi on postao vlasnik imanja, ali Kalima mu odgovori da je neće ubiti ako je izgubila razum.Doktor Tapia potvrdi da je Eduardo otac djeteta Elene Calcaño.

Epizoda 72/117 (13.04.2011.)
Montecristo govori Eleni Calcaño da su Elena i Eduardo još službeno u braku, da ga je Eduardo izbacio iz kuće te da se on sada brine za sve Elenine poslove. Elena Calcaño odgovori mu da će mu pomoći koliko može.Clara optuži oca Aguasa da je rekao njezinu sinu Michaelu da joj je Mileidi kći. Eduardo govori Rebeci da bi bilo najbolje da svima kaže koliko je zaista ozbiljno Andrejino stanje. Mileidi prečuje njihov razgovor i uvjeri se da sad ima još jači motiv da se kloni Michaela.Clara govori Michaelu da su on i Mileidi brat i sestra.

Epizoda 71/117 (12.04.2011.)
Detektiv Martin upita Dulce o Ruth Merchan, a zatim ona kaže Daríju da dozna sve što može o toj ženi. Ruth uviđa sličnost između Elene i Margotine kćeri na sestrinim slikama.Montecristo govori Kalimi što se dogodilo Eleni i zamoli Indijanca da je potraži. Elena Calcaño zahtijeva da policija potraži Latoñu.Daniela se ukaže Latoñi preko Nene i otpjeva joj pjesmu kako bi je uvjerila da je to zaista njezina kći.Michael upita Claru je li imala sina ili kćer s drugim muškarcem.Detektiv Martin zamoli Eduarda da se pobrine za Elenine poslove jer su službeno još u braku, kako se nikad nije poništila smrtovnica Elene Calcaño. Elena se prisjeti stvari iz svoga života kad vidi fotografije Margot s njezinom kćeri.

Epizoda 70/117 (11.04.2011.)
Elena Calcaño vrati se kući s Eleninim djetetom koje Eduardu predstavi kao svoje dijete. Nena govori Latoñi što se događa s Danielom i upita je da li je ona njezina majka te da li poznaje Elenu Lafé.Elena Calcaño je bijesna jer je beskućnica ukrala njezinu lutku i prijeti joj dok je ne vrati. Mileidi napokon prizna Michaelu da ne mogu biti zajedno jer su brat i sestra.Ruth odvede Elenu iz prenoćišta jer je uokolo počela patrolirati policija, a ona ne želi da je odvedu. Eduardo odnese uzorak svoje i djetetove krvi na DNK-test.

Epizoda 69/117 (08.04.2011.)
Mileidi govori Clari da moraju razgovarati, no Clara joj ne dopušta da išta kaže. Michael donese Andreji zaručnički prsten iako ne vjeruje da ga je Mileidi odjednom prestala voljeti.Eduardo nastavlja potragu za Elenom i u jednom je trenutku ugleda, no ona opet nestane.Doktor Tapia objasni Rebeci, Corini i Walteru da je Andrejina bolest neizlječiva te da joj nije preostalo mnogo vremena.Walter izjavi Andreji ljubav. Montecristo zahtijeva da ga detektiv Martin obavještava o svemu što se tiče Eleninih poslova, no on mu odgovori da je samo Elenin zaposlenik te da nema pristup informacijama o njezinoj imovini.Eduardo nastavlja svoju očajničku potragu za Elenom i zabrinut je jer je nigdje ne može naći. Elena Calcaño je nervozna jer je Latoña nestala i brine se da bi je majka mogla prijaviti.

Epizoda 68/117 (07.04.2011.)
Ruth štiti i pomaže Eleni.Tulio napokon uspijeva dobiti detektiva Martina i govori mu da ga žele ubiti. Montecristo govori Mileidi da je Elena izgubila dijete i da bi mogla biti mrtva. Eduardo govori Panchu da je sin kojeg je nosila Elena bio njegovo dijete i da joj zato Montecristo nije htio pomoći. Zakune se da će se kad-tad osvetiti Montecristu. Narednik Gandica nazove Eduarda i obavijesti ga da su pronašli Elenu. Walter prizna Corini da nije zaljubljen u nju.Montecristo govori Dulce da će zatražiti nasljedstvo ako je Elena zaista mrtva.

Epizoda 67/117 (06.04.2011.)
Daniela se ukaže Neni u snovima i moli je da joj spasi majku, kad već ne može učiniti ništa za Elenu.Doktor Tapia potvrdi da je Andrea naslijedila bolest obitelji Girón koja joj uništava organe.Dulce stavi Tuliju lisičine i otkrije svoju masku. Tulio je uspije udariti i bježi iz sobe.Eduardo, Pancho, Laura i detektiv Martin i dalje traže Elenu, no bez uspjeha. Eduardo je sve očajniji jer je ne mogu naći.Elena dospije do Ruthine kolibe gdje je ona zaštiti.Montecristo nazove blizanku i govori joj što se dogodilo. Ona ga podsjeti da je on Elenin nasljednik, ali da njoj mora dati imanje. Montecristo joj odgovori da je imanje jedina stvar koje se nikad neće odreći jer ga je oduvijek htio za sebe.Clara želi kupiti zaručnički prsten za Andreju kako bi joj ga Michael mogao darovati.Walter i Corina opet odgode svoje vjenčanje.

Epizoda 66/117 (05.04.2011.)
Montecristo napadne primalju jer želi Elenu odvesti odande jer ona nije ispunila svoj dio dogovora.Andrea se jako razboli i odvede je Hitna pomoć. Doktor Tapia napravi nekoliko pregleda.Eduardo dolazi u kuću gdje drže Elenu, a kada dozna da je dijete umrlo, potuče se s Montecristom.Dulce uspije uvjeriti Tulija i odvede ga u hotel. Blizanka spasi Latoñu iz močvare jer je želi nastaviti mučiti. Eduardo, Pancho, Laura i detektiv Martin nastavljaju tražiti Elenu.

Epizoda 65/117 (04.04.2011.)
Pancho govori Eduardu da je vidio Montecrista u blizini mjesta gdje mu se pokvario auto. Eduardo pođe tražiti Elenu.Montecristo odvede Elenu u primaljinu kuću, a ona mu govori da s djetetom nešto nije u redu.Michael se pokušava približiti Mileidi, ali ona ga ponovno odbije. Razočaran, Michael odluči zaprositi Andreju i odvesti je u Tennessee.Narednica Chaparro preporuči Rebeci da ne dopusti Andreji da napusti grad ako je želi zaštititi.Darío i Tulio prebace sav Elenin novac na račun u inozemstvu, a Darío predloži Tuliju da to ne podijele s DulceElena se muči s trudovima jer dijete ne izlazi. Blizanka je iznenađena što porođaj toliko dugo traje. Eduardo nailazi na previše zapreka tražeći Elenu.

Epizoda 64/117 (01.04.2011.)
Montecristo i Elena Calcaño udružili su se kako bi oduzeli Elenino dijete i osvetili joj se. Elena dobije trudove. Latoña pokuša nešto reći, ali Elena Calcaño zaprijeti da će joj škarama odrezati jezik ako progovori. Latoña joj se odupre, a Elena Calcaño zabije joj škare u nogu. Jesusa pozove Eduarda da pomogne Eleni jer u kući nema nikoga. Eduardo ne želi pomoći jer ne želi probleme s Elenom.Walter govori Corini da odredi datum vjenčanja jer sada zarađuje dovoljno novca od posla s kokošima. Daniela se opet javi Neni i upozori je da je Elena u opasnosti jer je žrtva izdaje svojih bližnjih.Elena ne želi Eduardovu pomoć. Montecristo napokon stiže i odvodi Elenu u bolnicu.Michael jako izvrijeđa Mileidi.Blizanka je spremna ukrasti Elenino dijete.

Epizoda 63/117 (31.03.2011.)
Elena zamoli Elenu Calcaño da preda poruku Eduardu i govori joj da će mu oprostiti sve dugove i zaboraviti na sve pod uvjetom da napuste imanje. Mileidi susretne Michaela na ulici i on je upita što se događa. Ona mu samo odgovori da između njih ne može biti ništa i nastavi svojim putem.Elena upita Rebecu što zna o smrti njezine bake, ali Rebeca joj ne želi odgovoriti jer se boji Dulcine osvete. Darío ponudi Eduardu novac, ali on ga izbaci govoreći da je novac koji nudi ukrao Eleni.Narednica Chaparro uđe u studio u trenutku kad Elena i detektiv Martin ispituju Rebecu o smrti gospođe Margot.

