Izgubljena čast

Izgubljena čast 1.


Članak o 1. sezoni | Opisi epizoda 2. sezone

Izgubljena čast

Epizoda 84/84 (19.04.2011./24.08.2012.)
Fatmagulin poraz još će više približiti Kerima i Fatmagul jedno drugomu. Iste noći, dok šok od saslušanja još nije prebrođen, Kerim nestaje. Erdogan, Selim i Vural su na slobodi. Kerim je postavio stupicu na mjestu koje je Fatmagul promijenilo život i očekuje “ubojice” koji će se ponovno vratiti na mjesto zločina. Uskoro se trenutak koji je Kerim očekivao dogodi. Jedini svjedok toga što se te noći dogodilo na tome mjestu bit će Mustafa.

Epizoda 83/84 (18.04.2011./24.08.2012.)
Fatmagul je nakon mnogo mjeseci u sudnici, prvi put toliko blizucrnim sjenama koje su pale na njezin život, prvi put dovoljno jakada ih pozove na red.Erdogan, Selim i Vural na kraju su prvog saslušanja pušteni naslobodu. Fatmagul se još jedanput osjeća kao da je poražena.

Epizoda 82/84 (17.04.2011.)
Vuralovo psihičko stanje dosegnulo je najnižu točku pa mogućnost da on svakoga trena prizna istinu oživljava Erdoganove strahove od suđenja. S druge strane za Mukades, koja je zbog Saliha ostavila obitelj za sobom, dođe vrijeme da sazna istinu. Kada se sazna da Salih i Munir surađuju, Mukades zapada u stanje koje je toliko opasno da bi Jašaranima moglo sasvim pomrsiti račune. Kad kalendari pokažu datum 16. lipnja, svi su u Izmiru da zauzmu svoja mjesta u sudnici… Fatmagul je sada spremna s najvećim se neprijateljem obračunati pred pravdom i ponosno stajati na nogama u svojoj časnoj borbi.

Epizoda 81/84 (16.04.2011.)
Dok u kući traju pripreme za Fatmagulin rođendan, i Mustafa je među onima koji su se toga dana sjetili. Za to vrijeme Kerim u „Ružinoj kuhinji“ poduzima mjere opreza protiv Mustafe. Rođendanska proslava koja je započela veseljem, kada Fatmagul i Kerim nakon toliko mjeseci drugi put zaplešu, dobije mnogo veće značenje. Put koji je Mustafa pronašao da svoju sjenu baci na tu sretnu večer čak i Kerima ostavi vezanih ruku.

Epizoda 80/84 (12.04.2011.)
Vjenčanica koju joj je Kerim kupio kao rođendanski dar ponovno otvori Fatmaguline svježe rane. Tako ta vjenčanica, kupljena da bi se poduzeo korak koji bi osigurao nov početak, daleko od sjena prošlosti, za Fatmagul bude nešto poput sažetka cijele prošlosti koju je željela zaboraviti. Dok Kerim razmišlja o tome kako je poduzeo dobronamjeran, ali pogrešan korak, novo svjetlo nade ponovno mu dođe od Fatmagul. Babica sazna da Mukades svaki dan dolazi do škole vidjeti Murata pa je na iznenađujući način dočeka.

Epizoda 79/84 (11.04.2011.)
Kad se sazna tko je Hadžer Ovadžik koju su Jašarani naveli kao svjedokinju na sudu, u Fatmagulinu taboru zavlada novi val bijesa. Taj pristup, odabran da se ocrni Fatmagul, za Kerima je zadnja kap koja je prelila čašu. Unatoč upozorenjima koja mu daju svi, među kojima prednjači Fatmagul, Kerim će postupiti prema svojim željama. Za to vrijeme Kerim sazna da se bliži Fatmagulin rođendan pa treba Babičinu pomoć.

Epizoda 78/84 (10.04.2011.)
Kerim misli da će se Fatmagul susresti s Mustafom pa je počinje potajno slijediti. No to će završiti na način koji je Kerim najmanje očekivao.S druge strane ispostavi se da su Mukadesine sumnje da je trudna istinite pa se ona, na korak do nove prekretnice u životu, zateče pred prisilnom odlukom.Kerimovo jutro je započelo puno sumnji, ali se s Fatmagulinim priznanjem da mu počinje vjerovati pretvori u sretan dan. No minute protekle u sreći budu uništene kada se spomene Mustafin posjet „Ružinoj kuhinji“.

Epizoda 77/84 (09.04.2011.)
Težina Mustafine sjene koja nad njima visi sve je veća i veća… Iako se Fatmagul trudi sakriti napetost i strah koje osjeća, Kerim primjećuje da nešto nije u redu. Za Fatmagul je došao trenutak da krene u akciju. Fatmagul je nesvjesna da potiče Kerimove sumnje i u tišini počinje provoditi svoju odluku.

Epizoda 76/84 (05.04.2011.)
Babica i Rahmi otišli su u Izmir dati izjave, no zbog problema koji ih dočekaju svoj posjet moraju produljiti za još jedan dan. Zahvaljujući tomu Babica ima priliku bolje upoznati odvjetnika Kadira i nakon mnogo godina prvi put ponovno spoznaje osjećaje koje je davno zaboravila.Rat koji je g. Turaner započeo protiv obitelji Jašaran nastavlja rasti u valovima. Rešat Jašaran osjeća da će biti pobijeđen. Na rubu je da prizna poraz i sve je ljući. S rastom tvrtkinih dionica neprimjetno su rasli i Munirovi dugovi pa i njega sada hvata panika.

Epizoda 75/84 (04.04.2011.)
Mustafin posjet ‘Ružinoj kuhinji’ dokaže da Fatmagul griješi u svome dobronamjernom razmišljanju. Mustafa zna da je Kerim otišao na posao i da se dugo neće vratiti pa ga to još više ohrabri u nastojanjima da uznemiri Fatmagul… Dok “Ružina kuhinja” u Fatmagulinu životu označava početak jednoga novog razdoblja, za Mustafu predstavlja izgubljenu prošlost i Fatmagul. Ta okolnost još više rasplamsa njegov bijes.

Epizoda 74/84 (03.04.2011.)
Napetost između Fatmagul i Kerima koja je započela cvijećem, napadom na njihovu kući dostiže krajnju točku. Svi osim Fatmagul za ono što se dogodilo sumnjaju samo na Mustafu. Fatmaguline izjave vezane uz Mustafu Kerimovu bijesu pridodaju i ljubomoru.Fatmagul je u velikoj zabludi kad pomisli da su svi računi između nje i Mustafe razriješeni.

