Labirint strasti

Labirint strasti


Članak o telenoveli

Labirint strasti
Na rasporedu: Doma TV, od ponedjeljka do petka u 17:40 i 18:30 sati

Epizoda 79-80/80 – KRAJ SERIJE (16.08.2012.)
Genaro si puca u glavu i umre. Diego provede noć u zatvoru iako je bio samo Rosendov talac. Gabriel javi Matilde i Juanu za Genarovo samoubojstvo. Pedro odnese Genarovo tijelo na ranč, a poslije ga preuzme policija. Odluče ga pokopati pored Carmine. Ofelia javi Mateu. Rosenda okrive za Marissino ubojstvo. On otkrije policiji da je Genaro ubio Sofíju. Pedro posjeti Nadiju u zatvoru i kaže joj da će poništiti brak. Nakon toga, stave joj lisičine i pošalju je kombijem u glavni grad. Ona uspije nagovoriti policajca koji je prati da joj skine lisičine, otvori vrata, baci se na cestu i izgubi svijest. Cristóbal zamijeni svoje štake za štap. Rocío dođe na vjenčanje, slučajno sretne Cristóbala i razveseli se shvativši da opet hoda. Gabriel dobije dopuštenje od oca Matea da civilno vjenčanje bude u crkvi, ali požali mu se da Julieta ne djeluje sretno. Pedro i Gabriel prijateljski se oproste. Julieta i Pedro sretnu se pored rijeke i on joj kaže da će je uvijek voljeti. Arturo izvuče Diega iz zatvora. Rocío se nađe s Julietom i shvati da je njezina prijateljica i dalje zaljubljena u Pedra. Ofelia čestita Julieti i obavijesti je da Pedro odlazi idući dan. Pedro kaže Cristóbalu da je potratio sve prilike koje je imao s Julietom i da zato odlazi. Rocío ne želi da Gabriel vidi Julietu prije vjenčanja jer to nosi nesreću, ali on je vidi. Netom prije ulaska u crkvu vide Pedra. Gabriel shvati da je Julieta počela plakati. Obred počne i kad ih matičar pita žele li se vjenčati, oboje odgovore potvrdno.

Epizoda 78/80 (15.08.2012.)
Carmina i Genaro svađaju se oko Sofíjine smrti. Carmina želi da Genaro kaže istinu cijeloj obitelji. Pedro preklinje Genara da ne ubije još nekoga onako kako je ubio njegovu majku, ali Genaro se ne da urazumiti. Benjamín se iznenadi kad čuje da su se njegovi roditelji pomirili i da će opet živjeti zajedno. Carmina svima obznani da je Genaro ubio Sofíju i, prestrašena, ode po Rosenda da zajedno pobjegnu. Rosendo i Carmina pobjegnu u kamionetu, ali Genaro krene za njima. Pronađe ih i izgura s ceste. Rosendo pogine u nesreći, ali Carmina uspije pobjeći. U bijegu padne, Genaro je sustigne i nanišani prema njoj iz puške.

Epizoda 77/80 (15.08.2012.)
Nadia upuca Cristóbala, pobjegne i pokuša unovčiti Ofelijin ček. Narednik Mendoza uhiti je pod optužbom za pokušaj ubojstva i prijevaru. Ofelia nije sretna iako je Pedro napokon saznao da nije Genarov sin. Narednik Mendoza posjeti Ofeliju i upita je zna li gdje joj je nećakinja Carmina Roldán, optužena za sudjelovanje u ubojstvu Marisse Cervantes. Narednik Mendoza i poručnik Cervera upute se u pansion u potrazi za Carminom. Ona pobjegne i zamoli Ofeliju da joj pozajmi novac za kartu da ode iz San Vicentea. Ofelia inzistira na tome da prvo razgovara s narednikom Mendozom, ali Nadia odbije.

Epizoda 76/80 (14.08.2012.)
Gabriel kaže Pedru da mu je on pravi otac. Genaro pobjesni, a Pedro je u šoku i ne može prihvatiti tu pomisao. Ofelia kaže Genaru da mu je Cristóbal jedini sin. Genaro se napije i počne razbijati po kući. Diego upita oca Matea je li jako teško biti svećenik. On mu odgovori da jest i da dobar svećenik prvo mora oprostiti svom ocu i naučiti voljeti ga.

Epizoda 75/80 (14.08.2012.)
Rosendo uspijeva pobjeći s narednikom Mendozom kao taocem. Gabriel na noćnom stoliću pronađe kutijicu s gumbom za manšetu i predbaci Carmini da je pomagala Rosendu. Gabriel kaže Lauru da misli da je Carmina poslala Rosenda da zapali Julietinu kuću. Rosendo udari narednika Mendozu u glavu i ostavi ga bez svijesti. Nadia kaže Julieti da je Genaro dao ubiti gospodina Miguela i da Pedro to zna. Cristóbal i Nadia napuste ranč. Julieta dođe na Dvorac i zaprijeti Genaru puškom, ali ostane bez streljiva. Pedro dođe baš u trenutku u kojem je Genaro krenuo na Julietu i zaustavi ga. Genaro kaže Pedru da ga je Julieta htjela ubiti. Julieta predbaci Pedru što joj nije rekao za djeda.

Epizoda 74/80 (13.08.2012.)
Pedro vidi da Julietina kuća gori i spasi nju i Gabriela. Rosendo javi Carmini da je zapalio Julietinu kuću dok su u njoj bili i Julieta i Gabriel. Zahtijeva da mu plati i pokuša je silovati. Carmina mu zaprijeti pištoljem i otjera ga iz sobe. Gabriel kaže Lauru što se dogodilo. Pedro se vrati na ranč i napadne Genara, uvjeren da je on izazvao požar. Gospođa Ofelia kaže Pedru da Genaro nije izlazio iz kuće. Pedro povjeri gospođi Ofeliji da počinje mrziti svog oca i da misli da je on ubio Sofíju. Narednik Mendoza i Gabriel pregledaju zgarište. Gabriel pronađe gumb za manšetu s inicijalima G. V. i preda je naredniku. Carmina kaže ocu Mateu za požar. Gabriel priopći Julieti da je pronašao gumb za manšetu s inicijalima G. V. na zgarištu. Narednik Mendoza uputi se na ranč uhititi Genara zbog požara. Genaro zaniječe krivnju i kaže naredniku Mendozi da bi to mogla biti Carminina osveta te mu objasni što se dogodilo s Carminom i Rosendom. Rosendo predloži Carmini da pobjegnu iz San Vicentea i zajedno započnu novi život, ali ona odbije.

