Rebelde 2


Članak o 2. sezoni teen-sapunice

Rebelde - druga sezona
Na rasporedu: Doma TV, od ponedjeljka do petka u 07:30 sati

Epizoda 225/225 [440/440] (11.11.2011.)
Posebna gošća: Hilary Duff
Miguel odbija povratak u RBD jer su ga obeshrabrili njegovi problemi s Mijom. Marina priznaje Miji pravi razlog zašto ju je napustila. Roberta pristaje na vjenčanje Alme i Franca te odlučuje prihvatiti Miju kao svoju novu sestru. Leon krivotvori Diegov potpis na peticiji za Celinino isključivanje iz škole, a zatim obavještava učenike o njezinom izbacivanju. Diego, uz Martinovu podršku, optužuje Leona pred vlastima, no Roberta je ipak uvjerena da je Diego potpisao peticiju. Taman što Celina treba biti izbačena iz škole, policija uhiti Leona. Miguel prihvaća pjevati s RBD-ovcima posljednji put. Dečki iz RBD-a, nakon održanog koncerta u Chicagu, upoznaju Hilary Duff. Celina prima posjetu od svog oca koji ju je spreman podržati u svemu. Usred koncerta Miguelu se povrati sjećanje te uz pomoć publike izjavljuje Miji ljubav. Diego isto učini s Robertom te je pred svima poljubi. Mia zamoli Miguela da je nikad ne napusti. Roberta sazna da Diego nikad nije potpisao peticiju i odluči se pomiriti s njim. Diego i Leon Bustamante posljednji put se sukobljavaju. Sol dobije priliku da se pojavi na naslovnici časopisa, ali očekuje je veliko iznenađenje. Istovremeno, civilno vjenčanje odvija se u rezidenciji Colucci. Diego ponovno susreće svoju majku. Usred svečanosti za kraj godine, Roberta krade mikrofon te govori svakom od njezinih prijatelja što misli o njima. Elite Way School ostaje prazna, ali učenici će sve doživljaje koje su ondje proživjeli zadržati u svojim sjećanjima i srcima.

Epizoda 224/225 [439/440] (10.11.2011.)
Franco i Alma se vjenčaju, a José im zahvali što su je primili u svoju obitelj. Roberta i Mía kažu joj da im je drago da imaju sestru. José kaže Teu da će, kad postane punoljetna, donirati sirotištu sve što je naslijedila od Gastóna. Diego i Roberta se pomire. Diego je zabrinut jer ne želi razočarati Robertu s obzirom na to što misli da ona ima puno iskustva s dečkima. Roberta mu kaže da je djevica. Miguel se posve oporavio pa zaprosi Míju i da joj zaručnički prsten, a ona se nasmijana pristane udati za njega. Pascual Gandía službeno zatvori školsku godinu, a Galia mu kaže da se ponosi njime i da ga voli. Madariaga čestita učenicima jer su bili hrabri i ostali vjerni svojim uvjerenjima i kaže im da imaju dobre temelje da postanu časni građani. Diego napokon ponovno vidi mamu. Roberta kaže prijateljima da se RBD neće ugasiti i učenici zahvale jedni drugima i profesorima na svemu što su naučili od njih.

Epizoda 223/225 [438/440] (09.11.2011.)
Roberta kaže José da će je Alma i Franco posvojiti. Franco kaže Míji da joj je lagao iz ljubavi prema njoj, moli je da mu oprosti i kaže joj da će ga razumjeti kad i sama bude roditelj. Mía mu kaže da ga voli sa svim njegovim manama. León kaže učenicima da je Celina izbačena iz škole, da ni Pascual ni Madariaga više ne rade u školi te da je Diego kao predsjednik učeničke udruge svojim potpisom dao suglasnost za to. Marina kaže Míji da sad ima razlog da se izliječi od ovisnosti, da će biti mama kakvu zaslužuje i da zato više neće putovati. Leóna uhite zbog malverzacija. Celini tata pruži potporu i kaže joj da je nikad neće napustiti. Mía kaže Miguelu da ga voli i moli ga da ne ode u Monterrey. Diego kaže Roberti da je voli, ali da će njihova veza ostati samo lijepa uspomena jer među njima više nema povjerenja. León kaže Diegu da ne dobiva ništa time što ga optužuje da bi se osjećao bolje od njega. Diego mu odgovori da pati, što znači da nije isti kao on pa ga je stoga pobijedio.

Epizoda 222/225 [437/440] (08.11.2011.)
Roberta kaže Míji da Miguel prolazi kroz teške trenutke i da bi mu u najmanju ruku trebala biti potpora, umjesto da kukavički bježi. Mía joj kaže da je se Miguel i ne sjeća, a Sabrine se sjetio. Gandía primi ček s otpremninom, ali vrati ga Mendioli i kaže mu da će tražiti detaljnu istragu školskih računa te da Bustamante može biti miran. Franco kaže Marini da joj prepušta skrbništvo nad Míjom i da pokuša biti majka kakvu Mía treba, a nikad je nije imala. Marina kaže da nije dobra majka i da joj je drago da je dala Míji najboljeg oca. Giovanni uvjeri g. Alaniza da su on i Javier homoseksualci i da su u vezi te g. Alaniz odvede Javiera da živi s njim u San Luisu. Franco kaže Marini da zna za njezinu ovisnost i zamoli je da skupi hrabrosti priznati to pred Míjom jer će Mía samo tako razumjeti zašto ju je napustila. Alma kaže Roberti da će ona i Franco posvojiti José. León kaže Diegu da mu mora potpisati zahtjev da izbace Celinu iz škole te otpuste Pascuala i Madariagu.

Epizoda 221/225 [436/440] (07.11.2011.)
Franco kaže Míji da je obožava i da najviše od svega želi da ona bude sretna. Kaže joj da joj stoga neće braniti da ode živjeti s mamom, ali je samo moli da dobro razmisli. Damiana kaže Celini da zna da još hoda s Maxom. Celina joj kaže da će se vjenčati jer se vole i da će dobiti dijete. Madariaga nagovori Celininu mamu da ode u školu kako bi Celina i Max razgovarali s njom. Max kaže Damiani da se želi oženiti Celinom i pružiti svom djetetu dom. Damiana fizički nasrne na njega i kaže Celini da će otići u SAD prekinuti tu trudnoću. Celina joj kaže da nikad neće dopustiti da naudi njezinu djetetu, da je mrzi jer ju je uvijek maltretirala, tako da je naučila cijeniti samu sebe tek kad je Max ušao u njezin život. Diego kaže Giovanniju da više ne podnosi tatu i da mu jako nedostaje Roberta. Alma postane ljubomorna kad sazna da će se Franco naći s Marinom. Mía kaže Marini da je lijepo imati mamu koja se brine za nju.

Epizoda 220/225 [435/440] (04.11.2011.)
Roberta prekine vezu s Diegom jer misli da će stati uz oca. Diego joj kaže da to čini jer je to jedini način da ponovno vidi mamu, a Roberta mu kaže da je naivan ako misli da će njegov tata ispuniti obećanje. Mía se nađe s Marinom i zamoli je da joj kaže zašto je napustila muža i kćer. Marina joj kaže da je Franco učinio sve da je usreći, ali da ona nije mogla živjeti u zlatnom kavezu. Mendiola kaže Gandíji da León više ne želi da on radi u Elite Wayu te da mora dati otkaz. Gandía odgovori neka ga León Bustamante sam otpusti ako ne želi da radi u školi te da će on dotle i dalje raditi svoj posao. Alma kaže Martínu/Octaviju da se boji da će Marina i Franco pokušati ponovno živjeti skupa. Franco kaže Míji da je puno puta pokušao saznati što se događa s njezinom mamom i da ju je čak vodio liječnicima, ali da je sve bilo uzaludno. Mía mu kaže da mu vjeruje, ali da će, ako sve bude u redu, otići živjeti s mamom.

Epizoda 219/225 [434/440] (03.11.2011.)
Franco izgrdi Robertu i Diega jer su izveli Miguela iz bolnice. Kaže im da je mislio da su razumni, ali da je pogriješio. Miguel kaže da je on kriv jer mu je dosadilo biti među četiri zida. Mía stavi u novine oglas da traži mamu, a Marina se šokira kad ga vidi. Alicia kaže Pascualu da nije fer da otpusti Madariagu i da je sramotno to što uvijek ispunjava Bustamanteove hirove. Pascual joj kaže da bi najradije Bustamantea nabio nogom, ali da si ne može priuštiti da ostane bez posla. Marina nazove Míju i dogovore se da će se naći. Sol se naljuti jer, umjesto da joj daju nositi reviju, daju joj da pegla i slaže odjeću koju će nositi manekenke. León naredi oteti Diega i podrugljivo mu kaže da će mu izigravanje zabrinutog roditelja koji unatoč otmici sina ispunjava svoje obveze donijeti političke bodove u kampanji. León obeća Diegu da će mu vratiti mamu u Meksiko ako ga podupre u kampanji. Mía se nađe s Marinom.

Epizoda 218/225 [433/440] (02.11.2011.)
Gandía kaže Madariagi da ga je León prisilio da potpiše čekove zaprijetivši da će i on i njegova obitelj završiti na ulici. Kaže da mu je zauzvrat dao novac i da se kaje što ga je uzeo. Madariaga mu predlaže da ga prijavi i tako zaštiti ugled Elite Waya i profesora. Mía uplakana kaže tati da će naći mamu. Franco joj kaže da je mama nije ni pokušala odvesti sa sobom i da je, kad joj je on predložio da joj kažu istinu, ponovno nestala bez ikakva objašnjenja. Mía uplakana kaže Vico i Celini da joj mama nije umrla, nego ih je napustila i da ne može oprostiti tati tu laž. Miguel kaže Roberti i Diegu da želi da mu se vrati pamćenje i da treba njihovu pomoć. Zamoli ih da mu kažu je li imao kakav odnos s Míjom. Pascual kaže Tomásu da ga ne prihvaća kao Pilarina dečka. Roberta i Diego izvedu Miguela u šetnju i uto naiđe Franco.

Epizoda 214/225 [432/440] (01.11.2011.)
Mía kaže tati da je lažljivac, da bi se trebao zapitati zašto ga je njezina mama ostavila i da joj je jedino žao što je nije odvela sa sobom. León grdi Pascuala jer je ostavio dokaze za čekove koje mu je potpisao. Kaže mu da to mora objasniti Madariagi, ali da njega ne smije spominjati jer će u protivnom dobiti otkaz. Uz to mu kaže da nađe način da otpusti Madariagu iz Elite Waya. Franco kaže Miguelu da amnezija nije izbrisala samo njegov život nego i živote svih koji ga vole. Kaže mu da se više ne muči pokušavajući prisjetiti ih se glavom, nego da ih se pokuša prisjetiti srcem. Učenice se požale Gandíji da su im ukrali donje rublje, koje poslije nađu u Javierovu ormariću. Tad Javier fizički nasrne na Diega. Teo i Roberta kažu Madariagi da je José u sirotištu i da traže način da je nagovore da se vrati u školu, ali najprije se žele uvjeriti da je socijalne službe neće odvesti i zamole ga da izvidi njezinu situaciju.

Epizoda 216/225 [431/440] (31.10.2011.)
Madariaga kaže Celini da treba najbolju liječničku skrb ako želi pružiti najbolje svom djetetu i kaže joj da je čeka taksi, koji će je odvesti k njegovoj prijateljici liječnici, i da se ne brine jer je pregled već plaćen. Pilar kaže Tomásu da je, zahvaljujući fotografijama koje mu je poslao, njezin tata završio u bolnici. Kaže mu i da će reći, ako je kazni, da ju je on fotografirao bez njezina znanja. Marina se pojavi pred Francom, a on je upita zar je toliko voljela čovjeka s kojim je otišla da je zbog njega ostavila kćer i muža. Kaže joj i da je vrijeme da Mía sazna da joj je mama živa, a ona mu kaže da joj ništa ne govori i ode. Javier kaže Leónu gdje Diego radi, a León smjesta naredi zatvoriti taj lokal. Mía kaže Roberti da joj je Miguel rekao da se njegova cura zove Sabrina. Roberta izgrdi Miguela zbog nedostatka volje za oporavkom i sebičnosti prema ljudima koji ga vole. Franco kaže Míji da joj je mama živa i da joj je lagao kako bi je zaštitio, a ona mu uplakana kaže da ga mrzi.

Epizoda 215/225 [430/440] (28.10.2011.)
Profesor Madariaga kaže Teu da će prijaviti policiji Joséin nestanak jer je vrlo opasno da bude na ulici. Teo ga zamoli da ne prijavljuje policiji i kaže da će je on tražiti. Pilar i Tomás ponovno se posvađaju. On njoj prigovara zbog toga što reklamira donje rublje, a on njoj to što se ljubio sa Sol. Franco kaže bendu da postoji mogućnost da se Miguelu vrati pamćenje, ali da treba njihovu potporu i zamoli ih da zasad ne idu na turneju. Oni mu kažu da je Miguelovo ozdravljenje na prvome mjestu. Galia ljutita kaže Pilar da joj je trebala reći da će se fotografirati u bikiniju. Kaže joj i to da je uspjela šokirati tatu, ako je to htjela, jer mu je Tomás poslao njezine fotografije te je nakon toga završio u bolnici. Madariaga pita Leóna zašto su čekovi koje je Gandía potpisao bili namijenjeni tvrtki čiji je on dioničar, a León mu kaže da se ne miješa u ono što ga se ne tiče jer bi moglo loše završiti.

Epizoda 214/225 [429/440] (27.10.2011.)
Licemjerna Sol kaže Celini da je saznala da je Max dao otkaz u kantini jer se dogodilo nešto što ga je prestrašilo pa je htio pobjeći od problema. Alma ljutita kaže Míji da zna što se događa, ali da se problemi ne rješavaju plakanjem te da bi je netko trebao istući po guzi da se prestane ponašati djetinjasto. Marina potraži Almu kako bi joj rekla zašto je uporno traži i pita je kako to da će se udati za Franca ako je ona njegova žena. Alma joj kaže da se sjeti da je ona otišla od kuće i napustila svoju kćer, što je dovoljan razlog za rastavu. Uz to je pita što namjerava s Míjom s obzirom na to da Mía mora znati da joj je mama živa, a ona joj odgovara da je najbolje da Mía i dalje misli da je umrla. Roberta kaže prijateljima da je Celina trudna te da joj moraju pomoći i čuvati tajnu. Franco se naljuti na Almu kad sazna da je razgovarala s Marinom, kaže joj da se nije imala pravo miješati. Damiana kaže Celini da se nada da ne hoda s konobarom Maxom.

Epizoda 213/225 [428/440] (26.10.2011.)
Alma kaže Marini da je nije zvala i da je riječ o zabuni. Teo pokuša razgovarati s José, a ona mu ljutita kaže da ne želi razgovarati s njim i da je jako sretna u vezi s Javierom. Teo je pita zašto je onda loše volje. Vico kaže Celini da je test na trudnoću pozitivan. Roberta kaže José da joj je dosta njezina izbjegavanja i durenja i toga što joj ne želi reći razlog takvog ponašanja prema njoj. José joj kaže da ne treba njezino sažaljenje, da je licemjerna i da samo želi ispasti dobra u tuđim očima. Sol ljutita kaže Celini da je zacijelo znala da su se Raquel i Pilar urotile protiv nje kako bi dobile reviju. Celina joj kaže neka shvati da nije za manekenku i da su umjesto nje izabrali Míju. Sol se naljuti jer joj Jean Claude kaže da bi mogla reklamirati samo mast protiv hemoroida, a da će Pilar i Raquel reklamirati bikinije. Sol uzme Maxovo pismo za Celinu.

Epizoda 212/225 [427/440] (25.10.2011.)
Miguela pregleda liječnik i pokuša ga smiriti. Mía uplakana kaže prijateljima da se Miguel probudio, ali ničega se ne sjeća. Damiana sredi da Gandía otpusti Maxa i kaže mu da ga ne želi vidjeti blizu Celine. Roberta, Lupita, Giovanni i Diego uđu vidjeti Miguela i govore mu o bendu, no Miguel se sjeća samo Diega. Pascual kaže Pilar da želi znati je li trudna jer joj i on i mama žele pomoći. Kažu joj da znaju da je išla kupiti test na trudnoću, a Pilar kaže da je to učinila samo kako bi se našalila s Giovannijem. José kaže Javieru da se želi pomiriti s Robertom jer ju je samo branila od Gastóna. Licemjerni Javier kaže Celini kako je čuo Robertu da govori Diegu da prema njoj osjeća samo žaljenje jer je siroče. Marina nazove Almu i kaže joj da je našla njezin broj u aparatu za prikaz brojeva i pita je zašto ju je zvala.

Epizoda 211/225 [426/440] (24.10.2011.)
Franco kaže Almi da, iako nije bankrotirao, mora srezati neke troškove dok mu je pola tvrtke zatvoreno. Alma mu ponudi pomoć, no on kaže da ima svoju ušteđevinu i da neće dopustiti da ga njegova žena uzdržava. León pokuša zaplašiti Diega ponižavajući ga. Kaže mu da je niškoristi i da ne zna raditi. Diego mu odgovori da uči i da ga ne treba. Celina zabrinuta kaže Vico i Pilar da misli da je trudna, a one se ponude nabaviti joj test na trudnoću da bi odagnala sumnje. Vidjevši je zabrinutu, Max kaže Celini da bi mu dijete s njom bilo dar s neba i da bi bio sretan. José napokon pročita pismo koje joj je Gastón ostavio prije smrti i razveseli se kad pročita da ju je na kraju ipak zavolio i divio se njezinoj snazi. Pascual padne u nesvijest kad sazna da je Pilar otišla kupiti test na trudnoću. Mía zaplače zagrlivši Miguelovo nepomično tijelo. Miguel otvori oči, a Mía se šokira kad shvati da je Miguel ne prepoznaje.

Epizoda 210/225 [425/440] (21.10.2011.)
León zamoli Almu da se dogovore oko dokumenata. Ona mu kaže da želi da se Roberta vrati u školu i da se Martín/Octavio vrati na svoje profesorsko mjesto. León se pretvara da pristaje na to. Profesor Madariaga kaže učenicima da je Miguel kritično. Kaže da je zadobio ozljede mozga te da se može probuditi za nekoliko godina ili se uopće ne probuditi. Roberta kaže Diegu da mu se divi jer nije posustao nego se izvukao bez tatine pomoći. Mía kaže Roberti da više ne može gledati Miguela takvog, a Roberta joj kaže da mora vjerovati da će se probuditi iz kome. Raquel i Pilar dobiju ponudu za reviju. Pilar odbije jer se ne želi svađati s Tomásom, a Raquel joj predloži da mu ništa ne kaže. Martín/Octavio kaže bendu da moraju nastaviti sa snimanjem CD-a, a Mía mu kaže da ne mogu snimati bez Miguela. Martín/Octavio kaže da zahvaljujući tehnologiji, imaju snimljen Miguelov glas na svim pjesmama i fotografije te da ne mogu zaustaviti snimanje. Sol dobije još jednu odbijenicu za reviju.

Epizoda 209/225 [424/440] (20.10.2011.)
Diego u rukama drži više dokumenata koji inkriminiraju njegova oca i povezuju ga s prljavim poslovima. Martín Octavio moli ga da razgovara sa svojim ocem i uvjeri ga da pomogne Roberti. Diego mu govori da će pokušati, a ako ne uspije, pokušat će ga nagovoriti uz pomoć dokumenata. Uplakani Diego govori Martínu Octaviju da ga je tata opet prevario, León će naći Diega i Robertu u svom uredu i bijesan reći Diegu da mu vrati papire koje je uzeo iz sefa. Diego će mu reći da nije uzeo ništa. Alma će reći Leónu da ima prijatelja novinara koji se želi obogatiti objavljujući dokumente koji ga povezuju s prljavim poslovima. León joj govori da ga neće srediti žena poput nje. Pokušat će nagovoriti Diega da mu pomogne vratiti dokumente koje su mu ukrali. Reći će mu da mu mora pomoći jer je on Bustamante, htio on to ili ne. Diego će mu reći da može zaboraviti svog sina ako biti Bustamante znači biti mafijaš poput Leóna.

Epizoda 208/225 [423/440] (19.10.2011.)
Roberta želi udariti Leóna knjigom, no Diego je sprečava u tome govoreći joj da je njezin tata želi izbaciti iz škole te bi zato bilo dobro da mu ne daje opravdanje da to učini. Roberta će se složiti da bi to bilo pogrešno. Diego će reći Leónu da maltretira Robertu jer se ona sviđa Diegu. Reći će tati da se više neće viđati s njom i da će otići iz grupe ako je ostavi na miru, nju i njezinu obitelj. León glumi da pristaje na to. Roberta pita Diega zašto ju je branio. Diego odgovara da je to učinio jer je voli unatoč tomu što ga ona često ponižava. Govori joj i da često osjeća da su zaista bliski, no u nekim trenucima čini se i da su jako udaljeni. Reći će joj da je voli te će se poljubiti. Profesor Madariaga govori Roberti da je komisija odlučila izbaciti je, no on će učiniti sve što može da je opet prime. Vico govori Míji da je Sabrina isplanirala kako rastaviti nju i Miguela da bi ona bila s njim, no da nisu spavali zajedno. Diego govori Martínu Octaviju da njegov otac u sefu čuva dokumente koji bi ga mogli uništiti. Uplakana Mía govori Roberti da je Miguel nikada nije prevario sa Sabrinom, te se kaje što se tako ružno ponijela prema njemu i sada ga ne može moliti da joj oprosti.

Epizoda 207/225 [422/440] (18.10.2011.)
Uplakana Mía govori Miguelu, koji je bez svijesti, da mu oprašta sve što joj je učinio i moli ga da ne umre. Bijesna Alma prigovara Leónu jer je vrijeđao i prijetio Roberti te ga upozorava da će ga tužiti. On će joj reći da bi joj bilo bolje maknuti Robertu iz škole i odvesti je daleko jer će joj u protivnom uništiti karijeru, a Martína Octavija strpati u zatvor. Raquel govori Sol da je lažljivica i da nikada neće biti manekenka jer nije dovoljno visoka. Sol će joj reći da se ona barem ne hvali svojim porijeklom te će se njih dvije potući. Franco će, bijesan, udariti Leóna pred TV-kamerama jer će se pojaviti vijest u novinama u kojoj se narušava Almin ugled. Alma će se diviti Francu i reći će mu da se zaista ponosi što ju je branio, te da je svakog dana sve više zaljubljena u njega. Franco će joj reći da ga je komentar u novinama o njoj zaista razbjesnio i da je siguran da León stoji iza svega te ga se moraju više čuvati.

Epizoda 206/225 [421/440] (17.10.2011.)
León, ljut, pita Javiera zašto mu nije rekao da je Martín/Octavio Robertin otac. Želi to iskoristiti da ga potjera iz škole. León govori učenicima pete godine da je profesor Reverte lažljivac i da više neće raditi u školi jer će ga strpati u zatvor, ako ne ode sam iz škole. Roberta govori učenicima da joj je Martín Octavio otac, da se ponosi njime i da je nije briga što će govoriti o njima. Miguel će se opet onesvijestiti i završiti u bolnici. Doktor López obavijestit će Franca da je Miguel u komi zbog nesreće koju je doživio prije nekoliko tjedana, te da ne zna koliko će vremena trebati da izađe iz kome. Teo govori Jose da je prvo što je vidio kad je došao u školu bio njezin poljubac s Javierom. Pitat će ju jesu li par, a iznenađena Jose reći će mu da su samo prijatelji. Bijesni León prijeti Diegu da će dati izbaciti Miguela iz bolnice ako ga Diego ne posluša. Prijetit će i Roberti izbacivanjem iz škole. Diego će joj reći da neće dopustiti da joj njegov otac naudi.

Epizoda 205/225 [420/440] (14.10.2011.)
Roberta govori Martínu/Octaviju da se ponosila mamom jer se suprotstavila Leónu Bustamanteu i da je jako voli, ali ne može joj oprostiti što ju je ostavila na dugo vremena zbog svojih koncerata. On joj govori da joj je majka bila sama i da je morala raditi, te iako nije bila s njom, voli je isto ili čak i više od njega. Miguel pokušava razgovarati s Míjom, ali ona će ga odbiti te će se on onesvijestiti. Roberta traži mamu da bi je zamolila da joj oprosti njezino ponašanje. Reći će joj da je Martín Octavio najbolji otac kojeg joj je mogla naći, da je jako voli i da joj jako nedostaje. Mía će reći Roberti da se njezin otac i Alma žele vjenčati. Alma joj govori da joj to nije rekla jer su bile udaljene, ali ne želi joj više ništa kriti. Roberta će joj reći da Franco nije za nju, ali to je ne brine jer zna da ta veza neće potrajati. Jose govori Roberti da već ima dva oca, jednu mamu i sada će imati i sestru, pa čak i obitelj, a Jose nema nikoga.

Epizoda 204/225 [419/440] (13.10.2011.)
Vico i Celina dolaze na vjenčanje Celinine sestre. Damiana će ih otjerati zbog Celinine haljine. Agustina pokušava objasniti Giovanniju da joj je Iñaki samo prijatelj, te on glumi ljubomoru. Lupita govori Roberti da joj Santos više nije dečko. Uplakana Celina, prisjećajući se maminih riječi, reći će Maxu da nitko neće hodati s debelom curom poput nje. Max joj govori da je voli zbog nje same i da je njemu lijepa.

Epizoda 203/225 [418/440] (12.10.2011.)
Mía moli Vico da joj oprosti što je vikala na nju. Okrivit će Almine i tatine laži za to. Celina će joj reći da su joj rekli istinu, ali da im ona nije htjela vjerovati, te da bi trebala biti sretna jer voli Almu. Mía joj govori da voli Almu, ali ne doživljava je kao maćehu. Alma objašnjava Míji da izlazi s njezinim ocem te da su čak razmišljali o zajedničkom životu. Mía će reći da ih oboje jako voli, ali svakog posebno. Zamolit će je da prestane izlaziti s njezinim ocem jer će je on sigurno ostaviti. Miguel se žali Sabrini da je uvjerila Míju da su spavali zajedno te su prekinuli zbog toga. Sabrina se opravdava izlikom da je to učinila iz ljubavi. Miguel će reći Sabrininu ocu da više ne želi raditi s njima. Johnny, bijesan, reći će Sabrini da više nikad neće raditi na njegovim projektima jer ovo nije prvi put da mu ga je upropastila. Miguel će reći članovima grupe da Sabrina više neće raditi s njima, te da im je Johnny rekao da ih čekaju novi koncerti i da se priprema snimanje albuma.

Epizoda 202/225 [417/440] (11.10.2011.)
Diego govori profesoru Reverteu da Roberta ima sjajnog oca i Reverte mu govori da će Roberta jednom shvatiti da je Diego divan dečko i da bi volio da mu on bude zet. Zamolit će Diega i da ništa ne kaže Roberti. Mía govori Roberti da su izgubili cijeli dan zbog nje i da je lažljivica poput svoje mame. Bijesna Roberta udarit će Míju i reći joj da se ponosi što nalikuje na mamu i da je više ne dira. Pilar govori Agustini da više ne može čekati Giovannija i predlaže joj da izađe s nekim drugim dečkom. Odlučit će se na izlazak s Iñakijem i Tomásom. Roberta je ljuta jer je tata kori, te će otići k mami. Alma će joj reći da tata dolazi po nju jer on ima skrbništvo, a ona ne može bježati svaki put kada nije po njezinu. Diego će reći Roberti da već zna za sve Javierove laži.

Epizoda 201/225 [416/440] (10.10.2011.)
Javier priznaje Roberti da joj je on ukrao dnevnik, a okrivio je Diega za to. Također joj govori da je izmislio ono o okladi i da mu je Diego rekao da je može imati kada god poželi. No imao je dobre namjere i zaljubljen je u nju otkad ju je upoznao. Roberta će poludjeti i ošamariti ga. Franco govori Míji da želi razgovarati s njom o svojoj novoj curi. Mía mu govori da već zna da se viđa s Almom, čestita mu i pozdravlja ga. Mía će se uzrujati jer se Roberta neće pojaviti na pokusu i reći će svojim kolegama da moraju ispunjavati sve obveze vezane uz grupu. Ako to ne žele, vrata su im otvorena. Mía govori Vico da je uzrujana jer je Alma pristala na laži njezina oca. Vico je pita kako bi reagirala da je istina da njezin otac izlazi s Almom. Mía govori da je to nemoguće i da je boli što joj lažu. Jose će poludjeti kada sazna da je Roberta pročitala pismo koje joj je poslao Gastón. Upozorit će je da joj se više ne miješa u život i da ne govori ružno o Gastónu. Martín Octavio govori Diegu da je Roberta njegova kćerka.

