Otimačica


Pročitajte članak o telenoveli Otimačica

Otimačica
Na rasporedu: Doma TV, od ponedjeljka do petka u 17:40 (dvije epizode)

Epizoda 102/102 (09.02.2012.)
Paulina ne želi staviti svoj potpis u maticu vjenčanih. Baka Piedad potvrdi Estefaníji ono što joj je rekao Willy. Estefanía kaže Fidelini da je nikada ne bi prezrela jer joj je majka. Baka Piedad kaže Carlosu Danielu da se Paulina nije udala. Estefanía dobije živčani napadaj i onesvijesti se u Fidelininu naručju. Paulina pristane udati se za Carlosa Daniela i poljube se. Rodrigo kaže Patriciji da moraju preuzeti Estefaníjina sina jer je ona možda izgubila razum. Fidelina kaže baki Piedad da će Estefanía ostati u psihijatrijskoj bolnici dok se ne oporavi. Paulina i Carlos Daniel razvesele se kada djeca prihvate njihovo objašnjenje o Paoli.

Epizoda 101/102 (08.02.2012.)
Estefanía preda Willyju novac i on joj vrati sina. Paulina kaže Carlosu Danielu da će se udati za odvjetnika Serrana. Willy izvadi nekoliko bačvi benzina u namjeri da zapali tvornicu. Načelnik Merino kaže Amadoru za dojavu o mogućem paležu tvornice Bracho. Navarro preko telefona javi Rodrigu da je Willy pokušao zapaliti tvornicu. Načelnik Merino uhiti Willyja na aerodromu. Estefanía zamoli Brache i Paulinu da joj oproste što se loše ponijela prema njima. Nakon nekog vremena Paulina se priprema za svadbu s odvjetnikom Serranom. Estefanía posjeti Willyja u pritvoru i odbije mu pomoći. On joj kaže da je Fidelina njezina prava majka.

Epizoda 100/102 (07.02.2012.)
Estefanía preda Willyju novac i on joj vrati sina. Paulina kaže Carlosu Danielu da će se udati za odvjetnika Serrana. Willy izvadi nekoliko bačvi benzina u namjeri da zapali tvornicu. Načelnik Merino kaže Amadoru za dojavu o mogućem paležu tvornice Bracho. Navarro preko telefona javi Rodrigu da je Willy pokušao zapaliti tvornicu. Načelnik Merino uhiti Willyja na aerodromu. Estefanía zamoli Brache i Paulinu da joj oproste što se loše ponijela prema njima. Nakon nekog vremena Paulina se priprema za svadbu s odvjetnikom Serranom. Estefanía posjeti Willyja u pritvoru i odbije mu pomoći. On joj kaže da je Fidelina njezina prava majka.

Epizoda 99/102 (06.02.2012.)
Willy ponudi novac Mauriciju da podmetne požar u tvornici Bracho. U glavnoj bolnici Paola zatraži od Pauline da bude sretna s Carlosom Danielom kad ona umre. Paulina pristane udati se za Carlosa Daniela, ali samo ako oprosti Paoli prije smrti. Paola zamoli Paulinu da pazi na Willyja da ne bi zapalio tvornicu. Willy dolazi kući pijan s Mauriciom i Estefanía ga otjera. Doktor Varela javi Paulini da je Paola u komi. Carlos Daniel kaže Paoli da joj oprašta i ona umre.

Epizoda 98/102 (03.02.2012.)
Isabel kaže Carlosu Danielu da odlazi jer je on zaljubljen u Paulinu. Dva se muškarca približe izgorenom autu i zateknu Elviru mrtvu i Paolu onesviještenu. Carlos Daniel odluči se vratiti u México nakon što mu Rodrigo javi da Paola više nije nepokretna. Bolničarka javi Paulini da je Paola doživjela nesreću i da leži u bolnici u teškom stanju. Carlos Daniel vrati se kući. Gema odluči otići u Europu. Lalita javi baki Piedad i Carlosu Danielu da je Paola doživjela nesreću. Doktor kaže Rodrigu da su Paoline noge smrskane i da je u teškom stanju te da vjerojatno neće preživjeti. Willy kaže Estefaníji da će osvetiti Paolinu smrt. Paulina kaže Carlosu Danielu da se neće moći udati za njega čak ni ako Paola umre. Paulina se zaprepasti kada Paola u bunilu kaže da će Willy spaliti tvornicu.

Epizoda 97/102 (03.02.2012.)
Baka Piedad javi Rodrigu da ih je Paola sve prevarila i da nikada nije ni bila nepokretna. Carlos Daniel zamoli Gemu da ne kaže Paulini ništa o njegovu odnosu s Isabel. Rodrigo kaže Paulini da Paola više nije nepokretna. Gema telefonom javi Paoli da se Carlos Daniel u Monterreyu upustio u romansu s rastavljenicom. Paola kaže Rodrigu i Paulini da će mužev preljub iskoristiti da joj Brachi daju sve što traži. Paola predloži Willyju da zapale tvornicu. Gema ispriča Isabel sve o ljubavi između Carlosa Daniela i Pauline. Paola čuje kako Elvira baki Piedad priznaje da je Paola otpočetka glumila da je nepokretna i da planira nanijeti veliko zlo Brachima u dosluhu s Willyjem. Paola i Elvira počnu se natezati u vožnji, strovale se u provaliju i auto eksplodira.

Epizoda 96/102 (02.02.2012.)
Isabel kaže Carlosu Danielu da bi trebao pričekati dok ne bude siguran u svoje osjećaje. Willy upozori Estefaníju da se vratio samo zbog novca. Paola se nagodi s Willyjem da će mu dati novac ako joj pomogne uništiti Brache. Patricia javi Rodrigu da će Estefanía doći u tvornicu nadgledati vještačenje jer se Willy vratio. Gema sretne Carlosa Daniela s Isabel. Patricia kaže baki Piedad da su Estefaníjini živci tanki i prizna joj da se boji da bi mogla poludjeti. Paulina kaže Rodrigu da joj se čini da je Estefanía loše jer postupa kao da je izgubila razum. Baka Piedad, Fidelina i Patricia zaprepaste se kada vide Paolu na nogama.

Epizoda 95/102 (02.02.2012.)
Carlos Daniel u Monterreyu upozna Isabel. Patricia savjetuje Estefaníji da ne daje više novca Willyju. Paulina predloži Carlosu Danielu da pronađe nekoga s kime može započeti novi život jer je njihova ljubav nemoguća. Gema kaže Paoli da će otići na put jer je izgubila sve nade da će završiti s Carlosom Danielom. Willy se uzruja kada mu Olivia kaže da odlazi jer je ostao bez novca. Paola kaže Elviri da je u posljednje vrijeme jako bole noge. Osvaldo kaže Paulini da je ostao bez novca nakon rastave i zamoli je da mu da posao. Estefanía zatraži Paulinu još novca. Estefanía se iznenadi kada se Willy vrati. Carlos Daniel zaprosi Isabel.

Epizoda 94/102 (01.02.2012.)
Odvjetnik Mayo kaže Paoli da neće dobiti mnogo novca u parnici za rastavu braka jer je tvornica Bracho društvo i k tomu u procesu obnove. Estefanía zaplače kada pročita pismo u kojemu joj Willy javlja da je bolestan. Paola se razveseli kada dobije novi auto. Rodrigo kaže Estefaníji da se Willy zanima za nju samo zbog njezina novca. Willy napriča Oliviji da je vlasnik tvornice čije dividende očekuje. Odvjenik Serrano kaže Paulini da odlazi na put i da će se vratiti po nju. Paola da novac Laliti za adresu Carlosa Daniela i kaže joj da mu želi poslati pismo. Paulina preko telefona kaže Paoli da želi razgovarati s njom u vezi s novcem koji traži za rastavu.

Epizoda 93/102 (01.02.2012.)
Paola zaprijeti smrću Laliti ako ikomu kaže da ju je vidjela da hoda. Paulina kaže odvjetniku Serranu da ne može misliti na njega jer Brachi i dalje imaju problema. Rodrigo predloži Carlosu Danielu da ode na put da ga Paola više ne bi mogla gnjaviti. Elvira kaže Fidelini da trebaju spriječiti Paolu da dolazi u bolnicu i muči Carlosa Daniela. Eloina kaže Paoli da je Carlos Daniel još u teškom stanju. Nakon toga Paola kaže Elviri da bi bilo bolje da Carlos Daniel umre jer bi tako ona postala nasljednicom njegova bogatstva. Baka Piedad kaže Paulini da će Carlos Daniel otputovati kada ga otpuste iz bolnice. Carlitos se oprosti od Carlosa Daniela prije nego što ga Paulina odvede u internat. Paola se iznenadi kada joj Gema kaže da je Carlos Daniel otputovao.

Epizoda 92/102 (31.01.2012.)
Verónica javi Paulini da je Willy nastrijelio Carlosa Daniela. Eloina iz bolnice obavijesti Paulinu i Rodriga da je Carlos Daniel u teškom stanju. Willy ukrade Estefaníjin novac da bi pobjegao. Doktor Varela kaže Paulini i Rodrigu da metak nije oštetio vitalne organe. Carlos Daniel zamoli baku Piedad da obitelj ne prijavi Willyja. Verónica kaže Paulini da radnici žele linčovati Willyja zbog onoga što je učinio Carlosu Danielu i Viviani. Lalita se zaprepasti kada zatekne Paolu na nogama.

Epizoda 91/102 (31.01.2012.)
Baka Piedad iznenadi se kada joj Carlos Daniel kaže da će se Paulina udati za odvjetnika Serrana. Paulina razmišlja o tome da se više ne žrtvuje za Paolu jer je toliko zla. Willy dolazi u tvornicu naoružan zbog straha da ne sretne Carlosa Daniela. Baka Piedad kaže Fidelini da se Paulina mora udati za Carlosa Daniela nakon njegove rastave. Estefanía kaže Patriciji da se boji za život Carlosa Daniela jer ne može pronaći Willyjev revolver. Baka Piedad kaže Paulini da se mora udati za Carlosa Daniela. Felipe i Memo zaprepaste se kada Willy nastrijeli Carlosa Daniela.