Epizoda 73/80 (13.08.2012.)
Gabriel kaže Julieti da se nikad ne bi mogao boriti protiv Pedra jer mu je on sin. Pedro kaže Nadiji da je vidio Javiera i upozori je da bi je mogao prijaviti. Nadia otkrije Pedru da je Genaro poslao Rosenda da ubije gospodina Miguela. Gospođa Ofelia zaprijeti Cristóbalu da će ga razbaštiniti ako se oženi Nadijom. Carmina i Rosendo dogovore se da će uništiti Genara. Pedro napadne Genara zbog gospodina Miguela i kaže mu da bi ga prijavio policiji da mu nije otac. Julieta kaže Rebeci da se neće udati ni za Gabriela ni za Pedra. Carmina dođe na ranč, uđe u Genarovu sobu i uzme nakit i novac. Javier kaže Benjamínu da je na dan zločina Rosendo bio blizu sobe u kojoj je ubijena Alejandra. Juan preda Lauru drugu anonimnu poruku koja je stigla za Julietu i u kojoj je pitanje želi li znati tko je ubio gospodina Miguela. Otac Mateo savjetuje Julieti da se uda za Gabriela i da odu nekamo daleko jer će Genaro sigurno pokušati ubiti Gabriela kad sazna da Pedro nije njegov sin. Lauro naredi Juanu da odvede Julietu i Matilde u Gabrielovu kuću. Julieta kaže Gabrielu da će nakon vjenčanja napustiti San Vicente i da ne smije reći Pedru da mu je otac. Carmina naredi Rosendu da sve pripremi. Genaro ispituje gospođu Ofeliju tko je ulazio u njegovu sobu, a Pedro mu predbaci da je bezobrazan prema njoj. Genaro ga pokuša udariti, ali gospođa Ofelia ga zaštiti. Nadia kaže Cristóbalu da će se udati za njega. Gabriel se zaputi po Julietu. Dok je čeka u salonu, netko ga udari u glavu i on padne u nesvijest. Kuća je u mraku. Julieta nađe Gabriela na podu. Plamteća boca s benzinom doleti kroz prozor i kuća se zapali.

Epizoda 72/80 (10.08.2012.)
Genaro naredi da se Carmini zabrani ulaz na ranč. Nadia ostavi Javieru poruku da će mu poslati dogovoreni iznos. Julieta dobije anonimnu poruku u kojoj stoji da je smrt gospodina Miguela bila izazvana. Gabriel zahtijeva od Juliete da se vrati u njegovu kuću jer tu poruku smatra prijetnjom. Otac Mateo kaže Ofeliji što se dogodilo s Carminom i Genarom. Gospođa Ofelia priopći Cristóbalu i Nadiji da Carmina više neće živjeti na ranču.

Epizoda 71/80 (10.08.2012.)
Genaro zaprijeti Carmini da će je ubiti, a istu prijetnju uputi i ocu Mateu ako ikomu kaže što mu je Carmina rekla na ispovijedi. Cristóbal kaže Nadiji da će joj dati novac da ode. Gabriel pokuša uvjeriti Pedra da nije ubio Sofíju i da ju je volio. Kaže mu i da neće sprečavati Julietu ako ona želi biti s njim i zahvali mu što mu je spasio život.

Epizoda 70/80 (09.08.2012.)
Lauro misli da je Julieta zaljubljena i u Gabriela i u Pedra, a ona potvrdi njegove sumnje. Pedro upozori Benjamína da će policija prebaciti Julietu u glavni grad. Benjamín kaže da do toga još ima vremena. Pedro zamoli Nadiju da promijeni iskaz. Dogovore se da će ona to učiniti i da će se vjenčati u crkvi te se odseliti nekamo daleko. Pronađen je Marissin leš. Radnici s ranča govore samo o tome. Pedro iznese svoj plan Cristóbalu, ali on se protivi.

Epizoda 69/80 (09.08.2012.)
Iako Julieta ne može biti njegova, Pedro će je zauvijek voljeti i zato će je izvući iz zatvora. Ofelia kaže Nadiji da bi trebala otići jer je Pedro ne voli, a dijete je izgubila. Nadia kaže naredniku Mendozi da ju je Julieta pokušala ubiti, a Cristóbal to indirektno potvrdi. Gabriel kaže Pedru da je njegov otac ubio njegovu majku, a Pedro ga udari. Magdalena zamoli Rosenda da ode od kuće. Benjamín se brine zbog težine Julietine situacije. Genaro kaže Pedru da je Gabriel ubio njegovu majku.

Epizoda 68/80 (08.08.2012.)
Lauro misli da je Julieta zaljubljena i u Gabriela i u Pedra, a ona potvrdi njegove sumnje. Pedro upozori Benjamína da će policija prebaciti Julietu u glavni grad. Benjamín kaže da do toga još ima vremena. Pedro zamoli Nadiju da promijeni iskaz. Dogovore se da će ona to učiniti i da će se vjenčati u crkvi te se odseliti nekamo daleko. Pronađen je Marissin leš. Radnici s ranča govore samo o tome. Pedro iznese svoj plan Cristóbalu, ali on se protivi. Ofelia pokušava odgovoriti Pedra, ali on ne odustaje. Nadia promijeni iskaz i Julieta je oslobođena.

Epizoda 67/80 (08.08.2012.)
Iako Julieta ne može biti njegova, Pedro će je zauvijek voljeti i zato će je izvući iz zatvora. Ofelia kaže Nadiji da bi trebala otići jer je Pedro ne voli, a dijete je izgubila. Nadia kaže naredniku Mendozi da ju je Julieta pokušala ubiti, a Cristóbal to indirektno potvrdi. Gabriel kaže Pedru da je njegov otac ubio njegovu majku, a Pedro ga udari. Magdalena zamoli Rosenda da ode od kuće. Benjamín se brine zbog težine Julietine situacije. Genaro kaže Pedru da je Gabriel ubio njegovu majku.

Epizoda 66/80 (07.08.2012.)
Gabriela zanima želi li Julieta i dalje nastaviti s planovima za vjenčanje. Pablo upita oca Matea misli li da je njegov otac sposoban ubiti i nadoda da misli da su to pretjerivanja. Julieta ode napojiti Gabrielova konja na rijeku i ondje ugleda Marissino tijelo, pokriveno blatom i bačeno na obalu. Gabriel želi identificirati tijelo. Nadia zavara Julietu da je boli i da ne može pronaći doktora Navarra da joj pomogne. Julieta joj pohita pomoći, a Nadia odglumi nezgodu i okrivi Julietu. Stropošta se niza stube pred Pedrom, Carminom i Cristóbalom. Julieta je u šoku.

