Rebelde 1


»Pročitajte sadržaj prve sezone teen-sapunice Rebelde«

Rebelde - prva sezona

Epizoda 1/215;
U školi ‘Elite Way School’ u Mexico Cityju, ravnatelj škole drži govor za kraj školske godine. Mia je uzrujana, jer njezin otac nije stigao na završnu priredbu. Da bi se osvetila, umjesto predstave koju je planirala, pleše vrlo senzualan striptiz. Alma Rey, country-pjevačica, govori svojoj kćeri Roberti da joj njezin otac želi naći školu kako bi imala priliku dobro se obrazovati. Franco Colucci kaže Miji da je sramotno ono što je učinila i da će za praznike biti u kazni. Mia mu ispriča zašto je to učinila. Roberta se pretvara da je otac ljubi na silu zbog čega ga policija odvodi. Leon se naljuti kada primi poruku od svojega sina Diega, koji ga obavještava da odlazi na praznike, ali ne s njima, nego u Tomasovu kuću. Alma i Roberta stižu u školu, Mia im priđe kako bi poželjela dobrodošlicu Roberti, ali ova joj izlije sok na glavu i vrijeđa Celinu. Diego se pravi važan pred Julietom vozeći auto velikom brzinom te se zabija u štand i ostaje bez svijesti.

Epizoda 2/215;
Leon kaže ravnatelju da je školi potrebno veće osiguranje. Mia govori Roberti da se ne zanosi time da će ostati u toj luksuznoj školi. Na glavnom autobusnom kolodvoru u Monterreyu, Miguel se oprašta s majkom i sestrom, jer putuje u glavni grad u kojem će krenuti u školu. Leon Diegu predaje sudski poziv te mu kaže da će svoj problem morati sam riješiti i otkrije da ga je on prijavio, zato što je mogao nekoga ubiti. Diego mu predbacuje da se on jedino brine za svoj imidž. Mia kaže Roberti da je rekla kako ne želi ostati u školi, a Roberta joj ironično odgovara da je promijenila mišljenje i da ostaje. Kandidati prijavljuju ispit, tajnica Alicia kaže Miguelu da će moći izaći na ispit samo ako njegovi roditelji dođu s njim, jer ravnatelj nije razgovarao s njima.

Epizoda 3/215;
Miguel nastoji uvjeriti ravnatelja da ga pusti izaći na ispit. Stiže Mayra i kaže ravnatelju da je ona Miguelova mentorica i da će mu donijeti potpisano odobrenje čim ga dobije. Nasmiješena, Mayra kaže Miguelu da usluga, koju mu je učinila, nije bila besplatna, te da ga u zamjenu moli da joj pričuva nećakinju Lupitu. Vico Coqueta poziva Diega u svoju sobu i pita ga ima li što između njega i Mije. On smatra da je ona za njega premlada, a usto je i djevica. Ljube se i ulaze u ormar. Alicia ih pronađe. Oni je mole da ih ne otkrije. Uplakana, Celina kaže Miji da ju je priroda učinila debelom i da sada, kada je upoznala dečka svojih snova, ne vjeruje da će je on primijetiti. Mia je uvjerava da je predivna djevojka i da će taj dečko, ako je tako dobar kako tvrdi, shvatiti i ispriča joj kako je i ona upoznala dečka, koji joj se jako svidio. Miguel i Mia se nalaze.

Epizoda 4/215;
Miguel uzima od Mije srce koje je Celina napravila za njega. Celina kriomice daje znak Miji da mu ne kaže da ga je ona napravila. Mia kaže Miguelu da je srce njeno, ali isto tako ga upozorava da joj se provincijalci kao on ne sviđaju. Diego upozorava Robertu da ne ulazi ni u kakvu vezu s Vicom. Roberta baca nekoliko petardi da bi uplašila Diega. Smijući se govori Jose Lujan i Lupiti da joj je Diego prijetio i da njoj nikakav beskičmenjak neće prijetiti. Njih joj dvoje uplašeni govore da je nekoga mogla ozlijediti i mole je da to više ne čini. U Valle de Bravu Roberta planira ući u more i pretvarati se da se utapa kako bi privukla Maurovu pažnju. Pada u vodu i Mauro je spašava. Roberta tvrdi Jose Lujan i Lupiti kako nije glumila, kako se zaista utapala. Skupina mladića trči za Diegom i jedan mu kaže da sada nema nikoga tko bi ga branio. Počinju ga tući, a jedan od njih ga napada nožem.

Epizoda 5/215;
Diega je pretukla skupina mladića. Medvjed im govori da mu uzmu sve vrijedno što ima kod sebe, kako bi izgledalo da ga je netko opljačkao. Mauro moli Miguela da ode potražiti Diega, ali da bude diskretan, jer nitko iz škole ne smije ništa znati. Miguel nađe Diega. Alma stiže u club Vacance i daje autograme. Roberta je ljuta, jer smatra da njena majka previše privlači pažnju. Mia diže paniku zato što ne može pronaći frizera. Lupita se ponudi da joj napravi frizuru. Mia je pohvali rekavši da je napravila bolji posao od njezina frizera. U znak zahvale daruje joj nešto odjeće. Svi učenici nalaze anonimna pisma na svojim stolovima koja govore o Diegovoj kazni te o Vicu i o Miji. Ljutita, Celina optuži Miju da je dvolična. Miguel pokušava s ruba litice gurnuti Miju.

Epizoda 6/215;
Na rubu litice Miguel govori Miji da je Celina obožava, a da ona nju ponižava kao i svi iz njezine obitelji. Uplakana Mia preklinje ga da joj ne učini ništa nažao. Miguel je pušta govoreći joj da nikad nije ni mrava zgazio te da neće ni sada. Tomas nastoji udariti Miguela misleći da je Miguel rekao Diegu što se dogodilo, ali Diego mu kaže da je ipak on dužan Miguelu. Diego moli Miguela da navečer ide s njim u selo da bi dao lekciju onima koji su ga istukli. Mia uvjerava Celinu da nije govorila protiv nje, ali da je nije ni branila te se ispričava. Prizna joj da je treba i da je voli. Diego i Tomas bježe iz škole, ali dolazi njegov otac, koji mu ljutito govori da je dobio anonimni poziv o tome što planira učiniti. Otac će se pobrinuti da učitelj bude kažnjen, jer ga je pokrivao. Mladića koji ga je udario poslat će u zatvor. Celina moli Miju i Vica da joj pomognu oko Miguela. Alma predbacuje Roberti da je otkrila Mauru da ima silikone. Roberta joj kaže da je živcira njezino jeftino lice. Vico, Mia i Celina uplaše se kada vide da je netko ušao u njihovu sobu.

Epizoda 7/215;
U Mijinoj, Vicovoj i Celininoj sobi je Franco. Dobio je faks u kojem piše da je Mia deprimirana. Mia mu predbacuje da je zbog najobičnije gluposti otkazao putovanje te da je već dovoljno patio zbog toga što nema majku. Alma se oprašta od Maura, kaže mu da ne želi da bude tu kada se vrati Roberta. Franco naleti na Miguela, koji mu iskazuje divljenje i govori da se želi baviti dobrim poslom i biti uspješan kao on. Franco ga moli da za njega nabavi Mijinu podsjetnicu i veli mu da ga nazove ako ikad bude išta trebao. Franco na putu susreće Almu. Mia ne razumije zašto Diego, iako ima sve, mora piti da bi bio sretan. Jose Lujan se ljuti na Robertu, jer cijelo vrijeme predbacuje nešto svojoj majci i nije sposobna priznati njezine vrline premda ju je sama odgojila. Diego, Mia i Celina svađaju se s Robertom i nastoje ju uvrijediti, ali Roberta kaže Diegu da više voli biti među striptizetama koje zarađuju za život radeći, nego među korumpiranima. Vico dobiva anonimno pismo u kojem piše da su se Mia i Diego ljubili. Diego, Mia i Giovanni zaključuju da anonimna pisma piše Roberta.

Epizoda 8/215;
Miguel kaže Celini da se dobro slažu, ali da će razumjeti ako ne želi biti njegova djevojka. Celina pristaje biti njegova djevojka i ne može vjerovati da je najljepši dečko u školi njezin dečko. Roberta kaže ravnatelju da je impulzivno poljubila Maura i da joj se čini nepravedno da ga izbacuje, ako nije kriv. Diego kaže Miji da ne podnosi Robertu. Svi su u čamcu. Diego se pobrine da Roberta padne u vodu. Miguel je spašava. Roberta ispriča Joseu i Lupiti kako ju je Diego gurnuo i da će se osvetiti. Lupita joj predlaže da sve kaže ravnatelju, ali Roberta joj odgovori da nije tužibaba. Roberta prijeti Diegu da će baciti njegovu gitaru u jezero ako joj ne prizna da ju je namjerno gurnuo u vodu. Pilar čita anonimno pismo. Diego preklinje Robertu da ništa ne govori zato što će inače požaliti.

Epizoda 9/215;
Roberta se pretvara da je bolesna kako bi je mama odvela iz škole. Mia moli svojega oca majčinu fotografiju. Kaže mu da će mu naći djevojku, jer on za to nema ukusa. Alma kaže Roberti da je lagala ravnatelju kako bi je izvukla iz škole i da joj barem kaže o čemu se radi. Zanima je ima li možda neke nerješive probleme, budući da se do sada uvijek lako nosila s problemima. Diego pokušava prestrašiti Robertu, stiže Leon i Roberta mu obeća da će dobro čuvati njegova sina. Lupita se žali svojoj teti Mayri da je djevojke iz škole nisu prihvatile. Pilar kaže Giovanni da nije lako doći u školu, niti se prilagoditi drugima, jer oni glume da nekoga prihvaćaju, ali da zapravo nikad neće biti kao oni. Nico vrijeđa Miguela nazivajući ga žicarom, jer mu je Teo prodao svoju uniformu po niskoj cijeni, a Celina mu je poklonila sat. Počinju se tući, Miguel ga gurne, Nico pada, udari se u glavu te ostaje bez svijesti.

Epizoda 10/215;
Miguel nastoji probuditi Nica. Pilar kaže Giovanniju da ga Diego nikada neće primiti u svoj krug, da će ga iskoristiti ako mu bude odgovarao. Roberta ne razumije zašto se Lupita želi preseliti u drugu sobu. Lupita joj kaže da je to zbog toga što je jako voli i bojala se da će joj Diego učiniti nešto nažao, ali da je ispala glupa. Roberta je moli za oprost, priznaje da je bila impulzivna, te ju preklinje da pokušaju biti prijateljice i cimerice. Diego sakrije svoj novčanik među Robertine stvari zbog čega je optužuju da je kradljivica. Ravnatelj doznaje da je Diego pijan. Ljutit, ošamari ga i zaprijeti da će mu otac sve saznati. Miguel vraća sat Celini. Tomas uvjerava ravnatelja da je vidio Robertu kako izlazi iz sobe koju on dijeli s Diegom i da nešto skriva. Leon stiže u školu i pred svima upozorava Diega da će ga, ako ovako nastavi, poslati u vojni internat.

Epizoda 11/215;
Celina upozorava Lupitu da je Miguel njezin i da će ga braniti kako zna te neka se makne od njega. Roberta pokazuje ravnatelju dokaz da su Tomás i Diego lagali optužujući je da je ukrala novčanik te zahtijeva javnu ispriku. Roberta kaže Diegu kako on vjeruje da će ga njegov otac izvući iz svih problema i da ga samo ponižava pred svima u školi. Roberta saznaje da je Diegov otac ravnatelju poslao automobil i kaže mu da su on i njegova obitelj korumpirani. Miguel i Lupita nevino se igraju, on je ljubi u obraz, Mia ih slika. Pilar ispriča svojem ocu da cijela škola bruji o tome kako je gospodin Bustamante kupio auto da bi zataškao gluposti, koje izvodi Diego. Pascual na to ljutito negira. Pilar kaže Roberti da je ono što je napisala o njezinu ocu laž, jer je automobil bio za pokrivanje duga školi. Roberta ljutito lomi diktafon jer joj Mia prenese da ne može ući koreografsku grupu.

Epizoda 12/215;
Franco se naljuti kada vidi naslovnicu novina na kojoj ga optužuju za seksualno napastovanje Alme Rey. Upozorava Pepu da će je prijaviti, ako ga ne nazove za sat vremena. Pilar kaže ocu da je saznala da je račun za auto napisan na ime korumpiranog Leóna Bustamantea. Pascual govori Pilar da sa svojim primanjima ne uspijeva pokriti njene troškove i troškove njezine majke i da mu Leon možda može osigurati bolji posao. Mia se gotovo onesvijesti kada joj Roberta pokaže novine. Zove oca da mu javi da ne vjeruje optužbama i da mora nešto poduzeti. Franco joj obeća da će se za to pobrinuti njegovi odvjetnici. Kako bi nadoknadila slomljeni diktafon, Roberta donosi novi uređaj, što Miji teško pada. Profesorica joj daje novu priliku za ulazak u koreografsku grupu. Giovanni razgovara s Pilar o tome kako je zanimljivo da nije ništa rečeno o njezinu ocu u anonimnim pismima, po čemu zaključuje da ih piše ona sama. Alma se zabrine kada primi poziv odvjetnika Franca Coluccija.

Epizoda 13/215;
Alma kaže Pepi da, ako Coluccijev odvjetnik želi učiniti nešto za svojega klijenta, mora ići kamo mu ona kaže. Mia je sigurna da Miguel nije iskren prema Celini. Celina se na to naljuti i odgovara joj kako je možda ljuti to što se po prvi put jedan muškarac nije zagledao u nju. Nico kaže Miguelu da ne zna koji su njegovi planovi s Mijinim ocem, ali da je siguran da se uz Celinu oni mogu ostvariti i da nije u redu da je prevari i povrijedi. Miguel mu kaže da će razgovarati s Celinom, da je poštuje, ali samo kao prijateljicu. Giovanni govori Tomasu da je Pilar ta koja šalje anonimna pisma i Diego mu predlaže da je pokuša osvojiti. Alma kaže Roberti da je Franco Colucci izmislio seksualno napastovanje, kako bi iskoristio njenu slavu i da će ići na sud. Pilar moli Miju da joj posudi haljinu za tulum u Diegovoj kuću.

Epizoda 14/215;
Nico savjetuje Miguelu da ne pristane provesti vikend kod Celine zato što će mu biti teže prekinuti s njom. Roberta je zabrinuta, jer joj je Fabian, osim kuverte s informacijom o Diegu, ostavio Marcelina, Medvjedova mlađeg brata. Vico stiže u Diegovu kuću i kaže mu da je saznala za njegov tulum te da ju je sigurno zaboravio pozvati. Ljuta je i opali mu ćušku. Stiže Pilar i Tomás je odvažno zagrli. Ona se opire, a Tomás joj kaže da su anonimna pisma, koje je ostavljala u njegovu ormariću vrlo ‘vruća’ i da se ne pretvara da je nevinašce. Pilar mu odgovori da ona nije ništa napisala i pljusne ga. Alma Rey u jednom televizijskom programu kaže kako je laž da je Franco Colucci seksualno napastuje, jer su se samo jedanput susreli. Tomas prima još jedno anonimno pismo od svoje tajne obožavateljice u kojem ga poziva na spoj u podrum. Dolazi na dogovoreno mjesto. Iznenađen, pita Vico šalje li mu ona anonimna pisma i uplašen joj kaže da mora reći Diegu, jer je on njegov najbolji prijatelj. Vico mu kaže kako su tajne najuzbudljivije i počinje ga ljubiti.

Epizoda 15/215;
Roberta i Mia ponovno se sukobljavaju zbog toga što svaka od njih želi nametnuti svoj glazbeni stil za koreografiju. Celina osjeti ljubomoru kada ugleda Robertu kako ljubi Miguela u obraz. Ljut, Miguel kaže Celini kako mu je Roberta prijateljica i kako ga guši njena ljubomora. Jose i Roberta stavljaju Marcelina u kantu s prljavim rubljem. Mia se naljuti kada sazna da je Miguel došao u njenu kuću i moli oca da joj obeća da ga više nikada neće pozvati u kuću niti razgovarati s njim. Francu se učinio kao dobar mladić. Ravnatelj otkriva da je Miguel ušao u kuću Franca Coluccija služeći se lažima te ga želi kazniti. Miguel je to učinio, jer je želio Francu otkriti svoje sposobnosti i kako bi ga zaposlio. Franco kaže ravnatelju da ne kažnjava mladića, koji samo želi napredovati.

Epizoda 16/215;
Roberta, Miguel, Nico i Jose pridružuju se Mijinoj koreografskoj grupi. Roberta kaže učiteljici da bi htjela imati svoju vlastitu miješanu grupu i učiteljica to prihvaća. Franco govori Peteru da se jedan njegov poslovni partner prezivao Arango te da o njemu više ništa ne zna. Smatra da je zanimljivo da Miguel nosi isto prezime te da je njegov otac tragično preminuo. Giovanni upozorava Pilar da će se pokajati ako nastavi pisati o njemu u anonimnim pismima. Diego pokuša zastrašiti Robertu kako ga ona ne bi spominjala u svojem eseju za etiku. Diego upozorava Robertu da promijeni temu svojega rada ili će ravnatelj saznati da u svojoj sobi skriva dijete. Celina kaže Miguelu da treba izbjegavati probleme i mora biti neprimjetan, jer ga mogu uhvatiti za kandidata za ložu. On misli da njih dvoje pripadaju različitim svjetovima, da je on takav kakav jest i da se neće promijeniti. Mia optužuje Miguela da je uhodi, a on joj odgovori da ona nije toliko važna da bi je uhodio.

Epizoda 17/215;
Miguel poljubi Miju i oboje ostaju zatečeni. Mia mu predlaže da ostave jedno drugo na miru, jer on za nju ne postoji. Miguel to prihvaća zato što za njega ni ona ne postoji. Diego otkriva ravnatelju da Roberta skriva dijete. Kada je ravnatelj ispituje, ona tvrdi da ništa o tome ne zna, da to nije prvi put da je Diego optužuje za nešto i krivo je prosuđuje. Usto ju je nastojao nagovoriti da ne preda svoj esej o etici. Marcelino se skriva u napušteni kamion, Roberta mu obećaje donijeti neke stvari. Profesor etike dolazi na sat, kaže da je pročitao radove i da mu se svidio Robertin te je moli da ga pročita. Stiže Leon i Roberta postane nervozna, ali ipak čita svoj rad. Roberta kaže Leonu da je napisala ono što je vidjela, jer Diego uvijek bez posljedica radi što želi. Ravnatelj dobije novi auto. Ismijavajući ih, kaže kako će reći svojoj majci da pošalje ravnatelju jahtu da je ne bi izbacili iz škole. Leon je upozorava da se ne poigrava s Diegom. Miguel u svojoj sobi nalazi papir s oznakom lože.

Epizoda 18/215;
Miguel nađe svoj potrgani školski pribor na krevetu i jedan papir s otiskom dlana. Iker mu kaže kako je odabran za ložu. Izvan sebe Miguel mu govori da ga nitko neće izbaciti iz škole, tuži se ravnatelju, ali ovaj mu tvrdi da loža ne postoji. Leon dovodi nekoliko pasa i kaže Roberti da će tražiti dijete i dokazati da Diego nije lagao, ali jedan od pasa napada Josea. Roberta kaže Jose kako se divi njenoj hrabrosti, jer ona nikada ne bi riskirala da je ugrize jedan od tih pasa. Jose misli da je lakše podnijeti bol nego da pronađu Marcelina i odvedu ga u sirotište. Mia kaže Vico da je lagala da se nalazi s Diegom, jer je on bio s njom. Jose kaže Miji da je Lupita otišla iz škole, jer nije izdržala toliki cirkus. Mayra smatra da Lupita čini pogrešku što napušta školu. Ravnatelj među Robertinim stvarima nalazi loptu i dječju jaknu te je pita kome pripadaju.

Epizoda 19/215;
Pascual sarkastično govori Roberti da te igračke nisu za njene prijatelje, jer su oni već odrasli. Roberta i Mia mole Lupitu da se vrati u školu, a Mayra im kaže kako je ona otputovala sa svojim roditeljima. Roberta joj ne vjeruje i smišlja s Mijom plan kako bi je izvukle van. Počinju se svađati i Lupita izađe, odvodi ih do svoje sestre i kaže im kako ona pati od Downova sindroma. Smatra da bi trebale biti prijateljice i ne svađati se oko gluposti. Mia i Roberta je nagovaraju da se vrati u školu. Miguel kaže Nicu da loža postoji, da su ga u skladištu istukli i prijetili mu da će ga ubiti ako se ne izgubi. Vico kaže Miji da je izašla s Tomásom kako bi osvetili Diega i da joj nije ništa rekla samo zato da joj ne naudi. Miguel na svojem krevetu nalazi kuvertu s porukom u kojoj mu je zakazan sastanak na bazenu.

Epizoda 20/215;
Jose kaže Roberti da je u dosjeima koje joj je donio Marcelino, njezina cijela priča iz sirotišta u kojima je bila, ali da je od osobe koja ju je dovela u školu ostao samo potpis. Roberta će uz pomoć kopije potpisa saznati i pobrinuti se da im ne propadne večerašnji tulum. Mia predbacuje Miguelu što joj je rekao da je histerična. Miguel joj odgovara da je obična razmaženka, koja živi u svijetu mašte i koju će stvarnost, kada je otkrije, jako boljeti. Miguel na bazenu nađe kutiju u kojoj su podaci o učenicima stipendistima, koji su doživjeli nesreću. Govori Nicu da se neće samo tako izvući. Roberta uvjerava prijatelje da odu u bar zbog čega bježe iz škole. Marcelino promijenjenim glasom zove policiju, koja nalazi Pascuala i Estebana kako kruže po školi. Obojica se daju u bijeg, ali ih policija zaustavlja u baru. Diego kaže Roberti da će mu platiti za to što ga je napravila budalom pred njegovim ocem i nastoji je poljubiti. Ona ga odbije, a on tvrdi da zna da joj se sviđa.

Epizoda 21/215;
Roberta kaže Diegu da joj se gadi. Pascual objašnjava policiji da je on ravnatelj škole i da ih je sigurno zvao jedan od učenika. Esteban kaže ravnatelju da niti jedan učenik iz petog razreda nije u školi. U baru Mia prigovara Vico zbog toga što je pred Diegom koketirala s Tomasom. Celina je pijana i počinje plesati i skidati se, svi se počinju međusobno tući zbog čega stiže policija. Franco ih oslobađa. Alma smatra da su to sve samo tinejdžerski nestašluci. Franco zahtijeva od ravnatelja da više pazi kako učenici ne bi bježali, Alma mu odgovori da to nije zatvor, nego škola i da je jedino važno da su svi dobro. Diego kaže svima da otkucaju Robertu kako ne bi imali problema, jer je ona sve isplanirala. Roberta govori profesoru da je ona organizirala tulum i to s namjerom da nadoknadi Miguelove potrgane stvari. Alma nasamo kaže Roberti da je ponosna na nju, jer se bori za svoje ideale. Giovanni se povjeri Diegu da mu Tomas želi oteti Vico.

Epizoda 22/215;
Diego prima anonimno pismo u kojem piše da su Vico i Tomás par, ali ona ima dečka pa on ispada rogonja. Diego pita Tomasa je li to istina, ali on to niječe. Mia pita Vico je li svjesna što je učinila. Alma uspije uvjeriti ravnatelja da ne izbaci Robertu iz škole. Ravnatelj je neće izbaciti pod uvjetom da krene psihologu. Na izlasku iz škole, nekoliko članova lože pokuša kamionetom pregaziti Miguela. Pomaže mu čuvar, kamionet ga još jedanput pokuša pregaziti. Na sreću, i Miguel i čuvar prolaze bez ozljeda. Fabian zove Robertu da joj kaže da mora na poslovni put i da odvede Marcelina u prihvatilište, jer ga ne može povesti sa sobom. Mia se naljuti na oca, jer joj ne želi vratiti kreditne kartice. Ide k njemu i iznenađena pita Miguela što radi u njenoj kući.

Epizoda 23/215;
Mia govori Miguelu da je sigurno nešto htio ukrasti i počinje vikati. Dolaze Vico i Celina. Franco uvjerava Miju da je on pustio Miguela u kuću. Leon kaže Diegu da zna da mu je Tomas ukrao curu i da ga mora istući kako bi skinuo ljagu sa svojeg imena. Roberta kaže Marcelinu da se Fabian ne može vratiti i da ju je zamolio da ga odvede u prihvatilište. Ako ga pronađu u skrovištu, i nju će odvesti njezin otac. Oboje se slože da on ostane i da jako paze. Loža odluči zasad ostaviti na miru Miguela, ali počinju prijetiti Nicu. Alicia kaže Nicu da su je nazvali i rekli da joj je otac jako loše i da ima dozvolu da odmah izađe. Miguel i Mia ponovno se sukobljavaju.

