Zakon ljubavi


Pročitajte članak o telenoveli Zakon ljubavi

Zakon ljubavi
Na rasporedu: Doma TV, svaki dan u 20:00 sati

Epizoda 57/57 (09.09.2011.)
Ispred Alminog stana, Ignjat se jedva kontrolira da je ne udari. Ne zna kako da se nosi s razočaranjem, a Almi se s druge strane čini kao da sanja, te ne može vjerovati što se upravo događa. Neva i Petar u Alminom stanu razgovaraju o Zvonimiru. Neva jedva govori, mamurna je. Petar se postavlja prema njoj kao prema malom djetetu, teško mu je gledati je takvu. Alma se nakon razgovora s Ignjatom vraća u stan, te saznaje da je Zvonimir uhićen. Nakon što ih u njihovom uredu posjeti gospođa Višnja Car koja ima predmet za tužbu u vezi krađe patentiranog recepta, Iris počne razgovor s Petrom o njegovom ocu, te mu obrazlaže svoje mišljenje oko njegovog uhićenja. Tonka dolazi u svoj ured, shvaća da nitko ne zna što se događa, i da je sva odgovornost sada na njoj.

Epizoda 56/57 (08.09.2011.)
Ravnatelj Uskoka donio je Naciju na uvid papir na kojem je ispis Perkovićevih poziva, među kojima se jasno vidi koliko je puta komunicirao s Almom. Pokušava nazvati Almu da mu da neko suvislo objašnjenje. Alma se nalazi pak sa Zvonkom. Lucija napadne Klaru jer saznaje da se viđa s njenim bivšim mužem. Klara je moli da tu informaciju ne širi. U konobi navečer Matej susreće Sergeja. Po dolasku ispred svoje kuće, Perković zatekne policajce koji mu priopće da je uhićen. Ignjat dolazi do Alminog stana kako bi pokušao razgovarati s njom. Otvara mu polugola Neva. Domagoj moli Tonku da prespava kod njega, a ona se opravdava da je to nemoguće radi njenog posla. U tom trenutku Maja Lena je poziva i moli je da posjeti nju i Tadeja. Neva pušta Ignjata u Almin stan, ne zna gdje je Alma, a u polupijanom stanu počinje se opravdavati njemu zašto je ona tamo. Ignjat je prilikom odlaska samo upita da li možda zna ima li Alma nekog drugog u svom životu. Dok Tonka pije kavu s Maja Lenom u kasnim noćnim satima, zaprima telefonski poziv i saznaje kako mora ići obraniti Perkovića jer je uhićen. Petar je u hotelskoj sobi s Lucijom, a u dva ujutro zaprimi poziv od Maja Lene o uhićenju njegova oca.

Epizoda 55/57 (07.09.2011.)
Ignjat je na sastanku s potpredsjednikom fonda za privatizaciju. Govori mu da je sav njihov razgovor snimljen od strane USKOK-a, te kako je najbolje da u tom lancu korupcije pomogne u razrješavanju svih zagonetki s određenim ljudima uz nagradu da se njega neće teretiti za korupciju u fondu. Tadej dolazi kod kćeri u bolnicu, gdje mu njegova majka Mira sa socijalnom radnicom prenosi loše vijesti. Trenutno skrbništvo nad njegovom kćerkom dobio je centar za socijalnu skrb. Tadej puca od bijesa. Maja Lena, Stella, Tonka i Nina nalaze se u Maja Leninom uredu. Dok ova sprema svoje stvari iz ureda shvaća kako je ove tri sažaljeno promatraju, što je naravno istog trena strašno zasmeta. Tonka pokušava razgovarati s Majom Lenom i smiriti je. Petar likuje zbog svoje pobjede nad ministrom. Iris, s druge strane ne djeluje pretjerano oduševljeno, kao da sumnja u nešto. Nardelli se još uvijek nalazi u uredu potpredsjednika HFP- a, koji upravo pristaje na Nardellijev prijedlog. Una od Korine saznaje kako će morati izaći na teren da bi uvidjela situaciju na Nardellijevom filmskom setu.

Epizoda 54/57 (06.09.2011.)
Nakon što se svi napiju na tulumu u vili, Tonka i Domagoj završe kod njega u sobi. Neva i Alma uz piće ćaskaju kod Alme u stanu. Neva se jada Almi kako se osjećala u braku, što joj je sve smetalo. Alma je savjetuje kako da se sada postavi prema već sada bivšem mužu. Matej pomalo bijesan na Klaru što mu se nije javila, a još više što ga nije niti pozvala na tulum. Dok se nalazi u romantičnom zagrljaju s Domagojem, Tonki zvoni mobitel i Tadej je obavještava kako mala izlazi sutradan iz bolnice, te da treba Tonkinu pomoć radi teksta u ‘Sceni’. Tonka sva uznemirena zbog situacije napušta Domagoja. Matej u razgovoru na telefonu s Majom Lenom potvrđuje stajalište kako je shvatljivo da su im se roditelji razveli jer ovi nisu bili dovoljno uz njih. Tonka u tom trenutku prolazi pored Mateja i kada shvati da priča s Maja Lenom uzima mu telefon. Govori Maji Leni da se moraju odmah naći jer ‘Scena’ planira objaviti sve o njoj i Tadeju. Perković ulazi u svoj ured, govori Nini da mu nikoga ne prosljeđuje i ne spaja pozive. Perković zove Nevu. Maju Lenu i Tadeja ispred zgrade ujutro pri izlasku dočekaju brojni novinari s bezbroj pitanja.

Epizoda 53/57 (05.09.2011.)
Petar dolazi u kuću Vedrana Ivića, te saznaje kako on neće svjedočiti u njegovu korist zbog toga što je Barbara povukla sve moguće veze, te isključila Vedrana iz cijele priče. Maja Lena upada u Zvonimirov ured gdje susreće svoju majku. Začuđena je jer joj nije jasno što ona tamo radi. Zvonimir opravdava Almu kako je došla po pravni savjet jer planira podnijeti zahtjev za rastavu braka. Ignjata razgovara s ravnateljem USKOK-a, čovjeka kojeg poznaje privatno i za kojeg je lobirao. Maja Lena pokušava urazumiti Almu kako bi odustala od rastave braka. Domagoj poziva Tonku da se nađu navečer. Klara saznaje kako mora već sutradan krenuti za Ameriku zbog toga što su producenti ubrzali stvar. Iris napadne Petra jer se ponio kao dijete prema Vedranu kojeg je udario. Ivor objašnjava Uni zašto želi psa, dok Domagoj u kuhinji pokušava nešto skuhati. Lucija ima probu sa Sergejom. Neva useljava kod Alme i zahvaljuje joj na pomoći. Klara moli Domagoja nakon što je napravio veliki nered u kuhinji, da odustane od svojih pokušaja kuhanja. Počinju prijateljski razgovor i Domagoj joj daje poljubac u obraz. Petar dolazi kod Zvonimira u stan, te od njega traži pravnu pomoć.

Epizoda 52/57 (04.09.2011.)
Olga sva sretna javlja Almi da je dobila posao u dječjem vrtiću. Domagoj govori Uni da ima namjeru dati otkaz, a ona ga pokušava odgovoriti od te namjere. Drama u Jandrićevoj kući. On prisiljava Lorenu u iskazu za medije kaže kako je bila drogirana i prisiljena na orgije. Alma ulazi u Perkovićev ured, s namjerom da razgovara sa Zvonimirom. Olinka dolazi u Korinin ured, a Korina joj ponudi pomoć kako bi uspjela povratiti dijete. Policija privodi Petra na obavijesni razgovor. Petar ostaje u šoku. Terete ga za kazneno djelo – spolni čin s nemoćnom osobom. Naime, djevojka tvrdi policiji da ju je Petar drogirao. Klara i Olga su na ručku u restoranu, gdje Olga saznaje za njezinu vezu s Matejem. Olga ne prihvaća činjenicu da joj je kćer u vezi s rastavljenim muškarcem.

Epizoda 51/57 (03.09.2011.)
Maja Lena je na ispitivanju u policijskoj stanici. Nakon što je sasluša policijski dužnosnik, izlazi van iz sobe za ispitivanje i vidi Tadeja kako čeka svoj red. On je napada kako mu je tvrdila da ne treba pravnu pomoć, a sad mu govori kako stiže Tonka koja će mu biti odvjetnica u ovom slučaju jer je ona osumnjičena. Boji se da će je suspendirati odvjetnička komora. Neva priznaje Almi da već jako dugo nema intimnih odnosa sa Zvonimirom, kako se želi razvesti od njega, te priznaje da nije nimalo sretna. Zvonko ne želi ni čuti za rastavu. Perković ulazi u kuću, očekujući da će pronaći Nevu, no nema nikoga. Tužno sjeda gledajući stare obiteljske fotografije. Olinka se zaklinje socijalnoj radnici kako se riješila droge, no ona joj odbija vratiti Teu. Petar govori Iris da je na jednoj od fotografija s Lorenom, jedna od osoba i njegov otac.