Epizoda 65/80 (07.08.2012.)
Sara upadne na Genarov ranč i pred narednikom Mendozom kaže mu da njezin muž i sin misle da je umiješan u Alejandrino ubojstvo. Genaro se razbjesni i sve ih izbaci iz kuće, čak i Pedra. Rosendo se naljuti na Ponciana jer je on progovorio o ženi koja je posjetila Carminu. Narednik Mendoza odlučuje ispitati Artura i upita ga zašto nije iznio svoje sumnje. Pedro i Benjamín posvađaju se zbog Genarova ponašanja. Pedro se naljuti na Benjamína i ne vjeruje u njegove riječi. Gabriel napusti bolnicu, a Julieta se naljuti na njega i na doktora koji ga je pustio.

Epizoda 64/80 (06.08.2012.)
Cristóbal se posvađa s Pedrom oko ljubavi prema Julieti. Gospođa Ofelia zamoli Pedra da pokuša shvatiti svoga brata koji je jako zbunjen. Nadia zamoli Pedra da odu nekamo daleko kako bi se njihovo dijete moglo roditi u miru. Julieta ponovi Gabrielu da ga voli. Cristóbal zamoli Pedra da mu pomogne jer se loše osjeća. Gospođa Ofelia suoči se s Genarom i kaže mu da je vrijeme da sazna istinu o svojim sinovima.

Epizoda 63/80 (06.08.2012.)
Gospođa Ofelia zatekne Cristóbala kako pokušava silovati Nadiju, a potom se posvađa s njome. Otac Mateo posjeti Genara i kaže mu da ga to što mu je brat neće spriječiti da svjedoči protiv njega bude li trebalo. Gabriel optuži Genara da ga je pokušao ubiti i usput kaže policiji da je siguran da je Genaro ubio i Sofíju. Julieta kaže Lauru da je sigurna da voli Gabriela i da se želi udati za njega. Juan i Matilde vrate se k Julieti, a Benjamín i Rebeca odluče ponovno započeti svoju vezu.

Epizoda 62/80 (03.08.2012.)
Pedro daruje krv Gabrielu i zamoli Julietu da mu to nikad ne kaže. Sara povjeri ocu Mateu da je Diego Arturov i Magdalenin sin. Narednik Mendoza ispita Pedra vezano za napad na Gabriela. Julieta sumnja u Pedrovu nevinost. Pedro obeća Nadiji da će zauvijek ostati s njom ako je dijete koje nosi njegovo. Gabriel predbaci Julieti što mu nije rekla da su mu izvadili bubreg. Julieta mu kaže da će mu uvijek pomagati i da se želi udati za njega.

Epizoda 61/80 (03.08.2012.)
Gospođa Ofelia povjeri ocu Mateu da je Alberto natjerao Sofíju da se uda zbog ugleda. Genaro kaže Pedru da on ne stoji iza atentata i da ga boli što mu Pedro ne vjeruje. Rosendo savjetuje naredniku Mendozi da istraži Pedra. Julieta kaže Gabrielu da mu je potrebna transfuzija krvi. Pedro povjeri ocu Mateu da misli da je Genaro pucao u Gabriela. Lauro kaže gospođi Ofeliji da su Gabrielu izvadili bubreg.

Epizoda 60/80 (02.08.2012.)
U krčmi Genaro zatraži od Rosenda da ubije Gabriela, ali on odbije. Rebeca povjeri Julieti da ju je Benjamín pozvao na večeru i ona se obraduje. Pedro kaže gospođi Ofeliji što je Nadia pokušavala učiniti i zamoli je da pripazi na nju. Gabriel kaže Lauru da se jako brine zbog Marissina nestanka i ode jahati. Genaro ga prati autom, nacilja u njega s leđa i zapuca. Gabriel padne s konja.

Epizoda 59/80 (02.08.2012.)
Benjamín objasni Arturu zašto misli da je Genaro ubio Alejandru, ali on mu ne vjeruje. Julieta donese Matilde telegram od Rocío. Arturo preda Rosendu omotnicu, on pročita dokumente koji se u njoj nalaze i opsuje Magdalenu. Uzrujan, Genaro ispriča Carmini kako mu je Gabriel ponudio da otkupi njegov dio ranča. Rosendo kaže Sari da se Arturo i Magdalena i dalje viđaju. Pedro potraži doktora Navarra da bi ga pitao za lijek koji uzima Nadia, ali ne uspije ga naći. Zato se obrati Julieti koja mu kaže da taj lijek može izazvati pobačaj ili nepovratno naštetiti bebi. Sara potraži Magdalenu, pljusne je i izvrijeđa. Magdalena prizna gospođi Ofeliji da je Diego Arturov sin. Pedro prigovori Nadiji zbog lijeka. Lauro savjetuje Gabrielu da ne pokušava kupiti Genarov ranč ako se ne želi uvaliti u probleme.

Epizoda 58/80 (01.08.2012.)
Cristóbalu se stanje poboljšava zbog terapije i malo po malo počinje hodati. Budući da odlazi iz San Vicentea, Rocío se dolazi oprostiti od njega i kaže mu koliko joj je drag. Diego kaže Magdaleni da misli da bi trebali prijaviti policiji da su kod Rosenda pronašli krvavi rupčić, ali Magdalena se boji da bi Rosendo to mogao saznati i iskaliti se na Diegu.

Epizoda 57/80 (01.08.2012.)
Gabriel dolazi na ranč razgovarati s Carminom. Uvjeren je u to da je ona posljednja vidjela Marissu. Carmina to zaniječe i izbaci ga iz kuće. Genaro počinje sumnjati da Carmina ima nešto s Gabrielom i otvoreno je to pita. Ona mu slaže i sve zaniječe. Pedro uzme pušku od jednog od čuvara koje je unajmio Genaro i nacilja prema Gabrielu. Otac Mateo obrani ga i kaže Pedru da se smiri. Pedro i Gabriel posvađaju se i Gabriel požali što Genaru nije rekao istinu o Carmini i tako zauvijek riješio taj problem.

Epizoda 56/80 (31.07.2012.)
Carmina se uspijeva uvući u Gabrielov krevet, ali time ga samo naljuti i potom optuži da je uzrokovao Sofíjinu smrt. Marissa i Julieta sretnu se u restoranu. Pripita, Marissa uvrijedi Julietu, a ona je pljusne. Pedro se napije u seoskoj krčmi i izaziva probleme. Rosendo ga odvede kući, a Ofelia se naljuti vidjevši ga pijanoga. Pedro se zakune da će ubiti Gabriela. Marissa posjeti Carminu da bi razgovarale o važnim stvarima. Carmina je blago pripita i jako se posvađaju. Carmina rani Marissu slomljenom čašom i uzrokuje joj snažno krvarenje. Carmina je u šoku.