Epizoda 90/102 (30.01.2012.)
Paola i Gema prikažu se u lošem svjetlu pred Carlosom Danielom. Paulina odbije prosidbu odvjetnika Serrana i kaže mu da ga ne voli. Paulina nagovori Carlitosa na internat. Carlos Daniel iznenadi se kad mu Paulina kaže da će se udati. Paulina kaže Rodrigu da će ona platiti auto koji je Paola zaželjela. Baka Piedad zamoli Carlosa Daniela da se oženi Paulinom čim se rastane. Carlos Daniel uzruja se kad u restoranu Paola njemu i Gemi ukaže na to da Paulina ondje večera s Carlitosom i odvjetnikom Serranom.

Epizoda 89/102 (30.01.2012.)
Willy čuje kako Fidelina govori baki Piedad da nema hrabrosti priznati Estefaníji da joj je prava majka. Carlos Daniel zamoli Paulinu da ode iz Méxica. Paola kaže odvjetniku Cabañasu da neće potpisati papire za rastavu sve dok ne dobije novac koji joj pripada. Paulina kaže Carlosu Danielu da bi, ako Paola odbije njezin prijedlog da izađe iz kuće Brachovih, mogla razmisliti o braku. Carlos Daniel kaže baki Piedad da je preuzeo uzde svoga života zahvaljujući Gemi. Paulina se pomno sređuje za večeru s odvjetnikom Serranom. Paola pred bakom Piedad i Carlosom Danielom kaže Gemi kako sumnja da će ona ispuniti svoj dio dogovora da unište Brache i da neće dopustiti da ni ona ni Paulina završe s Carlosom Danielom.

Epizoda 88/102 (27.01.2012.)
Willy susretne Carlosa Daniela i on ga udari. Rodrigo nagovori Paulinu da se vrati na posao u tvornicu. Elvira upozori Paolu da će možda svi otkriti da glumi invalidnost ako ode u tvornicu. Paola kaže Rodrigu da će raditi u tvornici te da joj za to samo treba poseban auto. Paola kaže Willyju da je više ne zanima kao muškarac nego kao sudionik koji bi joj pomogao uništiti Brache. Paola kaže Paulini da bi više voljela da Carlos Daniel završi s Gemom nego s njom. Gema nagovori Carlosa Daniela da zaboravi na Paulinu i upiše Carlitosa u internat. Paulina se zbuni kad joj odvjetnik Serrano izjavi ljubav.

Epizoda 87/102 (27.01.2012.)
Estela preko telefona obavijesti Estefaníju o Leandrovu i Vivianinu vjenčanju. Carlos Daniel kaže Paoli da joj nikada neće oprostiti. Willy kaže Estefaníji da će se vratiti u tvornicu Bracho i zauzeti Leandrovo mjesto. Verónica kaže Carlosu Danielu i Rodrigu da se Leandro oženio i otišao iz grada. Estefanía pristane dati Willyju punomoć da je predstavlja u dijeljenju zarade tvornice. Fidelina kaže Estefaníji da je Carlos Daniel na sudu saznao da su Paola i Willy bili ljubavnici. Willy misli ukrasti Estefaníjin novac jer loše postupala s njim otkad je rodila sina. Paola i Gema dogovore se da će napakostiti Brachima i Paulini.

Epizoda 86/102 (26.01.2012.)
Odvjetnik Serrano kaže Osvaldu kako je zaljubljen u Paulinu. Baka Piedad kaže Paoli da će je u kući tretirati kao strankinju, jer je svi preziru. Estefania pita Rodriga za svoj dio nasljedstva. Leandro i Viviana se ožene.

Epizoda 85/102 (26.01.2012.)
Paola kaže Paulini da će se vratiti u kuću da opet osvoji Carlosa Daniela. Carlos Daniel potpiše dokumente za rastavu braka kod odvjetnika Cabañasa. Carlos Daniel nagovori Carlitosa da provede nekoliko dana kod Patricije i Rodriga i kaže mu da će ondje moći viđati „Paolu“. Willy kaže Estefaníji da će se ujediniti s Paolom nakon što ih Brachi isplate. Rodrigo zamoli Paolu da se ne vraća u kuću, ali ona odbije. Carlos Daniel nagovori Paulinu da preuzme brigu o Carlitosu dok je Paola u kući. Paola se vrati u kuću Bracha.

Epizoda 84/102 (25.01.2012.)
Willy se naljuti kada mu Estefanía kaže da je Paulina proglašena nevinom. Odvjetnik Montesinos kaže Paoli da neće ići u zatvor jer je nitko nije optužio. Paulina kaže Carlitosu da ona i Paola imaju dva imena, Paulina i Paola. Carlitos zamoli baku Piedad i Paulinu da prime Paolu natrag u kuću. Paola zamoli doktora Galiciju da je otpusti iz bolnice i da dopusti Elviri da bude njezina bolničarka u kući Bracha. Paulina kaže Paoli da bi dala sve da se ne vrati u kuću Bracha.

Epizoda 83/102 (25.01.2012.)
Tužiteljica Zapata kaže sucu Castru da će pustiti porotu da odluči o Paulininoj krivnji. Brígida kaže Lourdes da je dobro što Osvaldo odlazi iz kuće jer je loš muškarac. Paola kaže Elviri da će ubiti Paulinu ako izađe iz zatvora. Odvjetnik Serrano zamoli suca Castra i porotu da donesu oslobađajuću presudu. Lalita preda Paolin dnevnik Carlosu Danielu. Sudac Castro pred sudom proglasi Paulinu nevinom. Paola se razbjesni kada joj odvjetnik Montesinos kaže da je Paulina oslobođena krivnje. Carlitos čuje da Paulina i Carlos Daniel razgovaraju o Paoli i pita ih o kome govore.

Epizoda 82/102 (24.01.2012.)
Paulina zamoli Paolu da se ne vraća u kuću Bracha. Filomena i Celia svjedoče u Paulininu korist. Pedro kaže sucu Castru da je Donato bio Paolin ljubavnik. Chabela i Ilegalac svjedoče o Carlitosovu nestanku. Lourdes se iznenadi kada Osvaldo zatraži rastavu. Donato izjavi da mu je Paola bila ljubavnica i da je odavno htjela pobjeći od Bracha. Carlos Daniel izjavi pred porotom da je Paola zla žena. Adela i Lalita iznenade se kada Lolita u spremniku za vodu pronađe Paolin dnevnik.

Epizoda 81/102 (24.01.2012.)
Odvjetnik Serrano i Luciano zamole Filomenu i Celiju da daju izjavu o zamjeni da bi pomogle Paulininoj obrani. Paola kaže Carlosu Danielu da će, ako je oslobode, tražiti od Pauline da joj bude bolničarka i tako je spriječiti da bude s njime. Estefanía kaže Willyju da će morati raditi ako želi ostati u njezinoj kući. Paola se razbjesni kada joj Luciano preko telefona kaže da neće povući svoju izjavu. Paulina kaže Osvaldu da mogu biti samo prijatelji. Paola javi baki Piedad da će se vratiti u kuću iako je obitelj ne želi primiti.

Epizoda 80/102 (23.01.2012.)
Luciano izjavi da je Paola prisilila Paulinu na zamjenu. Leandro kaže Felipeu i Memu da mu je posljednji dan u tvornici te da će se taj vikend oženiti Vivianom. Sudac Castro prekine suđenje dok Luciano ne nabavi konkretne dokaze koji potvrđuju njegov iskaz. Celia kaže Filomeni da se trebaju vratiti u México da podupru Paulinu. Odvjetnik Serrano kaže Lucianu da trebaju potražiti svjedoka u Cancúnu. Paola bijesna kaže odvjetniku Montesinosu da Lucianu ponudi novac da povuče svoj iskaz. Paola preko telefona zamoli Carlosa Daniela da je dođe vidjeti jer ima prijedlog u vezi s Paulininim suđenjem.

Epizoda 79/102 (23.01.2012.)
Paola pred tužiteljicom Zapatom okrivi Paulinu za zamjenu. Paola se onesvijesti u sudnici da ne bi morala odgovarati na pitanja odvjetnika Serrana. Paulina potvrdi Paolinu izjavu. Odvjetnik Serrano zamoli suca Castra da mu dopusti dokazati Paulininu nevinost unatoč tomu što ona to ne želi. Paola zamoli Elviru da joj pomogne otići sa suđenja da ne bi morala odgovarati na pitanja obrane. Lalita zamoli Cachitu da opet pokušaju pronaći Paolin dnevnik da bi pomogle Paulini. Odvjetnik Serrano zamoli Paulinu da Paoli ne iskazuje milost. Sud pozove Luciana kao svjedoka.

Epizoda 78/102 (20.01.2012.)
Leandro kaže Abigail da će otići iz Méxica kada se oženi Vivanom jer će mu Brachi naći posao kamo god otišao. Gema zamoli Luciana da svjedoči protiv Pauline. Paulina upozori odvjetnika Serrana da će pobiti njegovu obranu ako ona našteti Paoli. Carlos Daniel se naljuti kada sazna da odvjetnik Montesinos namjerava ispitati i Carlitosa. Estefanía kaže Willyju da je povukla punomoć koju mu je dala i odbije mu dati novac. Odvjetnik Serrano potuži se sucu Castru da je Carlitos ispitan u njegovoj odsutnosti. Willy preko Patricije poruči Brachima da će svjedočiti protiv Pauline ako mu ne daju novac.

Epizoda 77/102 (20.01.2012.)
Leandro kaže Abigail da će se oženiti Vivianom ako ga zaista voli. Chabela, Ilegalac i Zenobia zahvale Carlosu Danielu što je pomogao osloboditi Zenobiju. Carlos Daniel i odvjetnik Serrano kažu Paulini da je Paola unajmila odvjetnika Montesinosa i zamole je da im kaže gdje je Paolin dnevnik. Viviana kaže Abigail da je liječnik potvrdio da nije trudna. Rodrigo kaže Verónici da će Leandro napustiti tvornicu jer se planira oženiti Vivianom. Luciano kaže Carlosu Danielu, Rodrigu i odvjetniku Serranu da će svjedočiti u Paulininu korist. Osvaldo kaže Paulini da ne može živjeti bez nje. Paola kaže Elviri da će uništiti Paulinu.