Epizoda 24/215;
Miguel zatekne Celinu kako pleše i ljutit joj kaže da mu je lagala. Celina mu kaže da je lagala da ne bi mislio ništa loše o Miji, da zapravo želi biti u plesnoj grupi, ali da je za nju važan izgled i da se zbog njega ne bi uklopila u grupu. Miguel joj govori da skupi hrabrosti i kaže Miji da želi plesati u njezinoj grupi. Giovanni uvjerava Diega da mora prestati izgledati kao mučenik, jer ga cijela škola ismijava. Celina veli Miji da želi plesati u njezinoj grupi. Mia joj iznenađena odgovori da su probe već dosta uznapredovale. Roberta povjeri Lupiti da njena prijateljica Mija nije dobra osoba, što se vidi iz toga što je učinila Celini. Lupita kaže kako se grozno osjećala kada ju je vidjela kako plače. Jose se nada da će Celina prestati trčati za Mijom i Vico kao pas. Nico kaže Miguelu da mu otac nije doživio nikakav infarkt, da je to bila šala. Nico se uplaši kad ugleda ložino pismo. Miguel čestita Celini što se usprotivila Miji i iako nije lako, tako može vidjeti kakva je zapravo njezina prijateljica. Pascual pita Aliciju tko je ostavio pismo bez imena pošiljatelja.

Epizoda 25/215;
U anonimnom pismu koje je primio ravnatelj, spominju se Vico i Diego. Diego također dobiva pismo. Iker kaže Vico da bi trebala iznajmljivati svoje usluge nekom časopisu, da bi joj možda vrlo dobro išlo. Diego i Roberta se naguravaju, Alicia ih iznenadi i oni se poljube i pretvaraju da privlače jedno drugo. Alicia ih upozorava da ih ovaj put neće tužiti, ali da to više ne rade. Diego kaže Roberti da je siguran da se viđa s dečkom, koji ga je udario i da će saznati o kome se radi. Ravnatelj govori Vico da će zbog njezina imidža lake žene škola biti na lošem glasu i da on to neće dopustiti i zbog toga će je izbaciti. Nico veli Miguelu da su ga pretukli članovi lože. Mia i njezina grupa imaju audiciju. Mia napravi loš pokret i spotakne se, učiteljica odluči da joj je vrijeme isteklo i da mora ocijeniti i druge. Robertina grupa ima audiciju. Učiteljica ih odabere za koreografsku grupu. Celina je shvatila kakva je Mija i više ne želi biti njezina prijateljica. Dalje će se viđati samo kao kolegice. Diego nalazi Marcelina.

Epizoda 26/215;
Diego je napokon našao Marcelina i zapovjedi mu da kaže Roberti neka ga potraži ili će oboje loše završiti. Roberta ide k Diegu; on tvrdi da je prevarila ravnatelja i njegovog oca, da je on već otkrio dijete i da je neće otkucati ako bude radila sve što joj on kaže. Pascual kaže Vico da pokupi svoje stvari, da je čeka taksi i da joj majka već sve zna. Na satu etike Mia i Roberta se svađaju, profesor Madariaga kaže Miji da je dobro imati nekoga kome možeš povjeriti svoje probleme. Marcelino misli da ne moraju raditi sve što Diego od njih zahtijeva, da bi ga najradije udario. Miguel je odlučio prekinuti vezu s Celinom.

Epizoda 27/215;
Celina zaprijeti Miguelu da će se ubiti ako je ostavi. Miguel ju je povrijedio, ali to više ne želi činiti. Roberta kaže Lupiti da joj nije ništa rekla o problemima koje ima s majkom. Lupita joj kaže da je njena majka mrzi, da se čini da joj ne oprašta to što je zdrava, ali da obožava njezinu sestru i tetku Mayru. Roberta je mislila da je njezina mama luda, ali sad vidi da ima i gorih. Miguel se povjerava Miji da želi prekinuti s Celinom, ali da mu je ona zaprijetila da će se ubiti i da izbjegava razgovor o toj temi. Roberta kaže Miji da učiteljica plesa želi da se vrati u plesnu grupu, jer bez nje nije isto. Roberta ponudi Miji pomoć u izradi transparenta za demonstracije. Celina se naljuti i upozorava Miju da se ne petlja s Miguelom te njih dvije završavaju u fizičkom obračunu.

Epizoda 28/215;
Roberta šalje Lupitu na svoje seanse s psihologom, ali kako je ovaj put prisutna i Alma, otkrivaju je. Ljuta, psihologinja kaže Pascualu da se osjeća poniženom, jer ju je odbio kada mu je tajnica rekla da želi s njim razgovarati. Pascual predbacuje Roberti i Lupiti. Roberta mu kaže da je zaprijetila Lupiti kako bi otišla psihologici umjesto nje. Alma upozorava Robertu da će odraditi terapiju i da joj za kaznu zabranjuje izlaske i oduzima kreditne kartice da vidi hoće li se popraviti. Celina želi imati intimne odnose s Miguelom, ali je on odbija. Celina povjerava Miji da joj se Miguel oduvijek sviđao, ali da se pretvarala da si umišlja da ima sve, a da se zapravo o njoj brinu sluge koji su za to plaćeni i da su ljudi koji je okružuju oko nje samo radi novca. Leon kaže Diegu da Robertu treba spustiti na zemlju, jer ga je iznevjerila, a on odgovara kako je Robertu već pripitomio i da ona čini sve što on želi.

Epizoda 29/215;
Mia predvodi demonstracije da se Vico vrati u školu. Nico nalazi svoju školsku opremu spaljenu i Miguel protrese Tea govoreći mu da je to sigurno bio on, jer pripada loži. Enrique ga hvata i kaže mu da ga loža zapravo želi prestrašiti kako bi otišao i da je očito uspjela, ali da Teo s tim nema veze. Marcelino Roberti daruje prsten, kaže joj da ga je kupio od svoje prve plaće i da je on znak da ona pristaje biti njegova sestra do kraja života. Raquel kaže Miguelu i Miji da moraju ići do Celine, jer je dosta loše. Vico se vraća u školu. Franco predbacuje Miji sudjelovanje na demonstracijama, a ona njemu predbacuje da on nikad nije uz nju kad joj je potreban i da joj kaznu, ako želi, pošalje elektroničkom poštom ili preko jednog od sluga. Alma pita Robertu za koga je dječja roba koju je kupila. Mia i Miguel u ambulanti se brinu o Celini. Ona zaspi na Mijinim nogama.

Epizoda 30/215;
Mia ljubi Miguela i istrči van. Alma pita Robertu za koga je dječja roba koju je kupila. Jose joj kaže da joj je ona darovala robu za djecu iz prihvatilišta u kojem je i ona odrasla. Franco kaže Almi da Roberta nije dobra za Miju i da ne želi da budu prijateljice, kako se moraju dogovoriti da se njih dvije ne viđaju. Alma mu ljutito kaže da neće kćeri govoriti s kim se smije družiti, jer u nju ima potpuno povjerenje. Miguel kaže Nicu da osjeća da Mija želi s njim hodati, ali da ga ne zanima niti mu se sviđa. Osim toga, on je mrzi. Profesor Esteban predstavlja učenicima Joaquína i kaže Miji da će ona biti zadužena da ga u sve uputi. Roberta govori Jose da mora biti suptilnija kako bi privukla Joaquína i otela ga Miji. Nico veli Miguelu da se ne brine jer Mia nije za njega zainteresirana kao što je mislio, da ju je vidio kako je oduševljena s novim učenikom i kad vidi da se Miguel uzrujao, kaže mu da je mislio da će mu biti drago. Mia se naljuti kad joj Pascual kaže da joj je otac za vikend zabranio izlaske.

Epizoda 31/215;
Ravnatelj kaže Miji da joj je otac ovaj vikend zabranio izlaske, ali da se ne brine za Joaquína, jer će se Pilar pobrinuti za njega. Mia moli Lupitu da joj pomogne pobjeći iz škole kako bi otišla do Joaquína. Lupita odglumi pad u nesvijest, kako bi odvukla pažnju čuvara. Miguel kaže Celini da više neće biti par, jer prema njoj osjeća samo prijateljstvo. Celina misli da je bilo slatko dok je trajalo. Pilar kaže Miji da njen otac ne zna da je pobjegla i da će je ona odvesti natrag u školu. Roberta ima sastanak s Joaquínom i mora otkazati dogovoreni ručak s Diegom i njegovom obitelji. Kaže Diegu da je baš zanima koju će ispriku za njih izmisliti te da joj ne prijeti više s Marcelinom, jer ga je snimila dok je svirao i da će dati kopiju njegovu ocu. Diego joj otima kasetu i na njezino zaprepaštenje, na kazeti nema ničega.

Epizoda 32/215;
Diego ljutito kaže Roberti da mu prvo prijeti, a onda se pravi anđeo i da će ići s njima na ručak, sviđalo joj se to ili ne. Franco veli Miguelu da ga zabrinjava Mijino ponašanje i da se boji da je takva zato jer se druži s Robertom. Diego se naljuti kada shvati da je Roberta pobjegla. Alma zatječe Robertu kako se ljubi s Joaquinom. Ona je moli da ne kaže Joaquinu da joj je majka, jer ako mu kaže, onda će ona svim novinarima reći sve o njezinim plastičnim operacijama. Diego ljutito upozori Marcelina da će ga njegov otac poslati u sirotište, ako ga Roberta ne nazove. Jose otkriva Nica kako špijunira, Mia misli da je sigurno nju uhodio. Nico joj nervozno ispriča da je gledao Lupitu. Pilar kaže svojoj majci kako je svi gledaju drugačije zbog toga što je ravnateljeva kći, i da ne želi da joj se svi smiju iza leđa kada saznaju da joj se majka nabacuje jednom od učitelja. Nico nervozno kaže Miguelu da se boji da će se pojaviti članovi lože.

Epizoda 33/215;
Miguel kopa po Mijinim stvarima, a Nico stražari pred vratima. Stiže Lupita i kada ugleda Nica, kaže mu da muškarci ne bi trebali biti blizu ženskih soba. Nico joj nervozno odgovori da je došao vidjeti nju. Roberta ljubi Joaquína u obraz, on joj kaže da ne voli privlačiti pažnju, da moraju biti diskretni. Mia je zbunjena kada shvati da je Joaquín ignorira. Profesor Madariaga učenicima kaže da plešu i rade što žele, jer je ples jedan od načina izražavanja osjećaja. Diego od Roberte traži da mu napiše zadaću iz povijesti dok on vježba bilijar. Pilar tvrdi Giovanniju da Roberta nije istukla Diega. Giovanni, pak, smatra da Diego drži Robertu u šaci. Predsjednik lože traži od ostalih članova da izaberu nekoga tko će promatrati učenike kako bi otkrili pripada li itko od njih loži ‘crne ruke’.

Epizoda 34/215;
Mia kaže Vico da ju je Joaquín poslao kvragu i da je najgore od svega što je to napravio pred Miguelom. Joaquín smatra da Mia i on moraju svoju vezu držati u tajnosti, zato što ga svi u školi krivo gledaju, jer je novi. Roberta traži od Joaquina da joj kaže jesu li skupa ili ne. Hoda s Mijom, ali joj kaže da je s njom samo zato što moraju zajedno napisati zadaću i da moraju skrivati svoju vezu, jer ravnatelj želi da hoda s njegovom kćeri i može mu zagorčati život. Mia kaže Vico da joj otac već zna da joj je Peter donio kutiju s majčinim stvarima i činjenicu da je Joaquinova cura. Vico misli da se vjerojatno radi o Celini, jer ju je vidjela kako kopa po kutiji. Profesor Madariaga proglašen je akademskim koordinatorom, zbog svojih inovativnih ideja. Ravnatelj mu kaže da je dobio bitku, ali ne i rat. Madariaga mu odgovara da za njega nikakav rat ne postoji i da je mislio da obojica rade za istu školu.

Epizoda 35/215;
Esteban, profesor koji je zadužen za disciplinu, naljuti se kada vidi Miju bez školske uniforme. Pilar ostavlja svim učenicima novo anonimno pismo u kojem piše da je Roberta sakrila Marcelina. Jose nastoji odvesti dijete, ali ih Pascual otkriva i zahtijeva od Roberte da mu kaže gdje ga je skrivala. Roberta mu kaže da je živio na ulici i katkad bi dolazio tražiti hrane i da bi mu uvijek davala nešto odjeće. Alma kaže Pascualu da nije potrebno zvati policiju. Diego je ljut i kaže Roberti da mu je zbog nje učiteljica iz povijesti dala jedinicu. Roberta mu ljutito odgovara da to nije ništa, da će zbog toga što je proširio trač poslati njegovu kasetu s glazbom na sve radiopostaje s njegovim punim imenom i prezimenom i udara ga u glavu. Alma uspijeva uvjeriti Pascuala da ne kaže ništa i da će se njezin odvjetnik pobrinuti za dijete. Franco moli Miguela da sazna je li Joaquín dobra osoba i voli li uistinu Miju. Roberta preklinje majku da pronađe način da dovede Marcelina kući, da ga ne odvodi u sirotište. Marcelino plačući kaže Roberti da ga je izdala.

Epizoda 36/215;
Marcelino zažali zbog toga što je rekao i kaže Roberti da ona nije ni za što kriva i da je jako voli. Diego kaže Roberti da on nije ništa rekao o Marcelinu i predlaže joj da ona uništi njegovu kasetu, a on će sam napisati zadaću iz povijesti. Celina moli Miju za oprost, kaže joj da je bilo lakše vjerovati da je Miguel ostavlja zbog nje, nego prihvatiti stvarnost. Mia joj odgovara da će biti kako je ona već jednom rekla, da su prijateljice bile i da više nikada to neće biti. Giovanni kaže Pilar da je napio Diega znajući da je zabranjeno unositi alkohol u školu samo zato da bi izvukao iz njega informaciju o djetetu, koje skriva Roberta. Roberta zove Pepe Origela da mu kaže da ima kasetu s glazbom Diega Bustamantea i da bi voljela da je ova pusti u svojem programu. Diego se uplaši kada to čuje, a Leon se razbjesni. Roberta kaže Cati da ju je Diego izdao i da se morala osvetiti. Cata joj odgovara da Diego to nije učinio.

Epizoda 37/215;
Cata kaže Roberti da ju je izdala ravnateljeva kći. Roberta je ljuta i nastoji nagovoriti Pilar da prizna da je to bila ona. Pilar joj odgovara da za to nema dokaza i da je ne može optužiti. Roberta kaže Jose da se nepravedno ponijela prema Diegu i da će nastojati to ispraviti. Leon traži Diega i opali mu ćušku. Stiže Tomas i kaže Leonu da je glazba zapravo njegova i da je upotrijebio Diegovo ime samo zato da ga uvaže. Diego pita Robertu zašto je primorala Tomasa da preuzme krivnju, a ona mu odgovara da ga nije primorala, nego da mu je samo dala ideju, koju je Tomas prihvatio. Celina smatra da Mija ne bi trebala pristati na intimne odnose s Joaquínom, jer on hoda s Robertom i ako želi to provjeriti, neka pita Lupitu. Pijan, Diego pljusne oca i kaže mu da mu je dosta da ga stalno ponižava. Ulazi profesor Madariaga i moli Leona da ode, da će se on pobrinuti za Diega. Mia daje dar Celini.

Epizoda 38/215;
Mia poklanja Celini kostim, kako bi ušla u plesnu grupu škole. Celina joj kaže da joj ga daje kako bi se imala čemu smijati. Profesor Madariaga kaže Mabel da je Diego pijan udario svojeg oca i da je ona jedina koja mu može pomoći. Mabel nagovara Diega da joj kaže istinu o onome što joj je rekao profesor Madariaga. Diego tvrdi da nije, ali stiže León i pita Mabel je li joj Diego već rekao da ga je udario. Upozorava ga da će ga poslati u vojni internat, gdje će ga naučiti poštovanju. Roberta kaže Almi da je uništila njezinu vezu s Joaquínom zbog toga što je rekla pred njim da joj je kći i da ga mora pronaći ili će se njezin unuk roditi bez oca. Alma je zabrinuta i pita profesora Madariagu vjeruje li da je Roberta doista trudna. On joj odgovara da je moguće, jer Roberta ima intimne odnose sa svojim dečkom. Joaquín nastoji zavesti Miju, ali Miguel upozorava Miju da je traži otac. Miguel kaže Joaquínu da je Mijin otac diler i da dobro razmisli prije nego što počne petljati s njom. Celi kaže Miji da Joaquín može otići Roberti, ako ona ne bude htjela imati intimne odnose s njim.

Epizoda 39/215;
Alma kaže Miji da je čula njen razgovor i savjetuje joj da to ne čini, ukoliko nije sigurna. Savjetuje joj da će poslije zažaliti i da ukoliko je muškarac voli znati će je čekati. Roberta kaže Almi da je Joaquín s njom prekinuo i ostavio je trudnu. Lupita povjerava Almi da je sigurna da Roberta nije trudna, ali da Joaquín želi s njom imati intimne odnose. Profesor Madariaga kaže Diegu da je alkohol i bježanje zapravo izbjegavanje suočavanja s problemima na putu do cilja. Također mu savjetuje da ukoliko voli glazbu, neka pokuša udobrovoljiti oca i neka se bori za ono što želi. Joaquín prekida vezu s Mijom, jer je premlada za intimne odnose. Profesor Madariaga govori Almi da je mlada i da izgleda kao Robertina sestra, ali da se kao majka mora postaviti i odrediti granice. Mia kaže Giovanniju da je bila s Joaquínom, ali da ju je ostavio. Pošto ne zna razlog, moli ga da sazna što se dogodilo.

Epizoda 40/215;
Joaquín kaže Roberti da je ne može zaboraviti i da želi ponovno biti s njom. Ona pristaje. Giovanni kaže Joaquínu da svi pričaju da je ostavio Miju jer je gay. Joaquín ju je ostavio jer mu je Miguel rekao da joj je otac diler. Ljutita, Mia pita Miguela zašto je rekao Joaquínu da joj je otac diler. Miguel se brani te kaže da je on samo rekao da joj je otac važan tajkun. Roberta kaže Joaquínu da bi htjela imati intimne odnose s njim, ali kada za to bude trenutak, jer ne voli da je se na nešto prisiljava. Profesor Madariaga zatekne Miguela i Miju kako se svađaju i kaže im da je očito da se ne podnose ili da se previše privlače. Daje im zadatak napisati sastavak jedno o drugom. Galia veli profesoru Madariagi da je najbolje da se više ne viđaju, jer bi ljudi mogli svašta pomisliti i zato što prema njemu osjeća nešto više od prijateljstva. Miguel se iznenadi kad mu Yuli predstavi Karen kao Nicovu djevojku.

Epizoda 41/215;
Miguel traži od Nica da mu objasni što će reći Lupiti o svojoj curi Karen. Nico mu kaže da bi njegovi roditelji željeli da oni budu par, ali da njega zapravo zanima Lupita. Miguel kaže Miji da je već rekao Joaquínu da njezin otac nije diler. Nico veli Lupiti da će reći svojim roditeljima da ne želi biti s Karen. Mabel kaže Leónu da neće dopustiti da odvede Diega u vojni internat, jer neće dopustiti da ga i dalje muči i tim bolje ako odluči da joj se ne inati, jer ona ionako želi razvod. Leon je upozorava da bi je mogao ostaviti na ulici, a možda čak i uzeti sina. Enrique kaže Roberti neka mu jasno kaže što ima protiv njega. Roberta mu odgovori da joj smeta što trči za njezinom majkom. Alma nastoji Roberti objasniti zašto je njezinim kolegama održala predavanje o seksu.

Epizoda 42/215;
Joaquín kaže Roberti da cijela škola zna da hoda s Teom, te da ih je Vico vidjela. Roberta nasrne na Vico i Miguel ih razdvaja. Celina ih vidi i sve ispriča Miji. Leon kaže Diegu da njegova majka želi razvod i da je to vrlo nepovoljno za njegov imidž. Upozorava ga da u slučaju razvoda mora reći svojoj majci da želi ostati živjeti s njim, ili će u protivnom to biti kraj njegove političke karijere. Franco kaže Almi da joj zabranjuje razgovarati s Mijom o seksu. Alma mu odgovara da je vrlo neobično da je jedan svjetski čovjek pun predrasuda, te da bi se trebao zabrinuti, jer se njegova kći ne usudi usprotiviti mladićima, koji je napastuju. Lupita kaže Nicu da nije bila dobra prijateljica ni Miji ni Roberti, jer zna da Joaquín hoda s objema. Roberta nastoji pomoći Teu, jer se osjeća odgovornom za smrt njegova brata, a njegovi roditelji krive njega. Joaquín kaže Roberti da je Teov brat bio drogiran zbog čega je pao s konja i da njegov otac to zna, jer su mu predali rezultate obdukcije.

Epizoda 43/215;
Mabel govori Diegu da želi razvod od njegova oca, ali da ga se boji i zbog toga on treba ostati s njim kako im ne bi naudio. Diego joj kaže da je ne želi pustiti samu i da će zajedno naći rješenje. Roberta veli Teu da mu je brat bio drogiran kada se dogodila nesreća u kojoj je umro i da se zbog toga ne treba osjećati krivim. Savjetuje mu da treba cijelu istinu reći svojoj majci. Roberta se naljuti, jer joj Alma i Marcelino smještaju da bi joj uništili izlazak s Joaquínom. Marcelino kaže Roberti da ju je mama samo željela spasiti od lošeg dečka. Lupita kaže Diegu i Giovanniju da Joaquín hoda s Mijom i Robertom u isto vrijeme. Giovanni govori Diegu da bi im trebali reći, jer Joaquín želi imati intimne odnose s objema. Roberta kaže mami da se vara ako misli da će biti po njezinom, jer će u školi imati bezbroj prilika da spava s Joaquínom. Diego otkrije Roberti da je Joaquin vara s Mijom, Roberta je ljuta i podmeće mu nogu.

Epizoda 44/215;
Teo nastoji razgovarati sa svojom majkom, ali ga ona pošalje na spavanje. Roberta prisili Celinu da joj kaže kamo su otišli Mia i Joaquín. Roberta kaže Miji da ih Joaquín obje vara i da ima plan kako će ga raskrinkati. Mia joj ne vjeruje. Teo kaže svojoj majci da je Ignacio imao problema s drogom i da joj nikada nije rekao da je na dan nesreće konzumirao drogu. Ona mu odgovara da izgleda da se nije zadovoljio s time da ga je ubio, nego sad želi okaljati i uspomenu na njega. Teo pita oca je li istina da mu je brat bio drogiran kada se dogodila nesreća, ali otac to niječe. Roberta izaziva Joaquinu nesreću, kako bi mu se osvetila. Karen poziva prijatelje u kafić za koji kaže da je Nicov, ali u kafiću jedan od konobara kaže Diegu da je vlasnik Jacobo Rosen, otac Nicove djevojke Karen.

Epizoda 45/215;
Alma se uplaši kad vidi Robertu na podu. Roberta je uvjerava da je samo vježbala jogu. Prepričava Almi propalo ljubavno iskustvo s Joaquínom, te joj kaže da joj je samo ponos povrijeđen i da to nije bila prava ljubav. U kafiću nitko od učenika nema novca da plati račun, pa se ponude da pjevaju. Svi su na pozornici kada stiže Franco, koji ljutito upozorava Miju da ide u školu povući njezinu dozvolu za izlazak, jer želi biti siguran da će ona učiti, a ne pjevati. Celina kaže Miji da je Vico izašla s Miguelom i spavala s njim. Vico moli Miguela da nikome ne govori o njihovu izlasku, jer joj je žao Celine. Miguel joj odgovara da se zapravo boji da će Mija saznati i da je neće prihvatiti.

Epizoda 46/215;
Pilar kaže Joaquínu da je dobio što je zaslužio kada trči za krivim curama. On je na to pita je li možda ona prava. Vico predbacuje Celini što je rekla njezinu bratu da je Miguel proveo noć kod nje. Vico kaže Miji i Raquel da su ona i Miguel zajedno. Mia pita Miguela može li možda hodati s nekom curom, koja nije njezina prijateljica. Mabel kaže Diegu da će ga odvesti iz škole, jer mu otac više ne želi plaćati školarinu. Yuli kaže Nicu da ju je zvala Karen i da je bila očajna, jer ga je vidjela kako gleda neku drugu curu. Nico joj odgovara da voli Lupitu i da se nikada neće vjenčati s Karen. Yuli napravi scenu kada sazna da Karen nije židovka, nego katolkinja i kaže da bi to njezina oca moglo stajati života. Diego govori Tomasu da će ga otac ostaviti u bijedi samo da bi izvršio pritisak na majku da se ne rastanu i da mu je sinula ideja da joj pomogne tako da otme sam sebe.