Epizoda 200/225 [415/440] (07.10.2011.)
Tomás objašnjava Pilar da je Celeste bila s Giovannijem u sobi, no pojavili su se Agustina i njezin otac te je Giovanni rekao da Celeste hoda s Tomásom kako ne bi nastradao. Grupa RBD održat će vrlo uspješan koncert u Los Angelesu. Školski kolege s veseljem će dočekati članove grupe. Sol i Raquel djelovat će uzrujano. Profesor Madariaga reći će Roberti da ima Gastónovo pismo za Jose i Roberta će mu ponuditi da joj ga ona odnese. Madariaga će joj reći da bi ga on volio pročitati, no s obzirom na to da je namijenjeno Jose, samo ona ima to pravo, te ovisi o njoj hoće li podijeliti sadržaj pisma s još kime. Javier će naletjeti na Robertu dok kopa po stvarima profesora Madariage.

Epizoda 199/225 [414/440] (06.10.2011.)
Max pita Celinu osjeća li što prema njemu. Ona mu govori da osjeća, ali boji se da će se samo razočarati. Max joj govori da želi da bude njegova cura, te će se njih dvoje poljubiti. Bijesni León govori Inés da će uništiti Diega. Šokirana Inés odgovara mu da se zaista nada da se šali. León joj govori da bi joj dopustio da odgaja Diega kad bi želio da Diego bude glup. Alma govori Francu da nije sigurna hoće li je Mía prihvatiti kao dio obitelji. Alma će reći i da ne želi silom zamijeniti njezinu majku, te da bi bilo dobro da joj Franco kaže istinu o Marini. Bijesni Tomás udarit će Giovannija zbog toga što svašta izmišlja i upozorit će njega i Diega da mu se više ne miješaju u život. Sabrina govori grupi da im je nabavila više sponzora, da je njihov koncert rasprodan te im pokazuje ugovor za snimanje više albuma.

Epizoda 198/225 [413/440] (05.10.2011.)
Roberta moli Martína Octavija da dopusti grupi da vježba u njegovoj kući. On je podsjeća da mora tražiti mamino dopuštenje za izlazak iz države. Alma Roberti daje pismeno dopuštenje za odlazak u Los Angeles s grupom. Govori joj da joj je uštedjela sam čin pitanja dopuštenja i da se nada da je uskoro više neće trebati. Mía govori Roberti i Diegu da ne želi da Sabrina bude menadžerica RBD-a. Miguelu je svejedno hoće li to biti Johnny ili Sabrina. Zbog toga će ga Mía ispljuskati, a Diego i Roberta smirit će ih i reći im da se moraju posvetiti vježbanju. Giovanni priznaje Tomásu da je rekao Agustini i njezinu ocu da je Celeste njegova ljubavnica. Diego i Giovanni trude se da Pilar oprosti Tomásu. Franco govori Almi da moraju zajedno reći Míji za svoju vezu. Max govori Celini da je shvatio da je sva ljubav koju joj je iskazao bila samo dio njegove mašte, ali da je unatoč tomu još voli.

Epizoda 197/225 [412/440] (04.10.2011.)
León traži od Diega da mu vrati ključeve od stana, auta i kreditne kartice ako namjerava i dalje pjevati u grupi i otići s njima u Los Angeles. Diego mu sve to daje govoreći kako će i dalje biti član grupe. Pilar govori Tomásu da mu oprašta ono što joj je učinio u Puerto Vallarti, ali prijeti mu da će ga ostaviti ako joj ne objasni tko je Celeste. Roberta govori Diegu da mu se divi jer se suprotstavio ocu. León pokušava nagovoriti Almu i Franca da ne puste djecu na koncert. Oni to odbijaju, a León im govori da će požaliti zbog toga. Celeste priznaje Pascualu i Aliciji da nije liječnica. Agustina i njezin otac pronaći će Giovannija i Edgardo će mu zaprijetiti batinama.

Epizoda 196/225 [411/440] (03.10.2011.)
Madariaga upozorava Diega da je njegov otac sigurno već saznao da mu je mama dala dopuštenje da nastupi na koncertu u Los Angelesu. Kada Diegov otac sazna da ne može spriječiti Diegovu majku u davanju dopuštenja sinu i da im je Madariaga pomogao, upozorava ga da će učiniti sve da ga najuri. Mía će dobiti anonimnu poruku u kojoj piše da njezin tata izlazi s Almom Rey. Mía govori Miguelu da veza sa kćeri vlasnika diskoteke ima svojih prednosti jer će tada grupa imati bolju promociju, a možda mu se čak i ukaže prilika za karijeru solo pjevača. Miguel joj objašnjava da mu Sabrina nije cura. León upozorava Diega da će, ako ustraje u odluci da i dalje bude član RBD-a ostati bez svega, kao i bez školarine, te da će ga izbaciti na ulicu. Diego mu odgovara da će onda ostati na ulici jer namjerava i dalje nastupati s RBD-om. Roberta govori Diegu da će mu grupa pomoći.

Epizoda 195/225 [410/440] (30.09.2011.)
Javier moli članove grupe da mu dopuste da i on postane član RBD-a umjesto Diega. Diego će reći Roberti da mu je otac prijetio tužbom protiv Johnnyja, što ne bi bilo fer nakon svega što je učinio za njih. Zbog toga on želi otići, a ako ode, tata će ga ostaviti na miru. Franco poziva Míju na večeru kako bi joj rekao tko je žena s kojom se viđa i da je ukori jer ga je uhodila. Mía mu obećava da će poštovati njegovu privatnost, ali ne želi znati s kim se viđa. Celina će se šokirati kada vidi da Max radi u kafiću Milagrosa. Roberta predlaže Roccu da zamijeni Diega u grupi, no on to odbija govoreći da nitko nikoga ne može zamijeniti. Roberta govori Diegu da moraju nešto poduzeti kako bi nastupio na koncertu u Los Angelesu. Madariaga govori Diegu da njegova majka ima skrbništvo nad njim i da mu ona može dopustiti izlazak iz države i članstvo u grupi.

Epizoda 194/225 [409/440] (29.09.2011.)
José uplakana kaže Roberti da je Gastón imao samo nju jer mu nitko drugi nije došao na pogreb. Roberta joj objasni da su oni htjeli ići, ali da ih nisu pustili da izađu iz škole. Prof. Julia izađe pred učenike pete godine i kaže im da je uistinu bila nepravedna prema njima, ali da će promijeniti način podučavanja i biti pravedna u ocjenjivanju. Sol zatekne Almu i Franca kako se ljube i pošalje anonimnu poruku Míji. Pilar i Tomás se pomire. Tomás joj kaže da ne vjeruje svemu što joj kažu prijateljice. Pilar mu kaže da joj one više nisu prijateljice i poljube se. León ljutit kaže Diegu da mora napustiti bend jer će inače tužiti producentsku kuću da sklapa poslove s maloljetnicima bez dopuštenja njihovih roditelja. Diego kaže ostalima da mu je tata saznao da je još u bendu i zaprijetio da će tužiti producentsku kuću te će on zbog toga napustiti bend.

Epizoda 193/225 [408/440] (28.09.2011.)
Gastón je teško ozlijeđen, a Miguel je naizgled zadobio samo lakše ozljede pa je pušten iz bolnice. José kaže Almi da će ostati s Gastónom jer joj je skrbnik i jer u životu ima samo njega iako on nju nije nikad volio. Javier kaže Roberti da je zaljubljen u nju i poljubi je, a ona mu kaže da joj se previše stvari vrti po glavi da bi razmišljala o vezi. José kaže Lupiti da ne razumije zašto se José ljuti. Lupita joj kaže da se ljuti jer stalno kritizira Gastóna i da je, iako nije anđeo, trenutačno kritično i njezin je skrbnik te je logično da ga brani. Kaže joj i to da ona ne cijeni svoju mamu i da je grozna prema njoj, a ona i José silno bi željele imati takvu mamu. Sol spali Míjine fotografije i pisma, zbog čega se njih dvije potuku. Alicia ih razdvoji i kaže im da tako fine cure ne mogu raditi takvu scenu. José kaže Gastónu da će ubuduće biti poput brata i sestre jer joj je on uvijek bio poput brata. Gastón joj na samrti kaže da je voli i umre.

Epizoda 192/225 [407/440] (27.09.2011.)
Miguel i Teo dođu s policijom u Gastőnovu kuću kako bi spasili José. Gastón zaprijeti José da će požaliti ako je rekla svojim prijateljima nešto o njemu. José kaže policiji da je Gastón njezin skrbnik i da je kod njega svojom voljom. Hilda preda Pascualu prijavu protiv Gastóna jer je izbacio José usred noći i kaže mu da ga je ujutro zatekla kako je maltretira. Madariaga mu zabrinuto kaže da nigdje nema Miguela i Tea. Vico, ljuta jer Sol troši Míjin parfem, napuni nečim bocu i kad se Sol ponovno namiriše, podrugljivo joj kaže da je to ekskluzivan miris Roccova urina. Gastón odveze José, Miguela i Tea na jedno nenaseljeno mjesto i kaže im da izađu iz auta. José mu kaže da moraju razgovarati. Gastón joj ljutit odgovori da će otići u Elite Way i dati otkaz jer je ne želi više vidjeti. Miguel pokušava zaustaviti Gastóna uhvativši se za auto. Gastón naglo zakoči i Miguel padne. Gastón potom doda gas i slupa auto.

Epizoda 191/225 [406/440] (26.09.2011.)
Sabrina kaže Miguelu da će biti menadžer benda, ali da to nikomu ne kaže jer je uvjerena da će se Mía i Roberta buniti. Miguel joj kaže da nisu navikli lagati jedni drugima. Alma da Martínu / Octavíju ček i kaže mu da je Roberta navikla živjeti na drukčijem nivou od onog koji joj on može pružiti te da će se bez ičije pomoći naučiti boriti za ono što želi i da mora upoznati i drugu stvarnost. José kaže Roberti da neće prijaviti Gastóna jer je nije napustio čak ni onda kad je to njegov otac to zahtijevao i da je ispunio svoju dužnost iako ju je mrzio. Vidjevši Gastóna kako maltretira José, Hilda mu zaprijeti da će ga prijaviti. Gastón odvede José doma i kaže joj da je mrzi jer ga je njegov tata uvijek uspoređivao s njom, da je skrbio o njoj samo kako bi udovoljio svom ocu, da je došao u Elite Way samo kako bi joj radio smicalice te da će joj sa zadovoljstvom reći tko su joj bili roditelji i zašto su je izbacili na ulicu kao psa.

Epizoda 190/225 [405/440] (23.09.2011.)
Alma se zabrine kad joj Martín kaže da je Roberta dobro te ga gunđa kad mora nešto napraviti. Kaže da joj on ne može pružiti luksuzan život te da će morati naučiti živjeti kao on. Učenici pete godine požale se Gandíji da je prof. Julia uvijek loše volje i da im zagorčava život. On im obeća da će razgovarati s njom, ali oni zahtijevaju da prisustvuju tomu razgovoru. Madariaga kaže Gandíji da učenici imaju pravo izravno razgovarati s prof. Julijom. Gandía mu kaže da on više ne radi u Elite Wayu pa stoga nema pravo iznositi svoje mišljenje. Madariaga mu odgovori da mu je komisija dopustila da se vrati u Elite Way. Julia se iznenadi kad vidi Enriquea Madariagu. Poslije mu kaže da ju je dugogodišnji dečko ostavio kako bi se oženio njezinom najboljom prijateljicom te da će naučiti svoje učenike da se ne mogu poigravati ljudima samo zato što su zgodni i bogati. Ironično ga pita kako su njezina bivša najbolja prijateljica (sada njegova žena) i njihov sin. On joj uplakan odgovori da su oboje umrli. Sabrina kaže Miguelu da mu mora reći nešto važno o bendu.

Epizoda 189/225 [404/440] (22.09.2011.)
Miguel kaže prijateljima da je Gastón izbacio José iz škole po noći i da ga nije bilo briga to što nema kamo otići. Svi se dogovore da će je tražiti. Prof. Hilda nađe José i odvede je k sebi. Franco kaže Miguelu da poruči prijateljima neka se ne brinu za José jer je ona na sigurnome. Teo udari Gastóna šakom u glavu i zaprijeti mu da će ga ubiti ako se nešto dogodi José. Miguel kaže Míji da je José htjela reći njemu i Lupiti nešto što je otkrila o Gastónu , no tad ju je Gastón izbacio iz škole. Savjetuje joj da ga se čuva jer stalno nalazi isprike da joj se približi. Sol kaže Gastónu da se učenici pete godine organiziraju kako bi se bunili protiv prof. Julije. Gastón zaključa učenike i kaže im kako je već pozvao ravnatelja. Hilda kaže José da je već pripremila prijavu protiv Gastóna, a José joj kaže da ga neće prijaviti. Hilda joj kaže neka se ne boji i da ima njezinu, Alminu i Francovu potporu. Pascual je zavezao učenike pete godine. Na njihovo iznenađenje i na njihovu sreću profesor Madariaga vraća se u školu.

Epizoda 188/225 [403/440] (21.09.2011.)
Prof. Julia kaže Míji da ne može kopati po njezinim stvarima i da ne misli da, ako je lijepa, može raditi što hoće. Mía kaže Celini da prof. Julia zacijelo ima neku traumu iz djetinjstva te da je zato toliko zla. Roberta kaže Loli da nije toliko loše biti posvojen i da je i ona tek saznala da onaj kojeg je cijeli život smatrala ocem nije njezin otac, ali da malo-pomalo to prihvaća. Kaže joj i da je mnogi vole te da je njezin problem ako želi biti sama. Pilar kaže Sol da je ono s bombonijerom bila njezina zamka kako bi rastavila nju i Tomása i fizički nasrne na nju. Učenici pete godine sastanu se kako bi našli način da se riješe prof. Julije. Roberta se pozdravi s mamom i hladno joj kaže da to čini jer ju je tata natjerao. Alma joj uplakana kaže da je voli otkad je saznala da je trudna i da će uvijek biti tu za nju ako je zatreba. Gastón natjera Gandíju da isključi José iz škole i kaže José da će završiti na ulici gdje joj je i mjesto te da će ga onda valjda napokon ostaviti na miru jer mu je već dosta nje.

Epizoda 187/225 [402/440] (20.09.2011.)
Alma kaže Roberti da želi da bude sretna te da je radi toga spremna ustupiti skrbništvo njezinu ocu. Roberta joj kaže da pristaje na to te da već može početi slaviti to što je ostala bez kćeri. Martín / Octavio kaže Roberti da je lagao u školi kako bi mogao biti blizu nje, ali da će dati otkaz. Roberta mu kaže da to ne čini jer ne bi podnijela da ga ponovno izgubi. Franco pokušava objasniti Roberti da je jako stroga prema svojoj majci, a ona to ne razumije pa joj kaže da je neodgojena i da želi manipulirati Almom. Roberta mu kaže da joj on nije otac pa da je stoga nema pravo grditi. Pilar nađe u Tomásovu ruksaku račun i prigovori mu da joj je lagao jer je uistinu darovao Sol bombonijeru. Lola počne histerizirati kad sazna da je posvojena i zaprijeti Lupiti da će je udariti jer joj nije to rekla. Tomás dokaže Pilar da nije kupio Sol bombonijeru koju je ona rekla da joj je kupio i kaže joj da nema smisla da budu skupa ako među njima nema povjerenja. Julia zatekne Míju kako joj kopa po aktovci tražeći kozmetiku.

Epizoda 186/225 [401/440] (19.09.2011.)
Dok Javier kupuje karte, Diego razgovara s Robertom i kaže joj da se slaže s tim da Javier ostane u Elite Wayu. Roberta bijesna kaže Javieru da je bila spremna sve ostaviti zbog njega, a sad ispada da je lažljivac. Miguel zamoli Rocca i Vico da nađu snimku od onog dana kad je navodno bio sa Sabrinom jer se želi uvjeriti da je uistinu spavao s njom s obzirom na to da se ničeg ne sjeća. Javier uđe u Robertinu sobu. José ga udari nogom, a on joj kaže da je samo htio razgovarati s njom i pomoći joj. Roberta mu kaže da se ne nada da će vratiti njezino povjerenje. Sol navodno primi bombonijeru od Tomása. Pilar joj kaže da je smiješno da samoj sebi šalje darove jer da ni time neće razdvojiti nju i Tomása. Tomás uvjerava Pilar da nema ništa sa Solinim darovima, a Pilar mu kaže da joj se ne mora pravdati jer mu vjeruje. Vidjevši Míju kako plače, Gastón joj ponudi bezuvjetnu pomoć.

Epizoda 185/225 [400/440] (16.09.2011.)
León kaže Inés da će pitati Diega želi li da se Javier vrati u Elite Way School i da će mu, ako Diego to ne želi, morati potražiti drugu školu. Roberta kaže Diegu da, ako je uistinu voli, pristane da Javier ostane u Elite Wayu, a on joj odgovori da će pristati ako mu ona pristane biti cura. Ona mu kaže da ne želi biti s njim jer je jednako prepotentan kao i njegov otac. Javier kaže Roberti da će pobjeći iz škole i od kuće i predloži joj da pobjegne s njim. Roberta pristane. León i Inés kažu Javieru da je unatoč problemima koje je imao s Diegom, Diego pristao ostati u školi. Galia kaže Pilar da će ona i njezin otac živjeti odvojeno, ali da će se dogovarati oko svega vezanog za nju i da će uvijek biti tu za nju kad je bude trebala. Javier i Roberta stignu na autobusni kolodvor.

Epizoda 184/225 (15.09.2011.)
León pokaže Diegu jedan ured i kaže mu da je njegov jer će raditi u njemu u slobodno vrijeme kako bi učio i kako bi bili više skupa. Penélope, Sabrinina prijateljica, pozove Miguela i kaže mu da se ne da zavarati i da provjeri je li imao spolne odnose sa Sabrinom. Roberta pita Martína misli li da je Diego voli ili se samo poigrava njome jer katkad osjeća da je voli i vidi u njegovim očima poseban sjaj. On joj odgovori da se ljubav ne može skriti u pogledu i da istina uvijek izađe na vidjelo. Celina kaže Míji da još ne može vjerovati da je Max siromašan. Mía joj odgovori da nije loše biti siromašan i da to može biti samo prolazno te da je važno da je podupire i da joj je dokazao da je istinski voli. Franco kaže Almi da ne bi trebala brzati s potpisivanjem skrbništva nad Robertom i da dobro razmisli.

Epizoda 183/225 (14.09.2011.)
José kaže Roberti da joj je u jednom e-mailu skrbnik već bio pisao da će umrijeti te da joj je zato platio kompletno školovanje i ostavio joj mjesečnu svotu novca dok ne postane punoljetna. Roberta joj kaže da joj je zacijelo Gastón poslao taj e-mail kako bi prestala istraživati. Javier i Roberta odu u bolnicu posjetiti Diega, a León bijesan kaže Javieru da mu je zacijelo Roberta naredila da ozlijedi Diega i otjera ih iz bolnice. Max kaže Celini da je njegov tata učinio neke pogrešne korake u poslu i da su zbog toga propali. Giovanni kaže Roberti da je Diego saznao da je bila u bolnici i da je želi vidjeti. Javier joj kaže da će odvratiti Leónu pozornost kako bi mogla otići k njemu. Inés i León kažu Javieru da će ići u školu primjerenu svojoj osobnosti. Javier počne histerizirati i kaže da neće ići u školu u koju idu budale. Roberta kaže Lupiti i José da ju je Diego poljubio, ali da Javier kaže da je to učinio samo kako bi dobio okladu.

Epizoda 182/225 (13.09.2011.)
León bijesan pita tko je udario Diega, a Roberta mu kaže da je sam pao. Pilar kaže Agustini da Giovanni ne želi ozbiljnu vezu i da je najgore to što želi da i njegovi prijatelju budu isti kao on te je zato rekla Tomásu da prekinu. Prof. Reverte kaže učenicima da želi znati što se dogodilo Diegu, a Roberta opet kaže da je sam pao. Reverte kaže da tu nešto ne štima te da prikrivanje nasilja nije dobro ni za koga. Javier prizna da ga je on udario. Sol je nervozna jer joj se izjalovio plan da rastavi Pilar i Tomása jer Pilar vjeruje svomu dečku. Pascual kaže učenicima da je ono što se dogodilo Diegu bio nesretan slučaj jer León ne želi da se zna da ga je udario sin njegove zaručnice. José dobije e-mail u kojem piše da joj je skrbnik umro i ona kaže Roberti da onda njezin skrbnik nije Gastón.

Epizoda 181/225 (12.09.2011.)
Franco kaže Almi da želi da Mía zna za njihovu vezu. Alma mu kaže da se najprije želi pomiriti s Robertom i da joj trenutačno ne može reći da ima dečka. Miguel kaže Francu da ne zna hoće li mu Mía oprostiti i da zato nije pošteno da mu on i dalje bude skrbnik. Franco mu kaže da ga neovisno o onome što se dogodilo s Míjom i dalje voli kao svog sina i da će mu nastaviti pomagati. Kaže mu da svakako pristane raditi s njime. Alma kaže Roberti da oslobađa žrtve da bude s njom te da se može naći s Reverteom. Galia kaže Almi da je Pilar odlučila živjeti s ocem, a Alma joj kaže da dobro razmisli kako će živjeti bez kćeri. Giovanni se dogovori sa Sol da će joj pomoći rastaviti Pilar i Tomása. Diego kaže Giovanniju da će se pobrinuti za to da Roberta shvati da joj je Javier lagao i da se vrati k njemu. Javier udari Diega te Diego ostane bez svijesti.

Epizoda 180/225 (09.09.2011.)

Epizoda 179/225 (08.09.2011.)
Roberta ode k Martínu da ga zamoli da se vrati u školu. Kaže mu da nedostaje učenicima te da bi se njih dvoje mogli početi ponašati poput oca i kćeri. Santos kaže Míji da je oprost jedan od načina dokazivanja ljubavi te da ona gubi Miguela možda zato što ga ne voli kao što kaže. Učenici prosvjeduju jer žele da se profesor Reverte vrati u školu. León zaprijeti učenicima da će biti i kažnjeni kao odrasli ako se ponašaju poput odraslih. Mía zamoli Rocca da prati njezina tatu i snima sve što radi jer želi znati tko mu je cura. Diego kaže Tomásu da bi katkad volio da njegov tata nije njegov tata i prizna da njegova mama nije na putovanju kako je bio rekao, nego ih je ostavila.

Epizoda 178/225 (07.09.2011.)
Gastón kaže José da nije njezin skrbnik te da nikad ne bio posvojio nekoga toliko slabog poput nje. Kaže joj i da će se vratiti na ulicu ako je povezana s nestankom njegova laptopa. Diego i Miguel naruče serenadu za Robertu i Míju, a one misle da im se izruguju pa Roberta baci na njih teglu s cvijećem. Diego se pravi da je pijan i kaže joj da je uistinu voli, a Roberta ljutito ode. Miguel se ispriča Míji i kaže da sa Sabrinom samo surađuje stvari oko benda. Zavidna Sol kaže Míji da ju je Miguel prvo prevario, a onda i ismijao naručivši joj serenadu. Pilar kaže učenicima pete godine da je njezin tata već našao novog profesora likovnog, što znači da je otpustio profesora Revertea. Alma kaže Roberti da ju je već previše kaznila i neka joj oprosti, a ona joj kaže da hoće pod uvjetom da je izvede iz škole i odvede je tati doma.

Epizoda 177/225 (06.09.2011.)
Gastón kaže José da zna da mu je ukrala laptop i upozori je da prestane istraživati o njemu jer ne bi bilo dobro da joj se nešto dogodi ili da se vrati na ulicu nakon što je upoznala lagodan život. Javier zaprijeti Diegu da će reći njegovu tati da svira u bendu ako se približi Roberti. Giovanni prekine vezu s Agustinom. Diego kaže Roberti da je voli i pita je hoće li mu biti cura, a ona mu odgovori da joj treba dečko koji će je shvaćati ozbiljno dok on ništa ne shvaća ozbiljno. Da bi kaznio Robertu jer je ušla u Diegovu sobu, Pascual joj kaže da će se sastajati s Almom jedan sat na dan. Mía kaže Roberti da je Diego jako zaljubljen u nju i želi ih spojiti, a Roberta joj kaže da ne želi znati za Diega. José kaže Gastónu da zna da je on njezin skrbnik.

Epizoda 176/225 (05.09.2011.)
Santos čestita Míji jer je brzo zaboravila Miguela i kaže joj da on ne može prestati voljeti Lupitu. Mía mu odgovori da je Miguel za nju bio dječja igra, dok je Luca vrlo iskusan i bilo joj je predivno s njime. Miguel bijesan traži od Míje da mu kaže što je bilo između nje i Luce, a ona mu odgovori da je bilo isto što i između njega i Sabrine. Roberta kaže Diegu da smiri Miguela i da će ona smiriti Míju jer će morati zaboraviti bend ako se nastave svađati. Diego pokuša objasniti Roberti da je uistinu voli. Kad ih vidi kako razgovaraju, Javier pokuša odvući Robertu govoreći joj da mu je Diego rekao da je može imati kada god poželi. Sabrina kaže Miguelu da već jednom zaboravi Míju jer bi mu oprostila da ga voli, a Miguel joj odgovori da je ne može zaboraviti. José kaže Roberti da je otkrila da je Gastón njezin skrbnik i da je najgore to što će on shvatiti da ona već zna cijelu istinu kada ga vidi. Gastón kaže José da želi razgovarati s njome.

Epizoda 175/225 (02.09.2011.)
Martín/Octavio kaže Carli da se mora suočiti s komisijom, ali neće se tako lako predati te da mora izgladiti situaciju s Robertom. Carla mu kaže da ga je Roberta posjetila u bolnici. Mía upozna Milagros sa Celinom i Vico i kaže im da njezin tata navodno hoda s njom iako ona misli da je to rekao samo da bi prikrio svoju pravu curu. G. Cosme kaže Giovanniju da je upoznao njegovu curu i pita ga zašto mu nije rekao za nju, a Giovanni mu kaže da mu Agustina nije cura. Agustina kaže Giovannijevim roditeljima da njezin otac želi da ručaju skupa. Giovanni kaže Agustini da se prvo moraju upoznati da budu sigurni, a Agustina kaže da je ona sigurna i da je njihova veza ozbiljna. Mía kaže Roberti da će se osvetiti Miguelu tako što će ga uvjeriti da je imala spolne odnose s Lucom, ali da to ne kaže Miguelu.

Epizoda 174/225 (01.09.2011.)
Roberta kaže José da Sol želi Celini pokvariti praznike te da moraju saznati što smjera i ne dopustiti joj da to i ostvari. Kad Miguel vidi Míju da razgovara s Lucom, ljutito joj kaže da ga je jako brzo zaboravila, a ona mu objasni da više nisu cura i dečko. Martín/Octavio zatekne Giovannija s bocama alkohola. To primijeti i León, a Martín/Octavio kaže mu da je on kupio te boce. León mu kaže da očito ima problema s alkoholom i da je to strašno s obzirom na to da je zadužen čuvati grupu tinejdžera te će se pobrinuti da ga izbace iz škole. Sol pokušava Celinu izvrgnuti ruglu pokazujući krave sa Celininim licem, no poslije shvate da te krave imaju njezino lice i zaprijeti Míji da će joj platiti za to. Mía joj kaže da šuti jer tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada. Mía se pomiri s Vico i Celinom i kaže im da je izgubila Miguela i da ne želi izgubiti i najbolje prijateljice. Mía kaže Miguelu da se odlično zabavila s Lucom i da je on više ne zanima.

Epizoda 173/225 (31.08.2011.)
Roberta kaže Diegu da želi razgovarati s njim o onom što su jedno drugom rekli, a Diego joj podrugljivo kaže da se samo šalio. Roberta pita Javira zašto pomaže Diegu, a on joj licemjerno odgovori da to čini zbog nje i benda. Sol kaže Raquel da će prirediti tulum dobrodošlice za RBD te da se dosjetila kako će se osvetiti Celini. Mía kaže Roberti da se boji da Sol planira nauditi Celini jer je vrlo zavidna. Diego pozove Javiera na utrku na vodenim skuterima i kaže mu da će se morati zauvijek maknuti od Roberte ako izgubi, a Javier mu kaže da će, ako pobijedi, Roberta biti njegova. Jack kaže Lupiti da su Iñakija i Santosa strpali u zatvor jer su ušli redovnicama u sobu.