Epizoda 50/57 (02.09.2011.)
Olinka dolazi kod Maja Lene s prijetnjom što bi bilo kad bi se saznalo da Franova odvjetnica drži njeno dijete. Vlasnik ‘Scene’ odbija objaviti fotografije Lorene Jandrić zato što smatra da bi to izazvalo preveliku pomutnju. Perković dolazi u ured Milana Jandrića i pokaže fotografije njegove kćeri. Maja Lena i Tadej voze Teu u bolnicu nakon što malenoj pozli. Olga se povjerava Almi kako je Klara pitala za oca, a Alma joj savjetuje da je vrijeme da kćeri kaže istinu. Matej i Lucija su na probi, a Lucija ga provocira kako se zaljubio što Matej odlučno negira. Neva govori Almi kako se želi razvesti od Zvonimira. Policija privodi Maja Lenu i Tadeja zbog Teine otmice.

Epizoda 49/57 (01.09.2011.)
Tonka i Domagoj zajednički pregledavaju fotografije na kojima je ministrova kćer i njezin stariji ljubavnik. Tadej primjećuje kako je Maja Lena postala hladna u njihovom odnosu, te joj jasno daje do znanja kako mu ta situacija smeta. Obavještava je da državno odvjetništvo podiglo optužnicu i protiv nje kao suučesnika u otmici djeteta. U kući ministra odvija se drama radi fotografije na kojoj se nalazi Lorena, a koja je izašla u javnost. Jandrić nagovara kći da prijavi silovanje kako bi zaštitio svoj obraz. Klara inzistira od Olge na razgovoru o ocu, te želi znati sve pojedinosti koje nije znala do sada. Između Zvonimira i Alme izbija svađa, on ne shvaća koliko je ona zaljubljena u njega. Potpuno je izgubila glavu i samokontrolu. Milan Jandrić ostavlja Perkoviću poruku na sekretarici u kojoj se prijeti da će i on i njegov sin nadrapati zbog skandala u njegovoj obitelji.

Epizoda 48/57 (31.08.2011.)
Petar priznaje ocu kako postoji snimka orgija koja će izaći u javnost i da je on jedan od ljudi na snimci. Zvonimir je u šoku. Fran odbija dati kćer Olinki, ali se uspiju dogovoriti da će je kćer posjećivati kada se Olinka smiri i dođe k sebi. Domagoj fotografira Jandrićevu kćer i prati je. Zvonimir optužuje Nevu za cjelokupnu situaciju u kojoj se Petar nalazi, te joj predbacuje da ga nije dobro odgajala. Zvonimir i Alma ponovo dogovaraju svoj intimni susret u njenom stanu. Iris u zatvoru posjećuje Margitu Pericu, kojoj se predstavlja kao njena odvjetnica. Fran Tadej s kćeri dolazi u dječju igraonicu kako bi Olinka vidjela malenu, a ona iskoristi priliku kako bi otela dijete i pobjegla. Tonka pristaje pomoći Petru, a on u ovim trenucima vidi u njoj jedini oslonac. Domagoj prati Jandrićevu kćer i zatekne je u kutu kafića kako se ljubi s nekim pedesetogodišnjakom. Domagoj to ovjekovječuje slikanjem. Una i Klara uživaju u zajedničkom novonastalom prijateljstvu.

Epizoda 47/57 (30.08.2011.)
U epizodnoj ulozi pojavljuje se glumac Boris Barberić (kao odvjetnik Davor Franjić)
Ignjat ostaje zatečen Alminom izjavom kako želi rastavu braka. Pokušava je odgovoriti od te namjere. Tadej prenosi Maja Leni da će dobiti skrbništvo nad kćeri, no Maja Lena je zaokupljena svojim problemima, te ne dijeli njegovu sreću. Stella se jada Andreju o problemima koje ima na poslu, a on pokazuje apsolutno razumijevanje i nježnost. Alma zove Olgu, te joj govori kako je otišla od kuće, a Alma je prima kod sebe u stan i ostaje zatečena njenom odlukom o napuštanju Ignjata. Domagoj se sprema odraditi paparazzo fotke Jandrićeve kćeri, a Ivor mu pomaže u tome, ne vjerujući da je pristao na takvu vrstu posla. Zvonimir Perković daje nalog Tonki da počne raditi na predmetu Perica, koje je ubojstvo u samoobrani. Petar dolazi kod Neve, te joj priznaje za orgije koje su izašle u javnosti, a Neva je zgrožena njegovim ponašanjem 15-odišnjaka. Olinka dolazi kod Tadeja zato što želi vratiti kćer.

Epizoda 46/57 (29.08.2011.)
U epizodnim ulogama pojavljuju se Lana Klingor, Emina Pršić i Ella Dvornik.
Maja Lena je u šoku zbog toga što je Petar pred njom počeo mahati s potpisanim ugovorima. Perković je poziva na sastanak u ured, no ona i dalje stoji na hodniku zbunjena. Ivor ispred vile kritizira Domagoja da je neodlučan u svojim postupcima i da mu dugo treba dok donese odluke. U to Domagoj zaprima poziv s lošom vijesti, sjeda na trotoar, a Ivor pokušava doznati što se dogodilo. Maja Lena govori Perkoviću da je slučaj ‘Omega’ riješen, što Perkovića prilično zbunjuje. Petar ostaje šokiran nakon što ugleda naslovnicu ‘Scene’ na kiosku u kojoj su eksplicitne scene maloljetne Jandrićeve kćeri. Domagoj priopćava Ivoru da se Kaja predozirala. Maja Lena sa Stellom komentira naslovnicu ‘Scene’ te slučaj maloljetne Jandrićeve kćeri. Alma planira bijeg od supruga pri čemu je on zatekne na odlasku s putnom torbom, te želi objašnjenje što se događa. Petar preklinje Tonku za pomoć da se izvuče iz nastale situacije. Socijalna radnica javlja dobru vijest Franu Tadeju da on postane skrbniku djetetu. Olinka će biti osuđena zbog posjedovanja droge.

Epizoda 45/57 (26.08.2011.)
Tonka moli Tomasa da razmisli o cijeni zemljišne parcele, te ga moli da ponudi neku razumnu cijenu. Domagoj i Ivor dolaze u ‘Jago’ i ugledaju Kaju i Olinku zajedno s dilerom za jednim od stolova. Kaja prilazi Domagoju i Ivoru koji žele otići, ali Kaja napravi scenu tako da joj Domagoj ovaj puta ništa ne prešućuje i govori joj sve u lice što misli o njoj. Tonka upućuje Petra u događaje s Reneom Tomasom, dok ovaj ne vjeruje da Zvonimir nije znao kako Maju Lenu zapravo upliće u poslove s mafijom. Tonka ga moli za pomoć, no Petar nije siguran da išta može poduzeti. Tonka dolazi Maji Leni dati podršku te joj govori kako se ovdje radi o organiziranom kriminalu, no Maja Lena ne želi tražiti pomoć od Perkovića. U Olinkinom stanu drogirane Kaja i Olinka nabavljaju još heroina te se Kaja predozira i sruši u nesvijest. Iris i Petar u Casinu susreću Vedrana Ivića koji sjedi s Reneom Tomasom. Petar u WC-u s Reneom Tomasom ušmrkava kokain i slušaju narodnjake koje pjevaju samo za njih. Petar zapravo čini sve kako bi Tomas popustio Maji Leni, te mu obećava vratiti tu uslugu.

Epizoda 44/57 (25.08.2011.)
Stella moli Maja Lenu za pet minuta razgovora, ali je ova odbija i nastavlja svoj sastanak s klijentom Tomasom vezano za zemljišne parcele. Tomas bez problema i sa smiješkom traži 5 milijuna eura za preostale parcele u vlasništvu. Sergej i Klara sve češće vode prisne razgovore, što Lucija također zamijeti, te vidno provocira Mateja. Petar spakiran i bijesan dočeka Luciju u stanu i napadne je radi saznanja o lažiranoj trudnoći. Maja Lena u uredu objašnjava Tonki probleme nastale u slučaju ‘Omega’, te joj govori da kriminalci traže nerealni iznos za zemljište koje nema niti približnu vrijednost koju traže. Stella dovodi Maju Lenu na sastanak s Andrejem koji joj odaje povjerljive informacije vezane za njen predmet. Tonka se nalazi u restoranu s Tomasom želeći pomoći Maji Leni, no kada ga pokuša urazumiti, on joj se samo cinično nasmije. Una prosljeđuje Korini informaciju da je Petar ostavio Luciju te da Lucija uopće nije bila trudna.