Epizoda 47/215;
Kako bi se osvetile Joaquínu, Roberta i Mia šalju anonimno pismo u kojem piše da je Joaquín gay. Celina kaže Vico da je znala da još voli Miguela i bez obzira na to je petljala s njim. Nakon toga djevojke se fizički obračunaju. Mia kaže Miguelu da je uspio u svojoj namjeri ako je htio da se njezine prijateljice potuku. Joaquín predbacuje Pilar, jer misli da je ona poslala anonimno pismo. Ona je sigurna da su ga napisale Mia i Roberta i da mu može pomoći osvijetliti obraz. Nico kaže Lupiti da je mislio da je voli, ali da zapravo voli Karen i da zato želi da prekinu. Mia nastoji razgovarati sa svojim ocem, ali ne uspijeva pa joj Alma kaže da će joj pomoći ako mu želi održati lekciju. Alma zove Franca da mu kaže da mu je kći bolesna. Nico veli Miguelu i Diegu da ih vlasnik kafića u kojem su pjevali želi zaposliti. Enrique kaže Tomasu da mora potražiti pomoć ukoliko je uistinu Diegov prijatelj, jer ovaj namjerava učiniti veliku pogrešku. Alma kaže Francu da je strašno da ga moraju zvati da mu priopće da mu je kći bolesna.

Epizoda 48/215;
Alma kaže Francu da joj je toliko stalo do Mije da je bila s njom kada ju je prvi put jedan dečko povrijedio. León veli Diegu da ostaje u školi i da će zbog sigurnosti imati tjelohranitelje, jer je primio prijetnje smrću. Gospodin Mendiola poziva na red ravnatelja Gandiu, jer se Franco Colucci tužio da u školi nema autoriteta te da ljudi iz zabavnog života drže satove. Upozorava ga da će ga smijeniti ako ne dovede školu u red. Pascual kaže Galiji da mu je dosta i učenika i roditelja, da bi najradije pobjegao, ali da samo tako može osigurati budućnost sebi i svojoj kćeri. Franco se zabrine kada mu Miguel kaže da bi si Mija, zbog depresije uzrokovane onim što joj je učinio Joaquin, mogla nauditi. Mia kaže Vico da je Iker idealan kandidat za Celinina dečka. Diego daje Štakoru novac, jer će mu on pomoći izvesti otmicu.

Epizoda 49/215;
Tomas kaže profesoru Madariagi da će Diegu u njegovu planu pomoći čovjek, kojeg zovu Štakor. Štakor radi kao tjelohranitelj za njegova oca. Moli ga da nikome ne kaže tko mu je sve ispričao, jer će Diego prestati s njim razgovarati. Profesor Madariaga obavijesti Leona o Diegovu planu, no kako mu on ne vjeruje, kaže mu da mu nema razloga lagati i da Diego to vjerojatno čini da privuče njegovu pažnju. Leon kvari Diegov plan i Štakora odvode u zatvor. Enrique kaže Diegu da je zbog svoje ideje poslao jednog čovjeka u zatvor i da nije mislio na patnju svoje majke te da se ponaša jednako kao i njegov otac. Leon kaže Mabel da, za Diegovo dobro, ponovno razmisli o svojoj odluci o razvodu. Diego glumi da je ljut i veli Tomasu da zna da ga je on odao profesoru Madariagi. Tomás odgovori da je to učinio jer mu je prijatelj.

Epizoda 50/215;
Alma predbacuje Francu zato što ju je tražio kada je morao rješavati probleme svoje kćeri. Celina pita Miguela zašto se baš morao zagledati u Vico i pita ga da li je voli. Roberta pita Celinu želi li pjevati u grupi. Roberta i Lupita misle da Jose krade hranu kako bi je prodala. Ona ih upoznaje s obitelji kojoj nosi hranu, i kaže im kako su to ostaci iz kantine. Isto im tako objasni da joj je prijenosno računalo poslao njezin mentor da bi se njime koristila i da bi bili u kontaktu, ali da to nije još nikad učinila. Leon kaže Diegu da mu je majka odustala od razvoda, da će biti uz njega kroz cijelu kampanju. Alicia kaže Lupiti i Roberti da Jose ima specijalno dopuštenje za izlaske.

Epizoda 51/215;
Roberta kaže Lupiti da Jose želi napustiti školu zbog nje. Njih dvije će je pokušati uvjeriti da su joj samo željele pomoći. Profesorica Hilda se uzruja, jer Lupe kasni na sat. Galia kaže Enriqueu da želi biti onakva kakva jest, iako se brine zbog nečije reakcije i njih dvoje će se poljubiti. Profesorica Lulú ih vidi, a Enrique joj želi objasniti što se dogodilo. Jose kaže Roberti da oprašta i njoj i Lupiti, no da odlazi u sirotište, jer ova škola nije za nju. Lopov se sprema napasti Jose, no Roberta je brani i govori joj da se mora vratiti s njom u školu, jer su ulice opasne. Ravnatelj kaže Almi da će morati izbaciti Robertu pred svim učenicima, iako je ona kći žene koju je volio.

Epizoda 52/215;
Galia ljubi Enriquea, a on joj govori da bi trebala biti svoja, no i da ne bi smjela pogrešno tumačiti stvari. Diego govori majci da ga je razočarala kada se vratila ocu, na što ona kaže da je htjela da otac pati. Diego kaže da se vratila jer voli udobnost i da se zbog toga i udala za njegova oca. Ravnatelj prijeti Roberti da će je izbaciti iz škole zato što je pobjegla, no ona kaže da je to učinila jer je išla doktoru zbog napadaja panike te nije htjela da itko sazna za to. Pascual želi da Pilar zavede Joaquína, no ona mu kaže da je Joaquín gay i da ne obraća pozornost na nju. Gospodin Mendiola naređuje ravnatelju da zaposli Estebana kao voditelja i kaže da objašnjenje nije potrebno.

Epizoda 53/215;
Ravnatelj obavještava učenike da se Esteban vratio poslu voditelja te im daje nove upute vezane uz njihovo ponašanje. Profesor Madariaga pokušava razgovarati s Diegom. Diego mu kaže da je licemjeran kao i njegov otac, jer se ljubaka s ravnateljevom ženom. Roberta kaže Miguelu da Giovanni ne izlazi sa Celinom samo kako bi joj učinio uslugu i iako joj Celina nije prijateljica, ne želi je povrijediti. Miguel joj obećava pomoći. Miguel kaže Giovanniju da pazi što radi s Celinom, a Giovanni kaže da izlazi s njom samo iz sažaljenja. Miguel ga bijesan udara. Roberta i Celina pjevaju za vrijeme pokusa. Diego kaže Roberti da bi trebala pjevati, ne plesati i oni se posvađaju. Diego kaže Nicu da u grupi ne mogu biti i on i ona.

Epizoda 54/215;
Miguel govori Roberti i Diegu da će oboje biti članovi grupe te da Diego ne bi smio vikati na Robertu, a da bi Roberta trebala poštovati Diegove pjesme. Lupita, Roberta i Jose se dogovaraju da će zauvijek biti prijateljice. Mía je bijesna kada joj Peter kaže da mora ići na paradu s Miguelom. Alma kaže Pepi da otkaže sve njezine obaveze, jer želi biti sa svojom kćeri. Galia kaže Pilar da je odlučila upisati postdiplomski iz psihologije. Pilar joj kaže da će se morati povući kada dobije diplomu. Alma kaže Roberti kako će dovesti Marcelina. Celina dobiva poruku od Giovannija, koji joj kaže da ne može biti s njom te ona govori Vico kako je ljudi uvijek iznevjere. Lupitina majka dolazi po Dulce kako bi je odvela iz škole te bijesno kaže Mayri da će joj se učenici rugati zbog bolesti.

Epizoda 55/215;
Alma kaže Roberti kako je otkazala svoj nastup da bi provodila više vremena s njom te vodi Marcelina i Lupitu njezinoj sestri Dulce. Roberta kaže Jose da bi trebala ići van s prijateljima i ne zna kako da se riješi mame. Lorenzo predlaže Pascualu da osnuje zakladu i iskoristi je kao paravan za pranje novca. León zove Diega telefonom te ga Roberta uvjeri kako spava s Diegom. Kaže Diegu da je to posljednji put da ga je spasila, no da to neće uvijek moći činiti. León ponosno kaže Mabel da je njegov sin Don Juan. Roberta govori Celini da ne bude tužna zbog Giovannija, jer je on htio izaći s njom samo kako bi nekome učinio uslugu. Mía tvrdi da to nije istina. Celina se naljuti te joj kaže da se prestane miješati u njezin život. Diego kaže Roberti da joj njegov tata nije povjerovao te da je htio razgovarati s njim, no on je to odbio. Roberta mu čestita što se suočio s ocem.

Epizoda 56/215;
Roberta pita Lupitu zašto je odvela njezinu majku u bar, no ona joj govori da se ne žali i da je zabavljala ljude. Mía i Celina se pomire, no Celina joj kaže da gleda svoja posla. Miguelova majka dolazi u školu te zahtijeva da joj objasni zašto pohađa tu školu, a ne fakultet. Vico govori Miguelu da mu je loža uništila odjeću i da je razlog sigurno to što hoda s njom te kako bi bilo najbolje da prekinu. Alma kaže Roberti kako joj je doktor rekao da nije dobro te da ne bi trebala biti sama za vrijeme napadaja panike. Roberta joj kaže da je to izmislila, no Alma kaže da je prvi simptom negiranje bolesti te otkazuje svoje obaveze kako bi bila s njom. Franco i Miguelova majka upoznaju se.

Epizoda 57/215;
Franco poziva Miguela i njegovu majku da provedu Božić kod njega. Mía i njezini prijatelji odlaze na novogodišnje putovanje. Esteban okrivljuje Míju da mu je ogrebla auto. Miguelova majka opet pita Miguela za objašnjenje zašto pohađa srednju i zašto je tako blizak s Coluccijem. Miguel kaže da želi osvetiti očevu smrt. Alma i Franco dožive nesreću. Alma je ozlijedila glavu i krvari. Tomás traži Diega da mu pozajmi novac, kako bi platio okladu. Alma uvjerava Franca da se ozbiljno ozlijedila. Esteban govori Jose da očekuje da izvrši ono što je tražio od nje, no ona kaže da je nastava završila. Profesor Carlos nalazi Robertu koja šalje poruku Diegu.

Epizoda 58/215;
Roberta izmišlja profesoru Carlosu da su ona i Diego u vezi. Mayra poziva učenike na zabavu u svome susjedstvu. Mayra razgovara s ravnateljem i moli ga da dopusti učenicima da dođu na zabavu. Roberta savjetuje Jose da zamoli voditelja za dopuštenje za Mayrinu zabavu. Roberta govori Teu da se spremi, jer ostatak učenika bježi na Mayrinu zabavu. Mayra poziva Franca na svoju zabavu te ga moli da povede i Míju, jer je tužna. Esteban ulovi dečke u pokušaju bijega, no dolazi Alma i kaže mu da je ona odgovorna za njih. Miguel i njegova majka svađaju se, jer se on ne želi vratiti u Monterrey, nego želi osvetiti očevu smrt.

Epizoda 59/215;
Elena kori Miguela zbog mržnje koju osjeća prema Colucciju. Franco sreće Pepu na zabavi te joj poručuje da kaže Almi kako ga nije zastrašila svojim odvjetnicima. Elena govori Miguelu da se ne vraća u Monterrey bez njega te da će se doseliti blizu njega i naći školu za njegovu sestru i posao za sebe. Mía kaže Miguelu da je oduvijek htjela brata. Mía će uloviti dečke kako gledaju sliku gole Vico. Lulú govori Carlosu da je profesor Madariaga naredio natječaj samo za dečke, no Enrique se nije složio s tim. Jose predaje rad profesoru Estebanu, no on joj kaže da nije dobar te da ga mora ponovno napraviti. Lulú kaže dečkima da i skupina muškaraca sudjeluje u pjevanju, no da to bude tajna dok ne kažu curama.

Epizoda 60/215;
Roberta kaže Lupiti i Jose da je Nicov otac teško bolestan i da mora obaviti razne preglede. Roberta pita Diega gdje je ček koji su dobili nakon nastupa u baru i on odgovara da je Nicov otac teško bolestan i treba novac za operaciju. Diego nosi ček Nicu za preglede te mu daje još novca. Miguel traži pozajmicu od Franca, no ne želi mu reći za što mu treba novac. Enrique kori Lulú zato što je isključila cure iz plesnog natjecanja. Lulú mu odgovara da je ona profesorica i ona odlučuje. Profesorica Hilda ponaša se bezobrazno prema Teu pa joj Roberta kaže da nema pravo tako se odnositi prema njemu. Profesorica Hilda žali se ravnatelju na Robertino ponašanje.

Epizoda 61/215;
Profesorica Hilda žali se ravnatelju na Robertino ponašanje. Ravnatelj okuplja učenike pete godine i govori im da će se Roberta ispričati profesorici Hildi. Dolazi i Alma i kaže ravnatelju da je profesorica ta koja je započela svađu te da je Roberta branila Tea jer je profesorica bila bezobrazna prema njemu. Teo je tužan što neće provesti Božić s roditeljima. Roberta ga poziva k sebi. Mía pita Franca zašto je pozvao Miguelovu obitelj na večeru. Diego se ljuti na oca jer je zaprijetio Roberti da ne smije ostati trudna s njegovim sinom kako bi ga vezala za sebe. Tomás provodi Božić kod Giovannija i kaže mu da su mu roditelji super.

Epizoda 62/215;
Franco daje Míji ček i moli je da ga da Miguelu. Miguel pita Míju je li donijela ček, a ona odgovara da mu ga neće dati, jer ne vjeruje da će on tim novcem platiti operaciju Nicova oca. Roberta zahvaljuje Almi na pomoći. Celina zove Robertu kako bi joj rekla da će Nicov otac biti operiran. Ravnatelj Gandía kaže profesorici Hildi da mora otići dok se situacija s učenicima ne smiri. Mayra kaže profesoru Madariagi da je saznala da Lulú i profesor Carlos izlaze, iako je on oženjen. Celina govori Roberti da ju je Mía zamolila da nikome ne kaže za Nicova oca, jer je mislila da je Miguel samo zafrkava. Roberta joj kaže da je glupa i da će joj se osvetiti.

Epizoda 63/215;
Roberta uvjerava Míju da je njezin otac doživio nesreću i umro. Franco se iznenadi kada otkrije da je Valeria Almina nova odvjetnica. Moli je da mu oprosti zbog boli koju joj je nanio, no ona mu govori da ju je ostavio zbog Marine. Ravnatelj Gandía kaže Roberti da se mora ispričati Míji, jer ju je uvjerila da joj je otac umro. Ona mu odgovara da ju je Mía uhodila. Ravnatelj govori objema da se moraju ispričati jedna drugoj zato što će inače napisati izvještaj o tom događaju. Valeria moli Franca da se nađu te mu kaže kako je otkrila da Alma laže, jer je zaradila samo nekoliko modrica. Joaquín kaže Tomásu da će morati raspačavati drogu za njega želi li novac. Cure iz petog razreda dogovorile su se da će ignorirati Lulú jer ih je isključila iz plesnog natjecanja.

Epizoda 64/215;
Meč u deset rundi završava izjednačenim rezultatom. Pojavljuje se anonimno pismo u kojem piše da su se Mía i Roberta borile za Joaquínovu ljubav. Tomás kaže Joaquínu da ne želi više prodavati drogu, no Joaquín mu odgovara da kada jednom uđe u to, više ne može izaći i da mora i dalje raditi za njega. Marcelino kaže Almi da je vidio odvjetnicu i Franca u istom restoranu gdje su oni. Alma poludi i kaže da joj odvjetnica ne želi pomoći jer ju je Franco potkupio. Nico kaže Lupiti da će napustiti školu kako bi se mogao zaposliti i pomagati svojoj obitelji. Lupita ga nagovara da to ne učini. Ravnatelj poziva Míju i Robertu te ih moli da objasne pred roditeljima zašto su se tukle. Mía im govori kako ju je Roberta uvjerila da joj je otac umro. Roberta kaže da je to učinila jer Mía nije htjela dati Miguelu ček kojim bi platio operaciju Nicova oca.

Epizoda 65/215;
Mía će se ispričati Nicu i dati mu bombonijeru za oca. Carlos pronalazi neke ispite i pokazuje ih ravnatelju. Gandía mu kaže da je Diegov ispit prazan, a da mu je Madariaga dao ocjenu sedam. Carlos mu govori da ne bi bilo fer suspendirati profesoricu Hildu. Vico kaže Celini da je njezin spoj s Augustom dio Míjina plana, jer ga je ona zamolila da izađe sa Celinom. Profesor Madariaga nailazi na dvojicu učenika koji se spremaju konzumirati drogu. Odgovaraju mu da ju je Joaquín nabavio za njih. Mía zove Almu i pita je li istina da njezin otac izlazi s odvjetnicom. Celina govori Míji da, nakon onoga što joj je rekla Vico, više nikad neće razgovarati s njom.

Epizoda 66/215;
Miguel i Jose Lujan govore profesoru Madariagi što Carlos pokušava učiniti s ispitima. Pascual pita profesora Madariagu je li istina da je dao Diegu sedmicu za prazan ispit. Carlos ga optužuje da mu Diegov otac plaća kako bi njegov sin prolazio ispite. Yuli, Nicova majka, moli ga da napusti školu kako bi bio uz oca. On pristaje, no traži od nje da mu dopusti da ode na putovanje za kraj godine, koje prijatelji organiziraju za njegov oproštaj. Mía pokušava razgovarati s Celinom, no Celina to ne želi. Nico kaže Miguelu i Teu da je to oproštajno putovanje, jer će napustiti školu kada se vrate. Profesor Madariaga govori ravnatelju da je naišao ne učenike koji su se spremali konzumirati drogu, i da je Joaquín Mascaro taj koji je nabavlja.

Epizoda 67/215;
Joaquín je pozvan u ravnateljev ured zbog droge. Lagat će ravnatelju i profesoru Madariagi i reći će im da je Tomás taj koji raspačava drogu. Roberta primjećuje da je Celina tužna i pita je zbog čega je takva. Celina joj kaže da je Mía zamolila Augusta da izađe s Celinom, a ona je mislila da je Augusto sam htio izaći s njom. Roberta optužuje Almu da ju je slijedila, no Alma kaže da je to učinila iz ljubavi. Ravnatelj Gandía optužuje profesora Madariagu da je pozvao Tomásove roditelje u školu te mu kaže da otkaže sastanak. Roberta i Mía govore roditeljima da ne žele provesti novogodišnju večer s njima. Svi učenici petog razreda pripremaju tulum na plaži.

Epizoda 68/215;
Alma i Franco sreću se u restoranu. Priznaju da njihova djeca nisu htjela provesti novogodišnju večer s njima te je odlučuju provesti zajedno. Diego i Roberta plešu na tulumu. Diego je pita zašto ne voli svoju majku i ona odgovara da je doživljava kao sestru. Mía je pijana te pokuša skočiti u more, no Miguel je sprječava. Jose Lujan krade papire iz zbornice. Esteban otkriva da su nestali neki papiri i kreće u potragu za njima. Pokuša okriviti Jose, no Teo kaže da ih je on uzeo. Nico govori Lupiti da je odlučio ostati u školi, no morat će i dalje hodati s Karen, jer mu inače mama neće dopustiti da ostane u školi.

Epizoda 69/215;
Facundo, Diegov prijatelj, traži ga kako bi mu dao CD, no Roberta mu kaže da će mu ga ona dati. Mía zove Petera i pita ga je li mu njezin otac rekao da izlazi s Valerijom. Tomásov otac dolazi u školu, no profesor Madariaga mu ne spominje incident s drogom. Tomásov otac kaže ravnatelju da je saznao da ovaj otvara zakladu i da želi sudjelovati u njoj. Tomás kaže Giovanniju da će izbaciti dva dečka iz petog razreda zbog drogiranja i da je Joaquín imao sreće što ga nisu ulovili.

Epizoda 70/215;
Tomás govori Giovanniju i Diegu da je Joaquín taj koji prodaje drogu i da je i on radio za njega, a sad ga više ne pušta na miru. Mía i Celina otkrivaju da im je Vico lagala za Augusta i pomire se. Vico spletkari s Miguelom i govori mu da joj je Mía rekla jako ružne stvari zbog Celine. Miguel kaže Míji da će platiti za ono što je učinila Vico i Celini. Nico govori svojoj majci da ne želi napustiti školu. Joaquín kaže Tomásu da će prodavati drogu izvan škole zbog incidenta s učenicima iz petog razreda. Tomás mu govori da to više ne želi raditi i Joaquín mu prijeti da će reći ravnatelju da prodaje drogu.

Epizoda 71/215;
Valeria se naljuti na Franca kada pronađe ljubavnu poruku u njegovu mobitelu. Profesor Gandía optužuje Tomása za prodaju droge i prijeti mu izbacivanjem iz škole. Joaquín govori Pilar da Tomás prodaje drogu i želi ga optužiti jer nije više htio prodavati. Vico moli Míju i Celinu za oprost, no Celina joj govori da je umorna od njezinih laži i da ona ne zna što znači biti prijateljica. Tomás kaže Giovanniju da će pobjeći iz škole, jer će ga roditelji izbaciti iz kuće i poslati u zatvor saznaju li što se događa. Kaže mu da mu je profesor Madariaga obećao pomoći. Miguel upozorava Joaquína da poduzme nešto kako bi očistio Tomásovo ime ili će ga oni prisiliti na to. Profesor Madariaga govori Gandiji da će pozvati policiju ako ravnatelj ne bude htio istražiti dilanje droge u školi.

Epizoda 72/215;
Profesor Gandía ljutito govori Lulú da je koreografija koju je naučila cure idealna za kabaret. Lulú pita cure zašto su to otplesale. Roberta joj kaže da ih je iznevjerila i nije se nikad pitala što žele učenice. Joaquín govori profesoru Gandiji da Miguel pomaže Tomásu u prodaji droge. U trgovačkom centru Mía uvjerava policajce da je Miguel slijedi. Alma govori Pepi da će smisliti način da uništi romansu Franca i njezine bivše odvjetnice jer ju je izdala. Profesor Madariaga kaže profesoru Gandiji da je riješio problem s drogom te da će razgovarati s Joqauinom jer je siguran da on stoji iza svega. Gandía govori Lorenzu da Joaquín nije umiješan u dilanje droge, s čime se Lorenzo ne slaže. Nico kaže Lupiti da će njegov otac biti otpušten iz bolnice.

Epizoda 73/215;
Miguel upozorava Míju da mu to više ne čini, jer će požaliti. Ljuta Roberta traži od svoje majke da joj objasni što ima s Míjom. Alma joj govori da je Mía htjela znati više o Valeriji, ženi s kojom hoda njezin otac, i da joj je ona rekla neke stvari, no da nisu prijateljice. Enrique savjetuje Galiji da bude blizu Pilar, jer hoda s Joaquínom, a on je uvjeren da je Joaquín upleten u dilanje droge. Alma pomaže Míji pronaći oca te doznaju da je Franco otišao na vikend s Valerijom. Julieta govori Miguelu da joj se već dugo sviđa, no da je mislila da on hoda s Míjom. Mía čuje njihov razgovor u trenutku kad Miguel govori da ona nije tip žene koja mu se sviđa.

Epizoda 74/215;
Mía otrči kada čuje Miguela da govori Julieti da ona nije njegov tip cure i da on nema nikakve veze s njom. Mayra se svađa s Rosom pokušavajući joj objasniti da Dulce mora biti među ljudima, a ne izolirana i daleko od svih. Jacobo kori Nica, jer je iznevjerio Karen i upozorava ga da mu neće dopustiti da je povrijedi. Moli ga da joj kaže da je više ne voli ako je to istina i da će ona shvatiti, iako će njezini roditelji patiti zbog toga. Roberta se igra s Dulce, no dolazi Rosa i izbacuje je iz kuće. Mayra joj kaže da je poludjela i da Roberta ne ide nikamo jer je kuća i njezina. Pilar daje Vico plišanu igračku, kao zamjenu za Míjino i Celinino prijateljstvo.