Epizoda 55/80 (31.07.2012.)
Pedro zatekne Julietu i Gabriela kako se ljube. U napadu ljubomore gurne Gabriela. Posvađaju se i Julieta ih obojicu otjera. Gabriel kaže Pedru da voli Julietu kao što je nekada volio njegovu majku. Julieta misli da ju je Rocío izdala pa je zamoli da pronađe drugi posao. Marissa zaprijeti Gabrielu da će otići ako on ne donese odluku o njihovu odnosu. Cristóbal je sretan jer ponovno može micati nogama. Arturo posjećuje Magdalenu jer je čuo da ima problema s Rosendom i misli da ih može riješiti. Želi joj se odužiti, ali ona mu ne vjeruje. U svađi Lauro zaprijeti Rosendu da će ga ubiti.

Epizoda 54/80 (30.07.2012.)
Marissa želi reći Genaru da Carmina progoni Gabriela. Gabriel prizna Marissi što se dogodilo sa Sofíjom. Cristóbal priopći gospođi Ofeliji da je izjavio ljubav Julieti, a ona se uzruja jer misli da to čini samo kako bi napakostio Pedru. Rocío se pakira odlučna da napusti Julietinu kuću, ali ona joj objasni da je Cristóbal ne zanima i da misli da se zaljubljuje u Gabriela. Arturo priopći Benjamínu da se on i Sara rastaju. Rosendo podrugljivo kaže Diegu da se Magdalena sada viđa s Laurom.

Epizoda 53/80 (30.07.2012.)
Rocío čuje kako Cristóbal izjavljuje ljubav Julieti i naljuti se na nju. Magdalena se dođe oprostiti od Laura jer ne želi da mu se što dogodi. Pedro kaže ocu Mateu da neće dopustiti da mu Gabriel preotme Julietu. Julieta prepriča Matilde incident s Rocío, a ona joj odvrati da joj ne bi smjela dopustiti da dolazi u ordinaciju ako je zaista cijeni jer tako viđa Cristóbala svaki dan i nikada ga neće uspjeti zaboraviti. Otac Mateo kaže Carmini da se Gabriel ženi Marissom, a ona pobjesni i napadne ga preko telefona. Genaro čuje taj razgovor i bijesno joj otme slušalicu. Ona mu kaže da je razgovarala s Javierom koji je tražio Nadiju, a Genaro joj zaprijeti da mu se ne pokušava narugati.

Epizoda 52/80 (27.07.2012.)
Pedro obavijesti Nadiju da će ostati s njom samo do rođenja djeteta i zamoli Benjamína da stopira zahtjev za rastavu. Benjamín želi da mu Julieta da priliku, ali ona mu nudi samo prijateljstvo. Marissa kaže Rebeci da će se udati za Gabriela. Arturo napokon prizna Sari i Benjamínu da je Diego njegov sin.

Epizoda 51/80 (27.07.2012.)
Marissa priopći Julieti da će se ona i Gabriel vjenčati. Julieta se naljuti i kaže Gabrielu da je htjela da joj pomogne zaboraviti Pedra i napadne ga da ne može biti zaljubljen u Marissu. Gabriel prepriča Lauru svoj razgovor s Julietom.

Epizoda 50/80 (26.07.2012.)
Genaro odluči da neće reći istinu o Nadiji, a ona počne planirati kako će oteti dio bogatstva gospođe Ofelije. Ofelia razgovara sa Sarom pokušavajući je utješiti. Genaro zaprijeti Javieru. Rocío i Cristóbal sreću se u Julietinu uredu. Nadia se onesvijesti na cesti. Javier se oprašta s Carminom i Nadijom. Rocío se pomiri s roditeljima. Javier pokuša silovati Julietu i Gabriel ga udari.

Epizoda 49/80 (26.07.2012.)
Carmina i Genaro saznaju istinu o Nadiji i Medini. Julieta kaže ocu Mateu da se neće viđati s Pedrom dok on pravno ne riješi svoju situaciju i da joj je žao što se nije mogla zaljubiti u Gabriela. Genaro se suoči s Nadijom. Rocío posjeti Diega i pita ga da budu zajedno, ali on je odbije. Cristóbal se zaputi na terapiju s Julietom, a Pedro za to vrijeme na ranču pronađe otrovane krave.

Epizoda 48/80 (25.07.2012.)
Arturo zamoli Benjamína da se vrati kući i on pristane. Julieta svojevoljno dolazi dati izjavu. Gospođa Ofelia objasni Genaru da je Rebeca terapeutkinja koja će raditi s Cristóbalom. Rebeca kaže Pedru da ga je Julieta dolazila posjetiti, ali da ju je Nadia otjerala. Ofelia prigovori Nadiji jer je otjerala Julietu s ranča. Pedro odlazi na rijeku i ondje sreće Julietu. Zatraži od nje da mu se zakune da ga ne voli, međutim poljube se.

Epizoda 47/80 (25.07.2012.)
Nadia dovede liječnika da pregleda Pedra, pljusne Julietu i otjera je. Tužan, Diego kaže Magdaleni da Alejandra sad nikad neće saznati da su brat i sestra jer je umrla. Javiera ispituju zbog Alejandrina ubojstva. Genaro misli da je Rosendo ubio Alejandru i napadne ga, ali on zaniječe krivnju. Sara okrivi Diega za Alejandrinu smrt i otjera ga s bdjenja. Benjamín kaže Julieti da je netko ugušio Alejandru. Javier spomene Rosendu da mu se čini da ga je vidio u hotelu, ali Rosendo mu odvrati da to nije istina.

Epizoda 46/80 (24.07.2012.)
Cristóbal povjeri ocu Mateu da se boji da više nikad neće moći hodati, ali nadoda da je sretan što je Pedru rekao istinu o ocu. Otac Mateo izgrdi Genara zbog sebičnosti i on se razbjesni. Carmina kaže Genaru da bi Pedrovu rastavu trebao gledati s pozitivne strane jer on ima pravo na pola njezina bogatstva zbog režima zajedničke imovine koji su odabrali, ali Genaro time nije zadovoljan.

Epizoda 45/80 (24.07.2012.)
Javier želi započeti vezu s Julietom, ali ona mu odvrati da ne želi ništa s njime. Carmina se brine zbog Nadijinih problema s Pedrom i zanima je misli li ona što poduzeti da ih riješi. Lauro posjeti Magdalenu i kaže joj da hitno mora reći Diegu tko mu je otac, prije nego što se nešto dogodi između njega i Alejandre. Pedro zamoli Genara da svoje probleme rješava na neki drugi način s obzirom na to da se on planira osloboditi Nadije. Ofelia pita Julietu za njezin dug i ponudi joj ekonomsku pomoć.

Epizoda 44/80 (23.07.2012.)
Nadia uđe u Pedrovu sobu i želi voditi ljubav s njime, ali on je odlučno odbije. Cristóbal je ugleda kako izlazi iz sobe i naruga joj se, a Nadia se razbjesni. Ofelia obavijesti Pedra da je Julieta nudila svoju zemlju Genaru i on se nemalo iznenadi. Genaro zamoli Artura da mu pomogne skovati plan za otkup Julietine zemlje s obzirom na to da mu je ranč već pod hipotekom. Benjamín načuje taj razgovor i suoči se s očevom nepoštenošću.