Epizoda 62/117 (30.03.2011.)
Montecristo otpjeva Eleni serenadu, ali ona ga ponovno odbije. Obeća joj da će se promijeniti zbog nje, a ona mu odgovori da ga nikad neće moći voljeti. Dulce prijeti Daríju pištoljem zahtijevajući da joj kaže gdje drži Eduardita. Darío joj govori da joj neće reći gdje se Eduardito nalazi dok ne počne raditi stvari po njegovu. Dulce zapuca na njega. Corina zateče Eduarda u baru s drugom ženom. On joj govori da je to jedini način da zaboravi Elenu, ali naposljetku priznaje da to mu to nikada neće uspjeti.Darío govori Dulce da je dječak u avionu s nekime tko će se brinuti za njega i tko joj ga neće nikad vratiti ako se njemu nešto dogodi. Rebeca dolazi u dvorac i ispriča se Eleni što dovodi narednicu Chaparro, no da ju je na to natjerao Darío.Narednica Chaparro odlazi u kuhinju i ondje susretne Mileidi.

Epizoda 61/117 (29.03.2011.)
Elena objasni Lauri što se dogodilo kad su Andreju pokušali oteti i da je Rebecin neprijatelj vrlo opasan te da ona misli da je riječ o istoj osobi koja je ubila njezinu baku.Jesusa je prisiljena reći Mileidi istinu o njezinoj pravoj majci i da joj je Michael brat te da zbog toga ne može biti s njim.Elena Calcaño pokuša zavesti Montecrista. On izgubi kontrolu i poljubi je.Dulce fotografira Tulija s prostitutkom.Darío odvede Eduardita sa sobom u Margotinu kuću, a spremačica Adela ne zna što bi učinila.Eduardo opet govori Eleni da je posve siguran da je dijete koje očekuje njegovo, no Elena mu ne želi priznati istinu.

Epizoda 60/117 (28.03.2011.)
Elena, Andrea i detektiv Martin idu u zatvor dočekati Rebecu. Kad stanu na benzinskoj crpki, Andreju otmu. Detektiv Martin slijedi otmičare i vidi kako bacaju Andrejino tijelo iz auta.Michael govori Clari da se ne namjerava oženiti Andrejom jer je ne voli te da je našao svoju pravu ljubav. Clara nazove Jesusu i zamoli je da zaustavi romansu između Michaela i Mileidi. Mileidi se pobuni protiv Jesuse i govori joj da je nitko neće odvojiti od Michaela.Dulce govori Daríju da je Rebeci poslala ‘podsjetnik’ kako ne bi progovorila. Narednica Chaparro nazove Daríja i govori mu što se dogodilo Andreji.Rebeca govori Eleni da joj ne može reći ništa o Margotinoj smrti jer su joj zaprijetili i nadziru je.

Epizoda 59/117 (25.03.2011.)
Eduardo i Montecristo drže pištolje uperene jedan u drugoga. Elena Calcaño ih pokuša odgovoriti od sukoba, ali ne slušaju je.Darío posjeti Rebecu i govori joj da će uskoro moći izaći uz uvjetnu kaznu, ali da će joj život biti u opasnosti ako progovori. Darío joj kaže da će je narednica Chaparro nadzirati i zaštititi nju i Andreju od opasnosti.Dulce dozna da će Rebeca uskoro biti puštena iz zatvora i govori Tuliju da će poslati Daríju i Rebeci poruku kako ne bi progovorili.Elena razdvoji Montecrista i Eduarda, oduzme im oružje i govori im da će, ako se žele poubijati, to morati učiniti izvan imanja. Dulce unajmi čovjeka za Andrejinu otmicu kako bi imala Daríja i Rebecu u šaci. Latoña pobjegne iz dvorca i pokuša potražiti pomoć, no blizanka je pronađe.

Epizoda 58/117 (24.03.2011.)
Eduardo upita Elenu je li dijete koje čeka njegovo, no Elena Calcaño ih prekine. Clara prizna ocu Aguasu istinu o Mileidinoj i Michaelovoj vezi. Govori mu da zapravo nisu braća, no da ona ne želi nikomu reći pravu istinu. Mileidi i Michael vode ljubav.Nena organizira seansu i prizove Danielu koja ih upozori da su u opasnosti te da želi razgovarati s Elenom Lafé. Montecristo pokuša silovati Elenu. Andrea začuje Elenino zapomaganje i zamoli Eduarda za pomoć. Eduardo joj govori da je Elena snažna žena koja se zna sama braniti.Jesusa pokaže Mileidi kutiju kontracepcijskih pilula i upita je zašto joj trebaju. Jesusa je zamoli da se kloni Michaela.

Epizoda 57/117 (23.03.2011.)
Nena i Anacleto pokušaju razgovarati s blizankom, ali ona nije raspoložena i otjera ih iz dvorca. Andrea odvede Waltera u dvorac i Elena ga ponovno zaposli.Corina radi planove u Walterovoj kući. Policija uhiti Eduarda i Montecrista zbog remećenja javnog reda i mira.Elena plati Montecristovu jamčevinu, a on je prekori što je rekla Eduardu da čeka njegovo dijete.Jesusa govori Clari da su Mileidi i Michael u vezi i da ih moraju zaustaviti jer su brat i sestra.Detektiv Martin govori Eleni da se Rebeca boji progovoriti jer joj je netko vjerojatno prijetio.Michael predloži Mileidi da vode ljubav. Elena govori Eduardo da mu je banka odobrila kredit jer se ona ponudila kao jamac, no da je povukla ponudu pa će mu banka oduzeti kredit.

Epizoda 56/117 (22.03.2011.)
Montecristo uporno moli Elenu za priliku da joj dokaže koliko je voli, ali ga Elena ponovno odbije. Andrea govori Walteru da će mu Elena opet dati posao u dvorcu. Lucía dozna da je Mileidi djevojka koju je Michael tajio.Detektiv Martin prihvati Eleninu ponudu i počne raditi za nju. Dulce posjeti Rebecu u zatvoru i zaprijeti joj da će nauditi Andreji ako opet počne govoriti o Margot. Laura potraži Eduarda i govori mu da ga Elena nikad nije prevarila s Montecristom. Eduardo posumnja da je dijete koje čeka Elena Montecristovo. Elena predstavi detektiva Martina Daríju. Dulce i Tulio iznenađeni su jer im je Elena lagala o Margotinoj smrti.

Epizoda 55/117 (21.03.2011.)
Corina napadne Waltera zbog njihova načina života, a Walter joj govori da se neće oženiti dok ne bude mogao platiti vlastito vjenčanje. Elena Calcaño pokuša odgovoriti Eduarda od odlaska na Andrejinu zabavu u dvorcu, ali joj on govori da više ne može podnijeti njezino ponašanje.Narednica Chaparro govori Rebeci da će uskoro moći izaći te da ju je Darío unajmio da se brine za nju, ali i kako bi je spriječila da prizna. Jesusa dozna da je Clara Michelova majka i zamoli Mileidi da ga zaboravi. Elena Calcaño i Montecristo posjete primalju kako bi pregovarali o djetetu koje će zamijeniti s Eleninim. Darío, Tulio i Dulce doznaju da je Elena unajmila detektiva Martina i Dulce im govore da Elena mora umrijeti jer se previše stvari promijenilo.

Epizoda 54/117 (18.03.2011.)
Jesusa i Mileidi krenu se sastati s Mileidinom majkom, no Clara ih ne uspije dočekati jer Michael i Lucía dođu po nju.Elena odluči pomoći Rebeci i govori Tuliju da više ne želi da radi na njezinu slučaju. Darío zaprijeti Rebeci da više nikada neće vidjeti Andreju ako nešto kaže Eleni. Eduardo dođe u Elenin studio i pokuša je uvjeriti da mu proda imanje, no ona odbije. On je poljubi nasilu, a zbog načina na koji je reagirala, uvjeren je da ga još voli. Upozori je da je okružena neprijateljima koji će joj prije ili poslije nauditi.Elena Calcaño predloži Montecristu da otme Elenino dijete kada ga rodi i zatim ga preda njoj. Tako će Eduardu moći podvaliti njegova vlastitog sina.Darío govori Danieli da neće moći dobiti jedino imanje Girón jer ga želi za sebe.Corina već priprema vjenčanje, ali Walter joj govori da se još ne želi oženiti.