Epizoda 172/225 (30.08.2011.)
Avion kojim RBD putuje iz Monterreya u Puerto Vallartu uđe u zonu turbulencije. Diego kaže Roberti da ne želi umrijeti, a da joj ne kaže da je voli. Ona mu kaže da i ona njega voli i poljube se. Tomás se ispriča Pilar jer je bio otišao s drugom. Kaže joj da među njima nije bilo ničega i da je izašao s njom samo zato što ga je Iñaki to zamolio. Zamoli je da mu pruži drugu šansu jer je zaljubljen u nju. Sol i Celina se žestoko posvađaju. Sol kaže Celini da je debela, a ona joj odgovori da je ništa što joj ona kaže ne može uvrijediti jer joj je Max rekao da je voli. Vico kaže Rocco da je divan i pažljiv prema njoj i zagrli ga. Rocco joj kaže da joj je predložio da spava s njim jer želi biti s njom, ali da pritom nije mislio na seks. Kaže joj da se mogu voljeti ne očekujući ništa zauzvrat te da sve čini zato što je voli.

Epizoda 171/225 (29.08.2011.)
José Lujan kaže Celini da mora vjerovati u sebe i ne uspoređivati se s drugima te da je jako lijepa cura i da je Max voli takvu kakva je. José i Celina se prestraše kad vide Javiera, a još se više prestraše kad saznaju da je León u Puerto Vallarti. Roberta kaže Míji i Lupiti da je koncert bio vrlo uspješan, a Lupita kaže Míji da se jako bojala jer je mislila da neće pjevati. Mía odgovori da je mislila da neće moći pjevati, ali netko joj je dao savjet koji joj je dao snagu i zahvali Roberti. José i Celina kažu Javieru da je Diego s bendom na turneji u Monterreyu te da im mora pomoći kako njegov tata to ne bi saznao. Javier kaže Leónu da je Diego s nekom curom. Raquel kaže Sol da je ljuti to što Tomás stalno trči za Pilar, a nju Teo ne želi ni pogledati. Pilar namaže ljepilom Tomásovo donje rublje.

Epizoda 170/225 (26.08.2011.)
Učiteljica Hilda kaže Jose Lujáni i Roberti da će i one dobiti ukor jer su koristile Teov šalabahter. Vico pita Giovannija zašto se stalno trudi glumiti da bi ga ljudi prihvatili i kaže mu da će bolje proći bude li svoj. Franco ukori Miju i kaže joj da se Valeria još ljuti na nju jer su je tretirali kao lopova i da zbog svega neće biti rođendanske zabave. Roberta je bijesna i kaže Jose da je Diego unajmio lažne policajce koji su gnjavili nju i Facunda i oduzeli im auto s kojim su se trebali utrkivati. Miguel kaže Nicu da je spreman trpjeti Gastónova ponižavanja svaki put kad nije po njegovu i zamoli ga da mu pomogne pronaći dokaze koji će ga uništiti. Mia u svojoj sobi umalo da nije otkrila Miguela kako joj pokušava ukrasti Gastónovu fotografiju. Mía sazna da će Sabrina doći u Monterrey i biti na koncertu RBD-a. Ljutita pita Miguela zašto joj to nije rekao, a on kaže da je nije htio uzrujavati, da nema više ništa sa Sabrinom i da voli nju (Míju). Max dođe u Puerto Vallartu i sretne Celinu, koja se izgubila. Kaže joj da je voli i da želi biti s njom. Vidjevši uplakanu Míju, Roberta joj kaže da joj je Sabrina otela Miguela, ali da ne smije dopustiti da joj oduzme i volju za pjevanjem. Kaže joj i da će, ako ne nastupi, čestitati Sabrini jer ju je uspjela vrlo lako pobijediti. Roberta kaže Diegu, Lupiti, Giovanniju i Miguelu da Mía ne želi pjevati. Sabrina kaže da je to neprofesionalno jer je stadion pun i ljudi ih zovu.

Epizoda 169/225 (25.08.2011.)
Na Robertin nagovor i da bi se osvetila Tomásu, Lupita mu da šalabahter za ispit iz povijesti i kaže Roberti da ga očekuje iznenađenje jer je šalabahter netočan. Lupita kaže Nicu da je prekinula s njim jer je mislila da je tako najbolje, ali da se prevarila jer nikada nije njega pitala što želi te da želi opet biti s njim ako je spreman na to. Madariaga kaže Gandíji da će Giovannijev otac pravnim putem tražiti da ga ponovno prime u školu, a dotad će Giovanni raditi u kafeteriji s Mayrom. Madariaga pokuša uvjeriti Cosmea da Giovanni zaslužuje drugu priliku usprkos tomu što je mnogo griješio i da mu on kao njegov otac jedini može pomoći da se vrati u školu. Mia stavi nekoliko komada odjeće u Valerijinu torbu, a nju zaustave na izlasku iz robne kuće. Učiteljica Hilda kaže Teu da će dobiti ukor zbog korištenja šalabahtera tijekom ispita. Milagros kaže Almi da se čini da ju je Franco ostavio. Alma pita Franca želi li uistinu prekinuti s njom, a on odgovori da ne želi. Alma mu kaže da se prije vjenčanja moraju dogovoriti oko odgoja Míje i Roberte jer će se inače poubijati. Michelle kaže Sol da se Teo cijelo vrijeme ulizuje José i nosi joj kovčege te da ne vjeruje da će se pomiriti s Raquel. Sol joj kaže da će se ona pobrinuti za to da se pomire. Miguel kaže Diegu da uključi mobitel jer će inače njegov tata nešto posumnjati, a Diego mu kaže da mu tata neće saznati jer je u New Yorku. Miguel kaže Diegu da ne zna kako će reći Míji da je Sabrina službena fotografkinja RBD-a i da će zato biti s njima na turneji. Sol ostavi Celinu samu u šumi. Celina upadne u jamu i Max je spasi.

Epizoda 168/225 (24.08.2011.)
Giovanni, Diego i Tomás upoznaju neke djevojke u krčmi i Giovanni ih pozove u svoj stan. Djevojke ih zavežu i sve im ukradu. Mia oduzme Celini pilule za mršavljenje i kaže da joj neće dopustiti da se ubija makar izgubila njezino prijateljstvo. Mia kaže Gastónu da im Miguel iz osvete nije htio pomoći da izađu. Gastón ga natjera da očisti knjige iz knjižnice, a Teo upita Miju što mu je Miguel učinio da ga toliko mrzi. Franco kaže Miguelu da će Mia i Valeria ići u kupnju i zamoli ga da ih prati da bi spriječio sukobe između njih dvije. Nico kaže svom ocu da je prekinuo svoju vezu s Karen jer je zaljubljen u drugu djevojku, ali da se toga boji. Karenin otac otpusti Nicova oca, a on mu kaže da neće tjerati Nica da bude s Karen ako je ne voli samo da zadrži svoj posao. Gastón kaže Miguelu da ga je imao priliku uništiti i pita ga zašto to nije učinio. Inés ne želi pustiti Javiera na putovanje s učenicima pete godine. Diego kaže Leónu da s njima ide prof. Julia. Pascual kaže Martínu/Octaviju da prof. Julia ne želi putovati s učenicima tako da će on morati ići s njima. Vico napiše Roccu da je prodala komad nakita koji joj je darovao kako bi otkupila natrag njegovu videokameru. Zamoli ga da je primi kao dar jer je bio divan prema njoj. Franco se naljuti na Almu jer je dopustila Míji da ode na turneju i kaže joj da se ne može miješati u Míjin odgoj. Ona mu kaže da će se miješati u sve kad se vjenčaju i da Mía pati zbog prekida s Miguelom te da će se na turneji oporaviti. Budući da je Leónov poslovni sastanak otkazan, Javier predloži Leónu da odu na more gdje su njegovi školski prijatelji.

Epizoda 167/225 (23.08.2011.)
Roberta dođe na show Alme Rey i pred publikom je moli da ne ode iz Meksika jer je voli i treba iako nije bila dobra kći. Valeria kaže Almi da se, čak i ako ne ode iz Meksika, ne viđa više s njezinim mužem. Alma joj odgovori da ne nosi prsten i nije udana za Franca, ali da se ne brine jer ga više neće viđati. Lupita kaže Mayri da zna što je rekla Nicovoj mami i zamoli je da se ne miješa u njezin život jer će ih to samo udaljiti te da je vrijeme da donosi vlastite odluke i da je odlučila izaći s Tomásom. Jose poljubi Georgea pred Teom da bi ga povrijedila. Giovanni posjeti Diega i Tomása u školi. Diego mu kaže da bi se trebao osjećati oslobođeno, ali Giovanni mu kaže da bi radije imao ispite svaki dan kako bi bio sam u svom stanu. Diego upita Simóna što mu treba kako bi pobijedio u utrci. José ljutita kaže Roberti da je već postala jako dobra s Míjom i da više vremena provodi s njom, kao i s Vico i Celinom. Roberta kaže da im samo pomaže da se pomire. Diego kaže RBD-u da idu na turneju, a Roberta kaže da Mía ne ide te da iz solidarnosti ne ide ni ona. Lupita kaže da onda ne ide ni ona. Martín/Octavio kaže učenicima pete godine da je morao krivotvoriti Gandíjin potpis kako bi se preispitala odluka suca na međuškolskom natjecanju i kako bi kao pobjednici osvojili nagradno putovanje. Kaže da će reći Gandíji istinu iako će nakon toga dobiti otkaz. Roberta kaže Martínu da je živcira to što izigrava heroja, a on joj odgovori da je to učinio zato što su igrali pošteno i nisu zaslužili izgubiti nagradu, a ne kako bi je impresionirao. Kaže joj i to da će, i kad ode iz škole, i dalje biti njezin otac. Mía pristane otići na turneju s bendom. Pascual obavijesti petu godinu da su oni osvojili nagradno putovanje.

Epizoda 166/225 (22.08.2011.)
Madariaga kaže Gandíji da se nepravedno odnose prema njemu. Hilda kaže Renati da je toliko nesigurna da se skriva iza svoje pozicije i da joj se Madariaga ne sviđa zato što je pošten i siguran u sebe. Mayra kaže učenicima da dobro razmisle prije nego što pitaju profesora Madariagu je li istina da je ubio svoju obitelj jer se pokazao kao najpoštenija osoba u školi. Gospodin Mendiola upozori Madariagu da će ga izbaciti nasilu ako ne ode. Madariaga mu odgovori da neće otići i da ne prihvaća otkaz po nalogu njegove ljubavnice. Mendiola doživi infarkt. Renata u suzama kaže da joj je Mendiola otac. Madariaga kaže učenicima da su njegova žena i sin poginuli u automobilskoj nesreći. On je vozio, ali oslobodili su ga krivnje jer je vozač kamiona s kojim se sudario bio pijan. Renata kaže Madariagi da je ona nepriznata Mendiolina kći i da je dobio bitku ukoliko ne oda nikomu njezinu tajnu. Madariaga joj odgovori da ne voli širiti tuđe tajne poput nje. Santos kaže Míji da Miguel cijelo vrijeme plače, da je uistinu voli i predloži joj da razgovara s njime. Mía odbije i kaže da ju je jako povrijedio. Sabrina kaže Penélope da su Mía i Miguel prekinuli te da joj mora pomoći da ga osvoji. Sabrina kaže Miguelu da nije trudna, a on joj kaže da mu je laknulo i zagrle se. Mía ih vidi i pobjegne. Roberta udari Diega i optuži ga da joj je ukrao dnevnik. Kaže mu da ga je Javier našao među njegovim stvarima. Diego bijesan fizički napadne Javiera i na njegovu nesreću u tom trenutku dođe León. Licemjerni Javier pretvara se da brani Diega. León zaprijeti Diegu da će ga poslati na Vojnu akademiju ako opet bude maltretirao Javiera. Mía uplakana kaže Miguelu da mu oprašta, ali da je njihova veza gotova jer mu više ne vjeruje. Diego uvjerava Robertu da joj nije ništa ukrao, no ona mu ne vjeruje. Mía kaže Sabrini da zna što je bilo između nje i Miguela i kaže joj da je brza. Sabrina joj na to cinično odgovori da je ona spora. Mía kaže Roberti da više ne želi biti u bendu, a Roberta joj kaže da ne želi ni ona.

Epizoda 165/225 (19.08.2011.)
Diego se naljuti kad mu León kaže da će i Javier krenuti u Elite Way. Miguel uplakan kaže Francu da ne treba Mía otići iz škole jer će otići on te ga zamoli da mu dopusti posljednji put razgovarati s Míjom. Roberta očajnički plače, a Diego joj kaže da ne zna što joj je, ali da je ona lijepa i jaka cura te da je uvjeren da će prebroditi bilo što. Roberta kaže Míji da je Miguel pogriješio, ali da je obožava i da bi mu trebala oprostiti. Kaže joj da su i nju prevarili jer sad ispada da joj je Octavio tata i da mu je pravo ime Martín. Mía joj kaže da gleda pozitivnu stranu jer Parda gotovo nije ni viđala, a Revere je dobar čovjek. Martín kaže Roberti da će se, ako ga ne sasluša, obratiti sucu jer joj želi biti otac. Roberta mu odgovori da će se i ona obratiti sucu i reći mu da je on tuče te će mu tako dokazati da je spremna na sve.

Epizoda 164/225 (18.08.2011.)
Diego nazove Robertu Paolom. Ona ga bijesno upita je li je tako nazvao da je naljuti ili zato što još uvijek voli Paolu. Enrique kaže Galiji da Gandía želi da ode, ali da će slučaj ispitati pred komisijom i ona mu ponudi svoju potporu. Mabel kaže Daríju da je León posumnjao u nju jer ju je ispitivao i da je najbolje da se više ne viđaju. On joj predloži da zajedno pobjegnu, ali ona mu kaže da to neće napraviti jer će León okrenuti njezina sina protiv nje. Mia kaže Carlu da je saznala da Alma želi otići iz Meksika i preklinje ga da je nagovori da ne ode. Gospodin Mendiola kaže Madariagi da mu više nije mjesto u školi i da ne razumije što ondje još radi. On mu odgovori da neće otići zbog Renatina hira. Učenici mu također kažu da profesor Madariaga neće otići. Renata upita Madariagu je li rekao svojim učenicima zašto se ne može vratiti u Argentinu i kaže pred svima da se ne može vratiti u svoju zemlju zato što je ubojica.

Epizoda 163/225 (17.08.2011.)
Miga kaže Diegu da se osjeća loše zbog poljupca i da se nada, iako zna da je to bila samo igra, da se ništa neće promijeniti jer su prijatelji od djetinjstva i ne želi izgubiti njegovo prijateljstvo. Diego joj odgovori da oboje znaju kako su to napravili samo da učine Miguela i Robertu ljubomornima. León naredi Morenu da istraži sve o Daríju Contrerasu, Mabelinu instruktoru tenisa jer ga želi uništiti. Gandía preda Madariagi mapu i kaže mu da je to njegov otkaz i nekoliko pisma preporuke. Madariaga razdere papire i kaže mu da neće otići dok ne sazna zašto je dobio otkaz. Pepa preko telefona kaže Roberti da njezina mama namjerava otići živjeti u New York. Diego pronađe Robertu kako plače, ali ona mu kaže da joj je snijeg ušao u oči. Objasni mu da joj je Miguel samo prijatelj, a Mia to isto kaže Miguelu o Diegu. Diego poljubi Robertu.

Epizoda 162/225 (16.08.2011.)
Jose predbacuje Roberti što provodi puno vremena s Mijom i čini se da su prijateljice. Roberta odgovara da je ona sigurno ljubomorna i kaže joj da ne podnosi Miju, ali da će joj pomoći protiv Sabrine. Sol potiče Raquel, Pilar i Michelle da šalju anonimna pisma Miji u kojima joj pišu da ju je Miguel prevario sa Sabrinom. Roberta kaže Miji da bi trebala oprostiti Miguelu što ju je nehotice prevario i pita ju je li ikad pogledala nekog drugog osim Miguela. Mia odgovara da voli Miguela i da ga nikada ne bi prevarila, da Miguel nju prevari, ne bi mu nikad oprostila. Roberta kaže Diegu da se Mia i Miguel vole i da bi spasili svoju ljubav, moraju pobjeći. Diego joj kaže da je to ludost. Roberta odgovara da se zbog ljubavi isplati raditi ludosti. Pilar kaže Sol da nije njihov problem što je Miguel prevario Miju i da je bolje da se ne miješaju. Pilar ispriča Tomasu za Miguela i Sabrinu i tako cijela škola sazna za to.

Epizoda 161/225 (15.08.2011.)
Učenici petoga razreda pomažu Martinu Octaviju da pronađu neku temu iz umjetnosti kako bi Omar došao u školu i održao predavanje o njoj i Pascual se uvjeri da ima prijatelja koji se zove Ricardo Mendiola. Pascual je zadovoljan predavanjem. Roberto, Solin tata, predbacuje Gandiji jer su Roberta i Mia otele njegovu kćer. One ulaze i pokazuju slike Sol kao manekenke i kažu mu da se time Sol bavi kad pobjegne iz škole, a onda izmišlja da su je oteli. Roberto ljutit odvodi Sol i upozorava je da za nju neće biti praznika. Sabrina hini da je zaprepaštena i kaže Miguelu da joj menstruacija kasni deset dana. Sol kaže Raquel, Michelle i Pilar da moraju biti složne protiv Mije i Roberte jer ih one zbog zavisti žele uništiti. Inaki moli Robertu da mu oprosti i kaže joj da je s Palomom bio zbog njezinih roditelja, ali joj to nije rekao da je ne izgubi. Roberta mu kaže da mu oprašta, ali neće opet biti s njime jer ga ne voli. Roberta kaže Jose da je Miguel imao odnose sa Sabrinom kad je bio pijan, ali sigurna je da on voli Miju i učinit će nešto da ne prekinu.

Epizoda 160/225 (12.08.2011.)
Miguel kaže Diegu da se Johnny razljutio kad je saznao tko mu je tata i ne želi imati problema s njime i možda im neće htjeti napraviti album. Roberta kaže Diegu neka skupi hrabrosti i razgovara s tatom ili će snimiti album kad budu starci. Vico u suzama zahvaljuje Roccu za sve što je učinio za nju i njezina tatu, kaže mu da bez njegove potpore ne bi prebrodila sve što se dogodilo. Vico i Mia kažu Celini da je očito da je Max voli i ako se on njoj sviđa, neka mu to kaže. Sol se žali Pascualu i Gandiji da su je Mia i Roberta otele u stanu i to će reći tati. Javier kaže Gerardu da će prohodati s Robertom jer mu se sviđa, ali i zato da naljuti Diega jer njega ne voli. Roberta i Mia kažu Maxu da preda fotografije od Sol kako bi pokazao Celini koliko je voli.

Epizoda 159/225 (11.08.2011.)
Ljutit, Nico prigovara Lupiti što je cijelo vrijeme sa Santosom i liječi mu ozljede. On mu odgovara da Lupita ne radi ništa loše i neka joj se ne obraća tim tonom. Lupita prekida s Nicom i kaže mu da bez povjerenja nema veze pa je najbolje da prekinu. Giovanni dobiva još jedan dar od Agustine. Tomas mu kaže da ga mora vratiti jer bi se situacija mogla dodatno zakomplicirati i neće moći prekinuti s njom. Diego mu kaže da se prodaje za darove. Giovanni kaže da mu se Agustina zapravo sviđa, a može njome i lako upravljati. Mia i Celina kažu Roberti da je Sol, kako bi Celini otela dečka, rekla Maxu da su one čudne i da je drže zatvorene u sobi. Roberta zamoli Javiera da odvede Sol u Diegov stan. Max kaže Celini da je otišao po Sol jer ga je zamolila da ode s njom po neke fotografije, ali da se njemu sviđa ona i da je sretan s njom. Roberta zahtijeva od Sol da Maxu kaže da je lagala sve o Celini i Miji ili će imati posla s njom.

Epizoda 158/225 (10.08.2011.)
Raquel pita Tomasa i Pilar jesu li zajedno. Pilar kaže da nisu. Tomas je pita zašto je porekla i je li nju sram. Ona odgovara da nije stvar u tome, nego ako Sol sazna, učinit će sve što može da ih razdvoji. Mia ispriča Almi što se dogodilo s Miguelom. Ona joj kaže da se sve događa u pravom trenutku i da ne treba ništa forsirati, tako da se ne mora brinuti ni razmišljati o tome je li ona kriva što nisu imali odnose. Roberta kaže svojim kolegama da će im profesor Reverte pomoći da opet uđu u turnir, a oni njemu moraju pomoći tako što će dovesti Ricarda Mendiolu, umjetnika, kako nitko ne bi skužio da se zaposlio u školi s pomoću laži. Lupita njeguje ozljede Santosu, dolazi Nico i uzrujan ih promatra.

Epizoda 157/225 (09.08.2011.)
Jose osvoji medalju i pohvalnicu za prvo mjesto za priču koju je napisao. Izdavačka kuća ponudi mu ugovor za objavljivanje njegovih budućih priča. Martin kaže Roberti da je siguran da je Inaki voli, ali da je problem u tome što se ne zna riješiti druge obaveze i predlaže joj da razgovara s njime. Mia i Miguel krenu voditi ljubav, ali on se odjednom odmakne i plačući je moli da mu oprosti. Sol ljutita upozori Celinu da će joj platiti. Pascual kaže Pilar i Tomasu da mu je drago što su oni zajedno. Vico se ispriča Miji i moli da joj ova oprosti što je bila gruba prema njoj. Kaže joj da su joj se dogodile ružne stvari i da će joj kasnije ispričati. Mia plačući kaže Vico da su ona i Miguel htjeli voditi ljubav, ali onda on to više nije htio i sad je ona zbunjena. Mia kaže Almi da hitno mora razgovarati s njom o problemu sa seksom.

Epizoda 156/225 (08.08.2011.)
Alma kaže Martinu da moraju naći pogodan trenutak da Roberti kažu istinu. On odgovara da zasada to neće učiniti dok ne prođe priča s Inakijem. Giovanni kaže Tomasu da ako se želi dobro slagati s Pascualom, mora prohodati s Pilar. Tomas mu kaže da ako Sol ima pravo, onda je Pilar psihopat i ne može biti s njom. Max ljutit kaže Celini da je Sol rekla da ona ne voli dečke i poštuje njezin odabir, ali ljut je što se njemu narugala. Sabrina kaže Miguelu da je njezin tata zabrinut zbog Diega jer mu tata ne dopušta da svira u bendu i ne želi se sukobiti s predsjednikom vlade. Inaki pokušava razgovarati s Robertom, ali ona ga odbije. Jose kaže Roberti da bi Ricardo Cisniega i Gaston Diestro mogli biti otac i sin.

Epizoda 155/225 (05.08.2011.)
Sol ljutito kaže Celini da je izdajica jer joj je otela dečka, ali ona joj to neće dopustiti. Pascual vidi Tomasa i Pilar i ljutit kaže Pilar da se nada da joj se Tomas ne sviđa jer su svi petaši budale, da mu je to kći i da ne želi da bude s njime. Pilar odgovara da će otići živjeti s njom čim se rastane jer je ona puno tolerantnija. Uplakana, Roberta kaže Almi da Inaki ima drugu i jako je ljuta – ne zato što je ne voli, nego zato što je napravio budalu od nje. Hector kaže Vico da su ga profesor Reverte i Rocco nagovorili da ode na liječenje; našli su mu mjesto i on se samo došao pozdraviti. Uplakan, ispričava joj se i kune joj se da će se promijeniti. Inaki kaže Roberti da joj želi objasniti za Palomu. Ona mu kaže da nema veze jer oni ionako nisu imali ništa ozbiljno. Učiteljica Julia se onesvijesti. Kad otvore njezin fascikl, iz njega izađe zmija.

Epizoda 154/225 (04.08.2011.)
Javier gnjavi Robertu i ona je bijesna, prijeti mu da će ga udariti svjetiljkom. Stižu Leon i Ines i Javier se pravi da ne zna zašto ga Roberta optužuje. Pascual kaže Aliciji da je nevjerojatno da se spušta na razinu učenika petoga razreda i da je za kaznu otpuštena. Vico kaže Roccu da ju je mama ostavila i otišla sa svojim dečkom, brat je mrzi toliko da je ne želi vidjeti, tata joj je alkoholičar i tuče je, a dečko s kojim izlazi prodaje ukradene stvari. Leon upoznaje Diega s Ines i Javierom. Javier se hvali kako voli politiku i klasičnu glazbu. Leon kaže Diegu da je tako ispravno. Gaston pita Jose što se dogodilo s njezinim prijateljem Lucianom. Ona mu odgovara da je otišao, ali prije toga joj je ostavio važan podatak. Galia upozorava Pascuala da će ga Alicia, ako ode, otkucati za ček koji je potpisao Leonu. Max kaže Sol da je lud za Celinom. Sol je ljutita i kaže da su Celina i Mia zajedno, da Celina ne voli dečke. Roberta bijesna udari Javiera jer ju je poljubio.

Epizoda 153/225 (03.08.2011.)
Nico prigovara Lupiti što cijelo vrijeme bulji u Santosa. Kaže mu da su svi kolege ozlijeđeni i ide im pružiti prvu pomoć i da joj je muka od njegova stava. Alicia prizna Francu da je ona zatvorila Waltera u prtljažnik njegova auta i da Alma s time nije imala ništa. Franco joj odgovori da je siguran da je to bila Almina ideja. Roberta shvati da Paloma nije Inakijeva rođakinja, nego cura. Franco pokuša uvjeriti Almu da mora odrasti, da su već preveliki da bi reagirali impulzivno i zatvarali trenera protivničke momčadi u auto. Alma mu kaže da se pokušava promijeniti i zato je odlučila Roberti reći istinu o svom tati. Vico skuži da se Tato bavi preprodajom ukradenih stvari zbog čega joj kaže da više neće dolaziti k njoj. Tato je upozorava da će zažaliti ako ikomu išta kaže. Gaston pokaže Gandiji snimku nogometne utakmice gdje se jasno vidi da su učenici latinoameričke škole igrali prljavo.

Epizoda 152/225 (02.08.2011.)
Alicia u dogovoru s Almom zatvori Waltera u prtljažnik Francova auta, kaže mu da je to osveta zato što ju je iskoristio kako bi saznao strategiju tima elitne škole. Pascual zamoli Galiju da pođe s njime na stadion gledati nogometnu utakmicu. Ona mu kaže da ne može biti s nekime koga ne voli. Uplakana, Pilar kaže Galiji da ne ide ako ne želi, ona će ići sa svojim tatom. Gustavo moli Jose da nagovori Tea da ostane u školi jer dok mu je mama bila zdrava, uništavala mu je život i vjerojatno se nikad neće probuditi iz kome i nije pravedno da bude osuđen čekati nešto što se možda neće dogoditi. Najbolje je da ostane u školi sa svojim prijateljima iako mu se srce slomilo. Bianca kaže Inakiju da Roberta razgovara s Palomom i da će je raskrinkati. Gaston kaže Almi da je trener druge ekipe nestao i siguran je da su učenici elitne škole upleteni u to. Alma mu kaže neka se radije brine za učenike elitne škole jer će ih protivnici samljeti. Robertu zamalo obori Javier vozeći se na skuteru.

Epizoda 151/225 (01.08.2011.)
Gaston kaže Almi i Martinu Octaviju neka mu objasne što se dogodilo na zabavi. Osim što je bilo jako kasno, vratili su se kao da su bili u ratu. Alma mu kaže da su samo plesali i neka radije misli na svoju strategiju za utakmicu jer su je učenici latinoameričke škole očito otkrili. Lupita kaže Jose da će ona i Nico ostati zajedno. Jose sarkastično odgovara da se vidi da je jako zadovoljna, da je najvažnije kako se ona osjeća, a izgleda da ni Santos nije ravnodušan. Vico kaže Miji neka joj se ne miješa u život i obitelj, da joj je dosta i ne želi više čuti za nju. Lola kaže Roberti da je vidjela Inakija kako se ljubi s drugom curom i da mu ne bi trebala previše vjerovati. Walter kaže svom timu da moraju dobiti utakmicu i iskoristiti sva sredstva, ali da to moraju učiniti elegantno i neka se ne brinu za suca jer ga on drži pod kontrolom. Teo kaže Jose da će spakirati svoje stvari jer je odlučio otići živjeti s tatom na sjever zemlje i ako mu se mama probudi iz kome, želi biti s njom.

Epizoda 150/225 (29.07.2011.)
Gustavo kaže Teu da mu mama nije zdravstveno dobro i da moraju ići po nju. Sol svim silama nastoji spojiti Tomasa i Pilar. Njemu kaže da je Pilar luda i da neće odustati dok ne bude njezin i da mu namjerava slati anonimna pisma. Igrom slučaja, Tomas dobije anonimno pismo. Teo pita Jose što radi u bolnici, ona mu kaže da je čula da mu je mama loše, da je jako voli i zato je došla, ali da će otići ako to njemu smeta. Teo je plačući zamoli da ostane. Kaže joj da mu je mama imala udar i da je u komi iz koje se najvjerojatnije neće izvući. Rocco kaže Almi da Vico maltretira dečko s kojim hoda, a ne njezin tata, ali Vico ništa ne govori jer glumi da je jaka ili ju je sram i kaže joj neka je stalno nadgleda makar se naljutila. Alma je moli da joj kaže sve što sazna jer je jako zabrinuta za Vico. Diego se iznenadi kad vidi da je Lola obojila kosu u crveno. Nico i Santos se posvađaju. Santos mu kaže da mora poštovati Lupitinu odluku koliko ga god to boljelo. Nico i Lupita se poljube. Santos ih tužno promatra.

