Strasti Orijenta


Članak o seriji

Strasti Orijenta

Na rasporedu: Nova TV, od ponedjeljka do petka u 20:00 sati

Epizoda 140/140 (14.03.2011./23.08.2012.)
Zadnji nastavak počinje velikim iznenađenjem, Mademoiselleinom izjavom “Više vam ne mogu tajiti”, kojom se sprema sve priznati, nakon čega se radnja vraća jedan dan unatrag. Bihter i Behlul planiraju se potajno sastati dan prije vjenčanja. Behlul je zove i govori joj da dođe u šumu, Bihter u tajnosti odlazi na dogovoreno mjesto. U isto vrijeme mademoiselle, koju je Nihal izbacila iz kuće, dolazi posjetiti Bešira kojemu se stanje pogoršalo. Potajno mu odlazi u posjet te u trenutku kada Bihter odlazi u šumu, mademoiselle ulazi putem koji iz šume vodi na ulicu. Izašavši iz taksija, ugleda Behlulov auto. Od posluge je doznala da Behlul posljednje tjedne prije vjenčanja provodi na svojoj novoj jahti te je jako iznenađuje njegov auto parkiran pred stražnjim ulazom. Nakon nekoliko trenutaka ugleda Behlula i Bihter. Taj trenutak predstavlja odlučujući preokret u njihovim životima.

Epizoda 139/140 (13.03.2011./23.08.2012.)
Mademoiselle više ne može mirno promatrati razvoj situacije te se na kraju odlučuje suočiti s Adnanom. Još jedan događaj potresa Nihalinu i Behlulovu vezu čime Bihterina već izgubljena nada ponovno oživljava. Ali njezina sreća nije dugoga vijeka. Dok s jedne strane pokušava spojiti kraj s krajem, Adnan uviđa da i dalje sa strahom traga za tragovima zabranjene ljubavi. Mademoiselle je strašno povrijeđena jer ju je Nihal udaljila od kuće. Adnan će odgovore na pitanja koja ga progone ponovno potražiti kod mademoiselle. Bihter i dalje ne gubi nadu da će Behlul odustati od ženidbe s Nihal te dolazi Behlulu s novim prijedlogom. Firdevs razmišlja na dvije strane; s jedne strane razmišlja o Bihter koja očajava te strahuje da će si uništiti život krivim odlukama, s druge strane prisiljena se brinuti se za vlastitu budućnost. Dok u domu Zijagilovih raste uzbuđenje zbog vjenčanja, Bihter se suočava sa strahovitom istinom da se bliži trenutak kada će izgubiti Behlula.

Epizoda 138/140 (12.03.2011./22.08.2012.)
Kako vrijeme prolazi, tako Bihter i Behlul padaju sve dublje u zatvoreni krug opasnosti. Behlul otkriva da je mademoiselle nadomak sefa. Izlaže se svim mogućim opasnostima ne bi li se dokopao dokaza koje posjeduje mademoiselle. Dok Behlul nastavlja svoj lov na dokaze o zabranjenoj ljubavi, Adnan doznaje istinu o Katji koju mu nisu rekli. Firdevs misli da je izgubila Četina Ozdera te pod tim izgovorom odlazi vidjeti Bihter. Obračun kćeri i majke završit će novom svađom. Budući da se bliži dan vjenčanja, Bihter sve teže kontrolira nagomilani bijes te poduzima sve što je u njezinoj moći ne bi li odgovorila Behlula od braka. Behlul se pak trudi držati podalje od Bihter ne bi li umanjio grižnju savjesti koja ga proganja iz dana u dan. Mademoiselle ne želi da Nihal bude dio njegove prljave igre te se napokon suočava s Behlulom. Potresena je Behlulovim priznanjem. Adnanove su sumnje sve veće.

Epizoda 137/140 (11.03.2011./21.08.2012.)
Behlulov rođendan ne počinje lijepo, ali iznenađenje koje mu je priredila Nihal potpuno mijenja ugođaj zabave. Bihter uspijeva u svojoj igri i nagovara ga na susret. Behlul se jako naljuti na Bihter. Za vrijeme rođendanske zabave Adnan odlazi na tajni susret sa Saitom te je pod snažnim dojmom onoga što doznaje. Istina koju Firdevs krije od Četina Ozdera izlazi na vidjelo pri susretu s Pejker. Od straha da ne izgubi Četina Ozdera, Firdevs priprema odgovor na njegovu prosidbu. Bihter i Adnan prije odlaze s tuluma, ali za Nihal i Behlula zabava i dalje traje. Večer koja je za njega ružno počela potpuno mijenja ugođaj Nihalinim iznenađenjem. Behlula proganja grižnja savjesti i osjećaj krivnje te prvi put izjavljuje Nihal svoje osjećaje. Bešir koji jedino želi da Nihal bude sretna donosi konačnu odluku o skrivenim dokazima.

Epizoda 136/140 (10.03.2011./20.08.2012.)
Bihter doznaje da Nihal želi prirediti iznenađenje za Behlulov rođendan te ponovno pokušava zadobiti njezino povjerenje. Firdevs strahuje da će Bihter i Behlul obnoviti romansu te pokušava svoje sumnje prenijeti na Nihal. Ona svoje sumnje iznosi Behlulu, ali se povlači nakon Behlulove oštre reakcije. Usprkos tomu što je Bihter svjesna svih posljedica, Firdevs uviđa da ona neće odustati od Behlula, ali je ostavlja da se prepusti sudbini. Behlul se sve više približava Nihal i žali što je pokleknuo pred Bihter. Bihter ponovno biva razočarana uvidjevši da se Behlul sve više udaljava od nje te se ponovno prepušta Adnanu. U Zijagilovoj vili ubrzano teku pripreme za vjenčanje. Što je vjenčanje bliže, to je mademoiselle teže podnosi šutnju. Čim skupi sve dokaze o zabranjenoj ljubavi, svoje će sumnje objelodaniti pred svima. Pejker zadnji put upozorava Behlula na nevolje koje bi ga mogle pogoditi.

Epizoda 135/140 (09.03.2011./17.08.2012.)
Adnan samo što nije pokrenuo tužbu protiv Hilmija Onala za nanesenu štetu, a Behlul strahuje da će Hilmi na suđenju iznijeti dokaze o svojim tvrdnjama. No ne strahuju samo Bihter i Behul od svojih mračnih tajni, strahuje i Firdevs. Behlul odlazi k Pejker ne bi li došao do informacija, no njezina oštra reakcija tjera ga da se povuče.

Epizoda 134/140 (08.03.2011./16.08.2012.)
Bihter ne odustaje od Behlula te povlači zadnje poteze, no zbog neopreznosti opet pada u središte pozornosti. Obitelj Zijagil slavi Nesrinino vjenčanje ne znajući da na drugome dijelu grada padaju novi dogovori. Bihter ulazi u trag Beširovoj tajni. Behlul uvjerava Bešira da se drži obećanja koje mu je dao, Bihter ga ucjenjuje s Nihal.

Epizoda 133/140 (07.03.2011./15.08.2012.)
Firdevsin je trud urodio plodom. Nihal povjeruje da je Behlul vara te odlučuje prekinuti vezu. Behlul pokušava doznati tko mu je priredio tu zamku, no istovremeno pokušava objasniti situaciju Nihal i Adnanu. Za to vrijeme Bihter iskorištava priliku te pokušava uvjeriti Adnana kako je nemoguće da se Nihal i Behlul nakon ovoga ponovno pomire. U Adnanu se iznova javljaju tragovi sumnje u Behlula. Ali Firdevsina pobjeda nije dugoga vijeka. Behlul uspijeva uvjeriti Nihal u svoju nedužnost. Osim Bulenta, i Nihal je u potpunosti izgubila povjerenje u Bihter te oni zajedno kreću u borbu protiv Bihter, na što Adnan burno reagira.