Epizoda 76/102 (19.01.2012.)
Fidelina ponudi Estefaníji svoju pomoć u brizi za njezino dijete. Doktor Galicia dopusti Paoli da prisustvuje Paulininu suđenju. Luciano pročita novine i kaže Fabioli da on može razjasniti stvari u suđenju protiv Pauline. Gema kaže odvjeniku Serranu da će svjedočiti u Paulininu korist. Osvaldo se zbuni kada mu odvjetnik Serrano kaže da mu neće naplatiti Paulininu obranu jer je i sam zaljubljen u nju. Abigail kaže Viviani da je Leandro prekinuo s Verónicom jer je još zaljubljen u nju. Paola zamoli odvjetnika Montesinosa da bude tužitelj u slučaju protiv Pauline. Carlos Daniel zamoli Fermína, Cachitu, Elviru i Lolitu da potraže Paolin dnevnik.

Epizoda 75/102 (19.01.2012.)
Carlos Daniel ponudi Paolin dnevnik kao dokaz u Paulininu korist. Paulina pročita pismo u kojem je Douglas moli da, ako bude potrebno, sudu ponudi njegovu izjavu o Paoli kao dokaz jer ona ne zaslužuje njezinu žrtvu. Carlos Daniel se naljuti na Lolitu kada ne uspije pronaći Paolin dnevnik. Paulina kaže Carlosu Danielu da je ona skrila dnevnik i da ga ne misli predati sudu u svoju obranu. Verónica kaže Leandru da ga pušta ako se želi vratiti Viviani. Paola preko telefona kaže Paulini da je ne posjećuje u klinici i da će je optužiti i zauvijek uništiti ako ne nagovori Carlosa Daniela da je primi natrag u kuću.

Epizoda 74/102 (18.01.2012.)
Paulina se uznemiri kada joj odvjetnik Serrano kaže da je policija provela istragu i da će je osloboditi premda će to naštetiti Paoli. Aloína kaže Rodrigu i Patriciji da su Estefanía i njezino dijete dobro. Odvjetnik Serrano zamoli suca Castra da analizira Paulinin slučaj i da ubrza proces. Estefanía kaže Rodrigu i Patriciji da neće dopustiti Willyju da raspolaže njezinim novcem ako se vrati. Braulio zamoli Emilianu da Paulini preda pismo i kaže joj da Douglas zauvijek odlazi iz Meksika. Paola kaže Carlosu Danielu i Paulini da će, ako ostane nepokretna, Paulinu optužiti za zamjenu.

Epizoda 73/102 (18.01.2012.)
Viviana kaže Willyju da je pusti na miru. Chabela i Ilegalac razvesele se kada se Zenobia vrati kući. Willy preko telefona zamoli Patriciju da pazi na Estefaníju jer on odlazi iz Méxica. Doktor Galicia nagovori Carlosa Daniela da dopusti Paoli da se vrati u kuću Bracha. Paola zamoli Paulinu da se založi za nju kod Carlosa Daniela. Paulina pomisli da se Paola nije promijenila. Carlos Daniel se iznenadi kada mu Rodrigo kaže da je Willy otišao iz Méxica te da Estefanía rađa.

Epizoda 72/102 (17.01.2012.)
Odvjetnik Serrano misli da se zaljubio u Paulinu. Rodrigo se iznenadi kada u pismu pročita koliko novca Douglas daje Paulini. Estefanía kaže Willyju da mu neće dati novac ako se rastanu jer njegova nevjera poništava njegove financijske povlastice. Paulina kaže Zenobiji da je donesena njezina oslobađajuća presuda. Paulina naglas pročita pismo i kaže Eulaliji da ju je Douglas učinio milijunašicom. Paola zamoli baku Piedad za oprost i kaže njoj i Carlosu Danielu da bi je trebali primiti u kuću kada izađe iz klinike. Carlos Daniel kaže baki Piedad i Rodrigu da je Paulina morala imati nešto s Douglasom kada joj je dao toliko novca.

Epizoda 71/102 (17.01.2012.)
Estefanía zamoli baku Piedad da pomogne Willyju. Paulina ošamari gospodina Piñu kada je pokuša poljubiti, a on joj kaže da će mu platiti što ga je odbila. Rodrigo kaže Carlosu Danielu da će platiti Willyjevu jamčevinu da se Estefanía ne brine. Ricarda kaže Paulini da će provesti pet dana u samici po naredbi gospodina Piñe. Doktor Mendive zaprijeti gospodinu Piñi da će ga prijaviti ako ne povuče Paulininu kaznu. Paulina prihvati da je odvjetnik Serrano brani pod uvjetom da u slučaj ne miješaju Paolu. Paola kaže Elviri da želi vidjeti baku Piedad.

Epizoda 70/102 (16.01.2012.)
Paola reagira pred doktorom Galicijom. Willy ošamari Vivianu i zaprijeti joj smrću. Doktor Mendive kaže Paulini da se gospodin Piña zaljubio u nju. Donato kaže Félixu da želi svjedočiti u Paulininu korist da bi uništio Paolu. Doktor Galicia upita Elviru je li ona izvijestila novine o Paolinoj reakciji. Paola se iznenadi kada joj Carlos Daniel kaže da je Paulina njezina sestra blizanka.

Epizoda 69/102 (16.01.2012.)
Carlos Daniel zamoli Paolu da pomogne Paulini jer je ona ljubav njegova života. Doktor Galicia kaže Carlosu Danielu da je samo umislio da je Paola reagirala. Verónica kaže Felipeu da se boji da će je Leandro ostaviti kada sazna da je nova menadžerica tvornice. Carlitos objasni načelniku Merinu kako je pobjegao od kuće. Rodrigo kaže Gemi da se ne vraća u tvornicu. Douglas kaže Brauliju da će Paulini dati novac koji je namijenio za tvornicu. Rodrigo kaže Verónici da otpusti Vivianu. Patricia kaže Willyju da je Viviana prijetila da će ga poslati u zatvor ako se ne oženi njome.

Epizoda 68/102 (13.01.2012.)
Willy kaže Estefaníji da će se rastati od nje čim mu da novac koji mu pripada. Baka Piedad kaže Carlitosu da je „Paola“ u zatvoru, a on je želi vidjeti. Emiliana kaže Zenobiji da je Paulina molila gospodina Piñu da je oslobodi kazne. „Paola“ u zatvoru kaže Carlitosu da će se vratiti Brachima čim policija riješi slučaj. Elvira pristane pomoći Paoli da vidi Carlosa Daniela. Viviana kaže Priscili da je trudna i da bi se Willy trebao rastati i oženiti njome. Paola moli Carlosa Daniela za oprost.

Epizoda 67/102 (13.01.2012.)
Rodrigo ponudi Verónici Estefaníjin položaj u tvornici. Carlos Daniel kaže Gemi da njezin plan da optuži Paulinu nije uspio. Odvjetnik Serrano kaže gospodinu Piñi da će dati novčani prilog da bi Paulina imala povlastice u zatvoru. Elvira kaže doktoru Galiciji da Paola pokazuje znakove oporavka. Baka Piedad kaže Carlosu Danielu da je već objasnila Carlitosu što se dogodilo kada je otišao tražiti „Paolu“. Gospodin Piña kaže Paulini da će je poslati u zatvorsku bolnicu da ne bi bilo incidenata među zatvorenicama. Carlitos se iznenadi kada vidi Paolinu fotografiju u novinama.

Epizoda 66/102 (12.01.2012.)
Zenobiju odvedu u samicu. Viviana se onesvijesti pred Abigail. Leandro savjetuje Abigail da odvede Vivianu doktoru. Carlitos kaže Carlosu Danielu da je pobjegao od kuće, a on se nasmiješi kada shvati da je Paulina nevina. Carlos Daniel kaže baki Piedad da će Paulinu moliti da mu oprosti njegove sumnje. Gospodin Piña kaže Carlosu Danielu da mu je Paulina zabranila posjete. Carlos Daniel se ispriča Chabeli i Ilegalcu što ih je optužio za zločin. Odvjetnik Serrano kaže Paulini da lijepoj ženi poput nje nije mjesto u zatvoru.

Epizoda 65/102 (12.01.2012.)
Paola kaže Elviri da će joj platiti ako je ne izda. Felipe kaže Leandru i Memu da bi trebali poduprijeti Paulinu jer je dobra žena. Paola kaže Elviri da je glumila bolest da bi se mogla dostojanstveno vratiti u kuću Bracha. Doktor Pedrosa kaže Carlosu Danielu da Carlitos nije zadobio veće ozljede kada je udario glavom. Chabela kaže Ilegalcu da se Carlitosu vratilo pamćenje i da ih se sada ne sjeća. Fidelina kaže baki Piedad da Paulina nije otela Carlitosa jer joj je on ispričao kako je pobjegao. Zenobia i Paulina bore se u zatvoru.

Epizoda 64/102 (11.01.2012.)
Douglas kaže Brauliju da će pomoći Paulini zbog njezine dobrote. Gema nahuška Carlosa Daniela protiv Pauline i on kaže Rodrigu da neće pomoći Paulini jer je zločinka. Patricia kaže Estefaníji da su Brachi pristali opet joj davati mjesečnu naknadu i primiti Willyja natrag u tvornicu. Paulina zamoli baku Piedad da ne uvjerava Carlosa Daniela u njezinu nevinost. Carlos Daniel u bolnici moli Paolu da mu oprosti što je sumnjao u nju. Carlitos padne niza stube kada čuje da Carlos Daniel govori baki Piedad da će otjerati Chabelu i Ilegalca. Elvira se iznenadi kada vidi Paolu na nogama pred zrcalom.