Epizoda 43/80 (23.07.2012.)
Julieta posjeti Genara i ponudi mu svoju zemlju na prodaju. Kaže mu da će mu poslati ponudu nakon što procijeni vrijednost zemlje. Julieta i Nadia posvađaju se zbog Pedra. Magdalena prizna Rosendu da ga više ne voli, ali on je pokuša natjerati da imaju odnose. U tom trenutku dođe Diego s bejzbolskom palicom. Genaro obznani Ofeliji da mu treba novac ne bi li otkupio zemlju od Juliete, ali ona mu odbije pozajmiti. Julieta zamoli Laura da procijeni vrijednost njezine zemlje, ali on joj ne želi pomoći i izgrdi je.

Epizoda 42/80 (20.07.2012.)

Epizoda 41/80 (20.07.2012.)

Epizoda 40/80 (19.07.2012.)
Nadia zamoli Alejandru da joj oprosti i poziva je na vjenčanje. Benjamín saznaje da je imanje pod hipotekom. Julieta traži Gabriela, a Lauro joj kaže da je zauvijek otišao iz San Vicentea. Genaro zamoli Pedra da se oženi jer je njihovo imanje pod hipotekom. Lauro kaže ocu Mateu da Carmina proganja Gabriela.

Epizoda 39/80 (19.07.2012.)
Julieta ne želi vjerovati da je Gabriel zaljubljen u nju. On otjera Carminu. Lauro kaže Gabrielu da je Julieti teško shvatiti da je čovjek u kojem je uvijek vidjela oca zaljubljen u nju. Genaro i Carmina se posvađaju. Pedro zamoli Benjamína da mu bude kum na vjenčanju, a ovaj ga pita zašto se ženi Nadijom ako je zaljubljen u Julietu. Pedro mu odgovori da je to zato što je voli i Cristóbal. Julieta predaje Gabrielu vlasnički list od svoje zemlje i kaže mu da je to garancija da će mu vratiti sve što je uložio u nju, da ju je razočarao i da odlazi u svoju kuću.

Epizoda 38/80 (18.07.2012.)
Gabriel bijesan dolazi na imanje i prijeti Genaru puškom. Pedro priznaje Genaru da ga Julieta još zanima iako će se oženiti Nadijom. Rocío ispituje Julietu o Cristóbalovoj prosidbi. Pedro i Nadia odlaze k ocu Mateu da ga zamole da ih vjenča. Otac ih odbije jer se ne slaže s tim vjenčanjem. Magdalena i gđa Ofelia posjećuju Laura u kući oca Matea. Arturo zabrani Alejandri da se druži s Diegom.

Epizoda 37/80 (18.07.2012.)
Rosendo udara Laura dok se ovaj ne onesvijesti. Diego ga nađe i odvede ga u kuću oca Matea. Gabriel misli da je Genaro kriv za to što se dogodilo Lauru i bijesno odlazi. Rocío kaže Matilde da se ljuti na Julietu jer joj nije rekla da ju je Cristóbal zaprosio. Lauro kaže ocu Mateu da ga je Rosendo udario, ali da nikomu ne kaže jer ne želi da Diego i Magdalena zbog toga imaju problema.

Epizoda 36/80 (17.07.2012.)
Carmina želi razgovarati s Julietom i poziva je da se nađu kod rijeke. Gabriel joj ne vjeruje i osobno dođe na sastanak. Lauro kaže Julieti da želi imati vlastiti život i da mu je dosta slušanja njezinih i Gabrielovih svađa. Liječnici žele odvesti Cristóbala na rehabilitaciju, ali je on ne želi. Umjesto toga zamoli Ofeliju da ga izvuče iz bolnice. Genaro se posvađa s Carminom oko Juliete, a Julieta se svađa s Gabrielom oko Carmine.

Epizoda 35/80 (17.07.2012.)
Carmina je iznenađena. Ne može vjerovati da je Gabriel zaljubljen u ženu koja mu može biti kći. Alejandra je sretna jer je Benjamín brani pred ocem. Julieta pokušava uvjeriti Rocío da nije zaljubljena u Cristóbala, nego da mu samo želi pomoći jer ga jako cijeni. Pedro posjećuje Cristóbala u bolnici, a on mu kaže da ne treba nikakvu pomoć od njega. Genaro moli Artura da razdvoji Alejandru i Cristóbala. Nada se da bi ona mogla dobro utjecati na njega.

Epizoda 34/80 (16.07.2012.)
Cristóbal se budi iz kome i sazna za svoje zdravstveno stanje nakon nesreće. Čini se da ne osjeća noge i Ofelia ga pokuša smiriti, ali brine se jer operacija nije ispala kako su svi očekivali. Rocío misli da je nepromišljeno od Juliete da ode u Europu, brine se za njezinu budućnost i ne sviđa joj se što se Julieta ne želi suočiti sa svojim problemima. Alejandra posjećuje oca Matea i moli ga da je on primi jer je pobjegla od kuće. On joj dopusti da provede noć s Genovevom. Cristóbal ne osjeća noge i misli da će biti invalid cijeloga života. Otac Mateo pokuša ga razveseliti. Julieta pita Gabriela zar se nije zaljubio ni u koga nakon Sofíjine smrti.

Epizoda 33/80 (16.07.2012.)
Carmina dolazi u Gabrielovu kolibu bježeći od supruga. Razgovara s njime, privuče ga i strastveno ga poljubi. Julieta kaže Benjamínu da odlazi s Gabrielom živjeti u Europu. Alejandra bježi iz očeve kuće i odlazi na imanje zamoliti Nadiju da je primi. Nadia to ne želi. Pedro misli da ga Cristóbal mrzi, ali Ofelia kaže da je Genaro kriv jer je uvijek podcjenjivao Cristóbala. Pedro odlazi u bolnicu posjetiti Cristóbala na intenzivnoj, ali kada ga Cristóbal vidi, naredi mu neka ode. Ofelia se razveseli kad čuje da se Cristóbal oporavio, ali Pedro ostane zamišljen. Lauro i Julieta kažu Gabrielu da se čuva Carmine jer je ona opasna žena koja uvijek dobije što želi.

Epizoda 32/80 (13.07.2012.)
Arturo kaže Sari da on i Genaro više nisu prijatelji. Lauro kaže Julieti za nesreću i ona odlazi u bolnicu. Nadia također odlazi u bolnicu. Juan i Matilde kažu Rocío za nesreću. Ona želi vidjeti Cristóbala, ali ne dopuštaju joj. Cristóbalu operiraju kralježnicu, a on je i dalje u nesvijesti. Pedro izbacuje Julietu iz bolnice, kaže joj da je kriva za nesreću.