Epizoda 73/84 (02.04.2011.)
Rahmijeva reakcija Muniru pruži veliku priliku koju je strpljivo čekao. Nakon sastanka s odvjetnikom Kadirom Vuralovo psihičko se stanje pogoršalo pa on pokuša pobjeći iz bolnice. Taj događaj još jedanput dokaže da je Vural najslabija karika u lancu tabora Jašarana. Kad Meltem pokrene parnicu za rastavu braka, Selimu postane još teže provoditi dane u zatvoru.

Epizoda 72/84 (29.03.2011.)
Mukades se nastavila potajno viđati sa Salihom i time je sama odredila svoju sudbinu – Rahmi ih zatekne. Rahmijeva reakcija Muniru pruži veliku priliku koju je strpljivo čekao. Nakon sastanka s odvjetnikom Kadirom Vuralovo psihičko se stanje pogoršalo pa on pokuša pobjeći iz bolnice. Taj događaj još jedanput dokaže da je Vural najslabija karika u lancu tabora Jašarana. Kad Meltem pokrene parnicu za rastavu braka, Selimu postane još teže provoditi dane u zatvoru.

Epizoda 71/84 (28.03.2011.)
Fatmagul se svim snagama trudi započeti novo razdoblje u životu, ali još jedanput za vratom osjeti Mustafin dah. Cvijeće poslano na dan otvorenja ‘Ružine kuhinje’ dovoljno je da cijeloj obitelji pokvari užitak.

Epizoda 70/84 (27.03.2011.)
Kadir nastavlja s istragom i susreće se s novom informacijom vezanom uz Kerimov odnos s Erdoganom, Selimom i Vuralom koja će negativno utjecati na tijek suđenja. Kerim se nađe u nezgodnoj situaciji pred Fatmagul.Fatmagul i Babica počinju svim snagama raditi kako bi u što kraćem roku otvorile svoj lokal. U danima koji prolaze u uzbuđenju zbog novog posla Fatmagul nesmetano nastavlja liječenje. Na dan otvorenja lokala cijela je obitelj obuzeta ugodnim uzbuđenjem.

Epizoda 69/84 (26.03.2011.)
Pismo koje je stiglo iz Australije šokira sve, a najviše Kerima. Mukades je na meti kritika, a kada se pokuša obraniti rekavši da su i Babica i Fatmagul potajno pročitale pismo, Kerimovu bijesu pridruži se i razočaranje. Sudbina pisama koja su bila poderana prije negoli ih je itko pročitao ovim je događajem prvi put promijenjena.

Epizoda 66-68/84 (23.03.2011.)
Kad pročita pismo, svi se njezini planovi promijene.Kada je Fatmagul odabrala Kerima, sravnila je Mustafine nade sa zemljom. Mustafa se nikako ne može nositi s time pa je jedino što mu preostaje osveta. Meltem se pak na svoj način želi osvetiti što su je mjesecima varali pa ovoga puta prilazi Fatmagul nudeći joj svoju pomoć. Jašaranima, koji proces suđenja žele prebroditi bez puno buke, dogodi se ono čega su se najviše bojali, a novine zbog zastupnika u parlamentu g. Turanera još više napušu vijest… Kad Rešat Jašaran osjeti da je poražen, njegov će bijes još više narasti.U vili u kojoj Kerim radi poslovi su pri kraju, a Kristen u vrtu vile priprema večeru da se zahvali radnicima. Na tu večeru svi će doći sa supružnikom. I Kerim svojoj “supruzi” predloži da zajedno odu na večeru.

Epizoda 65/84 (22.03.2011.)
Opasnosti koje vrebaju Fatmagul i Kerima, a osobito Mustafa, na svakome ih koraku sve više zbližavaju. To zbližavanje koje mu se odvija pred očima Mustafa neće moći izbrisati iz pamćenja. Mustafa se svija pod bremenom svojih vlastitih djela, a njegov bijes prema Fatmagul i Kerimu s vremenom je sve veći i veći. Udaljenost između Fatmagul i Kerima još se malo smanjila i njih se dvoje vraća iz sela u Istanbul, u svoju kuću na Goksuu koju Fatmagul naziva svojim “domom”. Nakon toga oboje imaju više nade u budućnost.

Epizoda 64/84 (21.03.2011.)
Mustafa sazna da su Fatmagul i Kerim ostali u selu pa ih počinje potajno slijediti. Za to su vrijeme saslušanja u tijeku, a Mukades, u strahu da će red doći i na nju, pronalazi novi način da nagovori prvo Kerima, a potom i Fatmagul da odustanu od tužbe.Mjesecima nakon što je Mustafa plamenom jedne šibice njihovu kuću pretvorio u pepeo, Fatmagul i Mustafa ondje se sreću kao dvije sasvim nove osobe. Mustafa ne želi prihvatiti promjenu koju je Fatmagul doživjela i kada ugleda Kerima kojega smatra odgovornim za svoje pogreške, predaje se bijesu i povlači poteze koji se ne mogu poništiti. Kada Kerim sazna da je Fatmagul u Mustafinim rukama, ne preostaje mu ništa drugo nego suočiti se s Mustafom. Kada se Kerim i Mustafa suoče, Fatmagul će prvi put sama donijeti odluku o svome životu.

Epizoda 63/84 (20.03.2011.)
Da bi se provela potrebna istraga, Kerim i Fatmagul su, makar na nekoliko dana, prisiljeni ostati u selu. Fatmagul se u selu koje je nekoć predstavljalo njezin cijeli svijet sad osjeća kao stranac dok se na svakome mjestu na kojem se osvrne susreće s uspomenama koje će opet otvoriti rane. No unatoč svemu taj proces sa sobom nosi znakove nade vezane uz budućnost Kerima i Fatmagul.Vural još nije u stanju dati izjavu, a ono što bi moglo izaći iz njegovih usta postaje svjedočanstvo važno za obje strane. Selim i Erdogan zapanjeni su teškim uvjetima koji ih dočekaju u zatvoru, a kada se sazna za kakav su zločin optuženi, u ćeliji ih očekuju još teži trenuci.