Epizoda 43/57 (24.08.2011.)
Korina zaustavlja Domagoja ispred Akademije i nudi mu posao. Domagoj je i dalje u dilemi zbog prirode tog posla. Stella i Maja Lena rade na predmetu ‘Omega’, dok Alma i Zvonimir u hotelu nakon što su bili skupa raspravljaju o prirodi njihove veze. Alma želi da ona preraste u nešto više, dok Zvonimir ne želi niti čuti za takvo što. Maja Lenu na parkingu dočeka Tonka, te se posvađaju oko njene veze i odnosa s Franom Tadejem i njegovom kćeri. Alma se nalazi s Olgom na kavi, gdje Alma s velikim zanimanjem ispituje Olgu sve što može doznati o Zvonimiru Perkoviću. Nakon što Stellu na poslu dočeka cvijeće od Andreja, kasnije se nalaze u restoranu. Maja Lena, Tadej i Olinka u centru za socijalnu skrb vode raspravu oko skrbništva. Olinka poludi, te nekontrolirano iskaljuje bijes prema Maji Leni. Klara i Sergej stižu na Akademiju na probu, ali nasmijani i zagrljeni što Mateja čini veoma ljubomornim. Za to vrijeme Petar pretražuje stvari u Lucijinom stanu tražeći dokaze o njenoj lažnoj trudnoći. Stella ulijeće Maji Leni u ured kako bi je upozorila na klijente i upada usred sastanka koji je već u tijeku.

Epizoda 42/57 (23.08.2011.)
Perković svima u uredu predstavlja novog suradnika Willa Markovića. U kući sekte dok se odvija meditacija jedna od žena Ljiljana Moguš se pobuni potaknuta ljubomorom. Korina ipak piše članak o Petrovim orgijama, ali ga skriva od Une, koja misli da će na naslovnici ‘Scene’ izaći druga priča. Maja Lena objašnjava Zvonimiru da radi na predmetu sekte gdje je jedan od muževa, Moguš podigao tužbu protiv Josipa, vođe sekte jer smatra da je riječ o prevari. Zvonimir na to poludi i zahtijeva od Maje Lene da preuzme predmet projekta ‘Omega’. Na Akademiji se odvija proba za film na koju Lucija kasni, dok su tamo već producenti, Matej i Klara te Sergej Janjić. Matej vodi probu, ujedno cijelo vrijeme provocirajući Luciju. Una dolazi doma i ulazi u sobu za biljar gdje se prepucava s Ivorom. Zatim odlazi razgovarati s Domagojem u vezi njegovog zaposlenja u redakciji ‘Scene’. Korina dolazi u Jago i traži Domagoja, no umjesto njega uoči zagrljene Klaru i Mateja. Zvonimir se ponovo nalazi s Almom u restoranu.

Epizoda 41/57 (22.08.2011.)
Fran naziva Maja Lenu i traži od nje da dođe u policijsku postaju gdje se nalazi na obavijesnom razgovoru zbog kaznene prijave koju je podnijela Olinka. Korina je na e-mail dobila snimku orgija, te poziva Unu. Petar se povjerava Iris i govori joj o trenutnom stanju u kojem se nalazi zbog Lucijinog pobačaja. Andrej i Stella slave njegovu pobjedu nad Ivanom Babić, no Stelli je teško oprostiti mu nevjeru. Una kod Korine također u šoku gleda na snimci svog brata. Una moli Korinu da se snimka ne objavljuje. Domagoj dobiva otkaz u kafiću zbog Olinkinih optužbi za dilanje droge. Andrej se pokušava ispred restorana ispričati Stelli. Stella naziva Klaru i ushićeno joj priča o Andreju dok Klaru ispred teatra dočekuje Matej. Maja Lena na policiji sa socijalnom radnicom razgovara o Olinki i njenim narkomanskim krizama. Spremni su na borbu za skrbništvo nad malom Teom. Petar dolazi doma, nalazi Luciju utučenu i bijesnu jer nije bio uz nju prilikom njenog pobačaja. U tom trenutku na vrata dolazi Una i obavještava ga da je snimka s njegovim orgijama izašla u javnost. Ujutro Petar s Iris raspravlja oko svoje šokantne snimke. Perković odlazi na sastanak s predstavnikom luksuznog trgovačkog centra koji mu iznosi svoj problem.

Epizoda 40/57 (19.08.2011.)
Petar šokirano gleda ministrovu kćer koja čak i koketira s njim i namiguje mu. Dolazi do Vedrana, koji također uviđa da se radi o istoj djevojci, te uvjerava Petra da je snimka uništena. Domagoj i Stella pričaju u kuhinji kad njega nazove Korina te mu govori da ima za njega reportažu o sekti. Sektu vodi Josip koji je oko sebe okupio mnoštvo žena u cilju prakticiranja tantričkog seksa. Perković pokušava dobiti Minića zbog prijave koju mu je najavila porezna inspekcija. Bijesan jer mu se Minić ne javlja, Zvonimir ga dočeka ispred ministarstva i zaprijeti mu da neće šutjeti ako se protiv njega podnese optužnica. Ivana Babić od Andreja traži novce i odustaje od tužbe, ali Andrej u dogovoru s Petrom ipak sprema iznenađenje za Ivanu. Matej nakon sata na akademiji zaustavlja Klaru u dvorani te je poljubi.

Epizoda 39/57 (18.08.2011.)
Iako i Klara briljira na audiciji, svi na iglama u hodniku akademije očekuju objavu o dodjeli uloga. Glavnu ulogu za film dobiva Lucija i Sergej Janić, najveća glumačka zvijezda na ovim prostorima. Matej također dobiva posao redatelja na filmu. Maja Lena stiže kao potpora Tadeju, koji je prijavljen za otmicu vlastite kćeri. Socijalna radnica mu savjetuje da u centru za socijalnu skrb traži oduzimanje Olinkinih skrbničkih prava i povjeravanje djeteta na čuvanje i odgoj ocu. Kaja i Olinka kod nje u stanu zovu dilera da im donese drogu. Lucija sva presretna na hodniku razgovara s Matejom dok ih Klara promatra te pokunjeno zamoli Joška da ih odveze doma. Maja Lena i Tadej odlaze kod Tadejeve mame po Teu. Klara se vraća s audicije u vilu gdje zatekne Domagoja koji je pripremio romantičnu. Domagoj nastoji Klari reći kako mu nedostaje, ali ona mu umorna od isprika govori kako su njih dvoje prošlost. Stella u uredu kopira Maja Lenine bilješke o slučaju Žerjavić-Babić, te potajno javlja Andreju važne podatke. Perkovića ujutro zovu iz porezne uprave i obavještavaju ga kako su utvrdili nepravilnosti u poslovanju firme.

Epizoda 38/57 (17.08.2011.)
Nakon što Kaja nazove Domagoja i kaže mu gdje se nalazi, on dolazi kod Olinke na vrata i napadne Kaju. Govori joj kako mu se gadi i kako je ne želi više nikada vidjeti i da je s njima svako prijateljstvo gotovo. Kaja bijesna na sve, govori Olinki kako će nazvati svoje roditelje koji imaju najbolje odvjetnike i kako će joj oni pomoći oduzeti dijete Franu. Maja Lena na ručku otkriva Tonku zašto je tužna u zadnje vrijeme. Klara se s Matejom pojavljuje na audiciji gdje ih fotografiraju novinari “Scene”, a Klari to zasmeta. Lucija je mrzovoljna zbog toga što se Klara pojavila na audiciji. Stella se nalazi s Andrejom na piću. Andrej poriče sve priče o njemu i govori joj razlog zašto je Ivana sve to izmislila. Alma dolazi s gradilišta i odbija Nacijev poziv na večeru jer već ima dogovor. Kod Tadeja dolazi socijalna radnica u pratnji policajca. Olinka ga je prijavila radi nepoštivanja sudske odredbe o terminu za dozvoljeno druženje s kćeri.

Epizoda 37/57 (16.08.2011.)
Maja Lena saznaje šokantnu vijest kako je Tadejeva kćer zaražena HIV-om, isto kao i njegova bivša žena. Potresena tim saznanjem, upita Frana je li i on zaražen u strahu da je i ona također ugrožena. Una pokušava nagovoriti Domagoja da ostavi posao konobara i dođe kod nje u redakciju raditi kao fotograf, a uz to mu nudi i trajno profesionalnu opremu. On je odbija jer ne želi biti paparazzo. Neva se žestoko posvađa sa Zvonimirom nakon što legnu u krevet. Neva ne želi radi njega izgubiti odnos sa svojom djecom zbog postupaka koje on provodi. Fran prepričava Maji Leni kako je zapravo upoznao Olinku, kako je nastala njihova ljubav, ali i kako su nastali problemi radi kojih se počela drogirati. Fran je sada spreman oduzeti joj dijete. Matej nakon još jedne uspješne Klarine izvedbe, govori kako je stvarno zaljubljen u nju i kako bi volio da ga ona ne odbacuje.