Epizoda 31/80 (13.07.2012.)
Cristóbal doživi nesreću i prevrne mu se auto. Pedro, koji ga je slijedio, dovodi ga bez svijesti u bolnicu i nazove Ofeliju. Julieta kaže Lauru da je Pedrova ljubomora nepodnošljiva jer je mislio da Cristóbal želi biti s njome. Alejandra je otkazala vjenčanje s Cristóbalom. Njezin je otac želi otjerati, ali vrati je kući da bi izbjegao govorkanja. Ofelia i Genaro odlaze u bolnicu. Gabriel kaže Lauru da zna da je Carmina bila ovdje jer je njegov portret na podu.

Epizoda 30/80 (12.07.2012.)
Genaro i Carmina se svađaju i Genaro joj kaže da Ofelia ima pravo, ona je postala njegov krvnik. Kada Cristóbal posjeti oca Matea da vidi je li Alejandra već rezervirala crkvu za vjenčanje, kaže mu da se mora oženiti njome da bi mogao zaboraviti Nadiju. Alejandra iznenadi sve kad na djevojačkoj večeri iz svega glasa vikne da se neće udati za Cristóbala, ni sad ni ikada.

Epizoda 29/80 (12.07.2012.)
Ofelia i Genaro svađaju se oko ubojice Ofelijine kćeri. Ofelia za to krivi Genara, ali on joj kaže da je to mogao učiniti netko drugi. Marissa i Gabriel svađaju se oko njezina odlaska. Ona mu kaže da će jednoga dana trebati njezinu potporu, a nje neće biti ovdje. Genaro krivi Rosenda da je napunio glavu Ofeliji. Ofelia pita Cristóbala misli li da je njegov tata ubio majku. Cristóbal kaže da ne vjeruje u to, ali da nikad neće oprostiti njezinu pravom ubojici. Julieta je iznenađena Gabrielovom i Marissinom svađom nakon koje ju je on otjerao iz kuće jer je mislila da je Gabriel zaljubljen u nju. Lauro kaže da su zajedno, ali da to ne mora značiti da je Gabriel voli.

Epizoda 28/80 (11.07.2012.)
Pedro odlazi do Gabrielove kuće razgovarati s Julietom, ali ona ga ne želi vidjeti. On svejedno odlazi u njezinu sobu i nakon kratke svađe poljubi je nasilu te oni, ljubeći se, padnu na krevet. U tom trenutku u sobu ulazi Gabriel. Kad ih vidi, zgrabi Pedra i pokuša ga izgurati iz sobe. Svađaju se, naguravaju i viču dok ne uđu Lauro i Marissa koji ih s Julietom pokušaju razdvojiti. Pedro posluša Julietu i odlazi, ali dogovore se da će se vidjeti sljedeći dan. Nakon toga Marissa kaže Julieti da je na njezinoj strani i da će učiniti sve što je u njezinoj moći da uvjeri Gabriela da griješi. Za to vrijeme Gabriel kaže Lauru da voli Julietu više od svega iako zna da to nije u redu. Marissa čuje razgovor iako je oni ne vide. Za to vrijeme Genaro obeća Nadiji da će učiniti sve da se Pedro oženi njome. Sljedeći dan Marissa se nađe s Pedrom i kaže mu da Julietu može imati samo ako pobjegne s njom i ako se vjenčaju.

Epizoda 27/80 (11.07.2012.)
Julieta vidi Nadiju i Pedra kako se ljube, ali u trenutku kad želi izaći, Carmina je zamoli da je pregleda. Nadia zlobno kaže Julieti da se Pedro ponaša jako zaljubljeno. Ova se naljuti i pokuša otići s imanja, ali naiđe na Ofeliju koja joj kaže da Pedro voli nju. Julieti se svidi što je Ofelia podupire. Ofelia također kaže Pedru da Nadia neće sjediti prekriženih ruku nakon što joj je rekao da su prekinuli. Gabriel se naljuti kad mu njegova štićenica kaže da je zaljubljena u Pedra. Rosendo zlobno kaže Genaru da već zna zašto je Rocíjina obitelj otjerana s imanja. Te noći odlazi do Miguelove kuće i svojim kamiončićem ruši ogradu koju su izgradili.

Epizoda 26/80 (10.07.2012.)
Julieta kaže Lauru da voli Gabriela, ali da bi voljela da on ode iz grada jer je stalno slijedi kao sjena. Poslije Mateo kaže Gabrielu da mora pustiti Julietu neka sazri ili neka joj kaže da je voli. Gabriel odluči napustiti San Vicente s Marissom. Pedro čuje Carminu i Nadiju kako govore da su izmislile ljubavnu avanturu Gabriela i Juliete i naljuti se na Nadiju. Poslije potraži Julietu i zamoli je da mu oprosti. Kaže joj da sad zna da je imala pravo i da Nadia nije kakvom se želi predstaviti. Izjave jedno drugomu ljubav i strasno se poljube.

Epizoda 25/80 (10.07.2012.)
Genaro se naljuti na Cristóbala jer je rekao da su on i Nadia spavali. Optužuje ga da je ljubomoran na brata, ali zapravo Genaro ne želi prekinuti njihove zaruke jer u suprotnom Nadia neće donijeti nikakav novac za njegov posao. Cristóbal kaže svima na večeri da će se ipak oženiti Alejandrom i zamoli svog oca da odredi datum. Ofelia kaže Pedru da ne smije otići raditi negdje drugdje zato što ima više prava ostati na imanju od Genara jer je Pedrov djed osnovao imanje. Rosendo zamoli Magdalenu da ga primi natrag i da mu da još jednu šansu kao i Genaro. Ona prihvaća, ali Diego se razljuti i ode od kuće. Rosendo čuje kad Nadia prizna Cristóbalu da je spavala s njime. Nadia mu kaže da će ga nagraditi ako ništa ne kaže.

Epizoda 24/80 (09.07.2012.)
Genaro se naljuti na Carminu jer se trebala naći s Gabrielom. Ona mu kaže da je to učinila samo da ga nagovori da svoju štićenicu drži što dalje od Pedra. Genaro je svejedno ljubomoran i kaže da ne želi da ga i druga supruga prevari s Gabrielom. Julieta kaže ocu Mateu da je ljuti što ljudi govore da je Gabrielova ljubavnica jer ona prema njemu ne želi osjećati ništa više od ljubavi kćeri prema ocu.