Epizoda 149/225 (28.07.2011.)
Martin Octavio kaže Roberti da nije istina da hodaju. Alma kaže da je to istina i kaže Martinu Octaviju da je radije Roberti rekla to nego da joj kaže da joj je on tata. On joj kaže da je još gore ako nastave lagati. Franco ljutit kaže Martinu Octaviju neka ostane s Almom jer njega ona više ne zanima. Pilar kaže Sol da je površna i sebična jer zna da je emocionalno loše, a važan joj je jedino njezin fizički izgled, a tvrdi da joj je najbolja prijateljica. Tomas kaže Sol da je tako grozna da su joj čak prijateljice okrenule leđa. Rocco zamoli Miju da sazna napastuje li Vico njezin tata, jer ako da, moraju ga prijaviti. Lola zamoli Agustinu da sazna je li Diego još zaljubljen u Robertu. Agustina odgovara da su Diego i Roberta bili zajedno, ali to je bilo davno. Roberta kaže Almi da ne želi da ide u njezinu školu ni da hoda s njezinim profesorima jer ju je toga sram; kad ju je trebala, nije ju imala, a sad joj više ne treba.

Epizoda 148/225 (27.07.2011.)
Diego kaže Roberti da njegov tata ne smije saznati da je ostao u bendu te da mu je ona obećala pomoći. Ona mu kaže da će razmisliti što će učiniti. Mía dobije pismo od Sabrine, a Miguel joj ga uzme i kaže joj da je vezano za bend. Mía mu istrgne pismo, a njoj ga istrgne Roberta i doda ga Miguelu govoreći mu da se nada da ne dovodi u opasnost vezu s Míjom. Mía kaže Roberti da je čula Almu i Revertea kako razgovaraju o njoj i nazivaju je svojom kćeri. Fátima uplakana kaže Gastónu da je dobila otkaz te da je uvjerena da on ima veze s time. Diego kaže Roberti da katkad obitelj služi samo da te živcira. Ona mu kaže da je on barem nekad imao obitelj, a ona nije te da joj dođe da ode daleko. Diego joj kaže neka ode jer je jaka pa će sigurno uspjeti. Roberta kaže Almi i Martínu/Octaviju da je saznala istinu.

Epizoda 147/225 (26.07.2011.)
Sol samo što joj ne kaže da je pismo bilo za nju, a ne za Vico. Roberta kaže Martínu/Octaviju da joj smeta to što je želi napraviti budalom te da je bolje da joj kaže istinu jer će je ionako otkriti jer je uvjerena da je priča o njegovu bratu blizancu laž. On joj kaže da je istina da nema brata, no da postoji još nešto što ima veze s njom, ali da nije vrijeme da joj to kaže. Mía upozori Sol da pusti Robertu i nju na miru, a kaže Vico da ne bude toliko nasilna. Gastón kaže Pascualu da Fátima ima mutnu prošlost te da bi bilo najbolje da je otpusti jer je opasno da ona bude profesorica. Miguel kaže Sabrini da zna da je rekla Sol za ono što se dogodilo među njima kako bi to došlo do Míje i da je ne želi više vidjeti. Nico zamoli Lupitu da obnove svoju vezu, a ona mu kaže da više ništa nije isto i da mora razmisliti. Galia se želi rastati od Pascuala.

Epizoda 146/225 (25.07.2011.)
Sol ostavi na Míjinu krevetu anonimno pismo u kojem piše da je Sabrina spavala s Miguelom. Vico upozori Sol da neće dopustiti da s pomoću laži stane između Miguela i Míje. Sol joj kaže da to nije laž te da pita Sabrinu ako joj ne vjeruje. Fátima pita José što zna o Gastónu. José joj kaže da to nije njegovo pravo ime te da se uvukao u čudne stvari. Vico kaže Miguelu da je njegova ljubavnica rekla Sol za njihovu vezu i nađe pismo. On joj uplakan kaže da je bio pijan i da će razgovarati sa Sabrinom. Vico mu kaže da neće ništa reći Míji i da će se pobrinuti da joj ni Sol ne kaže. Mía pita Vico što je pisalo u Tatovu pismu, a Sol joj kaže da pismo nije bilo Tatovo.

Epizoda 145/225 (22.07.2011.)
Neki dečko kaže José da je Luciano morao pobjeći jer su ga ondje gdje se zaposlio natjerali da bira između vjenčanja i smrti te da ga više nikad neće vidjeti. Galia prigovori Pascualu što prikriva nezakonite radnje šefova jer tako može uništiti obitelj. Kaže mu da čekovi koje su mu dali da potpiše nisu za dobrotvorne svrhe. Pascual joj kaže da je on ravnatelj i da se ne miješa u njegov posao. Galia mu kaže da ga više ne podnosi i da će otići čim nađe drugi posao. Pilar je uplakana moli da ih ne ostavi. Martín/Octavio kaže Roberti da na telefonu ima prikaz broja i da zna da mu je ona ukrala psa i pita je zašto je to učinila. Roberta mu kaže da će mu ga vratiti ako joj kaže tko je on zapravo. Martín/Octavio kaže Almi da će reći Roberti istinu. Sabrina kaže Sol da je spavala s Miguelom.

Epizoda 144/225 (21.07.2011.)
Iñaki kaže Roberti da se uvijek voli petljati gdje joj nije mjesto, a ona mu ljutita kaže neka ode ako joj ne želi pomoći. León kaže Diegu da hoda s jednom vrlo zgodnom i pametnom ženom i da se misli njome oženiti pa želi da je on upozna. Vico izađe s Tatom i u raciji je uhite. Njezin otac ode po nju i natjera je da mu očisti kuću i opere rublje. Héctor de dopušta Vico da ide u školu. Kaže joj da ne voli biti sam i da ona mora biti s njim jer mu je kći. Vico mu uplakana kaže da je sam jer ga nitko ne podnosi. Roberta ukrade Martínu/Octaviju psa, a on misli da je to učinio Franco te se s njim posvađa. Franco kaže da će mu pomoći tražiti ga kako bi mu dokazao da ni on ni Alma nemaju ništa s time. José potraži Luciana.

Epizoda 143/225 (20.07.2011.)
Sol kaže Gandíji da ne želi da Mía bude kapetanica među navijačicama, ali ne zato što je ljubomorna, nego zato što Mía spava s dečkima iz momčadi te da mu to može i dokazati. Sol kaže Pilar da će možda Míju izbaciti iz škole. Učenici Elite Way-a insceniraju tučnjavu s učenicima druge škole. León kaže Gandíji da mora biti stroži prema učenicima pete godine. Pascual traži od Sol dokaze za Míjino nemoralno ponašanje i kad vidi da navodni dokaz ne ukazuje na nemoral, bijesan joj kaže da više ne kleveće prijateljice jer će inače izbaciti nju. Mía zahvali Celini što ju je izbavila iz Solinih spletki. Celina joj kaže da je to učinila jer je voli te da bi isto učinila i za Vico. Roberta zamoli Iñakija da joj pomogne oko Martína/Octavija.

Epizoda 142/225 (19.07.2011.)
Celina kaže Vico da neće ići na zabavu dobrodošlice jer je svi dečki ignoriraju. Vico joj kaže da mora prihvatiti sebe onakvu kakva jest i da ode na zabavu gdje će vidjeti da nisu svi dečki vrijedni truda te da je uostalom čeka Max. Max zamoli Celinu da stavi dar na Solin krevet, ali da ona ne sazna od koga je. Sol misli da joj ga je ostavio Teo i kaže Pilar da ga je uspjela preoteti Raquel. Sol koketno kaže Teu da zna da umire za njom te da joj je zato darovao knjigu. Teo joj kaže da mu je simpatična, ali da ga ne zanima. Mía se nasmije, a Sol joj bijesna kaže da će požaliti. Sol pokaže Miguelu fotografiju na kojoj je Mía navodno s drugim dečkom. Miguel se naljuti na Míju i kaže joj da je ne želi blizu, ona njemu kaže da je on ljubav njezina života. Martín/Octavio prigovori Almi da mu je uskratila priliku da živi sa svojom kćeri. Roberta zatekne Almu i Revertea kako se svađaju.

Epizoda 141/225 (18.07.2011.)
U ginekološkoj ordinaciji Franco padne u nesvijest i, kada dođe k sebi, pita Míju je li to pitala za sebe. Míja mu kaže da jest jer joj on nikad nije govorio o seksu, a nema mamu da s njom razgovara o tome. Raymundo i Viridiana kažu Lupiti da je Lola posvojena. Alma kaže Martínu/Octaviju da je Roberta bila kod njega doma i da je zacijelo shvatila da on nema brata. Kaže mu i da joj je Roberta rekla da neće više istraživati, ali da misli da joj je to rekla samo kako bi je umirila. Mía kaže Miguelu da ju je tata vidio da izlazi iz ginekološke ordinacije i da mu je pozlilo. Franco kaže Míji i Miguelu da ne zna kako razgovarati s njima o seksu te da se neće miješati u njihovu privatnost iako mu je teško to prihvatiti. Alma i Franco se ljube, a Martín/Octavio je ljutit pita zna li Roberta za tu vezu. Franco mu odgovori da će joj reći kada dođe vrijeme.

Epizoda 140/225 (15.07.2011.)
Mía kaže Miguelu da će pitati ginekologinju kako se treba zaštiti da ne zatrudni i kaže mu da želi da joj on bude prvi i jedini. Raquel ljutita kaže Teu da neće dopustiti da od nje pravi budalu kao što je to činio José i da više ne želi znati za njega. Miguel pita Sabrinu za nalaze, a ona mu kaže da su u redu. On je pita zbog čega onda plače, a ona mu kaže neka ne traži od nje da ga zaboravi jer je on najbolje što joj se dogodilo. Vico prigovori Roccu jer je rekao Tatu da je otišla iz grada i kaže mu da joj se prestane miješati u život. Rocco kaže da to čini jer je voli i jer je želi zaštititi. Alma i Franco se zapanje kad vide Míju i Robertu kako izlaze iz ginekološke ordinacije, a liječnik im kaže da im je davao informacije o sigurnom spolnom odnosu.

Epizoda 139/225 (14.07.2011.)
Tomás kaže Diegu i Giovanniju da ne gnjave Anitu i da više ne traže nikakvu uslugu od nje. Miguel kaže Teu i Santosu da je Mía pristala spavati s njim, ali ne zna kako će spavati s osobom koju voli kad je noć prije bio s drugom i to je bio toliko pijan da se nije zaštitio pa je Sabrina mogla zatrudnjeti. Alma pošizi kad sazna da je Roberta otišla k Martínu/Octaviju. Roberta joj kaže da poludi svaki put kada govori o Reverteu, da joj se čini da nešto skriva i da će to otkriti. Sol kaže Pilar da će oprostiti Celini, ali samo zato što je treba kako bi napakostila Míji i Roberti. Sabrina potraži Miguela, a on joj ljutit kaže da ne želi biti bezobrazan, ali da je njihovo prijateljstvo završeno. Ona plače i kaže mu da ga je samo htjela izvijestiti o svojim nalazima. Miguel kaže Jacku da ne želi da Sabrina pogrešno shvati njihovo prijateljstvo, a Jack mu kaže neka je samo pita kakvi su nalazi.

Epizoda 138/225 (13.07.2011.)
Ljutita, Roberta kaže Diegu da je Iñakijeva cura te da je jako sretna jer se prvi put zaljubila pa mu se ne misli vratiti. Kako bi Robertu učinio ljubomornom, Diego poljubi Lolu. José kaže Roberti da ne razumije zašto je još s Iñakijem ako ga ne voli te da netko ne može odlučiti da će se zaljubiti. Mía zagrli Miguela i kaže mu da ga voli, a on joj plačući odgovori da i on nju voli. Miguel prizna Jacku da je imao spolni odnos sa Sabrinom jer je bio pijan te da se kaje jer ne osjeća ništa prema njoj. Jack kaže Sabrini da zna što se dogodilo između nje i Miguela, ali da Miguel voli Míju pa bi ga trebala ostaviti na miru. Sabrina kaže da je istina da je Miguel ne voli, ali da u njoj ima dovoljno ljubavi za oboje. Sabrina kaže Miguelu i Míji da ju je tata izabrao za osobu zaduženu za odnose s javnošću za RBD. Diego pred učenicima kaže da mu je Lola cura. Nasmijana, Mía kaže Miguelu da je spremna imati spolni odnos s njime.

Epizoda 137/225 (12.07.2011.)
Lola kaže Santosu da zna da joj je on tajni prijatelj. Kaže mu da uistinu treba prijatelje te da ga je opsjedala samo kako bi napakostila Lupiti, ali da je sad Diegova cura i da su oboje jako zaljubljeni. Santos joj kaže da Diego ima druge interese i da je zaljubljen u Robertu. Sabrina odvede Miguela u tatin prazan ured i, pod isprikom da nazdrave, posluži mu alkohol. Alma kaže Francu da je obiteljska večera propala i da ni Mía neće prihvatiti njihovu vezu. Franco joj kaže da se moraju boriti dok ne shvate da se vole. Mía kaže Roberti da je uvjerena da je Miguel ljubav njezina života i da umire od želje da spava s njim, ali se boji da će ga razočarati. Roberta joj kaže da griješi jer ne mora biti stručnjak te da će uostalom skupa učiti. Vico kaže Míji da je netko nazvao Maxa i predstavio se kao Mía te mu rekao da će Celina zakasniti sat vremena. Mía kaže da je to zacijelo bila Sol te da će joj platiti. Roberta kaže Iñakiju da njegova mama kaže da on nema sestričnu i pita ga tko je onda Paloma. Iñaki joj kaže da je rekla da nema bratića, ali sestričnu ima. Diego kaže Roberti da će ostaviti Lolu ako ona ostavi Iñakija i vrati se njemu.

Epizoda 136/225 (11.07.2011.)
Tomás kaže Giovanniju da je bio jako bezobrazan prema Aniti te da je njihova dužnost učiti za ispite, a ne Anitina. Michelle kaže Raquel da je vidjela Sol s Teom pa Raquel bijesna udari Sol. Johnny kaže RBD-u da njegovi partneri žele čuti cijeli bend te da ne može stalno netko biti bolestan jer tako neće nikamo stići. Na kraju RBD nastupi i Johnny im kaže da će snimiti svoj prvi CD. Miguel se naljuti na Míju jer je otkazala sastanak i kaže joj da ima vremena za sve osim za njega. Sabrina to iskoristi i pozove Miguela van. Santos kaže Lupiti da je voli, ali da će dopustiti da se, ako to želi, vrati Nicu. Max se vrati u školu i zatekne Celinu kako plače i kaže joj da je nije ostavio na cjedilu, nego da mu je njezina prijateljica rekla da će doći poslije.

Epizoda 135/225 (08.07.2011.)
Martín/Octavio kaže Roberti da je on Martín, a da mu je Octavio brat koji je bolestan pa mu neće moći kupiti lijekove ako ga oda. Roberta mu kaže da se ne brine jer ga neće odati i ponudi mu pomoć. Diego kaže Loli da će napustiti bend te da neće slušati tatu i profesore, nego će se odijevati kako hoće. Iñaki kaže mami da ga Paloma guši i da će zbog toga prekinuti s njom. Mama ga upozori da to ne čini jer bi to naškodilo poslovnoj suradnji između njihovih obitelji. Lola pokuša zavesti Diega, a on joj kaže da je premlada za to i odbije ju. José dobije od skrbnika faks u kojem joj zabranjuje da se viđa s Lucianom. Kaže Gastónu da kaže njezinu skrbniku da joj nema pravo govoriti s kim će biti. Lupita i Roberta izvedu Lolu iz Diegova stana i Lupita joj zaprijeti da će je reći tati. Iñaki se naljuti kad sazna da je Roberta otišla u Diegov stan.

Epizoda 134/225 (07.07.2011.)
Sabrina uvjerava Míju da su ona i Miguel samo prijatelji i da ne bi bila s dečkom koji ima curu. Max kaže Vico da je išao po Celinu, ali je sreo Sol pa su otišli na sok. Zamoli je da kaže Celini da ode s njim kupiti neke stvari za njegov stan. Teo kaže José da ne zna kako se mogao zaljubiti u nju jer je lažljiva i zlovoljna, a ona mu kaže da joj je draži Luciano od glupana poput njega. Roberta kaže Iñakiju da je predstavi roditeljima kao svoju curu, a on joj kaže da ne voli ništa govoriti roditeljima. Roberta mu kaže da će njegovoj sestrični postaviti granicu ako se opet pojavi. Diego kaže dečkima iz benda da je njegov tata vratio mesnicu Giovannijevim roditeljima pod uvjetom da zaboravi svoje snove da postane glazbenik te da će zbog toga napustiti bend. Roberta kaže Martínu/Octaviju da ima slobodan sat i želi da joj ispriča svoju priču.

Epizoda 133/225 (06.07.2011.)
Kad vidi Miguela i Sabrinu skupa, Mía im kaže neka nastave razgovarati i ode. Sabrina kaže Miguelu da je čudno što se nije naljutila, a Miguel joj odgovori da Mía zna da je voli i da mu vjeruje. José i Roberta saznaju da se Octavio zapravo zove Martín, da nema obitelj i da nije profesor umjetnosti, nego glumac. Franco zamoli Almu da zaboravi Martína i Robertu i da radi ono što joj srce kaže. Ona odgovori da nije lako zaboraviti, ali da ono što osjeća prema njemu odavno nije osjećala ni prema kome. Roberta kaže Martínu/Octaviju da joj objasni zašto glumi profesora ako to nije i zašto je promijenio ime.

Epizoda 132/225 (05.07.2011.)
Vjerujući da su Diego, Tomás i Giovanni odveli Biancu, Lola i Augustina odu u Diegov stan da ga zavedu. Išamaraju ih, a Diego im objasni da je Lola tražila ključ jer im je bilo dosadno, ali one nisu bile ondje. Diego, Giovanni i Tomás saznaju da je Cosmeova mesnica zatvorena. Diego im kaže da je uvjeren da njegov otac stoji iza toga i da nakon toga ne može vidjeti Luisu. Mía kaže Celini da, kako bi je netko zamijetio, mora cijeniti samu sebe, da ima predivno srce i da će se Max zaljubiti u nju kad je vidi. Diego bijesan prigovori Leónu jer je dao zatvoriti mesnicu Giovannijevih roditelja i zamoli ga da je otvori, a León kaže da neće. Sabrina potraži Miguela i kaže mu da je malo nervozna zbog pretraga, a uto dođe Mía.

Epizoda 131/225 (04.07.2011.)
Ljutita, Lola izudara Lupitu i kaže Santosu da je živcira to što joj se sviđaju Leonardo, Nico, a sad i Diego. Lupita kaže Diegu da to nije istina. León naredi zatvoriti mesnicu Giovannijevih roditelja. José kaže Roberti da je Luciano istukao Tea i one se smiju. Teo kaže José da će sljedeći put njezinu dečku razbiti zube pa će ih morati nositi u vrećici. Alma kaže Hildi da je razgovarala s Francom, da su se jako zbližili i da je osjetila među njima neku energiju ili privlačnost. Hilda joj kaže da ga potraži jer je možda on njezina sreća i da je ne propusti jer je jako tužno reći volim te tek na grobu voljene osobe. Mía kaže Miguelu da se više neće ljutiti što se druži sa Sabrinom, ali da joj zauzvrat više ništa ne skriva.

Epizoda 130/225 (01.07.2011.)
Miguel kaže Míji da je Jack trebao ići sa Sabrinom u bolnicu, ali s obzirom na to da je njegova baka imala nesreću, zamijenio ga je Miguel. Mía ga zamoli da je ostavi nasamo da može o svemu dobro razmisliti. Roberta zamoli Almu da joj obeća da nikad neće biti u vezi s Francom jer je on Míjin otac. León naredi Luisi da mu kaže gdje je Diego jer ga želi vidjeti. Luisa mu kaže da Diego ne želi vidjeti njega i da mora poštovati njegovu odluku. León joj bijesno odvrati da će se pokajati. Lola prizna da je Bianca nedužna jer je ona ukrala testove. Sabrina nastoji nagovoriti Miguela da izađe s njom i pobjesni kad je on odbije s opravdanjem da ima puno zadaće. Sol kaže Celini da je spa bio obična prijevara i da može zaboraviti njihovo prijateljstvo. Celina joj odgovori da je njezina najbolja prijateljica uvijek bila Mía. Luciano kaže Jose da već dugo nešto želi učiniti i poljubi je.

Epizoda 129/225 (30.06.2011.)
Lola objasni Bianci da ju je Diego pozvao na trening i da joj je zato zaboravila čuvati stražu te je zamoli za oprost. Bianca joj prizna da ju je jako strah suočiti se s mamom. Ženska osoba opljačka mesnicu gospodina Cosmea i udari Diega u glavu. Martín Octavio kaže Roberti da je sigurno teško biti Míjina polusestra, sada kad su njihovi roditelji u vezi i napomene da su čak i Novu godinu proveli zajedno. Roberta mu odgovori da njezina mama nije u vezi s Francom i da joj Mía nije ništa. Napomene i da sigurno postoji dobro objašnjenje za to što su bili zajedno. Teo sretne Jose ispred bolnice i bijesno je napadne jer joj je zabranio da posjećuje njegovu mamu.

Epizoda 128/225 (29.06.2011.)
Uplakana Bianca kaže Roccu da su ona i Lola ukrale neke testove i da ih je Gastón uhvatio kad su ih pokušavale vratiti. Kaže da je Lola trebala držati stražu, ali da ju je izdala i da će sada njezina mama sve saznati. Roberta kaže Míji da Miguel nije bio sa Sarbrinom i da je to ona izmislila u šali. Doda da je Miguel išao donirati igračke u prihvatilište. Roberta kaže Sabrini da je Miguel morao otići s Míjom, ali da će je ona zato otpratiti kući. Roberta ponovi Miguelu da mora biti jako oprezan sa Sabrinom jer joj se čini kao da se ona pretvara. Anita kaže Loli da bi navodno trebala biti dobra Biancina prijateljica, ali da ne zna da su je uhvatili s ispitima i nazvali njezinu mamu i da ju je Rocco potom vidio kako izlazi s kovčegom. U sirotištu, Mía i Roberta iznenade se kad ugledaju Martína Octavia.

Epizoda 127/225 (28.06.2011.)
Roberta kaže Lupiti da moraju odnijeti darove djeci. Kaže da ići i Miguel i Mía. Diego savjetuje Loli da ne pije jer time ništa ne dobiva. Lola mu odgovori da se ne brine jer se to neće ponoviti. Miguel pobjegne iz škole da bi otpratio Sabrinu na analizu. Kako bi ga pokrio, Teo zamoli svog tatu da kaže Gastónu da je Miguel išao s njim u bolnicu. Jose kaže Roberti da Mía planira otići u bolnicu u kojoj se nalazi Teova mama da bi se našla s Miguelom. Budući da Roberta zna da Miguel nije ondje, svim silama nastoji zadržati Míju da ne sazna da je Miguel sa Sabrinom. Mía saznaje da je Miguel išao sa Sabrinom u bolnicu i da ga je pokrivao Teov tata.

Epizoda 126/225 (27.06.2011.)
Roberta i Jose Lujan ukradu Pilar diktafon. Roberta ga pokaže Míji i kaže joj da presluša kazetu koju su Pilar i Sol snimile. Lupita kaže Loli da napiti se ne znači živjeti život i biti odrastao i napomene joj da je neće tužiti tati, ali da je ne želi vidjeti s Diegom. Roberta kaže Miguelu da ga je vidjela sa Sabrinom. Upozori ga da pazi što radi jer je očito da mu Sabrina ne želi biti samo prijateljica i da ne može sjediti na dva stolca. Miguel joj odgovori da on voli samo Míju. Gastón želi optužiti Miguela da je ukrao diktafon Pilar. Martín Octavio kaže da Miguel s tim nema veze i da je on pronašao diktafon. Učenici slave Novu godinu u klubu Vacance. Svi se grle i žele si sve najbolje.

Epizoda 125/225 (24.06.2011.)
Roberta pobjesni kad ugleda Diega kako pleše s Lolom. Santos joj kaže da Diego nije njezin dečko i da se nema zašto uzrujavati. Roberta mu odgovori da je Lola još djevojčica i da je zato bijesna. Lupita kaže Santosu i Roberti da će ubiti Diega ako samo dotakne Lolu. Sabrina zahvali Miguelu na vremenu koje provodi s njom. Kaže mu da zato što joj je budućnost neizvjesna, nastoji živjeti svaki dan kao da joj je posljednji jer ne zna koliko je trenutaka još očekuje. Kako bi dokazala Diegu da nije dijete, Lola naručuje pivo. Zabrinut, Diego kaže da se to događa kad čovjek izlazi s djecom. Pobješnjela Roberta ošamari Diega i kaže mu da je napio Lolu da bi je iskoristio i potom ga izvrijeđa. Diego joj nastoji objasniti da nije on kriv. Uplakani Nico kaže svojoj majci da zna da ga nije htjela povrijediti time što je učinila. Kaže joj da zna da ga voli i da joj zato oprašta. Lupita, Roberta i Jose nastoje otrijezniti Lolu, a Gastón im je za petama.

Epizoda 124/225 (23.06.2011.)
Sabrina saznaje da Jack neće doći u klub Vacance jer je morao otputovati baki koja je doživjela nesreću. Glumi da ju je to prestravilo i kaže Miguelu da u tom slučaju ona ondje nema što tražiti, s obzirom na to da ju je pozvao Jack. Miguel joj kaže da će on ići s njom uvijek kad može. Jose i Lupita zadivljeno komentiraju ljepotu hotela. Diego kaže Giovanniju i Tomásu da će na zabavi povodom kraja godine pitati Lolu za ples da naljuti Robertu. Oni mu odgovore da u tome i jest problem, što čitavo vrijeme misli na Robertu i da mora shvatiti da je Lola još djevojčica. Mía, Celina i Vico održe svoj sastanak tajni, ali ne primijete da ga je Pilar kriomice snimala. Pilar, Sol i Raquel planiraju to iskoristiti da razbjesne Míju. Sol pokuša zavesti Tomása. On joj kaže da je jako lijepa, ali da to ne umanjuje njezinu pokvarenost. Mía kaže Vico da je njezin red da otkrije neku tajnu. Uplakana Vico otkriva im da je tata maltretira.

Epizoda 123/225 (22.06.2011.)
Nico kaže Lupiti da su pisma bila kod njegove mame i da je jako ljut na nju, ali da ne može vjerovati da je otišla s prvim koji je naišao, nakon svega što su proživjeli. Lupita mu kaže da se prije njezine veze sa Santosom puno toga odigralo i da je prošlo puno vremena. Napomene mu i da joj je njegova mama rekla da je Karen s njim u Izraelu. Hector grubo kaže Vico da je neće pustiti u Valle de Bravo jer je njezina zadaća da ga služi. Profesor Reverte to shvati, a Hector se pretvara da samo razgovaraju o putu i kaže da je neće pustiti jer ih ondje nema tko čuvati. Reverte mu odgovori da će ih on čuvati i da nema razloga da Vico ne ide. Učenici dolaze u klub Vacance. Dolazi i Sabrina i nalazi se s Miguelom.

Epizoda 122/225 (21.06.2011.)
Sabrina zahvali Miguelu što ju je pozvao u klub Vacance, iako vjerojatno neće ići. Mía kaže Miguelu da će imati sastanak tajni u klubu Vacance jer je Vico jako loše pa žele saznati u čemu je problem i pomoći joj. Pilar i Sol žele saznati Míjinu najgoru tajnu da bi je mogle ucjenjivati da će je odati ako ne odustane od navijačica. Diego pita Robertu je li istina da više neće razgovarati s njim jer joj Iñaki to brani. Ona mu odgovori da želi dati priliku toj vezi i da Iñaki ne želi da s njim razgovara pa zato i neće. Diego joj kaže da nije mislio da će dopustiti nekomu da joj naređuje. Nico se rasplače kad pročita pisma koja mu je Lupita slala. Lupita kaže Santosu da se osjeća zbunjeno sada kad je saznala što se zapravo dogodilo između nje i Nica i da ne zna bi li mu se vratila. Santos joj kaže da će poštovati njezinu odluku.