Epizoda 75/215;
Miguel provocira Míju i iznenadi se kada ona ne reagira na njegove provokacije. Galia pita Pilar drogira li se Joaquín, a ona odgovara da je probao drogu i da mu se nije svidjela. Sigurna je da je ne konzumira, jer živi samo za sport. Alma govori Mayri da Robertin otac želi odvesti Robertu. Franco govori Míji da nije radio tijekom vikenda i da joj je lagao jer je još doživljava kao dijete. Mía kaže kako je nije briga za nju. Franco kaže Valeriji da je Mía ne želi upoznati i da je rekla jako ružne stvari o njoj.

Epizoda 76/215;
Alma moli Pascuala da joj pomogne kako Antonio ne bi odveo Robertu u Španjolsku. Alma kaže Francu da Robertu otac želi odvesti u Španjolsku i da odvjetnik ne može garantirati da će je vratiti. Franco joj govori da zakon štiti majke. Franco pokušava nagovoriti Míju da upozna Valeriju, no ona to odbija i prigovara mu što izlazi s odvjetnicom dok ona provodi vikende sama u školi. Marcelino kaže Roberti da njezina majka provodi dane plačući jer je otac želi odvesti. Mía kaže Vico da je zabrinuta za nju jer uzima darove od svih dečki s kojima izlazi i da joj je jasno da želi da njezin tata to primijeti, ali da je odabrala pogrešan način. Antonio i Alma dolaze zajedno u školu kako bi obavijestili Robertu da ide s ocem u Španjolsku.

Epizoda 77/215;
Miguel objašnjava Julieti da je on napisao samo glazbu, a Mía tekst. Profesor Madariaga uvjerava Robertu da mora razgovarati s roditeljima. Alma joj govori da je voli i da je učinila sve što je mogla da je otac ne bi odveo, no nije uspjela u tome. Antonio joj govori da želi živjeti s njom. Roberta mu kaže da se samo želi osjećati manje krivim jer ju je napustio i da će otići s njim jer mora, iako ga ne voli. Mía pokušava nagovoriti oca da izvede Aliciju kako bi joj zahvalio za pomoć koju je pružila Míji. Joaquín i Vico se poljube. Pilar će ih vidjeti, a Vico će joj reći da ju je Joaquín samo tješio.

Epizoda 78/215;
Diego traži da mu Roberta objasni što je radila s Facundom. Ona mu govori da je u oba benda i da će ostati kod Facunda, jer tako ne mora moliti oca za dopuštenje. Valeria prekida s Francom kada joj on kaže da ga je Mía zamolila da izvede Aliciju na večeru kako bi joj zahvalio. Valeria mu govori da ne želi biti s njim ako je Mía tako teško dijete. Diego moli Robertu da izađe i razgovara s roditeljima jer su joj donijeli dar. Mía kaže voditelju gdje se Miguel i Julieta ljube i tuži ih ravnatelju. Ravnatelj javlja Miguelovoj majci da će vjerojatno biti izbačen. Mayra kaže Miguelu da njegova majka očito ne želi da on pohađa školu i da joj je bilo drago kada je čula da će ga izbaciti.

Epizoda 79/215;
Profesor Madariaga optužuje Lulú da nije rekla istinu učenicima i da je dala otkaz, a da mu nije rekla. Mía moli oca da u školi kaže koju dobru riječ za Miguela kako ga ne bi izbacili, no da mu ne kaže da ga je ona to zamolila. Voditelj dobije anonimno ljubavno pismo i misli da ga je poslala Mía. Mía kaže Almi da su njezin otac i Valeria prekinuli. Mía govori Vico da sama sebi čini loše zato što se potajno viđa s Joaquínom te da bi on ostavio Pilar i bio s njom bez skrivanja da je stvarno voli.

Epizoda 80/215;
León je iznenađen kada mu doktor Lemus kaže da je Diego djevac. Govori mu da se mora opustiti, jer je jako mlad i normalno je da se osjeća nervozno. Lulú moli učenike da joj oproste što nije bila iskrena prema njima i moli ih da je prime natrag. Celina kaže Míji da izlazi s Augustom i da neće moći doći na pokus te je moli da je zamijeni. Joaquín pokušava zavesti Vico, no ona mu govori da ne želi potajno biti s njim. Moli ga da ostavi Pilar ili će prekinuti s njim. León kaže Mabel da je Diego djevac i da će se on pobrinuti da to prvi put učini s nekime kome vjeruje. Facundo pita Diega je li zaljubljen u Robertu. Diego mu kaže da je obožava i da bi umro bez nje te ga moli da je izbaci iz benda.

Epizoda 81/215;
Giovanni ulazi u Míjinu sobu, kako bi joj ponudio moralnu podršku. Ona mu obećava da će razgovarati sutradan i moli ga da ode, jer će oboje biti kažnjeni ako ih uhvate. Valeria zahvaljuje Francu na cvijeću koje joj je poslao, no boji se da će ih Mía razdvojiti. On joj govori da kao žena mora razumjeti Míju i da on ne zna kako da se u ovoj situaciji postavi prema Míji. Članovi lože uzrujani su jer Miguel hoda s Julietom te žele poduzeti nešto kako bi on napustio školu.

Epizoda 82/215;
Franco govori Míji da se pomirio s Valerijom i da je ona želi upoznati. Budući da su obje žene, mogle bi se slagati. Joaquín prekida s Pilar, jer ona ne želi seks s njim. Roberta govori Leónu da je prekinula s Diegom jer može biti s njim kad god poželi. León kaže Diegu da mora vratiti Robertu. Esteban kaže Vico da prestane slati anonimna pisma i pretvarati se da ih je poslala Mía ili će je izbaciti. Bijesna Vico udari Míju jer misli da je ona rekla Estebanu za anonimna pisma. Diego govori Roberti da može srediti s ocem zabranu izlaska iz zemlje, ali ona mora uvjeriti njegova oca da su opet zajedno. Ravnatelj govori Míji da je odabrana kao model za nove letke o školi i da će je fotografirati Vanessa.

Epizoda 83/215;
Valeria se pretvara da je fotografkinja kako bi bila blizu Míje. Miguel govori Míji da nije dobro za nju biti prijateljica s Estebanom. Roberta kaže Míji da je neće biti mjesec dana i da je netko treba zamijeniti u bendu. Mía se slaže i govori joj kako je pjevanje oduvijek bio njezin san. Roberta joj zahvaljuje što ju je spasila od Estebana. Alma govori Roberti da još iste noći mora otputovati s ocem. Miguel kaže Míji da ne vjeruje Estebanu. Vico vraća Míji stvari koje joj je darovala i kaže joj da je Joaquín već ostavio Pilar zbog nje. Kaže joj da sad ima osobu koja joj mnogo znači dok je Mía sama. Mía odgovara da je žali jer ne voli ni sama sebe. Miguel izaziva Estebana i upozorava ga da se pazi jer sada nema ravnatelja, koji ga čuva.

Epizoda 84/215;
Miguel i Esteban započinju tučnjavu. Mía ih razdvaja i vodi Miguela u svoju sobu kako bi mu previla rane. Joaquín prekida s Vico govoreći joj da ne želi da joj ljudi iz lože naude. Ona mu kaže da će je on zaštititi, no Joaquín odgovara da je u loži mnogo ljudi. Joaquín govori Pilar da mu je žao što je prekinuo s njom, jer ne može živjeti bez nje. Moli je da mu se vrati i obećava da će biti dobar. Esteban kaže Miguelu da je stekao strašnog neprijatelja. Miguel mu kaže da se ne boji i da je siguran da on pripada loži. Pilar govori Vico da ju je Joaquín zamolio da mu se vrati i da je pristala. Franco moli Miguela da dođe na večeru kako bi upoznao Míju s Valerijom.

Epizoda 85/215;
Julieta pazi na Miguela. On je optužuje da mu nije rekla kako se viđa s bivšim dečkom. Julieta kaže kako to čini samo da bi malo istražila ložu i da će prekinuti s njim ako Miguel to želi. Roberta je u Španjolskoj i moli oca da joj dopusti da razgovara s majkom. On odbija i govori joj da je došla živjeti s njim. Roberta mu odgovara da ga ne bi voljela ni da žive stotinu godina zajedno. Valeria kaže Francu da je Mía kći kakvu bi svatko poželio. Provela je cijeli dan s njom i namjerava je pridobiti i poslije joj reći tko je ona. Roberta pita Tea je li zaljubljen. On odgovara da jest, no da je ta ljubav nemoguća, jer dotična cura nikad ne bi bila s njim.

Epizoda 86/215;
Marcia, Teova majka, uzruja se i moli ga da ne poziva previše ljudi k sebi. Miguelu je neugodno i govori mu da će ostati samo kratko. Miguel moli Tea uslugu. Trebao bi postati dio lože, no Teo se boji da bi ga mogli otkriti. Jose kaže da to ne bi trebao učiniti ako se boji, a Teo kaže da se ne boji, jer bi Miguel mogao nastradati. Joaqin inzistira na tome da Pilar uzme drogu i spava s njim, no ona to odbija, jer ne želi postati ovisna. Osim toga, obećao je da neće biti droge, no ona uviđa da je Joaquín ovisnik. Mía shvaća da je Vanessa u stvari Valeria i poludi. Pascual će uloviti Pilar i Joaquína dok vode ljubav i reći će Galiji da ne zna što da učini s Joaquínom, a da ne ugrozi svoj posao. Paola pokušava zavesti Diega. On joj priznaje da je djevac.

Epizoda 87/215;
Diego govori Paoli da se srami što je djevac. Ona ga shvaća i to joj ne smeta. Franco zabrinuto zove Miguela i govori mu da potraži Míju, jer ne zna gdje je. Vico je s Joaquínom u krevetu i moli ga da joj se vrati, no on ne želi. Kaže joj da je opet s Pilar. Pascual ulazi u sobu i govori mu da ga je već dva puta uhvatio kako pokušava zavesti cure i da će ga izbaciti iz škole. Alma kaže Francu da je Mía kod nje. León odlazi k Paoli da joj plati što je spavala s Diegom. Ona ne želi novac, jer je Diego bio nervozan i nije bilo ničega. León joj govori da Diego mora izgubiti nevinost još istu večer. Mía kaže tati da se Valeria samo želi osvetiti poduzetniku, koji ju je ostavio pred vjenčanje.

Epizoda 88/215;
Joaquín traži Pilar. Ona mu bijesno odgovara neka radije ide tražiti Vico, no on joj kaže da ih Vico samo želi rastaviti. Govori joj da ga šalju na vojnu akademiju. Rodrigo i Miguel se posvađaju. Teo koristi tu priliku i zbližava se s Rodrigom. Govori mu kako je pokazao stipendistima gdje im je mjesto i da je njegov brat pripadao loži i mrzio stipendiste. Rodrigo mu kaže da ga podsjeća na brata koji je bio grub prema stipendistima i pita ga bi li se htio učlaniti u njihovu grupu.

Epizoda 89/215;
Uzrujan Antonio govori Roberti da bi ga mogli tužiti zbog toga što je ona bacala stvari kroz prozor. Roberta je u kazni. Pascual kaže Pilar da je ne želi vidjeti blizu Joaquína i da će ga izbaciti iz škole. Pilar mu kaže da će učiniti ono što misli da treba, jer je dovoljno odrasla. Joaquín moli Pilar da mu oprosti. Valeria priča Míji o njezinoj majci. Kaže joj da bi morala biti vrlo zrela da prizna da joj je majka bila skitnica koja se družila s ovisnicima i pijancima te da je ljubav njezinih roditelja umrla mnogo prije smrti njezine majke. Mía pita oca da li je njezina majka uistinu bila skitnica i ovisnica. Franco to niječe i govori joj da je ona bila divna žena i da je nikada nije zaboravio.

Epizoda 90/215;
Esteban će uhvatiti Tomása, Giovannija i Diega kako gledaju pornofilm te ih želi tužiti ravnatelju. Pilar govori Vico da je znala da joj ne može vjerovati i samo se pretvarala da su prijateljice, kako bi mogla paziti na nju. Upozorava je da se ne približava Joaquínu i njoj, jer će inače reći ocu da je izbaci iz škole. Julieta i Miguel prekidaju. Ona mu kaže kako je očito da mu se sviđa Mía te ne želi biti povrijeđena. Teo bijesno kaže Miguelu da ga ne podnosi i oni se potuku. Franco je ljut na Valeriju, jer je rekla Míji da joj je majka bila skitnica. Govori joj da prošlost njegove žene pripada njemu i da je on taj koji će odlučiti kada o tome razgovarati s Míjom. Valeria se uzruja, no pretvara se da se slaže s njim. Abraham posjećuje Lupitu u školi.

Epizoda 91/215;
Lupita objašnjava Míji da je tučnjava između Tea i Miguela bila samo gluma, jer je Teo postao član lože kako bi im pomogao. Zbog toga se mora pretvarati da mrzi dečke stipendiste. Vico se priprema uzeti drogu, no Mía je sprečava i moli Celinu da joj pomogne i pripazi na Vico, no da to ne spominje Augustu. Jose Lujan govori Almi da je napisala nekoliko pisama Teu potpisujući se kao Roberta i da se zahvaljujući tome Teo promijenio. Problem će nastati kada se Roberta vrati i otkrije to. Alma kaže Lujan da će pokušati srediti taj problem. Luisa će sresti Noru, Tomásovu majku. Alicia kaže Giovanniju da je njezina majka bila sluškinja Tomásove majke. On odgovara da je gospođa na koju misli njegova dadilja koja je luda i misli da mu je majka te se liječi zbog toga.

Epizoda 92/215;
Miguel objašnjava Estebanu i Míji da se poslužio ženskim toaletom, jer muški nije radio te da je nije špijunirao. Profesor Madariaga govori Vico da griješi što misli da je svi mrze. Mía kaže Vico da je još njezina najbolja prijateljica i zagrle se. Mía moli Celinu da opet bude Vicina prijateljica. Miguel kaže Julieti da za njega Mía ne postoji i želi opet biti s njom. Ona pristaje, no moli ga da nikada više ne izgovori Míjino ime. Mía kaže Miguelu da Esteban nema veze s ložom. Diego bježi iz škole kako bi vidio Paolu, a Tomás kako bi vidio Lulú. Mía pita Estebana što osjeća prema njoj. On odgovara da njegovi osjećaju pripadaju snovima, a snovi se nikad ne ostvaruju.

Epizoda 93/215;
Esteban govori Míji da je pazio na nju jer je zbunjen, ali ne želi biti njezin spasilac. Govori joj da ona mora prekinuti želi li ozbiljnu vezu, a on će je čekati. Tomás dolazi k Lulú s cvijećem i pretuče ga neki muškarac. Cata govori Tomásu da je zgodan i da bi svaka cura bila s njim. Mía govori Vico da joj se Joaquín sviđao kada je došao u školu, no da je hodala s njim kako bi zaboravila nekog drugog. Kaže joj da moraju nešto poduzeti da zaustave Joaquínovu prodaju droge djeci. Diego i Giovanni rugaju se Tomásu kada im on kaže da izlazi s Catom.

Epizoda 94/215;
Alma kaže Lujan da će Roberta srediti problem kada se vrati te odlučiti hoće li biti s Teom. Mía govori Almi da se njezin otac promijenio otkad izlazi s Valerijom i da će poduzeti sve što je moguće kako ne bi otišli zajedno u New York. Ravnatelj kaže profesoru Madariagi da moraju izbaciti Leóna zbog njegove žalbe. Profesor govori Cati da ga je Tomás zamolio da joj kaže kako ne može izaći s njom, no ako želi, mogu izaći njih dvoje. Vico govori Míji da će ona smjestiti Joaquínu, no da je potrebno snimiti njihov razgovor, jer to će biti jedini dokaz da on prodaje drogu. Karen uvjerava Nica da se Lupiti sviđa njezin rođak Abraham. Joaquín donosi paketić s drogom za Vico.

Epizoda 95/215;
Vico kaže Míji da je nervozna, a Mía joj kaže da se ne brine i da je Joaquín nije slijedio. León pita Paolu zašto nije unovčila ček koji joj je dao i govori joj da ne miješa stvari te joj zabranjuje da se ikad više vidi s Diegom. Tomás kaže Cati kako mu je profesor Madariaga rekao da mora pročitati brdo knjiga te joj se ispričava što ju je pozvao van, a nije se pojavio. Diego kaže profesoru Madariagi da će reći istinu, jer ne bi bilo u redu da ga izbace zbog njega.

Epizoda 96/215;
Tomás i Diego rugaju se Giovanniju kada im kaže da je Mía njegova cura i da je ona njega pitala želi li biti s njom. Odvjetnik Robles obavještava profesora Madariagu da će zbog optužbi Leóna Bustamantea ostati bez posla, no da će ga preporučiti drugoj školi koja će mu bolje odgovarati. Alma traži Moncha kako bi joj ispričao nešto više o životu Míjine majke Marine. Joaquín se onesvijesti za vrijeme tjelesnog. Esteban ne želi zvati Hitnu, no profesor Madariaga intervenira nakon što mu Mía kaže da je Joaquín drogiran.

Epizoda 97/215;
Antonio kaže Roberti da se mora ispričati njegovim prijateljima. Ona to odbija i plačući se pretvara da je otac tuče. Alma se sastaje s Francom i govori mu da njegova kći istražuje majčin život. Franco joj kaže da mu neće ona govoriti što da čini sa svojom kćeri. Odvjetnik Robles kaže Pascualu da su ga Joaquínovi roditelji zamolili da mu pruži još jednu priliku. Joaquín neće biti izbačen, a León je povukao optužbe protiv Madariage pa će on dobiti svoj stari posao. Odvjetnik nudi profesoru Madariagi da postane ravnatelj škole, a on odgovara da će razmisliti o tome.

Epizoda 98/215;
Lupita nalazi Míjin dnevnik među Nicovim stvarima i ide ga pitati zašto ga je ukrao. Franco govori Míji da njezina majka nije bila u bendu, jer joj je obitelj bila na prvom mjestu te je moli da ne vjeruje tračevima. Pascual kaže Galiji da odvjetnik Robles želi dati njegov posao profesoru Madariagi. Profesor Madariaga govori Pascualu da neće prihvatiti mjesto ravnatelja jer voli raditi s dečkima. León kaže Paoli da odbije Diega bude li se htio naći s njom i da će joj darovati nakit. Lupita kaže Míji da je njezin dnevnik u Miguelovoj sobi. Mía optužuje Miguela, no on odgovara da ga je slučajno uzeo, ali da ga nije pročitao. Diego pronalazi nakit koji je León darovao Paoli. Kaže joj da njegov otac kupuje u istoj zlatarnici i pita je ima li još kojeg prijatelja.

Epizoda 99/215;
Diego je ljutit i govori Paoli da mu smeta kada mu lažu, jer nije budala i prekida s njom. Jose Lujan udara Estebana i on joj kaže da će biti izbačena zbog neposluha. Celina govori Míji da i nije tako loša stvar ako je Miguel čitao njezin dnevnik, jer ga zanima nešto u vezi s njom i da ne bi trebala biti tako uzrujana. Mía kaže da je riječ o intimnim stvarima i želi mu se osvetiti. Alicia govori Lujan da je suspendirana i da će to morati javiti njezinu skrbniku. Lorenzo kaže Joaquínu da mora reći roditeljima što je učinio ili će on to morati učiniti budući da je odgovoran za njega.

Epizoda 100/215;
Profesor Madariaga pita Jose Lujan ima li problema s Estebanom i govori joj kako je mislio da je ona jaka i samouvjerena, ali zapravo je slaba. Mía govori Raquel da bi se svaki put kada vidi Miguela samog ili s Julietom trebala ponašati kao da je luda za njim. Raquel pristaje pod uvjetom da joj Mía pomogne pridobiti Tomása. Pilar kaže majci da je možda trudna s Joaquínom i misli da on nije prekinuo s njom. Paola traži Diega kako bi mu rekla istinu o svojem životu. Govori mu kako je spavala s nekoliko muškaraca, no prema njemu osjeća pravu ljubav.

Epizoda 101/215;
Galia govori Pascualu da joj se Pilar povjerila i rekla joj da je možda trudna, na što on kaže da je trebala to spriječiti. Galia mu govori da je on kriv, jer ju je gotovo prodao Joaquínu. Diego i Paola će se pomiriti te mu ona govori da će si potražiti stan. Enrique Madariaga intervenira zbog lažnih Estebanovih optužbi na Jose Lujánin račun i zbog Pascualova sudjelovanja u tome te govori Estebanu kako je i sam bio svjedok njegova ružnog ponašanja prema Jose, te je odlučio prijaviti to. Pascual mu govori da to nije potrebno i strogo kažnjava Estebana.

Epizoda 102/215;
U starim novinama, koje je Mía pronašla, piše kako je rock zvijezda umrla u neobičnoj nesreći. Navodno je putovao sa ženom po imenu Marina Cáceres, koja je Míjina majka. Giovanni govori Míji kako će pokušati saznati još informacija te joj savjetuje da razgovara s ocem, jer je on jedina osoba koja bi joj mogla sve razjasniti. Jose Lujan nalazi čudnu poruku koja je poziva da dođe u kanjon kako bi saznala više o svojoj obitelji. Lupita misli da bi to mogla biti nekakva podvala, no Jose Lujan odlazi i nalazi Robertu koja se vratila iz Španjolske. Roberta plače nakon svađe s Diegom i saznanja da je u vezi s Paolom.

Epizoda 103/215;
Paola pita Diega je li Roberta cura koja mu se sviđa. On odgovara da ga Roberta mrzi i da je luda. Paola mu govori da ga ne mrzi, sudeći po njezinoj reakciji. Roberta odlazi u posjet majci, koja se rasplače kad je vidi. Celina pokazuje Míjino pismo Miguelu, govoreći mu da zauvijek odlazi. Miguel joj govori da će potražiti Míju i dovesti je natrag u školu, te je moli da ne pokazuje pismo ravnatelju. Mía traži Almu kako bi joj rekla što joj je Valeria rekla o majci te je pita je li i ona to znala. Alma joj govori da jest i da je zamolila njezina oca da joj to kaže, no Franco joj je rekao da mu ona nema pravo govoriti što mu je činiti.

Epizoda 104/215;
Giovanni govori Celini da joj je on trebao reći da je Mía pobjegla, jer je on njezin dečko. Roberta se naljuti kada sazna da se Mía nalazila s njezinom majkom. Mía kaže da ona nije kriva što Robertina majka katkad radije provodi vrijeme s njom. Profesor Madariaga pita Almu zna li gdje je Mía, a ona mu govori da je Mía otkrila nešto jako. Roberta govori Almi da su je jedine osobe koje je željela vidjeti iznevjerile i da je ona najgora od svih.

Epizoda 105/215;
Gđica Lulú govori profesoru Madariagi da obožava plesati, te da je postala profesorica jer bi njezina obitelj bila šokirana kada bi saznala da je plesačica. Madariaga joj govori da bi se trebala boriti za ono što želi. Jose Lujan povjerava Roberti da je pisala Teu pod njezinim imenom i da su oni sada u vezi. Govori joj da je zahvaljujući tim pismima Teo promijenio izgled i postao sigurniji u sebe. Roberta joj govori da je to u redu ako se sviđa Teu. Galia govori Pascualu da bi se trebala vratiti u školu i pomoći Pilar. Pilar plače i Lupita je pita treba li joj pomoć. Pilar govori Lupiti da je možda trudna i da ne želi imati dijete.

Epizoda 106/215;
Roberta kaže Almi da bi netko mogao pomisliti da je Mía njezina kći i da bi je zaboravila da je ostala još neko vrijeme u Španjolskoj. Govori joj da mora odabrati između njih dvije. Alma joj govori da bi odabrala nju, jer je obožava. Giovanni pita Miguela sviđa li mu se Mía te on odgovara da ga se to ne tiče i da će uskoro uvidjeti da Mía nije prava cura za njega. Miguel govori Míji kako bi bilo pogrešno zaljubiti se u nju, no ne može protiv toga. Kaže joj da misli samo na trenutke provedene s njom te je pita želi li biti njegova djevojka. Ona mu kaže da se zaljubila u njega čim ga je ugledala te pristaje. Roberta upozorava Míju da se kloni njezine majke.

Epizoda 107/215;
Franco govori Almi da puni Míjinu glavu glupostima kako bi je udaljila od njega i upozorava je da je se kloni. Alma mu govori da ne krivi nju zato što nije imao hrabrosti reći kćeri istinu, jer je to ono što ih je udaljilo. Franco pokušava objasniti Míji što se dogodilo s Marinom, no ona mu govori da ne zna čemu vjerovati, jer joj otac stalno laže. Miguel govori Míji kako ne želi skrivati njihovu vezu, jer želi biti blizu nje i želi da je može dodirnuti. Ona mu govori kako bi voljela da svi znaju za njih, no ne želi povrijediti Celinu i Julietu. Mía moli Celinu da kaže Giovanniju kako ne želi biti u vezi s njim. Giovanni zagrli Celinu, a Augusto će se naljutiti na Celinu jer ga je varala i kaže joj da je više ne želi vidjeti.