Epizoda 132/140 (06.03.2011./14.08.2012.)
Firdevs smišlja novi plan kako rastaviti Behlula i Nihal. Behlul, ne znajući što mu sprema, upada u njezinu zamku. Bešir se sprema na put s kojega nema povratka, ali prije odlaska svoje tajne ostavlja na sigurnome mjestu. Adnan misli da mu je Hilmi Onal jedina prijetnja u životu te poduzima potrebne mjere, ali ne shvaća da je prava opasnost zapravo u njegovoj neposrednoj blizini. Bulent doznaje da Bihterini i Firdevsini planovi za njegovu budućnost uopće nisu dobronamjerni. Nestaje radost te mu odjednom postaje jasna prava istina. Odlučuje da će istinu zadržati za sebe još neko vrijeme da ne izazove još veću napetost u kući. Dok su Behlul i Nihal zauzeti pripremom oko vjenčanja, Firdevs kuje planove kako ga spriječiti.

Epizoda 131/140 (05.03.2011./13.08.2012.)
Firdevs prvi put vidi Bihter u tako očajnom stanju da odlučuje spriječiti brak između Behlula i Nihal. No igru će završiti baš kao što ju je i počela. Bihter ohrabrena majčinim postupcima ponovno kreće u akciju. Međutim, Adnan doznaje za Bihterin pobačaj i to saznanje prouzrokuje nepopravljivu štetu u njihovu odnosu. Behlula razmirice između Adnana i Bihter još više zbližavaju s Nihal. No Firdevs se još od prvoga trena drži obećanja koje je dala Bihter te laganim koracima počinje utjecati na Nihal. Mademoiselle i Arsen još su u nedoumici kad je riječ o braku Nihal i Behlula. Arsen, ne znajući za Firdevsine planove, pokušava sve kako bi odgodila vjenčanje.

Epizoda 130/140 (04.03.2011./10.08.2012.)
Sve Bihterine nade nestaju shvativši da je veza između Behlula i Nihal iz dana u dan sve očitija. Bihter ne vidi izlaz te se iznova okreće majci. Svaka Nihalina riječ u Bihterinu srcu razbuktava vatru. Izgubljeni ponos pokušava vratiti osvećujući se Behlulu i Nihal. Behlul se i dalje drži podalje od Bihter. Nihalina nevina ljubav jedini je spas Behlulu koji želi raščistiti sa svojom prošlosti. Napetost sve više raste, tim više što Bihter izbacuje Džemile iz kuće, što dovodi do velike svađe između Behlula i Bihter. Da bi zadala Behlulu još veće brige, Bihter poziva Bešira da se vrati u vilu. Napeta atmosfera u vili na tren nestaje viješću koju Firdevs donosi s putovanja.

Epizoda 129/140 (03.03.2011./09.08.2012.)
Bihter se vraća u vilu te zadaje Nihal u neočekivanome trenutku udarac koji će je uništiti. Vijest da je Bihter trudna potpuno preokreće smjer razvoja događaja. Bihter nestaje, jedino Adnan zna gdje se nalazi. Bihter više ne želi igrati Firdevsine igre te odlučuje napustiti igru i krenuti dalje sama svojim putem. Usprkos tomu Adnan je i dalje siguran u svoju ljubav prema Bihter. Belul pak vjeruje da mu se Bihter osvećuje za strica i za Nihal. Smatra da je Bihterin potez put prema novim grijesima. Bihterin izazov udaljava Behlula od zabranjene ljubavi te smatra da je njezin povratak kući zapravo objava rata. Osima Adnana, od Bihterina skrivenog bijesa mora zaštiti i Nihal čija nevina ljubav sve više pronalazi mjesto u Behlolovu srcu.

Epizoda 128/140 (02.03.2011./08.08.2012.)
Bihter shvaća da se više ne može odupirati i da je vrijeme donošenja odluke. Adnan se suočava s udaljenošću između sebe i Bihter te odlučuje da ovoga puta više neće primiti Bihterinu ruku pomirenja. Bihter iz dana u dan sve više očajava te se odlučuje vratiti kući, što iznova zadaje brige Behlulu. Mademoiselle poduzima sve mjere kako bi objelodanila istinu. I u Arsen sve više raste sumnja. Bešir i dalje šuti kako ne bi doveo Nihal u opasnost. Bihter i Behlul se ponovno nenadano susreću te se osvećuju jedno drugomu za proživljenu bol.

Epizoda 127/140 (01.03.2011./07.08.2012.)
Behlul pokušava zaliječiti rane koje mu je nanijela njegova zabranjena ljubav s Bihter, utjehu traži u Nihalinoj nevinoj ljubavi. Bihter to uočava te novom odlukom izlazi pred Adnana. Shvaća da je joj dijete koje nosi jedino što joj ostaje od Behlula te od njega ne želi odustati. Adnan smatra da je došao kraj braku s Bihter, ali od nje očekuje da napravi prvi korak. Za vrijeme Bihterina izbivanja iz kuće, Nihal preuzima ulogu gazdarice i donosi važne odluke. Jedna od tih odluka jest da ne dopušta mademoiselle da napusti kuću. Mademoiselle se teško nosi sa sumnjama koje joj ne daju mira, želi iznijeti istinu na vidjelo, ali joj za to treba Beširova pomoć. S druge strane, Firdevs shvaća da se Bihterin brak potpuno raspada, uzima stvar u svoje ruke i okreće se Četinu Ozderu. Bihter obuzima sve veća samoća.

Epizoda 126/140 (28.02.2011./06.08.2012.)
Bihter u potpunosti poludi nakon što joj Behlul kaže da se ponaša kao prava Firdevsina kći te uzvraća udarac Behlulu. Obračun će udaljiti ljubavnike jedno od drugoga, a Bihter će se za to osvećivati majci. Mademoiselle će prvi put o svojim sumnjama u vezi s Behlulom i Bihter razgovarati s Arsen. Nakon što je tajna izrečena, više ništa neće biti kao prije. Bihterin će odlazak uzdrmati cijelu kuću, pa čak i poslugu. Dok posluzi uopće ne smeta što je Bihter otišla, Firdevs je svjesna da je time ugrožen njezin položaj u kući. Behlul spas od zabranjene ljubavi traži u Nihalinu naručju.

Epizoda 125/140 (27.02.2011./03.08.2012.)
Bihter se zadnjim snagama bori kako bi zadržala Behlula, ali je očekuje veliko razočaranje. Behlul ostaje u čudu nakon što doznaje da je Bihter trudna. U neočekivanom se trenutku suočava s Adnanom te spas ponovno pronalazi u Nihal. Nihal uviđa da ponovni susret Adnana i Bihter nije blizak u onoj mjeri u kojoj je to očekivala. Napetost i muk između njih još je veći. Nihal je otpuštena iz bolnice, a Bihter se nakratko vraća kući ne bi li uhvatila priliku da razgovara s Behlulom. Firdevs shvaća da se Bihter neće vratiti na staro te se odluči umiješati u situaciju. Behlul je ponovno pod pritiskom doznavši da Bihter želi zadržati dijete. Nihal sluša Firdevsine prijedloge te za većinu stvari koje je proživjela okrivljava mademoiselle. I dok je mademoiselle potpuno shrvana zbog Nihalinih optužbi, Firdevs ponovno slavi dobivenu pobjedu.