Epizoda 121/225 (20.06.2011.)
Martín (Octavio) uzrujano kaže Almi da se sigurno ponudila da ide u Valle de Bravo da može paziti na Robertu jer je on zadužen za učenice. Alma to potvrdi i kaže da mu neće dopustiti da išta kaže Roberti. Roberta kaže Lupiti i Jose da je odlučila da više neće razgovarati s Diegom. One joj odgovore da bi trebala ignorirati Iñakija i da ih je razočarala jer dopušta drugima da joj određuju što treba raditi. Jose zamoli Luciana da se zaposli jer joj trebaju neke informacije. On kaže da će razmisliti. Iñaki kaže Diegu da mu je Roberta cura i da ju je zamolio da ne razgovara s njim. Diego mu podsmješljivo odgovori da Roberta nikomu ne dopušta da joj naređuje. Teo zatekne Jose u posjeti kod svoje majke i uzrujano joj kaže da mu se prestane miješati u život. Pokuša se približiti Marciji, ali ona ga odbije pa zato zatraži od Jose da mu kaže što je rekla njegovoj mami.

Epizoda 120/225 (17.06.2011.)
Na Božićnoj večeri pojavi se Marina želeći vidjeti Míju. Kaže Francu da pakt koji su sklopili više ne postoji i da želi vidjeti svoju kćer. Franco joj kaže da se ne može tek tako pojaviti nakon što ih je ostavila prije 15 godina i upropastiti Míji zabavu. Nico naredi mami da mu uruči sva pisma koja je poslao Lupiti. Rocco uporno tvrdi Míji da Vico tata tuče, a da joj ona to ne želi reći jer se srami. Mía kaže da je isplanirala kako će to provjeriti. Sol kaže Celini da više neće hodati s Mateom i da će se pomiriti s Tomásom samo kako bi se osvetila Diegu i Giovanniju. Celina kaže Sol da će se Mía priključiti navijačicama. Sol se naljuti, ali licemjerno kaže da je Mía samo zasjenjuje te da zbog nje ne dolazi do izražaja. Celina joj ljutito odgovori da joj je Mía prijateljica i da joj je drago što će im se pridružiti. Jul preda pisma Nici, a on joj kaže da shvati da ne može ni za koga odlučivati te da je njemu i Lupiti uništila život.

Epizoda 119/225 (16.06.2011.)
Na Božićnu proslavu koju je Alma organizirala za Robertu i njezine prijatelje, na sveopće iznenađenje dođe Marcelino. Lupitin tata dođe s Dulce i kaže joj da ju je doveo da je iznenadi i zamoli je da je odvede da upozna Lolu. Santos pita Lupitu da mu bude cura i oni se poljube. Na njihovo iznenađenje, upravo u tom trenutku dođe Nico. Santos kaže da ih ostavi same da razgovaraju. Nico pita Lupitu zašto nikad nije odgovorila na njegova pisma, a ona mu kaže da ih nikad nije ni dobila. Kaže mu neka mu to objasni njegova mama koja joj je rekla da je on s Karen u Izraelu pa je ona zato prohodala sa Santosom. Nico kaže mami da joj neće oprostiti to što je zbog nje izgubio Lupitu, a jedino nju može voljeti. Santos kaže Lupiti da se ne brine za njega, nego da se smiri i poslije odluči što će učiniti.

Epizoda 118/225 (15.06.2011.)
Gandía zaprijeti Aniti da će je izbaciti iz škole jer je navodno napala Sol. Mayra mu kaže da će se ona pobrinuti da Anita više ni s kim ne dođe u sukob te da ju je već bivši ravnatelj bio izbacio zbog Sol. Kaže mu da je izbacio i jednog profesora te da je na kraju i sam dobio otkaz. Roberta prigovori Iñakiju jer je nije saslušao do kraja. On joj kaže da mu smeta to što cijelo vrijeme trči za Diegom te da Diega mora zaboraviti ako želi biti s njime. Sabrina kaže Jacku da su se ona i Miguel poljubili te da se zbog toga kaje. On joj kaže da mu je Miguel to rekao te da se i on kaje. Pita je sviđa li joj se, a ona kaže da joj se ne sviđa, ali da bi voljela znati kakav problem imaju on i Mía. Vico se onesvijesti. Prof. Reverte joj pokuša pomoći, a ona počne histerično vikati. Rocco kaže Míji da je Vicoina reakcija bila strašna i da je uvjeren da joj se događa nešto grozno. Celina moli Vico da skupa provedu Božić kod nje.

Epizoda 117/225 (14.06.2011.)
Vico prijavi tatu zbog obiteljskog nasilja, ali policajac joj ne vjeruje i pošalje je da se ispriča tati. Rocco kaže Míji da je Vicoin tata čudan i da je zacijelo maltretira, a Mía mu odgovori da bi joj Vico to rekla da je tako. Diego traži Gandíjino dopuštenje da njegov razred provede Božićne blagdane u Vacance klubu, a Gandía mu odgovori da će razmisliti jer su jako pokvarili ocjene pa su zaslužili jedino ostati u školi i učiti. Lupita kaže Roberti i José da razmišlja o mogućnosti da prohoda sa Santosom. Gastón kaže Gandíji da je našao Tomása mrtva pijana. Pascual i Alicia se onesvijeste. Diego kaže Tomásu da je to da ga Sol prevari bila njegova ideja te da je to učinio jer je uvjeren da Sol nije za njega. I Diego i Giovanni mu se ispričaju. Pascual kaže Mantínu/Octaviju da je njegova dužnost popraviti učenike pete godine.

Epizoda 116/225 (13.06.2011.)
Sabrina se sprema poljubiti Miguela, a on je odgurne i kaže joj da su oni samo prijatelji. Ona se pretvara da joj je žao i kaže mu da ju je ponijela strast. Sol ljutito kaže Aniti da se prestane nadati da će se Tomás zanimati za nju, udari je i zaprijeti joj da će se pobrinuti da je izbace iz škole. Tomás opali pljusku Giovanniju i kaže mu da zna da su on i Diego poslali Matea da izađe sa Sol te da više nisu prijatelji. Miguel natukne Míji da želi spavati s njome. Ona mu kaže da hoće ako ga tako može usrećiti, a on joj odgovori da bi htio da joj to bude želja, a ne žrtva. Kaže joj da nema veze ako još nije spremna jer je on voli i čekat će je koliko god treba te joj se zakune da je nikad neće prevariti. Vico zaprijeti tati da će ga prijaviti policiji ako je nastavi maltretirati.

Epizoda 115/225 (10.06.2011.)
Učenici prosvjeduju jer zbog priprema za međuškolsko natjecanje nemaju vremena učiti, a ispiti su u tijeku. León im predlaže da treniraju subotom kako bi imali slobodna popodneva za učenje. Učenici nezadovoljni osuđuju Robertu. José im kaže da su se trebali žaliti ravnatelju ako se ne slažu s time. Rocco kaže Tomásu da su Diego i Giovanni poslali Sol tipa da je zavede te da je ona posustala. Sol zamoli Celinu da joj pomogne uvjeriti Tomása da ga nije prevarila i da poslije kaže Mateu da se ne može viđati s njime. Celina pristane iako se ne slaže s time. Miguel poljubi Míju pokušavajući je zavesti, a ona mu kaže da još nije spremna. Johnny kaže Sabrini da joj ne može udovoljiti jer mu treba svih šest članova RBD-a, što uključuje i Míju.

Epizoda 114/225 (09.06.2011.)
Teo plačući kaže tati da ga mama nije htjela vidjeti jer joj se stanje pogoršalo. Gustavo ga zamoli da se strpi jer ne zna što čini. Marcia za to vrijeme tretira José s ljubavlju i kaže joj da je češće posjećuje. José joj kaže da hoće ako barem kratko razgovara s Teom. Tomás prekine sa Sol. Kaže joj da su mu Diego i Giovanni rekli da hoda s drugim. Sol se pretvara da plače i kaže da i Diego i Giovanni žele biti s njom, ali ona ih je odbila pa sad šire tračeve kako bi ih rastavili. Bijesan, Tomás zaprijeti Diegu i Giovanniju da puste njega i Sol na miru. Héctor dođe po Vico u školu i ona se uzruja pa Rocco zamoli Míju da pođe s njome. Héctor napadne Vico i kaže joj da će je, ne ode li k njemu doma, ispisati iz škole. Mía kaže Héctoru da Vico ide s njom jer je treba ravnatelj. Mendiola se naljuti kad vidi da učenici prosvjeduju.

Epizoda 113/225 (08.06.2011.)
Mía i Miguel se ljube i zamalo da ih nije vidio Gastón. José prigovori Roberti da joj je rekla da joj rekla da joj je Iñaki napisao zadaću, a zapravo joj ju je napisao Teo kojeg je bila napala pa mu se sad mora ispričati i zahvaliti mu. Uplakana José kaže Roberti i Lupiti da je vidjela kako se Teo i Raquel ljube. Franco kaže Almi da se ne predaje te da je uvjeren da ima dovoljno snage da se bori da ne izgubi kćer i da se suoči s Martínom/Octaviom. Mía kaže Celini da Miguel želi da bude navijačica te da ju je zasigurno Sol nagovorila da joj kaže suprotno kako bi se posvađale, no one će i dalje biti najbolje prijateljice. Kad vidi utučenu José, Roberta joj kaže da njezin život nije započeo s Teom niti će sad završiti te da ima još puno stvari zbog kojih se isplati živjeti.

Epizoda 112/225 (07.06.2011.)
Roberta ljutito kaže Iñakiju da zna da njegova obitelj pripada visokom društvu i pita ga zašto joj to nije rekao. On odgovori da joj nije to rekao jer zna da ne voli razgovarati o društvenim slojevima. Alma kaže Martínu/Octaviju da ne kaže Roberti da joj je on otac jer će joj uništiti život. On joj kaže da se vidi da ne poznaje Robertu koja je snažna i iskrena i koja prije svega želi istinu te kaže da će razmisliti. Kaže joj da zasad neće tražiti svoja prava, ali je upozori da ne pokuša pobjeći i odvesti Robertu jer neće dopustiti da mu je opet oduzme. Héctor natjera Vico da mu očisti kuću i napadne je jer nije skuhala ručak. Ljubomorna, Mía prigovori Miguelu jer cijelo vrijeme priča o Sabrini, a on joj kaže da nju ne hvali jer je voli i da mu je ona najvažnija.

Epizoda 111/225 (06.06.2011.)
Roberta kaže Almi da su joj u školi prijatelji koje jako voli i dečko Iñaki, ali da će, ako ona ima neki problem, sve ostaviti i otići s njome. Alma kaže da nema nikakav problem, nego joj je samo sinula ta luda ideja. Na Solinu zamolbu, Celina zamoli Míju da ne bodri dečke na utakmici. Slaže joj da ju je Miguel to zamolio jer bi bio ljubomoran. Mía joj odgovori da neće ako je to Miguelova želja. Gandía prigovara José Lujan i Roberti jer joj je Gastón rekao da su pobjegle iz škole, a Roberta mu pokaže kameru na kojoj se vidi da im je upao u sobu u neprikladno vrijeme i napao nju i Lupitu te kaže da je sve rekla mami. Bijesan, Gastón joj kaže da će mu platiti za to i napadne je. Iñaki mu kaže da je pusti ili će srediti da ga izbace iz škole jer mu je djed sudac Vrhovnog suda. Anita kaže Roberti da mora saznati više o Iñakiju ako mu je odlučila biti cura.

Epizoda 110/225 (03.06.2011.)
Alma u suzama kaže Martínu Octaviju da je sama odgojila Robertu i da nema nikakvo pravo tražiti očinstvo, a on joj odgovori da će o tome odlučiti zakon. Guillermo pritišće Almu te ona odluči prekinuti s njim. Kaže mu da joj je dosta i da mu je jasno rekla da ga ne voli. Hilda i Franco nagovaraju Almu da kaže Roberti istinu, a ona smatra da je najbolje da pobjegne sa svojom kćeri. Franco joj kaže da ne bude neodgovorna i djetinjasta i da je najbolje da se suoči s Reverteom da vidi što hoće. Mía se ljuti jer Miguel nije odjenuo odijelo za odlazak na operu. Vico joj kaže da ne bi trebala pridavati preveliku važnost Miguelovu načinu odijevanja i da je najvažnije to što je voli i što je strpljiv prema njoj jer bi svatko drugi na njegovu mjesto već našao drugu curu. Alma kaže Roberti da ima dovoljno novca da odu nekamo gdje ju tata neće naći, a Roberta joj podrugljivo odgovori da je zacijelo pijana.

Epizoda 109/225 (02.06.2011.)
Giovanni laže Aniti kako bi mu i dalje pomagala oko školskih obveza i kaže joj da je Tomás voli, ali ne zna kako bi joj to rekao jer je jako sramežljiv. Teo se ispriča Raquel što je bio bezobrazan prema njoj kad mu je rekla da José ima dečka. Ona mu oprosti, ali ga i natjera da joj bude dečko i poljubi ga. Martín Octavio kaže Almi da Pardo nije Robertin otac i da on zna tko je njezin pravi otac. Iznenađena, Alma mu kaže da je poludio. Roberta kaže Diegu da mora isplaćivati Aniti istu plaću koju prima u kafiću ako želi da mu i dalje piše zadaće ili da joj daruje svoju digitalnu kameru. Diego to odbija, no na kraju ipak pristaje. Íñaki kaže Roberti da se zaljubljuje u nju i da je ne želi ni s kime dijeliti. Želi i da prestane gnjaviti Diega jer misli da joj je to samo isprika da mu bude blizu. Martín Octavio kaže Almi da ju je on ostao čekati na planini te je stoga on otac njezine kćeri.

Epizoda 108/225 (01.06.2011.)
Martín Octavio se naljuti kada dođe Franco i kaže Almi da je bio dogovorio sastanak udvoje te da, kad bude htjela čuti istinu, dođe sama. Luciano traži José u školi i Raquel ga odvede k njoj i zatim iskoristi priliku da ga upozna s Teom. Dante kaže Loli da mu je tajna prijateljica Lupita, a ne Roberta. Martín Octavio kaže Roberti da postoji način da pobjegne od profesorice Hilde, ali da treba prihvatiti rizik. Ona ga posluša i ode s njim na hamburger. Alma pobjesni kada to dozna i zamoli Franca da mu pomogne tražiti Robertu jer je zacijelo u opasnosti. Vico kaže Míji da ne razumije kako Celina može biti Solina prijateljica i da bi trebale nešto poduzeti da ih razdvoje. Mía joj odgovori da joj ne smeta to što je Celina Solina prijateljica jer je sigurna u njezino prijateljstvo. Alma nađe Robertu s Martínom Octaviom i u naletu bijesa pljusne je. Gastón kaže Míji da je mislio da joj Miguel više nije dečko jer se u posljednje vrijeme on i Sabrina drže za ruke.

Epizoda 107/225 (31.06.2011.)
Vico kaže Míji i Celini da je stavila jeftinu šminku koja joj je iziritirala lice, a Mía, sumnjičava, odgovori da njoj to nalikuje na udarac. Miguel predloži Míji da izađu s Jackom i Sabrinom. Kaže joj da je Sabrina cura koja je puno patila i Jack je želi osvojiti. Mía se protivi, no na kraju ipak pristane. Diego kaže Tomásu da ga Sol kontrolira. Teo pita Raquel zašto je rekla da je vidjela José i njezina dečka polugole jer je razgovarao s José i ona mu je rekla da taj dečko ne postoji i kaže joj da vjeruje više njoj. José i Lupita pitaju Robertu osjeća li nešto prema Íñakiju, a ona im odgovori da ju je osvojio detaljima i da ideju da hoda s njim više ne smatra glupom. Martín Octavio kaže Almi da će joj objasniti svoje zanimanje za nju i Robertu te da se nada da je spremna čuti istinu.

Epizoda 106/225 (30.06.2011.)
Miguel upozna Míju sa Sabrinom. Mía, ljutita, kaže Miguelu da joj objasni zašto mu se prijateljica vješala oko vrata. Raquel kaže Teu da je José bila s dečkom u Diegovu stanu i da joj dečko nije uopće loš. Diego pita tko je to rekao, a Raquel kaže da je Roberta rekla da će biti ondje pa ih je otišla posjetiti. Martín Octavio kaže Omaru da će se boriti za Robertu makar morao otkriti Almi svoj identitet. Yolanda i Mónica zateknu Robertu i Diega kako se tuku u njegovu stanu. Pljusnu ga kad shvate da je on sin predsjednika vlade, a ne mesara i skupljača otpada kako im je bio rekao. Vico poljubi Rocca i kaže mu da ne gaji iluzije jer je to učinila kako bi otjerala Giovannija. Mía i Celina se iznenade kad vide Vico s udarcem ispod oka, a ona im kaže da će im reći što se dogodilo.

Epizoda 105/225 (27.05.2011.)
Rocco kaže Celini da je Vico u problemima i da je jedini način da dozna o čemu je riječ i pomogne joj da je prati kad izađe. Johnny intervjuira RBD i kaže im da mogu osnovati kvartet s obzirom na to što im nedostaju dva člana benda. Diego i Miguel se ne slažu i kažu mu da bend ima šest članova. Licemjerna Sabrina kaže Giovanniju da joj je žao zbog onoga što se dogodilo s njezinim tatom, a on joj odgovori da bez Míje i Lupite bend RBD ne postoji te da su one najvažnije u bendu. Roberta, Lupita i José podrugljivo komentiraju da je Raquel bila vrlo zavidna kad je vidjela Luciana, navodnog Joséina dečka. Ujedno su zabrinute jer nemaju dovoljno novca da mu plate. Mía se vrati s puta i iznenadi se kad vidi Miguela sa Sabrinom.

Epizoda 104/225 (26.05.2011.)
Sabrina se približi Miguelu s namjerom da ga poljubi, a on se odmakne i pokuša joj dati do znanja da ima curu i da su oni samo prijatelji. Sabrina se pretvara da ne želi ljubavnu vezu, nego samo prijateljstvo i kaže mu da zna da ima curu i da se vole. Celina moli Vico da joj kaže zašto je založila narukvicu koju je dobila od Míje. Vico joj odgovori da je sve u redu, ali da joj neće ništa reći. Roberta se požali Almi da joj je Hilda naredila da pospremi sobu, a Alma joj kaže da će joj Hilda tako pomoći odgojiti je jer je to za njezino dobro. Sabrina kaže tati da bi trebao pretvoriti RBD u kvintet jer Mía izigrava divu pa je zbog nje otkazan nastup te da će mu tako dati osobni pečat. Lupita i Roberta unajme jednoga dečka da pred Teom i Raquel glumi Joséina dečka.

Epizoda 103/225 (25.05.2011.)
Celina kaže Roccu da poznaje Vico odmalena i da se nikad nije drogirala, da je zdrava, ali da se ne slaže s njezinim načinom trošenja novca. Raquel kaže Gandíji da je Teo fizički napao Gastóna jer je maltretirao José Luján. Roberta počne udarati Raquel kad ova kaže da je José pokvarila ocjene jer je odrasla na ulici pa zato nije baš pametna. Lupita kaže da je zaslužila te udarce jer ne zna o čemu govori. Dante kaže Loli da će joj reći tko mu je tajna prijateljica ako ga poljubi, a ona ga zatim pljusne. Alma kaže Martínu Octaviju da je otkrila da Octavio Reverte ne postoji i traži objašnjenje. Pascual mu kaže da bi joj odagnao sve sumnje kad bi se pojavio sa svojim bratom blizancem. Martín Octavio mu odgovori da će ga dovesti jer mu je dosta Almina proganjanja i toga što stalno mora zaključavati svoje stvari. Sabrina pokušava osvojiti Miguela.

Epizoda 102/225 (24.05.2011.)
Tomás prizna Diegu da se on izlajao za njegov laksativ jer je postao nervozan pa mu je slučajno izletjelo. Diego mu ljutito kaže da ne želi razgovarati s njim. Celina kaže Sol da je razgovarala s Alanom te da joj je rekao da je ljutita jer se zanima za nju. Licemjerna Sol kaže da je Alan ljutit jer nije htjela ništa s njim i da će, kako bi mu dokazala da mu je prijateljica, odustati od castinga za modele. Diego se ispriča Aniti i kaže joj da je jako depresivan jer mu nedostaje mama, da mrzi profesoricu Juliju, da tata ne vodi računa o njemu i da nema novca za svoje troškove. Tomás mu kaže da ima bend i da bi mogli organizirati nekoliko koncerata i tako zaraditi nešto novca. Teo fizički nasrne na Gastóna kad vidi kako ovaj maltretira José. Ona mu zahvali, ali ga zamoli da se ne miješa jer ne želi da upadne u probleme zbog nje. Rocco pokaže Celini potvrdu zaloga narukvice i kaže joj da je to dokaz da Vico ima problema s drogom.

Epizoda 101/225 (23.05.2011.)
Celina kaže Jacku da Sabrina pokušava osvojiti Miguela, ali on je Míjin dečko i očito je da se ona sviđa njemu te mu govori da se mora boriti za nju. Miguel kaže prijateljima iz RBD-a da ih Sabrinin tata želi intervjuirati, a Sabrina kaže da zapravo želi isprobati ton u studiju. Rocco kaže Celini da Vico nisu ukrali narukvicu, ali da je očito u problemima i treba novac jer ju je vidio kako je prodaje. Alan se ispriča Celini i objasni joj da ga je Sol zamolila da je pozove van pa ga je onda ostavila, ali da mu je bilo jako lijepo s njom. Diego je uvjeren se Anita izlajala oko njegova laksativa pa je ponizi i izvrijeđa, a zapravo je to učinio Tomás. Guillermo kaže Almi da je provjerio i otkrio da Octavio Reverte ne postoji. Mía kaže Miguelu, kako bi ga naljutila, da je u Parizu upoznala jednoga dečka i da će s njim izaći.

Epizoda 100/225 (20.05.2011.)
Diego zahtijeva od Roberte da mu kaže tko joj je rekao da su ga klistirali i ona govori da je to čula u kafiću. On traži od nje da ga ostavi na miru jer ona za njega više ne postoji. Ona govori da ni on ne postoji za nju, ali da je njezin omiljeni hobi zagorčavati mu život. Celina će se iznenaditi kad vidi Sabrinu kako Miguelu utrljava kremu na rame.

Epizoda 99/225 (19.05.2011.)
Uzrujana Hilda govori prof. Gandiji da je prof. Reverte homoseksualac i da uznemirava Iñakija. Gandia će se samo nasmijati na to i reći joj da je on molio Revertea da razgovara s Iñakijem jer je zabrinut za njega. Alma govori Pascualu da može biti miran jer je prema DNK-testu Roberta Pardova kći. S druge strane, neće više imati problema s Galijom jer mu je rekla da je bila zaljubljena u njega, ali on nije obraćao pozornost na nju jer je bio zaljubljen u svoju ženu. León prati Mabel na aerodrom da bi se uvjerio da će ući na avion za London. Upozorit će je da i ne pomišlja potražiti Diega jer će on platiti posljedice.

Epizoda 98/225 (18.05.2011.)
Galia moli Almu da joj kaže kako je povezana s njezinim mužem i Alma joj govori da je u prošlosti bila zaljubljena u njega, ali da nisu bili u vezi. Teo govori Miguelu da Jose uopće ne obraća pozornost na njega i on ne zna što će. Miguel ga podsjeća da je on prekinuo s Jose i pita ga što očekuje od nje. Vico će se naljutiti kad vidi da ju je Rocco slijedio. Rocco će je pitati je li stariji gospodin s kojim je bila njezin ljubavnik, i zašto mu je dala novac. Ona će mu bijesna reći da joj je to ljubavnik i da mu daje novac jer to želi i reći će mu da joj se ne miješa u život. Sol će poludjeti kad joj kažu da nije odabrana za reklamnu kampanju jer je savršena osoba za njih Mía.

Epizoda 97/225 (17.05.2011.)
Uzrujana Vico govori Roccu da mu je lagala i da to nije mamin dečko, no da mu neće reći ništa više i da je prestane gnjaviti. León govori Mabel da su se dogovorili da zauvijek nestane iz Diegova života i da je ona samo luđakinja. León naređuje tjelohraniteljima da odvedu Mabel u hotel i da je nadziru kako se ne bi približila Diegu.Bijesni Gandia kori učenike zbog koncerta RBD-a i upozorava ih da je rekao profesorima da im udvostruče domaće zadaće i gradivo. Licemjerna Sol govori Celini da joj je Alan rekao da nije znao kako je se riješiti jer je ne želi povrijediti, ali ne želi ni vezu s njom. Uplakana Celina govori da je naviknuta na odbijanje.

Epizoda 96/225 (16.05.2011.)
Kad Sabrina dozna da RBD nema svoju diskografsku kuću, uvjerava Miguela da je njezin tata važan producent i da će ga zamoliti da im sredi ugovor s nekom diskografskom kućom. Marina govori Renéu da, iako je odlučila ostaviti Míju, o čemu se i dogovorila s Francom, sudbina je stalno podsjeća na nju. Svjesna je i da ne može samo tako doći svojoj kćeri i reći joj da nije mrtva jer ne bi podnijela da je kći odbije. Héctor traži Vico u školi i Rocco, ne znajući da je to njezin otac, govori mu da je nema. Rocco će poslije reći Vico da ju je tražio muškarac koji se viđa s njezinom mamom i da mu je rekao da je nema. Bijesna Vico govori da ju je trebao obavijestiti da je ovdje i da joj se ne miješa u život. Celina namjerno govori Sabrini da je najbolja prijateljica Miguela i njegove cure Míje. Pred šokiranom Sabrinom, Celina pita Miguela zašto joj nije rekao da ima curu.

Epizoda 95/225 (13.05.2011.)
Guillermo govori Almi da je Hilda sretna što se vraća u svoj stan i da ga je zamolila da joj donese stvari. Sol pobjesni jer je dogovorila izlazak s dečkima i Celina je dobila najzgodnijeg, a ona najružnijeg. Alma nudi Martínu/Octaviju da bude plesač i član zbora tijekom njezinih nastupa. On joj govori da mu je jako žao, ali ne može to prihvatiti jer se bavi raznim stvarima i jednostavno nema vremena. Roberta govori Lupiti da prihvati Santosa za dečka i da je jako zgodan. Sol uz pomoć laži sređuje da Alan izađe s njom, a Crisa prepušta Celini. Roberta će se uzrujati kada dozna da je Teo izbačen iz Elitea i da Jose više nije briga za njega. Zabrinuta Lupita reći će joj da se smiri.

Epizoda 94/225 (12.05.2011.)
Jose posjećuje Marciju u psihijatrijskoj ustanovi i govori joj da je Teo dobar dečko i da je to istina. Roberta govori Pilar da zna da je ona napisala Iñakiju pismo, glumeći da je Roberta i Robertu zanima zašto je to učinila. Pilar joj govori da misli da bi Iñaki mogao biti dobar dečko za Robertu i samo im želi pomoći. Miguel traži Sabrinu u bolnici misleći da je hospitalizirana. Sabrina mu govori da je to iza nje i da se sada samo dolazi igrati s djecom. Pascual odlazi k Almi tražeći Pilar i Roberta će mu reći da Pilar nije ondje. Luisa nosi jelo Diegu, Tomáu i Giovanniju. Melina će pitati je li gđa Luisa mama nekoga od njih i Diego će reći da jest.

Epizoda 93/225 (11.05.2011.)
Cosme govori Diegu i Tomásu da nisu tako loši. Luisa im govori da u četvrti govore da u Cosmeovoj mesnici rade jako zgodni dečki. León će doznati preko svoga tjelohranitelja da Diego radi u mesnici i reći će mu da će ga Diego moliti za oprost za manje od tjedan dana. Iñaki govori Roberti da ga je oduševilo pismo koje mu je ostavila pod plahtom. Roberta kaže da mu ona nije ostavila nikakvo pismo. Roco dolazi k Vico i govori joj da joj želi pomoći. Vico je uzrujana i govori mu da ima mnogo problema i da se derište poput njega ne treba miješati u to. Teo govori Jose da ga njegova mama ne želi vidjeti, ali želi vidjeti nju. Jose će mu reći da odvede Raquel mami i predstavi je kao svoju curu.

Epizoda 92/225 (10.05.2011.)
Sabrina se upoznaje s Miguelom i ljutito mu govori da je ona cura kojoj nije htio pjevati. Kaže mu da je jako bolesna i da joj je tata želio organizirati rođendansku zabavu te da je htio unajmiti RBD jer ih ona obožava. Miguel joj pokušava objasniti zašto nisu mogli udovoljiti njezinoj želji i Sabrina mu govori da su previše umišljeni. Diego govori Giovanniju i Tomásu da je Roberta kriva za sve što mu se događa i da zbog nje nema novac. Tomás mu govori da ju je on prisilio da ga uključi u nastup na koncertu. Giovanni mu govori da se Roberta lijepo ponijela prema njemu. Diego i Tomás mole Giovannijeva oca da ih zaposli kao pomoćnike u mesnici. Rocco govori Vico da shvaća da ona ima problema te joj nudi pomoć. Vico ga odbija i shvatit će da njezin otac troši novac na utrke konja i prigovorit će mu zbog toga. On će je pljusnuti i reći joj da je zabadalo.