Epizoda 62/84 (19.03.2011.)
Selim, Erdogan i Kerim nađu se pred sucem. Prva stuba teške borbe koja je započeta kako bi pravda bila zadovoljena završit će važnim odlukama koje će utjecati na sve… Odluka suda o Selimovu i Erdoganovu uhićenju u taboru Jašarana uzrokuje veliki potres. Jašarani su svjesni da i najmanja pogreška može dovesti do rezultata nakon kojih nema povratka pa sada Mustafina izjava, koja bi mogla promijeniti tijek događaja, za njih poprima još veću važnost. Mustafa od te situacije želi stvoriti priliku za sebe pa kao jedinu cijenu da se prikloni njihovoj strani traži oružje koje je Erdogan sakrio.

Epizoda 59-61/84 (16.03.2011.)
Jašarane u trenutku kada su to najmanje očekivali dočeka policija i ne mogu spriječiti da Selima i Erdogana odvedu u Izmir da daju izjave. S druge strane istraga je službeno započeta, a Fatmagul i Kerim od prvoga su trenutka suočeni s prijetnjama. Dok se Fatmagul u toj borbi čiji kraj ne može naslutiti trudi nositi sa svojim strahovima, Kerim se iz minute u minutu sve više brine kakav će utjecaj taj proces imati na nju. U trenutku u kojemu njihove nade počinju slabjeti, odvjetnik Kadir odluči održati riječ koju im je dao i zauzima svoje mjesto uz bok Fatmagul i Kerimu. Jašarani moraju Meltem i njezinoj obitelji objasniti Selimovu odsutnost i više nemaju načina da od njih sakriju istinu. Kada Meltem još jedanput iz Fatmagulinih usta čuje sve činjenice, odluči prekinuti veze koje je vežu sa Selimom i njegovom obitelji.

Epizoda 58/84 (15.03.2011.)
Erdogan misli da je Vural prije nesreće bio kod Fatmagul i njezine obitelji pa želi slijediti njegov trag.Fatmagul se još jedanput nađe lice u lice sa svojim neprijateljima i još se više razbjesni. S početkom pravnog procesa shvati da je donijela pravu odluku. Kadir je saslušao njezinu priču i sada je i on na njihovoj strani. Fatmagul se osjeća mnogo jače. Erdogan je spasio Asu i time zadužio Mustafu pa sada u tome uživa. Rešata Jašarana muči što se situacija promijenila u Erdoganovu korist, no očekuju ga još napetiji dani.

Epizoda 57/84 (14.03.2011.)
Kerim želi dokazati Fatmagul svoju ljubav pa riskira sve i policiji prizna cijelu priču. To će biti početak jednoga teškog razdoblja za Fatmagul. Da bi se pokrenuo pravni proces, potrebno je da Fatmagul podigne tužbu. Iako Fatmagul zna da će za vrijeme ispitivanja doživjeti jako bolne trenutke, odlučuje se započeti tu tešku borbu.Mukades se boji da će, ako do toga dođe, na vidjelo izaći njezina suradnja s Jašaranima. Da im ne bi javila, stavljena je u kućni pritvor. Babica se pak daje u potragu za dobrim odvjetnikom koji će im pomoći u tužbi. Pokušava pronaći Kadira kojega joj je jednom preporučio Kerimov majstor u selu.

Epizoda 56/84 (13.03.2011.)
Mustafa se kaje što je ostavio Fatmagul na cjedilu pa pokušava zaštititi Asu. Sazna da je Asu u rukama Bilalovih ljudi pa se još jedanput upušta u pregovore u kojima riskira život. Međutim nije svjestan da je svojom voljom upao u Erdoganovu zamku. Vural se ne može nositi s grižnjom savjesti, a poražen je i posljednjim događajem vezanim uz njegovu majku. Odavno je odlučio što će sa svojim životom pa se prije smrti želi posljednji put suočiti s Fatmagul. Za to vrijeme Kerim, koji je Fatmagul priuštio razočaranje, želi dokazati svoju ljubav.

Epizoda 55/84 (12.03.2011.)
Nakon Kerimove izjave ljubavi Fatmagul je uzbuđena što opet može nekomu vjerovati. Unatoč svim ružnim događajima i tomu što je Kerima vidjela u Vuralovu društvu, želi Kerimu pružiti još jednu šansu za njihov budući život. Misli da će joj Kerim dati razumno objašnjenje za taj susret.Ukućani su pak uzbuđeni zbog večere koja je u planu. To je istodobno Kerimova i Fatmagulina prva zajednička odluka, to će biti njihova prva obiteljska večera. Ta je večera vrlo važan korak u procesu Fatmagulina oporavka. No oni koji sjede za stolom ne znaju što je Fatmagul toga dana doživjela.

Epizoda 53-54/84 (09.03.2011.)
Vuralov bijes prema Erdoganu, koji ga ne ostavlja samog, postaje novo oružje koje će on upotrijebiti protiv Rešata Jašarana. No kada Vural sazna Erdoganove nove planove vezane uz Kerima, to se oružje okrene protiv njega. Vural neće ostati promatrač, ali ta će nova situacija postati velika zapreka malim koracima koje Kerim i Fatmagul poduzimaju kako bi premostili jaz koji ih dijeli. Nakon Kerimove izjave ljubavi Fatmagul je uzbuđena što opet može nekomu vjerovati. Unatoč svim ružnim događajima i tomu što je Kerima vidjela u Vuralovu društvu, želi Kerimu pružiti još jednu šansu za njihov budući život… Misli da će joj Kerim dati razumno objašnjenje za taj susret.

Epizoda 52/84 (08.03.2011.)
Kad joj Kerim izjavi ljubav, Fatmagul je potresena, a njezin je bijes jači od osjećaja koje ne može priznati ni samoj sebi. Sve su Kerimove nade ugasle pred Fatmagulinom reakcijom pa se on kaje što ju je svojim priznanjem još više udaljio od sebe. Mukades se vratila kući s Rahmijem i Babicom i, iako je svjesna da je njezin utjecaj u kući nestao, očajnički pokušava držati glavu gore.Kad na vidjelo izađe istina o Lemaninoj i Munirovoj vezi, u taboru Jašarana vlada velika napetost. Rešat Jašaran bijesan je na Munira, jer se osramotio pred Melteminom obitelji. Ta situacija postaje dobra prilika koju će Erdogan okrenuti u svoju korist…

Epizoda 51/84 (07.03.2011.)
Fatmagul i Kerim zajedno djeluju da pronađu rješenje situacije u kojoj se našao Rahmi i primjećuju da se međusobno sve više zbližavaju. Dok se Fatmagul pokušava držati na distanci, Kerim shvaća da više neće moći skrivati svoje osjećaje. Kerimov prvi veliki korak prema Fatmagul njihovu će odnosu pružiti jednu sasvim novu dimenziju.