Epizoda 23/80 (09.07.2012.)
Arturo otjera Cristóbala i ošamari Alejandru. Carmina predlaže Nadiji da učini s Pedrom kao i s Cristóbalom ako želi biti s njime. Pedro iznenadi Rosenda kako naređuje radnicima. Rosendo mu objasni da je ponovno predradnik i ako mu smeta, neka to riješi s Genarom. Pedro kaže Genaru da će otići ako Rosendo ostane na imanju. Arturo ispriča Sari što se dogodilo s Alejandrom. Alejandra kaže Sari da voli Cristóbala i da to nije bio prvi put. Carmina se želi naći s Gabrielom da mu kaže neka drži Julietu što dalje od Pedra kako bi izbjegao svađu s Genarom. Genaro i Arturo pokušaju natjerati Cristóbala da se oženi Alejandrom. Cristóbal im kaže da Alejandru mogu odvesti k liječniku jer on nikad nije spavao s njome. Genaro traži od gđe Ofelije da mu pomogne i da nagovori Cristóbala da se oženi. Gđa Ofelia odgovori mu da neće moći nagovoriti Cristóbala kao što on nije uspio nagovoriti Sofíju.

Epizoda 22/80 (06.07.2012.)
Carmina kaže Pedru da svi šuškaju da su Gabriel i Julieta ljubavnici, a on joj kaže da je to besmisleno. Nadia kaže Julieti da se Pedro neće zaljubiti u štićenicu čovjeka koji mu je ubio majku. Julieta se naljuti i potjera je. Genaro zamoli Artura neka provjeri Nadijina ulaganja. Pedro zamoli Nadiju da mu oprosti zbog svađe i kaže joj da je nikad ne bi zamijenio za Julietu. Carmina kaže Sari da su Gabriel i Julieta ljubavnici.

Epizoda 21/80 (06.07.2012.)
Gabriel kaže ocu Mateu da osjeća ljubomoru prema Julieti i da je ne može dijeliti ni s kime. Julieta odlazi iz Gabrielove kuće i moli Marissu da mu ništa ne kaže. Gabriel kaže ocu Mateu da ne kaže ništa Julieti jer je ne želi povrijediti ni otjerati. Julieta dolazi u Miguelovu kuću i ondje provodi noć. Magdalena kaže Diegu da Rosendo više neće živjeti s njima. Lauro naredi Julieti da se vrati u Gabrielovu kuću. Julieta sumnja da je Rosendo udario Gabriela. Genaro otrči k Rosendu da mu kaže da ga više neće moći štititi jer je učinio toliko groznih stvari. Rosendo ga upita je li zaboravio Sofíju.

Epizoda 20/80 (05.07.2012.)
Marissa se ispričava Julieti i ondje vidi Sofíjin broš. Vodi je u Gabrielov atelje i pokaže joj sliku na kojoj izgleda kao Sofía kad stavi broš. Ispriča joj sve o Sofíji i brošu. Juan izlazi iz zatvora. Genaro se naljuti kad mu Nadia ispriča da je novac koji joj je otac ostavio uložen u posao. Gabriel se posvađa s Marissom i zamoli je da se vrati u Mexíco. Julieta odlazi na imanje i gđi Ofeliji preda Sofíjin broš. Rosendo udari i otjera Magdalenu kad je ugleda kako radi na imanju. Carmina vidi Gabriela u selu, priđe mu i kaže da je sigurna da on nije ubio Sofíju i da bi se mogla zakleti pred Bogom. Gabriel se iznenadi i zamoli je da mu kaže zna li tko je ubio Sofíju.

Epizoda 19/80 (05.07.2012.)
Marissa napravi Gabrielu ljubomornu scenu zbog Juliete. Rocío kaže ocu Mateu da je Genaro optužio Juana da je otrovao stoku. Carmina ponudi Nadiji pomoć da se Cristóbal ne ujedini s Pedrom protiv nje. Benjamín ponovno kaže Julieti da ga ona zanima, Gabriel ih promatra s prozora i postaje ljubomoran. Otac Mateo odlazi na imanje da prigovori Genaru za ono s Juanom, a ovaj ga udari. Magdalena kaže Rosendu da će raditi na imanju, on misli da ga na taj način želi nadzirati i zabrani joj. Pedro i Cristóbal odlaze na policiju da bi svjedočili u Juanovu korist.

Epizoda 18/80 (04.07.2012.)
Ofelia je ljuta na Nadiju jer osjeća da ugrožava njezin životni prostor, takav je osjećaj imala i kad je Carmina došla živjeti s njima. Osjeća da će se dogoditi nešto loše i boji se za svoje unuke. Benjamín dolazi Gabrielu i moli ga za dopuštenje da se udvara Julieti, a ona kaže ocu Mateu da je muče dvojaki osjećaji prema Pedru. Cristóbal se udvara Alejandri, a Nadia joj poslije kaže da se Cristóbalu sviđa Julieta. Djevojke im planiraju zagorčati život. Na kraju u Gabrielovu kuću dolazi Marissa, što silno iznenadi Julietu.

Epizoda 17/80 (04.07.2012.)
Pedro se naljuti na Nadiju jer mu nije rekla da je ostavila zaručnika u Guadalajari. Gabriel unajmi Juana da očisti i obnovi Miguelovu kuću i kaže mu da smije živjeti ondje. Tako će izbjeći da Pedro prolazi onuda dok se ne srede papiri. Ofelia razgovara s Matilde i sazna da je Genaro otjerao njezinu obitelj jer ga je Rocío odbila i da je osim toga zaprijetio da će ih povrijediti budu li progovorili. Ofelia zaprijeti Genaru i kaže mu neka se čuva jer bi mogla reći njegovim sinovima da mu je Carmina bila ljubavnica još prije Sofíjine smrti.

Epizoda 16/80 (03.07.2012.)
Rosendo Genaru predaje analizu koju su napravili za stoku i kaže mu da je Juan otišao upravo zbog toga. Gđa Ofelia zamoli Pedra da sazna zašto je otišao Juan da mu pokuša pomoći. Cristóbal kaže gđi Ofeliji da misli da je Juan otišao jer je on uvrijedio Rocío. Benjamín kaže Julieti da je zanima i moli je neka mu dopusti da je posjećuje, poslije javlja Arturu da Julieta neće prodati zemlju. Otac Mateo upita gđu Ofeliju zašto je Juan otišao. Genaro mu kaže da ih se odrekao jer je Juan otrovao stoku.

Epizoda 15/80 (03.07.2012.)
Juan iznenadi Genara dok pokušava obljubiti Rocío i brani je. Genaro mu kaže da ga je Rocío izazivala i otjera ih s imanja. Zaprijeti im da ništa ne smiju reći ili će to biti kraj Rocíjinu dobrom glasu. Cristóbal kaže Pedru da ne voli Alejandru, nego drugu ženu koja mu ne uzvraća ljubav. Juan ispriča Matilde što se dogodilo s Genarom i zabrani joj da išta kaže gđi Ofeliji. Julieta kaže Lauru da želi urediti kuću koju joj je ostavio djed i da Genaru neće prodati svoju zemlju. Juan kaže ocu Mateu da više ne radi na imanju i zamoli ga da mu nađe posao negdje drugdje.