Epizoda 108/215;
Franco je pijan i govori Almi da ju je htio vidjeti te je ljubi. Nico pokušava natjerati Miguela da prizna kako su on i Mía par. Govori mu da ga je promatrao te da se zaljubljeno gledaju i više se ne svađaju. Miguel kaže Míji da nije trebala prekinuti s Giovannijem preko druge osobe, nego se trebala sama suočiti s time. Mía kaže Giovanniju da ne može više biti s njim jer je zaljubljena u drugog. Gđica Lulú govori učenicima da osniva plesnu skupinu i stoga odlazi iz škole. Drago joj je što je imala priliku upoznati ih te posebice zahvaljuje profesoru Madariagi što ju je naučio da se snovi ostvaruju.

Epizoda 109/215;
Alma pomalo šaljivo govori Valeriji kako se ne želi boriti za nekoga poput Franca, tko se loše ljubi, te je Valerija upozorava da ne dira njezina muškarca. Lupita se uzruja jer joj Nico govori da ne smije odvesti Pilar u kafić jer je Pilar poznata kao tužibaba i dečki iz benda se boje da će ih tužiti ocu. Profesor Madariaga govori Gandíji da zna za Pilarin problem i Galia je zabrinuta zbog svoje obitelji. Predlaže da će otići k Pilar i pružiti joj podršku. Mía govori Almi kako se osjeća kad je sama s Miguelom. Boji se da on misli za nju da je bezobrazna. Alma joj govori da su njezini osjećaji normalni i da bi trebala razgovarati s Miguelom jer nema ničega lošega u paru koji se voli.

Epizoda 110/215;
Roberta i Lupita su ljubomorne kada vide Nica i Diega kako muljaju neke cure. Reći će im da ne vjeruju tim tipovima, jer su homoseksualci. Pascual dolazi k Pilar kako bi joj izrazio svoju potporu te je moli da mu oprosti što nije bio uz nju. Galia mu govori da još nije prekasno da opet postanu obitelj. Jose Lujan govori Vico da je pronašla svojeg odgajatelja te joj Vico kaže da je dobro što se netko brine za nju, iako ne zna tko je ta osoba, te da bi trebala biti zahvalna. León govori Diegu da će doći po njega zbog polo-utakmice. Diego je s Paolom i govori ocu da je opet u vezi s Robertom te da će ostati s njom. Miguel vodi Míju kući kako bi se pomirila s ocem.

Epizoda 111/215;
Teo pokazuje Miguelu kutiju s tarantulama i govori mu da su ga ljudi iz lože prisilili da gurne ruku unutra i izvadi ključ. Sada mora čekati da mu kažu što je sljedeće što mora učiniti. Franco priča Míji o njezinoj majci te kako je sve ostavila kako bi se vjenčala s njim. Kad se Mía rodila, bili su sretni, no Marina je postala tužna i otišla je živjeti život kakav je oduvijek htjela. On je nije znao zaustaviti i nije joj to prije rekao, jer nije htio da ga kći mrzi.

Epizoda 112/215;
Franco govori Miguelu da se Mía promijenila i postala zrelija otkad je zaljubljena. Ne želi reći tko je njezin dečko i Franco moli Miguela da pripazi na nju. León pobjesni kad sazna da je Giovanni zamijenio Diega u polo-utakmici i napravio budalu od sebe. León zahtijeva od Giovannija i Tomása da mu kažu gdje je Diego. Roberta dolazi na mjesto gdje je Diego i govori mu da se moraju vratiti u školu jer će inače reći njegovu ocu da nikad nisu bili zajedno.

Epizoda 113/215;
Mía govori Miguelu kako zna da je tužan, jer mu nedostaje obitelj te da vidi da je on zabrinut. Također primjećuje da se udaljio od majke, no ne zna zašto. Esteban govori Jose Lujan i Vico da nema veze s Ricardom Sisniegom, nego da je samo kupio auto od njega. Jose Lujan mu kaže da je sigurna da njegovo pravo ime nije Esteban Nolasco i da je čudno da voditelj škole vozi tako luksuzan auto. Esteban joj govori da se mogu pitati što je zapravo istina, ali da je njemu najvažnije to što ima moć. Roberta zahtijeva od Paole da joj kaže na koji način je povezana s Leónom. Paola joj priznaje, no moli je da ne govori ništa Diegu. Miguel moli Míju da mu oprosti za njegovo grubo ponašanje prema njoj. Govori joj da je voli te da ima problema u obitelji o kojima je teško razgovarati i obećava da će se promijeniti. Mía mu priznaje da ga voli i da će zauvijek biti uz njega. Diego govori Roberti da su ga zbog nje dečki iz lože gotovo ubili.

Epizoda 114/215;
Diego, Giovanni, Roberta, Lupita, Miguel i Mía sretni su jer je njihov nastup u Nicovu kafiću bio uspješan. Mabel se iznenadi kada vidi Diega na pozornici. Vidjet će je i reći će kolegama da mu je mama u publici i da će ga sigurno tužiti ocu. Nico mu govori da mora nastupiti iz poštovanja prema publici. Miguel mu kaže da je to njegov posljednji koncert te da se stoga mora potruditi. Roberta pokušava objasniti publici zbog čega je došlo do kašnjenja. Mabel je lakše kada shvati da Diego nije vidio s kim je došla te mu govori da će podržati njegovo sudjelovanje u bendu. Nora, Tomásova majka, želi iznenaditi Giovannija pozivajući njegovu majku k sebi, no njemu je neugodno kada Luisa kaže da je bila sluškinja Tomásovoj majci. Roberta pokušava privući Carlovu pozornost.

Epizoda 115/215;
Mía govori Miguelu da je pozvala njegovu majku i sestru na vikend u Cuernavaci sa svojim ujakom i ocem. Giovanni kaže Tomásu da zna da je Luisa luda i da okolo govori da mu je majka te da će je odvesti kući. Moli Tomása da se ispriča majci. Tomás moli majku da dopusti Giovanniju da odvede svoju majku, jer je luda i opasna. Noru to iznenadi te će reći kako je Luisa marljiva i poštena žena i nije nipošto luda. Nora govori Luisi što je Giovanni rekao za nju. Luisa u suzama priznaje da Giovanni nije njezin sin, ali da je dobar dečko. Luisa govori Giovanniju da se ona nikad nije sramila siromaštva. Mía moli Lupitu da joj pomogne kako bi je Miguel volio koliko i ona njega.

Epizoda 116/215;
Alma govori Roberti da se ponijela kao razmažena i ljubomorna curica pred Carlom i pita je li joj se sviđa. Teo šalje dar Roberti. Jose Lujan govori Roberti da želi biti s Carlom i da je očito da je ona luda za Diegom, no trebala bi biti vrlo oprezna. Tomás se ruga Luisi i govori Diegu da je ona bila sluškinja i tada je završila s Giovannijevim roditeljima. Giovanni ga udara. Tomás ne shvaća zašto ga je Giovanni udario budući da je sam rekao kako je ta žena luda i da mu ona nije majka. Lupita moli Nica da joj kaže što je Miguelu jer ne želi da Mía pati. Nico joj ne može ništa reći jer bi na taj način izdao Miguelovo povjerenje.

Epizoda 117/215;
Rodrigo govori Teu da mu je pomogao kako bi ga loža prihvatila, no nije uspio. Stoga ga moli da više ne računa na njega jer on više nema što raditi u loži. Kako bi prisilio Marcelina na krađu, Oso mu govori da će ga Pepa odvesti u sirotište kada joj dosadi. Lupita je vrlo odlučna i saznaje da Migel misli kako je Míjin otac kriv za smrt njegova oca i osjeća se zbunjeno jer je zaljubljen u Míju te misli kako time izdaje svojeg oca. Oso pobjesni jer Marcelino ne krade iako mu je on to naredio. Marcelino mu kaže kako više ne mora krasti. Roberta šalje pismo Carlu i govori Jose Lujan kako je to učinila da bi mu dokazala da više nije dijete. Miguel pita Rodriga što zna o Julieti. Govori mu da je Julieta loše otkad su prekinuli, no ne želi mu dati njezinu adresu. Govori mu i da će požaliti ako ih opet vidi zajedno.

Epizoda 118/215;
Mía govori Lupiti da voli Miguela, no njemu to možda nije dovoljno. Lupita joj govori da je ona savršena, no da Miguel nije spreman za ozbiljnu vezu. Giovanni kaže ocu da ih želi vidjeti i Cosme mu govori da je ponosan na njega. Miguel uspijeva dobiti Julietinu adresu i odlazi joj u posjet kako bi joj rekao da je sada u vezi s Míjom, no Lupita će ih vidjeti kako se ljube. Miguel govori Julieti da izlazi s Míjom iako to možda nije najbolji potez. Julieta mu govori da se ljubav ne događa iz pravih i krivih razloga i želi mu sreću. Carlo grdi Franca jer je otvorio njegovo pismo, što mu je rekao Peter. Peter govori Francu da mu je sve što ima veze s Almom Rey mnogo važnije nego što priznaje. Franco odgovara da je jedino što osjeća prema njoj ljutnja.

Epizoda 119/215;
Lupita govori Míji da je vidjela Miguela i Julietu kako se grle i da hoda s Míjom samo iz osvete. Ne može joj reći više od toga jer je obećala, no kaže joj da je najbolje za nju da ga zaboravi. Enrique se ljuti na učenike jer ih nalazi pijane. Miguel govori Míji da je namjeravao svima reći da je voli i ne razumije zašto se ona tako bezobrazno ponaša prema njemu i vrijeđa ga. Mía objašnjava preko mikrofona da se kladila s Vico da će prohodati s Miguelom i dobila je okladu te joj je sada drago što više ne mora biti s njim. Alma odlazi u posjet Roberti i pita je da joj objasni zašto je poslala pismo Carlu. Roberta joj govori da zna da ona izlazi s njim te da se, kao žena, stidi što joj je ona majka. Dečki iz lože dodjeljuju Teu titulu čuvara sobe. Augusto govori Celini da bi se trebala preseliti u drugu školu ako ga zaista voli jer Mía i Vico loše utječu na nju. Vico kaže Míji da je bila iznenađena kad je rekla da se radilo o okladi te da misli kako je Mía ludo zaljubljena u Miguela.

Epizoda 120/215;
Roberta govori Jose Lujan da mora biti što dalje od svoje majke, jer želi da je ljudi poštuju i cijene zbog nje same, a ne zato što je kći Alme Rey. Miguel pokušava razgovarati s Míjom, no ona ga ošamari. Govori joj da ga je jako povrijedila, jer ju je volio. Esteban kažnjava učenike i prisiljava ih na težak rad. Jose Lujan mora dizati teške utege i onesvijesti se. Doktor govori Estebanu da je Jose Lujan gotovo dehidrirala te da je strašno umorna i da je Esteban doveo u opasnost njezin život, što nikako ne bi smio činiti. Esteban kaže da su učenici željeli vježbati, no učenici govore da je to laž. Enrique Madariaga kaže Estebanu da će potražiti drugog voditelja. Franco govori Almi da ona sigurno ne voli njegova brata, nego joj je stalo samo do novca i moli je da prekine s njim. Alma govori da će se udati za Carla te će morati dijeliti novac s njom.

Epizoda 121/215;
Carlo govori Roberti da je polaskan što joj se sviđa, no s njezinom majkom ima mnogo zajedničkih stvari. Alma govori Carlu da ju je Franco pitao zašto je s njim te da mu je rekla da će se udati za njega samo zbog novca. Objašnjava mu da je to učinila samo da bi ga naljutila. Mendiola govori Estebanu da mora otići iz škole zbog ponašanja prema Jose Lujan. Teo kaže Jose Lujan da je vidio Robertu kako ljubi drugoga i zbog toga je mrzi. Jose Lujan mu povjerava da mu je ona slala e-mailove. Teo joj bijesno govori da nema pravo miješati mu se u život i da mrzi Robertu. Profesor Madariaga objašnjava Celini da je dečko nema pravo prisiliti da promijeni školu ako ona to ne želi te da je vjerojatno ne voli. Alma kaže Roberti da će se ona povući ako je Carlo muškarac njezina života.

Epizoda 122/215;
Miguel i Roberta sretni su što Mía napušta bend. Diego im objašnjava da će to naštetiti bendu jer ih nitko neće uzimati ako ih ne bude šest te moli Miguela da sredi privatne probleme s Míjom za dobrobit benda. Vico govori Míji da je njezin san bio biti dio benda te misli kako nije u redu da ga napusti zbog Miguela ili bilo koga drugoga. Mía kaže Nicu, Diegu, Lupiti i Giovanniju da ipak neće napustiti bend. Članovi lože govore Teu da im, prije nego što postane čuvar sobe, mora predati jednog stipendista kako bi dokazao da zaslužuje biti članom lože. Oso uspijeva ucijeniti Marcelina da pođe s njim. Jacobo sređuje bendu sastanak s diskografskom kućom.

Epizoda 123/215;
Celina govori Jose Lujan i Vico da je Hildin problem bio u tome što su ona i dečko pripadali različitim društveni slojevima jer su nju smatrali siromašnom profesoricom. Učenici iz benda odlučuju promovirati svoj bend u TV-emisiji ‘Otro Rollo’, no moraju se potruditi kako bi ih pozvali. Diego kaže Roberti da bi trebala zamoliti majku za pomoć. Celina i Jose Lujan govore da bi trebale spojiti profesoricu Hildu s njezinom ljubavi te tako preskočiti ispit. Franco govori Carlu da će raditi s njim te da će mu morati dokazati da ozbiljno radi jer mu više ne vjeruje. Franco nudi Carlu da će provjeriti pošiljke koje stižu iz Italije, a Carlo se odluči posvetiti novoj kolekciji Colucci, govoreći kako će mu Alma biti muza.

Epizoda 124/215;
Alicia kaže Tomásu i Giovanniju da ima dopuštenje za izlazak za Diega, ali mora mu ga osobno uručiti. Dečki joj govore da je Diegu zlo te da je u kupaonici, iako znaju da nije u školi. Profesor Madariaga se ljuti na ravnatelja Pascuala Gandíju jer ga je zamolio da pronađe novog profesora matematike i odjednom mu kaže da je to mjesto ipak popunjeno. Gandía mu odgovara da je Mendiola poslao novu kandidatkinju i da je moraju zaposliti. Rosa govori Lupiti da mora napustiti školu jer su Rosi ponudili dobar posao zbog kojeg se seli u Guadalajaru. Pilar šalje anonimno pismo učenicima u kojem kaže da je Jose Lujan napravila budalu od sebe jer je Teu slala e-mailove s Robertinim potpisom.

Epizoda 125/215;
Kada ravnatelj Gandía primijeti Diegov, Robertin, Miguelov i Míjin bijeg, kaže učenicima da mu je Roberta rekla gdje se nalaze pa ona zato neće biti kažnjena. Celina pada u Gandíjinu zamku i govori da ih je Roberta prisilila da lažu za njih. Jose Lujan joj govori da je to bila ravnateljeva zamka. Mabel kaže Pascualu da je ona dopustila učenicima da izađu kako bi snimili pjesmu za Leónovu kampanju. Kad Celina otkrije da je učenici ignoriraju jer je tužila Robertu, reći će Augustu da želi promijeniti školu. Roberta kaže Teu da mu nije rekla ništa o e-mailovima jer je mislila da ideja da budu par nije loša. Moli ga da joj oprosti i kaže da nije htjela napraviti budalu od njega, te oni ostaju prijatelji.

Epizoda 126/215;
Mayra govori Lupiti da je rekla njezinoj majci da joj ne kupuje kartu za Guadalajaru, jer je ona odlučila ostati zato što ne želi prekidati školovanje. Mía, Giovanni, Miguel, Diego, Roberta i Lupita predlažu imena benda i Miguel predlaže ime Rebelde (Buntovnici). Lupiti se jako sviđa, no ona predlaže da upotrijebe kraticu i svi se slažu. Kako bi nastupili u emisiji ‘Otro Rollo’, dečki govore Adalu Ramonesu da im je zadaća vidjeti kako se snima TV-emisija. Adal im daje priliku, no ne želi im dopustiti da pjevaju jer je gost te večeri Lenny Kravitz. Roberta ga moli da joj daruje gitaru i on pristaje i posvećuje je bendu RBD. Roberta je oduševljeno pokazuje Miguelu.

Epizoda 127/215;
Adal će poslušati bend i reći im da mogu pjevati u njegovoj emisiji. Celina odlazi k Francu kako bi ga spriječila da pogleda tu emisiju, a Vico odlazi k Pilar. Tomás i Jose Lujan se svađaju s ostalim učenicima kako nitko ne bi gledao emisiju. Bend RBD na kraju nastupa u emisiji ‘Otro Rollo’. Policija zove Almu i govori joj da su pronašli tijelo koje sliči Marcelinu i da ga mora doći identificirati, no na sreću, to nije on. Alma govori Carlu kako se bojala da bi to mogao biti Marcelino i kako se užasno osjećala kada je vidjela mrtvog dječaka, iako to nije bio on. Alma ne bi htjela da Pepa pati zbog malenoga. Carlo joj govori da će ga tražiti dok ga ne nađu.

Epizoda 128/215;
Celina i Vico govore Míji što su morale učiniti da njezin otac i Pilar ne gledaju emisiju kako ih ne bi otkrili i kako voditelj Gastón ne bi saznao za njihov bijeg. Profesorica matematike predstavlja se četvrtom razredu i Roberta joj kaže da je na rasporedu sat etike. Renata ima problema s profesorom Madariagom zbog rasporeda. Pita ga tko mu je dopustio da uzme njezin sat, a on joj kaže da se obrati Aliciji. Roberta i Jose Lujan otimaju profesoricu Hildu i zaključaju je zajedno s Juanom Calderónom, misleći da joj je on bivši dečko. Profesorica Hilda ih upozorava da će ih izbaciti iz škole. Mayra govori Gastónu da ga je zvao profesor Hilario zbog počasnog događaja njemu u čast, no nitko ga nije dočekao. Gastón ne zna ni za kakav događaj, no kaže da će se raspitati.

Epizoda 129/215;
Roberta govori Giovanniju da su odveli profesoricu Hildu u knjižnicu i zaključali je s njezinim bivšim dečkom. Alicia kaže ravnatelju da je zvao g. Calderón i rekao da je otet, no nije rekao gdje se nalazi. Policija dolazi u školu osloboditi g. Calderóna i on im govori da je trebao održati predavanje u školi, no zaključali su ga s profesoricom Hildom. Alma preko televizije moli za informacije o Marcelinu. Ravnatelj Gandía kori učenike zbog otmice g. Calderóna i tada Roberta i Jose Lujan shvaćaju da se radi o pogrešnom čovjeku. Lupita objašnjava g. Calderónu da su Roberta i Jose Lujan samo htjele spojiti profesoricu Hildu s bivšim, no izgleda da su ipak pogriješile. On govori ravnatelju da je bila riječ samo o nestašluku mladih ljudi i da u tome nema ničega lošeg, te da bi htio pozvati učenike u svoju radioemisiju. Roberta uspijeva spojiti Hilarija i profesoricu Hildu.

Epizoda 130/215;
Robertu zanima hoće li se profesorica Hilda i Hilario poljubiti. Ravnatelj joj govori da će g. Calderón održati predavanje te želi da ona sjedi u prvom redu. Franco nudi Almi pomoć u potrazi za Marcelinom. Tomás prekida s Raquel. Roberta će poljubiti Diega kada vidi Paolu kako dolazi, te tako izazvati svađu među njima. Paola moli Diega da napusti bend kako ne bi bio blizu Roberte ili će prekinuti s njim. Diego joj govori da polaže velike nade u njihov bend i neće ga napustiti. Lupita kaže Nicu da će se preseliti u Gudalajaru jer je sestra treba. Nico joj pokušava objasniti da treba misliti na svoju budućnost zbog sebe i zbog sestre i da ni za jednu nije dobro da odustane od škole. Marcelino zove Robertu i govori joj da je s prijateljima i da će biti dobro. Diego kaže Miguelu, Míji, Giovanniju, Lupiti, Roberti i Nicu da napušta bend.

Epizoda 131/215;
Učenici iz benda govore Diegu da ne može otići u trenutku kada njihov trud počinje ubirati plodove. Nico im kaže da su potpisali ugovor te da bi Diego trebao malo bolje razmisliti. Diego govori Roberti da ga više neće morati trpjeti jer odlazi iz benda. Rosa vodi Dulce u školu da vidi Lupitu i govori Lupiti da kaže sestri da je napušta. Mayra kaže Rosi da je ona odgovorna za Dulce, a ne Lupita. Nico i Mía govore Roberti da će Diego napustiti bend zbog nje, a ona im kaže da će natjerati Diega da se predomisli. Roberta govori Diegu da kaže curi da je potpisao ugovor o snimanju albuma. Ako ga voli, razumjet će, a osim toga, Roberta mu kaže da zna njezinu tajnu koju nije rekla njemu. Diego joj bijesno govori da Paola nema tajni pred njim. Roberta ga pita zašto se ljuti ako vjeruje svojoj curi.

Epizoda 132/215;
Mía daje kolegama iz razreda narukvice i kaže im da će ih prodavati kako bi skupila sredstva za očuvanje šume Chapultepec. Lupita govori majci da će ostati u školi dok je ne završi i na taj će način moći pomoći sestri. Mayra govori Rosi da bi Lupita mogla pomoći Dulce na mnogo profesionalniji način od medicinske sestre. Mayra govori Lupiti da je donijela najmudriju odluku u životu. Augusto prekida s Celinom jer ona ne želi napustiti školu. Mía i Vico govore Celini da je Augusto samo manipulirao njome te da je sjajno što ga se riješila. Gastón daje Míji dar. Vico je upozorava da se čuva jer je Gastón licemjeran i ružno se ponaša prema Jose Lujan. Roberta dobije Marcelinovo pismo u kojem joj piše da je otišao s bratom. Mabel govori Diegu da zna da je proveo noć s curom, a ne s prijateljem kao što joj je rekao i želi znati o kome se radi.

Epizoda 133/215;
Diego se povjerava majci i govori joj da voli Paolu. Mabel mu govori da izgleda jako sretno i da je želi upoznati te mu predlaže da je pozove na večeru. Pascual ne dopušta Galiji raditi u školi jer nije obučena za to. Jose Lujan govori Vico kao je Esteban očito rekao Gastónu da se iskali na njoj i da nema sreće s voditeljima. Odlučuje se držati podalje kako bi je zaboravio. Gastón upozorava Jose Lujan da ne okreće ljude protiv sebe ili će se naći u još većoj nevolji nego s Estebanom. Miguel i Nico pokušavaju nagovoriti Diega da ne napusti bend dok ne snime prvi album. Diego odgovara da mu je mjesto u Facundovu bendu te da ne može više čekati. Roberta pita Facunda je li to istina i on kaže da nije. Roberta ga moli da ne primi Diega u svoj bend. León dobiva e-mail s fotografijama Diega i Paole.

Epizoda 134/215;
Carlo u šali govori Miguelu da Francovi partneri nisu baš u najboljoj poslovnoj poziciji te da, ako zaradi novac, ne bi trebao biti njegov partner. Paola je s Diegom, i León je zove i kaže da nema pravo raditi budalu od njega i da želi razgovarati s Diegom. Paola spušta slušalicu i kaže Diegu da je na telefonu bio neki luđak. Jose Lujan i Lupita govore Roberti da njezina majka predaje koreografiju. Roberta bijesno kaže profesoru Gandíji da ne smije dopustiti njezinoj majci da bude profesorica plesa, jer ostalim majkama neće biti drago vidjeti svoje kćeri oskudno odjevene dok plešu provokativne plesove. Gandía joj kaže da će se pobrinuti za to. Mía govori Miguelu da zna zašto on misli da ona izlazi s Gastónom. Tomás krivi Giovannija za svoj prekid s Raquel te je pokušava zavesti, no bezuspješno. Franco pita Almu koliko novca želi da ostavi njegova brata na miru.

Epizoda 135/215;
Tomás kaže Diegu da ne može zamisliti bend bez njega. Giovanni mu kaže da Paola prema njemu osjeća samo strast jer bi mu inače dopustila da radi ono što voli. León kaže Paoli da joj daje vremena preko vikenda kako bi prekinula s Diegom ili će nastradati. Roberta govori Diegu da ga Paola ne voli ako ga prisiljava da odustane od svojih snova. Diego joj kaže da sumnja kako bi se itko odrekao ičega radi Roberte. Galia kaže Pascualu da počinje njezin prvi radni dan u školi. On joj kaže da će to samo pogoršati njihov brak, no ona govori da će dati otkaz kao profesorica i kao žena dogodi li se bilo što. Miguel zahtijeva od Gastóna da ne zavodi Míju. Ulazi profesor Gandía i Miguel ironično govori da će on reći Gastónu da je zabranjeno hodati s učenicom, posebice s maloljetnom učenicom. Profesorica Lizaldi kaže ravnatelju da joj je ukraden novčanik, a Gastón kaže da ga je našao u Jose Lujaninu ruksaku.