Epizoda 53/117 (17.03.2011.)
Jesusa govori Mileidi da je njezina prava majka želi upoznati. Eduardo govori Eleni Calcaño da će ići s njom doktoru i prisustvovati ultrazvuku. Eduardo se posvađa s Daríom jer misli da se Elena nekako nagodila s Daríom kako im ne bi trebala predati imanje. Detektiv Martin potvrdi Eleni da je Margot otrovana, a Elena misli da je Dulce odgovorna.Elena Calcaño ukrade sliku ultrazvuka pacijentice koja nosi muško dijete i pokaže je Eduardu.Nena i Anacleto dođu u dvorac jer Nena želi razgovarati s Elenom. Dulce zahtijeva da Darío prenese svu Eleninu imovinu na njezinu tvrtku, ali Darío je upozori da njezina ambicija postaje preopasna.

Epizoda 52/117 (16.03.2011.)
Eduardo i Elena zaglavljeni su u dizalu i moraju čekati servisere da ih izbave. Eduardo iskoristi tu priliku da upita Elenu zašto ga je prevarila s Montecristom i govori joj da mora doznati istinu. Dulce slavi Tomásovu smrt i pokuša ubiti Leonor, no u tom trenutku Pancho uđe u prostoriju.Clara govori Jesusi da je došao čas da upozna Mileidi. Elena, Laura i Andrea odlaze na Tomásov sprovod na otoke. Andrea zatraži Elenu da joj pomogne vidjeti Rebecu u zatvoru.Prema Rebeci u zatvoru dobro postupaju prema Daríovu nalogu. Tulio govori Dulce i Daríju da su gotovi nalazi Margotine autopsije.

Epizoda 51/117 (15.03.2011.)
Tomás umre zbog ozljeda koje je zadobio u nesreći, no prije smrti preklinje da kažu Eleni istinu o Dulce. Elena i Eduardo žestoko se posvađaju. Eduardo joj zamjera što ga je prevarila i što očekuje Montecristovo dijete, a Elena njemu jer je Elena Calcaño trudna s njim. Dulce nazove Lauru i obavijesti je da je Tomás doživio nesreću i umro.Jedan od radnika s imanja govori Panchu da je Leonor imala nesreću i on odjuri s Eduardom u bolnicu.Dulce je zadovoljna jer sve ide kako je zamislila. Jesusa opet zatraži Claru da se sastanu i porazgovaraju kao dvije majke i Clara pristane. Corina razgovara s Walterom oko planova za njihovo vjenčanje i medeni mjesec, no Walter ne može izbiti Andreju iz glave.

Epizoda 50/117 (14.03.2011.)
Pancho govori Montecristu da misli da Elena ne želi slaviti. Montecristo ga pokuša udariti, no Eduardo mu se ispriječi na putu i njih dvojica se potuku. Elena upita Tulija što misli o Dulce i Daríju Girónu i Tulio je pokuša uvjeriti da su oni dobri ljubi.Elena obavijesti direktora banke da će ona jamčiti za kredit koji je zatražio Eduardo. Tulio govori Dulce i Daríju da Elena sumnja na njih te da ubuduće moraju biti oprezniji.Elena Calcaño uvjeri Mileidi da je trudna i zamoli je da nikomu ne govori znajući da Mileidi ne zna čuvati tajnu.

Epizoda 49/117 (11.03.2011.)
Tomás govori Eleni da ne vjeruje Dulce. Također je podsjeti da joj ni Mariela nije vjerovala te da su njih dvoje uvijek mislili da je Dulce ubila Cristinu jer je ona rekla Marieli da Dulce truje gospođu Margot. Tomás je uvjeren da je Leonor sljedeća jer Dulce vjeruje da je nešto otkrila. Pancho obavijesti Eduarda da su okrivili Leonor za krađu nakita gospođe Margot.Elena ponudi Leonor drugu priliku i govori joj da to čini jer ju je gospođa Margot veoma voljela.Dulce pokuša nagovoriti Elenu da se predomisli, ali Elena se ne obazire na nju.Laura uvjerava Elenu da kaže Eduardu istinu o djetetu i da ne prihvaća Montecristove prijedloge.Kalima govori Montecristu da ne razumije zašto slavi što će Elena roditi Eduardovo dijete.Pancho govori Eleni da Leonor nije kradljivica. Elena ga umiri da je već sve riješeno. Pancho joj govori da je Eduardo vrlo nesretan otkad nisu više zajedno.

Epizoda 48/117 (10.03.2011.)
Darío se sastane s Corinom i Andrejom kako bi razgovarali o Rebecinoj budućnosti.
Andrea govori Daríju da ju je Rebeca zamolila da nagovori Elenu da zatraži autopsiju tijela gospođe Margot, uvjerena da je žele ušutkati jer zna tko ju je ubio.Tulio posjeti Rebecu u zatvoru, a ona mu govori da će otkriti njihovu zavjeru.Elena Calcaño govori Eduardu da je trudna, ali da će se riješiti djeteta jer zna da on ne želi djecu. Eduardo je zamoli da to ne čini dok on ne riješi neke stvari.Dulce govori Tomásu i Lauri da moraju pretražiti kuću kako bi pronašli nakit gospođe Margot, koji naposljetku pronađu u Leonorinoj sobi.

Epizoda 47/117 (09.03.2011.)
Montecristo se razbjesni kad shvati da je dijete koje čeka Elena Eduardovo.Elena Calcaño govori Montecristu da im koristi što je Elena trudna, ali Montecristo se ne slaže s njom. On misli da ga je Elena iskoristila kako bi prikrila svoje pogreške.Elena dolazi u policijsku stanicu, no Rebeca nije ondje. Detektiv Martin joj govori da su je već odveli u zatvor i zanima se za ono što Rebeca želi reći Eleni.Narednica Chaparro zaprijeti Rebeci kako ne bi priznala da im je pomagala u bijegu.Nena Ochoa vraća se kući i ondje pokaže Saidu ozljede i modrice koje su joj se pojavile po cijelom tijelu. Said je upućuje na to da te modrice tvore ime Daniela.Dulce upita Elenu zašto želi autopsiju Margotina tijela, ali Elena izbjegava temu i ne odgovori. Darío je uplašen jer će se zbog autopsije otkriti da je Dulce trovala Margot.

Epizoda 46/117 (08.03.2011.)
Andrea je vrlo zabrinuta jer Rebecu odvode natrag u zatvor. Waltera su ranili dok je pokušavao zaštititi Rebecu, a Vicky je mrtva.Elena Calcaño zamoli Andreju da se smiri i da ode odande.Otac Aguas zatraži Elenu da odvede Latoñu iz dvorca jer je Elena Calcaño zlostavlja.Mileidi upita Jesusu tko su joj pravi roditelji. Jesusa joj odgovori da ne zna, ali joj govori kako će dati sve od sebe da dozna.Elena Calcaño uvidi da otac Aguas želi odvesti Latoñu sa sobom i pokuša ih spriječiti. Odvede Latoñu u svoju sobu i ondje joj zaprijeti da će joj biti gore ako ikomu kaže što se događa.Andrea govori Eleni da bi trebala zatražiti autopsiju svoje bake te je zamoli da porazgovara s Rebecom u zatvoru.Elena nazove Tulija i upita ga što treba napraviti kako bi zatražila autopsiju svoje bake.