Epizoda 91/225 (09.05.2011.)
Mía moli Vico i Celinu da čuvaju Miguela i priznaje im da se boji da će ga neka druga cura zavesti jer ona nije pristala na seks s njim. Celina joj govori da može imati povjerenja u Miguela jer je on voli. Giovanni pita Vico je li istina da se viđa s Roccom. Kaže da će ga istući ako je to laž i Vico mu govori da je to istina. Héctor grubo govori Vico da treba novac i da mu ga treba dati jer zna da je imala koncert od kojeg je sigurno dobro zaradila. Osim toga, naređuje joj da mu opere odjeću i počisti za njim. Guillermo i Roberta planiraju kako će izvući profesoricu Hildu iz Almine kuće. Celina daje Miguelu pismo koje mu je ostavila Mía, u kojem piše da je Franco doznao za koncert i da ju je odveo u Pariz, a da joj nije dao mogućnost da se oprosti.

Epizoda 90/225 (06.05.2011.)
León dolazi u kazalište spreman prekinuti koncert RBD-a. Pametna Roberta traži pljesak publike hvaleći ga kao političara. León čestita Almi na tako pametnoj kćeri i govori joj da je Diego krhak poput svoje majke i zato neće daleko dospjeti. Alma mu odgovara da će dospjeti daleko u ovome čime se bavi te mu govori da ne bi trebao govoriti loše o vlastitom sinu. Alma čestita Roberti na uspješnom koncertu i iako je to rezultat truda svih njezinih kolega, inicijativa je bila njezina i zahvaljujući njoj pomoći će velikom broju djece koja nemaju dom. León govori Diegu da, kako je spreman prevariti ga, sam snosi svoje troškove i ne računa na njegovu pomoć. Uplakani Diego govori mu da ga ne treba. Ljut Franco govori Míji da ju je upozorio da se više ne vraća pjevanju i da istoga trena kreću u Pariz.

Epizoda 89/225 (05.05.2011.)
Roberta govori Iñakiju da joj je jako žao zbog Diegova uvjeta jer ju je Iñaki uvijek podržavao u vezi s koncertom te je tražio mjesto za koncert. Reći će mu i da bi voljela da barem dođe na kocert. Iñaki će reći da će ostati učiti. Pilar glumi da je bolesna kako bi učenici mogli izaći i kako bi RBD mogao održati koncert. Pilar govori Iñakiju da bi trebao biti na koncertu i pomoći da sve bude savršeno. On će joj reći da Roberta svašta govori, ali na kraju uvijek učini ono što Diego želi. Hilda govori Guillermu da je pronašla stan u koji se može odmah useliti. León, bijesan zbog koncerta RBD-a, govori odvjetniku da ga prekine i da onamo povede svoje ljude i uhiti članove benda.

Epizoda 88/225 (04.05.2011.)
Pilar govori Roberti da je uzela mobitel iz njezina ormara i stavila ga na stol njezina oca. Roberta joj se ispričava pred učenicima i moli je da i dalje surađuje s bendom da bi maknuli Pascuala iz škole i da bi mogli vježbati. Alma govori o tome kako je počela sumnjati u to je li Roberta Pardova ili njegova kći, no poslije će mu mirno reći da je krivo izračunala i da nije njegova kći. Učenici Elitea organiziraju prikupljanje pomoći za žrtve uragana Stan i Wilma. Gandia će im čestitati što misle na pomoć, a ne na psine. Alma govori Francu da joj je Mía rekla da ga mrzi i krivi za to što ju je mama ostavila. Reći će mu da smatra da bi bilo dobro da joj kaže da je Marina živa. Franco joj govori da su oboje bili Marinine žrtve, ali da ne želi da Mía išta zna o tome. Roberta govori Iñakiju da će im Diego posuditi dio opreme ako izbaci Iñakija iz benda.

Epizoda 87/225 (03.05.2011.)
Franco govori Miji da je krenula krivim putem i da on ne želi da pjeva ni u kojem bendu ni da je Alma išta uči. Govori joj i da će je odvesti u Pariz. Santos pronalazi Sol kako kopa po Robertinim CD-ima. Reći će mu da želi kopirati njezin CD da bi ga poslala prijateljicama. Pascual govori učenicima da je doznao da RBD sprema koncert. Podsjeća ih da su se protekle godine dogovorili s roditeljima da taj bend više neće nastupati te da očekuje da će biti dovoljno pametni da odaberu ono što je najbolje za njih. Učenici su sigurni da je Pilar rekla Gandiji za koncert RBD-a. Diego govori Roberti da neće dopustiti da se koristi imenom RBD za svoj koncert. Roberta mu govori da napokon shvati da može imati sve, osim ono što najviše želi, a to je bend. Pascual će pokazati Roberti sliku bika s njegovim licem i tražiti da mu to objasni.

Epizoda 86/225 (02.05.2011.)
Alma govori Hildi da, nakon što je čula Octaviovu priču, više nije sigurna je li Pardo Robertin otac. Ako nije, mogla bi je izvući iz škole. Hilda joj govori da bi tako osramotila kćer i da je bolje da ostavi stvari onakvima kakve jesu. Roberta govori Jose da je sebična jer ne misli na njihovo prijateljstvo, nego vjeruje da na svijetu postoji samo Teo i da zato želi otići. Sol predlaže Roberti da održi koncert kad je Riñeri učini slavnom da bi prisustvovali i mediji. Roberta joj odgovara da ne može čekati da postane slavna jer djeca umiru od gladi. Kada Diego dozna da je Roberta organizirala koncert, reći će Tomásu da je uvijek po njezinu te da, ako RBD ne bude nastupao, neće ni Robertin bend. On će upropastiti taj koncert. Jose govori Roberti da je javila tutoru da ne želi otići iz škole jer je ovdje njezina najbolja prijateljica, odnosno ona. Uplakana Roberta govori joj da je nikada neće ostaviti samu te će se njih dvije zagrliti.

Epizoda 85/225 (29.04.2011.)
Lupita govori Roberti da su Bianca i Lola nove članice RBD-a. Roberta joj govori da se ne brine za Diega jer ih on više neće gnjaviti. Iñaki govori Roberti da mu je Diego rekao da je proveo noć s njim. Ona će reći da su bili na istome mjestu, ali ne i zajedno. León govori Diegu da će mu Julia biti tutorica jer ga on sam ne može kontrolirati. Profesorica će reći Diegu da će se potruditi popraviti njegov loš temperament. Roberta razjašnjava Miguelu i Míji da organizira dobrotvorni koncert za siromašnu djecu, a ne da bi naštetila RBD-u. Iako ih poštuje, zaboljelo ju je što će radije pjevati za bogate. Miguel govori Diegu i Míji da će podržati Robertin koncert. Ljut Diego uvrijedit će ga te će se posvađati. Roberta i njezini prijatelji presjeći će telefonske žice da Gandia ne bi dobio njezine roditelje i tako joj upropastio koncert.

Epizoda 84/225 (28.04.2011.)
Sol će pobjesnjeti kad vidi Míju okruženu stilistima te je upozorava da će je tužiti tati. Gastón upozorava Jose Luján da njezin tutor još nije odlučio u koji će popravni dom biti poslana te da i dalje nastavlja biti u elitnoj školi te mora ići na sate, htjela to ili ne. Martín/Octavio pokušavajući pomoći Diegu, govori Leónu da njegov sin pati od impotencije. León mu govori da je to samo Robertina šala. Anita govori Almi da je sigurna da je Diego povezan s Robertinim nestankom. Izbezumljena Alma napada Diega zahtijevajući da joj kaže gdje je Roberta. León brani Diega i poslije ga moli da mu objasni što se to događa s Robertom i kako je Gandia dobio pismo koje mu je navodno poslao León. Roberta dolazi u školu i objašnjava Almi da ju je Diego zatočio, stavio joj lisičine i povez preko usta, ali je nasreću uspjela vikati te su je susjedi čuli i spasili.

Epizoda 83/225 (27.04.2011.)
Martín/Octavio, kad shvati da nema Roberte, uzrujano viče na Almu kakva je to ona majka kad je izgubila kćer. Bijesna Alma upozorava ga da joj se ne može obraćati tim tonom i govori mu da je on Robertin otac. Poslije će se ispraviti i reći mu da se ponaša kao da joj je otac i zabranit će mu da se miješa u Robertin život. Pascual će razgovarati s Almom i Míjom. Tomás i Giovanni govore Diegu da je to previše ako namjerava držati Robertu u zatočeništvu dok ne prođe nastup. Diego im odgovara da nije i hvali se kako je sredio da mu profesorica Julia poništi kaznu i da mu se još i ispričala. Anita pokušava nagovoriti Tomása da joj kaže sve što zna o Roberti jer je njezina mama jako zabrinuta. Profesorica Julia predaje Leónu prijedlog koji joj je poslao govoreći mu kako takve stvari mogu dovesti do toga da učenici misle da mogu uništiti sve što im se nađe na putu.

Epizoda 82/225 (26.04.2011.)
Roberta, uzrujana, govori Iñakiju da nije u redu da je stalno ljubi i da ne želi imati dečka. Mía upozorava Sol da je zauzela njezin krevet i uzima joj stvari. Sol će se rasplakati i Celina će je pokušati utješiti. Mía je upozorava da, ako postane Solino rame za plakanje, njihovo prijateljstvo završava. Tomás i Giovanni postavit će zamku za Robertu kako bi otišla u Diegov stan i on će joj reći da će ondje i ostati da ne bi radila ništa protiv benda. Roberta će reći da samo organizira koncert za ljude koji nemaju ni za jelo. Uplakana Jose pita Tea je li imao što s Raquel. Gastón će je vidjeti ondje i reći joj da je odlazak u mušku sobu dovoljan razlog za izbacivanje iz škole. Jose će odgovoriti da je otišla onamo da bi vodila ljubav s Teom. Sol će za osvetu staviti ljepilo Míji u kosu i poslije će reći Pascualu da će tražiti od roditelja da je maknu iz škole jer je bila žrtva poniženja.

Epizoda 81/225 (25.04.2011.)
Roberta pokušava razveseliti Jose kako bi je izvukla iz depresije. Govori joj da će joj se Teo zgaditi kad ga vidi ne s plavim, nego s ljubičastim očima od udaraca. Martín/Octavio, misleći da je Diego impotentan, govori mu da je to izlječivo i neka se ne brine. Uzrujani Diego razjašnjava mu da nije impotentan i pita ga tko mu je to rekao. Profesor će reći da je to bila jedna žena. Mía prigovara Roberti da je htjela uništiti RBD kad je rekla da je vidjela Tea i Raquel kako se ljube. Jose će to čuti i uzrujano će reći Roberti da joj to nije htjela reći jer je žali. Amira će reći Lupiti da pokuša razgovarati sa Santosom jer se Nico nije javila. Ljut Diego govori Tomásu i Giovanniju da ga uzrujava što se Roberta miješa u njegov život te da je rekla profesoru Reverteu da je on impotentan. Tomás i Giovanni planiraju reći Leónu u kakvim je sve problemima Diego.

Epizoda 80/225 (22.04.2011.)
Santos moli Lolu da pokuša bolje upoznati Lupitu i da će shvatiti koliko je zapravo voli. Lola će reći da mrzi Lupitu jer joj je uzela ljubav njezina života. Roberta govori Teu da ga jako voli, ali ako dozna da je povrijedio Jose, požalit će to. Mía govori Sol da prestane nagovarati Tomása da je primi u RBD jer ona nikad neće postati dio benda. Gastón govori Jose da ju je Teo ostavio jer mu nije dovoljno dobra te da je Raquel mnogo bolja od nje i da će uskoro prohodati s njom. Diego optužuje Robertu da mu je ukrala demosnimke. Roberta govori Jose da je doznala da su ona i Teo prekinuli te da je tužna što joj Jose to nije rekla i zato je nije mogla tješiti. Jose joj govori da ne želi razgovarati o tome i izigravati žrtvu. Hilda govori Almi da napokon ostavi na miru profesora Revertea, no Alma joj govori kako to neće učiniti, nego će nastaviti istraživati o njemu.

Epizoda 79/225 (21.04.2011.)
Diego otkriva Iñakija i Robertu dok se ljube. Reći će mu da je zaboravi jer je noć prije bila u njegovoj sobi i poljubila ga je. Iñaki pita Robertu zašto je ljubila Diega, no ona će reći da je to učinila kako bi mu odvratila pozornost i ukrala mu CD. Osim toga, reći će i da oni nisu u nikakvoj vezi da bi joj izvodio ljubomorne scene te da se ne mora ispričavati za ono što čini. Gastón upozorava Robertu da ga ne dira jer će inače njezina prijateljica Jose Luján platiti za to. Lupita govori Roberti da je razgovarala s Lolom i da neće otići iz škole, i to baš zahvaljujući njoj. Roberta je zabrinuta jer Jose nije došla na spavanje i odlazi je potražiti.

Epizoda 78/225 (20.04.2011.)
Vico pjeva, a Diego govori Sol da mu je žao, ali da Vico pjeva bolje od nje. Bijesna Sol govori mu da je bend ionako drugorazredan. Teo govori Santosu da mu se Raquel ne sviđa, ali da je zbunjen oko odnosa prema Jose. Santos govori da je očito da više ne voli Jose i da bi bilo bolje da prekine s njom. Roberta pokušava ukrasti CD-e Diegu, no on će je uhvatiti i ona će mu reći da ga voli i poljubit će ga. Diego će je odgurnuti govoreći joj da je i dalje derište, a da on treba pravu ženu. Jose govori Teu da ne želi da njihova veza bude i dalje samo držanje za ruke te da je ona spremna na sve. Teo joj govori da je zbunjen i da je nije prestao voljeti, ali da bi bilo bolje da prekinu. Jose ga pita je li to zbog Raquel, no on joj govori da je to zbog njega samoga i da je ne želi povrijediti.

Epizoda 77/225 (19.04.2011.)
Diego predlaže Vico da organiziraju audiciju za pjevačicu RBD-a, koja bi zamijenila Robertu. Raquel, Michelle i Sol prijavljuju se na audiciju, no bezuspješno. Roberta govori Roccu kako zna da on jako dobro pjeva i moli ga da bude član njezina benda zbog jednoga plemenitog cilja. Raquel smišlja kako poljubiti Tea i nakon toga glumi da ju je sram. Mia će se iznenaditi kad vidi Miguela kako čisti. On će je pitati smeta li joj to što je on samo dobio stipendiju za školu i što mora raditi te poslove. Mia će reći da joj smeta da osoba koju voli radi te poslove ne zato što je to loše, nego zato što to nije fer. Mia bijesna govori Gastónu da je grozno što joj je Miguel dečko jer joj zagorčava život, i čak je i ciničan prema njoj. Miguel govori Miji da se ponosi svojim ponašanjem, ali i da je obožava. Diego i njegovi kolege iz benda odlučuju primiti Sol u bend, na Mijino gnušanje, a Vico ih moli da održe audiciju i za nju.

Epizoda 76/225 (18.04.2011.)
Mia govori Miguelu da još nije spremna voditi ljubav s njim, ali ne želi ga izgubiti zbog vlastitih strahova. Miguel joj govori kako su si obećali nešto i kako će je čekati koliko god to bude potrebno jer ne želi da to za nju bude žrtvovanje. León govori Diegu da može zaboraviti na njegov novac zato što i dalje namjerava baviti se glazbom. Alma govori Martínu/Octaviju da ga je vidjela u nekoj rupi na nekome drugorazrednome nastupu i pita ga zašto glumi da je profesor. On joj odgovara da je to bio njegov brat blizanac. Diego obavještava članove benda da im je sredio gažu i da će biti dobro plaćeni za nastup. Roberta govori da im je i ona dogovorila gažu za isti dan, ali besplatno. Budući da se neće uspjeti dogovoriti oko toga gdje će nastupiti, Roberta odlučuje otići iz benda. Lupita također odlazi, iz solidarnosti. Roberta pita Lolu i Biancu žele li postati članice novoga benda, a Iñaki kaže da on zna pomalo pjevati.

Epizoda 75/225 (15.04.2011.)
Martin/Octavio vodi Robertu u napušteno skladište u kojem žive djeca s ulice i govori joj da, ako misli da je škola za bogatu djecu u kojoj se nalazi loša, griješi jer je to prava palača u usporedbi s mjestom na kojem žive ova djeca. Vico dolazi k ocu i otkriva da ga je žena napustila i odvela dijete sa sobom. Ona želi provoditi s njim sve svoje slobodno vrijeme. Roberta pokušava smiriti mamu koja je poludjela doznavši da je izašla s Martínom/Octaviom. Bianca pokušava reći Lupiti Loline planove u vezi s odlaskom iz škole, da bi je pokušala nagovoriti da se predomisli, ali Lola joj zabranjuje da joj išta kaže i upozorava Lupitu da joj se ne miješa u život. León će poludjeti kad nađe instrumente u Diegovu stanu. Tomás, ljut na Sol jer ga je ostavila na cjedilu, govori joj da više ne želi izaći s njom i da si može naći drugu budalu. Miguel pokušava nagovoriti Miju da vodi ljubav s njim.

Epizoda 74/225 (14.04.2011.)
Jose preplavi ljubomora kad ugleda Raquel s Teom. On je nastoji smiriti i govori joj da je voli. Bijesna, Roberta izvrijeđa Iñakija, on je poljubi, a ona ga pljusne. Kaže mu da joj se ni najmanje ne sviđa i da to što ne izlazi s Diegom ne znači da joj se on sviđa. Iñaki joj odvraća da je siguran da će shvatiti da je on čovjek za nju. Teo drži Raquel sate jahanja i ona mu zavodljivo kaže da je jako sladak i puno drukčiji od ostalih i da shvaća zašto je Jose tako ljubomorna. Diego kaže Leónu da je glazba njegov život i da želi ponovno biti u bendu. León mu odgovori da bi se trebao posvetiti tomu da postane veliki lider i sportaš i da je glazba gubljenje vremena. Martín Octavio kaže Roberti da bi volio s njom prokomentirati sliku koju je napravila i da bi je htio povesti na jedno mjesto uvelike povezano s tom slikom.

Epizoda 73/225 (13.04.2011.)
Učenice se požale Almi da ih profesorica književnosti tjera da na njezinim satovima budu bez šminke i kose svezane u rep. Alma im obećaje da će pokušati nešto učiniti. Lupita prigovara Santosu jer je Loli rekao da ne želi biti s njom zato što je zaljubljen u Lupitu. Jose i Teo dolaze u bolnicu u posjet Marciji. Teo ne može gledati rođenu majku u takvom stanju i trčeći pobjegne iz bolnice. Lupita nastoji objasniti Loli da nema ništa sa Santosom, ali Lola je prekine i kaže joj da se ne želi svađati i spuštati na njezinu razinu jer je prezire. Roberta svima pokaže snimku na kojoj se upucava Diegu, a on je odbija. Kaže mu da to pokazuje kako bi on prestao svima govoriti da su ljubavnici. Bijesan, Diego joj kaže da on nikomu ništa nije rekao i udari Rocca.

Epizoda 72/225 (12.04.2011.)
Miguel objasni Miji da mu je Gastón rekao da treba raditi s Rominom jer je tako navodno naredio Gandia, a najgore od svega jest što ga je Romina poljubila. Lupita objasni Santosu da je osoba koja ga je poljubila bila Lola i kaže da su sada par. Santos joj odvrati da će objasniti Loli što se dogodilo. Miguel objašnjava Miji da joj je rekao to za Rominu jer ne želi da među njima bude tajni i jer je ne želi izgubiti. Ona ga poljubi i kaže mu da će se zajedno boriti za svoju vezu. Santos govori Loli da je zaljubljen u Lupitu i da je mislio da ga je ona poljubila. Moli je da ga zaboravi i kaže joj da ga može udariti ako to želi. Roberta zamoli Rocca da je snima dok se upucava Diegu, sve kako bi mu se osvetila.

Epizoda 71/225 (11.04.2011.)
Vidjevši Martína Octavija kako grli Robertu, pobješnjela Alma napada ga, dok joj Roberta nastoji objasniti da ju je samo tješio i da plače zbog Diega. Roberta zaduži Guillerma da pronađe dečka njezinoj mami. Giovanni razbije Roccov fotoaparat, a Rocco, uvjeren da je to učinila Lola, prijeti da će se pobrinuti da je izbace iz škole i snažno je protrese. Santos staje u njezinu obranu i poruči Roccu da će se pokajati ako je još jedanput takne. Lola se ušulja u Santosovu sobu i počne ga ljubiti dok on spava. Uvjeren da je riječ o Lupiti Santos je poljubi i kaže joj da joj uzvraća poljubac koji mu je dala. Bijesan, Gastón govori Miji da je doznao da je ponovno s Miguelom i da se nada da se ovoga puta nije prevarila. Gastón kaže Miguelu da rad, koji mu je dodijelio profesor Reverte, treba napraviti zajedno s Rominom. Uzrujana Mia kaže Celini da je Miguel bio s Rominom, a Celina joj odgovori da prestane biti tako ljubomorna ili će izgubiti Miguela. Miguel kaže Miji da je s Rominom radio na školskom projektu.

Epizoda 70/225 (08.04.2011.)
Iñaki priznaje Roberti da ga je Diego zamolio da joj se približi kako bi je imao na oku tijekom kampanje i kaže joj da joj je on podmetnuo krvavu lutku u sobu. Lupita kaže Miguelu da bi mogli ponovo oformiti grupu RBD, sada kada se pomirio s Mijom, a Diego i Roberta očito su sklopili primirje. Santos kaže Teu da bi s Lupitom volio imati odnos kakav imaju on i Jose. Teo mu odvrati da nije siguran želi li se i dalje viđati s Jose i da bi volio upoznati više djevojaka. Santos mu savjetuje da bude iskren prema Jose i da prekine s njom, ali Teo se predomisli kad mu Jose kaže u kojoj je bolnici smještena njegova mama. Iñaki kaže Roberti da Diego okolo govori njihove intimne stvari i da tvrdi da su ljubavnici. Octavio nailazi na uplakanu Robertu i ponudi joj moralnu potporu. Ona ga odbije zbog čega joj Octavio kaže da je mislio da je snažna, ali da se prevario. Kaže i da su oni koji ne znaju plakati i tražiti pomoć slabi, poput nje koja nastoji sve impresionirati sa svojim vikanjem i domišljatim komentarima. Roberta mu u suzama kaže da je sita toga da joj Diego zagorčava život.

Epizoda 69/225 (07.04.2011.)
Andrea u bijesu kaže Diegu i njegovim prijateljima da je Giovanni očito mislio da je ona nitko i ništa i da ju je htio iskoristiti. Vico prisluškuje kako Pilar govori Raquel da se osvetila njoj i Celini jer su se rugale njezinu putovanju u Jaltembu. Vico ih u bijesu napadne, a Celini kaže da ostane sa svojim prijateljicama. Vico pokuša objasniti Giovanniju da je Pilar kriva za njihov prekid, ali on je počne optuživati pa ga pljusne i kaže mu da joj je Pilar zapravo učinila uslugu. Rocco spočitne Giovanniju da je izgubio tako lijepu djevojku kao što je Vico samo zato što glumi muškarčinu. Tomás kaže Giovanniju da je spazio kako Diego predaje Roberti naočale koje su vidjeli u njegovu stanu i da to sigurno znači da se viđaju. Iñaki kaže Roberti da Diego nije za nju i da joj to kaže u najboljoj namjeri jer je bila dobra prema njemu, a uz to joj prizna za sve podvale.

Epizoda 68/225 (06.04.2011.)
Mia kaže Miguelu da joj razum govori jedno, a srce drugo. Poljubi ga i kaže mu da je uvijek sanjala da će s njim provesti cijeli život i da između nje i Gastóna nema ništa. Miguel joj odgovori da ni on nema ništa s Rominom. Pilar kaže Teu i Raquel da joj suknja nije spala slučajno, nego da ju je netko namjerno prerezao i da je sigurna da su to učinile Roberta i Jose. Roberta kaže Jose da sama sebi nanosi bol nastojeći zadržati Tea, da se primjećuje da više nemaju ništa zajedničko i da bi bilo najbolje da prekinu. Jose odgovori da bi joj gubitak Tea bio nepodnošljiv jer ga previše voli. Sol prijeti Roberti da će odati Diegu da mu je ukrala govor ako ne preda Almi Rey njezine fotografije kako bi je Alma preporučila svomu modnom agentu. Roberta obeća da će joj pomoći, ali podsjeti je da je sama ukrala govor. Diego, Tomás i Giovanni pozivaju nekoliko djevojaka u Diegov stan. Andrea istjera Giovannija vrijeđajući ga i govoreći mu da će ga ubiti.

Epizoda 67/225 (05.04.2011.)
Prije početka revije Diego pred okupljenima priznaje da je pobijedio na izborima jer su rezultati bili lažirani i da bi Roberta trebala biti predsjednica. Miguel stiže u školu i govori Miji da nikad nije ništa imao s Rominom i da katkad izvodi gluposti samo kako bi je naljutio, ali da je istinski voli. Sol nagovori Celinu da sudjeluje u reviji. Dok hoda po pisti, Raquel spadne suknja. Roberta kaže Jose da je to bilo samo za nju, a Teo ogrne Raquel svojom jaknom. Gastón se naljuti vidjevši Miguela i Miju zajedno i pokuša udaljiti Miguela. Profesor Reverte kaže Gandiji i Gastónu da je rekao Miguelu da napravi rad o razlici između slobode i slobodoumlja. Gastón kaže prof. Reverteu da se sljedeći put, prije nego što dodijeli zadatak suspendiranom učeniku, prvo obrati njemu, jer nije bez razloga zaposlen kao odgojitelj. Zaprepaštena i ljuta Sol gleda kako Mia nosi reviju i daruje prisutnima komade odjeće marke Colucci.

Epizoda 66/225 (04.04.2011.)
Romina dolazi u Mijinu kuću kako bi njegovala Miguela zbog čega uplakana Mia zamoli Petera da je odveze natrag u školu. Gandia kaže Diegu, Tomasu i Giovanniju da mu je nestalo nalivpero i da je njima, kao članovima Učeničkog vijeća, dužnost pronaći kradljivca. Diego kaže Giovanniju da će morati uzeti nalivpero Augustini, a Giovanni mu odgovori da joj ga je dao Tomás i da je on glavni krivac. Tomás kaže da je on samo htio izvući Giovannija iz škripca. Doznavši da se Mia vratila u školu, Miguel kreće za njom. Uzrujana Romina podsjeti ga da joj je rekao da više nema ništa s Mijom. Miguel odvrati da je lagao i da je Mia za njega najvažnija osoba na svijetu. Giovanni bez problema uspijeva uzeti Augustini nalivpero i predaje ga Gandiji uz napomenu da se morao jako potruditi da mu uđe u trag. Teo i Jose svađaju se jer on namjerava ići na Raquelinu modnu reviju. Teo kaže da mu je dozlogrdilo njezino posesivno ponašanje. Jose pobjesni vidjevši da su Teo i Raquel na reviju došli ruku pod ruku.

Epizoda 65/225 (01.04.2011.)
Diego traži Robertu kako bi joj objasnio da nije sudjelovao u lažiranju glasova, ali ona ga ne želi saslušati. Jose kaže Roberti da ne razumije zašto ga ne prijavi i doda da ga sigurno previše voli, a ne želi si to priznati. Diego šalje Roberti anonimno pismo. Ona dolazi u njegov stan i Diego joj pokušava objasniti da su prijevaru organizirali neki njegovi prijatelji i otac, ali da to ne može reći u javnosti jer ne želi s ocem biti na ratnoj nozi pa joj stoga predlaže da podijele predsjedničko mjesto. Ona mu odgovara da s njim ne želi ništa dijeliti jer je na najboljem putu da postane korumpirani političar, baš poput rođenog oca. Dodaje da ne razumije njegove igrice i da ne želi u njih biti uključena. Lola kaže Bianci da je uvjerena da je Santos obožava koliko i ona njega. Bianca joj odgovara da se nada da se neće razočarati u svoje maštarije.

Epizoda 64/225 (31.03.2011.)
Profesor Reverte kaže Roberti da će joj umjesto kazne za bezobraštinu dati dopuštenje da posjeti majku. Giovanni je zabrinut jer ga je Augustina upozorila da mu se loše piše ako joj ne vrati novac jer će njezin otac sve doznati. Mia pita Celinu zašto je od nje zatajila da ima dečka, kaže joj da su prijateljice cijeli život i da ona pred njom nema nikakvih tajni. Celina joj kaže da nije htjela ništa govoriti jer je pretpostavljala da joj se Alex neće svidjeti. Profesor Gandia prebrojava glasove pred učenicima. Pobjednik izbora za predsjednika Učeničkog vijeća jest Diego. Ljuta Jose kaže Roberti da je glasalo 40 učenika, a prebrojena su 42 glasa, što dokazuje da je riječ o prijevari. Diego se naljuti kad mu Giovanni prizna da je u kutiju dodao dva glasa u njegovu korist. Diego mu odgovori da Roberta nije glupa i da zna brojiti. Kaže Tomásu i Giovanniju da ne želi biti predsjednik na temelju prijevare i da će dati ostavku.