Epizoda 124/140 (26.02.2011./02.08.2012.)
Nihal doživljava nesreću, čime raste napetost i nemir u vili. Nakon što Bihter napušta vilu, Nihat otkriva kakvu igru igra Hilmi i time mijenja tijek razvoja situacije. Bihter preko majke doznaje što se događa, osjeća olakšanje, ali i dalje ustraje u tome da se ne vrati natrag Adnanu. Behlul osjeća grižnju savjesti i usprkos svim Nihalinim uvjeravanjima shvaća da više ne može ostati u vili. Nihal od straha da ne izgubi Behlula svu krivnju svaljuje na oca. Dok Bihter kuje planove o novom životu s Behlulom, Behlul se bori s pitanjem ostati ili otići te na kraju donosi konačnu odluku. Nihalina nesreća te napetost i nemir u kući ponovno dovode Behlula do bezizlazne situacije. Bešir doznaje za nesreću te istražuje ima li ona veze s Behlulom. Firdevs osjeća da Bihter kuje planove te poduzima sve kako bi natjerala kćer da se vrati kući. Adnan je jako nesretan i žali zbog svega te zaboravlja u potpunosti sve sumnje.

Epizoda 123/140 (25.02.2011./01.08.2012.)
Behlul i Bihter sve više strahuju zbog Adnanova hladnog i sumnjičavog ponašanja. Adnan se trudi ne pokazati Bihter i Behlulu sumnju koja ga izjeda. Ali Adnanove brige i udaljenost od Bihter nisu promakle Nihal. I Bihter i Behlul svjesni su Adnanove zabrinutosti te se sa strahom nadaju da će to izbjeći. Bihter se nada da će vijest da je Pejker rodila odvući pozornost svih od aktualnih briga, no ubrzo od Adnana doznaje da je Hilmi Onal budnim okom nadgleda i da je u velikoj opasnosti. Adnan pokušava ponovno spojiti djeliće sjećanja čime se njegova sumnja još više produbljuje te je na kraju prisiljen razgovarati s Bihter o svojim brigama. Bihter je vrlo pogođena Adnanovom izjavom te se on zbog toga loše osjeća.

Epizoda 122/140 (24.02.2011./31.07.2012.)
Behlul i Bihter sve više strahuju zbog Adnanova hladnog i sumnjičavog ponašanja. Adnan se trudi ne pokazati Bihter i Behlulu sumnju koja ga izjeda. Ali Adnanove brige i udaljenost od Bihter nisu promakle Nihal. I Bihter i Behlul svjesni su Adnanove zabrinutosti te se sa strahom nadaju da će to izbjeći. Bihter se nada da će vijest da je Pejker rodila odvući pozornost svih od aktualnih briga, no ubrzo od Adnana doznaje da je Hilmi Onal budnim okom nadgleda i da je u velikoj opasnosti. Adnan pokušava ponovno spojiti djeliće sjećanja čime se njegova sumnja još više produbljuje te je na kraju prisiljen razgovarati s Bihter o svojim brigama. Bihter je vrlo pogođena Adnanovom izjavom te se on zbog toga loše osjeća.

Epizoda 121/140 (23.02.2011./30.07.2012.)
Usprkos svim opasnostima koje vrebaju, Behlul i Bihter sada su sigurni da će se voljeti do kraja te se još jedanput prepuštaju ljubavnim strastima. Adnan se potpuno razbjesni na tvrdnje Hilmija Onala o vezi između Behlula i Bihter. Nakon prvotnoga šoka, razmišlja u bijesu što će učiniti te se pokušava oduprijeti sumnjama. Nihal je i dalje zabrinuta zbog Bihterina ponašanja kojemu ne vidi uzroka, a i Behlul je sve više svjestan zategnutih odnosa između Nihal i Bihter. Adnan se odlučuje obračunati se s Hilmijem Onalom te odlučuje dokrajčiti njegov posao. Hilmi nastavlja s opasnim potezima i ne shvaća što je Adnan naumio. Adnan je odlučan razriješiti zagonetku. Nihalini se snovi potpuno ruše shvativši da joj Behlul ne uzvraća osjećaje, no pokušava samu sebe uvjeriti u suprotno. Pejker obavještava Bihter o onome što je Adnan doznao, ne znajući da je razgovor čula i Katja.

Epizoda 120/140 (22.02.2011./27.07.2012.)
Bihter sve više pati zbog Nihaline i Behlulove veze. Nihal i Behlul izlaze s prijateljima kako bi proslavili zaruke. Dok Nihal uživa u svojim trenucima sreće, Bihterin bijes sve više raste. Adnan misli da je Bihterino loše raspoloženje posljedica razmirica s Pejker te pokušava izvući iz Bihter koji je razlog neugodne situacije nastale između sestara. Nihal i Behlul završavaju večer izmjenjujući nježnosti, što potpuno slama Bihte. Strast i čežnja tjeraju Bihter i Behlula da riskiraju sve unatoč velikoj opasnosti. Oboje shrvani shvaćaju da neće moći pobjeći od svoje ljubavi. Bihter traži od Behlula da se drži podalje od Nihal koliko god je to moguće. Ne vidjevši drugog izlaza, Behlul sve prepušta slučaju.

Epizoda 119/140 (21.02.2011./26.07.2012.)
Situacije u kojoj se nalaze Bihter i Behlul postaje sve opasnija, ali oni usprkos tomu ne mogu stajati daleko jedan od drugoga. Behlulova odluka da zaprosi Nihal ostavlja sve u velikom čudu. Iako zaprepašteni, svi se raduju, osim Bihter koja prolazi teške trenutke te doznaje da je Behlul uspio ušutkati Bešira pod cijenu vlastitoga života. Večer koja je počela u radosti i veselju obitelji Zijagil završit će se velikim preokretom. Bihter pokušava pritajiti bijes koji osjeća prema Behlulu nanoseći mu bol. Behlul osjeća pritisak sa svih strana, na zabavi na koju su pozvani doznaje da Hilmi Onal zna sve o zabranjenoj ljubavi između njega i Bihter, što dovodi Behlula do potpunoga ludila i on gubi kontrolu. Zbog cijele situacije, obitelj Zijagil prisiljena je napustiti večeru. Jedino Behlul i Bihter znaju što to Hilmi želi objaviti Adnanu. I Pejker polako počinje vjerovati u ono što već odavno sumnja.

Epizoda 118/140 (20.02.2011./25.07.2012.)
Bihter i Behlul strahuju doznavši da Bešir zna sve o njihovoj zabranjenoj vezi. Behlula je takvo saznanje u potpunosti dotuklo. Prisiljen je suočiti se s Beširom te je još više stjeran u kut. Bihter vrši pritisak na Behlula ne bi li ga natjerala da ušutka Bešira. Uz to, Hilmi Onal otkriva sve o Behlulovu tajnom skrovištu te skuplja dokaze kojima će poraziti Zijagilove. Nihal sve više kopni u tuzi jer ne dobiva Behlulovu pozornost u onoj mjeri u kojoj je to očekivala. Behlul svim silama pokušava uvjeriti Bešira da nikomu ne govori o onome što zna. Bihter u velikom strahu promatra ishod situacije te svu svoju ljutnju usmjerava na Behlula, čime napetost između njih dvoje sve više raste.

Epizoda 117/140 (19.02.2011./24.07.2012.)
Bihter ponovno pogađa Behlula u njegovu najslabiju točku. Behlul dolazi s Nihal na bal, čime se okreće nova stranica u odnosu između Behlula i Bihter. Bihter teško kontrolira svoje osjećaje jer je duboko povrijeđena Behlulovim odlukama. Kako se Behlul približava Nihal, tako se i Bihter ponovno odlučuje okrenuti Adnanu. Pokušava prevladati udaljenost koja je nastala između nje i Adnana. Nihal je i dalje nesretna unatoč pozitivnim pomacima u odnosu s Behlulom te je svjesna toga da Behlul nije u nju zaljubljen. Odlučuje da će sve dok ne bude sigurna u Behlulovu ljubav puno opreznije donositi odluke. Mademoiselle napokon ulazi u trag svom ocu kojega traži već godinama. Dok Nihal odlazi zajedno s mademoiselle u Pariz ne bi li joj pružila potporu, obitelj Zijagil odlazi na putovanje u New York.