Epizoda 45/117 (07.03.2011.)
Elena Calcaño zavede Eduarda, no on je uspije zaustaviti prije nego što spavaju zajedno.Otac Aguas upita Latoñu da li ju je ozlijedila jedna od blizanki, a ona mu nevoljko potvrdno odgovori.Corina zamoli Daríja da novčano pomogne Rebeci, dok Dulce prisluškuje razgovor.Narednica Chaparro naredi Marufly da ubije Rebecu i Vicky ako to bude potrebno. Dulce nazove detektiva Martina i kaže mu gdje se Rebeca nalazi. Rebeca dolazi u trgovački centar gdje se sastaje s Corinom i govori joj da je prati vrlo opasna zatvorenica.Elena odlazi napraviti test na trudnoću, a dok izlazi iz klinike, spazi je Elena Calcaño koja je u istom trgovačkom centru kupovala s Andrejom. Rebeca ugleda detektiva Martina i utiša Corinu. Montecristo u konjušnici izdaje naredbe Eduardu, ali on ne obraća pozornost. Montecristo mu govori da ne smije zaboraviti tko je sada muž vlasnice imanja.

Epizoda 44/117 (04.03.2011.)
Elena govori Montecristu da se moraju vjenčati kod matičara jer je, prema crkvi, ona još udana za Eduarda. Eduardo se prijavi u utrku i postigne odličan rezultat. Elena Calcaño priredi zamku za Elenina konja. Kad Elena padne s konja, Eduardo joj potrči u pomoć. Walter govori Corini da je već pronašao posao te da će se moći ubrzo zajedno useliti u stan. Elena se uda za Montecrista, a Elena Calcaño ode živjeti s Eduardom na prijašnji Montecristov ranč. Andrea dolazi u dvorac i Mileidi je vidi kako ljubi Michaela.

Epizoda 43/117 (03.03.2011.)
Walter i Corina posvađaju se jer ona ne želi prestati plesati u baru, čemu se on protivi. Dulce uđe u Eleninu sobu i zamoli je da potpiše dokumente u mapi u kojoj su navodno samo računi. Elena potpiše ne znajući da je tako opunomoćila Daríja kao svojeg odvjetnika. Dulce je presretna jer misli kako će tako moći oduzeti Elenino nasljedstvo. Marufly ukrade nekom čovjeku kamionet i odjeću iz trgovine. Na zabavi Elena objavi svoje zaruke s Montecristom. Elena Calcaño iskoristi tu priliku da poljubi Eduarda pred Elenom. Leonor provjeri dokumente koje je Dulce podvalila Eleni. Darío i Dulce začuđeni su Eleninom objavom. Elena govori Eduardu da se osobno može pobrinuti za kupce, a on joj čestita na zarukama s Montecristom. Elena upozori Montecrista da će poništiti njihov dogovor ako je ikada pokuša poljubiti ili nešto više od toga.

Epizoda 42/117 (02.03.2011.)
Elena se sprema za zabavu. Walter i Corina govore Eduardu da će se uskoro vjenčati, a on je vrlo sretan zbog njih. Walter predstavi Corinu svojoj majci. Tulio posjeti Rebecu u zatvoru gdje ga ona optuži da je želi ubiti u dosluhu s Dulce, no odgovori joj da je on taj kojem Dulce prijeti. Rebeca, Vicky i Marufly pobjegnu iz zatvora. Darío prisluškuje dok Dulce prigovara Tuliju što je Rebecin ljubavnik, a Tulio je optuži da je naredila Rebecino ubojstvo. Eduardo i Elena Calcaño dolaze na zabavu, kao i Montecristo i Kalima. Tomás govori Lauri da je Elena toliko zaslijepljena željom da se osveti Eduardu da ne vidi kako ne smije vjerovati Dulce, Daríju i Tuliju. Eduardo ljutito pita Elenu kakav odnos ima s Montecristom. Elena Calcaño govori Montecristu da može računati na njezinu potporu u njegovoj vezi s Elenom.

Epizoda 41/117 (01.03.2011.)
Eduardo opet pokuša razgovarati s Elenom, no ona mu ne dopušta da objasni. Michael nagovori Mileidi da se provozaju njegovim motorom i ostanu bez benzina blizu Walterove kuće. Mileidi vidi Waltera i Corinu kako vode ljubav u autu. Elena Calcaño opet nagovara Eduarda da pokušaju spasiti svoj brak, ali Eduardo ponovno odbije njezin prijedlog. Laura predloži Eleni da ode živjeti u Margotinu kuću jer neće moći podnijeti suživot s Eduardom i Elenom Calcaño. Rebeca ponudi sto tisuća dolara narednici Chaparro da joj pomogne pobjeći iz zatvora. Eduardo počinje raditi kao radnik na imanju, a Elena ne propušta priliku da ga ponizi. Mileidi kaže Andreji da je vidjela Waltera s Corinom. Dulce nagovara Daríja da ukradu Elenin novac prije nego što dozna sve detalje svog nasljedstva i preuzme poslove u tvrtkama.

Epizoda 40/117 (28.02.2011.)
Corina prekori Eduarda što je izgubio Elenu zbog manipulacije blizanki i govori mu da Elena to nikada neće oprostiti. Također mu prizna da je zaljubljena u Waltera. Eduardo je savjetuje da se bori za Walterovu ljubav. Andrea razgovara s Walterom i govori mu da nije ljuta na njega i da ne želi da ode, no on odlučuje otići te iste večeri. Laura dolazi u dvorac organizirati zabavu koju Elena želi prirediti, no Eduardo je protiv te ideje. Elena preuzima dvorac. Montecristo naredi Eduardu da se pobrine za konje koje je Elena naručila, no on mu odgovori da će raditi na imanju, ali da to ne znači da će slušati njegove naredbe. Kalima ga podsjeti na ugovor koji ga obvezuje da Montecristu vrati dio posjeda. Rebeca pokuša nagovoriti Marufly da joj pomogne pobjeći iz zatvora za mnogo veći iznos nego što su joj ponudili da je ubije.

Epizoda 39/117 (25.02.2011.)
Pancho govori Eduardu da odlazi jer je prihvatio Montecristovu ponudu za posao. Eduardo obavijesti Elenu Calcaño da mora napustiti dvorac, no ona planira ozlijediti Latoñu i tako nagovoriti Eduarda da joj dopusti ostati u dvorcu. Elena Calcaño odvede Latoñu u vrtove i ondje je baci u lagunu. Eduardo odlazi Eleni, no ona je povrijeđena. Ne želi slušati njegove isprike, nego samo osvetu.Tomás upozori Elenu da bude oprezna u svojim namjerama. Walter obavijesti Eduarda o onome što se dogodilo Latoñi. Eduardo preklinje Elenu da ga ne napusti.

Epizoda 38/117 (24.02.2011.)
Andrea se poigrava Michaelom, što pobudi Walterovu ljubomoru. Elena dolazi s Daríom i obiteljskim odvjetnikom obavijestiti Eduarda da će preuzeti imanje i dvorac. Eduardo je zaprepašten i donosi im ugovor koji su imali s Margot, no Darío se umiješa. Eduardo vjeruje da ga je brat iznevjerio. Elena Calcaño donese dokument koji pokazuje da Giróni i njoj duguju, što znači da Elena ne može preuzeti imanje. Tulio pročita dokument i zaključi da nije valjan jer ne sadrži potrebne pečate. Elena daje Eduardu 24 sata da napusti dvorac s Elenom Calcaño, no Eduardo je bijesan i odgovori joj da ga nitko neće natjerati da napusti imanje.

Epizoda 37/117 (23.02.2011.)
Kad se Eduardo probudi, Pancho mu kaže sve što se dogodilo. Elena pak Montecristu govori što se dogodilo i zamoli ga da dovede Cigana i odvede je u Margotinu kuću.Eduardo napadne Elenu Calcaño, no ona mu govori da se Elena Lafé mora pomiriti da više nisu u braku.Eduardo pođe tražiti Elenu i sretne Montecrista s Ciganom.Elena ne želi slušati Eduarda i govori mu da ga više nikada ne želi vidjeti. Mileidi kaže Jesusi da želi studirati jer ne namjerava cijeli život služiti druge.Montecristo se opet ponada da će biti s Elenom sada kada ga više nitko ne sprječava. Kalima mu govori da se ne smije žuriti, nego postupiti razborito i hladne glave.