Epizoda 63/102 (11.01.2012.)
Gema kaže Carlosu Danielu da je odvjetnika Serrana unajmio Paulinin pomagač. Fidelina zamoli Patriciju da se založi za Estefaníju kod obitelji da bi joj dali novac. Osvaldo kaže Lourdes da će otići iz kuće ako mu ne da novac za Paulininu obranu. Paola se nasmije kada vidi kako Estefanía izlazi iz njezine sobe. Tamales kaže Paulini da je možda Zenobia ta koja joj je ukrala stvari. Carlos Daniel prizna odvjetniku Serranu da voli Paulinu i kaže mu da samo on mora plaćati njezinu obranu. Rodrigo se zbuni kada mu Carlos Daniel kaže da je Paulina kriva za sve jer ima pomagača koji je brani. Odvjetnik Serrano zamoli Paulinu da mu dopusti voditi njezinu obranu.

Epizoda 62/102 (10.01.2012.)
Lourdes se uznemiri kada joj Osvaldo pokaže novine i kaže da će pomoći Paulini. Zenobia i Paulina susretnu se u zatvoru. Odvjetnik Montesinos obavijesti Carlosa Daniela da je odustao od Paulinine obrane jer su izgubili slučaj kada se sama okrivila. Odvjetnik Serrano zamoli Gemu da se nastave viđati i poljube se. Osvaldo zamoli odvjetnika Serrana da bude Paulinin branitelj, ali da joj ne kaže da ga je on unajmio. Willy se uzruja kada mu Luevano odbije dati novac. Gema kaže odvjetniku Serranu da je Osvaldo zasigurno Paulinin pomagač. Odvjetnik Montesinos kaže Carlosu Danielu da je odvjetnik Serrano najbolji branitelj u Meksiku. Odvjetnik Serrano izvijesti Paulinu da će biti njezin branitelj.

Epizoda 61/102 (10.01.2012.)
Načelnik Merino kaže odvjetniku Montesinosu da Paulini nije određena jamčevina. Gema kaže Estefaníji da je Paola u komi, a Paulina u zatvoru. Paulina kaže odvjetniku Montesinosu da će priznati krivnju da Paola ne bi trpjela nikakve posljedice. Načelnik Merino kaže Paulini da moraju k Paoli da bi dokazali da su sestre. Willy se uzruja kada mu Rodrigo zabrani da se vrati u tvornicu i kaže Brachima da ne daju novac Estefaníji. Paulina potpiše izjavu u kojoj se okrivljuje za zamjenu s Paolom. Odvjetnik Montesinos kaže Paulini da je ne želi braniti. Emiliana obavijesti Amadora da će Paulina biti premještena u ženski zatvor.

Epizoda 60/102 (09.01.2012.)
Carlos Daniel prizna Estefaníji da je zaljubljen u Paulinu. Estefanía spočitava Willyju što je prijavio Paulinu. Lalita ošamari Amadora kada kao policajac dođe odvesti Paulinu načelniku Merinu. Paulina se iznenadi kada joj načelnik Merino kaže da je Paolina sestra blizanka. Paulina zamoli načelnika da ne dopusti Carlosu Danielu da joj dolazi u posjet. Patricia javi Rodrigu da je Paulina uhićena. Gema posjeti Paolu u bolnici. Načelnik Merino kaže Paulini da će, ako Paola umre, završiti u zatvoru.

Epizoda 59/102 (09.01.2012.)
Verónica javi Paulini da je Estefanía u bolnici. Gema i Willy se zbune kada im načelnik Merino kaže da je Paola u Meksiku. Carlos Daniel izjavi Paulini ljubav i moli je da se ne preda policiji. Poljube se. Leandro prizna Viviani da je zaljubljen u Verónicu. Liječnik kaže Carlosu Danielu i Paulini da je Estefanía izgubila mnogo krvi i Paulina se ponudi kao darivatelj. Doktor Galicia izvijesti Carlosa Daniela da Paola ne reagira zbog ozljede mozga. Willy kaže Patriciji i Fidelini da je prijavio Paulinu načelniku Merinu. Carlos Daniel zazove Paolu imenom, ali ona ga samo beživotno gleda.

Epizoda 58/102 (06.01.2012.)
„Paola“ kaže načelniku Merinu da ona nije Paulina. Estefanía ošamari Willya i Vivianu kada otkrije njihovu prijevaru. Baka Piedad pročita anonimno pismo upućeno Carlosu Danielu u kojem ga obavještavaju da se Paola nalazi u klinici u San Lorenzu. Policajac kaže načelniku Merinu da je Paola u bolnici. Willy baci Estefaníju na pod, a ona ostane ležati žaleći se na bolove.

Epizoda 57/102 (06.01.2012.)
Carlos Daniel zamoli Paulinu da se vjenčaju čim se on rastane. Viviana i Willy vode ljubav u njegovu autu. Leandro kaže Abigail da više nije zaručen s Vivianom. Douglas ostavi Paolu u klinici. Willy se razbjesni kada vidi da mu nisu predali sav novac. Načelnik Merino kaže Gemi da će uhititi Paulinu jer je optužba opravdana. Doktor Galicia kaže Elviri da je Paola u komi i da nije vjerojatno da će se probuditi. Lourdes ispituje Osvalda zašto se toliko zanima za Paulinu. Paulina se iznenadi kada joj načelnik Merino kaže da je uhićena.

Epizoda 56/102 (05.01.2012.)
Leandro kaže Rodrigu da Willy i Viviana imaju aferu. Verónica Leandru ponudi svoje prijateljstvo. Amador kaže načelniku Merinu da je razgovarao s „Paolom“ te da je Gema imala pravo. Lalita kaže Amadoru da je u kući Paola te da je Paulina pobjegla. Rodrigo kaže Viviani da Willy nikada neće ostaviti Estefaníju da bi se oženio njome. Donato kaže Amadoru da je Paola u kući Bracha. Verónica razmišlja o Leandru kao potencijalnomu mužu. Viviana i Willy strastveno se poljube. „Paola“ kaže Carlitosu da voli Carlosa Daniela, a on ih promatra. Paulina prizna Carlosu Danielu da ga voli iako se osjeća kao da krade njegovu ljubav.

Epizoda 55/102 (05.01.2012.)
Estefanía zaprijeti Willyju smrću ako je ostavi zbog druge žene. Felipe kaže Leandru da je vidio Vivianu s Willyjem. Rodrigo preko telefona kaže Carlosu Danielu da je Paulina nevjerojatna žena. Carlitosa odvedu na operaciju, a Eloina „Paoli“ i Carlosu Danielu objasni da je operacija vrlo složena. Fidelina kaže baki Piedad i Panchitu da je dobro postupila kada je zatajila Estefaníji da joj je majka. Carlos Daniel i „Paola“ kažu Chabeli i Ilegalcu da je Carlitos dobro podnio operaciju. Leandro udari Willyja. Willy kaže Estefaníji da će kupiti pištolj jer su ga napali. Gema kaže Amadoru gdje može pronaći Paulinu.

Epizoda 54/102 (04.01.2012.)
Douglas kaže Brauliju da će ostaviti Paolu u klinici i obavijestiti Brache da se pobrinu za nju. Amador načelniku Merinu preda pismo za Paulinu koje je pronašao kod Celije. Willy kaže Estefaníji da će im Brachi dati novac koji traže ako ne prijave Paulinu. Amador kaže načelniku Merinu da je državni odvjetnik pročitao pismo i potvrdio da su Paola i Paulina sestre blizanke. Paulina zamoli Estefaníju da povuče punomoć koju je dala Willyju. „Paola“ kaže Carlitosu da ne odbija Carlosa Daniela jer ga otac jako voli. Willy da Vivani zaručnički prsten. Estefanía primijeti otisak od ruža na Willyjevoj košulji i optuži ga da je vara.

Epizoda 53/102 (04.01.2012.)
Verónica kaže Carlosu Danielu da se Paulina mnogo žrtvovala za Brache. „Paola“ pozove Chabelu i Ilegalca da provedu nekoliko dana s Carlitosom u vili Bracha. Amador dobije anonimno pismo u kojem ga upozoravaju da je Paulina vrlo blizu Bracha. Rodrigo kaže Carlosu Danielu da će, ako mu daju Estefaníjin novac, Willy sve potrošiti na žene. Willy kaže Viviani da joj može ispuniti svaki hir. Willy zatraži novac od Carlosa Daniela. Douglas upita Paolu želi li da je vodi Brachima ili u privatnu kliniku.

Epizoda 52/102 (03.01.2012.)
Paulina kaže Carlosu Danielu da pokaže svoju ljubav i dopusti Carlitosu da posjeti Chabelu i Ilegalca. Viviana kaže Abigail da ima udvarača koji joj odgovara. Paulina kaže Rodrigu da je Willy nahuškao radnike da traže povišicu. Braulio kaže Douglasu da bi se Brachi trebali pobrinuti za Paolu. Rodrigo se razbjesni kada mu Willy kaže da mu je Estefanía dala punomoć da zatraži njezin novac. Douglas zamoli doktora Smitha da napravi sve pripreme za Paolin premještaj u Meksiko. Roque i Lázaro odbiju potpisati kolektivni ugovor. Celia kaže Paulini da joj je Filomena poslala pismo koje je Paula napisala prije smrti. Gema kaže Estefaníji da je prijavila Paulinu.

Epizoda 51/102 (03.01.2012.)
Leandro kaže „Paoli“ da će ostati na mjestu predradnika tvornice. Chabeli jave da je oslobođena, ali da Zenobia i Macrina ostaju u pritvoru. Paulina zamoli Verónicu da se uda za Carlosa Daniela kada postane slobodan čovjek. Lalita kaže Fidelini da su Willy i Estefanía otišli iz kuće. Doktor Smith kaže Douglasu da je Paolino stanje ozbiljno. Fidelina kaže Carlosu Danielu da je Carlitos tužan jer mu ne daju vidjeti Chabelu i Ilegalca. Willy zatraži od Estefaníje odobrenje da raspolaže njezinim novcem. Carlos Daniel zamoli Paulinu da ne odlazi od njega i poljubi je.