Epizoda 116/140 (18.02.2011./23.07.2012.)
Velika napetost između Behlula i Bihter dovest će do njihova obračuna. Behlul pod utjecajem mademoiselle odlučuje napraviti veliki korak kad je riječ o Nihal. Dolazi na imanje zbog Nihal, zbog čega je ona iznimno sretna sve do trenutka kada čuje razgovor između mademoiselle i Behlula. Odjednom joj se ruše svi snovi , ali odlučuje da to ni s kim neće podijeliti. Nesretna Bihter prati razvoj situacije te shvaća da se više ništa ne može promijeniti i vratiti na staro. Behlul ozbiljno upozorava Bihter da ne smije povrijediti Nihal. Bihter je povrijeđena Behlulovim ponašanjem te u njoj sve više rastu ljutnja i bijes. Bihter se zbog Behlulova odnosa s Nihal osvećuje ogrlicom koju joj je Behlul darovao.

Epizoda 115/140 (20.07.2012.)
Behlul razgovara s Nihal, kako joj ne bi davao lažnu nadu, no ona drukčije shvaća ono što je rekao i uvjeri se da joj je Behlul htio reći da je voli. Behlul pokušava raščistiti sam sa sobom i razmišlja na koji način da udalji Nihal od sebe. Mržnja Hilmija Onala prema Zijagilovima ne jenjava. Kako bi nanio štetu obitelji, u sve novine daje vijest da su Behlul i Nihal u vezi. Ta vijest prilično uznemirava gospodina Adnana. Bihter je sve više bijesna zbog bezizlazne situacije u kojoj se nalazi. Teško kontrolira svoju ljutnju te se razgovor koji vodi s Nihal pretvara u veliku svađu. Nihal je sve više razočarana jer joj Behlul i dalje ne pokazuje svoje osjećaje. Bihter i Behlul su pod velikim pritiskom te tražeći izlaz iz teške situacije, počinju sve više nanositi bol jedno drugomu.

Epizoda 114/140 (19.07.2012.)
Behlul je zbog strica, Nihaline neiskvarene ljubavi i Bihter stjeran u kut. Adnan želi biti siguran u Behlulove osjećaje prema Nihal te mu se na kraju suprotstavlja. Behlul je prisiljen pokoriti se Firdevsinim igrama te pod prisilom govori stricu da voli Nihal. Jedino što Adnan želi jest Nihalina sreća. Jasno mu daje do znanja da će ga, u slučaju da povrijedi Nihal, u potpunosti izbaciti iz njegove obitelji. Firdevs je zadovoljna situacijom jer sve ide po planu. Razgovor kojemu je svjedočila prvo prenosi Nihal, a zatim svim ostalima. Behlul se prvi put sukobljava licem u lice s Firdevs te joj daje do znanja da će je njezini planovi skupo stajati. Za Behlula i Bihter počinje vrlo teško razdoblje. Dvoje ljubavnika gubeći kontrolu, upuštaju se u veliku opasnost. Bihter posljednjim nadama pokušava spasiti situaciju. Razgovara s Nihal ne bi li je uvjerila da odustane od nakana, što će na Nihal utjecati više nego što je očekivala.

Epizoda 113/140 (18.07.2012.)
Firdevs napada Behlula zbog Nihal, njemu je sve teže pronaći izlaz iz situacije. Odlučuje razgovarati s Adnanom o Nihal. Bešir doznaje da je Nihal zaljubljena u Behlula te više nema hrabrosti iznijeti istinu na vidjelo. Kako ne bi povrijedio Nihal, bez objašnjenja napušta vilu. Behlul shvaća da je zbog Nihal stjeran u kut, ali ne zna kako uzeti stvar u svoje ruke i vratiti ih na staro. Na kraju odlučuje da je jedini izlaz iskreno priopćiti Nihal svoje prave osjećaje. Ali istina ostane izrečena napola. Firdevs shvaća da će Behlul tim potezom preokrenuti sve njezine planove i dovesti ih u opasnost te kreće u novi napad. Razgovor između Behlula i Firdevs ne ostavlja Behlulu previše izbora.

Epizoda 111-112/140 (17.07.2012.)
Behlul i Bihter, znajući da Adnana neće biti kod kuće, odlaze u svoje tajno ljubavno gnijezdo. Bešir je još jedanput svjedok zabranjenoj noćnoj avanturi. Ovoga puta odlučuje reći Adnanu istinu do najsitnijih detalja, za koje ima i dokaze. Nihal polako počinje odavati drugima osjećaje koje gaji za Behlul. Mademoiselle je jedina koja se protivi Nihalinim osjećajima. Međutim, Nihal daje do znanja mademoiselle da se može posvađati s njom zbog Behlula. Mademoiselle, svjesna Nihalinih reakcija, ipak još jedanput odlučuje porazgovarati s Nihal te joj daje svoje mišljenje o Behlulu. Ali za Nihal postoji samo jedna istina, a to je da voli Behlula. Bešir pred Adnanom nema hrabrosti predati dokaze te snimljene fotografija šalje poštom u tvrtku.

Epizoda 109-110/140 (16.07.2012.)
Bihter i Behlul se sastaju u svom tajnom skrovištu. Te ih večeri, pune strasti, čeka velika opasnost. Nihal, uvjerena da je i Behlul u nju zaljubljen, skupi hrabrost i izjavljuje ljubav Behlulu. Behlul shvaća da je u sve težoj situaciji kojoj nema izlaza. Dok Firdevs ustraje u svojim planovima za Behlula i Nihal, Bihter zabrinjava to što zna da će njezina majka ostvariti ono što je naumila. Behlul napokon ozbiljno počinje shvaćati ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi. Zbog Nihal osjeća se uhvaćenim i stjeranim u kut sa svih strana. Na kraju izlaz ponovno vidi u Bihter te od nje traži pomoć ne bi li se riješio nastali nesporazum. Bihter shvaća da cijela situacija izmiče kontroli. Dok se Behlul i Bihter pokušavaju spasiti od planova koje kuje gospođa Firdevs, Bešir kreće na put bez povratka kako bi Nihal i Adnanu otkrio sve laži koje ih okružuju.

Epizoda 107-108/140 (13.07.212.)
Bihter i Behlul se jako uznemire uvidjevši kako je Ziyagil slušao njihov razgovor. Ziyagil tumači romantične rečenice koje je čuo kao dokaz Behlulove ljubavi spram Nihal.Kako bi se spasila tijekom razgovora u spavaćoj sobi, Bihter Ziyagilu kaže kako je razgovor koji je čuo bio o Nihal. Ziyagil je sada jako zbunjen.Bihter i Behlul žustro razgovaraju. Behlul se zabrine. Bihter misli da će se ostvariti veza između Nihala i Behlul. Behlul nakon razgovora izlazi iz sobe. Za vrijeme večere, Ziyagil prima poziv od Arsen. Gđa Arsen tijekom istrage sumnjive kompanije nailazi na ime Hilmija Onala. Sada imaju dovoljno oružja za uništenje poslovnog života Hilmija Onala. Nihat odlazi do Elif nakon stvari koje je čuo od Behlula. Raspituje se za njezin odnos sa svojim ocem. Tada se začuje kucanje na vratima. Gost je Hilmi Onal. Nihat je šokiran kad vidi oca. Prolaze vrlo napet trenutak. Nihat uviđa da je Behlul u pravu i razočaran odlazi iz kuće.Bihter i gđa Yoreoglu u jednom trenutku ostaju sami. Razlog su Nihal i Behlul. Bihter oštro reagira. Gđa Yoreoglu je jako sretna. Misli da će ljubav između Nihala i Behlul koju je poticala, završiti brakom. Bihter je ljutito napušta.Nihat sam pije alkohol na baru. Slučajno se tamo našao i Behlul. Behlul dolazi k Nihatu i razljuti ga svojim primjedbama. Izbija svađa.