Epizoda 36/117 (22.02.2011.)
Elena Calcaño pojavi se s medicinskim nalazima i otiscima koji dokazuju da je zaista riječ o njoj u namjeri da nadoknadi vrijeme koje je izgubila. Elenin i Eduardov brak poništava se zbog ‘uskrsnuća’ Elene Calcaño. Elena se vrati u Margotinu kuću jer ne može živjeti pod istim krovom s drugom Elenom.Andrea govori Walteru koliko ga voli, no on je opet odbije. Lucía pomogne Andreji Waltera učiniti ljubomornim. Michael otkrije da je Mileidi sluškinja u dvorcu Giróna. Corina pronalazi Sandru obješenu u zahodu bara.Elena posjeti Cigana i zateče Eduarda i Elenu Calcaño potpuno gole u konjušnici. Elena Calcaño govori Eduardu da mu neće dati rastavu i da moraju dati još jednu priliku svom braku.Montecristo pronalazi Elenu na cesti i pomogne joj.

Epizoda 35/117 (21.02.2011.)
Daniela plati Marufly da ubije Vicky i Rebecu u zatvoru. Darío posjeti Andreju za njezin rođendan, ali ona mu ne želi oprostiti što živi s Dulce. Elena zamoli Dulce da odustane od tužbe protiv Rebece kako bi se mogla vratiti u dvorac i biti uz Andreju. Tomás se probudi iz kome, a Elena ga obavijesti da je Mariela poginula. Tomás joj govori gdje se nalazi oporuka. Dulce i Darío zabrinuti su zbog Tomásova oporavka.Policija prati Montecrista i njegove mutne poslove. Čini se da je posao namještanja utrka propao.

Epizoda 34/117 (18.02.2011.)
Daniela baci Latonu niza stube kad je pokuša spriječiti da zapali dvorac. Elena se probudi zbog dima i zaziva Eduarda, no vatra već bukti dvorcem. Tomas i Mariela stižu u dvorac nakon što doznaju za požar. Mariela pogiba u požaru, a Tomas je u komi.U međuvremenu, Margot također umire od srčanog udara nakon što čuje tragične vijesti.Montecristo spasi Elenu, no Samuel je već mrtav. Laura uspije pobjeći iz labirinta dok je Benjamin zatočen usred požara.Danielu napokon smještaju u psihijatrijsku kliniku. Prošlo je deset mjeseci i Andrea slavi svoj osamnaesti rođendan. Rebeca je u zatvoru jer je pregazila Dulcina sina Eduardita. Eduardo i Elena preuređuju dvorac, no Elena još nije dobila Margotino nasljedstvo jer nitko ne zna gdje se nalazi oporuka.

Epizoda 33/117 (17.02.2011.)
Elena dolazi u dvorac kako bi razgovarala s Eduardom, no Daniela joj se ispriječi na putu i izbaci je iz kuće. Eduardo govori Latoni da mora vratiti Danielu u psihijatrijsku ustanovu jer predstavlja opasnost za sve u kući.Daniela dozna da je Latona njezina majka i ponizi je. Tomas i Mariela pronađu Margotinu oporuku u daru koji je pripremila za Elenino dijete. Tulio zatraži Darija polovinu nasljedstva kako bi izmijenio Margotinu oporuku. Doktor Tapia otkrije cjepivo za bolest koju nose Gironi. Laura otkrije Benjaminovu zamku i pokuša mu pobjeći jer uvidi da je potpuno lud. Eduardito prepozna Rebecu kao drugu ženu u autu koji ga je pregazio.Daniela prisluškuje dok Latona govori Eduardu da je moraju smjestiti u psihijatrijsku ustanovu i zapali dvorac.

Epizoda 32/117 (16.02.2011.)
Rebeca predloži Tuliju da izmjeni oporuku u njihovu korist. Latona dolazi s Danielom u blagavaonicu, a čim je Benjamin ugleda, dobije grčeve. Eduardo napadne Latonu zbog onoga što je učinila i zahtijeva da odvede Danielu u ludnicu, no Latona mu pokaže dokumente koji dokazuju da je ona prava majka blizanki. Elena otkrije da je netko izmijenio Margotine lijekove u trenutku kad joj ih počne davati. Tomas i Mariela ne odlaze na otoke jer ne žele ostaviti Elenu samu i nezaštićenu. Kalima govori Montecristu da se ne brine jer će ga Elena osobno moliti da se oženi njome. Laura se u tunelu susretne s Eleninim duhom.

Epizoda 31/117 (15.02.2011.)
Dario dolazi k Tuliju i Rebeca ga sluša dok govori o Margotinoj oporuci. Elena zatraži Tomasa i Marielu da odu jer je sigurna da se ona i Dulce mogu same brinuti o Margot. Tomas je veoma zabrinut zbog Elenine situacije, ali ne usuđuje joj se reći ništa o Dulce. Dulce planira otrovati Margot i namjestiti zločin Eleni. Laura se uspije osloboditi i nazove detektiva Martina. Corina nazove Nenu i zatraži sto tisuća dolara da ne kaže policiji što su učinile Anacletu. Elena potraži Eduarda kako bi razgovarala s njim, no odjednom se osjeća vrlo loše.

Epizoda 30/117 (14.02.2011.)
Montecristo govori Dulce kako ne želi da ubije Elenu, nego samo njezinu baku. Elena zamoli detektiva Martina da ostavi Eduarda na miru jer mu vjeruje. Laura ode u dvorac pokupiti njezine stvari, no netko je zaskoči i zaveže te odvede u tamnu sobu. Corina dolazi kući i onesvijesti se u Eduardovoj sobi. Obitelj pozove doktora da je pregleda. Rebeca napadne Corinu zato što je ukrala njezin nakit. Eduardo se sastane s Elenom na vrhu svjetionika gdje mu ona prizna da ima Elenin dnevnik i upita ga je li istina da je spavao s Danielom. Benjamin je zatočio Lauru i psihološki je muči. Eduardo pita Elenu zašto mu ne vjeruje i zašto misli da će je ubiti. Dulcin sin Eduardito prepozna ženu koja ga je pregazila i govori to agentici Natici. Također joj govori da ne može prepoznati drugu ženu u autu.Rebeca se uplaši kada dozna da su uhitili Victoriju i potraži Tulija.

Epizoda 29/117 (11.02.2011.)
Montecristo govori Kalimi da se zanima za dvorac Giróna zbog svih tajni koje se čuvaju u toj veličanstvenoj kući.Nena Ochoa i Said pronađu Corinu na plaži. Nakon što je pokušaju probuditi bez uspjeha, pomisle da je mrtva. Tulio odglumi sastanak s Rebecom i predloži joj da odu na skrivenije mjesto gdje joj se može ispričati. Kada dođu onamo, pokuša je zavesti. Dulce pronađe šifru Margotina sefa, no kad ga otvori, vidi da je prazan. Eduardo čuje kako Tomás govori Eleni da je njezin muž tražen zbog nekoliko ubojstava i da će detektiv Martin otvoriti istragu protiv njega jer vjeruje da je krivac. Margot preda Marieli paket i zatraži je da ga skrije na sigurno mjesto jer su unutra neke stvari i odjeća koje je kupila za Elenino dijete, a koje želi čuvati za buduću Eleninu djecu. Elena napusti dvorac bez pozdrava.

Epizoda 28/117 (10.02.2011.)
Jesusa govori Eduardu da je Elena pala niza stube i pobacila. Detektiv Martin govori Tomásu da je mnogo ljudi ostavilo novac Eduardu Girónu te da su neki od njih poginuli u neobičnim nesrećama, a drugi jednostavno nestali. Montecristo se razbjesni jer otkrije da su njegove stvari bačene na lomaču te da je Eduardo izdao naredbu da ga ubiju ako ga vide blizu imanja. Montecristo naredi svojim ljudima da se naoružaju. Eduardo govori Daríju da zna kako mu je Benjamín ostavio fotografije na kojima Elena razgovara s Montecristom. Darío ga zamoli da on prvi razgovara s Benjamínom. Eduardo napadne Benjamína zbog fotografija koje je ostavio u njegovoj sobi.