Epizoda 36/57 (15.08.2011.)
Maja Lena u zabrinutosti za svoj posao razgovara s Perkovićem te ga ispituje treba li tražiti novi posao. Nije joj i dalje jasno dovođenje Willa Markovicha. U tom trenutku u uredu se pojavljuje Will, a Maja Lena shvati da je to čovjek na kojeg se istresla u restoranu. Andrej dovodi Stellu doma, pokušava je poljubiti no ona ga odgurava od sebe postavljajući mu pitanje da li je istina za seksualno zlostavljanje za koje ga optužuje Ivana. Stella samo izlazi iz auta i zalupi vrata, a Andrej bjesomučno nazove Ivanu i ispituje ju zašto mu to radi, te govori kako će mu uništiti karijeru. Vedran se nalazi s kamatarima, nema cjelokupni iznos koji duguje, ali se ipak uspije dogovoriti s njima da mu daju snimku s kojom mu prijete. No, oni ne garantiraju da je to jedini primjerak te mu govore da će ga dobiti kada donese i ostatak novca. Lucija naziva menadžericu u kazalište u vezi audicije koja je organizirana, no nije oduševljena činjenicom da mora doći u isto vrijeme kad i svi sudionici.

Epizoda 35/57 (12.08.2011.)
Maja Lena, Stella i Tonka ispred odvjetničkog ureda Perković razglabaju o novoj tužbi Maja Lene. Stella kaže kako najvjerojatnije pozna Andreja Žerjavića. Hodao je s njenom prijateljicom u srednjoj školi, a Stella ostaje u šoku kad joj Maja Lena odbrusi da tužbu diže radi napada na ženu. Zvonko Perković s Almom u restoranu slavi njenu pobjedu nad natječajem za muzej. U uredu Perković & Vujičić u tijeku je rasprava s predstavnicima menadžerske agencije Maksa Sarića. Predlažu nagodbu, koja je ponovno smiješna, Petar puca te se počne prijetiti međunarodnim sudom. Max se obraća Vedranu i traži ga da predloži svotu koju on želi. Ovaj ostaje u šoku kad vidi napisan iznos na papiru. Lucija naziva Mateja na mobitel, a on je samo moli da se dogovore oko razvoda te da prekine upletati i njega u sav taj svoj cirkus koji radi oko sebe. Luciju to strašno pogodi. Zvonko i Alma još uvijek u restoranu slave njenu pobjedu na natječaju. Već lagano pripiti, počinju razgovor o Olgi i Klari. Alma mu vraća novce koje je poslao Olgi, jer ih ova ne želi primiti, a on moli Almu da tu ženu i njeno dijete drži što dalje od njega. Alma samo kimne glavom i to potvrdi. Fran čeka Olinku koja ga potražuje novce. Govori joj da je dobila i previše, a za njeno fiksanje ionako nema. Muče ga testovi na HIV.

Epizoda 34/57 (11.08.2011.)
Maja Lena se susreće sa Zvonkom Perkovićem u liftu nakon nekoliko dana, osjeti potrebu za isprikom, a on samo odgovara kako se nada da ne misli i dalje da je kriminalac. Matej na stepenicama ispred Akademije dočeka Klaru koja ionako kasni. Njoj nije drago što ga vidi jer ga je namjeravala izbjeći. Matej otkriva kako je zapravo ljubomoran i nije mu drago što je Klara sinoć nestala. Poziva je da odu razgovarati o svemu. U to vrijeme nailazi Alma i vidi kako je Olga u pravu i napokon joj je jasno da se između njenog sina i Klare nešto događa. Ignjat naziva Maju Lenu i počinje joj prepričavati događaje koji se tiču Zvonka i otimanje ljudi koje je zapravo on pronašao. Maja Lena ne vidi ništa nepravedno u svemu tome. Lucija nazove Unu i govori joj o svojoj ideji da napravi večeru s njenom obitelji i da na taj način svima postane bliska. Una je upozorava da to baš i nije pametna ideja, pošto Petar ionako ima trzavice u komunikaciji s roditeljima, ali Lucija ustraje da joj Una pomogne u svemu tome. Alma je ispred Akademije susrela dekana koji je sav zabrinut na zbog njene svađe s Matejom. Alma mu pak govori kako bi se njih dvoje trebali prestati viđati jer to sve zapravo nema nikakvog smisla.

Epizoda 33/57 (10.08.2011.)
Maja Lena napokon otkriva tko je Tea, misteriozna žena koja zove Frana Tadeja. Potpuno u šoku, opravdava mu svoje postupke i ispričava se zbog svog ponašanja. Una i Lucija nakon večere razgovaraju o tome kakvi su zapravo muškarci. Una savjetuje Luciji kako da najlakše osvoji Petra i kakav stav treba zauzeti u odnosu s njim. Will Markovich (Robert Jozinović), mladi povratnik, dobiva ponudu od Ignjata za asistenciju na fakultetu. Perković mu također nudi radno mjesto kod sebe u uredu. Ignjat je neugodno iznenađen tom viješću, a Will ne zna koja je ispravna odluka za njega. Petar i Iris nalaze se na večeri s predstavnicima menadžerske agencije Šarić oko neisplate duga prema njegovom prijatelju nogometašu. Govori im kako su spremni s tužbom na međunarodnom sudu za kojeg su sigurni da će presuditi u njihovu korist, no predstavnici agencije u tom trenutku nude mu određenu svotu novca radi nagodbe. Petar nije zadovoljan ponuđenim iznosom i odlazi s večere. Olga naziva Almu, žali joj se na ponašanje svoje kćeri, govori joj kako je jučer bila u takvoj svađi s njom te da ju je udarila. Alma joj, sva u čudu što je Olga dignula ruku na Klaru, odgovara da se ne treba čuditi tome da Klara počinje disati punim plućima i da sama određuje pravila u svom životu.

Epizoda 32/57 (09.08.2011.)
Matej i Klara nakon provedene noći ispijaju kavu koju je skuhao Matej, naravno kava je odvratna, no on se opravdava da će drugi puta ispasti bolja. Na spomen drugog puta, oboje postaju svjesni situacije koja im se dogodila prethodne noći. Klara bez puno opravdanja kaže kako mora ići, jer joj se žuri. Zvonimir budi Nevu, koja je u pijanom stanju. Počinje ju verbalno napadati te joj govori kako mu se gadi cijeli ženski rod radi njenog ponašanja i da mu nije jasno zašto je takva. Neva mu odgovara da je on uzrok zašto je ona takva. Alma naziva Mateja u rano jutro i pokušava pričati s njim o predstavi, ali zapravo želi izvući informacije o tome što se događa između njega i Klare. Matej shvaća svrhu njenog poziva, i odbrusi joj da se njegov život ne tiče nje te joj poklopi slušalicu. Petar se budi u hotelskoj sobi nakon razuzdane noći s dvije djevojke, koje je poveo iz kluba, a Vedran mu samo ostavlja poruku na vratima kako će mu se javiti. Tonka od Maja Lene traži stručnu pomoć psihijatra, naravno da misli na Frana, a Maja Lena je u tom trenutku malo zatečena. Maja Lena progovara o njihovim problemima.

Epizoda 31/57 (08.08.2011.)
Maja Lena raspravlja s Lucijom oko podjele bračne stečevine i što Matej potražuje, a što ona dobiva u rastavi. Pola bračne stečevine je njoj sasvim solidan dogovor, ali ju jako razljuti činjenica da Matej želi uzeti svoje prezime od nje nazad. Petar dolazi u noćni klub gdje ga očekuje društvo na poziv svog prijatelja iz mladosti, nekadašnjeg nogometaša Vedrana Ivića (Saša Buneta). Nakon ćaskanja oko njihovih ljubavnih afera, Vedran traži pravnu pomoć od Petra zbog problema koje ima sa nogometnim menadžerom Maxom i oko njegovog dugovanja prema Vedranu. No Petar je ionako upućen u tu tematiku iz novina. Posavec sa Zvonkom Perkovićem komentira postupke i prijevare njegovog sina, ali i sve žene općenito. Zvonka ova priča podsjeća na njega i Olgu. U tom trenutku u restoran ulazi Klara i Matej, Perković zanijemi. Domagoj izlazi iz bolničke sobe u kojoj Kaja boravi i sav rastresen susreće njenu majku. Ona počinje raspravu s Domagojem, a razgovor prerasta u svađu. Olga dolazi u vilu vidjeti jeli Klara možda tamo, pošto je ne može nikako dobiti na telefon. Vrata joj je otvorila Una, koja baš i nije impresionirana što vidi Olgu. Odgovara joj samo kako nije dobra više s Klarom i kako je nema kod kuće, a Olga joj se povjerava kako joj je žao što ne vidi Klaru u zadnje vrijeme i kako je zabrinuta za nju.