Epizoda 105-106/140 (12.07.2012.)
Gđa Yoreoglu razgovara s g. Ziyagilom o Nihal i Behlulu. Cemile iza vrata sluša njihov razgovor. Nihal i Behlul ulaze u sobu, a njihov stav dokazuje kako je gđa Yoreoglu u pravu. Gđa Yoreoglu je sretna. Zbog njezinih riječi Ziyagil postaje još zabrinutiji.Cemile u kuhinji prepriča što je čula. Njezine riječi uznemire Bešira.Bihter je nemirna zbog tajnog razgovora svoje majke s g. Ziyagilom i majci postavlja pitanja kako bi pojasnila situaciju. Gđa Yoreoglu laže. Tvrdi da je sve učinila za Bihterovo dobro. Bihter se jako razljuti i izlazi iz kuće.Behlul naziva Elifinu prijateljicu i pokušava saznati nešto više o Elif. No vijesti o njoj ga potresu.Nihal s ocem odlazi na terapiju. Ziyagila užasno smeta činjenica da Nihal cijelim putem priča o Behlulu.

Epizoda 103-104/140 (11.07.2012.)
Bihter duboko razočarana odlazi iz kuće vidjevši Behluha u krevetu s drugom ženom. Behlul ide za Bihter. Bihter je strašno ljuta.G. Ziyagil prima poziv od odvjetnika, a odvjetnik ga informira da je g. Hilmi stajao iza incidenta koji se dogodio na sudu. G. Ziyagil je vrlo uznemiren.Elif je nemirna u odnosu s g. Hilmijem.Bihter i Behlul u autu počinju svađu. Behlul optužuje Bihter jer koristi ujaka za osvetu, dok Bihter Behlula optužuje za kukavičluk. Behlul moli za malo vremena. Bihter mu kaže da je sve svršeno i odlazi. Mademoiselle progovara o Nihal i Behlulu dok vježba u sobi s klavirom.

Epizoda 101-102/140 (10.07.2012.)
Bihter se zbog Behlulove neodlučnosti zbližava sa Ziyagilom. Ljubi suprugove usne u znak proslave godišnjice braka. Svi u vili, uključujući Behlula, nazoče tom događaju.Za večerom se održi mala proslava. Za stolom se vodi razgovor o događaju uz optužujuće riječi i poglede.Hilmi često naziva Elif. Nakon potajnog razgovora s Elif, Nihat postaje sumnjičav i izlazi na balkon. Otac i sin vode vrlo napet razgovor. Bihter i g. Ziyagil, ostavši sami, vode emotivan razgovor. Bihter se pribere uz izjave ljubavi gospodina Ziyagila. Ziyagil ostaje u radionici, kako bi se Bihter odmorila. Behlul vidi kako Ziyagil ulazi u radionicu i odlazi k Bihter. Počinju se svađati.

Epizoda 99-100/140 (09.07.2012.)
Nakon što je Bihter otišla reći istinu gospodinu Ziyagilu, doživjela je automobilsku nesreću. Behlül je, čuvši za nesreću preko mobitela, pozvao policiju. Mademoiselle prisjećanjem prošlosti pokušava povezati konce. Gospođa Arsen je po noći zaprimila poziv koji ju je obavijestio o nesreći. Gospodin Ziyagil je također zaprimio vijest i požurio u bolnicu. Behlül u očaju stiže u bolnicu, ali mu ne daju unutra. To ga jako rastuži.Elif nakon svega nazove gospodina Hilmija. Zatraži ga pomoć protiv obitelji Ziyagil. Gospođa Arsen dolazi u vilu poručiti svima što se dogodilo.

Epizoda 97-98/140 (06.07.2012.)
Nakon što je Bihter otišla reći istinu gospodinu Ziyagilu, doživjela je automobilsku nesreću. Behlül je, čuvši za nesreću preko mobitela, pozvao policiju. Mademoiselle prisjećanjem prošlosti pokušava povezati konce. Gospođa Arsen je po noći zaprimila poziv koji ju je obavijestio o nesreći. Gospodin Ziyagil je također zaprimio vijest i požurio u bolnicu. Behlül u očaju stiže u bolnicu, ali mu ne daju unutra.

Epizoda 95-96/140 (05.07.2012.)
Nihal pokuca na vrata. Bihter pretpostavi da je stigao Behlül, pa ih ode otvoriti. Začuje Nihalin glas i šokira se. Odmah nazove Behlüla.Gospodin Ziyagil nazove Mademoiselle i kaže joj da će ostati na farmi neko vrijeme. Kada Nihal ne može naći nikoga u kući, ode. Nazove Elif i optuži ju da je lažljivica. Nihal se ponovno vrati. Ovoga puta, ugleda Behlüla. Nihal ga zamoli da ju pusti unutra. Bihter pobjegne kroz stražnja vrata.

Epizoda 93-94/140 (04.07.2012.)
Kad Bihter ne može pronaći osobu koja je njezinu naušnicu donijela u sobu, pritišće i kori Katju i prijeti joj da će je upucati. Bihter, koja je čula tajni telefonski razgovor gđe Yoreoglu, na svoja pitanja dobiva odgovore pune laži. Jako se razljutila na majku bez opravdanog razloga. Odlazi u svoju sobu i bezrazložno viče na Nesrin koja je tamo čistila.

Epizoda 91-92/140 (03.07.2012.)
Adnan gubi kontrolu zbog Bihterinog hladnog stava. Bihter je šokirana zbog incidenta koji su imali. G. Ziyagli pun je žaljenja. Nakon incidenta, Adnan odlazi u radionicu. Bihter odlazi iz kuće, noću praćena znatiželjnim pogledima. Odlazi k Behlulu. Kaže Behlulu što se dogodilo. Behlula slama ono što čuje.

Epizoda 89-90/140 (02.07.2012.)
Bešir, koji je čuo tajni razgovor Bihter i Behlula, prisjeća se nekih scena te strastvene noći.Kad Bihter ne može pronaći osobu koja je njezinu naušnicu donijela u sobu, pritišće i kori Katju i prijeti joj da će je upucati.Bihter, koja je čula tajni telefonski razgovor gđe Yoreoglu, na svoja pitanja dobiva odgovore pune laži. Jako se razljutila na majku bez opravdanog razloga. Bihter ne može kontrolirati svoj bijes.