Epizoda 27/117 (09.02.2011.)
Rebeca napadne Corinu zbog krađe nakita, a Mileidi prečuje njihov razgovor. Elena i Eduardo posvađaju se jer Eduardo želi znati viđa li se s Montecristom iza njegovih leđa. Elena odluči otići iz kuće i preseliti se k Margot, a Eduardo potraži Montecrista i napadne ga zbog fotografija. Elena je na izlasku kad je netko gurne niza stube.Daniela vidi duh svoje sestre, ali Latoña joj ne vjeruje. Walter, Mileidi, Jesesa i Elena vide Danielu u kući pa Elena pomisli da ju je ona gurnula. Elena pobaci. Eduardo zamoli Margot da se pobrine za Elenu jer on više ne može živjeti s njom. Benjamín vidi Elenu Calcaño u tunelima dvorca i pomisli da se vratila kako bi bila s njim.

Epizoda 26/117 (08.02.2011.)
Eduardo i Montecristo potuku se zbog Elene.Dulce uspije uvjeriti Margot da joj je veoma žao zbog onoga što se dogodilo Cristini, no Tomás i Mariela joj ne vjeruju i odluče ostati s Margot. Laura uđe u Latoñinu sobu gdje pronađe mladenačku odjeću i prečuje razgovor između Latoñe i Daniele. Benjamín fotografira Montecrista i Elenu. Margot zamoli Elenu da preuzme vodstvo nad svim njezinim tvrtkama. Tomás i Mariela nagovaraju Elenu da se preseli k Margot. Eduardo se ispriča Eleni, no ona mu ne želi oprostiti. Eduardo pronađe fotografije koje je za njega ostavio Benjamín.

Epizoda 25/117 (07.02.2011.)
Elena je vrlo zabrinuta jer ne može pronaći Lauru. S Walterovom pomoći krene u potragu za njom, no bez uspjeha. Nakon nekog vremena ipak je dobije na mobitel, no poziv se prekine prije nego što Laura uspije reći gdje se nalazi. Eduardito prepozna Vicky. Kada to kaže Dulce, ona nazove policiju i kaže im što se dogodilo.Vicky se pokušava riješiti auta, no policija je uhvati na djelu. Rebeca pronađe Corinin račun iz zalagaonice. Mariela posjeti Eduarda da mu kaže kako su pronašli Cristinu mrtvu. Eduardo zateče Elenu s Montecristom.

Epizoda 24/117 (04.02.2011.)
Darío vidi Margotinu oporuku u Tuliovu uredu. Margot govori Eleni i Eduardu da je Elena nasljednica cijelog bogatstva, no Elena joj odgovori da to ne može prihvatiti. Margot je nagovori da pristane i doda kako bi trebala imati povjerenja u Eduarda. Detektiv Martin predloži Lauri da mu pomogne istražiti Eduarda. Govori joj da će na taj način zaštititi Elenu jer vjeruje da je u ozbiljnoj opasnosti. Laura prati kabel videokamere koji je odvede do lažnog zida. Eduardo izvede Elenu na ples i ondje sretnu Montecrista. On vrši pritisak na Elenu dok mu ne obeća da će se sastati nasamo.Rebeca i Vicky dolaze na poker k Margot i ondje nalaze Eduardita. Laura pronalazi tunel i pretražuje mjesto ne znajući da je Benjamín špijunira.

Epizoda 23/117 (04.02.2011.)
Darío traži Benjamína, a Pancho ga prati. Kad Eduardo stigne kući, osjeti što se događa i krene tražiti Daríja i Benjamína. Laura govori Eleni što se dogodilo s Rebecom i preda joj dnevnik Elene Calcaño. Dulce pokuša dati injekciju Margot kako bi pogoršala njezino stanje, no Mariela je spriječi u zadnji tren. Darío i Eduardo vjeruju da je Montecristo umiješan u ono što se događa s Benjamínom. Mariela pozove Rebecu na partiju pokera kod Margot.Margot nazove svog odvjetnika i zatraži da pripremi njezinu oporuku i knjige svih njezinih tvrtki. Darío dolazi u ured Margotina odvjetnika dok Dulce ima okršaj s Montecristom.

Epizoda 22/117 (02.02.2011.)
Darío govori Rebeci da je Elena unuka Margot Uzcátegui. Ona vjeruje da se Eduardo oženio Elenom radi njezina novca i ruga se Daríju jer Dulcin plan nije uspio. Laura uđe u sobu Elene Calcaño i ondje nađe dnevnik iz kojeg otkrije da je Eduardo bio Danielin ljubavnik. Dulce i Mariela sukobe se zbog Cristinina otkaza i Dulce se zakune da će joj se osvetiti tako da zavede Tomása. Rebeca otkrije da joj je nakit ukraden i za krađu okrivi Lauru. U međuvremenu Corina odnosi Rebecin nakit u zalagaonicu. Montecristo odvede Benjamína na njegovo iskustvo života, no Benjamín ponese injekciju koju mu je Darío dao kako bi se zaštitio. Darío je vrlo zabrinut zbog Benjamínova nestanka.

Epizoda 21/117 (01.01.2011.)
Laura nagovori Elenu da posjeti Danielu u klinici. Elena potraži Montecrista i zatraži ga da naredi Benjaminu da prestane govoriti kako je ona ta koja je poljubila Montecrista jer ne želi probleme s Eduardom. Laura i Elena vide Danielu i uvjere se da je ona osoba koja im se ukazivala. Corina ukrade Rebecin nakit kako bi mogla platiti Nenine usluge. Montecristo se opet pokuša približiti Eleni i ona ga udari bocom, no to ga uopće ne zasmeta. Margot nazove Tulija jer želi u oporuku uključiti Tomása i Marielu. Dulce prečuje razgovor i pobjesni jer misli da joj Margot neće ništa ostaviti, dok Margot razmišlja da joj ostavi jednu od svojih tvrtki. Eduardo odvede Elenu k Margot kako bi napokon mogla upoznati svoju unuku.

Epizoda 20/117 (31.01.2011.)
Mariela govori Lauri da su pronašli Margot te da se Eduardo nije oženio Elenom zbog ljubavi, nego radi njezina nasljedstva. Eduardo prizna Eleni da je Margot vrlo bogata, no da se nije oženio njome zbog njezina novca. Nena i Anacleto stižu u dvorac obaviti egzorcizam. Kad im se ukaže Elenin duh, oboje pobjegnu iz dvorca glavom bez obzira.Eduardo zahtijeva da mu Claudio kaže tko stoji iza varanja u klađenju. Baš kad se Claudio sprema izustiti njegovo ime, netko ga upuca i on umre. Nakon što se Elenin duh ukaže Corini, ona se onesvijesti i gotovo se utopi. Laura govori Eleni da je Benjamín vidio kako ju je Montecristo poljubio.

Epizoda 19/117 (28.01.2011.)
Eduardo i Montecristo se potuku i Montecrista odvede hitna pomoć. Odglumi ispriku, no i dalje kuje plan kako Eduardu oteti Elenu. Darío i Dulce dolaze k Margot i doznaju da su Tomás i Mariela u kući. Margot kaže Tomásu i Marieli da je Elena njezina jedina nasljednica. Darío kaže Eduardu da je Margot Elenina baka i da Tomás i Mariela žive kod nje. Detektiv Martín posjeti dvorac i obavijesti Eduarda da je Daniela živa u psihijatrijskoj klinici. Kaže mu i da ima nalog za pretragu dvorca kako bi pronašao Elenino tijelo jer policija sumnja da ga je Corina ukrala. Laura i Elena zapanjene su što je Daniela živa jer su mislile da je ona utvara koja im se ukazuje. Eduardo kaže Eleni da joj je Margot baka. Mariela nazove Lauru i zamoli je da se ne odvaja od Elene jer misli da je uz Eduarda u opasnosti.

Epizoda 18/117 (27.01.2011.)
Kalima kaže Montecristu što se dogodilo s Abundijem, a Montecristo mu naredi da ga ubije. Tomás i Mariela posjete Margot, a ona ih srdačno dočeka. Tomás odluči reći Margot istinu o Eleni i kaže joj da je Eduardo Girón Elenin muž. Margot predloži Tomásu da dođe živjeti s njom. Nena upozori Corinu da će Elena biti u opasnosti ako popije vodu propasti. Eduardito preživi automobilsku nesreću, a doktor je začuđen čudesnom brzinom kojom se oporavio. Montecristo gnjavi Elenu i poljubi je protiv njezine volje. Elena je zabrinuta zbog njegova ponašanja i ne zna kako to reći Eduardu. Vicky se u očaju pokuša ubiti tabletama.