Epizoda 63/225 (30.03.2011.)
Teo govori Jose da mu smeta što ona sve rješava šakama i da on tako više ne može. Jose ga uvjerava da će se potruditi kontrolirati svoju narav. Raquel kaže Pilar i Sol da bi je Jose osramotila pred prijateljima i da ju je zato spriječila da dođe na ručak. León upozori Diega da mu je bolje da pobijedi na izborima, inače može zaboraviti na auto i putovanja. León potplati Giovannija da u glasačku kutiju doda glasove za Diega. Gastón kaže Miji da je s njihovim prijateljstvom gotovo jer joj više ne želi dopuštati da se njime poigrava. Profesor Reverte pita Robertu zašto se ne ispiše iz škole ako joj je Elite Way tako mrzak. Roberta odgovori da je otac ucjenjuje prijetnjama da će oduzeti skrbništvo njezinoj majci. On joj kaže da bi trebala biti uz majku kad joj je potrebna, pogotovo ako joj je mama toliko važna i ako želi s njom živjeti.

Epizoda 62/225 (29.03.2011.)
Sol i Pilar planiraju oformiti bend koji će biti popularniji od Mijina. Sol predloži Pilar da uključe i Celinu jer bi to bio velik udarac za Miju. Lupita kaže Santosu da Lola ima nešto njezino i zabrinuta je da će doznati da se viđaju. Santos kaže da je riječ o njegovim ključevima ormarića i obeća joj da će ih se pokušati domoći. Diego nasrće na Santosa i govori mu da su zbog njegova skandaloznog ponašanja u noćnom klubu njihove fotografije objavljene u novinama, zbog čega mu je otac ukinuo džeparac. Sol kaže Diegu da je već umorna od toga što nikad za nju nema vremena. Kaže mu da ga je prvo vidjela s Robertom i sada s prijateljima. Upozori ga da ona nije njegova igračka i prekida s njim. Augustina iz istog razloga prekida s Giovannijem. Potpuno pobješnjela, Jose tjera Raquel prijeteći joj da će je izudarati palicom. Optuži je da ju je namjerno ostavila da izvisi kako bi mogla ručati sama s Teom. Raquel joj odgovori da nije došla na vrijeme i da joj je ostavila poruku i novac da dođe taksijem. Alex daruje narukvicu Celini.

Epizoda 61/225 (28.03.2011.)
Pobješnjela Mia istjera Miguela i Rominu iz svoje kuće iako napolju pljušti. Teo prigovara ocu jer mu nije rekao što se zapravo dogodilo s majkom. Kaže mu da je poželio umrijeti kad ju je vidio u tom stanju, kako urla i vrijeđa ga. Gustavo mu odgovori da mu nije ništa rekao jer je tako naložio liječnik. Pilar anonimno naziva Miju i govori joj da Celina nije u kući svojih roditelja kako joj je rekla, nego da je u školi i da se iza njenih leđa druži sa Sol. Jose posjećuje Tea da vidi kako je, a kad pokraj njega zatekne Raquel, preplavi je ljubomora. Lola kaže Lupiti da ima dokaz da se Lupita viđa s nekim muškarcem i da će doznati o kome je riječ. Mia stiže u školu i uzruja se kad zatekne Celinu sa Sol. Kako bi je spasila, Pilar kaže da se Celina posvađala s mamom koja ju je istjerala iz kuće i da je zato u školi. Almu hvata napadaj histerije kad na televiziji vidi da je Franco Colucci izjavio za tisak da je Alma raskinula ugovor za njegovu reklamnu kampanju zbog zdravstvenih problema.

Epizoda 60/225 (25.03.2011.)
Pascual zatekne Diega kako se tuče s Roccom i kaže da bez obzira na to tko će pobijediti, netko tko se voli tući ne može biti predsjednik učeničke udruge. Roberta kaže Pascualu da su Diego i Rocco imali pokus za kazališnu predstavu. Romina traži Miguela u Mijinoj kući. Kaže mu da su je roditelji kaznili i zatvorili u kuću, ali i da je ona pobjegla jer nije više mogla bez njega. G. Paz kaže supruzi da će Vico biti s njima vikendom, htjela ona to ili ne, s obzirom na to da je njihova kći. Giovanni se ispriča Diegu i Tomasu jer je bio bezobrazan prema njima kad su otišli k njemu. Obojica mu oproste. Lupita se naljuti jer je Roberta pred Santosom rekla da Lupitu zove dečko. Roberta joj kaže da ako želi biti s njime, neka se odluči već jednom. Mia zatekne Miguela i Rominu u krevetu kako se ljube.

Epizoda 59/225 (24.03.2011.)
Giovanni govori Tomasu i Diegu da su problemi njegovi te da se nitko ne bi trebao miješati i zamoli ih da odu. Santos kaže Lupiti da mu se sviđa i želi znati što ona misli o njemu; ona mu govori da je jedanput imala probleme s Lolom zbog momka i ne želi da se to ponovno dogodi. Kaže mu da je Lola zaljubljena u njega. Tomas kaže Diegu da je zabrinut zbog Giovannija, a sada ga je izbacio bez objašnjenja. Roberta kaže Diegu da mu je djevojka nevjerna i daje mu adresu kako bi mu dokazao da je istina to što govori. Mia pronalazi Miguela u svojoj kući. On je pita zašto nije vjerovala u njegovu nevinost ako tvrdi da ga voli. Mia ne zna što da mu odgovori i vrijeđa ga. Vico se svađa s ocem jer on ne želi plaćati njezine troškove. Ona mu govori da će ga tužiti za nemar. Diego nalazi Sol s Roccom i napadne ga optužujući ga da mu preotima djevojku.

Epizoda 58/225 (23.03.2011.)
Alma kaže Francu kako su uhvatili Miguela za vrijeme seksa, no nisu joj rekli s kim je bio. Franco, misleći da je to bila Mia, zamjeri njoj i Miguelu što su ga iznevjerili. Mia mu kaže da se to dogodilo protiv njezine volje. Franco udari Miguela. Franco ne zna da su pronašli Miguela u vrlo nezgodnom položaju te da nije bio s njome. Diego kaže Tomasu kako ne razumije zašto više međusobno ne razgovaraju. Tomas odgovara kako se mnogo toga promijenilo od početka izbora. Iskoristio je Miguelov problem za svoju prednost i proglasio Robertu lopovom kako bi si priskrbio što više glasova. Diego mu kaže kako ne želi ostati sam poput svog oca. Gustavo kaže Jose da se Teo promijenio te da to mora zahvaliti njoj. Jose joj kaže da ga jako voli i želi da pobijedi. Vidjevši Diega i Tomasa, Giovanni traži od svog oca da im kaže da ga nije vidio. Don Cosme savjetuje mu da kaže istinu. Teo jaše konja, ulazi Marcia i plačući viče da je on uzurpator. Konj skoči, Teo padne i onesvijesti se.

Epizoda 57/225 (22.03.2011.)
Hilda pronalazi Rominu i Miguela kako se ljube na travi; pokušavaju joj reći da samo uče anatomiju. Hilda im govori kako je očito da pokušavaju od nje napraviti budalu i odluči ih odvesti ravnatelju. Mia doznaje što se dogodilo između Miguela i Romine i moli Celinu da kaže Gastonu da neće izaći s njime. Ona pristaje. Ravnatelj Gandia šokira se vidjevši da je Roberta izradila kip u obliku izmeta. Ona objašnjava kako je profesor Reverte tražio od nje da izrazi svoje mišljenje o odraslima, a ovo je točno ono što ona o njima misli. Mabel zamjeri Leonu što je natjerao Diega da kaže da je luda i kaže mu da se pretvara u čudovište kakvo je on te da to neće dopustiti. Leon odgovara da Diego postaje pravi Bustamante te ga nije ni na što natjerao. Uza sve to, neće joj dopustiti da mu se približi i nagovara Almu da raskine ugovor. Alma kaže Francu da napušta kampanju, no kako je njezin grudnjak marke Colucci, mora mu ga dati. Skida grudnjak i stavlja ga u Francov džep.

Epizoda 56/225 (21.03.2011.)
Miguel kaže Santosu da ga ne zanimaju izlasci s djevojkama, tako da može reći Romini što želi, samo neka ga ostavi na miru. Giovanni kaže svom ocu da duguje novac prijatelju te će morati neko vrijeme raditi u mesnici. Don Cosme upozori ga da ne očekuje privilegije: radit će sve kao i svi drugi zaposlenici. Diego kaže Tomasu da je Giovanni otišao kako bi njegovao bolesnog oca te da će ga posjetiti popodne. Lola pita Lupitu kakav je dogovor sklopila sa Santosom koji će odglumiti njezina momka. Lupita joj kaže da će mu mjesec dana prati rublje. Lola joj kaže kako se bojala da će se svidjeti jedno drugomu, no sad je mirna i obožava Santosa. Lupita joj kaže da ne zna što je ljubav jer je prvo rekla da voli Leonarda. Gaston kaže Hildi da netko njezinih godina ne bi trebao vidjeti stvari koje ne postoje jer on nema takav odnos s učenicima i ne želi se miješati ni u čiji život. Mia kaže Gastonu kako ne može vjerovati da posjeduje brod, a ima tako malu plaću. On joj kaže da brod pripada.

Epizoda 55/225 (18.03.2011.)
Alma pita Martina Octavia jesu li se već negdje prije susreli. Teo pokuša pomoći Romini da prebrodi depresiju i kaže joj da ju Miguel voli, no vrlo je sramežljiv pa joj to dosad još nije priznao. Kako bi ostao raditi u školi kao profesor, Martin Octavio kaže Gandiji da su on i Mendiola bliski prijatelji. Vico zamjeri Roxani što nije predala poruku njezinu ocu i podsjeti je da njezin život nije počeo nakon njihova vjenčanja. Roxana pita gospodina Paza hoće li dopustiti svojoj kćeri da je vrijeđa. Gospodin Paz naredi Vico da se ispriča ili će morati otići. Vico kaže da će radije otići. Romina poljubi Miguela, a Mia se onesvijesti vidjevši ih. Diego kaže Roberti da se ne sjeća ničeg što se dogodilo te noći na zabavi jer je bio mrtav pijan. Sol upozori Diega da će prekinuti ako ne ostavi Robertu na tome mjestu. Mia kaže Celini da će izaći s Gastonom kako bi pokazala Miguelu da ona može učiniti ono što ovaj nije mogao: razotkriti Gastona.

Epizoda 54/225 (17.03.2011.)
Guillermo kaže Almi kako je očito da je zaljubljena u Franca; ona mu odgovori da je njihova veza trajala jedan dan te da je to bio jedini muškarac kojeg je voljela. Nakon toga nikada ga nije vidjela ni potražila jer je zatrudnjela. Diego zamjeri Giovanniju što je ukrao novac od njega i ironično mu kaže da mu nije stalo jer su prijatelji. Sol upozori Robertu da ostavi Diega ili će se naći u problemima. Sol pita Diega želi li prekinuti s njom jer je na zabavi bio s Robertom i gledao nju kao da ju pokušava zavesti dok je pjevao. Alma i Martin Octavio susretnu se u školi, pogledaju jedno drugo i pokušaju se prepoznati.

Epizoda 53/225 (16.03.2011.)
Rocco poljubi Vico; ona ga odbije i kaže mu kako su mu sigurno rekli da je ona laka djevojka. Teo kaže Jose da će se pridružiti klubu. Pilar zahvali Roberti što nije tražila da je izbace i kaže joj da ne može više podnositi to što je siromašna i želi biti poput svih ostalih. Roberta joj odgovara da ljudi ne vrijede više ako su bogati, nego koliko srce imaju. Savjetuje joj da bude ono što jest jer joj zavist neće pomoći. Mia zamjeri Miguelu jer joj je poslao poruku i kaže mu da joj je mnogo značio. Miguel joj bijesno kaže da on tako ne misli jer ona i Gaston ljubakaju posvuda. Mia ga pljusne. Diego padne pijan u bazen. Roberta ga spasi i on joj zahvali. Kaže joj da je voli i pokuša je poljubiti.

Epizoda 52/225 (15.03.2011.)
Miguel se iznenadi doznavši što je Diego učinio da pobijedi na izborima. Roberta kaže Pilar da je bilo potrebno mnogo hrabrosti da prizna pogrešku pred svima, a ona je to učinila. Martin Octavio kaže Omaru da je samo jednanput vodio ljubav s Almom Rey te je siguran da je Roberta njegova kći. Omar mu savjetuje da se oboje podvrgnu DNK-pretrazi. Gandia kaže Gastonu da mu je profesorica Hilda rekla nešto čudno o njemu i Miji te ga podsjeća da su jedanput imali probleme i ne želi da se to ponovi. Jose nagovara Tea da se pridruži klubu, on ne želi jer još nije prebolio brata, a nije zaboravio majku kako mu govori da je on trebao umrijeti umjesto brata. Jose mu kaže da može pobijediti strahove jedino ako se suoči s njima.

Epizoda 51/225 (14.03.2011.)
Mia od Gastona prima buket cvijeća i kaže Roberti da su njih dvoje samo prijatelji. Galia zamjeri Gandiju što nije ozbiljno shvatio što je Pilar učinila; kaže mu da je to bila prijevara te da ona neće naučiti prave vrijednosti ako je ne kazni. On kaže Pilar da će se morati ispričati svojim kolegama. Teo se svađa s Jose jer ga ona želi nagovoriti da pristane biti u klubu; on to ne želi jer ga to podsjeća na brata koji je smrtno stradao na konju. Raquel kaže Roberti da će svi glasati za nju ako izbaci Pilar iz škole. Roberta kaže da ne želi postati predsjednica skupini licemjera koji nemaju hrabrosti reći Pilar što misle o njoj. Pilar pred svima priznaje da je namjestila pobjedu i potvrdi da Roberta nije imala ništa s tim te da joj je Diego obećao da neće ništa reći.

Epizoda 50/225 (11.03.2011.)
Pilar kaže Gandiji da je nasamarila učenike na isti način na koji su oni prevarili njezinu majku te da joj taj motor ne znači ništa. Miguel odluči prekinuti vezu s Mijom jer mu ona ne vjeruje. On joj kaže da ga je povrijedilo to što ona sumnja u njega, a tvrdi da ga voli. Lola moli Santosa da izađe s Agustinom na kavu te da se pretvara da su njih dvoje u vezi. Juli traži Aliciju da joj da pisma koje je Nico slao Lupiti i kaže joj da to čini zato što je Nico poludio za Lupitom i želi napustiti školu. Mia se prisjeća sretnih trenutaka koje je provela s Miguelom u Cancúnu i iznenadi se primivši buket cvijeća.

Epizoda 49/225 (10.03.2011.)
Roberta posjećuje Miguela kako bi ga zamolila da promijeni svoj stav i prihvati Mijinu pomoć. On to odmah odbije. Roberta zamoli svoju majku da plati jamčevinu te nakon što se sve završi, on neće moći odbiti pomoć. Pilar zamjeri ocu što joj je lagao rekavši joj da ide na sastanak s komisijom, a zapravo je bio kod Alicije. Diego, Mia, Roberta, Lupita i Giovanni razgovaraju koliko im nedostaje skupina Rebelde jer iako su se često svađali, bili su stalno zajedno. Lupita predloži za se ponovno okupe. Odvjetnik Funes kaže Miguelu da bi Franco mogao biti jedini kojem bi njegova navodna prijevara mogla naštetiti. Također mu govori da mu vjeruje toliko da je povukao optužbe i da je slobodan.

Epizoda 48/225 (09.03.2011.)
Roberta posjećuje Miguela kako bi ga zamolila da promijeni svoj stav i prihvati Mijinu pomoć. On to odmah odbije. Roberta zamoli svoju majku da plati jamčevinu te nakon što se sve završi, on neće moći odbiti pomoć. Pilar zamjeri ocu što joj je lagao rekavši joj da ide na sastanak s komisijom, a zapravo je bio kod Alicije. Diego, Mia, Roberta, Lupita i Giovanni razgovaraju koliko im nedostaje skupina Rebelde jer iako su se često svađali, bili su stalno zajedno. Lupita predloži za se ponovno okupe. Odvjetnik Funes kaže Miguelu da bi Franco mogao biti jedini kojem bi njegova navodna prijevara mogla naštetiti. Također mu govori da mu vjeruje toliko da je povukao optužbe i da je slobodan.

Epizoda 47/225 (08.03.2011.)
Mia kaže Gandiji da ju je Gaston zamolio da obavi za njega neku papirologiju te je zato izlazila iz škole, a ne zato što je htjela pobjeći. Gaston mu potvrdi da Mia govori istinu. Celina kaže Roberti da se i ona i Diego brinu za njezinu kampanju; ona joj kaže da je Mia željela pomoći Miguelu te da joj je on zatvorio vrata i nije želio njezinu pomoć. To znači da je ona Miguelova prijateljica. Anita poziva Tomasa na izlazak, Pilar, Raquel i Michel komentiraju kako je Tomas zgodan i ne mogu vjerovati da izlazi s Anitom. Raquel kaže Pilar i Michell da je Tomas lud za njom te da će biti zajedno kada ona to odluči. Pilar joj se ruga i govori da joj ga je otela konobarica. Raquel uspije u namjeri da Anita i Tomas ne izađu zajedno. Roberta posjećuje Miguela.

Epizoda 46/225 (07.03.2011.)
Odvjetnik Funes kaže Miji da Miguel ne želi da ga on brani jer je dobio službenoga branitelja. Roberta ponudi Sol da razgovara s njezinom majkom kako bi joj ona dopustila da bude model u zamjenu za Diegov govor. Yuli uvjeri Lupitu da je Karen otputovala u Izrael kako bi potražila Nica. Ona joj odgovara da ne može biti istina da su njih dvoje zajedno, ali bili su neko vrijeme. Lupita kaže Jose i Roberti da ne želi više razgovarati o Nicu, zaboravit će ga kao što je i on zabravio nju. Pilar govori Jose i Lupiti da odlazi s Robertine zabave, Jose joj prijeti, no Lupita joj kaže da Pilar ima pravo promijeniti mišljenje. Mia pokuša pobjeći iz škole kako bi posjetila Miguela. Gaston je zaustavi u namjeri. Gandia kaže Miji da nema potrebe bježati iz škole jer je isključena.

Epizoda 45/225 (04.03.2011.)
Peter tješi Miju koja mu suznih očiju govori da joj je Miguel rekao da ode te da će priznati krivnju. Lupita kaže Roberti da je ne želi obeshrabriti, no Diego pobjeđuje jer je dobio mnogo glasova. Roberta joj odgovara kako je nije briga ako pobjedi Diego. Važno je da ona ima dva prijatelja koji će je podupirati do samoga kraja, a to je vrednije od svih glasova na svijetu. Pascual kaže Aliciji da je vrlo romantična, a da je Galia hladna kao led. Alicia ga poziva na večeru u svoju kuću. Lupita pita Nicovu majku ima li vijesti o sinu, July joj laže i kaže joj da joj Nico šalje pisma u kojima joj govori da je vrlo sretan.

Epizoda 44/225 (03.03.2011.)
Mia se rastuži doznavši od odvjetnika Funesa da postoji mogućnost da je Miguel osmislio svoju otmicu. Roberta čestita Pilar na dobitku motora i zahvali joj što se založila pred svojim ocem za nju. Leonardo govori Lupiti da bi htio znati ima li kakve šanse s njom jer to ovisi o njegovu pristanku da zaigra za američku nogometnu momčad i napusti školu. Lupita mu kaže da će mu ona uvijek biti prijateljica. Odvjetnik Funes i Mia doznaju da Miguel nije tražio da se novci od otkupnine polože na određeno mjesto, a njegovi navodni pomoćnici nisu pismeni. Sad je sigurno kako je netko želio okriviti Miguela. Miguel kaže Miji i Funesu da je planirao svoju otmicu.

Epizoda 43/225 (02.03.2011.)
Jose i Roberta kažu Pilar da su sigurne da je ona rekla Gandiju za tombolu. Pilar im odgovara kako ne želi da Diego bude predsjednik i kako bi im to dokazala, razgovara sa svojim ocem i založi se za njih. Lupita savjetuje Roberti da izvuče Miguela sa svoje zabave jer iako je nevin, šteti kampanji. Roberta joj kaže da vjeruje u njegovu nevinost i podupirat će ga do kraja. Gandia govori Jose i Roberti da su dobile dozvolu za tombolu. Roberta je zadovoljna i kaže Pilar da će joj dati ulaznicu koju želi kako bi joj zahvalila na tome što je učinila za nju. Miguel pita Miju misli li ona da je on kriv za ono što ga optužuju, a ako misli onda je bolje da ode i više se ne vrati. Pilar na tomboli osvaja motor. Mia pita Funesa misli li on da je Miguel kriv.

Epizoda 42/225 (01.03.2011.)
Pascual kaže Diegu da nastavi s kampanjom te da će se on pobrinuti za Robertu. Tomas govori Giovanniju da ne zna ništa o kampanjama, no shvati da Diego iskorištava Miguelov problem i ne slaže se. Gaston naredi Patu i Cachu da daju izjavu i kažu da ih je Miguel unajmio da ga otmu te da nikako ne spominju njegovo ime jer će ih u suprotnom strpati u zatvor. Odvjetnik Funes kaže Miji da ona odlučuje hoće li Miguel ostati u zatvoru ili će biti pušten. Mia mu kaže neka učini sve što je potrebno kako bi ga oslobodili. Tomas kaže Diegu da više ne želi biti u njegovoj kampanji jer mu se ne sviđa kako se ponaša s ljudima, a ako tako nastavi izgubit će sve prijatelje. Roberta kaže Miji da zaslužuje zahvalu za to što čini za Miguela.

Epizoda 41/225 (28.02.2011.)
Jose govori Pilar, Raquel i Michelle da će Roberta na lutriju staviti svoj motor kako bi prikupila sredstva za kampanju te ih moli da ne govore ništa. Lupita govori Jose da jer Diego bolji u anketama te je to vjerojatno zbog Miguelova problema i govorkanja da su se okomili na Robertu. Gaston kaže Miji da mu je to vrlo važno i sprema se poljubiti je. Ona ga odgurne i kaže mu da ga cijeni, no moli ga da ne čini pogreške jer ona voli Miguela. Iñaqui kaže Diegu o Robertinoj tomboli. On joj kaže da je tombola zabranjena te je Roberta gotova. Diego kaže učenicima da podupru njegovu kampanju te da je zaljubljen u Sol i da je žena za njega najvažnija. Diego kaže Pascualu da je Roberta na tombolu stavila motor, a to je zabranjeno.

Epizoda 40/225 (25.02.2011.)
Pilar kaže Roberti da je bila zabrinuta jer je mislila da je poludjela kad je rekla da je vidjela tijelo na krevetu. Diego govori Roberti da je njezin problem s ludošću sprečava od toga da postane predsjednica. Inspektor Jimenez odvodi Miguela i kaže Miji da je gotovo siguran da je sam osmislio svoju otmicu; Miguel se zakune Miji da je nevin. Giovanni kaže Diegu da iskoristi Miguelov problem sa zakonom i bude na Robertinoj zabavi. Diego se opire jer mu je Miguel prijatelj, no prihvati kako bi osvojio Robertu. Gaston ponudi svoju pomoć Miji, no pokuša joj prikazati kako bi Miguel mogao biti krivac.

Epizoda 39/225 (24.02.2011.)
Miguel govori Miji da bi više od ičega želio biti intiman s njome, no želi da ona dobro razmisli o tome. Jose moli Lupitu da joj pomogne pripremiti romantičan obrok. On govori njoj i Teu da je to njihova čast jer misli da su stvoreni jedno za drugo; on joj kaže da je ona žena njegova života, a Lupita je samo prijateljica. Inspektor Jiménez kaže Miguelu da su ga njegovi otmičari optužili da je planirao svoju otmicu. Iñaqui kaže Pilar da je zabrinut jer je Roberta mislila da je vidjela krvavo tijelo na svom krevetu i istrčala vrišteći. Poslije je shvatila da je to bila lutka. Lola bijesno gleda Lupitu i Leonarda i planira joj se osvetiti.

Epizoda 38/225 (23.02.2011.)
Jose govori Lupiti da nema ništa zajedničko s Teom te da je Gaston imao pravo kad joj je rekao da dolaze iz različitih smjerova te da neće biti zajedno. Diego poziva Sol na doručak, no ona ga odbije jer želi biti model i završiti fakultet. Jose prekine vezu s Teom. Sol pokušava sve da je Diegov prijatelj, modni dizajner, primijeti. On je pristojan, no ne obraća pozornost na nju. Sol kaže Diegu da se predomislila i da želi izaći s njime. Mia kaže Miguelu da želi voditi ljubav s njime.

Epizoda 37/225 (22.02.2011.)
Gaston se pretvara da se bori s Miguelovim otmičarima, Franco mu zahvali što je stao ispred njega. Gaston mu odgovori da je zahvalan što su Miguel, Mia i on dobro. Alma planira pomoći Guillermu da se ovaj riješi Fatime, Franco ih pronalazi u čudnom položaju i izbaci Guillerma. Alma pokuša objasniti Francu da je to bila samo strategija kojom su željeli prekinuti vezu Fatime i Franca, no on joj ne vjeruje. Jose se požali Lupiti i kaže joj da ni ona ni Teo nisu onakvi kakvim ih je on smatrao. Lupita predloži da načini popis svega što vole i na kraju će shvatiti da imaju mnogo toga zajedničkog. Miguel zahvali Gastonu što je pomogao pri njegovu oslobođenju. Gaston donosi novce otmičarima i kaže im da će ih uskoro nazvati.

Epizoda 36/225 (21.02.2011.)
Guillermo pokuša uvjeriti Fatimu da ne želi da ga gnjavi kao da mu je žena. Lola ponudi Diegu da njezina grupa glasa za njega i, ako pobjedi na izborima, želi da izbaci Lupitu iz škole. Franco i Mia donose otkupninu Miguelovim otmičarima. Gaston im kaže da će dovesti Miguela. Guillermo moli Almu savjet kako se riješiti Fatime jer ne želi više biti s njome, no ne zna kako to učiniti. Jose i Teo svađaju se jer ona inzistira da bude na Robertinoj zabavi. Miguelovi otmičari govore mu da je njegova djevojka platila otkupninu, no odlučili su da će ga svejedno ubiti; upere u njega pištolj, no ulazi Gaston i upuca jednog od njih.

Epizoda 35/225 (18.02.2011.)
Gaston savjetuje Miji da ode na policiju iako zna da to neće učiniti jer se boji da bi otmičari mogli ubiti Miguela. Diego, Giovanni i Tomas razmišljaju kako da pošalju špijuna na Robertinu zabavu da bi doznali koji su njezini planovi. Lola kaže Lupiti da misli da je Teova djevojka, no vidjela je da se ljubi s Leonardom. Lupita joj to pokuša objasniti, no Lola ne prihvaća njezino objašnjenje. Franco kaže Miji da joj je Gaston rekao da je Miguel otet te da će poći s njom predati otkupninu. Pato i Cacho zatvore Miguela u sanduk te krenu po otkupninu.

Epizoda 34/225 (17.02.2011.)
Roberta i Jose pokušavaju uvjeriti Lupitu da prihvati Leonarda za svog momka. Diego kaže Giovanniju da mora osmisliti dobar slogan za kampanju jer mora pokoriti Robertu i postati predsjednik, Giovanni se ponudi da bude njegov voditelj kampanje. Alicia umrlja odjeću profesora Gandije. Lupita predloži slogan Roberti za njezinu kampanju. Ona se oduševi i proglasi je voditeljicom kampanje. Mia dobiva pismo, navodno je pošiljatelj Miguel i govori Celini i Vico da se boji pročitati što u njemu piše.

Epizoda 33/225 (16.02.2011.)
Roberta i Jose pokušavaju uvjeriti Lupitu da prihvati Leonarda za svog momka. Diego kaže Giovanniju da mora osmisliti dobar slogan za kampanju jer mora pokoriti Robertu i postati predsjednik, Giovanni se ponudi da bude njegov voditelj kampanje. Alicia umrlja odjeću profesora Gandije. Lupita predloži slogan Roberti za njezinu kampanju. Ona se oduševi i proglasi je voditeljicom kampanje. Mia dobiva pismo, navodno je pošiljatelj Miguel i govori Celini i Vico da se boji pročitati što u njemu piše.