Epizoda 87-88/140 (11.02.2011./29.06.2012.)
Tko je ostavio naušnicu na toaletnom stoliću predmet je znatiželje.Gđa Yoreoglu odmah po Bihterinu ulasku u sobu uočava njezinu oštru reakciju. No gđa Yoreoglu nije osoba koja je pronašla naušnicu kao što je pretpostavila Bihter.Gosp. Ziyagli, koji želi potvrditi da je Bihter bila s Peyker, ljuto reagira na dobiveni odgovor. Intimiziranje gosp. Ziyagila Bihter odbija.Nesrin se vraća kući i iznosi što je vidjela vezano uz Behlul. Ono što Nesrin čuje je uzruja.Gđa Yoreoglu obavlja tajanstveni telefonski poziv. Kad se Behlul vrati kući, vidi Nihal i gosp. Ziyagila jedno iza drugog. Behlul je uzrujan zbog svega što je prošao.U kuhinji je slatko komešanje. Kapetan Riza zaprosit će Nesrin. Rano ujutro, gđa Yoreoglu ulazi u luksuzan auto koji je čeka na ulazu u vilu i odlazi praćena znatiželjnim pogledima. Bihter silazi u kuhinju kako bi se razriješio incident s naušnicom koji je uzrokovao brojne upitnike. Ipak, ni u kuhinji ne pronalazi odgovor koji je tražila. Sada sve upućuje na jednu osobu: Na Madmoiselle. Tijekom večere, Behlula na zabavu poziva Nihal. Kad Nihal otkrije da je Behlul bio na brodu s nekom ženom, napetost u prostoriji raste. Prvi Madmoisellin gost je g. Arsen. Komentar o Nihal tijekom večere iznenađuje i jako uzruja g. Arsena.Nihal i Behlul u baru nalijeću na Elif. Kad Elif shvati da su Nihal i Behlul ljubavnici, nakon cjelonoćnog promatranja u baru izbija tučnjava. Nihal i Behlul brzo odlaze iz bara. Nihal je drago zbog tog nesporazuma.

Epizoda 85-86/140 (10.02.2011./28.06.2012.)
Prevrnuta tegla za cvijeće je označila kraj tajnog bijega Bihter i Behlüla. U redu, tko je onda taj koji ih je vidio? Behlül brzo pobjegne. Bihter odmah u panici iza njega izlazi iz staklenika. Nihal i Mademoiselle susreću se s njim jedna iza druge. Sarkastične riječi i buljenje Mademoiselle užasno smetaju Bihter. Gospodin Ziyagil, koji je otišao tražiti Bihter, susretne gospođu Yöreoğlu u dnevnoj sobi. Gospođa Yöreoğlu plače ispijajući svoje piće.Bihter se vraća u staklenik tražiti naušnicu koja joj je ispala dok su vodili ljubav. Odlazi do gospodina Ziyagila nakon što ju je zvao, ali ne može naći svoju naušnicu. Naušnica leži među razbijenim teglama. Ipak, naušnica nije bila nađena na istom mjestu sljedeće jutro.Dan počinje sa Mademoiselle, zabrinutom zbog njihova poteza. Nihal je brinuo jer nije uspio dobiti Behlüla. Nitko ne zna gdje je Behlül. Mobitel mu je isključen. Gospođa Yöreoğlu rano ujutro izlazi iz kuće. Povodom razgovora kojeg je imala sa Katyom, Bihter je u škripcu. Sigurna je da ih je gospođa Yöreoğlu vidjela dok su vodili ljubav.Kada kapetan nazove njihovu kuću, dozna da je Behlül na brodu. Bihter ode sa stola za doručak i kaže Peyker da će otići.

Epizoda 83-84/140 (09.02.2011./27.06.2012.)
Bihter je, iako to ne želi priznati, ljubomorna što Behlul prati Nihal. Pod utjecajem ljubomore Bihter se prepušta osjećajima, naziva Behlula i izjavljuje mu ljubav. Nakon toga ljubavnicima će biti još teže oduprijeti se jedno drugomu. Kako se proslava mature nastavlja, tako Behlulova pažljiva iznenađenja Nihalinu noć čine još posebnijom. Behlul i Nihal vraćaju se kući nesvjesni očiju koje ih dočekuju pune brige i ljubomore. Na kraju večeri Nihal teško prikriva ljubav koju gaji za Behlula. Mademoiselle odlučuje iseliti se iz vile i unajmljuje stan. S tim mademoiselleinim potezom kojim nakon mnogo godina kreće u novi život, u kući počinje sasvim novo razdoblje.

Epizoda 81-82/140 (08.02.2011.)
Bihter ima iznenađenje za Behlula. Behlul prati Nihal na proslavi mature. Iste večeri Bihter Behlulu pripremi veliko iznenađenje. Mademoiselle shvati da je sjena za koju je Bešir u mraku pretpostavio da je Nihal zapravo Bihter pa je potresena istinom s kojom je suočena. Ta tajna koju ni s kim neće moći podijeliti za mademoiselle postaje sve veći teret. Bešir želi što prije napustiti kuću pa odlučuje otići u vojsku. G. Adnan pita se koliki udio u Beširovoj odluci ima napetost između njega i Behlula. Zapreka koja iskrsne na Beširovu putu sve njegove planove okrene naglavačke. G. Hilmi nikako se ne može pomiriti s porazom na natječaju. Njegov odgovor bit će prva iskra novoga nadmetanja s g. Adnanom. Nihalina proslava diplome okupi cijelu obitelj. Bihter i Behlul, koji se trude držati podalje jedno od drugog, nisu svjesni toga da ih mademoiselle promatra. G. Adnan se jako ponosi Nihalinim ocjenama i diplomom. Otac i kći na proslavi proživljavaju dirljive trenutke.

Epizoda 79-80/140 (07.02.2011./26.06.2012.)
Bihter i Behlul shvaćaju da su pod pritiskom sa svih strana pa iz očaja donose važnu odluku. U uzbuđenju susreta Bihter i Behlul budu neoprezni pa ih Bešir u mraku ugleda u intimnome trenutku. Bešir u mraku pomisli da je sjena pokraj Behlula Nihal pa se strašno razbjesni. Bešir u toj situaciji ne može ostati samo promatrač pa se otvoreno suprotstavi Behlulu i izazove skandal. Behlul se malo umiri kad shvati da Bešir nikomu neće reći što se dogodilo da ne bi naškodio Nihal, ali shvati da se našao u slijepoj ulici. Beširova odluka da se udalji od kuće na svakoga utječe drukčije. S druge strane, nestanak Behlulova helikoptera po lošem vremenu i dalje je aktualna tema. Nihatova pitanja potiču Pejkerine sumnje. Pejker se odluči suočiti se s Bihter. Za Behlulom i Bihter ostaje sve više tragova. Adnan dozna da je Bihter sa zajedničkoga računa povukla veliki iznos pa zatraži odgovore.

Epizoda 77-78/140 (06.02.2011./22. i 25.06.2012.)
Vijest o Behlulovu nestanku duboko pogađa Bihter. Nakon sretne vijesti zabranjena ljubav ponovo se rasplamsava. Vijest o nestanku Behlulova helikoptera, kojim je putovao usprkos nepovoljnim vremenskim uvjetima, u vili Zijagil odjekne kao bomba. Dok se potraga punom žestinom nastavlja, g. Adnan odmah kreće na mjesto događaja. Nade blijede sa svakom minutom koja prolazi bez vijesti o Behlulu, a svi se počinju pitati zašto se Behlul izložio takvoj opasnosti. Bihter se utapa u boli i sve joj je teže skrivati osjećaje. S druge strane, gđa Firdevs prati trag pitanja koja je Behlul ostavio za sobom. Strah da će izgubiti Behlula iscrpio je Nihal. Napeto iščekivanje će se telefonskim pozivom pred jutro pretvoriti u radost.

Epizoda 75-76/140 (05.02.2011./22.06.2012.)
Bihter je Adnanu ostavila pismo u kojemu priznaje svoje prave osjećaje i sada je u velikoj neprilici. Bihterini i Behlulovi planovi za bijeg pokrenuti su, ali se sve preokrene kad se Behlul u zadnjem trenu povuče. Bihter je Adnanu ostavila pismo u kojemu priznaje svoje prave osjećaje i sada je u velikoj neprilici. Potrebna joj je pomoć kako bi spasila svoj brak i spriječila Adnana da pročita pismo. Događaj se razvija u neočekivanome smjeru i Bihter je u škripcu. Mademoiselle je sve uznemirenija događajima koji se odvijaju iza zatvorenih vrata pa donosi vrlo važnu odluku. Ta mademoiselleina odluka nagoviješta novo razdoblje u kući. Elif dobije ponudu za jednogodišnji angažman u Parizu, no Behlul koji se vratio s ruba ponora ima drukčije planove za budućnost. Behlula progoni osjećaj kajanja i krivice pa traži način da se izvuče iz te situacije. G. Adnan koji i Behlula želi uključiti u posao, odlučuje kao svoga zastupnika poslati ga na jedno gradilište u Azerbajdžanu.