Epizoda 30/57 (05.08.2011.)
Domagoj sjedi ispred Hitne, prilazi mu Tonka i objašnjava da on ne može spasiti Kaju. U tom trenutku dolazi policija koja ga želi ispitati o Kaji. Tonka se predstavlja kao njegova odvjetnica. U Jagu se i dalje opijaju Klara, Matej i Una koja ne želi ostaviti same Mateja i Klaru. Kaji u bolnicu dolaze roditelji potreseni njenim stanjem, ali izbacuju Domagoja te je očito kako njega krive za stanje u kojem se ona nalazi. Una pomaže pijanoj Klari da uđe u sobu i daje joj na znanje kako je ona u vezi s Matejom. Ljubomorna Maja Lena ispituje Tadeja o ženi koja ga zove usred noći. Domagoj objašnjava policiji gdje je pronašao Kaju, a Tonka je uz njega. Neva i Zvonko Perković razgovaraju o Maja Leni, koji je iznerviran Maja Leninim moralnim pretpostavkama, te joj objašnjava kako mu se Maja Lena ne bi smjela suprotstavljati. Kod Perkovića dolazi Jadran Posavec i pravna služba Univerzuma te raspravljaju oko tužbe u kojoj Zvonimir Perković dominira. U tom trenutku u ured dolazi Maja Lena koja prekida raspravu i govori Perkoviću kako se predomislila i da će pomoći Perkoviću i oko ovog predmeta. Iris u uredu pokazuje Petru brakorazvodne papire Mateja i Lucije u kojima Matej daje Luciji više od polovice svega što je zaradio. Domagoj i Tonka ponovo odlaze u bolnicu gdje Kaja histerično govori Domagoju da joj mora pomoći, jer joj je dao takvo obećanje. Perković na osnovu ostvarene dobiti koju je Posavec priskrbio banci, te prijetnjom medijima gdje bi banka potpuno izgubila ugled, dobiva nagodbu u korist Posavca. Maja Lena pokušava prikriti fasciniranost Perkovićevim uspjehom i ovaj put.

Epizoda 29/57 (04.08.2011.)
Petar nagovara Iris da preuzme Lucijin razvod. Lucija dolazi u Petrov ured i umiljava mu se. Klara stiže u kafić Jago kako bi se našla sa Stellom. Dolazi i Matej s kolegama s Akademije. Tamo su i Ivor i Domagoj koji Klari pruža cvijeće i njih dvoje izlaze van. Tonka obavještava Domagoja da je Kaja pobjegla od kuće. On Klari želi sve ispričati kako bi opravdao svoje postupke. U tom trenutku zove Kajin diler i govori mu da je Kaja u jako lošem stanju. Domagoj ponovno u žurbi odlazi, a razočarana Klara baci cvijeće. Maja Lena i Fran su u Majinom stanu, ona shvaća da je u njemu konačno našla sigurnost i osobu od povjerenja. Petar dovozi Luciju kući, ljube se i počinju strastveni seks. Domagoj stiže u dilerov stan gdje nalazi polumrtvu Kaju i vozi ju u bolnicu. Usred noći Fran dobiva poziv na mobitel. Maja Lena na zaslonu mobitela ugleda žensko ime.

Epizoda 28/57 (03.08.2011.)
Perković dovodi Maju Lenu u podređeni položaj, kazavši joj kako ona ne odlučuje koji slučaj će se preuzeti, a koji neće u njihovom uredu. To joj je ujedno i odgovor na komentar koji je Maja Lena dala za klijenta Posavca da je kriminalac. Korina bijesna na fotografa, urla na njega preko telefona jer joj nije uspio napravite slike za naslovnicu. Una dolazi kod nje u ured, i pokušava joj dokazati kako je zaslužila stalan posao u redakciji i kako ne želi biti samo novinarka za trač rubrike, nego se želi dokazati i kao modni znalac. Korina joj u svom stilu odgovara pozitivno, i odaje joj malu tajnu kakav posao ima za nju. Maja Lena se žali Tonki na svađu s Perkovićem, ali Tonka nije impresionirana s činjenicom da Maja Lena mora svaki slučaj moralizirati, ali je pomalo ljuta što ispada da onda po toj teoriji i Tonka brani samo kriminalce. Maja Lena je shvatila da mora vise biti tolerantnija u tim stvarima. Domagoj na izlasku iz bolnice tješi Kaju, nagovara je da se vrati doma, ali ona to odbija, moli Domagoja da je povede sa sobom, ali on to ne može, mora na posao, a Kaja ga ne može shvatiti. Kroz suze jedno drugom obećavaju kako će joj Domagoj pomoći, a onda da će se prestati drogirati. Alma dolazi kod Zvonimira Perkovića nenajavljeno u ured. On je prima kao stranku, a onda odma prelazi na problem, odnosno traži stručnu pomoć oko arhitektonskog natječaja. Zvonimir je iznenađen njenim zahtjevom, i to toliko da joj skoro odbija pomoći radi njihovih prijašnjih nesuglasica, a Alma igra ovaj put Zvonimirovu igru, te ga doslovno ucjeni pozivajući se na Olgu Bakić.

Epizoda 27/57 (02.08.2011.)
Kaji nije nimalo drago što je Domagoj doveo Tonku. Prvotno Kaja pomisli kako mu je ona nova cura, ali nakon što sazna da mu je to odvjetnica, počinje bježati od svoje krivnje vezane za drogu, makar joj Domagoj želi pomoći. Maja Lena se nalazi sa Franom, poljubi ga neočekivano, te je on sav u šoku, jer nije očekivao takav postupak. Poziva ga na večeru i to kod sebe u stan, a on s oduševljenjem prihvaća poziv. Alma sa svojim ljubavnikom dekanom raspravlja o svom braku i mužu, ovaj ne shvaća zašto ga Alma ne ostavi, dok Alma podjednako prigovara njemu kako joj nije u stanju pomoći da dobije natječaj u vezi svog posla! U Petrovu uredu nakon seksa s Lucijom počinje rasprava o djetetu. Petar pokušava uvjeriti Luciju kako njih dvoje jednostavno nisu spremni da odgajaju to dijete i da ona mora pobaciti pod svaku cijenu. Una se nakon seksa s Matejom posvađa radi Klare, nakon čega ovaj poludi i kaže joj da mu se izgubi s očiju za sva vremena! Dok Una odlazi, na izlazu se naglo sudara s Almom, te oba dvije ostanu u čudu jer nisu očekivale da će se susresti u ovo doba na akademiji. Nakon večere i pokoje čaše vina, Maja Lena predlaže Franu da prespava kod nje u stanu. Nakon razgovora u bolnici s Kajom, Tonka obavlja razgovor i s Domagojem, te je pomalo ljuta na ponašanje Kaje i njenog stila života, te bježanja od stvarnosti. Una zove Korinu zbog svađe s Matejom, istodobno traži njenu pomoć, jer joj nije drago kako se ovaj odnosi prema njoj. Neva počinje raspravu s Zvonimirom oko njegova novog slučaja gdje mu je klijent Zvonimir Posavec kojeg ona naziva kriminalcem, a koji misli prepustiti Maja Leni.

Epizoda 26/57 (01.08.2011.)
Perković i Maja Lena u uredu raspravljaju oko uspješne nagodbe, te je on pokušava uvjeriti kako nije bitno što je pravosuđe korumpirano, te kako je samo bitno opstati na tržištu. Maja Lena je bez komentara. U villi Klara od Domagoja pokušava doznati zašto je nestao s premijere, ali nije zadovoljna s onim što čuje. Izbija svađa. Lucija kupuje na kiosku Scenu i bjesomučno lista po njoj tražeći svoje objavljene fotografije. Zadovoljna je s onim što vidi, ali nije zadovoljna jer su objavili i slike Klare. Odmah naziva Unu i žali joj se na to, te joj se Una opravdava kako nije ona ta koja uređuje magazine. Lucija ima prijedlog za nju kako uništiti Klaru. Korina poziva Unu u svoj ured, te joj postavlja pitanje o njenom ljubavnom životu, te ponukana činjenicom da ova hoda s Matejem Nardelliem, govori joj kako sad očekuje još više informacija od nje s estrade. Domagoj se s Ivorom vozi u njegovom autu, a Domagoj želeći pomalo pobjeći od realnosti, pojačava muziku do kraja u autu, na što Ivor gubi živce, i govori mu kako je totalno prolupao i predbacuje mu za povezanost s njegovom prošlošću ali i za sadašnji odnos koji ima s Klarom. Alma dolazi doma sva uzrujana. Ignjatu nije nimalo drago što je vidi takvu. Iz razgovora je vidljivo da je uzrujana radi posla. Iskaljuje se na Ignjatu radi njegovog nonšalantnog ponašanja. Jadranko Perković, inače prijatelj Zvonka Perkovića dolazi kod njega u ured sa prijedlogom da ga ovaj zastupa u sporu protiv njegovih poslovnih partnera radi svakakvih malverzacija sa bankom Univerzum. Perković se dvoumi dal da prihvati slučaj ili ne. Maja Lena naziva Frana i zahvaljuje mu se na poslanom cvijeću, ali je ovaj malo razočaran što ne uspijeva osvojiti njeno srce do kraja. Domagoj dovodi Tonku u bolnicu i upoznaje je s Kajom.