Epizoda 136/215;
Roberta nailazi na Diega koji pokušava pobjeći iz škole te mu kaže da joj može vjerovati i da će mu ona reći kako pobjeći iz škole. Profesor Gandía kaže Jose Lujan da su našli novčanik profesorice Lizaldi u njezinu ruksaku. Moli je da joj vrati novac i dokumente jer će tako dobiti samo blažu kaznu. U protivnom će biti izbačena iz škole. Diego moli Paolu da mu kaže od koga se skriva. Ona mu govori da se radi o osobi iz njezine prošlosti koja je nikada neće ostaviti na miru, a Paola želi novi početak. Franco i Valeria uzrujaju se kada im Carlo priopći da su on i Alma odlučili da će Mía biti model u kampanji. Franco govori da Mía nije dovoljno stara za taj posao te da joj on to ne dopušta, a Valeria kaže Almi da će model biti Luz Viviana, no Alma kaže da se Mía pokazala kao mnogo bolji model.

Epizoda 137/215;
Roberta govori Diegu da ne može baš uvijek činiti sve što mu cura kaže te da bi se trebali suočiti s preprekama kao odrasli. Roberta kaže Paoli pred Diegom da mu prizna u kakvoj je vezi bila s Leónom. Ona odgovara da ga ne poznaje i govori Diegu da ih Roberta samo želi rastaviti. Jose Lujan kori Tea jer je stavio Renatin novčanik u njezin ruksak i udara ga. Roberta, Lupita i Celina pokušavaju urazumiti Jose Lujan te joj govore da će svi misliti da je ona ukrala novčanik ako ode iz škole. Mora dokazati da nije lopov i njezini prijatelji pomoći će joj u tome. Franco daje Almi ček kako bi ostavila Carla i Míju na miru i upozorava je da se kloni njegove obitelji. Roberta se proglašava José Lujaninom zakonskom zastupnicom i govori ravnatelju kako su i nju optužili da je ukrala novčanik jer su ga našli u njezinu ruksaku, no to ne dokazuje njezinu krivnju. Mabel želi razgovarati s Diegom i Alicia odlazi u njegovu sobu. Giovanni i Tomás kažu joj da spava jer mu nije bilo dobro.

Epizoda 138/215;
Giovanni i Tomás ne znaju što učiniti kada im Alicia kaže da probude Diega jer mu je majka na telefonu i želi razgovarati s njim. Carlo i Mía ne mogu vjerovati da je Alma uzela ček. Valeria i Franco se iznenade kada vide Almu i nekoliko novinara koji ga žele intervjuirati. Alma govori Francu da mu ljudi kojima je dao donaciju žele zahvaliti što pomaže djeci oboljeloj od raka. Mabel se iznenadi kada joj Roberta kaže da je Diego pobjegao sa svojom curom. Zajedno ga odlaze tražiti na autobusni kolodvor, no stižu prekasno, jer je autobus već otišao. Svi profesori se žale ravnatelju jer su im ukradeni novčanici, mobiteli i ključevi. Mendiola odlazi u školu i nalazi sve stvari koje nedostaju u ravnateljevoj ladici i govori mu da je siguran kako on nije kradljivac, no ne vjeruje ni da je Jose Lujan ukrala Renatin novčanik te da bi trebao istražiti tko je krivac.

Epizoda 139/215;
Ravnatelj predstavlja Guillerma Garata kao novog odgajatelja. Pilar se žali Gandíji što je dopustio njezinoj majci da predaje engleski te kaže da je kolege iz razreda već mrze. Dečki iz lože su bijesni jer nisu uspjeli izbaciti Jose Lujan, pa naređuju Teu da sazna tko joj je pomogao oko krađe stvari profesora. Jose Lujan govori Celini, Roberti i Lupiti kako je mislila da će njezin odgajatelj biti drukčiji i da joj se ne sviđa. Nico govori Teu da je pametno postupio kad je pomogao Jose Lujan, no da je to bio i vrlo riskantan potez jer bi ga loža ubila da sazna istinu. Franco, bijesan, govori Míji da zna da ona izlazi s novim voditeljem i da želi biti manekenka. Zabranjuje joj da izlazi s Gastónom, da bude manekenka i da se druži s Almom Rey. Gastón će reći Míji da će joj pomoći da zaboravi Miguela i poljubit će je.

Epizoda 140/215;
Gastón govori Míji da će je čuvati i podržavati. Roberta organizira Mabel put kako bi mogla potražiti Diega. León zove Mabel i kaže joj da stiže k njoj. Franco se uzruja kada Alma predstavi Romana kao poznatu osobu u svijetu donjeg rublja i kaže mu da će Mía biti model kampanje te mu pokaže neke njezine plakate. Franco mu govori neka ne računa na Míju za svoju kampanju. Prijeti mu tužbom i uništit će postere s Míjinom slikom. Jose Lujan govori Roberti i Lupiti kako još misli da je njezin odgajatelj lagao. Gastón kaže Roberti da je majka čeka u ravnateljevu uredu.

Epizoda 141/215;
Vico pita Míju je li sigurna da želi hodati s Gastónom, a Mía odgovara da će joj on pomoći da zaboravi Miguela iako je njezin otac protiv te veze. Na Celininu nesreću, Augusto govori da će se krajem godine vjenčati s Carolinom. Teo govori Nicu i Miguelu da će ljudi iz lože istući čuvare soba i da će na taj način uskoro otkriti o kome se radi. León kaže Mabel da pošalje Diegu dopuštenje za izlazak jer ga namjerava upoznati s utjecajnom osobom sa sveučilišta u Engleskoj. Ona mu odgovara da je Diego na školskom izletu. Kada Teo, Nico i Miguel vide Tomása i Giovannija s modricom na oku, misle da je jedan od njih čuvar sobe. Pepa dolazi k Roberti na glavni kolodvor i upozorava je da će ili obje otići u Pueblu ili to neće učiniti nijedna od njih, jer će sve reći Almi.

Epizoda 142/215;
Mabel govori Leónu da je Diego pobjegao s djevojkom. Jedino što zna o njoj je to da se zove Paola. León joj govori da je Paola prostitutka kojoj je platio da spava s Diegom. Mabel kaže Roberti da León sve zna, no zabrinuta je što će se dogoditi kada Diego sazna tko je zapravo Paola. Misli da bi trebali uvjeriti Leóna da je Diego pobjegao s Robertom. Roberta pronalazi Diega i pokušava ga nagovoriti da se vrati, no on to odbija i odlazi s Paolom. Mía objašnjava Gastónu da mrzi kada je pod tuđim pritiskom. Roberta govori Diegu kako moraju uvjeriti njegova oca da je pobjegao s Robertom, što je Paoli jasno i zato je već otišla. Stiže i León i Diego potvrđuje da Roberta govori istinu.

Epizoda 143/215;
Luz Viviana ljubi Miguela, no njemu je neugodno jer je mislio da je to Mía. Ispričat će joj se i reći kako se mora vratiti u školu. Gastón šalje Celini cvijeće. Vico i Celina govore Míji da Gastón nije iskrena osoba. Pepa kaže Diegu da je njegovoj curi pozlilo te je odvedena u bolnicu. Diego odlazi vidjeti Paolu i ona mu govori da moraju prekinuti. Dolazi i León. Paola se uplaši i kaže Diegu da ga više ne želi vidjeti te odlazi. Nico zabranjuje Tomásu da izlazi s Lupitom, a Tomás ga pita boji li se da ga ona više ne voli kao što kaže. Diego govori Leónu da mu je dosta da se otac prema njemu ponaša kao prema djetetu te da će potražiti Paolu i otići s njom. León objašnjava Diegu da je Paola prostitutka kojoj je platio da spava s njim. Diego, u suzama, optužuje Robertu što mu to nije rekla. Ona tvrdi da jest, no on je nije htio slušati. Diego je pijan i zagrlit će Robertu misleći da je Paola. Pitat će je voli li ga i ona će reći da ga je oduvijek voljela, nakon čega će se poljubiti.

Epizoda 144/215;
Pilar uvjerava Lupitu da mora učiniti Nica ljubomornim tako što će izaći s Tomásom. Na taj način će ga prisiliti da prekine s Karen i bude s njom. Gastón govori Míji da je želi izvesti na spoj, no boji se da ga ne odbije. Franco govori Míji da je on i Valeria pozivaju na ručak kako bi joj organizirali rođendansku zabavu jer joj Valeria želi pomoći. Mía odgovara da je Celina jako tužna i da će radije ostati s njom. Valeria kaže Francu da ima osjećaj da je Mía lagala jer namjerava otići na spoj s Gastónom. Valeria i Franco dolaze u školu u trenutku kada se Mía sprema izaći kako bi se našla s Gastónom. Kada vidi Robertu i Carla, reći će ocu da izlazi s ujakom i Robertom. Nakon što napuste školu, Mía govori Carlu kako ima nekog važnog posla i odlazi. Giovanni angažira glumce kako bi glumili njegove roditelje pred Raquel.

Epizoda 145/215;
Bijesan Giovanni ljuti se na glumce koje je angažirao jer loše obavljaju posao. Cassandra, njegova navodna majka, govori mu da će reći Raquel istinu bude li ih maltretirao, a Atilio, navodni otac, govori Raquel da su oni uvijek takvi. León nalazi Diega kako plače i kaže mu da bi ga volio istući kako bi se počeo ponašati kao muškarac. Glumci koje je Giovanni angažirao govore Raquel istinu. Ona će pljusnuti Giovannija i reći mu da ga više nikada ne želi vidjeti. On je moli da mu oprosti. U teretani León govori Diegu da je pripremio borbu za njega kako bi na taj način izbacio sve iz sebe i kako bi muškarci trebali biti glavni u vezama i oni se zagrle. Franco pobjesni kad mu Carlo kaže da je uhićen zbog sudjelovanja u ilegalnim utrkama automobila.

Epizoda 146/215;
Vico pokušava uvjeriti Celinu da ne ide u opatice i da prekid s Augustom ne znači da više nikada neće upoznati muškarca u kojeg će se zaljubiti. Paola moli Diega da opet budu zajedno i priznaje da mu nije rekla istinu jer ga voli i nije htjela da je ostavi. Moli ga da se nađu u skladištu gdje bend vježba ili će zauvijek otići. Roberta moli Paolu da ne bude sebična i da ne uništava Diegov život, nego da ga ostavi na miru. Kada Damiana sazna da Celina želi postati opatica, organizirat će zabavu i upoznati je s Francescom. Nada se da će ih spojiti i da će Celina tako zaboraviti zaređivanje, no i on želi postati svećenik. Diego se nalazi s Paolom i govori joj da joj oprašta, no ne želi opet biti s njom jer je ne voli. Roberta uvjerava Samanthu da ju je Simon zaveo.

Epizoda 147/215;
Nico kaže Lupiti da je prekinuo s Karen. Ona dolazi u školu kako bi se pomirila s njim, no on prekida. Simon bijesno pita Robertu zašto je lagala pred njegovom curom i ona mu kaže da se radi o osveti zbog problema koje je uzrokovao Carlu. Paola govori Roberti da se pomirila s Diegom, a Roberta govori Diegu da je glup. Teo dobiva odjeću i pismo koje ga obavještava da je primljen u ložu i pozvan na obred inicijacije. Miguel mu govori da je to prilika koju su čekali. Mía se ljuti na Robertu jer ju je glumila pred njezinim ocem i otac ju je kaznio zbog nje. Carlo odaje Francu da je Roberta razgovarala s njim, a ne Mía. Franco moli Míju da mu oprosti. Teo kaže Miguelu da se neće moći naći s članovima lože jer njegov otac dolazi po njega. Miguel mu govori da se ne brine i da će sam otići na obred inicijacije.

Epizoda 148/215;
Nico pokušava objasniti Lupiti da prati Tomása, a ne nju jer je Tomás vrlo opasan. Pilar je i dalje odlučna u namjeri da Lupita i Tomás učine Nica ljubomornim tako što će prohodati. Lupita joj kaže da ona voli Nica. León daje Diegu auto. On kaže Giovanniju i Tomásu da njegov otac rješava sve probleme darovima i Diego mu neće dopustiti da ga iskorištava. Miguel odlazi u ložu govoreći da je Teo. No, loža otkriva o kome je riječ i love ga. Kako bi ih se riješio, zagrlit će i poljubiti Míju. Mía će se razbjesniti i optužiti ga da je savjetovao Celinu, koja želi postati opatica. Pokazat će mu sliku Celine odjevene u opaticu. León bijesno zove Diega i zahtijeva da mu objasni kako je razbio auto koji mu je dao. Diego odgovara da nije ni taknuo auto. Teo dolazi u školu i članovi lože ga otimaju i upozoravaju da nitko nema pravo raditi budalu od njih.

Epizoda 149/215;
Valeria predlaže Francu da počnu zajedno živjeti, no on to odbija zbog Míje. Nico govori Míji i Miguelu da je prekinuo s Karen, zbog čega Jacobo više ne želi da bend nastupa u njegovu baru. Članovi lože zavezat će Tea i poslagati tarantule na njega. Roberta moli Diega da se vrati u bend i da to bude njegova usluga njoj nakon svega što je učinila za njega, no on odbija. Roberta mu govori da neće reći njegovom tati da mu je razbila auto, ako Diego pristane. Govori mu da je strašno sebičan i stalo mu je samo do sebe te da će osim Paoli morati platiti još mnogim ženama da spavaju s njim. Bend dolazi u bar i Jacobo im govori da im nedostaje jedan član, no dolazi i Diego pa Jacobo ne može spriječiti njihov nastup. Giovanni dobiva poruku od članova lože u kojoj piše da se žele naći s njim u ponoć. Franco pristaje živjeti s Valerijom i moli je da se odmah useli k njemu. Nico kaže učenicima iz benda da je Gastón bio u baru i gledao njihov nastup!

Epizoda 150/215;
Miguel zabrinuto govori prijateljima da je bar daleko od škole i pita se kako je Gastón dospio tamo. Mía u suzama govori ostalima da ih je vjerojatno slijedio, no ona namjerava razgovarati s njim kako ih ne bi izdao. Nicova majka pokušava natjerati Nica da opet bude s Karen i govori mu da će njegov otac ostati bez posla ako to ne učini. Miguel vodi Luz Vivianu u bar i ona govori Míji kako bi njezin otac bio jako iznenađen da vidi svoju kćer kako pjeva u bendu. Teo se šokira kada ugleda Giovannija koji mu govori da se uključio u ložu kako bi postao netko i nešto, no nakon svega želi izaći, ali oni mu to ne dopuštaju. Sada ih je izdao i ako ih loža nađe, mogli bi ih ubiti i zato moraju brzo pobjeći. Teo i Giovanni se spremaju pobjeći kada ih uhvate članovi lože. Miguel govori Diegu i Tomásu da ni Teo ni Giovanni nisu bili kod kuće za vikend te da ima osjećaj da su zajedno i da se nalaze u opasnosti.

Epizoda 151/215;
Loža otima Giovannija i Tea. Teo zbog astme, leži bez svijesti u skladištu. Mía pokušava objasniti Gastónu zašto mu nije rekla za bend. Uzrujan je i govori joj da on nije jedan od dečki na koje je navikla i ne želi slušati njezine priče. Miguel, Tomás i Diego govore profesoru Gandíji da su Giovanni i Teo nestali i da su sigurni da ih je otela Loža, no Gandía odgovara da Loža ne postoji i da će Giovanni i Teo biti kažnjeni zbog bježanja iz škole. Giovanni uspijeva pobjeći, a Tomás i Lupita ga pronalaze onesviještenog. Profesor Madariaga pomaže im s Giovannijem i on će reći Madariagi da je Teo u opasnosti, no ne sjeća se gdje se nalazi. Roberta moli Carla i Huga da se nađu s njom i govori im da je njezina majka navikla imati veze s više muškaraca odjednom. Također će reći Almi da joj je otela Carla i onda ga je prevarila s Hugom. Hugo joj objašnjava da ga je Alma unajmila kako bi pronašao Marcelina i da joj on nije ljubavnik. Profesor Madariaga, Miguel, Tomás i Nico pronalaze Tea koji je ozbiljno bolestan.

Epizoda 152/215;
Profesor Madariaga zabrinuto govori Miguelu da Teo nema pulsa i vode ga u bolnicu. Carlo govori Almi da netko mora postaviti Roberti granice. Roberta pokušava biti uz Almu kada otkrije svoju pogrešku, no Alma je povrijeđena i kaže joj da će joj javiti ako joj se Marcelino javi. Miguel govori kolegama iz razreda da je Loža gotovo ubila Tea, no Gandía još ne želi priznati da ona postoji i zato ništa ne poduzima. Upravo iz tog razloga sami učenici odlučuju istražiti taj slučaj. Doktor govori Teovu ocu da je stanje njegova sina vrlo ozbiljno i teško. Diego bijesno govori Giovanniju da je Teo gotovo umro zbog njega, da je izdajica i da zaboravi da su ikada bili prijatelji. Franco govori Míji da su Valerija i on odlučili živjeti zajedno. Vico govori Míji da se ne bi trebala ljutiti, nego se pretvarati da prihvaća Valeriju i malo-pomalo pokazati svojem ocu da je Valerija zla. Teo leži u bolnici bez svijesti. Jose Lujan mu dolazi u posjet i kroz plač mu govori da je zaljubljena u njega, iako to on možda nikada neće saznati.

Epizoda 153/215;
Jose Lujan govori Teu da ga voli i da se on mora boriti za svoj život. Alma govori Carlu da je pogriješio s Robertom i on shvaća da nije zaljubljen u nju te da zbog toga razmišlja o poslovnim ponudama izvan zemlje. Giovanni govori Miguelu da zna gdje se nalaze dokumenti lože u kojima su navedeni svi pripadnici lože. Roberta misli da bi to mogla biti zamka, a Giovanni im govori da ga je Loža natjerala na mnogo stvari koje nije htio učiniti. Članovi lože znaju da su u opasnosti i sastaju se kako bi odlučili što učiniti. Predsjednik lože govori Pilar da nitko ne zna njegov identitet i da se njegovo ime ne nalazi u dokumentima kako bi loža zauvijek postojala. Ljudi iz lože nalaze Miguela, Diega i Tomása u skladištu i zapalit će dokumente. Kako bi pritisnuli profesora Gandíju, Roberta i ostali učenici govore mu da Pilar hoda s Diegom, Tomásom i Miguelom i da su sva trojica nestala. Mía će udariti Luz Vivianu jer je sigurna da je upravo ona rekla njezinu ocu da pjeva u bendu.

Epizoda 154/215;
Profesor Gandía, Galia, Roberta i još nekoliko učenika dolaze u goruće skladište i srećom uspijevaju spasiti Diega, Tomása i Miguela. U požaru Roberta uspijeva spasiti neke dokumente. Luz Viviana i Valeria govore Francu da ih je Mía napala bez razloga. Mía govori Miguelu da je Luz Viviana rekla njezinu ocu za bend. Profesor Gandía govori gospodinu Mendioli da postoje dokazi da loža postoji. Mendiola kaže da se na tom popisu nalazi mnogo djece utjecajnih i važnih osoba te da bi zbog dobrobiti škole trebali ukloniti te dokaze i izbaciti samo one učenike koji ne koriste školi. Miguel govori Luz Viviani da ju je zamolio da ne kaže Francu da Mía pjeva u bendu, no ona ga nije poslušala i zato Miguel želi prekinuti s njom. Pilar povjerava ocu da je i ona član Lože, no da nitko nije saznao za to jer je to dobro skrivala i sad se kaje. Alicia govori Giovanniju da ga profesor Gandía i gospodin Mendiola čekaju u ravnateljevu uredu kako bi ga izbacili iz škole.

Epizoda 155/215;
Gospodin Mendiola govori profesoru Gandíji da mora prisiliti Giovannija da potpiše dokument u kojem preuzima odgovornost za izmišljanje dokaza protiv Lože i da Loža zapravo ne postoji. Kada učenici saznaju da je Giovanni jedini pripadnik lože koji će biti kažnjen, zahtijevaju pravdu i Roberta upozorava Gandíju da će, ako ne izbaci sve članove lože, reći novinarima kako pravda funkcionira u njihovoj školi. Franco se naljuti na Míju zato što je pjevala u bendu te je upozorava da se pozdravi s grupom jer više neće pjevati s njima. Nico, Miguel, Tomás i Diego govore profesoru Madariagi da su gotovo poginuli u rukama članova Lože, a dokazi neće ničemu poslužiti jer će ih Mendiola i Gandía sakriti i izbacit će samo Giovannija. Miguel govori Míji da je Roberta vidjela Mendiolu kako daje Rodrigu dokaze da Loža postoji, no tih dokaza više nema. Rodrigo otima Robertu i prijeti joj da će nastradati ako bude dirala Ložu. Diego bježi iz škole u potrazi za Robertom.

Epizoda 156/215;
Rodrigo pokuša silovati Robertu, no ulazi Diego i njih će se dvojica potući. Diego i Roberta dovest će ga u školu točno u trenutku u kojem se León nalazi u ravnateljevu uredu i kori ga zbog ponašanja prema učenicima. Učenici govore Leónu o Loži i León upozorava Gandíju da će se pobrinuti za zatvaranje škole te da će tužiti Rodriga ako ne izbaci sve pripadnike Lože. Don Cosme govori Giovanniju da se srami sina koji je zaboravio svoje skromno podrijetlo i okrenuo leđa stipendistima. Govori mu da će mu unajmiti stan, no ne želi ga blizu sebe i svoje žene. Profesor Madariaga govori Leónu da ne misli da je slanje pripadnika Lože u zatvor najbolje rješenje i da je razgovarao s roditeljima članova koji su spremni na odlazak psihologu. Giovanni se prisjeća svojeg ponašanja prema majci i plače.

Epizoda 157/215;
Profesor Madariaga ljubi Renatu i govori joj da sada ima razloga žaliti se Mendioli, no Renata mu odgovara da oni ne razgovaraju o glupostima. Mía uzrujano govori Miguelu da je odabrao krivu djevojku jer sada više neće smjeti pjevati u bendu. Giovanni govori Tomásu i Diegu da je iznevjerio roditelje, ugrozio Teov život i izdao prijatelje. Jako se kaje i ne može to preboljeti. Oni mu govore da će biti uz njega kao pravi prijatelji i pozivaju ga da im se pridruži na praznicima. Don Cosme dolazi po Giovannija u školu kako bi ga odveo u stan koji mu je unajmio. Uplakani Giovanni pita ga može li živjeti s njima, no Don Cosme mu govori da ga majka ne želi u kući. Govori mu da može raditi što god ga je volja, no da se ne smije ni približiti majci. Alma razgovara s Francom koji dopušta Míji da nastavi pjevati u bendu. Carlo ga podsjeća da je i on pjevao u bendu, no Alma to ne može zamisliti.

Epizoda 158/215;
Franco dopušta Míji da i dalje pjeva u bendu i govori da je to njezina i Robertina budućnost. Simón dolazi u školu i ljut je na Robertu zbog automobilskih guma. Upozorava je da mu mora platiti te gume. Diego brani Robertu koja govori da bi se trebali nadmetati u utrci automobila. Franco govori Míji da mu stalno laže i da joj mora postaviti granice. Kaže joj da će je smjestiti u internat u Švicarskoj bude li mu opet lagala. Ravnatelj Gandía pokazuje mu poruku u kojoj piše da su Gastón i Mía par. Franco pita kći je li to istina, no ona govori da nije. Franco upozorava Gastóna da će ga tužiti jer je Mía maloljetna. Gastón i Mía niječu da su u vezi. Miguel govori Francu da je Mía njegova cura i Franco je sretan zbog toga. Mía zahvaljuje Miguelu što ju je spasio.

Epizoda 159/215;
Profesor Madariaga posjećuje Giovannija i nudi mu moralnu potporu. Pita ga što namjerava učiniti i ukazuje mu na to da je izgubio i prijatelje i obitelj. Giovanni se kaje i moli ga za pomoć. Tomás pita Lupitu zašto je rekla Nicu da njih dvoje hodaju. Odgovara mu da je to učinila jer ga se htjela riješiti. Tomás joj govori da bi se ta laž mogla i ostvariti. Gastón je ljut jer mu Mía govori da je njezin otac pozvao nju i Miguela na večeru kako bi proslavili njihovu vezu. Govori joj da će reći Francu da je on njezin dečko, no Mía ga moli da to ne čini jer je dobila dopuštenje da nastavi pjevati u bendu i ode na putovanje. Giovanni je sretan jer mu Diego i Tomás dolaze u posjet. Mía govori Miguelu da ne zaboravi da oni zapravo nisu u vezi i zabranjuje mu poljupce i zagrljaje pred Francom.