Epizoda 50/102 (02.01.2012.)
Celia kaže Amadoru da je Paola prisilila Paulinu da se zamijene. Baka Piedad kaže Rodrigu da Paulina treba zauzeti svoj stari položaj u tvornici. Estefanía kaže baki Piedad da će dati ostavku u tvornici ako Willy ne postane novi predradnik. Paulina ošamari Gemu i Estefaníju kada je uvrijede. Paolu u New Yorku voze u bolnicu. Willy kaže Estefaníji da trebaju prijaviti Paulinu kada dobiju svoj dio nasljedstva. Zenobia prizna načelniku Merinu da joj je Macrina bila sudionica kada su tražile novac od Carlosa Daniela, a ne Paulina. „Paola“ umiri radnike i nagovori ih da odustanu od povišice. Carlos Daniel prizna Rodrigu da je zaljubljen u Paulinu.

Epizoda 49/102 (02.01.2012.)
Carlitos moli Paulinu i Carlosa Daniela da ga odvedu Chabeli. Policija uhiti Zenobiju i Ilegalca prema naredbama načelnika Merina. Zenobia i Ilegalac izjave da su nevini kao i Chabela. Leandro kaže Rodrigu da ima problema s radnicima jer žele povećanje plaće. Carlitos predstavi Chabelu Carlosu Danielu i Paulini. Willy kaže Lázaru i Roqueu da tvornica sjajno posluje i da je Leandro kriv što im ne daju veće plaće. Douglas kaže Brauliju da će Paolu odvesti u bolnicu u New Yorku jer često gubi svijest. Leandro ponudi svoju ostavku Rodrigu. Carlos Daniel zaprosi Paulinu.

Epizoda 48/102 (30.12.2011.)
Dolazi uskoro.

Epizoda 47/102 (30.12.2011.)
Dolazi uskoro.

Epizoda 46/102 (29.12.2011.)
Dolazi uskoro.

Epizoda 45/102 (29.12.2011.)
Dolazi uskoro.

Epizoda 44/102 (28.12.2011.)
Dolazi uskoro.

Epizoda 43/102 (28.12.2011.)
Dolazi uskoro.

Epizoda 42/102 (27.12.2011.)
Zenobia nagovara Chabelu da traže novac u zamjenu za Carlitosa. Lalita zamijeni Paulinu s Paolom i upita ju je li odustala od putovanja. Paulina kaže baki Piedad sve o Paolinim planovima, a baka joj savjetuje da se i dalje pretvara da je Paola. Amador kaže načelniku da je Carlos Daniel objavio Carlitosovu fotografiju u novinama i ponudio nagradu onomu tko ga pronađe. Viviana kaže Abigail da je Leandro odgodio vjenčanje. Chabela se iznenadi kada joj Ilegalac pokaže novine s Carlitosovom fotografijom. Brachi posumnjaju u Paulinu dok glumi da je Paola. Lalita kaže Amadoru da Paola namjerava otputovati. Carlos Daniel strastveno poljubi Paulinu.

Epizoda 41/102 (27.12.2011.)
Paulina kaže Carlosu Danielu da Carlitos nije s njom. Douglas kaže Paoli da će zajedno otići daleko, a Brauliju kaže da je uvjeren da je Paola zapravo Noelia. Estefanía se zbuni kada joj Willy kaže da je Paulina zvala i rekla da Carlitos nije s njom. Macrina Chabeli pokaže novine u kojima je oglas o Carlitosovu nestanku. Paola naredi Laliti da joj pomogne pobjeći, a da obitelj ne primijeti. Paulina se odluči vratiti u kuću Brachovih i suočiti s Paolom. Na odlasku savjetuje Lourdes da ostavi Osvalda i pojavljuje se u kući Brachovih.

Epizoda 40/102 (26.12.2011.)
Paulina upozori Osvalda da će sve reći Lourdes ukoliko je ne bude poštovao. Amador se predstavi Loliti kao Fidel i zamoli je da mu bude djevojka, a načelniku Merinu kaže da će zavesti Lalitu da bi mu vjerovala i rekla mu sve o Paolinim planovima. Paola kaže Gemi i Verónici da ne gube vrijeme boreći se za Carlosa Daniela jer je on oženjen muškarac. Baka Piedad kaže Carlosu Danielu da je Paulina zaljubljena u njega. Luevano nazove Rodriga i kaže mu da Paola planira prebaciti sav svoj novac na račun u Monterreyu. Carlos Daniel javi Rodrigu da je u novine stavio oglas o Carlitosovu nestanku. Paulina nazove Carlosa Daniela.

Epizoda 39/102 (26.12.2011.)
Lourdes uznemiri što Osvaldo ugađa Paulini. Lalita kaže Paoli da Brachi znaju za zamjenu i da je Carlitos nestao. Rodrigo kaže Patriciji da će Paulina završiti u zatvoru zbog lažnog predstavljanja. Lalita kaže Paoli da je Estefanía bacila njezin dnevnik u smeće. Zenobia se naljuti na Chabelu što nije odvela Carlitosa na policiju. Paola razmišlja da pobjegne s Douglasom kada on shvati da je ona Noelia. Zamoli Carlosa Daniela da je odvede u posjet Carlitosu, što njega iznenadi. Douglas primi pismo od Paole i kaže Brauliju da je pristala na njegov prijedlog te da će kupiti njezinu ljubav novcem za tvornicu. Gema ošamari Verónicu zbog njezina poljupca s Carlosom Danielom. Osvaldo nasilu poljubi Paulinu.

Epizoda 38/102 (23.12.2011.)
Douglas kaže Brauliju da će, bude li potrebno, kupiti Paolinu ljubav. Braulio misli da je Paola žena koja se predstavljala kao Noelia. Osvaldo se uzruja kada zatekne Paulinu kao zaposlenicu u kući. Paulina ošamari Osvalda i kaže mu da se moraju ponašati kao da se ne poznaju. Baka Piedad nagovori Carlosa Daniela da prijavi Carlitosov nestanak. Douglas kaže Brauliju da Paola nije žena u koju se davno zaljubio. Lalita kaže Paoli da se treba čuvati obitelji. Načelnik Merino upozori Carlosa Daniela i Rodriga da bi Paulina mogla biti vrlo opasna ako je zaista otela Carlitosa. Estefanía upita Paolu je li zabrinuta zbog onoga što piše u njezinu dnevniku.

Epizoda 37/102 (23.12.2011.)
Chabela kaže Carlitosu da će mu pomoći pronaći obitelj jer ga ne može zadržati u siromaštvu. Carlos Daniel slaže Paoli da su Carlitosa premjestili u internat. Carlos Daniel pročita Paolin dnevnik. Paola razmišlja o svemu što je Paulina napravila tijekom zamjene i shvati da će biti teško održavati farsu. Osvaldo se naljuti jer mu Lourdes spočitava što je izgubio novac na kocki i kaže joj da se oženio njome samo zbog njezina bogatstva. Estefanía upozori Willyja da ignorira Paolino zavođenje. Willy kaže Paoli da se Carlos Daniel planira rastati od nje da bi se oženio Verónicom.

Epizoda 36/102 (22.12.2011.)
Lalita kaže Fidelini da se preko telefona čula s Paolom. Paola kaže Alessandru da se što prije mora vratiti obitelji jer je Paulina otišla. Rodrigo zamoli Carlosa Daniela da dopusti Paoli da se vrati kako ne bi u nešto posumnjala. Paola preko telefona zatraži Lalitu da je spoji s Carlosom Danielom.

Epizoda 35/102 (22.12.2011.)
Lalita i Fidelina kažu baki Piedad da nisu pronašle Carlitosa. Douglas je bijesan što „Paola“ nije došla do njega i naredi Brauliju da je potraži. Rodrigo kaže Carlosu Danielu da je moguće da je Paulina otela Carlitosa. Gospođa Chabela i Zenovia pronađu Carlitosa kako se žali na bol u nozi i da ga boli glava. Shvate da je izgubio pamćenje i povedu ga kući.

Epizoda 34/102 (21.12.2011.)
Lalita preda Paolin dnevnik Carlosu Danielu. Baka Piedad zamoli Carlosa Daniela da potraži Paulinu i da je zamoli da se vrati k njima. Paulina u trgovini sretne Celiju. Celia dovede Paulinu svojoj kući, gdje joj ona kaže sve što je proživjela s Brachima. Rodrigo kaže Carlosu Danielu da ne bi trebali prijaviti Paulinu vlastima jer je pristojna žena. Estefanía uzme Paolin dnevnik iz sobe Carlosa Daniela. Verónica zamoli Carlosa Daniela da potraži „Paolu“ i zamoli je da mu se vrati. Estefanía kaže Willyju da će iz Paolina dnevnika otrgnuti samo dijelove u kojima ga spominje i zatim ga vratiti na mjesto. Gema planira kako će se udati za Carlosa Daniela jer misli da je Paola mrtva. Fidelina kaže Laliti da je Carlitos ostavio pismo u kojem govori kako je otišao tražiti „Paolu“. Baka Piedad kaže Carlosu Danielu da je Carlitos pobjegao od kuće.

Epizoda 33/102 (21.12.2011.)
Carlos Daniel i Rodrigo plate Lucianu da potpiše dokument u kojem objašnjava kako je Paola provela zamjenu. Paulina sve prizna baki Piedad, a ona je zamoli da ostane u kući čak i ako se Paola vrati. Carlos Daniel kaže Rodrigu da će se rastati čim se Paola vrati. Gema kaže Carlosu Danielu što joj je Luciano rekao o Paoli. Paulina se šokira kad je Carlos Daniel zazove njezinim pravim imenom. „Paola“ da Laliti Paolin dnevnik i zamoli je da ga čuva dok ona ne ode na putovanje, a zatim da ga nakon dva dana preda Carlosu Danielu. Paulina napusti kuću Bracho. Carlos Daniel iznenadi se kad mu Lalita kaže da je „Paola“ otišla na putovanje.