Epizoda 25/57 (29.07.2011.)
Maja Lena i Fran Tadej sudaraju se s Petrom na ulazu u kazalište. Situacija je poprilično neugodna. Petar odmjerava Tadeja, još uvijek nije spreman na to da svoju bivšu ženu viđa s drugim muškarcima. Franu nije jasno zašto su se Maja Lena i Petar toliko iznenadili kad su ugledali jedno drugo. Fran pita Maja Lenu da li je još uvijek zaljubljena u Petra. Klara za vrijeme pauze u predstavi raspravlja sa kolegicama o muškarcima, a bijesna Lucija slušajući iz prikrajka te razgovore, napravi nešto neočekivano. Olga je previše ponosna na Klarinu izvedbu u predstavi, te zajedno sa Almom ne može doći sebi od sreće. Alma saznaje kako je natječaj za muzej lažiran, i boji se da je potrošila pet mjeseci svog truda uzalud.

Epizoda 24/57 (28.07.2011.)
Petar i Maja Lena stoje ispred svojih papira za razvod. Počinju pričati oko problematike dok iznose svoje navode gdje je tko pogriješio. Maja Lena želi da rastavu sporazumno potpišu i predaju na sud. Olga i Zvonimir vode iskrenu raspravu oko života nje i Klare. On ponudi Olgi novac za pomoć, a Olga misleći da se želi tim postupkom riješiti Klare i nje iz svog života, naređuje mu da napusti stan. Matej se nalazi s Unom u gradu, ispričava joj se zbog izrečenih riječi u krevetu, te se počnu ljubiti. Maja Lena naziva oca i dogovara sastanak s njim kako bi dobila uvid u to što se dogodilo na Vrhovnom sudu, i gdje je nastao problem. Petar dolazi na Lucijina vrata od stana, ona ga nije očekivala, ali on inzistira da obave razgovor oko njenog djeteta, te joj predlaže da napravi sve potrebne preglede. Ona mu govori kako zadnjih mjeseci nije spavala sa Matejom. Lucija predlaže Petru da mu bude pratnja za premijeru, na što on pristaje. Maja Lena na svoje razočaranje iz razgovora sa ocem doznaje kako je visoko pravosuđe korumpirano, ali ne bježi od odgovornosti da se izbori za svoj slučaj, te joj otac daje punu podršku u toj nakani! U vili Una, Ivor i Domagoj zateknu Klaru kako isprobava haljinu koju je kupila za premijeru.Svi su očarani njenim izgledom! Tonka s Petrom pokušava naći sporazum između Slavka i Milane Levaj, ali oni se žestoko posvađaju oko brige za psa. Maja Lena nije zadovoljan nagodbom za svoj slučaj, zahtijeva daljnje suđenje, i predlaže odbijenicu na nagodbu.

Epizoda 23/57 (27.07.2011.)
Maja Lena vodi poslovni razgovor s Petrom, i pomalo je iznenađena sa nekim njegovim prijedlozima i impresionirana je činjenicom kakvo Petar ima mišljenje o njoj kao odvjetnici. Matej dolazi na kiosk po novine, i zatečen je izjavom prodavačice koja počinje komentirati njegov život nakon što ga je prepoznala iz novina. Una dolazi kod Lucije u stan. Una u razgovoru oko djeteta upozorava da u 21. stoljeću baš i nije lako pridobiti nekoga preko trudnoće, pogotovo jer postoje instrumenti dokazivanja očinstva. Prilikom izlaska iz Lucijinog stana, Una zatekne Mateja kako ide kod Lucije. Počinje prepucavanje oko njene krivnje za objavljene slike, makar ona te njegove navode negira, opravdava se da nije ona ta koja upravlja tuđim ljubavnim aferama, niti je bilo čiji posrednik u takvim stvarima. Maja Lena nakon dugog Petrovog nagovaranja, prihvaća poslovni prijedlog, ali zatim započinje i njihov razgovor oko pogreške koje je Petar učinio. Zaključuju da takav razgovor ipak nema smisla. Maja Lena naziva Zvonimira i javlja mu kako je upravo pristala na poslovni prijedlog jednog od najtraženijih slučaja u zemlji, dok ovaj ne može vjerovati da je Petar uopće imao taj slučaj kod sebe. Petar se s Iris i dalje svađa oko njihovih partnerstva i oko njegovih postupaka bez da se konzultirao sa njom, na što mu Iris odgovara da je ovo ipak zajednički ured i da se osjeća prevarenom. Milana Levaj dolazi kod Petra u ured i dovodi psa kojeg je otela mužu. Petar je upozorava da to što je napravila nije u redu, a ona ga napada kako on očito ne zna kako je to biti prevaren. Domagoj odvozi Klaru u kazalište u novo popravljenom Ivorom autu, a ona je skeptična oko svog uspjeha na premijeri.

Epizoda 22/57 (26.07.2011.)
Ispred vile Una upoznaje Klaru sa Zvonimirom, i predstavlja ga kao svog oca. Iris postavlja pitanje Petru koliko je spreman dati Maja Leni u brakorazvodnoj parnici, a njemu ta tema i nije toliko bitna, što Iris pomalo nervira. Alma u svom stanu pokušava završiti neke projekte, a Ignjat joj savjetuje kako bi trebala poći s njim na spavanje i predbacuje joj da je u zadnje vrijeme jako distancirana od njega. U rano jutro Korina naziva Unu i govori joj kako ima provjerene informacije o Lucijinoj trudnoći. Poziva je na hitan sastanak u redakciju.

Epizoda 21/57 (25.07.2011.)
U odvjetničkom uredu Perković & Nardelli događa se neočekivani susret Olge, Klare i Zvonimira. Zvonimir kroz razgovor Klare i Olge saznaje informaciju od koje je vidno potresen, te nakon odlaska Klare iz njegovog ureda započinje svađu sa Olgom. Petar se u svom uredu žestoko svađa sa Lucijom koja mu stalno daje do znanja da je dijete koje nosi njegovo, no on i dalje negira tu činjenicu. Maja Lena i Fran nalaze se u restoranu, gdje se kroz njihovu komunikaciju vidi kako im je odnos sve više prisniji. Klara sa prijateljicom Stellom čeka majku da izađe iz Perkovićeva ureda, i govori joj kako se Olga čudno ponašala pred tim čovjekom, i kako je imala osjećaj da je se majka želi riješiti. U tom trenutku nailazi Alma, koja ostaje u šoku čuvši kako je Klara bila u uredu Perkovića. Klara dolazi u vilu gdje vodi razgovor s Ivorom, koji joj daje do znanja da slike koje su objavljenje, indirektno nose neku poruku, ali se ona ne slaže s tim Ivorovim stavovima.

Epizoda 20/57 (22.07.2011.)
Doktor Poloni i njegov odvjetnik razmatraju ponudu te odlaze. U kazalištu Lucija glumi patnicu, Joško ju odvodi u bolnicu. Maja Lena želi upoznati Papićkinu kćer. Urednica Korina čita članak koji je napisala, divi se sama sebi. Petar je oduševljen kako je Iris uredila njihov novi ured. U kafiću Jago, Ivor na Internetu ugleda slike Klare i Mateja. Maja Lena upoznaje Papićkinu kćer, šokira se. Ivor izvlači Domagoja ispred kafića, priopćava mu za Klaru i Mateja. Stela obavještava Klaru o objavljenom članku. Maja Lena je na sastanku s Polonijem i odvjetnikom, spremni su za nagodbu. Alma bodri Olgu da ode kod Zvonimira, savjetuje je da traži novac koji joj pripada. Lucija dolazi k Petru u njegov novi ured, priopćava mu da je trudna. Petar je u šoku.

Epizoda 19/57 (21.07.2011.)
Perković govori knjigovotkinji da njegov dio uplati na Kehrwelov račun. Domagoj pokušava objasniti Klari situaciju s drogom. Fotograf donosi slike Klare i Mateja u redakciju ‘Scene’, Una o tome obavještava Luciju. Petar se šokira ugledavši u novinama Lucijin intervju i sliku sebe i Iris. Klara i Domagoj upadaju u sobu, slijedi seks. Petar zove Luciju, svađaju se oko intervjua, ona glumi patnicu. Maja Lena lista novine, ipak ne uspijeva biti hladna, zaplače. Perković priopćava Miniću kako je donacija uplaćena. U odvjetničkom uredu rasprava s Polonijem i njegovim odvjetnikom oko Papićkine tužbe. Maja Lena saznaje nove detalje oko slučaja, saznaje za Papićkinu kćer. U kazalištu traje proba, Lucija naravno kasni, glumi u svojoj garderobi da joj je slabo.