Epizoda 50/84 (06.03.2011.)
Kad Mukades uzme sina Murata i napusti kuću, Rahmi doživi velik udarac. Fatmagul je bespomoćna pred sudbinom koja je zadesila njezina brata, a najveća joj potpora opet dolazi od Kerima. Mukades zna da je krenula putem s kojeg nema povratka i ovoga se puta pred Salihom pojavi zajedno s Muratom. To što je Salihov otac bio svjedok toga susreta velika je prilika koja Mukades otvara put. Rahmi ne može podnijeti sinovu odsutnost i doživi živčani slom pa se Kerim odluči krenuti za Mukades. Fatmagul i Kerim zajedno kreću u akciju za Rahmija i kada stignu do Salihova radnog mjesta, saznaju da je on oženjen.

Epizoda 49/84 (05.03.2011.)
Dok Kerim pruža potporu Fatmagul koja ne podnosi Mukadesino lažno ponašanje, njih dvoje nisu svjesni da se još više zbližavaju.Kod Jašarana se stvari iz dana u dan kompliciraju, a sukob između Rešata Jašarana i Erdogana sve je oštriji i oštriji. Dok se Rešat Jašaran s jedne strane pokušava ponovno domoći aduta koji je prešao u Erdoganove ruke, s druge strane pokušava smiriti Vurala čije je psihičko stanje pod utjecajem stresa sve lošije i lošije. Mustafa pak, u trenutku kada je to najmanje očekivao, upada u zamku koju mu je postavio Erdogan.

Epizoda 47-48/84 (02.03.2011.)
Mukades počinje maštati o novom životu. Kad ode na sastanak sa Salihom da otkrije njihovu tajnu, nije svjesna da je prate. Babica slijedi Mukades, jer je uvjerena da između nje i Rešata Jašarana postoji tajni sporazum. Ono što ugleda šokira je. Ta tajna neće još dugo ostati skrivena. Fatmagul i Kerim užasnuti su kad saznaju tajnu koju je Mukades godinama čuvala. Dok Kerim pokušava smiriti Fatmagul onime što je čuo, nijedno od njih nije svjesno da prvi put dijele neko iskustvo. Dok Mukades na svoj način Babici pokušava objasniti situaciju, Fatmagul i Kerim svjedoče njihovu razgovoru. Fatmagul se ne može pomiriti s činjenicom da njezin nećak Murat zapravo nije dijete njezina brata i jako je bijesna na Mukades.

Epizoda 46/84 (01.03.2011.)
Mukades ponovno otvara poglavlje svoga života koje je prije mnogo godina bila prisiljena zatvoriti. Pred njezinom prvom ljubavi Salihom više ne stoji stara Mukades. Taj će susret biti prekretnica u Mukadesinu životu.S druge strane Fatmagul i Kerim sigurni su da Mukades pred njima nešto krije. Mukades ima spremnu laž za svaku situaciju, ali nije se uspjela otresti dojma koji je u njoj proizveo ponovni susret sa Salihom pa se zatvara u sebe što privuče pozornost ukućana.

Epizoda 45/84 (29.02.2011.)
U taboru Jašarana čini se da su se uzburkane vode opasnosti smirile. No Vuralove sumnje najava su neriješenih računa. Vural i Erdogan sukobe se zbog Fatmagul. Vuralova grižnja savjesti svaki ga put kad ima priliku dovodi na Fatmagulin prag… Činjenica da je Fatmagul stavila vjenčani prsteni koji joj je kupio da Kerimu hrabrost… Više od svega na svijetu želi steći Fatmagulino povjerenje… Koristi svaku priliku kako bi premostio jaz koji ga dijeli od Fatmagul.Mukades pak pronađe osobu koja joj je prije mnogo godina promijenila život.

Epizoda 44/84 (28.02.2011.)
Fatmagul je s velikim uzbuđenjem počela raditi, a njezin je prvi posjetitelj Kerim. Kerim vidi da je Fatmagul stavila vjenčani prsten. Meltem sazna da je Mustafa bio Fatmagulin zaručnik pa ga potraži da s njime razgovara… Mustafa shvati koliku vrijednost za Jašarane imaju riječi koje siđu s usana. Ta situacija postaje adut koji će Mustafi pomoći da promijeni odnose snage. Kako se približavaju završni ispiti u dopisnoj školi, Fatmagul počinje ozbiljnije učiti.

Epizoda 43/84 (27.02.2011.)
Mustafa od Jašarana nije uspio dobiti što želi pa na izlazu iz holdinga čeka Babicu. Iako govori da je prošlost ostavio iza sebe, Mustafa će pokazati prve znakove da neće moći lako izbrisati Fatmagul iz života. Kerim, u nadi da će svoj dogovoreni brak s Fatmagul barem malo uspjeti približiti stvarnom braku, kupuje vjenčani prsten. No taj Kerimov potez rezultira oštrim napadom Fatmagulina bijesa. Fatmagul ne želi staviti taj prsten čak ni da bi ga pokazala pred svijetom.

Epizoda 42/84 (24.02.2011.)
Kad se Fatmagul oslobodi posljednje uspomene koja je veže za prošlost, Kerim se susretne s najvećom iskrom nade koju je mjesecima čekao. Sad ima više hrabrosti podijeliti svoje osjećaje s Fatmagul.Babica želi da Fatmagul živi siguran život bez straha pa se obrati Rešatu Jašaranu spremna na sve. Jašarani će se zauvijek kloniti njezine obitelji i Fatmagul. Jedino što traži od Rešata Jašarana jest da taj slučaj zauvijek bude zatvoren. Dok su svi uvjereni da će se situacija smiriti, Vural zbog straha od Erdogana ne može odahnuti.

Epizoda 41/84 (23.02.2011.)
Mustafa i Fatmagul susreću se prvi put nakon kobnog događaja. Oni koji su se prije mnogo mjeseci oprostili pred gorućom kućom, sada će razgovarati pred kućom u kojoj Fatmagul živi udana za drugoga… Fatmaul se suočava sa svojom prošlošću, a Mustafu će dočekati neka potpuno drukčija Fatmagul.Kerim je izašao iz kuće da bi s policajcima otišao u postaju. Kada od Mukades sazna da je Mustafa došao do kuće, pomahnita od bijesa… Odjuri kući da bi zaštitio Fatmagul. Sada je spreman na sve. Rešat Jašaran povlači nove poteze kako bi ponovno preuzeo kontrolu u svoje ruke. Sada jako dobro zna da Kerima i Fatmagul neće biti lako zaustaviti. Nakon susreta s Fatmagul Mustafin je bijes na vrhuncu pa se odlučuje osvetiti uz pomoć novca. Još jedanput dolazi pred Rešata Jašarana… No toga će dana Rešat Jašaran primiti još jednoga neočekivanog gosta. Fatmagulini se osjećaji mijenjaju iz dana u dan. Ona osjeća da gaji povjerenje prema Kerimu, no to ne može priznati ni samoj sebi.