Epizoda 17/117 (26.01.2011.)
Elena posjeti Tomása i Marielu da im kaže da je trudna. Latoña ucijeni doktora Ronalda kako bi dovela Danielu u dvorac i on joj odluči pomoći. Eduardo posjeti Margot, ali Dulce mu kaže da je vrlo bolesna i on se uvjeri da izgleda loše. Tomás prizna Eleni tko joj je baka i kaže joj da će Eduardo uskoro saznati tko je ona jer je Eduardov otac Margotin prijatelj. Elena zamoli Tomása da joj pomogne potražiti baku. Vicky i Rebeca nadziru Eduarditovu školu, no na odlasku Vicky ne primijeti da je jedan dječak izjurio i pregazi ga. Eduardo zamoli Pancha da nadzire džokeja jer misli da je umiješan u prljave poslove s utrkama. Pancho vidi da Abundio daje novac džokeju. Eduardo zahtijeva da mu Abundio kaže tko mu plaća da ozljeđuje njegove konje.

Epizoda 16/117 (25.01.2011.)
Eduardo zateče Elenu kako gleda slike Elene Calcaño. Porječkaju se i on je zamoli da zaboravi priču o Eleninoj smrti jer to može nauditi djetetu koje očekuje. Dulce kaže Daríju kako misli da Rebeca sumnja na njihovu vezu. Rebeca i Vicky slijede Dulce jer Rebeca želi doznati istinu o Daríju i Dulce. Detektiv Martín kaže Corini da je grobnica Elene Calcaño prazna jer je tijelo ukradeno. Doktor Ronald dolazi u dvorac i kaže Latoñi da je Daniela živa i da je drže u bolnici. Montecristo se odluči vratiti u dvorac, no Elena ga zamoli da to ne učini jer ne želi više problema s Eduardom.

Epizoda 15/117 (24.01.2011.)
Kalima ispriča Montecristu što se dogodilo s Abundijem i Montecristo joj naredi da ga ubije. Tomás i Mariela posjete Margot i on joj ispriča istinu o Eleni i kaže joj da se udala za Eduarda Giróna. Margot savjetuje Tomásu da dođe živjeti s njome. Nena upozori Corinu na opasnost kojoj se izlaže ako Elena popije otrovanu vodu. Eduardito uspijeva preživjeti nesreću, a liječnik se čudi brzini kojom se oporavlja. Montecristo i dalje pokušava zavesti Elenu i poljubi je na silu. Elena je zabrinuta jer ne zna kako to reći Eduardu. Vicky je očajna i pokuša se ubiti tabletama. Dulca kaže Daríju da su Tomás i Mariela posjetili Margot i da im to može poremetiti planove. Eduardo i Montecristo potuku se nakon susreta na igralištu.

Epizoda 14/117 (21.01.2011.)
Laura kaže Eduardu da Elena treba napustiti dvorac i da je pusti da ostane nekoliko dana kod svojih roditelja ako želi povratiti samopouzdanje, no Eduardo joj odgovori da joj je to predložio već nekoliko puta, ali ona to ne želi. Montecristo kaže Benjaminu da će mu pomoći osloboditi se straha od konja te da će se uskoro useliti u dvorac jer je Eduardov i Daríov partner. Eduardo nagovori Lauru da ostane u dvorcu kako bi pravila društvo Eleni. Rebeca pronalazi Daríja i Dulce Uscátegui kako se ljube. Doktor Tapia prouči Elenine nalaze i obavijesti Eduarda i Elenu da je trudna. Latoña skriva Elenu Calcaño u podrumu. Ondje je posjećuje i naposljetku joj kaže da je ona njezina prava majka.

Epizoda 13/117 (20.01.2011.)
Elena prolazi kroz tešku krizu, a Eduardo joj pokušava pomoći. Laura je zabrinuta zbog onog što se Eleni događa u dvorcu i jer joj Eduardo ne dopušta da joj se približi. Montecristo kaže svima u baru da je državni sud i njega proglasio vlasnikom dvorca i da ga Eduardo i Darío moraju dijeliti s njime. Tomás predosjeti da se nešto loše događa Eleni i odluči je posjetiti u dvorcu. Laura dolazi posjetiti Elenu u dvorac, no ukućani joj ne iskazuju dobrodošlicu. Detektiv Martín kaže Daríju i Eduardu da tijelo Elene Calcaño nedostaje iz njezine grobnice. Laura pokušava nagovoriti Elenu da neprimjetno pobjegne iz kuće, no Elena ne želi napustiti Eduarda.

Epizoda 12/117 (19.01.2011.)
Rebeca zatekne Corinu u Eduardovoj i Eleninoj sobi i upozori je da njih dvoje nikad neće moći razdvojiti. Montecristo kaže Eleni da joj može objasniti prokletstvo obitelji Girón.Corina u Elenino vino ulije kapi koje joj je dala Nena. Eduardo za stolom izjavi da će posjetiti Margot jer želi da upozna Elenu. U namjeri da to spriječi, Darío nazove Dulce, a ona mu kaže da će izmijeniti Margotine lijekove.Elena se onesvijesti. Eduardo je vrlo zabrinut za njezino zdravlje.Laura stiže u dvorac. Nakon što Elena zaspi, pojavi se duh Elene Calcaño i zaprijeti joj nožem. Corina misli da Elena gubi razum zbog kapi koje joj je dala Nena.

Epizoda 11/117 (18.01.2011.)
Elena i Latoña se potuku. Elena potpuno izgubi kontrolu i stane gušiti Latoñu. Mileidi ne zna što učiniti jer ne može kontrolirati Elenu. Montecristo donese Eduardu sudsku presudu i zahtijeva svoj dio nasljedstva. Kad mu kaže da se namjerava preseliti u dvorac, Eduardo mu odgovori da to nikad neće dopustiti i potuku se. Elena je vrlo uzrujana zbog svega što se događa. Dulce zamoli Daría da pronađe Margotinu unuku, a Margot mu kaže sve što zna o Tomásu. Darío i Dulce zaključe da je Eduardova žena Margotina nasljednica te da je to razlog zbog kojeg se Eduardo njome oženio.Montecristo kaže Kalimi da želi živjeti u dvorcu kako bi bio blizu Elene.
Forenzičar obavijesti detektiva Martina da je grob Elene Calcaño prazan. Montecristo potraži Elenu i ponudi joj svoj život.

Epizoda 10/117 (17.01.2011.)
Rebeca se žali Daríju, jer je hladan i ravnodušan prema njoj. Montecristo naredi da se pretuče kockar koji nije platio svoje dugove. Tomás je vrlo zabrinut za Elenu, ali razveseli ga što je Laura namjerava posjetiti. Corina ismijava Elenine vizije i pomisli da su kapi koje joj je davala počele djelovati. Eduardo obeća Eleni da će je uvijek štititi, no ne vjeruje onomu što mu govori o Eleni Calcaño. Rebeca pronalazi račun od pedijatra. Počinje istraživati i dozna za Eduardita. Elena ispituje Corinu o smrti Elene Calcaño. Milaidi i Elena začuju sviranje klavira i uđu u sobu na tavanu gdje pronađu vjenčanicu Elene Calcaño. Elena poludi i stane uništavati sve pred sobom. Latoña pljusne Elenu.

Epizoda 9/117 (14.01.2011.)
Eduardo, Darío i Latoña odlaze u mrtvačnicu na identifikaciju leša žene koji je pronađen. U tom trenutku u kuću stiže Benjamín i Rebeca mu kaže da se Andrea vraća iz Europe. Benjamínu se ta vijest nimalo ne sviđa. Rebeca čuje Mileidi kako priča Jesusi i doktoru da je vidjela Elenin duh. Elena je vidjela Elenin duh kad je bila u stajama s Eduardom, ali Eduardo nije ništa vidio. Elena moli Eduarda da joj ispriča što se događa u toj obitelji, kakve su to velike tajne, ali Eduardo ne želi razgovarati o tome. Nena Ocho daje Corini kapljice koje ova treba dati Eleni. Ona koristi večeru da joj ulije kap. Elena ponovno vidi Elenin duh u svojoj sobi, Eduardo je pokuša smiriti. Rebeca i Darío čuju krikove i otrče vidjeti što se događa. Nitko joj ništa ne vjeruje.