Epizoda 73-74/140 (04.02.2011./21.06.2012.)
Bihter i Behlul kreću putem bez povratka koji će ih oboje gurnuti u ponor. Bihter se želi izvući iz škripa zabranjene ljubavi pa predlaže Behlulu da ostave sve i otiđu. Behlulov odgovor ostavit će Bihter u teškoj situaciji. Behlul vidi da Bihter blefira i odlučuje se za bijeg. Bihter se ne može natjerati da povuče ono što je rekla, ali je s jedne strane svjesna da se kotrljaju ravno prema ponoru. Oboje potiču jedno drugo na takav završetak. Bulent i mademoiselle vraćaju se s farme pa Bihter iskorištava mademoisellein povratak kao izgovor za svoju nervozu. Firdevsin iznenadan povratak s odmora okuplja cijelu obitelj. Bihterini i Behlulovi planovi sve su teže ostvarivi. Gđa Firdevs Bihter daruje vrlo poseban dar ne bi li ih ponovo zbližila. Odmah primjećuje napetost u kući. Adnanov i Bihterin odnos sve je gori zbog bezrazložnih problema koje Bihter usput stvara pa Adnan eksplodira. Bihter prije odlaska od kuće Adnanu ostavlja pismo u kojemu sve objašnjava.

Epizoda 71-72/140 (03.02.2011./20.06.2012.)
Adnan ne može shvatiti Bihterino ponašanje pa odlazi na farmu gđe Arsen kako bi pronašao odgovore na svoja pitanja. Adnan od svoje sestre još jedanput čuje tajnu koju je mademoiselle godinama čuvala pa gđi Deniz predloži nešto što će je jako uznemiriti. Dok u Adnanovu odsustvu plamenovi zabranjene ljubavi zahvaćaju svaki kutak kuće, ljubavnicima je sve teže i teže izbjegavati jedno drugo. Smicalica koju su Zijagili pripremili g. Hilmiju dovodi Pejker i Bihter u sukob, a Pejker se suočava s bolnom istinom. G. Hilmi ne može prihvatiti poraz pa počinje pripremati osvetu. U vili Zijagil napetosti između Bihter i Adnana najviše utječu na Nihal.

Epizoda 69-70/140 (02.02.2011./19.06.2012.)
Mademoiselle prati trag svoje sumnje i počinje slagati komadiće zabranjene priče, što Bihter i Behlula stjera u kut. Bihter zatječe muža u neočekivanoj situaciji s gđom Deniz i shvati da ona predstavlja veliku opasnost, čak i ako Bihter to ne priznaje. Zbog toga izjavi nešto što iznenadi Adnana. Upotrebljavajući Bulentovu nogu kao izliku, mademoiselle, Bulent i gđa Arsen na neko vrijeme odlaze na farmu. Nihal stvori razlog da bude nasamo s ocem pa Bihter i Behlul ostaju sami u kući. Strastveni ljubavnici, koji se pokaju nakon svakoga koraka koji izmiče kontroli, shvaćaju da opasnost s vremenom postaje sve veća. U tom trenutku, kao i uvijek, Behlul bježi. Odlučuje sa zaručnicom otići na odmor na farmu. To još više razljuti Bihter. G. Hilmi ne zna za igru koju je za njega pripremio Adnan čini sve kako bi pobijedio na natječaju. No igra se razvija na neočekivane načine. Rezultat natječaja prekretnica je u nadmetanju između Zijagila i Onala.

Epizoda 67-68/140 (01.02.2011./18.06.2012.)
Behlul i Bihter odupiru se zabranjenoj ljubavi, ali čežnja samo razbuktava ljubav i nakraju se ona, zabranjenom strašću, otima kontroli. Dok g. Adnan rođendansku proslavu namjerava zatvoriti svojom ljubavi za Bihter, ona više ne može vladati svojim potisnutim osjećajima. Istovremeno Behlul se previja u boli beznađa zabranjene ljubavi i nađe se oči u oči s velikim iznenađenjem. Gđa Deniz planira kako će gđu Firdevs, koju je potajice odvezla u bolnicu, uvesti u kuću tako da je nitko ne vidi. No taj će problem zbog neočekivanoga razvoja događaja sve više rasti. Veliki natječaj ponovo dovodi holding Zijagil i g. Hilmija u pozicije protivnika. Hilmijeva odluka da iskoristi Nihata kako bi postigao svoj cilj i postigne novu pobjedu na natječaju zakomplicira stvari. Za to vrijeme g. Adnan suočava se sa skrivenom istinom što razbukta nadmetanje između njega i Hilmija. G. Adnan želi g. Hilmiju održati lekciju koju neće moći zaboraviti pa priprema igru koja će sve šokirati.

Epizoda 65-66/140 (31.01.2011.)
Nakon proslave Bihterina rođendana Behlula i Bihter obuzima bol zbog zabranjene ljubavi.Behlulov rođendanski dar za Bihter rasplamsa zabranjenu ljubav. U čarobnome trenutku u kojem se Bihter i Behlul suprotstave zabrani, dogodi se nešto šokantno. U klubu u kojem gđa Firdevs kocka je racija, a gđa Firdevs je privedena. Nitko ne zna pravu istinu iza toga događaja koji odmah dospijeva u novine. G. Adnan odmah počinje djelovati ne bi li spriječio da taj događaj uprlja ime Zijagil. Nihata pak uhvati panika da će taj događaj zasjeniti uspjeh koji je postigao na ministarstvu. G. Hilmi koji se time domogao velikog aduta uspijeva iskoristiti situaciju i prosuti otrov na Zijagile i gđu Firdevs. Taj događaj pokreće veliko nadmetanje između Adnana i Hilmija te poremeti ravnotežu i time baci sjenu na Pejkerin i Bihterin odnos.

Epizoda 63-64/140 (30.01.2011./15.06.2012.)
Privlačnost između Bihter i Behlula koja ne poznaje granice postaje sve opasnija i opasnija. U trenutku kada Behlula i Bihter privuče strast zatiče ih mademoiselle. Bihter počinje raditi na otklanjanju te prijetnje. Nihat, koji radi za holding Zijagil, pobjeđuje na natječaju ministarstva i holdingu osigura publicitet. Nakon toga Hilmi, koji je i tako bijesan na Zijagile, počinje opasnu igru kako bi utišao bol poraza. Gđa Firdevs izgubi na kocki pa se odluči okoristiti materijalnom situacijom svoje starije kćeri. Ipak, nije svjesna velike opasnosti koja je čeka. Bihterin rođendan predstavlja različito uzbuđenje za svakoga člana obitelji. Dok pripreme za rođendansku proslavu traju, Adnan za Bihter sprema veliko iznenađenje. Privlačnost između Bihter i Behlula koja ne poznaje granice postaje sve opasnija i opasnija. Behlul, da bi pobjegao od osjećaja koje gaji za Bihter, donosi novu odluku koja iznenadi sve.