Epizoda 32/225 (15.02.2011.)
Roberta i Jose pokušavaju uvjeriti Lupitu da prihvati Leonarda za svog momka. Diego kaže Giovanniju da mora osmisliti dobar slogan za kampanju jer mora pokoriti Robertu i postati predsjednik, Giovanni se ponudi da bude njegov voditelj kampanje. Alicia umrlja odjeću profesora Gandije. Lupita predloži slogan Roberti za njezinu kampanju. Ona se oduševi i proglasi je voditeljicom kampanje. Mia dobiva pismo, navodno je pošiljatelj Miguel i govori Celini i Vico da se boji pročitati što u njemu piše.

Epizoda 31/225 (14.02.2011.)
Mia kaže Gastonu da je vidjela da ga Miguel nije udario i samo je želio da budu prijatelji, no nikad mu se više neće približiti jer voli Miguela. Lupita moli Tea da ga prihvati kao prijatelja na nekoliko dana te da ga upozna sa sestrom da Leonardo izgubi nadu. Teo joj kaže da bi trebao reći Jose i da će ako pristane, to učiniti. Lola kaže Teu i Lupiti da se poljube i kaže im da su dovoljno stari da se ne moraju skrivati. Jose se šokira vidjevši ih, pljusne Tea. Oni joj pokušaju objasniti, no Jose im kaže da razumije, ali se ne slaže da se ljube pred svima. Roberta i Diego postali su predsjednici učenika. Alicia posjećuje vješticu kako bi doznala kako da osvoji Pascualovu ljubav. Miguela otmu Pato i Cacho jer mu je Cacho smjestio.

Epizoda 30/225 (11.02.2011.)
Pascual zahvali Galiji na potpori koju mu je pružala i kaže joj da su ona i Pilar vrlo sretne jer ima posao koji je uvijek želio, ženu koju voli i kćer koju obožava. Leonardo kaže Loli da ne razumije zašto misli da mu se sviđa. Neugodno mu je, ali očito je došlo do nesporazuma. Lola ga ljutito vrijeđa. Mia kaže Gastonu da Miguel ne želi da njih dvoje budu prijatelji i ne želi ga povrijediti; on joj kaže da želi samo da ona bude sretna iako ne razgovara s njime. Leon kaže Diegu da je glavni dioničar Elitea, no ne želi da to itko dozna. Miguel kaže Gastonu da ga je upozorio da se ne približava Miji; on mu prijeti, ali i primjećuje da se Mia približava i uvjeri je da ga je Miguel tukao. Mia kaže Miguelu da se ponaša kao nasilnik i želi da on ode. Gaston joj kaže da će uvijek biti prijatelji.

Epizoda 29/225 (10.02.2011.)
Roberta dozna za Rogerovu laž, udari ga i zahvali Santosu na iskrenosti, a on joj kaže da prezire lažljivce i daje joj snimku koju je sam snimio. Lola kaže Lupiti da će je upoznati sa svojim momkom. Leonardo ulazi i ona ga počne ljubiti; on pokuša doći do riječi, no Lupita mu kaže kako ne želi čuti objašnjenja i odlazi. Leon zagadi vodu kako bi mogao otkupiti 51% dionica Elitea i pošalje inspekciju. Mendiola se mora složiti s činjenicom da je on dioničar kako bi ga spriječio da zatvori školu. Leonardo kaže Lupiti da će reći Loli da želi biti samo prijatelj s njom te da voli nju. Lupita mu odgovori da će čekati Nica. Mia pokazuje psića Miguelu i on joj ljutito kaže da je to izlika da vidi Gastona te da bi trebala izabrati između njega i Gastona.

Epizoda 28/225 (09.02.2011.)
Diego kaže svom ocu da želi postati kao on i naučiti manipulirati ljudima. Leon mu kaže da se ponosi time što mu je on sin. Miguel upozori Gastona da mu neće dopustiti da povrijedi Miu i približi joj se. Lupita kaže Loli da je sretna jer se slažu kao sestre i želi da postanu prijateljice. Roberta kaže Jose da je Roger želio provesti noć s njime, a ona prema njemu osjeća samo gađenje. Jose joj savjetuje da prekinu vezu. Roger govori Ramiru da umalo nije nagovorio Robertu da budu intimni, no potrebna mu je njegova pomoć kako bi ona i dalje vjerovala da je bolestan. Santos kaže Roberti da je Rogerova bolest laž.

Epizoda 27/225 (08.02.2011.)
Iznenađen, Leonardo pita Lolu je li joj Lupita rekla nešto o njihovoj vezi; ona mu odgovori da je to očito, ali da nitko ne govori kako Leonardo želi biti Lupitin momak, dok Lola misli da on želi biti s njome. Gospodin Mendiola obavještava učenike da će novi ravnatelj biti Pascual Gandia jer je gospodin Font otpušten. Roberta pokušava razgovarati sa Santosom kako bi doznao je li on imao veze s Fontovim otkazom. On mu odgovara da je samo snimio video i ne želi dalje odgovarati na pitanja. Miguel kaže Miji da mu je lagala kad mu je rekla da izlazi s Vico i Celinom, a zapravo je bila s Gastonom te bi trebali prekinuti vezu ako joj ne vjeruje. Mia ga pokušava umiriti i kaže mu da se zaklela da neće reći gdje je bila, ali voli ga.

Epizoda 26/225 (07.02.2011.)
Roberta čuje kako Leon govori Diegu da mora dati potpuniji iskaz protiv svoje majke. Ona mu to zamjeri i Diego joj odgovara da ga je on zamolio da to učini zbog toga što osjeća. Roberta mu kaže da nije lagala te da se Mabel nije loše ponašala prema njemu niti ga natjerala da se drogira. Santos pokazuje snimku u kojoj gospodin Font pokušava zavesti Sol i prijeti joj te govori gospodinu Mendioli i komisiji da je na internetu pronašao informaciju koja ga povezuje sa zlostavljanjem djevojaka. Mendiola pred komisijom govori da ga trenutno treba otpustiti. Font im prijeti. Gospodin Mendiola zahvali Santosu što mu je pomogao raskrinkati Fonta i moli ga da ne govori nikomu što se dogodilo. Leonardo čestita Loli što se pokušala sprijateljiti s Lupitom i iznenadi se nakon što mu ona kaže da to čini zbog Lupite jer ako se njih dvije ne sprijatelje, njih dvoje neće biti par.

Epizoda 25/225 (04.02.2011.)
Bijesan, Miguel govori Teu da je vidio Miju i Gastona kako razgovaraju i iako ne želi biti ljubomoran, Teo mu govori da se smiri i shvati da su samo razgovarali. Gospodin Font kaže Sol da ne bi trebala biti gotovo gola u vrtu i pokuša je poljubiti; ona mu kaže da joj on želi nauditi; on joj odgovori da će je prijaviti za ovakvo ponašanje i mogao bi je isključiti zajedno sa svim učenicima s njezine godine, Santos snima scenu. Nakon što Alma dozna da Mayra više nema koncesiju za kafić, ponudi da joj postane osobni asistent. Mia kaže Almi da zna za probleme koje ima s plesačima i da momci iz Rebeldea žele pomoći u njezinu nastupu. Ona joj zahvali i kaže joj da mora razgovarati s roditeljima. Roberta kaže Diegu da je razmišljala o pjesmi koju je napisala za Miguela i da bi njih dvoje mogli pokušati. Spremaju se poljubiti.

Epizoda 24/225 (03.02.2011.)
Lola grdi Sol, Gaston dolazi i natjera Lupitu i Lolu da se ispričaju Sol. Lola savjetuje da je prijavi, no on to ne želi. Ramiro kaže Rogeru da je Roberta povjerovala u njegovu navodnu bolest i izaći će s njim iz sažaljenja. Roger mu kaže da će se boriti da je osvoji. Sol optuži profesora Gonzala ravnatelju jer je dao učenicima adrese kako bi optužili Fonta. Gonzalo odgovori da su optužbe učenika slabe i da će radije dati otkaz nego poslušati ga. Učenici se požale nakon što su doznali da je Gonzalo dobio otkaz i Font odluči isključiti sve učenike s te godine. Alma poludi nakon što joj Sammy kaže da nitko od plesača neće sudjelovati u predstavi sljedeća dva dana. Gospodin Font iznenadi se vidjevši Sol u oskudnom kupaćem kostimu u vrtu.

Epizoda 23/225 (02.02.2011.)
Santos se pretvara da je zahvalan ravnatelju jer mu je odrezao kosu jer je time započeo nov život i moli za dopuštenje da snimi dokumentarni film o njemu kako bi ga ljudi vidjeli kao ljudsko biće. Profesor Gonzalo govori Sol da prestane trčati za njim jer ima problema te bi trebala pitati Lupitu ili Tea ili pronaći drugo rješenje. Mayra zamjeri Sol što gnjavi profesora Gonzala i kaže joj da će mu stvoriti problem. Sol kaže ravnatelju Fontu da ju je Mayra povrijedila bez razloga te ravnatelj otpusti Mayru. Učenici se požale profesoru Gonzalu zbog ravnateljeve nepravde. Profesor im predloži da se požale svojim roditeljima ili komisiji, a on će im dati adrese organizacija koja brane prava mladih. Sol uvrijedi Lupitu jer joj ona ne želi napisati zadaću, Lola nagovori Sol da na koljenima zamoli Lupitu oprost.

Epizoda 22/225 (01.02.2011.)
Tomas je pokušao pokazati Rogeru snimku na kojoj Roberta govori o svojim osjećajima prema njemu, no Jose ukrade kasetu. Jose se uzruja kad joj Teo daje utege i pita ga razmišlja li o tome da ona nije ženstvena. Tomas kaže Jose da će sada, nakon što je preslušala kasetu, shvatiti da se Roberta viđa s Rogerom samo iz potrebe, no voli Diega i on voli nju te bi ih trebali ponovno pokušati spojiti. Mia kaže Miguelu da su ponovno zajedno zahvaljujući Roberti te će oni pomoći njoj i Diegu da budu ponovno zajedno jer se vole.

Epizoda 21/225 (31.01.2011.)
Roberta kaže Miji da joj je drago da joj nisu uništili posljednji neuron te je pita može li je poljubiti. Mia se iznenadi i kaže joj da je luda te odlazi. Roberta kaže Miguelu i Miji da je sretna jer su se pomirili, ali zabrinuta je za budućnost Rebeldea. Oni pristanu razgovarati s Diegom i reći mu da se vrati u bend. Alicia kaže profesorici Hildi kako ravnatelj čuva neke fotografije u svom stolu, a Hilda joj odgovara da on nije toliko iskren kakav se čini te da moraju biti na oprezu. Tomas iznenađeno pita Diega je li istina da je dao izjavu protiv njegove majke samo zato što se Roberta viđa s nekim drugim. Kaže mu da bi trebao razgovarati s Robertom te joj priznati svoje osjećaje. Teo govori Jose da je jako voli, no nije sretan jer mora trčati za njome. Tomas govori Rogeru da će mu pokazati nešto o Roberti.

Epizoda 20/225 (28.01.2011.)
Profesorica Julieta govori ravnatelju da su Sol de la Riva i profesor Gonzalo u vezi. Lupita se iznenadi vidjevši kako je Lola pozdravlja. Ravnatelj Font nalazi Sol kako koketira s profesorom Gonzalom te se nada da je to samo naklapanje jer će ga u protivnome morati poslati u zatvor. Diego ga baci u bazen i pretvara se da je u nesvijesti kako bi mu profesorica Fatima dala disanje usta na usta, a poludi shvativši da je to učinio Leonardo. Alicia traži izvješće s najboljom ocjenom za Mendiolu u ravnateljevu stolu i iznenadi se vidjevši da on ima fotografije od nekoliko tinejdžera, među kojima je i Sol. Djevojke se igraju, Sol baci loptu na Miju i udari je u glavu. Mia govori Miguelu da ju je Sol namjerno udarila jer je mrzi. Zagrle se i poljube, Sol pobjesni.

Epizoda 19/225 (27.01.2011.)
Bijesna Vico baci žensko donje rublje Giovanniju u lice. Mia daruje neke svoje odjevne predmete djeci kojoj je to potrebno. Vico i Celina odlaze u Doroteinu kuću i šokiraju se vidjevši ondje ravnatelja. On je vrlo pristupačan. Mia mu kaže da je donacija bila njezina ideja, a ne kako bi on promovirao sebe. Ravnatelj je upozori da mu ne proturječi ili će je izbaciti jer se bez njegova znanja odvezla školskim autobusom. Mia se onesvijesti nakon što joj Roberta kaže da su Sol i Miguel odgovorni za to što je ona darovala novu odjeću. Ravnatelj govori Sol da je zahvaljujući njoj, mogao Miji pokazati lekciju te da je dobro prošao pred komisijom. Miguel moli Miju da mu oprosti zbog problema s odjećom. Kaže joj da nije znao da ona želi darovati odjeću. Ona mu odgovara neka joj se ne približava sve dok brani Sol. Leon nagovori Mabel da optuži njegovu majku.

Epizoda 18/225 (26.01.2011.)
Jose Lujan pokuša nagovoriti Lupitu da izađe s Leonardom i kaže joj da se ne mora udati za njega, nego samo da se dobro zabavi. Možda će ga s vremenom zavoljeti. Lupita ne želi izaći s Leonardom jer je Nico njezin momak kojeg poštuje, čak i kad je daleko. Ravnatelj odreže Santosu kosu pred svima. Dvojica učenika rugaju mu se i Roberta im ljutito kaže neka odu ili će ih ona izbaciti iz benda. Santos zahvali Roberti za pomoć i kaže joj da nisu svi ljudi isti. Ravnatelj želi da Sol špijunira učenike. Diego pokazuje Giovanniju kako da se ponaša s djevojkama, Giovanni mu kaže da je najvažnije da voli djevojku i da zbog nje sve riskira, no da on ne zna ništa o ljubavi. Diego pokuša uvjeriti Robertu da je voli i moli je da mu se vrati; ona mu ne vjeruje i poljubi Rogera. Gaston nalazi Miju koja traži neke ključeve.

Epizoda 17/225 (25.01.2011.)
Mia govori momcima iz benda da je njezin otac na putu te da mogu imati pokuse u njezinoj kući. Miguel i Diego pozivaju Sol i Veronicu kako bi naljutili Miju i Robertu. Djevojke se potuku, a Peter i Guillermo pokušaju ih razdvojiti. Gospodin Mendiola predstavi gospodina Casilda kao novog ravnatelja škole i on ih upozori da neće trpjeti loše ponašanje; u korijenu će srezati učeničke probleme, a okupljanja od više od pet učenika bit će zabranjena. Lola pročita pozivnicu gospođi Fernandez i sretno kaže Bianci kako je sigurna da će je Leonardo pozvati da izađu zajedno. Mia govori Lupiti da želi promjenu izgleda jer uvijek želi biti lijepa. Lupita joj odgovori kako ne želi da drukčije izgleda te želi li učiniti dobro djelo, trebala bi dati svoju odjeću djeci kojoj je to potrebno.

Epizoda 16/225 (24.01.2011.)
Pilar govori Miji, Celini i Roberti da je Mendiola otpustio njezina oca zbog incidenta s bombom i moli ih za pomoć. Roberta kaže ocu da je diktator. Pascual govori učenicima da odlazi iz škole jer je komisija tako odlučila. Diego pokušava uvjeriti Robertu da ju je samo želio učiniti ljubomornom na Veronicu. Roberta mu kaže da joj je dosta toga da on plače na njezinu ramenu te da je ostali ismijavaju i prekidaju. Gaston govori Miji da je svjestan da ona ima probleme s Miguelom i zabrinut je jer joj ovaj još ne može oprostiti. Mia ima problem s profesoricom Julijom. Guillermo moli učitelje da je pokušaju shvatiti što je prekršila pravila. Guillermo kaže Miji da je bila glupa što je rekla profesorici da se odijeva kao muškarac.

Epizoda 15/225 (21.01.2011.)
Sol želi da joj Miguel pokaže kako treba vježbati i koketira s njime. Mia ih vidi i predbaci zbog toga Miguelu. On joj kaže da je sve pogrešno shvatila, Mia odlazi. Miguel odlazi za njome, no Sol ga zaustavi. Gospodin Mendiola govori profesoru Gandiji da su se roditelji učenika žalili komisiji i da je on otpušten zbog izmišljotine o bombi. Vico i Celina pokušaju uvjeriti Miju da pretjeruje s Miguelom jer joj je pokazao da je voli. Leonardo savjetuje Lupiti da razgovara sa sestrom i Lupita moli Lolu da razgovara s Hermom, no ona to ne želi. Pascual govori Pilar da je otpušten te će i ona morati dati otkaz jer neće više to moći plaćati. Mia ugleda Sol kako grli Miguela; on joj pokušava objasniti, no ona ga pljusne.

Epizoda 14/225 (20.01.2011.)
Mia se svađa sa Sol zbog kreveta. Požali se Gandiji i on joj kaže da bi trebala biti zahvalna što je primljena jer se vratila u školu u zadnjem trenutku. Pilar uspije uvjeriti Vico da je Giovanni vara s nekime; ona ga pljusne i prekine s njime. Franco misli da su Mia i Miguel bili intimni, pokušava doznati je li se zaštitila. Mia mu kaže da nisu bili intimni iako ga jako voli, a i misli da još nije vrijeme za to. Leonardo pokušava pomoći Loli i Lupiti kako bi se bolje slagale i kaže Loli da ne može ni zamisliti koliko mora biti teško izgubiti brata. Franco moli Almu i Guillerma da se pobrinu za Miju jer on mora otputovati. Momci iz benda vježbaju i dogovore se gdje će to činiti.

Epizoda 13/225 (19.01.2011.)
Leonardo se spotakne preko Rocca i pokuša ga udariti jer misli da je snimio film sa Celinom i svima ga pokazao; Pilar mu kaže da je Rocco bio s njom i pomagao joj oko priče. Pascual pozove roditelje učenika kako bi im rekao da su mu učenici dali kip s bombom iznutra. Policajac mu kaže da unutra nema ničega. Roberta govori roditeljima da ih profesor Gandia kažnjava jer su neki učenici učinili nešto u svoje slobodno vrijeme. Miguel i Mia vraćaju se u školu i svi učenici s oduševljenjem ih pozdravljaju. Gaston govori Miji da ne osjeća ništa prema njoj unatoč svemu što mu je učinila te želi da budu prijatelji.

Epizoda 12/225 (18.01.2011.)
Miguel pronađe Miju kako onesviještena leži na stijenama i pokušava joj pomoći da dođe k sebi. Mia se budi i poljubi ga, Miguel joj obeća da je nikad neće ostaviti samu. Franco dolazi u Guillermovu spavaću sobu te ondje nalazi Almu i pretpostavi da imaju intimne odnose. Guillermo mu pokušava objasniti zašto je Alma bila kod njega, no on ne želi čuti objašnjenje. Leonardo govori Celini kako ne želi da je depresivna te da ne bi trebala razmišljati o tome što drugi misle te da mu je jasno da je snimka bila namještena. Uskoro će doznati tko je krivac i sve istražiti. Guillermo kaže Francu da nije u vezi s Almom. Profesor Gandia kazni učenike, a Roberta nagovori kolege iz razreda da mu se osvete jer oni nisu krivi ni za što.

Epizoda 11/225 (17.01.2011.)
Miguel pokušava dozvati Miju i shvati da ima vrućicu. Mora pronaći način da odu s otoka. Cosme pljusne Giovannija jer mu je rekao da je siromašan te da nikad neće raditi kao mesar kao on, pa čak i ako umire od gladi. Alma se šokira pronašavši Robertu i Rogera u ljubavnom zagrljaju. Guillermo je pokušava utješiti jer Alma želi povrijediti Rogera. Diego kaže Roberti da je on Veronicin momak kako bi je razljutio. Roberta mu kaže da je Roger njezin momak i zagrli ga. Miguel pronađe čamac i vrati se na otok po Miju, no ondje pronađe samo bilježnicu i poruku u kojem mu zahvaljuje što je prihvaća onakvom kakva je. On očajnički plače.

Epizoda 10/225 (14.01.2011.)
Roger pita Robertu može li nastupiti privatno za njega. Ona mu odgovara da ne može obraćati pozornost na sve svoje obožavatelje. Leon i dalje želi natjerati Diega da dade izjavu protiv svoje majke. Diego govori Tomasu da je siguran da ga Roberta još voli te da će mu se vratiti. Tomas mu kaže da ne bi trebao biti toliko povjerljiv, jer je Roberta pristala izlaziti sa učenikom s više godine i siguran je da neće samo razgovarati međusobno. U međuvremenu, Roberta govori Jose da je nije briga za Rogera i planira dati šansu Diegu kako bi pokazala da je odrastao. Celina poljubi Leonarda, jer misli da joj je on poslao darove i kaže mu da je i ona ludo zaljubljena u njega. Leonardo joj kaže da ga ne zanima izgled osobe i da joj nikad nije rekao da mu se sviđa. Celina se osjeća grozno, razočarana je i odlazi. Miguel traži Miju i pronalazi je onesviještenu.

Epizoda 9/225 (13.01.2011.)
Miguel pokuša utješiti Miju. Roberta govori Diegu da samo želi biti pored njega. On joj odgovara da ga je njegova majka napustila i sad mu je jasno da je majka još gora od njegova oca. Jose kaže Roberti da sumnja da Lupita želi zavesti Tea, jer je tražila od njega da joj ne prilazi, no kako rade zajedno, morat će to podnositi. Leon uvjeri Diega da njegova majka želi zadržati čitavo bogatstvo i on je jedini koji mu može pomoći dajući izjavu protiv nje jer ga je izdala i ne zaslužuje da se razmišlja o njoj. Roberta kaže Diegu da je njegova majka branila njegova oca nekoliko puta što znači da ga je voljela i stoga mu savjetuje da sluša svoje srce. Na Otoku vječne ljubavi Miguel govori Miji da je siguran da će ih pronaći i da će ovu zgodu prepričavati svojim unucima.

Epizoda 8/225 (12.01.2011.)
Mia kaže Miguelu da se boji da će je ostaviti isto kao što ju je ostavila njezina majka dok je bila dijete, jer nije riješila svoje probleme prije nego što je ostala u drugom stanju. Profesor matematike pita djevojke žele li biti njegove asistentice, jer su najbolje učenice i nada se da će se dobro slagati. Tomas se naljuti i predbaci Aniti što nije riješila njegove matematičke zadatke. Ona kaže suprotno, a Mauricio se dobrovoljno javio da mu ih preda. Leonardo kaže Loli da je Lupita kažnjena zbog nje i da će morati reći istinu. Lola vidi Gastona i pretvara se da plače te mu kaže da joj je Leonardo ozlijedio rame, jer je odbila izaći s njime. Guillermo i Alma doznaju da su Miguel i Mia u Cancúnu. Mia i Miguel osjećaju se nelagodno jer shvate da su sami na otoku bez mogućnosti povratka u grad.

Epizoda 7/225 (11.01.2011.)
Lissete provokativno poljubi Giovannija, a zatim ga optuži za nepoštovanje. Everardo ga pokuša udariti i kaže mu neka odmah ode. Celina dobiva još jednu košaru sa slatkišima te ih počne odmah jesti. Pilar je gleda kako se zabavlja. Giovanni viče na Tomasa i govori mu da je njegova majka napala njega te se čak htio prepustiti, no kako voli Vico, odbio je. Mia i Miguel dolaze na Otok vječne ljubavi i dok se ljube ne primijete da je uže odvezano i oni se odjednom nađu na pučini. Diego dobiva e-mail, navodno od svoje majke u kojem piše da je sretna daleko od njega i njegova oca. On misli da se nikad neće vratiti. Roberta ga ugleda i prilazi mu kako bi mu pomogla.

Epizoda 6/225 (10.01.2011.)
Roberta pokazuje dokaze da Pilar nije provela praznike u selu jer misli da ih je iznevjerila. Pilar se kune da će im se osvetiti. Profesorica Hilda obavještava učenike da je Hilario umro. Profesor Gandia ponudi svoju pomoć. Pilar pošalje Celini košaru sa slatkišima i ona kaže Vico da ima tajnog obožavatelja. Vico pronalazi Giovannija u majčinoj spavaćoj sobi i traži od njega da joj kaže što se događa. Miguel pokušava zavesti Miju i ona mu govori da još nije vrijeme za to iako ga voli. On joj obeća da će je čekati. Leon pokazuje Diegu pismo u kojem Mabel traži rastavu braka.

Epizoda 5/225 (07.01.2011.)
Profesor Gandia govori Almi da neće tolerirati Robertinu nediscipliniranost te da će, kao što radi plakate, morati i prati rublje. Roberta okrivi Lupitu da ju je tužila Gandiju. Lissete pronalazi Giovannija u svojoj kući; Vico joj kaže da Giovanni ima obiteljske probleme i molio ju je da ga primi na nekoliko dana; preklinje je da ga ne izbacuje. Roberta odluči pogledati u Diegove stvari kako bi shvatila zašto je depresivan, no shvati da ju Gandia prati; kaže joj da je ovaj put neće kazniti. Roberta govori Lupiti da ih je Pilar ponovno izdala jer ih je tužila svom ocu. Mendiola kaže Gandiji da će obraniti magistarski rad preko interneta te će ga ocijeniti američki profesori. Profesor Gandia se onesvijesti.

Epizoda 4/225 (06.01.2011.)
Mendiola kaže Alu Gandiji da će morati magistrirati ili će netko dobiti njegov posao u školi. Mia razgovara s ocem i kaže mu da su ona i Miguel dobro te da se još ne vraćaju. Galia savjetuje Gandiji da uči jer je sigurna da će uspjeti. Profesor Gandia izražava dobrodošlicu učenicima. Stari se učenici žale što dijele sobe s novim učenicima. Roberta udari Leonarda jer je bacio kartonsku ambalažu na njezin krevet. On joj objašnjava da mu je ona sama rekla kako je skupljala smeće kako bi ona i njezin brat preživjeli pa je pomislio da bi bilo dobro dati joj još. Gaston govori učenicima da je on, osim što je ravnatelj, također i sportski koordinator.

Epizoda 3/225 (05.01.2011.)
Diego, Tomas i Giovanni prijete Jose da će ga baciti u bazen ne prizna li im da je Roberta zatražila da stavi pauka u njegovu tenisicu. Alma se svađa sa Sammyjem jer on traži od nje da na vrijeme dolazi na pokuse i neće tolerirati nedisciplinirano ponašanje. Ona kaže da je ona zvijezda te da će direktori raditi što on kaže. Diego predloži Roberti da započnu školsku godinu kao dobri prijatelji. Don Cosme i Luisa obavijeste Giovannija da ih je jedan čovjek nasamario i izgubili su sav novac, no dobro se osjećaju i žele se boriti da se oporave. Giovanni ih upozori da je škola za bogataše te da se on ne vraća jer je siromašan. Savjetuje im da traže povrat novca. Leon kaže Diegu da ih je majka napustila zauvijek.Gospodin Mendiola kaže profesoru Gandiji da će netko zauzeti njegovo mjesto u školi.

Epizoda 2/225 (04.01.2011.)
Lupita odlazi u kuću svog oca. On i njegova žena dočekaju je s dobrodošlicom, no Lola je upozori da se, iako idu u istu školu, ne želi družiti s njome. Miguel i Mia u nagradnoj igri osvoje putovanje u Cancún i odluče otputovati bez znanja svojih roditelja jer su praznici završili i trebali bi se vratiti u školu. Lupitan pita svog oca je li ih on napustio i je li razlog tomu bio Dulcein problem. On odgovori da nije jer otprije nisu živjeli zajedno te da Dulce nije njegova kći, no ne želi da se majčina ljubav promijeni zbog toga. Tomas i Giovanni prestraše se jer im je Diego rekao da ga je ugrizao pauk, a Jose se zabrine jer je ona stavila pauka u Diegovu tenisicu. Tomas moli Josea da pita Robertu što se dogodilo Diegu.

Epizoda 1/225 (03.01.2011.)
Mia i Miguel provode praznike u Monterreyu dok se ostali učenici zabavljaju u Cuernavaci kod Diega. Jose govori Celini da se Lupita vraća natrag u školu, no Nico to ne želi, jer su mu Mayra i njegovi roditelji postavili uvjet kako bi mogli biti u vezi. Nico i Lupita opraštaju se i zakunu se da će čekati jedno drugo zauvijek. Mayra odvodi Lupitu kako bi se ova susrela s ocem i kaže joj da mora poslušati i očevu verziju priče, a ne samo majčinu. Kaže joj da ih otac nije napustio, nego je čitavo vrijeme bio s njima u kontaktu i zvao ih. Raymundo i njegova žena pokušaju uvjeriti Lolu da je Lupita dobra djevojka, dobra učenica te je moli da bi je, prije nego što je osudi, trebala bolje upoznati jer polaze istu školu. Lola bijesno kaže da se ne želi sastati s njom te da ne želi ići u istu školu u koju ide ona.

Pročitajte sadržaj epizoda prve sezone teen-sapunice Rebelde

Program mog televizora