Epizoda 8/117 (13.01.2011.)
Mileidi se zaprepasti kad ugleda Elenina duha na prozoru Rebecine sobe. Eduardo kaže Eleni da ne vjeruje Corini, jer joj namjere nisu iskrene. Corina predloži Eleni da vježbaju skokove, jer je vrlo dobra u tome. Tijekom tuširanja, Elena začuje zvukove i izađe kako bi provjerila što se događa, no ne vidi ništa. Preplaši se i izjuri, kadli sretne Montecrista koji je pokuša smiriti govoreći joj da će pregledati mjesto. Darío kaže Eduardu da je policija pronašla tijelo blizu tračnica i da bi to mogla biti Daniela. Eduardo pokušava izgladiti nesporazum s Latoñom, no ona ga ne želi poslušati. Kaže joj da moraju pokušati prekinuti obiteljsko prokletstvo te da mora ići na prepoznavanje tijela koje bi moglo biti Danielino. Corina zatekne Motecrista kako odijeva Elenu u svoju jaknu. Upozori Montecrista da mu se loše piše ako Eduardo otkrije da zavodi Elenu.

Epizoda 7/117 (12.01.2011.)
Kada Elena začuje klavir Elene Calcaño, slijedi glazbu do sobe na tavanu. Detektiv Martín upita Daríja je li moguće da je netko gurnuo Eduardovu suprugu s tornja kako bi poslao poruku, jer ne vjeruje da si je Elena, koja je bila tako mlada i bogata, oduzela život na dan svog vjenčanja. Elena i Latoña se posvađaju, jer Latoña ne vjeruje da je začula klavir. Kaže joj da je možda čula vlastitu savjest ili da je Elena svirala njoj kako bi je zastrašila zbog onog što je učinila. Corina posjeti Nenu Ochou i spremna je na sve kako bi osvojila Eduarda. Elenin se konj uznemiri kad se Montecristo pojavi kod konjušarnice. Corina se pokušava sprijateljiti s Elenom kako bi dobila sve što ju je zatražila Nena Ochoa i pridobila Eduarda.

Epizoda 6/117 (11.01.2011.)
Elena vidi sjenku iza vrata dok razgovara s Laurom na telefon. Izlazi i vidi neku ženu te je odluči pratiti, no ona nestane u zatvorenom hodniku dvorca. Darío upita Eduarda je li njegova nova supruga Elena nasljednica gospođe Margoth, no Eduardo to zaniječe. Eduardo obeća Eleni da će je zauvijek čuvati i štititi i predloži joj da zajedno odu živjeti u drugu kuću. Elena mu odgovori da to ne želi i da će se naviknuti na njegov način života, jer ga voli. Tomás pokaže Marieli fotografiju Bernarda Giróna i kad uvide da mu Eduardo vrlo sliči, zapitaju se je li mu sin ili bliži rođak. Detektiv Martín odvede Daríja u postaju kako bi ga ispitao o Raúlovu ubojstvu. Elena ispriča Mileidi da je večer prije ugledala sjenku neke žene, na temelju čega se Mileidi uzruja.

Epizoda 5/117 (10.01.2011.)
Eduardo se vrati u dvorac i iznenadi sve viješću da se oženio, te im predstavi svoju suprugu. Darío joj izrazi dobrodošlicu i kad izgovori ime nove Eduardove supruge, svi se zaprepaste. Kada mu Kalima javi da se Eduardo vratio s novom suprugom, Montecristo ih dođe pozdraviti. Corina ne može podnijeti poniženje koje joj je priredio Eduardo i zapalivši svoju sobu, izaziva požar. Tomása Elenina iznenadna odluka da se uda za Eduarda nije uvjerila. Rebeca upozori Corinu na novu situaciju koja će nastupiti u dvorcu.

Epizoda 4/117 (06.01.2011.)
Mileidi uporno tvrdi da je netko u bivšoj Eleninoj sobi jer je ondje čula zvukove. Eduardo pozove Elenu i njezinu obitelj na večeru u restoran i kaže im da će ih sljedeći put pozvati svojoj kući. Eduardo zaprosi Elenu. Jesusa i Mileidi uspiju otvoriti Eleninu sobu i uvide da ondje nema nikoga. Corina isprobava vjenčanicu u trgovini i naposljetku je kupi, uvjerena da će je Eduardo zaprositi kada se vrati. Jesusa zamoli Latoñu da otvori i provjetri Eleninu sobu, no ona to odbije učiniti. Mileidi se počinje ukazivati Elena. Margot ispriča Daríju da je zamolila Eduarda da joj potraži unuku jer je bila uvjerena da će je njezina sreća napustiti. Elena i Eduardo provode noć zajedno na plaži. Darío prekori Latoñu što mu nije rekla da je Daniela pobjegla iz bolnice i zamoli sve da Eduardu ne kažu što se događalo u kući kada se vrati. Rebeca pronalazi vjenčanicu koju je kupila Corina i ruga joj se.

Epizoda 3/117 (05.01.2011.)
Elena je razočarana što je Eduardo otišao iz kuće bez riječi. Odlazi u staju vidjeti u kakvu je stanju njezin konj Gitano nakon oluje, no ondje na svoje iznenađenje pronalazi Eduarda. Tomás donosi cvijeće Eleni kako bi je oraspoložio, no kad je vidi kako se ljubi s Eduardom, razbjesni se. Rebeca kaže Corini da je najbolje da ode iz kuće jer se Eduardo nikada neće zaljubiti u nju. Elena je zbunjena i ne može vjerovati da se zaljubljuje u Eduarda pa se povjeri Marieli. Nakon što u psihijatrijskoj bolnici primijete Danielin nestanak, liječnik obavijesti obitelj Girón i policiju. Mileidi počne zamjećivati zvukove u kući. Eduardo prizna Tomásu i Marieli da se zaljubio u Elenu. Nakon što u dvorcu pronađu džokejevo tijelo, detektiv Martín preuzima slučaj i kaže Daríju da će ponovno otvoriti slučaj Elene Calcaño.

Epizoda 2/117 (04.01.2011.)
Elena odluči odvesti Eduarda svojoj kući usred velikog uragana. Daniela je primljena u psihijatrijsku bolnicu i liječnici je smatraju vrlo opasnom. Eduardo se probudi dezorijentiran i razdražen i ne dopušta Eleni da mu pomogne. Elena pregleda Eduardove stvari i pronađe kutiju s injekcijom koju je zatražio. Montecristo je ljut, jer je jedan od Eduardovih konja pobijedio u trci i zatraži Kalimu da popravi situaciju. Kalima džokeju odrubi glavu. Corina i dalje čeka Eduarda u nadi da će se oženiti njome, no Darío joj kaže da ne gubi vrijeme jer se to nikada neće dogoditi. Montecristo dolazi u dvorac razgovarati s Daríom i kaže mu da može preuzeti imanje sada kad Eduarda nema. Elena se razbjesni kad shvati da je Eduardo otišao bez oproštaja.

Epizoda 1/117 (03.01.2011.)
Pripremaju se dva istovremena vjenčanja na dva vrlo udaljena mjesta – ono Eduarda s Elenom Calcaño i ono Octavija s Elenom Lafé. Laura pokušava spriječiti Elenu da se uda za Octavija, jer zna da nije zaljubljena u njega. U međuvremenu, u dvorcu Girónovih Elena se svađa sa svojom sestrom Danielom, jer je doznala da je bila s Eduardom. Kalima govori Montecristu da se Eduardo neće oženiti. U trenutku izricanja zavjeta, Elena Lafé se predomisli i ne udaje se za Octavija, dok na drugom vjenčanju jedan od radnika obavijesti Eduarda da neka kobila ima problema pri ždrijebljenju i on odjuri ostavivši Elenu Calcaño na cjedilu. Očajna što je ostavljena pred oltarom, Elena Calcaño se baca s tornja dvorca, a Daniela si prereže vene. Elena Lafé odluči se vratiti kući, no na putu susreće konja koji je odvede do Eduarda onesviještena uslijed nesreće.

Program mog televizora