Epizoda 40/84 (22.02.2011.)
Mustafa i Fatmagul susreću se prvi put nakon kobnog događaja. Oni koji su se prije mnogo mjeseci oprostili pred gorućom kućom, sada će razgovarati pred kućom u kojoj Fatmagul živi udana za drugoga… Fatmaul se suočava sa svojom prošlošću, a Mustafu će dočekati neka potpuno drukčija Fatmagul.Kerim je izašao iz kuće da bi s policajcima otišao u postaju. Kada od Mukades sazna da je Mustafa došao do kuće, pomahnita od bijesa… Odjuri kući da bi zaštitio Fatmagul. Sada je spreman na sve.

Epizoda 39/84 (21.02.2011.)
Rešat Jašaran nije obaviješten o najnovijim zbivanjima, a njegovi planovi protiv Kerima i Fatmagul završavaju s njegovom propašću. Mustafin bijes sada je usmjeren na Selima.Babica želi da pravda bude zadovoljena i nastavlja svoju borbu. Fatmagul pak odsada želi sama odlučivati o svojem životu. Kako njezina mržnja prema Kerimu slabi, Fatmagul misli da izdaje samu sebe pa se s tom novonastalom situacijom suočava nanoseći Kerimu bol.Najmračniji trenutak Fatmagulina života sada je u središtu novih pregovora između Rešata Jašarana i Mustafe. Kada Mustafa odabere put koji će promijeniti njegovu sudbinu, suočit će se s Fatmagul.

Epizoda 38/84 (20.02.2011.)
Mustafa od Kerima, osobe koju najviše mrzi, sazna da su istine u koje želi vjerovati zapravo sastavljene od velikih laži. Sada je jasno i tko su krivci i što je istina. Kerim je suočen s Mustafom i spreman je žrtvovati čak i vlastiti život da bi zaštitio Fatmagul. Babica je zabrinuta za Kerimov život pa unatoč svim zaprekama odlazi na policiju. Tvrdnje koje iznosi Babica zapanjujuće su ozbiljne. Kada se sazna da je Kerim Mustafi priznao istinu, svi, a osobito Fatmagul, proživljavaju strah i paniku.

Epizoda 37/84 (17.02.2011.)
Kerimov se strah ostvari, Erdogan jedne noći navali na kuću u kojoj su Kerim i Fatmagul sami.Fatmagul se nakon mnogo mjeseci po prvi put suoči sa sjenama koje su joj potamnile život…Nesvjesne događaja koji se odvijaju u Istanbulu, Babica i Mukades u selu se bave prodajom svojih kuća. Babica u posljednji tren shvati da je upala u Munirovu zamku pa se prihvati istine i u potpunosti shvati situaciju. Sada je i Babica saznala istinu.

Epizoda 36/84 (17.02.2011.)
Istina koju Fatmagul izgovori u sali za vjenčanja odjekne kao bomba… Sada je Meltem suočena s najtežom odlukom u životu. Kerim je svjestan koliko će se njihovi životi promijeniti u toj novonastaloj situaciji… Jašarani misle da će se Fatmagul sigurno htjeti osvetiti pa je pokušavaju nagovoriti da napusti kuću. No Fatmagul se više ne boji suočavanja sa svojim neprijateljima.I gra zataškavanja istine napokon je došla kraju… No ni Erdogan ni Rešat Jašaran nemaju namjeru predati se.

Epizoda 35/84 (16.02.2011.)
Fatmagul zahvaljujući Mukades sazna da je osoba koja ju je progonila “Mustafina prijateljica Asu”, i taj je događaj za Fatmagul prekretnica. Sada će se sa životom suočiti neka sasvim nova Fatmagul. Sjeme sumnje u Vuralovoj glavi i dalje klija pa na svoj način od Asu saznaje odgovore na sva svoja pitanja. Vijest o Fatmagulinu povratku kući donese veliko olakšanje i Jašaranima. No kako počinje odbrojavanje do Melteminina i Selimova vjenčanja, tako i dalje postoje dvije velike opasnosti: Mukades i Babica. Munir kreće u akciju da bi riješio taj problem. Pronalazi način da na dan svadbe udalji Babicu i Mukades iz grada. Fatmagul i Kerim pak nakon mnogih mjeseci prvi put ostaju sami. Fatmagul je odlučna da kaže istinu o sebi.

Epizoda 34/84 (15.02.2011.)
Kerim je Fatmagul donio kući gotovo bez svijesti i bolesnu, što kod ukućana istovremeno pobudi radost i paniku. Fatmagulin povratak unatoč svemu rastjera tamne oblake u Kerimovu srcu. Kerim svojim strpljenjem i ljubavlju počinje nagrizati zidove kojima je Fatmagul okovala svoje srce za koje je mislio da se nikada neće srušiti. Fatmagul sada primjećuje Kerima, no ljuta je na sebe pa se i dalje trudi održavati svoj gnjev i mržnju na životu.

Epizoda 33/84 (14.02.2011.)
Asu se, skrivajući Fatmagul u svojoj kući, nađe između dvije vatre. S jedne strane laži, a s druge Mustafa… Naposljetku se njezini strahovi ostvare… Kad Asu ne odgovori na Mustafine ustrajne telefonske pozive, on plaho dolazi u njezinu kuću… Kada Mustafa dođe, Fatmagul je sama kod kuće. Fatmagul pak, uza sve što joj se dogodilo, sazna što zapravo radi i s kime je u vezi ta žena za koju misli da se zove Enise i u čiju se kuću sklonila. Nakon potresnih događaja, napokon uspijeva pobjeći. Kada Kerim otkrije gdje se nalazi Asuina kuća, Fatmagul je već otišla. Sada će mu u golemom Istanbulu biti još teže pronaći Fatmagul. Kada ostane bez svih mogućnosti, bespomoćnost dovede Fatmagul Kerimu.