Epizoda 18/57 (20.07.2011.)
Zvonko i Neva vraćaju se iz posjeta Papički, Neva nagovara Zvonimira da pomogne Paulini. Una govori Luciji za Petra i Iris, Lucija histerizira. U odvjetnički ured dolazi Nijemac iz Kehrwela, traži postotak od Zvonimira. Maja Lena zastupa Paulinu Papić, odlazi u bolnicu upoznati je. Alma je na kavi s Olgom i pokazuje joj slike stanova. Tonka kupi Domagoja ispred zatvora, odlaze u njen ured, postaju sve intimniji. Maja Lena potresena je Papićkinim psihičkim stanjem. Klara i Matej sami su na pozornici, vježbaju tekst. Maja Lena sreće se s doktorom Franom Tadejem, psihologom. Petar potpuno ignorira Luciju, ne želi joj se javljati. Domagoj i Ivor piju kraj bazena. Matej ponovno dovozi Klaru kući, grle se, a iza grmlja ih slika fotograf.

Epizoda 17/57 (19.07.2011.)
U Ritzu nastavak neugodne situacije, Maja Lena poludi, razbija čašu u pod. Neva dolazi kod Papićke, ona joj pokazuje lice nakon operacije. Alma obećaje Olgi pomoć oko pronalaska stana. Zvonimir dolazi doma, ne pronalazi Nevu, ljut je. U Ritzu nastavak drame, Maja Lena uvlači Petra u ženski toalet, izbija žustra svađa. Petar zatim odlazi do separea, žestoko počne ljubiti Iris. Maja Lena poludi, Tonka ju izvlači van. Neva dolazi kući, govori Zvonimiru o Papićki, slijedi svađa. Papićka u svojoj kupaoni pije hrpu tableta za spavanje, zaljeva to alkoholom. Lucija dolazi na intervju u redakciju Scene, priča o silnoj ljubavi prema Petru. Ujutro sluškinja pronalazi beživotno tijelo Pauline Papić, dolazi hitna. Petar i Iris bude se u hotelskoj sobi. Papićka preživi, a njen muž želi tužiti doktora Polonija, plastičnog kirurga.

Epizoda 16/57 (18.07.2011.)
Zvonimir je uvjeren kako je Olga došla tražiti novac od njega, žustra prepirka. U klinici za plastičnu kirurgiju Paulina Papić (Mia Begović) s posljedicama operacije lica. Svađa se s doktorom, želi ga tužiti. Kod Prekovića dolaze Minić i Andrej, jasno mu je da svi traže novac, nije mu svejedno. U teatru nakon završene probe novinari nasrću na Luciju. Petar i Iris na večeri, zadovoljni kuju nove planove. Na probi nastupa i Klara, hrpa novinara oduševljeno ju prate. Maja Lena i Tonka na večeri, opuštaju se, piju. Matej dovozi Klaru ispred vile, zatim dolazi i Lucija koja ne može vjerovati što vidi, optužuje ga da spava s Klarom. Paulina Papić u svom stanu tješi se alkoholom, zove prijateljicu Nevu. Olga priopćava Klari kako ima namjeru ostati u Zagrebu. Maja Lena i Tonka nakon večere dolaze u Ritz. Tik nakon njih, u klub ulaze Petar i Iris, sretnu se.

Epizoda 15/57 (15.07.2011.)
Zvonimir se u uredu prepire s Minićem. Matej dopraća Klaru kući. Tonka pristaje pomoći Domagoju, ali želi ćuti sve detalje. Klara je s majkom u žustroj svađi, tješi ju Ivor te joj odluči ispričati sve o Domagojevom problemu. Una s Lucijom kuje raznorazne planove. Alma i Olga pričaju o tajanstvenom Klarinom ocu. U odvjetničkom uredu Petar, Iris i Maja Lena ne mogu se dogovoriti oko slučaja, idu na sud. Mateja i Klaru ispred teatra dočekuje hrpa novinara s Lucijom. Na pozornici teatra Klara ima monolog, novinari su očarani. Katarina Babonić ne može više trpjeti prepucavanja, pristaje da se skrbništvo dodjeli Vjeranu Klausu. Tajnica uvodi Olgu Bakić Zvonimiru zbog ćega se on uznemiri.

Epizoda 14/57 (14.07.2011.)
Petar daje Zvonimiru pismenu ostavku. Maja Lena obečaje Babonićki da će učiniti sve u borbi za skrbništvo. Policajci dovode Domagoja u stanicu, tamo je i diler. Domi zove Ivora za pomoć. Petak kupi svoje stvari iz ureda te odlazi. Maja Leni u ured upada izbezumljeni Ivor, traži pomoć. U teatru proba je u tijeku, Lucija je izbezumljena jer je Matej glavnu ulogu dodijelio Klari. Petar se nalazi s Iris, dogovaraju partnerstvo. Urednica Scene Korina traži od Une informaciju o Petru, Maja Leni i slučaju Babonić. Alma predlaže Olgi da se preseli u Zagreb. Stela i Andrej raspravljaju o slučaju Kehrwal i odnosu s vladom. Tonka odlazi Dmagoju, policajci ju puštaju k njemu. Iris dogovara sastanak s Maja Lenom oko nagodbe. Matej i Klara u restoranu, pričaju o ljubavima i životu.

Epizoda 13/57 (13.07.2011.)
Ispred kafića dolazi policija, uhićuju dilera, Domagoj je u strahu. Maja Lena objašnjava Ivoru kako bi morali prekinuti. Petar dolazi k Luciji, iz žestoke svađe rađa se seks. Neva i Zvonimir prepiru se oko Petra. Vjeran dolazi u rodilište po svoje dijete, fizički nasrne na Mihaela Babonića, zaštitari ga udaljavaju. Policajci dovode Domagoja kući a Olga Bakić sve to promatra. Na policiji diler uvjerava detektive kako Domagoj posjeduje još robe kod sebe. U vili, kraj bazena, Klara je ljuta na Domagoja, no iz svađe kreću u romantični poljubac. Alma priča Ignjatu o Olgi koju je srela nakon dugo vremena. U teatru svi glumci na okupu su zbog probe, Matej dijeli nove verzije tekstova. Policajci dolaze u vilu uhititi Domagoja, pronalaze kofer s drogom. Vjeran daje izjavu za Tv, s njime je i Petar. Zvonimir vidi TV prilog te burno reagira. Ispred zgrade rodilišta Katarina Babonić također daje izjavu. Petar priopćava ocu da ne želi više raditi za njega.

Epizoda 12/57 (12.07.2011.)
U rodilištu Katarina Babonić sa svojim tek rođenim sinom te djevojčicom od 2 tjedna, povjerava se Maja Leni. U odvjetničkom uredu odvija se žustra svađa između Petra i Zvonimira. Matej i Klara prijateljskom su razgovoru ispred ADU te odlaze na kavu. Detektivi dogovaraju s Domagojem akciju protiv dilera. Na izlazu iz odvjetničkog ureda, Zvonko izbacuje Petra, u to dolazi Minić. Ucjenjuje Zvonimira pa situacija postaje izuzetno napeta. Domagoj s dilerom dogovara preuzimanje robe. Alma i Olga sreću se ispred ADU nakon dugo vremena. Petra dogovara detalje slučaja s Vjeranom Klausom, ocem Katarininog djeteta. U rodilištu Katarina i Mihael prekidaju, na pomolu je njihov kraj. Domagoj se nalazi s dilerom, preuzima robu, policija sve to promatra iz kombija. Unu majka optužuje da ima veze s odavanjem tajni magazinu u kojem je počela radit. Nakon toga, na večeri kraj bazena žestoka obiteljska svađa. Na izlasku iz vile Petar ugleda Maja Lenu i Ivora koko se ljube.

Epizoda 11/57 (11.07.2011.)
Žena je rodila zdravog dječaka, medicinska sestra priopćava dvojici muškaraca u čekaonici kako je dječak. Klara dočekuje majku koja joj dolazi u posjetu. Domagoj na policiji pristaje na suradnju s detektivima. Lucija je očajna, Petar ju ne doživljava, Matej je također hladan i prema njoj se odnosi s gađenjem i ponižava je pred kolegicama. Una dobiva posao u magazinu Scena, sretna poziva obitelj na ručak proslave. Ženi koja je rodila dolazi tužni muž, jasno mu je da on nije biološki otac. Petar se nalazi sa pravim ocem djeteta koji želi skrbništvo, ispriča mu za biološki fenomen žene s dvije maternice.