Epizoda 160/215;
Ljutita Mía kori Miguela zbog toga što se viđa s Luz Vivianom. Kaže mu da je njoj svejedno, ali da njezin otac neće vjerovati u njihovu vezu. Gastón će vidjeti Míju i Miguela kako se ljube i reći će Míji da bi radije da ga izbace iz škole nego da se Mía nastavi pretvarati da je Miguelova cura. Mía, Celina, Vico, Tomás, Diego i Giovanni odlučuju otići na praznike u Kanadu, a Roberta, Jose Lujan, Lupita, Miguel, Nico i Pilar slučajno se odlučuju za isto mjesto. Susrest će se te posvađati. Franco govori Carlu da nije siguran je li učinio pravu stvar kada je zamolio Valeriju da se useli k njemu. Carlo mu govori da mu je ponuđen posao u New Yorku, a Franco mu govori da je napokon shvatio da je njegova veza s Almom bila samo avantura. Carlo mu, smiješeći se, odgovara da odlazi u New York s Almom, a Pepa mu objašnjava zašto je Alma odlučila otići.

Epizoda 161/215;
Mía govori Miguelu da ga je molila da ne ide na putovanje s njom. On joj odgovara da je njezin otac htio da on otputuje s njom, a to je bila i Celinina želja. Franco govori Almi da zna zbog čega odlazi i da je Roberta sigurno voli, no stalno se svađaju jer su obje tvrdoglave te da bi trebala bolje razmisliti o odlasku. Teo dolazi u Kanadu uvjeriti Jose Lujan da je voli. Jose Lujan mu ne vjeruje i govori mu da je zaljubljena u drugoga dečka. Roberta se ljuti na nju zato što je lagala Teu i govori joj da je očito da su zaljubljeni jedno u drugo. Valeria saznaje da se Franco družio s Almom i ljuti se na njega. Govori joj da se ne bi trebala doseliti k njemu jer ne želi neprestane svađe u kući. Valeria mu govori da ga voli i da će se potruditi oko svojeg odnosa s Míjom. Kako bi uzrujali Robertu i Miguela, Diego i Mía im govore da su u vezi i ljube se pred njima.

Epizoda 162/215;
Mayra se ljuti na Yuli jer se miješa u Nicovu i Lupitinu vezu i govori joj da Nico ne voli Karen i da je Lupita spremna ostaviti ga. Upozorava Yuli da će ona reći Nicu da je Yuli prisilila Lupitu da ga ostavi ako mu to sama ne kaže. Vico, Celina i Jose Lujan iznenađeni su navodnim vezama Míje i Diega te Miguela i Roberte. Sigurni su da je to laž i zato pokušavaju spojiti Míju i Miguela te Robertu i Tomása. Teo i dalje želi hodati s Jose Lujan, no ona ga pokušava odvratiti od toga govoreći mu da je u vezi s nogometašem. Nico moli Lupitu za razgovor. Alma govori Pepi da je Roberta nije ni nazvala. Carlo govori Almi da su se Roberta i Mía srele u Kanadi i čini se da se zabavljaju. Elena traži Franca, no naletjet će na Carla koji odlučuje prešutjeti bratu da ga je tražila Arangova udovica.

Epizoda 163/215;
Mía govori Diegu da se osjeća nelagodno zbog poljupca, iako oboje znaju da je to samo igra. Govori mu da se nada da se ništa neće promijeniti jer su prijatelji već dugo vremena i ona ne želi izgubiti to prijateljstvo. Oboje se slažu da su to učinili da izazovu ljubomoru Miguela i Roberte. León naređuje Morenu da istraži Daría Contrerasa, Mabelina instruktora tenisa jer ga želi uništiti. Gandía donosi Madariagi papire i govori mu da je to njegova ostavka i preporuke škole. Madariaga će poderati te papire i reći mu da neće otići dok mu jasno ne kažu zašto ga žele otpustiti. Pepa zove Robertu i govori joj da njezina mama namjerava otići u New York. Diego pronalazi Robertu koja plače, no ona mu govori da je to zbog toga što joj je snijeg upao u oko. Roberta objašnjava Diegu da joj je Miguel samo prijatelj. Mía govori Miguelu da su ona i Diego samo prijatelji.

Epizoda 164/215;
Diego će Robertu nazvati Paola i ona će poludjeti i pitati ga zašto ju je nazvao Paola. Enrique govori Galiji da Gandía želi njegovu ostavku, no on odlučuje suprotstaviti se odboru, a Galia ga podržava u tome. Mabel govori Daríju da León nešto sumnja jer joj je postavljao previše pitanja i govori mu da bi se trebali prestati viđati. On joj predlaže da zajedno pobjegnu, no ona to odbija zbog svojeg sina jer ne bi podnijela da ga León okrene protiv nje. Mía govori Carlu da je čula da Alma želi otići i preklinje ga da je nagovori da se predomisli. Gospodin Mendiola govori Madariagi da mu nije mjesto u školi i ne razumije zašto je još ondje. On mu odgovara da neće otići zbog Renatina hira i učenici ga podržavaju u tome. Renata pita Madariagu je li već rekao učenicima zašto se ne smije vratiti u Argentinu.

Epizoda 165/215;
Renata govori učenicima da je Madariaga optužen za ubojstvo. Madariaga se ispričava učenicima i odlazi. Mía govori Roberti da njezina majka želi otići i da je moraju spriječiti u tome. Alma govori Carlu da još nije sigurna je li ispravno odlučila i da će joj nedostajati ne samo Roberta nego i Mía. Carlo joj govori da je Roberta nije ni pokušala zaustaviti, a da Mía brzo mijenja mišljenje. Galia govori učenicima da će raditi u parovima, no nitko ne želi raditi s Pilar. Pilar govori Galiji da je učenici ne prihvaćaju jer je ravnateljeva kći i moli je da je preseli u drugu školu. Gandía govori Madariagi da je najbolje za njega da ode, no Madariaga ne želi otići zbog hira profesorice koja je dobila posao preko veze. Ukoliko ode, novinari će otkriti što se događa u najskupljoj školi u gradu.

Epizoda 166/215;
Madariaga govori Gandíji da mu je učinjena velika nepravda. Hilda govori Renati da joj nedostaje samopouzdanja i da joj Madariaga nije drag upravo zbog svoje iskrenosti i samouvjerenosti. Mayra govori dečkima da malo razmisle prije nego što pitaju Madariagu je li istina da je ubio svoju obitelj, s obzirom na to da je on ipak najpoštenija osoba u školi. Mendiola upozorava Madariagu da će ga izbaciti ako ne ode sam. Madariaga mu govori da neće otići sam i da ne želi udovoljavati hirovima njegove ljubavnice. Mendiola doživi srčani udar i Renata u suzama priznaje da joj je Mendiola otac. Madariaga govori dečkima da su njegova žena i dijete poginuli u automobilskoj nesreći. On je vozio, no oslobođen je zato što je vozač autobusa s kojim su se sudarili bio pijan. Renata govori Madariagi da je ona nezakonita Mendiolina kći i moli ga da ne otkrije njezinu tajnu.

Epizoda 167/215;
Roberta dolazi na nastup Alme Rey i pred publikom je moli da ne odlazi iz grada jer je voli i treba. Valeria govori Almi da se ne približava njezinu mužu, no Alma joj govori da je ona slobodna kao i Franco, no kaže Valeriji da nema potrebe za brigom. Lupita govori Mayri da zna što je rekla Nicovoj majci i moli je da joj se ne miješa u život. Jose Lujan ljubi Georgea pred Teom kako bi ga razočarala. Giovanni posjećuje Diega i Tomása u školi i Diego ga pita osjeća li se slobodnim, a Giovanni odgovara da bi radije pisao test svaki dan nego bio sam u stanu. Diego pita Simóna što mu je potrebno za pobjedu na utrci.

Epizoda 168/215;
Giovanni, Diego i Tomás upoznaju djevojke u disko-klubu i Giovanni ih poziva u svoj stan. Ispostavlja se da su cure lopovi i pokrast će ih te ostaviti svezane i s povezom preko usta. Mía uzima Celini tablete za mršavljenje i govori joj da ne želi da počini samoubojstvo. Mía govori Gastónu da im Miguel nije htio pomoći te mu se Gastón želi osvetiti i naređuje mu da očisti knjige. Teo pita Míju što joj je Miguel učinio da ga toliko mrzi. Franco govori Miguelu da će Mía i Valeria otići u kupovinu te želi da i on ide s njima da se ne bi posvađale. Nico govori ocu da je prekinuo s Karen jer je zaljubljen u drugu djevojku, no boji se da će ga Karenin otac sad otpustiti. Otac mu govori da se to neće dogoditi. Gastón govori Miguelu da je imao priliku uništiti ga i pita ga zašto to nije učinio.

Epizoda 169/215;
Lupita daje Tomásu šalabahter za ispit jer ju je Roberta prisilila da to učini kako bi mu se osvetila. Govori Roberti da Tomása očekuje iznenađenje jer šalabahter ima pogreške. Lupita govori Nicu da je prekinula s njim jer je mislila da je zao, no pogriješila je te tek sada shvaća da ga nikada nije pitala što on želi. Govori mu da će hodati s njim ako on to želi. Madariaga govori Gandíji da će Giovannijev otac poslati molbu školi da opet primi njegova sina, a Giovanni će u međuvremenu raditi u Mayrinu kafiću. Madariaga pokušava uvjeriti Don Cosmea da pruži Giovanniju drugu priliku i da mu pomogne jer mu je on ipak sin. Mía stavlja nekoliko komada odjeće u Valerijinu torbu i Valeria je uhićena dok je izlazila iz trgovine. Profesorica Hilda govori Teu da nije prošao test jer je koristio šalabahter.

Epizoda 170/215;
Profesorica Hilda govori Jose i Roberti da su i one pale jer su koristile isti šalabahter kao Teo. Vico pita Giovannija zašto uvijek želi udovoljiti svima i zašto želi da ga svi vole te mu savjetuje da je najbolje da bude svoj. Franco kori Míju i govori joj da je Valeria ljuta jer su se ponašali prema njoj kao da je kradljivica. Franco zbog toga otkazuje njezinu rođendansku zabavu. Bijesna Roberta govori Jose Lujan da je Diego unajmio lažne policajce koji su uzeli Roberti i Facundu auto. Taj im je auto trebao poslužiti za utrku. Miguel govori Nicu da neće više trpjeti Gastónova ponižavanja i moli ga da mu pomogne pronaći dokaze kako bi potpuno uništio Gastóna. Mía će uloviti Miguela koji je ušao u njezinu sobu kako bi uzeo jednu od Gastónovih fotografija.

Epizoda 171/215;
Mía pronalazi Miguela koji se skriva u ormaru i upozorava ga da ode ili će ga tužiti Gastónu. Miguel odlazi u dom za starije i traži Gastóna. Od jednog zaposlenika saznaje da je Gastón Angelitin nećak te da se zove Juan. Ljutiti Diego zahtijeva od Roberte da mu vrati njegovu gitaru. Roberta mu govori da zna da je on platio policajcima da uzmu Facundov auto kako ne bi sudjelovali u utrci te da je zato ona dala Facundu Diegovu gitaru. Diego joj govori da je to učinio jer ne može podnijeti činjenicu da je Facundo s Robertom. Facundo će ih vidjeti i naljutiti se. Nico moli profesora Madariagu da kaže njegovu ocu da je Lupita židovka. Madariaga kaže da ne voli lagati, no ipak će učiniti iznimku. Angelita poziva Miguela k sebi i on je moli da mu ispriča životnu priču svojeg nećaka.

Epizoda 172/215;
Miguel se iznenadi kada vidi Gastóna kod Angelite i shvaća da je upao u zamku. Gastón ga upozorava da se ne petlja s njim. Carlo govori Almi da zna da neće otići s njim u New York i žao mu je što mu je lagala, jer je bio spreman učiniti sve za nju. Carlo ipak odlučuje otići. Teo nalazi Gastóna dok maltretira Jose Lujan i zahtijeva od njega da je ostavi na miru. Teov otac daje mu majčino pismo u kojemu mu piše da odlazi i ostavlja njega i oca. Carlo se oprašta od Roberte i moli je da preda njegova pisma Almi, Francu i Míji jer se ne želi opraštati od njih. Diego govori Roberti da je gotovo poginuo u trkaćem autu i Tito im govori da je netko namjerno pokvario kočnice.

Epizoda 173/215;
Roberta govori Diegu da je sigurna da mu je Simón pokvario kočnice. Roberta odluči Simona naučiti pameti. Nico govori Lupiti da ih je njegova majka pozvala na večeru. Lupita govori da to neće učiniti. Yuli kaže Lupiti da pokaže Joelu da nije židovka, a Nico ih upozorava da će otići i da ga nikad više neće vidjeti. Miguel moli Míju da mu posudi novac. Ona to čini, no zauzvrat želi da je pokriva kada izađe s Gastónom. Diego šalje nekoga da uništi Simónov auto jer misli da mu je on pokvario kočnice. Facundo priznaje Roberti da je pokvario kočnice na Diegovu automobilu. Vico u suzama govori Míji da ju je Giovanni povrijedio jer je svima ispričao da su spavali. Diego govori Roberti da se nikada nije toliko svađao s tako zgodnom djevojkom.

Epizoda 174/215;
León govori Roberti da Diego ima privremenu amneziju i da ga se ne smije uzrujavati. Jose Lujan se iznenadi kada vidi Robertu i Diega zajedno te je pita da li je zaboravila da ju je jako povrijedio. Roberta joj odgovara da se promijenio i da joj ona nema pravo davati savjete poslije onoga što je učinila Teu. Roberta govori Facundu da je Diego skoro poginuo zbog njega. Facundo kaže da ga nije htio povrijediti i ispričava mu se te mu kaže da je Roberta luda za njim. Diego govori Tomásu da je dobio okladu, no Tomás mu govori da još nije Robertin dečko. Alma savjetuje Roberti i Míji da organiziraju zajedničku rođendansku zabavu jer su rođene na isti dan. Diego govori Tomásu da glumi amneziju kako bi se osvetio Roberti i da će prohodati s njom da bi je poslije ostavio. Diego pita Robertu želi li biti u vezi s njim…

Epizoda 175/215;
Diego kaže Roberti da je ona jedina cura s kojom želi hodati. Roberta mu kaže da i ona voli njega i njih dvoje će se poljubiti. Jose Lujan kaže Nicu i Lupiti da je njezin skrbnik bio kod Angelite, no nije čula o čemu su razgovarali. Franco govori Valeriji da su mu Míjini prijatelji rekli da će ona ipak imati rođendansku zabavu. Miguel kaže Jose Lujan da ne smije dopusiti Gastónu da je povrijedi. Miguel i Gastón će se potući. Giovanni pita Vico zašto ga je ismijala pred svima i ona govori da je to zaslužio jer je rekao Tomásu da je spavala s njim. Roberta govori Jose Lujan da pita ravnatelja sirotišta tko je njezin skrbnik.

Epizoda 176/215;
Diego kaže Roberti da je ona jedina djevojka s kojom želi biti. Roberta mu kaže da i ona voli njega te se poljube. Jose Lujan kaže Nicu i Lupiti da je njezin skrbnik bio kod Angelite, no nije čula o čemu su razgovarali. Franco govori Valeriji da su mu Míjini prijatelji rekli da će ona ipak imati rođendansku zabavu. Miguel kaže Jose da ne smije dopustiti Gastónu da je povrijedi. Miguel i Gastón će se potući. Giovanni pita Vico zašto ga je ismijala pred svima i ona govori da je to zaslužio jer je rekao Tomásu da je spavala s njim. Roberta govori Jose da pita ravnatelja sirotišta tko je njezin skrbnik.

Epizoda 177/215;
Mía pita Gastóna zašto je maltretirao Jose Lujan i zašto joj nije rekao da se potukao s Miguelom. Tomás govori Diegu da se nada da je prekinuo s Robertom jer je dogovorio izlazak s nekim curama te želi da i Diego ide s njim. Diego mu govori da se spremao prekinuti s njom, no bilo mu je žao jer je plakala. Tomás govori Diegu da Simón traži Robertu i da će na taj način saznati je li zaljubljena u Diega ili u Simóna. Alma govori Míji kako je mislila da je prekinula s Gastónom i da hoda s Miguelom. Teo govori Jose Lujan da mu je Roberta samo prijateljica, ali voli Jose Lujan. Jose Lujan mu govori da nikada nije hodala s Georgiejem ni s kim drugim i da ga je uvjerila da je zaljubljena u drugog kako bi je ostavio na miru. Na kraju mu ipak priznaje da je zaljubljena u njega.

Epizoda 178/215;
Uzrujana Yuli govori Joelu da Nico i Lupita lažu jer ona nije židovka. Joel joj govori da će se Lupita preobratiti na židovstvo, jer voli Nica. Roberta daje Diegu gitaru koju je dobila od Lennyja Kravitza i govori mu koliko joj ona znači. Alma govori Francu da je ona u vezi s Gastónom kako bi pomogla Míji. On se uzruja i govori joj kako Carlo nije ni stigao u New York, a ona već ima novog dečka i upozorava je da se ne približava Míji. Giovanni povjerava Vico da obožava svoju majku i da se ona mnogo žrtvovala u svome životu, no njemu je neugodno reći prijateljima da je bila sluškinja. Roberta govori majci da je u vezi s Diegom i da je nije briga što misli o njemu. Tomás otkriva Roberti da se Diego kladio da će prohodati s njim.

Epizoda 179/215;
Tomás govori Roberti za svoju i Diegovu okladu. Giovanni vrijeđa Vico i govori joj da je drolja i zato je svi u školi ogovaraju. Mía govori Almi da je otac želi odvesti u Pariz za njezin rođendan, no ona ne želi ići. Pilar govori Diegu da neće reći Roberti za okladu ako joj pomogne da prohoda s Tomásom. Diego predlaže Tomásu okladu. Ako prohoda s Pilar, Diego će mu vratiti sve njegove CD-e i Tomás to prihvaća. Roberta primjećuje da joj je Diego lagao o odustajanju od pola i razbjesni se. León govori Diegu da prekine s Robertom. Roberta traži od Pilar da joj ispriča sve što zna o Diegu. Pilar joj spominje okladu i govori joj da Tomás zna više o tome. Miguel i Mía odlaze na adresu koju su dobili od jedne osobe.

Epizoda 180/215;
Miguel i Mía se odlaze naći s nepoznatim čovjekom, no kada stignu na dogovoreno mjesto, rečeno im je da mu je Gastón platio da nestane. Diego prevari Robertu te joj kaže da je oklada smišljena kako bi i ona mislila da se on promijenio. Jose Lujan čeka svojeg skrbnika u hotelu i iznenađena je kada vidi bivšeg ravnatelja sirotišta koji joj govori da je njezin skrbnik vrlo darežljiva i ljubazna osoba koja je doživjela siromaštvo kao i ona i govori joj da se ne brine, jer će se uvijek brinuti za nju. Pilar krade odgovore majčina testa i daje ih učenicima. Pascual upozorava Tomása da će ponavljati četvrti razred ako naudi Pilar. Tomás govori Roberti da se Diego kladio da će biti s Robertom i onda prekinuti s njom, ali sada to ne želi učiniti jer je žali.

Epizoda 181/215;
Miguel govori Míji da postoji način da saznaju je li Gastón bogataš i iznosi joj svoj plan. Mía obećava da neće ništa reći Gastónu. Alma će pljusnuti Diega i reći mu da nije trebao povrijediti Robertu. Mía govori Gastónu kako zna da se kladi i da zna za ‘Bebea’ kojemu je platio da nestane. Mayra govori Giovanniju kako zna da on šalje pakete Vico i pita ga zašto joj to ne kaže. On odgovara da ga ona mrzi zbog svega što joj je učinio. León posjećuje Almu i moli je da Diegu pruži priliku da razgovara s Robertom. Alma mu govori da prvo razgovara s Diegom kako bi shvatio koliko je povrijedio Robertu.

Epizoda 182/215;
Gastón govori Francu da on ne hoda s Almom, nego s Míjom. Franco se uzruja i kaže mu da je protiv njihove veze. Galia pokazuje ispit Pascualu i govori mu da su svi učenici dobili pet. Mayra kori Nica jer traži od Lupite da se preobrati na židovstvo i govori mu da bi se trebao izboriti kod roditelja da prihvate Lupitu takvu kakva jest. Simón slijedi Robertu u vikendicu i fotografira je. Giovanni piše pismo Vico u kojem je moli da mu oprosti i pruži drugu priliku jer ga nije briga za tuđe mišljenje. Renata kopira neke Madariagine dokumente s računala i otkriva da ne piše knjigu kao što je tvrdio. Pascual govori učenicima da je Giovanni opet primljen u školu.

Epizoda 183/215;
Giovanni priznaje pred učenicima, ravnateljem i svima ostalima da se ružno ponašao prema roditeljima i govori da su njegovi roditelji divni ljudi te ih moli za oprost. Svoju majku moli da mu oprosti jer se sramio što je ona prije radila kao sluškinja i obećava roditeljima da će se promijeniti. Giovanni zahvaljuje Vico što mu je majka oprostila te pred svima govori da je zaljubljen u nju. Franco moli Almu da mu pomogne maknuti Míju od Gastóna govoreći joj da mu ne vjeruje i da bi mu najgore bilo da izgubi svoju kćer. Alma odgovara da ni ona ne voli Gastóna i da je sigurna da je Mía ustvari zaljubljena u Miguela. Miguel će pokušati poljubiti Míju, no Gastón će mu bijesno reći da ga je upozorio da se kloni njegove djevojke.

Epizoda 184/215;
Vico govori Celini da je Giovanni divan dečko i da ga obožava. Simón pokušava uvjeriti Robertu da se vrati u školu. Kaže joj da zna koliko ju je Diego ponizio, no ako odustane od škole, to će značiti da nije toliko jaka kao što je on mislio. Madariaga želi da se Hilda i Hilario zaljube i odlučuje joj otpjevati serenadu zajedno s Hilariom. Hilda se uzruja i gađa ih blatom. Lupita govori Míji da se krajem školske godine Miguel vraća u Monterrey. Mía traži Miguela i govori mu da razgovara s Gastónom i da bi mu mogao oprostiti. Miguel odgovara da nikada neće tražiti Gastónov oprost i izbacuje je iz sobe. Franco govori Almi da će organizirati rođendansku zabavu za Míju i neće više sprečavati njihovo prijateljstvo. Roberta se vraća u školu, a Diego joj pokušava objasniti da je voli i da je oklada bila samo isprika da bude s njom. Moli je da mu opet bude cura, no Roberta ga odbija…

Epizoda 185/215;
Gaston kažnjava učenike koji moraju provesti vikend u školi i očistiti svoje sobe. Valeria je bijesna kada joj Franco kaže da Alma priređuje rođendansku zabavu za Miju. Franco ne želi izgubiti kćer koja je u vezi sa starijim muškarcem. Franco govori Gastonu da mu nije drago što su on i Mia u vezi. Upozorava ga da će dobro paziti na njega ako je pokuša ozlijediti ili iskoristiti. Lupita govori Galiji da je Pilar ukrala rješenja testa. Galia govori Pascualu da je vrijeme da Pilar plati za nedjela koja je počinila i prijavljuju je Mendioli.

Epizoda 186/215;
Valeria govori Almi da pokušava pridobiti Franca preko Mije no on će zauvijek biti njen jer će se uskoro vjenčati. Pilar govori Celini da će se osvetiti Lupiti jer ju je tužila majci. Pascual kori Giovannija, Diega i Tomasa jer su mu poslali svoje golišave fotografije. Oni mu objašnjavaju da su se tuširali kada je voda odjednom postala vrela i zbog toga su istrčali. Leon poludi kada vidi fotografije i pita Diega želi li mu uništiti političku karijeru. Roberta govori Leonu da je sigurna da je Pilar odgovorna za objavljivanje tih fotografija. Leon upozorava Pilar da ne širi dalje fotografije jer bi njezin otac mogao nastradati zbog toga. Miguel govori Miji da pita svojeg dečka što je radio ujutro jer nije bio na poslu.