Epizoda 32/84 (13.02.2011.)
Fatmagul se u Asuinoj kući našla suočena s velikim opasnostima. Prva opasnost na pragu jest Mustafa. S druge strane, Kerim koji danonoćno traži Fatmagul otkriva Enisein pravi identitet. Sada je još više zabrinut za Fatmagul. Kada se sazna da je žena koja progoni Fatmagul “prijateljica noći” Asu, to baca sasvim novu svjetlost na situaciju. Kerim napada Jašarane misleći da su namamili Fatmagul u stupicu.

Epizoda 30-31/84 (10.02.2011.)
Kad Fatmagul napusti kuću, Kerima obuzme panika pa odmah odlazi na policiju… No teško mu je zatražiti pomoć od policije dok im taji istinu… U istome trenutku, zahvaljujući Mukades, vijest o Fatmagulinu bijegu od kuće stiže u dom Jašarana… Kada i Meltem sazna za taj događaj, situacija se poprilično zakomplicira. Fatmagul se utekne jedinoj osobi koju poznaje u Istanbulu – Asu, za koju misli da se zove Enise, i potpuno je nesvjesna situacije u kojoj se našla. Dok čekanje i strepnja i dalje traju kad Fatmagul napokon nazove kući… Nema se namjeru vratiti… Usto doživi veliki okršaj s Kerimom…S druge strane, Asu se, skrivajući Fatmagul u svojoj kući, nađe između dvije vatre. S jedne strane laži, a s druge Mustafa… Naposljetku se njezini strahovi ostvare… Kad Asu ne odgovori na Mustafine ustrajne telefonske pozive, on plaho dolazi u njezinu kuću… Kada Mustafa dođe, Fatmagul je sama kod kuće.

Epizoda 29/84 (09.02.2011.)
Rešat Jašaran je doživio neuspjeh u potezu koji je povukao protiv Erdogana i sada je svjestan opasnosti. Meta plana koji je skovao s Munirom da bi eliminirao opasnost od Erdogana i Mustafe je Kerim. Kerim je nesvjestan mreža koje se pletu oko njega. Doček Nove godine na neočekivan se način za cijelu obitelj pretvori u proslavu. Kerimov potez koji je od njega zahtijevao svu njegovu hrabrost iznenadi Fatmagul, a Mukades na večer stavlja točku. Fatmagul je iznova potresena zadnjim udarcem koji je primila od Mukades pa donosi jako važnu odluku u vezi sa svojim životom.

Epizoda 28/84 (08.02.2011.)
Kerim sazna da je Fatmagul sačuvala oproštajno pismo koje je napisao, što u njemu probudi makar malu nadu. Mukades tu novu situaciju ponovno procijeni svojim adutom. Babica je uznemirena kad sazna da Fatmagul progoni nepoznata žena. Fatmagul to želi sakriti od ukućana, ali Babica ne želi zanemariti oprez pa tu informaciju podijeli s Kerimom. Rat za prevlast u obitelji Jašaran iz dana u dan sve više raste.

Epizoda 27/84 (07.02.2011.)
Fatmagul je pak odlučna da zauvijek izbaci Kerima iz svoga života pa se odlučuje rastati. Rešat Jašaran ne želi izgubiti svoj položaj u firmi pa protiv Erdogana odigra najveći adut koji drži u ruci. No postoji jedna važna stvar koju Rešat Jašaran nije uzeo u obzir. Mukades želi spriječiti pucanje veza između Fatmagul i Kerima pa ponovno kreće u akciju. Kerimove nade da će u Fatmagulinu životu uspjeti stvoriti makar sićušno mjesto za sebe gotovo su nestale, ali u neočekivanom trenutku ponovno će se probuditi.

Epizoda 26/84 (06.02.2011.)
Fatmagul je svjedok Kerimova priznanja Babici i doživi veliki šok. Dok to priznanje u Babici pojačava njezine nade za budućnost, u Fatmagul ono prvi put dovede u pitanje njezino mišljenje o Kerimu. Jašarani saznaju da je Kerim odustao od odlaska u inozemstvo i taj ih razvoj situacije čini nemirnima. Erdogan je pak postao službeni partner u tvrtki i od prvoga trenutka daje znakove koliko će biti opasan za Rešata Jašarana. Iako je svjestan da mržnja u Fatmagulinu srcu nema kraja, Kerim poduzima važe korake da bi nastavio živjeti svoj život u Fatmagulinoj blizini. Kerimu najveća potpora dolazi od Babice.

Epizoda 25/84 (03.02.2011.)
Asu slijedi Fatmaguline tragove i neočekivanu priliku koja joj iskrsne uspijeva okrenuti u svoju korist. Asu pronađe način da se suoči s Fatmagul… Fatmagul zna da će Kerim otići pa se ne žali kada u zadnji tren bude primorana provesti još malo vremena s njime . Fatmagul i Kerim prisiljeni su, kao predstavu za okolinu, napraviti korake jedno prema drugom.

Epizoda 24/84 (02.02.2011.)
Fatmagul sazna da je Kerim izvadio vizu za odlazak u inozemstvo pa počinje strpljivo očekivati dan kada će njezin najveći neprijatelj otići iz njezina života. Mukades ne zna za najnoviji razvoj događaja pa dovodi Fatmagul i Kerima pred gotov čin da bi za okolinu glumili “sretnu obitelj”. Iznenadna smrt Rifata Jašarana proizvede veliki šok u cijeloj obitelji. Rešat Jašaran potresen je nesrećom koja je zadesila njegova brata, a Erdogan drži da je njegov stric odgovoran za smrt njegova oca pa je bijesan i pokazuje znakove da će odsada biti još opasniji.

Epizoda 23/84 (01.02.2011.)
Erdogan primijeti da u planovima za budućnost tvrtke Rešata Jašarana nema mjesta za njega i oca. Njegov bijes umiruje njegov otac Rifat. No kada bude suočen s posljednjim potezom Rešata Jašarana, i Rifat će doživjeti veliki šok. Fatmagul na bolan način sazna da je Mustafa krenuo dalje sa svojim životom, a primijeti da u životu nema nijedno mjesto na koje bi se mogla skloniti. Kerim s tugom promatra Fatmagulinu bespomoćnost i osjeća se sa svih strana stjeran u kut.

Epizoda 22/84 (31.01.2011.)
Mustafa otkrije Kerimovu vezu s Munirom i ostaje prisiljen odabrati između osvete i života koji je tek počeo zasnivati. Fatmagul sazna da će Mustafa otići u inozemstvo pa joj srce obuzme još jedna nova tuga. Mustafa svoj bijes drži u sebi, no on samo raste pa Mustafa počinje predstavljati sve veću opasnost za Kerima. Mukades želi ponovno uspostaviti svoju prevlast u kući pa je njezin bijes usmjeren s jedne strane na Fatmagul, a sada i na Babicu. Babica sazna da će Kerim ostaviti Fatmagul samu i bespomoćnu pa postane sigurna u svoju odluku koja će utjecati i na njezinu budućnost.