Epizoda 14/80 (02.07.2012.)
Carmina i Nadia čuju Genara kako predbacuje Rosendu što je ubio Miguela Balderramu. Kad ovaj to sazna, razgovara s Nadijom i zamoli je da nikomu ne kaže što je čula jer je to laž. Julieta zamoli Rocío da joj pomogne očistiti ruševine djedove kuće. Pedro odluči odvesti svoju stoku na rijeku ponovno prelazeći preko Julietine zemlje. Ona se jako naljuti i prigovori mu kada ga vidi. Julieta uplaši Pedrova konja i on padne. Da bi joj se osvetio, zgrabi je i poljubi.

Epizoda 13/80 (02.07.2012.)
Rosendo kojeg je poslao Genaro udari Gabriela i ubije njegova konja. Ljutita Julieta zaprijeti Genaru Valenciji dok on večera s cijelom obitelji. Cristóbal se ljuti na Nadiju jer je prihvatila Pedrov poziv da odu na jahanje. Također je ljut na Alejandru jer priprema zabavu za Nadiju, posvađa se s Pedrom i kaže mu da se zbog njega otac loše ponaša prema njemu. Za to vrijeme Ofelia sumnja da je Genaro povezan s Gabrielovom nesrećom.

Epizoda 12/80 (29.06.2012.)
Rosendo se prema Magdaleni ponaša prezrivo, ali ona ga svejedno moli da se vrati kući. Nadia iznenadi Rocío kad izlazi iz Cristóbalove sobe i vrijeđa je. Carmina joj prijeti da će je, zajedno s obitelji, izbaciti iz kuće. Pedro moli Benjamína da istraži na čije ime glasi Julietina zemlja.

Epizoda 11/80 (29.06.2012.)
Julieta javlja Pedru da je ona vlasnica te zemlje i da stoka ne smije proći. Dok životinje prolaze, mladić je zagrli i Julieta se razbjesni. Benjamín se vraća u Arturov ured koji je siguran da će ovaj put surađivati s njime. Cristóbal kaže Pedru da sumnja da je Rosendo povezan sa smrću krava.

Epizoda 10/80 (28.06.2012.)
Juan se iznenadi kad susretne Rosenda u kasnim noćnim satima u štalama. Tužna Julieta kaže Rebeci da nije uspjela nagovoriti Gabriela da dođe s njom u San Vicente. Alejandra kaže svojoj majci da je bila ljubomorna kad je vidjela Cristóbala s rođakinjom Nadijom, a majka joj savjetuje da se sprijatelji s njom ako smatra da je ona opasnost za njezinu vezu s Cristóbalom.

Epizoda 9/80 (28.06.2012.)
Julieta se želi vratiti u San Vicente, ali Gabriel ne želi ići s njom jer kaže da to mjesto u njemu budi bolna sjećanja. Ofelia kaže Carmini da se čuva Nadije jer, ako Genaru ne uspije plan koji ima s Cristóbalom, da ostavi djevojku i oženi se Nadijom koja je puna novca, možda bi on preuzeo Cristóbalovu ulogu. Alejandra je ljubomorna jer Nadia ide s njom i Cristóbalom u šetnju selom.

Epizoda 8/80 (27.06.2012.)
Kad inspektor Mendoza uzme Gabrielovu izjavu u prostorijama oca Matea, pušta ga na slobodu. Carmina prijeti Genaru da će reći da je on tražio Sofíju kod rijeke da bi spriječio Sofíju da ode s Gabrielom i uda se za njega.

Epizoda 7/80 (27.06.2012.)
Inspektor Mendoza s pištoljem u ruci naredi da puste Gabriela i dodaje da prvo mora uzeti njegovu izjavu da može odlučiti hoće li ga uhititi ili neće. Rosendo traži od Genara da mu vrati njegov posao prije nego što mu vrati pištolj. Julieta odlazi u sirotište časnih sestara gdje će moći pohađati školu.

Epizoda 6/80 (26.06.2012.)
Carmina kaže Genaru da ne smije dopustiti da je Sofía izbaci iz njegove kuće. Arturo čuje Saru i Armidu kako ružno govore o Sofíji. Sofía otkrije da je Genaro naručio avionske karte za sebe i djecu. Genaro predbaci Gabrielu što ga je optužio za smrt Don Miguela Balderrame, a Gabriel mu odgovori da je samo on imao motiva to učiniti.

Epizoda 5/80 (26.06.2012.)
Gabriel zamoli Sofíju da pobjegnu zajedno i započnu nov život. Juan se iznenadi kad se Rosendo ne pojavi na poslu. Inspektor Mendoza dolazi u Genarovu kuću da bi ga ispitao zbog smrti Don Miguela. Sofía predbacuje svojoj majci što ju je natjerala da se uda za Genara iako je bila zaljubljena u Gabriela Almadu. Ova joj priznaje da je njezin otac mrzio Gabriela jer se između nje i Gabrielova oca rodila međusobna privlačnost pa je njezin otac to primijetio.

Epizoda 4/80 (25.06.2012.)
Ofelia priznaje svećeniku Mateu, Genarovu bratu, da predosjeća da će se dogoditi nešto strašno. Sofía priznaje Gabrielu da je vrlo nesretna sa svojim mužem. Izdaleka ih promatra Pedro i vidi kako joj Gabriel briše suze i kako se ljube. Sofía priznaje Ofeliji da će uvijek voljeti Gabriela. Rosendo udari Miguela i zapali mu kuću. Kad Julieta vidi da je kuća u plamenu, počne očajnički vikati djedu.

Epizoda 3/80 (25.06.2012.)
Genaro želi unajmiti Gabriela da naslika Sofíjin portret, ali ovaj odbija govoreći da je na odmoru. Miguel kaže Genaru da nikad neće dobiti njegovu zemlju i optužuje ga da je naredio da mu ubiju kravu. Rosendo ga s puškom u ruci izbacuje s imanja. Lauro savjetuje Gabrielu da se suoči sa Sofíjom i kaže joj da je još voli, zbog čega Gabriel odluči naslikati sliku koju je Genaro naručio.

Epizoda 1-2/80 (22.06.2012.)
Julieta Balderrama je siroče. Njezin djed i ona žive u San Vicenteu i uzdržavaju se prodajom mlijeka svojih krava. Gabriel Almada poznat je slikar koji se vraća u selo nakon dugo godina, zbog čega je veoma sretan njegov stari prijatelj Lauro. Na imanju Sofía predbacuje svom suprugu Genaru Valenciji da više voli sina Pedra, dok prezire mlađega Cristóbala. Postaje agresivan i ozlijedi Sofíju. Ona se požali rođakinji Carmini na suprugovo ponašanje. Carmina živi na imanju i nagovara Sofíju da ga napusti.

Program mog televizora