Roditelji i djeca 1.


Pročitajte članak o prvoj sezoni serije Roditelji i djeca

Roditelji i djeca

U sljedećim epizodama... | HTV 1, od ponedjeljka do petka u 13:20

Epizoda 1/13 – “Pilot” (26.05.2011.)
Sarah Braverman, samohrana majka u financijskim teškoćama, napušta stan u Fresnu i uz negodovanje svoje djece, Amber i Drewa, seli se roditeljima u Berkeley kako bi bila bliže obitelji.

Epizoda 2/13 – “Man Versus Possum” (27.05.2011.)
Adam i Kristina mire se s činjenicom da njihov sin možda ima Aspergerov sindrom. Sarah traži posao, a Zeek je potiče na velike ambicije. Za to se vrijeme Crosby zbližava sa sinom za kojeg donedavno nije znao, a Julia bori se s napornom majkom iz Sydneyne škole.

Epizoda 3/13 – “The Deep Of The Pool” (30.05.2011.)
Kad Maxa izbace iz škole, Adam i Kristina istražuju mogućnosti školovanja za svog sina. Sarah ne zna što bi kad prekine vezu s Jimom i ima probleme s autom. Crosby uživa provodeći dan s Jabbarom, a Julia shvati da propušta kćerin život.

Epizoda 4/13 – “Whassup” (31.05.2011.)
Roditelji obitelji Braverman ne znaju što bi jer Haddie ima tajnog dečka, a Drew postaje muškarac. Adam i Kristina rabe ne baš etičnu taktiku kako bi saznali nešto o Haddienoj tajnoj vezi. Sarah ne zna kako bi razgovarala s Drewom kad on počinje pokazivati znakove da postaje muškarac. Jabbar ima nezgodu dok Crosby pazi na njega, a Julia i Joel nerado dopuštaju da im Amber čuva kćer.

Epizoda 5/13 – “The Situation” (01.06.2011.)
Kad se Max vrati u bejzbolsku momčad, Drew pomaže Adamu da se poveže sa sinom. Sarah se sprijatelji s Amberinim profesorom engleskog g. Cyrom. Crosby je pod pritiskom da ima dijete prije nego što je očekivao, a Julia pokušava naučiti Sydney da se bori za sebe…

Epizoda 6/13 – “The Big O” (02.06.2011.)
Kristina je stalno zabrinuta i to utječe na njezin i Adamov seksualni život. Zabrinutost postaje još veća kad Max počinje raditi s mladom osobnom pomoćnicom Gaby. Sarah razmišlja bi li izašla na spoj s Amberinim profesorom g. Cyrom. U međuvremenu Crosby skuplja hrabrost da roditeljima kaže za Jabbara, a Julia je ljubomorna na mamu u Joelovoj igraonici.

Epizoda 7/13 – “What’s Going On Down There?” (03.06.2011.)
Adam se želi družiti s obitelji, ali teško usklađuje rasporede, osobito kad Gaby nastavi raditi s Maxom. Sarina veza s g. Cyrom ide bolje nego što je očekivala pa se pita bi li za nju trebala reći Amber. Haddie Dan karijera provodi u Julijinoj odvjetničkoj tvrtki što Juliju i Kristinu navodi da preispitaju karijere koje su odabrale. Crosby upoznaje ljubavni život samohranih roditelja.

Epizoda 8/13 – “Ruber Band Ball” (07.06.2011.)
Obitelj Braverman pod uzbunom je kad iz Fresna dođe Amberin bivši dečko Damien. Zeek vodi Adama da mu da savjet o ulaganju. Julia i Joel brinu se da bi Sydney mogla bolovati od Aspergerovog sindroma, a Crosby želi pomoći oko pripreme proslave Jabbarovog rođendana.

Epizoda 9/13 – “Perchance To Dream” (08.06.2011.)
Adam ima pune ruke posla kad se Kristina zaposli i ostavi mu Maxa i Haddie preko vikenda. Osim što se mora brinuti za svoju djecu, Adam daje Drewu savjete o curama jer se približava školski ples. Sarah pokušava zainteresirati Amber za fakultet i vodi je na događaj na kampusu gdje neočekivano sretne staru ljubav. Julia pokušava naučiti Sydney što je laganje, a Crosby vodi Jasmine na pravi spoj bez Jabbara.

Epizoda 10/13 – “Namaste No More” (09.06.2011.)
Intenzivira se Crosbyjeva i Jasmineina veza i moraju smisliti kako će to objasniti Jabbaru. Adam i Kristina traže prijatelje, ali otkrivaju da je to teže nego što su mislili. Sarah otkriva Zeekove financijske probleme. Julia postaje trenerica Sydneyne nogometne momčadi, a Haddie traži savjet od Amber kad je dečko počne nagovarati na seks.

Epizoda 11/13 – “Solace” (10.06.2011.)
Zeek postaje naporan dok živi s Adamom i Kristinom. Za to se vrijeme Camille usredotočava na umjetnost umjesto na muža. Da bi oca izvukla iz dugova, Julia zove u pomoć staru ljubav s fakulteta, što smeta Joelu. Amber se grize jer je izdala Haddie.

Epizoda 12/13 – “Team Braverman” (13.06.2011.)
Obiteljski marš za autizam dolazi u pitanje kad se Sarah i Adam posvađaju oko ponašanja svojih kćeri. Haddien i Amberin skriveni bijes izbija na površinu i podijeli obitelj. Za to vrijeme Julia pokušava pomoći Zeeku i dogovara mu sastanak. Crosby se boji da će Jasmine otići u New York nakon što je bila na audiciji za plesnu skupinu.

Epizoda 13/13 – “Lost And Found” (14.06.2011.)
Odnos između Sare i Amber sve je napetiji pa se Sarah nalazi s g. Cyrom kako bi razgovarala o svojoj kompliciranoj kćeri. Crosby mora odlučiti hoće li se odseliti s novom obitelji ili ostati sa starom. Zeek pokušava ponovno osvojiti Camille. Julia je prisiljena uključiti se u dobrotvorni rad u Sydneyinoj školi i zbunjena je kad se mora brinuti za samohranu majku koja se oporavlja od operacije povećanja grudi.

Oglasi