Epizoda 10/57 (08.07.2011.)
Ispred Teatra, Maja Lena naleti na Mateja i Luciju, priopći Mateju kako se Petar i Lucija seksaju. Petar u nekom restoranu proučava objave u tisku o Kramaričima, vidljivo želi dobiti slučaj. Klara ne razumije zašto ju Domagoj u posljednje vrijeme izbjegava, on ne želi da ona išta posumnja oko njegovog posla s dilerom . Matej je spakirao Lucijine stvari u kutije, ona bi ostala, no tjera ju, gotovo je. Svi su u kafiću Jago, Domagoj, Klara, Ivor. Domagoj prima poziv od dilera , moli Ivora da ga pokriva pred Klarom. Ispred nekog kafića Domagoj preuzima robu od dilera, sve to promatraju detektivi. U Vilu k Uni dolazi Matej, počinju strastveni seks. Iris nudi Maja Leni nagodbu oko slučaja Kramarić. Klea Struški zove Luciju, gvori joj za članak i intervju u magazinu Scena. Slučaj Kramarić završava dogovorom.

Epizoda 9/57 (07.07.2011.)
U odvjetničkom uredu traje sastanak. Petar u svađi s ocem oko podjela profita i zastupljenosti u firmi. Petar odlazi, sreće Maja Lenu, slijedi žustra svađa. Na izlazu iz zgrade, ugleda Zrinku Kramarić s hrpom novinara oko sebe. Maja Lena treba potpisati ugovor o podjeli profita, kojim se Petra praktički isključuje iz poslovanja. Lucija ispred teatra sreće redatelja Tomaža, bivšeg ljubavnika. Petar i Iris nađu se u restoranu Blanshe, ipak dogovaraju moguću suradnju. U restoran dolazi i Lucija s redateljem Tomažem. U wc-u restorana Petar naleti na Luciju, gurne ju u Wc, počinje divlji seks. U to restoran ulazi Maja Lena, uleti u Wc te ugleda prizor, Petar i Lucija u divljem klinču. Maja Lena u potpunom je šoku, istrčava van, sjeda u auto, zove Mateja koji se ne javlja. Una dolazi kod mame, Neva ju pokušava utješiti. Iris dolazi u Petrovu hotelsku sobu, Petar želi dobit slučaj Kramarić.

Epizoda 8/57 (06.07.2011.)
Iris nagovara Petra da rade zajedno na slučaju, budu partneri. Petar odbija no vidljivo kako ga je sastanak s njom emotivno pogodio. Stella poziva Maja Lenu na veliki sastanak u uredu, pozvani su svi osim Petra. Na akademiji se nastavljaju prijemni, Una baš ne briljira. Ispred Akademije je kaos, profesori lijepe rezultate prijemnog, svi su se ukipili. Una nije prošla, poludi i rasplače se. Klara naravno prolazi. Domagoj zove sve prisutne na tulum proslave u Vilu Nardelli, također poziva Maja Lenu. Alma javlja Nevi da Una nije prošla. Domagoj i Klara u vili strastveno vode ljubav. Zvonko i Neva nastavljaju obiteljsku svađu. Dok Domi spava s Klarom, Maja Lena se budi pokraj Ivora.

Epizoda 7/57 (05.07.2011.)
Mračni tip je diler koji ucjenjuje Domagoja, uvaljuje mu neki posao. Klea Struški iz intervjua s Kramaričkom otkriva da ju Maja Lena zastupa. U teatru lucijine kolegice komentiraju Kramariće, koji su novi br.1. tračeva. Na ADU traju uži krugovi prijemnih ispita. Profesori i svi ostali hvale Klaru, čime se Una sve teže i teže nosi te otvoreno to pokazuje. Alma uživa u preljubu s Dekanom ADU-a, te ga traži i za uslugu oko upisivanja Une na Akademiju.

Epizoda 6/57 (04.07.2011.)
Matej I Lucija u žustroj su svađi, Matej ju tjera iz njihovog stana. U stanu Zrinke i Srečka Kramariča u tijeku je kulminacija obiteljske svađe . Kroz prozor lete Zrinkine stvari, skupocjene cipele i haljine, dok mnoštvo okupljenih novinara ispred stana uživa u potencijalnoj novoj temi trač rubrika. Klea Struški odmah javlja urednici Korini za moguću ekskluzivu. Srečko Kramarić kontaktira prijatelja Zvonimira Perkovića oko novonastale situacije, traži ga pomoć. Stela i Andrej slave uspješno rješavanje slučaja. Maja Lena s večere sa svojim kolegicama odlazi u vilu, kuca na Ivorova vrata, slijedi seks. Ispred ADU-a prepotentna Una pokušava zadobiti Matejevu naklonost no baš i ne uspijeva. Maja Lena odlučuje zastupati Zrinku Kramarić. Na probi Matej hvali Klaru te istovremeno ispljuje Unu. Domagoju u kafić upada neki sumnjiv tip te nešto želi od njega, nečim ga ucjenjuje.

Epizoda 5/57 (01.07.2011.)
Andrej i Stella nakon seksa pričaju o slučaju, Maja Leni i Perkoviću. Lucija, Petar i Matej odlaze zajedno u klub, Petar iskoristi trenutak te strastveno ljubi Luciju. Maja Lena se na tulumu zabavlja s Ivorom, Domagoj priča s Klarom koja tulum promatra sa strane. Matej sumnja da ga Lucija vara te se žestoko posvađaju. Svađu Zvonimira i Petra prekida Maja Lenin poziv kojim obavještava Zvonimira o presudi.

Epizoda 4/57 (30.06.2011.)
Petar dolazi u Maja Lenin ured kako bi izgladio situaciju, no ona mu daje papire za razvod. Studenti se okupljaju oko Akademije kako bi pročitali rezultate prijemnog. Petar dolazi ispred Lucijene zgrade, Matej ga ugleda te počinje sumnjati u razlog njegovog dolaska. Maja Lena dolazi kod svog oca Ignjata te se žestoko prepiru oko slučaja koji vodi njezin ured. Lucija je u šoku kad ugleda Mateja koji dolazi s Petrom. Ignjat nakon svađe odlazi kod Maja Lene, no ona odlazi na tulum u vilu i baca se Ivoru u zagrljaj.

Epizoda 3/57 (29.06.2011.)
Policajci nakon prepirke privode Ivora i Domagoja u stanicu. Zvonimir ne pristaje da Maja Lena napusti ured, nego joj daje novi slučaj. Klara nastupa na prijemnom, Matej ju promatra sa strane. Lucija i slovenski redatelj se strastveno ljube u njegovom stanu. Neva zove Almu Nardelli kako bi joj pomogla oko Uninog upisa na Akademiju. Tonka, Maja Lenina kolegica iz ureda, dolazi u policijsku stanicu te pomaže Domagoju i Ivoru koji taksijem žure na Akademiju. Stella, pripravnica u Odvjetničkom uredu Perković, nalazi se sa svojim ljubavnikom te mu povjerava informacije iz ureda. Klara ispred Akademije sjedi na klupici, prilazi joj Matej.

Epizoda 2/57 (28.06.2011.)
Maja Lena predstavlja Petru i njegovoj sestri Uni, Klaru, Stellu, Domagoja i Ivora, nove cimere koji će živjeti u njihovoj vili. Matej se svađa sa svojom ženom Lucijom, najpopularnijom glumicom u Hrvatskoj. Maja Lena, prilično pripita, razgovara s novim cimerima pokraj bazena vile. Una zove Petra kako bi mu se požalila na nove cimere koji su se uselili u vilu, u kojoj je dotad živjela sama. Maja Lena dolazi u ured Zvonimira Perkovića te mu priopći kako se rastaje od njegovog sina. Ivora i Domagoja ispred vile dolazi uhititi policija.

Epizoda 1/57 (27.06.2011.)
U kući Perković okuplja se obitelj kako bi proslavila rođendan Maja Lene Nardelli, uspješne odvjetnice i partnerice u Odvjetničkom uredu Perković. Za to vrijeme Petar, Maja Lenin muž provodi vrijeme sa svojom ljubavnicom u vili. Klara, djevojka iz Rijeke dolazi u Zagreb kako bi ostvarila svoje snove i upisala Akademiju dramskih umjetnosti. Domagoj i Ivor također žure prema Akademiji kako bi stigli na prijemni. Maja Lena odlazi u vilu te ugleda Petra s ljubavnicom. Una Perković nagovara Mateja Nardellija, Maja Leninog brata i profesora na Akademiji da joj tamo redi upad. Klara odlazi prema Akademiji te ugleda sudar u kojem su ozlijeđeni Domagoj i Ivor pa pokušava razgovarati s njima. Maja Lena iz osvete sastavlja oglas za iznajmljivanje vile studentima.

Program mog televizora