Epizoda 32/102 (20.12.2011.)
Doktor Barragán kaže „Paoli“ i Carlosu Danielu da bi Carlitosovu nogu trebalo operirati u roku tjedan dana. Baka Piedad kaže Panchitu da je Paolina otimačica najvjerojatnije razotkrivena. Gema se iznenadi kada joj Luciano kaže da je Paola mrtva. Estefanía kaže Fidelini da Paolino mjesto zauzima druga žena. Paola kaže Alessandru da će, kad se vrati, prisliti Paulinu da je još neko vrijeme zamjenjuje. Baka Piedad kaže „Paoli“ da je obitelj otkrila da zauzima Paolino mjesto.

Epizoda 31/102 (20.12.2011.)
Luciano kaže Carlosu Danielu da je Paulina dobra žena i kako je Paola isplanirala zamjenu. Carlos Daniel kaže Rodrigu da druga žena zauzima Paolino mjesto. „Paola“ kaže Rodrigu da treba preuzeti tvornicu jer će ona uskoro otići. Rodrigo kaže Estefaníji da se odlučio vratiti u tvornicu kako bi nadgledao „Paolu“. Gema se zbuni kad joj Carlos Daniel kaže da mu je Luciano poslao anonimno pismo. Estefanía pomisli da je „Paola“ ubila Paolu i da je kadra ubiti i ostale Brache. Paola objavi Alessandru da će se uskoro vratiti Brachima. Luciano kaže Carlosu Danielu i Rodrigu da je Paola isplanirala zamjenu kako bi mogla otići na putovanje s jednim od svojih ljubavnika.

Epizoda 30/102 (19.12.2011.)
Baka Piedad kaže Panchitu za Rodrigovu sumnju i da će na to upozoriti „Paolu“. Douglas kaže Brauliju da se raspitao o Paoli i da su mu rekli kako je ona laka žena. Doulgas kaže „Paoli“ da je spreman oženiti se njome ako se rastane od Carlosa Daniela. Patricia kaže baki Piedad da se Rodrigo vratio u tvornicu samo kako bi raskrinkao „Paolu“. Rodrigo kaže Patriciji da je siguran da druga žena zauzima Paolino mjesto. Baka Piedad upozori „Paolu“ na Rodrigove sumnje. Luciano kaže Carlosu Danielu tko je žena koja glumi Paolu.

Epizoda 29/102 (19.12.2011.)
„Paola“ se ponudi biti kuma na Leandrovu i Vivianinu vjenčanju. Gema kaže Carlosu Danielu da mu je anonimno pismo sigurno poslao neki prezreni Paolin ljubavnik. Baka Piedad zamoli Rodriga da se vrati u tvornicu. Paulina se šokira kad joj Luciano preko telefona kaže da je Carlosu Danielu poslao anonimno pismo. Viviana pristane biti Leandrova djevojka. Rodrigo kaže Carlosu Danielu da se ne obazire na anonimno pismo. „Paola“ kaže Rodrigu da će uskoro otići i da on treba preuzeti brigu nad tvornicom. Rodrigo kaže Patriciji da se Paola toliko promijenila da je njezino mjesto zasigurno zauzela druga žena.

Epizoda 28/102 (16.12.2011.)
Paulina kaže Lucianu da Paola nije mrtva. Gema zaprijeti Verónici da se pazi ako misli osvajati Carlosa Daniela. Douglas „Paoli“ napiše pismo govoreći da će se za nekoliko dana vratiti u México. Carlos Daniel i Verónica se poljube. Luciano kaže Gemi da ga „Paola“ više ne zanima. Donato kaže Félixu da mu se Paulina sviđa. Baka Piedad kaže Fidelini da neće dopustiti Carlosu Danielu da se rastane kako bi mogao biti s Verónicom. Carlos Daniel primi anonimno pismo u kojem ga upozoravaju da je Paolino mjesto zauzela druga žena.

Epizoda 27/102 (16.12.2011.)
Rodrigo kaže Patriciji da će se vratiti kući, ali ne i u tvornicu. Baka Piedad ljutito kaže Fidelini da će se Carlos Daniel možda rastati od „Paole“ jer ga interesira Verónica. Verónica kaže Carlosu Danielu da mu ne želi biti samo zabava dok je u svađi sa suprugom. Alessandro kaže Lucianu da neće dati novac Paulini. Estefanía kaže Carlosu Danielu da je doktor potvrdio da je trudna. Paola kaže Alessandru da će se kroz nekoliko dana vratiti Brachima. Luciano kaže Paulini da će je ostaviti na miru ako mu da još novca. Gema prekine Carlosa Daniela i Verónicu u trenutku kada su se htjeli poljubiti.

Epizoda 26/102 (15.12.2011.)
Alessandro kaže Lucianu da je Paola umrla u nesreći. Paulina objasni Donatu kako je Paola provela zamjenu. Luciano savjetuje Alessandra da novac da Paulini jer ona može svima reći da ju je prisilio da zamijeni Paolu. Paulina se rastuži kada primijeti da se Carlos Daniel zanima za Verónicu. Viviana se naljuti kad joj Leandro kaže da su se Willy i Estefanía pomirili. Neka bolničarka preko telefona kaže Patriciji da je Rodrigo u bolnici u Monterreyu. Estefanía se onesvijesti u Willyjevu naručju. Carlos Daniel i Patricia posjete Rodriga. Estefanía kaže Fidelini da im je „Paola“ rekla kako je možda trudnoća uzrok njezinoj nesvjestici. „Paola“ upita Verónicu je li joj spremna ukrasti suprugovu ljubav.

Epizoda 25/102 (15.12.2011.)
Estefanía kaže „Paoli“ da će promijeniti svoj izgled, ali požalit će ako joj se bude rugala. Carlos Daniel kaže „Paoli“ da je Verónica njegova nova tajnica. Paulina se rastuži što ne može voljeti Carlosa Daniela jer je oženjen Paolom. Svi se iznenade kad vide kako se Estefanía sredila. Willy je poljubi i kaže joj da će uspjeti spasiti brak. Paulina shvati da Carlos Daniel i Verónica koketiraju. Douglas kaže Brauliju da „Paolu“ učini svojom ljubavnicom. Carlos Daniel kaže baki Piedad da se neće boriti za „Paolinu“ ljubav, a Gemi dopusti raditi u tvornici. Paulina prizna Donatu da je zauzela Paolino mjesto.

Epizoda 24/102 (14.12.2011.)
Gospodin Luevano kaže „Paoli“ da je jedan od čekova poslan u Acapulco, a potpis na drugom ne odgovara njezinu. Estefanía zamoli Estelu da i dalje nadzire Willyja. Viviana se naljuti na Leandra jer nije dopustio da joj daju ček koji je Willy izdao. „Paola“ Willyju ponudi novi auto ako ponovno osvoji Estefaníju. Carlitos kaže baki Piedad da ga Carlos Daniel i „Paola“ ne vole jer su oboje otišli u tvornicu čim je došao iz bolnice. Estefanía se naljuti na Willyja jer je prihvatio „Paolinu“ ponudu. Carlos Daniel zamoli „Paolu“ da ne pokušava pomiriti Willyja i Estefaníju. Baka Piedad naljuti se na Estefaníju jer olajava „Paolu“.

Epizoda 23/102 (14.12.2011.)
Paola“ kaže Donatu da će doći kod njega i reći mu istinu ako prestane dolaziti u kuću. „Paola“ pljusne Willyja kad joj kaže da bi Leandro mogao biti njezin novi ljubavnik. Willy kaže Estefaníji da bi možda i zaboravio Vivanu kada bi se ona počela sređivati. Abigail savjetuje Vivani da se ne petlja s Willyjem. „Paola“ nagovori Carlitosa da se potrudi oporaviti. Braulio upita Douglasa je li ženi koja sliči Paoli ime Noelia. Carlos Daniel kaže „Paoli“ da se Gema ponudila raditi u tvornici te da će je odvesti liječniku da odredi mogu li biti intimni ili ne. Paulina se zbuni kada je Carlos Daniel upita za ček koji je dala Lucianu.

Epizoda 22/102 (13.12.2011.)
Carlitos se uzruja nakon što mu doktor Barragán naredi da koristi štake. Da se osveti Willyju što ju je odbacio, Estela preda Estefaníji poruku koju je napisao za Vivianu. Leandro kaže Viviani da će je otpustiti iz tvornice ako nastavi koketirati. Willy kaže Carlosu Danielu da će mu biti još lakše zavoditi Vivanu ako je otpusti iz tvornice. Paulina razmišlja kako se ne može predati Carlosu Danielu jer je Paolin muž. „Paola“ zamoli Willyja da se ostavi Viviane i ponovno osvoji svoju suprugu. Carlitos kaže Eloini da bi radije umro nego ostao šepav. Leandro i Willy posvađaju se zbog Viviane.

Epizoda 21/102 (13.12.2011.)
„Paola“ kaže baki Piedad da je Carlitos dobro podnio operaciju. Willy kaže Viviani da će se rastati da bi se oženio njome. Leandro se naljuti na Vivianu jer koketira s Willyjem. „Paola“ obeća Patriciji da će ona i baka Piedad biti jedine koje znaju za njezinu tajnu. Estefanía zamoli Carlosa Daniela da otpusti Vivianu. Doktor Barragán kaže „Paoli“ da Carlitos dulje vrijeme neće moći ispravno hodati. Baka Piedad savjetuje Estefaníji da se uredi kako bi osvojila Willyja. Gema kaže „Paoli“ da će se Carlos Daniel rastati od nje jer je hladna na njegovo zavođenje. „Paola“ kaže Carlosu Danielu da bi Carlitos mogao zauvijek ostati invalidan.

Epizoda 20/102 (12.12.2011.)
„Paola“ upozori Gemu da joj neće lako oduzeti suprugovu ljubav. Carlos Daniel strastveno poljubi „Paolu“. Willy zamoli Estefaníju da mu vjeruje. Doktor kaže Paoli da je Alessandro očekuje kada je puste iz bolnice. Leandro kaže Abigail da je Viviani našao posao u tvornici. Paola ne želi ostati s Alessandrom jer je nepokretan. Paulina dobije poziv od Paole.