Epizoda 21/84 (30.01.2011.)
Kerim što prije treba napustiti Fatmagulin život, ali nema pojma kamo da krene… Sada mu se čak i Australija, kamo je njegov otac otišao kada je ostavio njega i majku, čini kao da je preblizu… Fatmagul svakoga dana sazna nešto novo o Kerimu… Fatmagul izdaleka promatra Kerimove pripreme za odlazak, i dok podnosi da još neko vrijeme žive pod istim krovom, Kerim je prvi put iznenadi…

Epizoda 20/84 (27.01.2011.)
Kerim ode na policiju izvaditi putovnicu i ondje se susreće s Mustafom… Mustafa je spreman riskirati sve, ali ne prepoznaje toga čovjeka koji mu je život okrenuo naglavce… No ovo neće biti njihov posljednji susret. Babica se pokušava zbližiti s Fatmagul i njezin trud kako prolaze dani polako počinje donositi rezultate. Fatmagul je prepoznala Merjeminu dobronamjernost i počinje cijeniti njezino prijateljstvo. Osjeća da joj može vjerovati. S druge strane, u četvrti se polako počinje pronositi glas o Babici… Ona dobiva prve stranke, a te okolnosti ohrabre i Fatmagul.

Epizoda 19/84 (26.01.2011.)
Babica s boli svjedoči slomu koji Fatmagul doživi unutar svojih zidova. Fatmagul se pak želi uvjeriti da je Mustafa dobro pa spremno riskira sve i potraži ga… Kerim je potresen novom istinom koju je saznao pa traži priliku kako bi Fatmagul rekao što se zapravo dogodilo. Budući da boravak pod istim krovom s Kerimom sprečava Fatmaguline rane da se zatvore, za Kerima je odlazak jedino rješenje… Dok Kerim obavlja posljednje pripreme za odlazak u inozemstvo, u neočekivanom se trenutku nađe oči u oči s Mustafom.

Epizoda 18/84 (25.01.2011.)
Dok Babica misli da su se Kerim i Mustafa suočili i u strahu pokušava spriječiti ono što bi se moglo dogoditi, Fatmagul je zabrinuta za Mustafu. Večera koja počinje iznenadnim posjetom gospodina Turanera zbog Selimove se odsutnosti pretvara u tešku večer za Jašarane. Kerim, Selim, Erdogan i Vural u policijskoj su postaji dali izjave i pokušavaju dokazati svoju nevinost. Meltemina obitelj sazna da je Selim umiješan u novi skandal pa ta situacija uzrokuje ugrožavanje planova za vjenčanje. Babica i Fatmagul čekaju u strahu što među njima makar nakratko izaziva bliskost.

Epizoda 17/84 (24.01.2011.)
Mustafa misli da je i Kerim krenuo u protunapad pa na svome putu osvete postaje još mnogo opasniji za sve. Fatmagul je svakoga dana sve teže provoditi vrijeme u istoj sredini s Kerimom. Babica je svjedok svega što Fatmagul proživljava kao meta Mukadesina bijesa i ljubomore te joj se želi približiti, ali nikako ne uspijeva probiti zid koji je Fatmagul podignula oko sebe.Kako vrijeme prolazi, Vural se sve teže odupire grižnji savjesti. Prijelomna točka postaje njegova majka Leman. Kerim odgovor na svoje najveće pitanje pronađe u Vuralu… Kerim se sada našao oči u oči s jednom sasvim novom činjenicom.

Epizoda 16/84 (23.01.2011.)
Meltem shvaća da odgovore na svoja pitanja neće uspjeti dobiti ni od koga drugoga pa riskira sve i suoči se s Fatmagul … Taj susret samo otvori Fatmaguline rane, a Kerim kreće u akciju kako bi uvjerio Meltem. Munir zahvaljujući Mukades saznaje za Meltemin posljednji potez pa se i on umiješa i uspije okrenuti situaciju u korist Jašarana. U taboru Jašarana traje hladni rat između Erdogana i Rešata Jašarana, a napetost je iz dana u dan sve veća i veća.

Epizoda 15/84 (20.01.2011.)
Munir ne želi izgubiti kontrolu nad situacijom pa se, nesvjestan para očiju koje ga prate, nalazi s Mukades i Rahmijem. Dok se kroz vrata koja je taj sastanak odškrinuo širi trag istine, Fatmagul se nađe pred iznenadnim posjetiteljem.

Epizoda 14/84 (19.01.2011.)
S jedne strane Mustafini odlučni koraci na putu osvete, a s druge strane Fatmagulina mržnja natjeraju Kerima da započne pripreme za što skoriji odlazak u inozemstvo. Rešat Jašaran proživi šok i stjeran je u kut kad Erdogan sazna za njegovu zabranjenu vezu. Erdoganov je bijes iz minute u minutu sve veći.

Epizoda 13/84 (18.01.2011.)
Vural pak iz dana u dan sve više trpi pod teretom svega što je doživio i priuštio drugima pa za sebe pronađe novi izlaz … Babica je i dalje u potrazi za istinom i odlučna je u namjeri da ne odustane od svoje borbe. Kerim sazna pravi razlog koji je Babicu doveo u Istanbul pa se još jedanput suoči s velikim sramom.

Epizoda 12/84 (17.01.2011.)
Kerim sazna da i Babica dolazi u Istanbul pa kreće u potragu za kućom u koju će se smjestiti Fatmagul i njezina obitelj. No kada Kerim obavi i tu dužnost, Mukades shvati da će pobjeći i odlučna je spriječiti ga u toj namjeri. Mustafa na putu osvete kreće prema Istanbulu i stječe neželjenog suputnika. Asu, koja putuje istim autobusom, primijeti Mustafinu melankoliju.

Epizoda 11/84 (16.01.2011.)
U selu se glasine o onome što je Kerim priuštio Fatmagul šire pa Babica postaje metom bijesa mještana. Prijateljstva koja je godinama predano gradila sada su se pretvorila u neprijateljstva, a Babica je zbog Kerima otuđena od sela.