Epizoda 187/215;
Gaston govori Miji da je bio u banci i da će joj za rođendan darovati Miguelovu glavu na srebrnom pladnju. Diego govori Roberti da je sigurno ona objavila tu fotografiju kako bi mu se osvetila za okladu. Ona mu kaže da ju je jako povrijedio, no da ona nije objavila tu fotografiju. Pilar predaje pismo Celini i moli je da dođe do Lupite. Diego govori Roberti da ne može hodati sa Simonom jer je on voli. Diego kaže Tomasu da ga je Roberta zamijenila Simonom. Gaston kaže jednom čovjeku da će otići u Monterrey i pokušati saznati informacije o Miguelu koje bi mu pomogle da uništi Mijino mišljenje o njemu.

Epizoda 188/215;
Jacobo govori bendu da će promijeniti namjenu kafića i zbog toga više ne mogu nastupati kod njega. Bend će nastupiti još jedanput kako bi se oprostio od publike. Mia govori Celini da je u torbici našla pismo za Lupitu. Nico govori ocu da Lupita poštuje njegovu vjeru i da bi i on trebao poštivati njezinu, a ne je prisiljavati da prijeđe na njegovu. Moli ga i da mu oprosti što je prekinuo s Karen, jer je Lupita cura koju voli. Diego pita Simona je li u vezi s Robertom i govori mu da Roberta više neće biti njegova cura jer mu nikada neće oprostiti. Lupita govori Nicu da se mora vratiti u Guadalajaru i da je pitanje hoće li se više ikada vratiti u školu. Miguel pokušava nagovoriti Aliciju da mu kaže gdje je Gaston.

Epizoda 189/215;
Cachi govori Miji i Roberti da će se njihovi roditelji pobrinuti za njihovu rođendansku zabavu. Franco govori Miji da neće štedjeti na zabavi. Roberta upozorava Almu da ne pristaje na sve Mijine želje jer će izazvati skandal. Mia se ljuti na Celinu što nije dala pozivnicu Lupiti i što joj je predala pismo u kojem piše da joj je sestra bolesna. Mia joj govori da netko sigurno manipulira njome jer ona inače nije takva. Celina joj govori da joj više neće biti prijateljica ako kaže bilo što Lupiti. Simon govori Roberti da će se potruditi da njihov bend nastupa u kazalištu. Nico govori Miguelu da Lupita odlazi u Guadalajaru i da je on ne može spriječiti. Vico im govori da je Celina kriva za sve. Miguel im govori da im je Mia htjela reći nešto o Celini, ali nije dobila priliku za to. Renata govori Aliciji da je profesor Madariaga napustio školu i da se više neće vratiti.

Epizoda 190/215;
Renata govori Aliciji da je projekt koji je osmislio i predao profesor Madariaga namijenjen otvaranju škole u lakandonskoj džungli i da je hitno morao otići ondje. Miguel se ispričava Miji što je nije slušao. Miguel i Mia se pomire te Miguel obeća Miji kako će joj pomoći s Celinom. Celina se ljuti na Miju što ju je tužila Miguelu, no Miguel joj govori da je Lupita i Mia vole i čine to za njezino dobro. Miguel upozori Celinu da je njen čin prema Lupiti jako bezobrazan. Mia govori Roberti i Jose Lujan da Lupita želi napustiti školu te da je samo one mogu spriječiti u tome. Celina govori Lupiti da ju je Pilar natjerala da napiše to pismo i da joj je jako žao zbog toga. Celina odluči zamoliti je za oprost. Valeria upozorava Almu da će na Mijinom rođendanu svi saznati da je ona Francova žena i Alma mu se neće moći ni približiti.

Epizoda 191/215;
Diego moli Giovannija i Tomasa da mu pomognu maknuti plakate benda, jer će ga otac ubiti ako to vidi. Jose Lujan je šokirana kada primi dar i poruku od skrbnika u kojoj piše da se zabavi na prijateljičinom rođendanu. Lupita govori Mayri i Roberti da je tužna jer joj je Mia rekla da je haljina koju je namjeravala odjenuti za njezinu zabavu ružna. Roberta joj govori da je Mia glupa i da će je naučiti pameti. Roberta i Jose Lujan zakopat će haljinu koju je Mia planirala odjenuti za zabavu. Mia govori Almi da je htjela iznenaditi Vico i Lupitu i darovati im haljine za njezinu zabavu i zato je kritizirala haljine koje su one namjeravale odjenuti, no nije ih htjela povrijediti. Mia preklinje Almu da nekako spriječi Valerijin dolazak na zabavu. Gaston zove Miju i govori joj da se njegov posao u Monterreyu odužio i ispričava joj se zbog svojeg nedolaska na zabavu.

Epizoda 192/215;
Mia poklanja Lupiti i Vico haljine za svoju rođendansku zabavu i kaže im da je rekla da su njihove haljine ružne zato što ih je htjela iznenaditi novima. Tomas i Giovanni govore Diegu da je bio sretan dok je hodao s Robertom, a sad je stalno neraspoložen. Roberta zamoli Simona da joj pomogne popraviti Mijinu haljinu koju je uništila. Celina, Lupita i Jose Lujan mole profesora Madariagu da nagovori profesoricu Hildu da dođe na Robertinu i Mijinu rođendansku zabavu, zato jer joj je to prilika da se pomiri s profesorom Hilariom. Madariaga im govori da će im u tome pomoći profesorica Renata koja možda djeluje strogo, ali joj je stalo do njih. Renata oklijeva, no na kraju im odlučuje pomoći. Mia shvaća da je njezina haljina nestala i svađa se s Robertom. Njihova svađa rezultira time što Mia gurne Robertu sa zidića te Roberta ostane bez svijesti.

Epizoda 193/215;
Vico, Celina, Jose Lujan i Lupita isplaniraju kako držati Robertu i Miju razdvojene za vrijeme zabave te su sigurne da će tako spriječiti svađu. Mia i Roberta se unatoč njihovom planu posvađaju i Roberta objasni da joj je uništila haljinu zato što je bila ljuta kada je čula da je kritizirala Lupitinu i Vicinu haljinu. Roberta se još jednom ispriča Miji za uništenu haljinu, no isto joj tako objašnjava razloge zašto je to napravila. Roberta zamoli Simona da pleše s Celinom. Alma dolazi u školu dati dar Roberti te je iznenadi jednim prijevoznim sredstvom. Mia dobiva maminu čestitku i pokazuje ju Almi pitajući se tko je toliko mrzi da bi joj uništio ovaj sretan dan. Alma joj govori da je to vjerojatno učinila Valeria i da će se ona pobrinuti da ne dođe na zabavu. Alma zamoli Petera da zaključa Valeriju.

Epizoda 194/215;
Roberta je sretna kada vidi Marcelina. Kada ga pita gdje je bio Marcelino joj odgovori da se svađao s bratom jer ga je prisiljavao da krade, a on to nije htio. Na Mijinoj i Robertinoj zabavi Enrique ugleda Pilar koja drži cure na nišanu. Enrique joj odluči oteti oružje. Pilar se pokušava opravdati te prizna Enriqueu da je samo htjela uništiti zabavu zato što ona nije bila pozvana i zato što je uvijek isključuju. Enrique smatra da je drugi učenici ne vole zbog njezina ponašanja. Roberta vodi Pilar Lupiti, Nicu i drugim učenicima i govori im da je ona njezina gošća te im objašanjava da im neće dopustiti da je vrijeđaju. Luz Viviana govori Francu da je Alma zaključala Valeriju. Alma govori da Mia nije htjela da joj Valeria dođe na zabavu i ona joj je udovoljila. Peter ostavlja Valeriju na ulici i ona mu govori da će ga otpustiti.

Epizoda 195/215;
Miguel govori Miji da ne uživa ni u čemu osim ako nije s njom. Simon pita Robertu hoće li biti njegova cura. Ona oklijeva i te mu odluči ispričati što joj je Diego učinio te da ju je to jako povrijedilo. Simon zamoli Robertu da mu pruži priliku da uz njega zaboravi Diega i njih dvoje postaju par. Mia zahvaljuje Roberti na haljini. Roberta joj kaže da zna da obožava Miguela i da ništa nije nemoguće ako ga voli. Tijekom rođendanske zabave, Diego dolazi na pozornicu i govori gostima da će nastupiti bend RBD. Simon i Roberta se poljube na pozornici, a Diego ih promatra.

Epizoda 196/215;
Na Mijinoj i Robertinoj zabavi, Mia se pretvara da je pijana te počne ljubiti Miguela. Miguel joj kaže da je ne želi iskoristiti. Valeria govori Francu da su Peter i Alma planirali sabotirati zabavu kako ona ne bi došla i moli ga da odu sa zabave ili će otići ona. Peter priopćava Francu da daje otkaz. Diego kaže Tomasu da mu se sviđa Roberta i da je zaljubljen u nju te da moraju nešto poduzeti kako bi je opet osvojio i oteo Simonu. Gaston poludi kada Mia prekine s njim te kada mu kaže da je bila s Miguelom. Mia se požali Vico da je Gaston bio toliko ljut da se bojala da će je udariti. Miguel govori Miji da zna da nije bila pijana kada ga je poljubila, nego je to učinila da mu se naruga. Lupita kaže Mayri da ju je Mia pozvala u Orlando preko praznika.

Epizoda 197/215;
Valeria kaže Francu da ona nije poslala pismo Miji, no Alma ga počne uvjeravati kako Valerija besramno laže. Alma kaže Peteru da sumnja da pismo Miji nije poslala Valeria. Gaston otkrije Miguelu da zna razlog njegova dolaska u Mexico City. Priznaje mu da zna kako je došao ovdje da bi se osvetio Francu Colucciju i njegovoj kćeri. Prijeti mu da posjeduje dokaze za to te da će ga uništiti zato što mu je oteo Miju. Simon i Diego svađaju se zbog Roberte i Diego ga upita zna li da ga Roberta voli. Simon odgovara da će Roberta uz njega uspjeti zaboraviti Diega. Miguel traži od Mije da prizna Gastonu kako oni ne hodaju. Alma govori Miji da će Peter otkriti odakle je poslano pismo.

Epizoda 198/215;
Roberta pita Vico što zna o Madariaginu odlasku iz škole, a Pilar se ponudi kako će ona o tome pitati svoju majku. Roberta razgovara s Madariagom, no on joj govori da ne namjerava napustiti školu. Peter objašnjava Miji da je njezina majka prije mnogo godina napisala pismo koje joj je poslao. On ga je pronašao i pomislio je da bi to bio lijep rođendanski dar. Franco kori Almu što je pozvala Miju da se preseli k njoj, no Mia govori da je to sama odlučila jer želi živjeti s ljudima koji je vole, kao što su Peter i Alma. Camilo se naljuti na Celinu zato što je svima lagala o svojem porijeklu i što je izmislila da je on vlasnik restorana. Govori joj da je mislio da je drukčija te da je ne želi više vidjeti. Roberta govori Almi da će se preseliti k Francu ako se Mia useli u njihovu kuću.

Epizoda 199/215;
Pilar kaže Roberti i Miji da će profesor Madariaga otići krajem godine. Roberta joj govori da je to laž. Alma se naljuti na Robertu koja se želi useliti u Francovu kuću zbog toga što je ljuta na nju. Roberta joj kaže da i sama zna kako ne može podnijeti Miju, a ipak će je primiti u svoju kuću. Leon kaže Almi da promijeni datum održavanja koncerta jer on treba tu dvoranu za kraj kampanje. Gaston otkrije Miji da je Miguel došao u Mexico City kako bi se osvetio njoj i njezinu ocu jer misli da je Franco odgovoran za smrt njegova oca. Gaston pokaže dokaze koji govore da je to istina. Diego kaže Roberti da se zaljubio u nju te je moli da mu oprosti.

Epizoda 200/215;
Diego moli Robertu da mu se vrati i ona mu kaže da će razmisliti o tome jer ne želi ponovno pogriješiti. Diego govori Tomasu da je siguran da će mu Roberta oprostiti i zato će ocu reći za bend. Gaston govori Miji da je čuo Celinu kako povraća. Mia kaže Celini kako zna za njeno povraćanje te Celina priznaje da ima poremećaj. Mia i Vico ponude Celini svoju pomoć. Roberta govori Simonu da je odlučila ostati s njim. Tomas i Giovanni govore Diegu da se mora boriti za Robertu ako je stvarno voli i da možda Simon ima kakvu mrlju iz prošlosti koju bi Diego mogao iskoristiti u svoju korist. Franco daje Miguelu ček za školarinu, kao i kuću za njegovu obitelj.

Epizoda 201/215;
Mia kaže Celini da će joj pomoći s njenim problemom vezanim uz anoreksiju kada se vrate iz Orlanda. Roberta i Pilar se posvađaju zbog profesora Madriage. Roberta tada napadne profesora te mu kaže kako je Pilar rekla da će ih on napustiti krajem godine. Madriaga to potvrdi. Roberta se osjeća razočarano te optuži profesora da je lažljivac te da se nada da će ubrzo otići. Miguel kaže Gastonu kako mu nije pametno razgovarati s Francom zato što mu on neće ništa povjerovati. Tomas, Diego, Roberta, Mia te ostatak učenika zaključaju se u učionicu te odbijaju otvoriti sve dok im profesor Madriaga ne prizna istinu.

Epizoda 202/215;
Profesor Madariaga kaže Gandiji i gospođi Mendioli da će dati otkaz te da mu ne moraju dati plaću ako promijene odluku o izbacivanju stipendiranih učenika. Profesor Madariaga kaže učenicima kako je dobio bolju ponudu za posao te da se mora brinuti za svoju budućnost. Roberta i Miguel mu kažu kako su njegovi satovi etike bili jedna velika prevara te da ih je razočarao. Leon kaže Gandiji da učenici imaju glazbeni bend imena RBD te da odražavaju koncerte. On zahtijeva imena članova benda kako bi ih mogao kazniti. Tomas, Giovanni i Diego odvedu Robertu u Simonovu kuću kako bi joj pokazali da ju je prevario.

Epizoda 203/215;
Bijesna Roberta optuži Diega da ne preže ni pred čim te da je sigurno on platio nepoznatoj ženi da glumi Simonovu suprugu. Alma zahtijeva od Diega da joj kaže što je prava istina te da je uvjeri kako to nije samo još jedan trik kojim će odvojiti Robertu od Simona. Diego je uvjeri kako je Simon oženjen te da ima sina. Roberta kaže bendu kako je Pilar odala da je Diego rekao Gandiji imena članova benda. Profesor Madariaga treba doći na nastavu, dok svi učenici odbijaju prisustvovati satu osim Lupite. Lupita kaže Madariagi da mu ona još uvijek vjeruje te da želi pohađati njegov sat. Alma vidi Simona kako drži dijete, a on joj objasni kako se spetljao s djevojkom, no da je nije oženio, i da samo s njom ima dijete. Alma ga upozorava da to mora reći Roberti. Gaston za rođendanski dar poklanja Miji informacije o Miguelu.

Epizoda 204/215;
Profesor Gandija kaže učenicima škole kako će članovi glazbene skupine biti izbačeni. Roberta se usprotivi te kaže kako učenici imaju pravo raditi što žele u svoje slobodno vrijeme. Mia kaže ocu da je Miguelov otac bio uništen zbog njegovog posla te da je Franco zaslužan za njegovu smrt. Franco kaže Miji kako je Miguel dobar dečko te da sumnja kako joj on želi nauditi. Mia kaže Miguelu kako zna da se on pokušava osvetiti njoj i njenom ocu, no da je pravi krivac za bankrot njen ujak Carlo.

Epizoda 205/215;
Franco kaže Carlu da je cijeli život proveo u gubljenju novca i vremena te da je prevario Miguelova oca koristeći njegovo ime. Carla čeka uhićenje, a Franco mu kaže da zaboravi obitelj Colucci. Gastón se zaklinje Míji da je Miguel želi povrijediti, ali joj obećava da će je on čuvati te joj pomoći da prebrodi strah. Franco ošamari Miguela te ga ukori jer je izdao njegovo povjerenje. Franco objasni Miguelu kako on nije imao veze s prijevarom njegova oca te da je Carlo kriv za to. Miguel mu u suzama govori da je obitelj Colucci kriva i da im nikada neće oprostiti. Valeria priopćava Míji da će se udati za njena oca. Gastón kaže Miguelu da njegov otac nije poginuo u nesreći, nego da je počinio samoubojstvo.

Epizoda 206/215;
Pilar kaže majci da njezin otac i Alicia nešto mute. Galia joj kaže da joj je otac već rekao što se događa te da mu ona vjeruje. Nico kaže Roberti, Diegu, Míji, Lupiti i Giovanniju da se Miguel vraća u Monterrey te da ga moraju zaustaviti. Pretvarat će se da se svađaju i Mía će Miguelu uzeti omotnicu s novcem koji mu je Teo posudio za kartu do Monterreya. Alma snima Valeriju kako govori o svojim planovima da će se Franco oženiti njome te da mrzi Míju. Valeria će zamoliti Franca da je pošalje u internat u Švicarsku. Celina se naljuti na Vico i Míju jer je vode psihologu. Alma kaže Francu da mu mora reći nešto jako važno.

Epizoda 207/215;
Alma kaže Francu da Valeria mrzi Míju i stalno je maltretira. Alma mu joj je žao da je snimka Valerije oštećena. On joj u bijesu kaže da je više nikada ne želi vidjeti. Franco zaprosi Valeriju i ona pristaje, jer želi da se vjenčanje održi što prije. Franco kaže Míji da se ženi Valerijom za tjedan dana. Mía će ga pokušati uvjeriti da Valeria nije za njega, no na kraju mu govori da radi što god želi. Gastón udari Miguela. Roberta tad odluči uzvratiti Gastonu istom mjerom te ga optuži da je on kriv što je Jose Lujan napustila školu.

Epizoda 208/215;
Miguel i Diego upozoravaju Gastóna da ne dira Robertu. Ona mu kaže da ga je udarila u Jose Lujanino i u svoje ime. Montserrat moli Robertu da ostavi Simóna jer ga njegovo dijete treba i kaže joj da će se boriti da ga zadrži uz sebe. Valeria vrijeđa Míju i Almu, ruga im se i govori im da će se udati za Franca i postati gazdarica kuće. Dolazi i Franco i ona mu govori da su je Mía i Alma udarile. Franco govori kćeri da će se vjenčati s Valerijom htjela to ona ili ne i da će imati problema s njim ako je ne bude poštovala. Simón se naljuti zbog Montserratina razgovora s Robertom i govori joj da joj se nikada neće vratiti, bez obzira na Robertu. Pascual zatoči Robertu kako bi je kaznio, no Alma mu kaže da čak i ako je Roberta zločesta, ne smije je zaključavati kao nekoga kriminalca. Diego pronalazi Robertu i obećava joj da će je spasiti.

Epizoda 209/215;
Elena objašnjava Miguelu da ih je obitelj Colucci prevarila, no njegov je otac znao kojim poslom se bave i nije se htio povući. Uz to, patio je od depresije zbog koje se i ubio. Ona mu to nikada nije rekla jer se zaklela na to. Peter govori Míji da se Valeria potrudila da se vjenčanje održi sutradan i moli je da je pokuša prihvatiti zbog svoga tate. Miguel kaže majci da će se vratiti u Monterrey, no ona mu govori da su mu prijatelji i Mía u školi. Alma i Mía dolaze na Francovo i Valerijino vjenčanje. Franco pita Almu zašto je došla kada ne voli Valeriju. Ceremonija vjenčanja započinje.

Epizoda 210/215;
Valeria na vjenčanju napravi pravi skandal te kaže Francu da ga je samo htjela poniziti. Miguel ipak odluči ostati u školi te dobije zagrljaj od Mije. Franco kaže Míji da će je podržati u svemu, iako mu nije drago što pjeva u bendu. Nico pita Lupitu bi li se odmah vjenčala s njime. Bend RBD ima svoj uspješan koncert. Miguel zamoli Franca da mu oprosti jer je pogriješio, kao i njegov otac. Franco mu kaže kako bi volio imati sina kao što je on. Leon govori Diegu da je otkazao proslavu završetka kampanje da bi vidio njegov koncert.

Epizoda 211/215;
Jose Lujan vidi Leona kako maltretira Diega i kaže mu da griješi te da bi trebao biti kažnjen, bio političar ili ne. Nico kaže majci da će se vjenčati s Lupitom. Yuli se pretvara da se onesvijestila i govori Lupiti da nikada neće dopustiti njihovo vjenčanje. Mía saznaje da je Gastón rekao Leonu da ode na koncert RBD-a. Miguel joj kaže da ima plan koji uključuje i nju te da očekuje da će im pomoći. Mayra kaže Lupiti da je saznala za njezinu želju da se uda, no da se ovaj put slaže s Nicovom majkom i neće je poduprijeti u toj odluci. Leon zahtijeva od Pascuala da nekako stane na kraj RBD-u. Pascual moli roditelje učenika da potpišu dokument u kojem obećavaju da njihova djeca neće biti u nikakvoj glazbenoj skupini jer će u protivnom biti izbačeni iz škole. Nico kaže Lupiti da ga nije briga što kažu njihovi roditelji jer će on uvijek biti uz nju.

Epizoda 212/215;
Alma pokušava nagovoriti Franca da ne potpiše pismo ravnatelja, no on to odbija i njih dvoje se posvađaju. Leon bijesno kaže Diegu da će se pobrinuti da se i on bavi politikom. Mabel govori Leonu da joj je Diego najvažniji u životu i da ga ostavi na miru ili će ona reći svima da ima ljubavnika i da ga je varala. Profesor Gandía pokazuje Gastónu fotografiju na kojoj on ljubi Míju. Gastón kaže da je nikada nije poljubio protiv njezine volje, no Mía u suzama kaže da to nije istina. Mabel govori Diegu da je ponosna na njega i da ne želi da zaboravi da ga voli. Gastón pita Míju zašto ga je izdala.

Epizoda 213/215;
Mía kaže Gastónu da je mislila da je on voli, no da ju je izdao kada se dogovorio s Leonom da uništi bend. On je pokuša udariti, no Miguel je obrani te se počne tući s njim. Mía pita Miguela hoće li ikada opet hodati i on kaže da bi to volio, no postoji mnogo prepreka tomu, a i on joj nema što ponuditi. Hilario daje zaručnički prsten Hildi te je zaprosi. Pascual i Galia si izjavljuju ljubav i priznaju da moraju promijeniti mnogo toga u svojem odnosu i u roditeljstvu. Svi učenici četvrte godine organiziraju simbolično vjenčanje Lupite i Nica.

Epizoda 214/215;
Diego kaže Roberti da zna da ju je izgubio, no da i dalje mogu biti prijatelji. Miguel pak kaže Míji da je učinio mnogo stvari koje je požalio, no da je i sretan jer je činio dobre stvari. Na primjer, izbacio je Gastóna iz škole i organizirao Nicovo i Lupitino vjenčanje. Mayra govori Yuli da su Nico i Lupita imali samo simbolično vjenčanje i da će ih ona uvjeriti da ne odustaju od školovanja. Roberta i Simón se svađaju jer on ne može s njom na put u Južnu Ameriku. Mía nudi Roberti da ode u Orlando s njom i njezinim prijateljicama i onda otputuje u Južnu Ameriku. Roberta joj kaže da sada shvaća zašto je njena majka toliko voli. Hilda i Hilario zahvaljuju Renati i Madariagi što su opet zajedno i mole ih da im budu kumovi na vjenčanju. Diego kaže ostalim učenicima da moraju pomoći profesoru Madariagi jer je on njima pomogao mnogo puta. Teo im govori da mu je Mendiola vratio radno mjesto, no on ga ne želi prihvatiti. Diego će se zabrinuti kada vidi svađu svojih roditelja iako mu oni govore da je sve u redu.

Epizoda 215/215;
Plačući, Mabel kaže Diegu da što god se dogodilo nikada neće zaboraviti koliko ga obožava te da ga moli da u budućnosti ostane tako pošten. Na kraju četvrte godine učenici kažu da je profesor Madariaga bio vrlo iskrena osoba te da im je pomagao kako u školi tako i izvan nje. Kažu mu da ne bi voljeli da ode no da je njegov projekt prihvaćen, tako da o njemu ovisi hoće li ostati. Enrique im zahvaljuje na svemu što su za njega učinili i objašnjava im da je potrebniji djeci u Chiapasu. Mendiola pobjesni te zahtjeva od Gandije da vrati Gastona na njegovu staru poziciju. Mia se onesvijesti kada shvati da je Roberta zamijenila kartu za krstarenje, na kraju kaže Vico i Celini da neće s njima ići u Orlando zato što ide na krstarenje. Mia Miguelu kaže kako je on možda ne voli no ona će ga pokušati pridobiti.

»Pročitajte sadržaj druge sezone teen-sapunice Rebelde«

Program mog televizora