Epizoda 19/102 (12.12.2011.)
Luciano kaže Gemi da će otputovati na neko vrijeme i savjetuje je da zaboravi Carlosa Daniela. „Paola“ se iznenadi kad je Carlos Daniel upita što se dogodilo s madežom koji je imala na leđima i kako to da odjednom zna plivati. Leandro kaže Abigail da će se oženiti Vivianom.

Epizoda 18/102 (09.12.2011.)
Paulina kaže Lucianu da je može razotkriti pred Carlosom Danielom, ali neće mu dati novac. Carlos Daniel kaže Gemi da nikad neće dati rastavu Paoli. Baka Piedad zamoli Carlosa Daniela da vjeruje svojoj supruzi. Carlos Daniel dobije anonimno pismo u kojemu ga upozoravaju da ne zna sve o Paoli. Estefanía kaže Fidelini da će raditi u tvornici s „Paolom“. Douglasu je drago što su Brachi prihvatili zajam, a „Paola“ mu savjetuje da otputuje kako bi ih ljudi prestali ogovarati. Paulina preda novac Lucianu, ali zahtijeva da potpiše priznanicu. „Paola“ zamoli Patriciju da je podupre i uvjeri je da će joj se Rodrigo vratiti.

Epizoda 17/102 (09.12.2011.)
Douglas naredi da se provede zajam za tvornicu Bracho. Paula dobije telegram od Paole u kojem joj najavljuje svoj skori dolazak. Luciano zatraži Gemu da ga upozna s „Paolom“. Rodrigo kaže Patriciji da je „Paola“ sigurno nešto dala Maldonadu u zamjenu za novac jer je pokvarena žena. Willy prijeti „Paoli“ da će se loše provesti ako ne da dio novca Estefaníji. Doulgas kaže Brachima koji je uvjet da dobiju zajam. Carlos Daniel kaže „Paoli“ da je Brachi neće poduprijeti, ali baka Piedad ponudi joj potporu. Luciano kaže Paulini da mu treba dati dvostruko više novca jer je uspjela dobiti zajam. Gema kaže Carlosu Danielu da ga „Paola“ više ne želi jer se zaljubila u Douglasa.

Epizoda 16/102 (08.12.2011.)
Douglas kaže Brauliju da će razgovarati s „Paolom“ jer ga podsjeća na ženu s kojom je doživio romansu. Baka Piedad kaže Panchitu da su možda žena koja zauzima Paolino mjesto i prava Paola sestre blizanke. Estefanía kaže Fidelini da je mrzi jer podupire Paolu. Paola se planira vratiti kući nakon rekonstrukcije lica. Douglas nazove „Paolu“ i kaže joj da će joj pozajmiti novac koji treba za tvornicu. „Paola“ se uzruja kad joj Carlos Daniel kaže da se služila svojom ljepotom kako bi dobila novac. Gema moli Carlosa Daniela da zauvijek zaboravi Paolu. Douglas kaže „Paoli“ da će im pozajmiti novac samo ako ona bude glavna savjetnica u tvrtki.

Epizoda 15/102 (08.12.2011.)
Paulina je izvan sebe. Gema kaže Lucianu da će mu platiti kako god želi ako uspije osvojiti „Paolu“. Na obiteljskom okupljanju u povodu rođendana Carlosa Daniela Gema predstavi Luciana obitelji. Félix preko telefona kaže Carlosu Danielu da potraži među Paolinim stvarima dokaz da je imala mnogo ljubavnika. Willy kaže Estefaníji da bi bila privlačna da se više njeguje. Paulina posjeti Douglasa, ali on je ne želi primiti. Braulio povjeri „Paoli“ kako može razgovarati s Douglasom. Gema kaže Carlosu Danielu da pretraži Paoline stvari ako se zaista želi uvjeriti vara li ga. Douglas kaže „Paoli“ da će razgovarati s njom samo zato što je hrabra i lijepa. Carlos Daniel pokaže „Paoli“ fotografiju i pita je što joj znači muškarac na njoj.

Epizoda 14/102 (07.12.2011.)
Carlos Daniel misli da je „Paola“ ljubomorna jer je s Gemom. „Paola“ zamoli Estefaníju da joj bude prijateljica. Morenos, Rodrigo i Carlos Daniel odu k Douglasu Maldonadu u Cuernavacu kako bi ga tražili zajam, ali on ih ne želi primiti. „Paola“ i baka Piedad kažu zastupniku da neće prodati zemljište tvornice jer ono vrijedi mnogo više nego što su im ponudili. Paulina pomisli da sve to radi za Brache jer se zaljubila u Carlosa Daniela. Zastupnik kaže Rodrigu i Carlosu Danielu da će udvostručiti ponudu za zemljište. Rodrigu priznaje da će se tvornica spasiti zahvaljujući Paoli. Luciano kaže Paulini da je Paola umrla u nesreći u Europi i zatraži je dio novca koji je Paola ostavila. Zaprijeti joj da će u suprotnom reći policiji kako je natjerala Paolu da joj ustupi svoje mjesto.

Epizoda 13/102 (07.12.2011.)
Estefanía kaže Donatu gdje može pronaći Carlosa Daniela. Gema i Carlos Daniel se na Trgu Garibaldi dogovore da će Paolu učiniti ljubomornom. Po Willyjevu nagovoru, Estefanía zatraži od bake Piedad svoj dio nasljedstva, a baka odbije njezin zahtjev. Carlos Daniel kaže baki Piedad da će se rastati od Paole ako ne postane ona stara. Carlos Daniel i Donato se potuku jer je Donato olajavao Paolu. Doktor kaže Paoli da će Alessandro ostati invalid. „Paola“ se vraća s putovanja, a Lalita joj kaže da je Carlos Daniel nije dočekao na aerodromu jer je s Gemom. Donato kaže Félixu kako misli da je druga žena zauzela Paolino mjesto. „Paola“ nazove Gemu, a ona joj kaže da je Carlos Daniel s njom.

Epizoda 12/102 (06.12.2011.)
Luciano kaže Carlosu Danielu da je Gemin prijatelj. Paulina misli da se zaljubila u Carlosa Daniela. Lalita kaže „Paoli“ da je Gema poljubila Carlosa Daniela u usta. Baka Piedad kaže Panchitu da „Paola“ nije prava Paola i zamoli ga da čuva njezinu tajnu. Paola se budi iz kome u bolnici u Monte Carlu. „Paola“ primi poziv u kojem joj ponude posao kojim bi spasila tvornicu. Willy kaže Estefaníji da se tvornica neće zatvoriti zahvaljujući Paoli. Carlos Daniel kaže „Paoli“ da će potražiti drugu ženu ako ga nastavi odbijati. Rodrigo pristane na „Paolin“ zahtjev da se vrati u tvornicu dok je ona na poslovnom putu. Donato kaže Estefaníji da je jedan od Paolinih ljubavnika. Carlos Daniel odlazi Gemi da od nje zatraži ono što mu Paola ne daje.

Epizoda 11/102 (06.12.2011.)
Paulina je uzrujana nakon što je razgovarala s Lucianom. Carlos Daniel zamoli Gemu da ga prestane osvajati. Estefanía kaže Carlosu Danielu da je „Paola“ lupila Carlitosa. Carlos Daniel kaže „Paoli“ da radi s Carlitosom i s tvornicom što god smatra pravilnim. Doktor specijalist kaže „Paoli“ da Carlitosova bolest nije ozbiljna. „Paola“ umiri nezadovoljne radnike u tvornici. Roque preko telefona Leandru prijeti smrću. Estefanía kaže Rodrigu da trebaju izbaciti „Paolu“ iz tvrtke. Paulina se uzruja kad joj Lalita kaže da je druga žena, da više nije Paola. Luciano dolazi k Brachima.

Epizoda 10/102 (05.12.2011.)
Donato kaže „Paoli“ da ga mora posjetiti. Doktor Petit kaže Alessandru da će operirati Paolu te da može umrijeti. „Paola“ kaže Carlosu Danielu da je izašla jer ju je Panchito tražio novac za alat. „Paola“ kaže Gemi da joj kao gospodarica kuće ne dopušta da ostane živjeti s njima. Gema kaže Lucianu da je u novinama pročitala da je Alessandro imao nesreću. Rodrigo i Carlos Daniel kažu baki Piedad da će poštovati njezinu odluku da se tvornica ne zatvori. Willy kaže Estefaníji da će raditi u tvornici bude li to potrebno. „Paola“ zamoli Carlosa Daniela da ima povjerenja u nju tijekom godine dana. „Paola“ pokida Donatovu sliku i kaže mu da više nema dokaza protiv nje. Lalita kaže „Paoli“ da ju je Carlos Daniel zvao jer je mali Carlitos imao napad. Doktor Pedroza kaže „Paoli“ da je Carlitos glumio napad kako bi dobio što želi i da ga moraju disciplinirati. Paulina se zbuni kada dobije Lucianov poziv.

Epizoda 9/102 (05.12.2011.)
Baka Piedad kaže Fidelini da će „Paola“ postaviti tvornicu na noge. Estefanía kaže Fidelini da će je zamrziti jednako kao Paolu ako stane na njezinu stranu. Baka Piedad kaže Carlosu Danielu da se „Paola“ jako promijenila nabolje. „Paola“ pita Carlosa Daniela hoće li ići Gemi, a on kaže da neće. Leandro kaže Roqueu i ostalim radnicima da će im dokazati kako nije izdajica. Gema dolazi k Brachima. „Paola“ kaže Carlosu Danielu da može zaprositi Gemu kad je već u kući. Estefanía kaže Gemi da se „Paola“ jako promijenila, ali da je to zato što nešto smjera. Gema kaže Carlosu Danielu da se dosad nije udavala jer čeka da opet ostane udovac. Donato kaže Laliti da će sam odnijeti Paolin akt Carlosu Danielu ako ga „Paola“ ne posjeti. Carlos Daniel odustane od rastave jer je „Paola“ bila ljubomorna na Gemu. „Paola“ kaže Gemi da se promijenila i da više nije ista žena koju je upoznala. „Paola“ se iznenadi kad joj Gema kaže da se Luciano vratio s njom. Lalita kaže „Paoli“ da je Donato ispred kuće i da želi njezin akt predati Carlosu Danielu.