Epizoda 10/84 (13.01.2011.)
Dok Kerim proživljava velik sukob s Fatmagul, koja ga napada kao da na njemu želi osvetiti svu bol koja joj je nanesena, Mustafa od Munira sazna istinu koju nije želio čuti. Rešat Jašaran je s druge strane stjeran u škripac zbog vijesti koja je izišla u mjesnim novinama.

Epizoda 9/84 (12.01.2011.)
Kerim svoju sve jaču grižnju savjesti pokušava olakšati dijeleći je sa sudionicima tog događaja. Jedne se večeri suoči sa Selimom, Erdoganom i Vuralom pa se spomene i činjenica koje se Kerim nije mogao sjetiti.Kada u posve neočekivanom trenutku na vidjelo iziđu stvari koje su se pokušavale zataškati, Jašarani se nađu u dvostrukom škripcu. U Fatmagul se bespomoćnost miješa s bijesom i ona je spremna riskirati sve…

Epizoda 8/84 (11.01.2011.)
Fatmagul se pokori i uda se za Kerima. Poslije vjenčanja obavit će se posljednji dogovori koji će utjecati na Fatmagulin uništeni život… Kad se Kerim oženi s Fatmagul, u čijim očima svaki put kad je pogleda vidi mržnju i bol, Jašarani mogu odahnuti. Munirov posljednji potez kojim će u potpunosti zaštititi ime Jašarana jest pobrinuti se da Fatmagul i Kerim zauvijek napuste selo.

Epizoda 7/84 (10.01.2011.)
Dok Jašarani nastavljaju igrati igre kako bi zataškali događaj koji je potresao cijelo selo prije negoli netko spomene njihovo ime, napetost između Rešata i Rifata Jašarana probija kroz prvu pukotinu.Kerima izjeda kajanje i ne zna što učiniti. Fatmagul je pak odlučna da neće prihvatiti budućnost koju joj spremaju. No kada joj Mustafa sasvim okrene leđa, Fatmagulin otpor polako počinje slabjeti.

Epizoda 6/84 (09.01.2011.)
Fatmagul misli da više nema razloga za život pa ga želi okončati. Fatmagulin bijes i bespomoćnost nakon što joj je uništio život ponovno natjeraju Kerima da se suoči s težinom svoga grijeha.Mustafa je bacio u vatru svoje snove i budućnost, a njegov se gnjev povećava. Nastavlja se zaklinjati u osvetu. Munir i Mukades u kratkom roku tu situaciju okrenu u svoju korist kako bi svoj plan počeli provoditi u djelo.

Epizoda 5/84 (06.01.2011.)
Odvjetnik Munir ne želi da događaji izmaknu kontroli pa se obrati Kerimu. Dok obitelj Jašaran traži načine da se slučaj zatvori bez upletanja njihova imena, Mukades koristi dokaz koji drži u rukama i sklapa ugovor kojim će u ime spašavanja vlastite budućnosti žrtvovati Fatmagulinu.

Epizoda 4/84 (05.01.2011.)
Na Fatmagulin život pale su crne sjene četvorice, no ona se s Mustafinim dolaskom ponada…Babica je saznala da je Kerim jedan od zlikovaca koji su naudili nepoznatoj ranjenoj mladoj djevojci kojoj pomaže. U Babici se razočaranje miješa s bijesom i ona je odlučna Kerima predati policiji.Mustafa kreće u akciju kako bi vlastitim rukama kaznio osobu koja je silovala Fatmagul. Sredinu uzbune govorkanja da su napadači uhvaćeni.

Epizoda 3/84 (04.01.2011.)
Fatmagul ne može govoriti zbog šoka od svega što je proživjela pa ne može dati iskaz. Policija pokušava prikupiti podatke o Fatmagulinu identitetu, a najveći im strah ulijeva Babica. Policija prati tragove koji ih odvedu sve do farme Jašaranovih. Erdogan sazna da se provodi istraga pa okupi sve sudionike. Erdogan i Selim potaknuti strahom da će biti uhvaćeni kreću u akciju. Jedini način da se spase vide u Selimovu ujaku Muniru. Najveći dokaz katastrofe koja je zadesila Fatmagul skriven je kod njezine šogorice Mukades. Mukades je odlučna da tu priliku koja joj je pružena iskoristi na najbolji mogući način.

Epizoda 2/84 (03.01.2011.)
Babica pronađe slomljenu Fatmagul koja je proživjela silovanje i odmah je odvodi u bolnicu. Fatmagul doživljava veliku traumu zbog strašne katastrofe koja ju je zadesila. Selim, Erdogan i Vural polako postaju svjesni divljaštva koje su počinili. Kerim se pak previja u boli uzrokovanoj kajanjem koje je sve jače i jače. Mukades ne može nikako doći do Fatmagul pa šalje Rahmija u selo da je pronađe, no Rahmijev trud nema nikakvog rezultata. Vijest o Fatmagulinu nestanku zahvaljujući Mukades dolazi do Mustafe koji je krenuo u ribolov.

Epizoda 1/84 (02.01.2011.)
Fatmagul živi sa starijim bratom Rahmijem i šogoricom Mukades u selu na obali na kojoj se nižu zaljevi, sve jedan ljepši od drugoga. Najveća životna nada Fatmagul, koja živi pod stalnim pritiscima svoje šogorice, njezina je ljubav iz djetinjstva, zaručnik Mustafa. Vjenčat će se čim Mustafa završi njihovu kuću koju gradi vlastitim rukama. Kerim pak živi na rubu istog sela s Babicom koja se za njega brine od djetinjstva i za život zarađuje radom u željezariji. Selim, Erdogan i Vural žive u Istanbulu, ali dolaze u selo na nekoliko dana na proslavu Selimovih zaruka koja će se tu održati. Tako i Kerim ponovno susreće svoje prijatelje iz djetinjstva. Zahvaljujući tomu za četvoricu starih prijatelja počinju živahni dani u selu. Za Rešata Jašarana, čija je obitelj najutjecajnija u selu, zaruke sina Selima pružaju veliku priliku da njegova tasta zastupnika nagovori da podupre njegove planove vezane uz vrijedne građevinske parcele u selu. No u tome je Rešatu Jašaranu najveća zapreka Babica. Usto, prije zaruka na vidjelo iziđu sukobi među članovima obitelji Jašaran i napetost koju pokušavaju prikriti. Nekoliko dana prije zaruka Selim, Erdogan i Vural u svakoj se prilici pokušavaju zabaviti, a u tome im se pridruži i Kerim. Fatmagul se slučajno nađe na putu četvorici prijatelja i tada plane prva iskra plamena koji će joj promijeniti cijeli život.

Program mog televizora