Epizoda 8/102 (02.12.2011.)
„Paola“ kaže Rodrigu i Carlosu Danielu da će posjetiti tvornicu. Baka Piedad zamoli Fidelinu da odnese konjak jer joj više neće trebati. „Paola“ zamoli Leandra da kaže radnicima da će učiniti sve što mogu kako se tvornica ne bi zatvorila. Carlos Daniel kaže „Paoli“ da se mogu rastati ako se boji da će ostati siromašan. „Paola“ ošamari Estefaníju kad joj kaže da je drolja. „Paola“ zamoli Carlosa Daniela da joj pokuša vjerovati. Estefanía ispriča Fidelini kako joj je „Paola“ savjetovala da ponovno osvoji Willyja i da joj je rekla da bi njihov brak spasilo dijete. Willy kaže Estefaníji da je bolje da se rastanu ako se ne mogu pomiriti. Carlos Daniel moli „Paolu“ da postane ista kao prije. Patricia kaže Rodrigu da joj se „Paola“ čini kao drukčija žena. „Paola“ kaže Laliti da Gemu očekuje rat jer joj neće dopustiti da preotme Carlosa Daniela.

Epizoda 7/102 (02.12.2011.)
„Paola“ kaže Donatu da je uklonila madež i da ne može biti s njim jer je vrlo bolesna, a on pomisli da je ona otimačica. „Paola“ zamoli baku Piedad da ne dopusti da se odreknu tvornice i da nagovori obitelj da se bore za njezin opstanak. Baka Piedad krivi Carlosa Daniela i Rodriga što je tvornica pred bankrotom i odbija prijedlog da je zatvore. Baka zamoli „Paolu“ da bude intimna s Carlosom Danielom kako bi ga lakše nagovorila da ne zatvori tvornicu. Gema poljubi Luciana i zamoli ga da ode s njom k Brachima. „Paola“ posjeti Patriciju te je zamoli da glasa protiv zatvaranja tvornice i kaže joj da će sama tražiti zajam u banci za njezin spas. Doktor kaže bolničarki da će Paola pasti u komu ako je ne operiraju. Estefanía kaže Fidelini da mrzi svoju majku jer ju je prepustila Brachima. Upravitelj banke kaže „Paoli“ da će dati zajam ako stave tvornicu pod hipoteku, ali da im taj novac neće biti dovoljan. Paulinu uznemiri pomisao da je zaljubljena u Carlosa Daniela. „Paola“ kaže Willyju da ima neizlječivu bolest i da je više ne doživljava kao ženu. Luciano se odluči vratiti u Meksiko s Gemom i ucjenjivati Paulinu. Rodrigo se uzruja kad vidi „Paolu“ u uredu Carlosa Daniela.

Epizoda 6/102 (01.12.2011.)
„Paola“ zamoli Carlosa Daniela da joj vjeruje kad kaže da se odlučila promijeniti. „Paola“ preda darove zaposlenicima kuće, a Fidelina se iznenadi kad vidi da se i nje sjetila. U Monte Carlu Paola kaže Alessandru da se osjeća kao da je u smrtnoj opasnosti. Leandro kaže zaposlenicima tvornice da Brachi traže da im daju jedan mjesec kako bi spasili tvornicu. Donato preko telefona zaprijeti „Paoli“ da će doći k njoj ako ona ne dođe k njemu. Gema i Luciano slučajno se upoznaju u Parizu. „Paola“ se iznenadi kad vidi Carlitosa na podu dnevne sobe, a Carlos Daniel začuđeno je upita je li zaboravila dječakove napade. Paulina pročita Paolin dnevnik i iznenadi se koliko je zla. „Paola“ zamoli baku Piedad da opet preuzme svoje mjesto na čelu obitelji i tvornice. Leandro se brine jer radnici ne žele nikakvu odgodu plaća. „Paola“ ošamari Willyja kad je pokuša poljubiti. Carlos Daniel spočitava „Paoli“ da ga izbjegava otkad se vratila. Paola i Alessandro dožive nesreću zbog njezine prebrze vožnje. Donato svuče „Paolu“ i primijeti da nema madež na leđima.

Epizoda 5/102 (01.12.2011.)
Donato kaže Félixu da se „Paola“ ponaša vrlo čudno. Paulina se prisjeća da joj je Paola govorila kako postoji mogućnost da se zaljubi u Carlosa Daniela. Donato kaže Félixu da je riječ o dvojnici i da će joj zagorčati život. Doktor Ballesteros odobri da baka Piedad uzima alkohol u sklopu terapije. Rodrigo kaže Patriciji da će najvjerojatnije zatvoriti tvornicu. „Paola“ odbije Willyja kada poželi biti nasamo s njom. Lalita kaže „Paoli“ da je tvornica Bracho pred bankrotom. Estefanía kaže Patriciji da se „Paola“ vratila čudna s putovanja. „Paola“ kaže Rodrigu da se brine zbog stanja u tvornici. Estefanía ošamari „Paolu“ nakon što joj daruje spavaćicu. „Paola“ zamoli Carlosa Daniela da se ne ljuti na Estefaníju zbog onoga što se dogodilo. Lalita ispriča Willyju što se dogodilo između „Paole“ i Estefaníje i kaže mu da ih „Paola“ može izbaciti iz kuće. Carlos Daniel iznenadi se kad vidi „Paolu“ kako plače jer se Carlitos uplašio i kaže joj da ona nije Paola.

Epizoda 4/102 (30.11.2011.)
Willy upita „Paolu“ zašto se promijenila. Estefanía upozori „Paolu“ da Gema ne propušta priliku biti s Carlosom Danielom. Leandro kaže Memu da će ići u štrajk ako otkrije da ih Brachi varaju. Donato preko Lalite poruči „Paoli“ da je čeka u svom studiju. „Paola“ zamoli Fidelinu da se odnosi s Carlitosom prema njezinim uputama. Lalita kaže „Paoli“ da mora ići k Donatu ako ne želi da joj stvara probleme. „Paola“ kaže Carlosu Danielu da se čini drukčijom zbog bolesti. Estefanía kaže Fidelini da joj se „Paola“ čini vrlo drukčijom. Donato želi da mu Paulina pozira gola. Kad se ona stane opirati, on joj pokaže Paolin akt koji je već započeo. Leandro kaže Carlosu Danielu i Rodrigu da bi mogli prodati tvornicu. Estefanía se naljuti kada „Paola“ da konjak baki Piedad. Baka kaže Fidelini da je postala alkoholičarka jer je izgubila svog muža i sina. Estefanía optuži „Paolu“ pred Carlosom Danielom i on se naljuti. „Paola“ ga moli da se obrate drugom doktoru koji bi izliječio baku Piedad.

Epizoda 3/102 (30.11.2011.)
Paola kaže upravitelju hotela da neće optužiti Paulinu i zamoli ga da razgovaraju nasamo. Paola kaže Paulini da će je poslati u zatvor ne pristane li je zamijeniti u vili Bracho. Carlos Daniel kaže Estefaníji da voli Paolu i da bi učinio sve da je usreći. Paulina ispriča Filomeni sve o zamci koju joj je podmetnula Paola. Paola kaže Alessandru da će biti s njime godinu dana, a Carlosu Danielu preko telefona najavi svoj dolazak za šest dana. Paola da Paulini svoj dnevnik kako bi se znala ponašati i pokaže joj kako treba hodati i odijevati se. Paulina kaže Filomeni da odlazi u metropolu. Paola i Paulina oproste se na aerodromu, a Carlos Daniel, Lisette i Carlitos dočekaju „Paolu“. Paola kaže Lucianu da se nije usudila reći Paulini da joj je Donato ljubavnik. Filomena čuva pismo koje je napisala Paula i zaključa Paulininu kuću. Willy želi zagrliti „Paolu“, ali ona ga ignorira. Baka Piedad razveseli se kad joj „Paola“ kaže da će joj dati konjak. Estefanía kaže Willyju da bolje skriva svoju nevjeru. Carlos Daniel upita „Paolu“ zašto mu se obraća s vi. Estefaníju nazove Gema i kaže joj da se ubrzo vraća u metropolu.

Epizoda 2/102 (29.11.2011.)
Luciano i Paola ljube se u hotelu. Paola preko telefona kaže mužu Carlosu Danielu da je u Houstonu i da samo obilazi liječnike. U klubu Paola predloži Paulini da zamijene odjeću da provjere koliko su slične. U vili obitelji Bracho Estefanía predbacuje mužu Willyju što ljubuje s Paolom. Paola ponudi Paulini novac ako je pristane glumiti na godinu dana, ali Paulina odbije. U vili Carlitos ne želi spavati jer se boji. Carlos Daniel svađa se sa sestrom Estefaníjom i kaže joj da je Paola ta koja zapovijeda u kući. Doktor Gutiérrez da Paulini recept za lijek i kaže joj da se Paulin kraj bliži. U klubu Paulini odbiju dati zajam pa ga zatraži od Paole, u zamjenu za bilo što.

Epizoda 1/102 (29.11.2011.)
Na jednoj plaži u Cancúnu u meksičkoj državi Quintana Roo, u kolibi obitelji Martínez bolesna Paula pozdravlja svoju kćer Paulinu, a ona traži Filomenu da pripazi na njezinu majku. Paulina kaže svomu momku Osvaldu da ih Paula želi vidjeti vjenčane. Nicanor čuje kako Osvaldo preko telefona govori Lourdes da će pobjeći s njom. Paola i Paulina slučajno se sreću u toaletu kluba La Joya. Paola se iznenadi kad vidi koliko su slične i kaže Paulini da izgledaju kao blizanke. U metropoli, u vili obitelji Bracho, Fidelina odbija dati alkohol baki Piedad koja stalno zaziva Paolu.

Program mog televizora