Epizoda 61-62/140 (29.01.2011./13. i 14.06.2012.)
Behlulova i Bihterina strast razbuktavaju zabranjenu ljubav. Iskre te ljubavi počinju frcati unutar zidova vile Zijagil. Behlul pozove Bihter u atelje, ali se s Adnanovim dolaskom prepadne i teško skrije istinu. Gđa Firdevs ne gubi vrijeme i odigra veliki adut protiv gđe Deniz. S promjenom poretka u kući stvaraju se i sasvim novi tabori. Gđa Deniz nađe se usred hladnoga rata i na pragu je da donese važne odluke. G. Adnan zbog Nihatova projekta, koji je prihvaćen na ministarstvu, s njime putuje u Ankaru. Nihatov otac Hilmi ondje je zbog istoga natječaja. Hilmi Zijagile doživljava kao konkurenciju pa nikako ne može podnijeti poraz. Behlul shvaća da se u Adnanovu odsustvu neće moći držati podalje od Bihter pa pokušava pobjeći od samoga sebe. Ipak se ni Bihter ni Behlul ne mogu suprotstaviti svojim osjećajima. Strast razbuktava ljubav. Iskre te ljubavi počinju frcati unutar zidova vile Zijagil.

Epizoda 59-60/140 (28.01.2011./11. i 12.06.2012.)
Bihter shvaća da sama sebi više ne može lagati. Prepusti se trenutačnoj slabosti i nađe se u plamenu zabranjene ljubavi. U noći u kojoj je Behlul nestao, Elif pomisli da je vara s nekom od svojih bivših ljubavnica i vraća mu prsten. Pripitoga Behlula od raskida zaruka više zanima kako će Bihter priopćiti ono što ni sam sebi nije mogao priznati. G. Adnan od Behlula zahtijeva da hitno ispravi pogrešku koju je počinio s Elif. Za to vrijeme Bihter se upušta u posredovanje. Gđa Firdevs odlučna je u namjeri da premosti sve zapreke u preuzimanju potpune vladavine u kući. Ovoga puta dokopa se vrlo moćnog aduta. Gđa Firdevs planira upotrijebiti taj adut kako bi potpuno promijenila odnose u kući. Događaji koji se odvijaju iza zatvorenih vrata privlače i Pejkerinu pozornost. Pejker se počinje raspitivati o razlozima Bihterina pokoravanja Firdevs, što samo pojača Bihterin nemir. Bihter, zajedno s Behlulovim tajnim utočištem, otkriva i njegovo sasvim drukčije lice.

Epizoda 57-58/140 (27.01.2011.)
Gđa Firdevs je ucjenjujući kćer utvrdila svoju vlast u kući. Adnan je zbunjen kad primijeti da Bihter brani svoju majku. Što se Bihter više pokorava majci, to njezini zahtjevi postaju sve veći i veći. Adnan na svoj način počinje poduzimati mjere kako bi očuvao ravnotežu u kući. Ta situacija stvara veliku napetost u njegovu odnosu s Bihter, a Nihal se počinje raspitivati o razlozima napetosti u kući. Behlul ne može izbaciti Bihter iz glave i bori se s osjećajima koje dotada nikada nije iskusio. Pokušavajući spriječiti da napravi ono što mu je u mislima, bježi sam od sebe. Nalazi sigurno skrovište u kojemu će se moći rasteretiti muka. Elif, s druge strane, pokušava pronaći nestaloga Behlula. Nihat, koji se trudi dokazati se u holdingu Zijagil, ostvaruje još jedan poslovni uspjeh. Njegov projekt biva prihvaćen na ministarstvu. Gđa Firdevs pronalazi način da i te događaje okrene u korist kćeri Pejker.

Epizoda 55-56/140 (26.01.2011./07. i 08.06.2012.)
Bihter se upušta u veliki sukob s majkom, ali se, kad Firdevs odluči objaviti sve što zna, nađe stjerana u kut i povlači se. Firdevs shvaća da će biti izbačena iz kuće pa odluči iskoristiti adute koje drži u ruci i objaviti sve što zna. Bihter je stjerana u kut pa se pokorava Firdevs. Od toga trenutka svi su konci u Firdevsinim rukama. Bihter krivi Behlula za svoj poraz u sukobu s majkom pa napetost među njima raste. Nihal i dalje predbacuje Beširu za događaje koje je izazvao na proslavi zaruka. Bešir želi zatvoriti tu stranicu pa ga povrijede Nihaline oštre reakcije i odlučuje napustiti posao. Adnan je već umoran od posredovanja između gđe Firdevs i Bihter. Od Nihata doznaje šokantnu istinu o gđi Firdevs pa se njegov nemir pojača. Firdevs želi utvrditi svoj položaj u kući pa ovoga puta počinje plesti mreže i protiv Adnana. Na svakome koraku dobit će sve što poželi.

Epizoda 53-54/140 (25.01.2011./05. i 06.06.2012.)
Bihter smatra da je njezina majka počela predstavljati veliku opasnost za cijelo kućanstvo pa odlučuje iskoristiti Adnana da joj se osveti. Firdevs shvaća da više nema što izgubiti pa odlučuje Adnanu reći sve što zna. Adnan postaje sumnjičav zbog Nihalinih suza u noći Behlulovih zaruka. Adnan se pita koji je pravi razlog suza njegove kćeri, a kada dozna istinu, pada u šok. Činjenica da Nihal ima dečka, pobuđuje i Beširove osjećaje prema Nihal. Bešir to ne može podnijeti pa na proslavi zaruka izgubi glavu i izazove skandal koji će narasti do neočekivanih razmjera. Gđa Firdevs i iz toga događaja izvlači korist i ovoga puta puni Nihalinu glavu Beširom. S druge strane, počinje sipati otrov u sasvim novome smjeru i poziva Bihter da se suoči s istinom. Bihter smatra da je njezina majka počela predstavljati veliku opasnost za cijelo kućanstvo pa odlučuje iskoristiti Adnana da joj se osveti.

Epizoda 51-52/140 (24.01.2011./04.06.2012.)
Dok se Behlul zaručuje s Elif, i on i Bihter pokušavaju pobjeći od zabranjene ljubavi. Bihter i Behlul učine prvi korak prema zabranjenome. Nakon toga više ništa neće biti kao prije. Firdevsine budne oči odmah primjećuju promjene na Bihter i Behlulu. Firdevs kreće za svojim njuhom i uzrokuje nove napetosti u kući. Bihter se što prije želi osloboditi suprotstavljenih osjećaja s kojima živi i donosi nove odluke kojima će se udaljiti od Behlula. U svoj plan uvlači i Adnana i počinje ga provoditi. Odlučuje što prije održati proslavu Behlulovih i Elifinih zaruka. Proslava će biti puna iznenađenja i za Nihal. Nihal, pokušavajući umanjiti tugu zbog Behlulovih zaruka, na večeru poziva i svoga dečka. Bihter i Behlul pokušavaju pobjeći od zabranjenoga pa se u tihom sporazumu trude izbjegavati jedno drugo. No u noći zaruka Behlul ne uspijeva skriti osjećaje. Nakon razmjene prstenja g. Adnan suočit će se s jednom istinom.

Epizoda 49-50/140 (23.01.2011.)
Behlul poduzima prvi korak, na putu bez povratka u zabranjeno, prema Bihter. Bihter sumnja na vezu Behlulove zaručnice Elif i g. Hilmija. Da bi se u to uvjerila, organizira susret i vlastitim očima potvrdi svoje sumnje. Elif nakon tih događaja u Bihter počinje vidjeti prijetnju i poduzima mjere na svoj način. Ta situacija i u taboru Hilmijevih pokreće neočekivani razvoj događaja. Behlul događajima pristupa s druge strane, suočava se s Bihter i pokušava otkriti njezine namjere. Bihter je u trenutku, kojem svjedoči i gđa Firdevs, stjerana u kut i nađe se u neprilici. Bihterina ranjivost najviše koristi gđi Firdevs. Gđa Firdevs elektricitet između Behlula i Bihter rabi kao sredstvo ucjene i iz nastale situacije izvlači veliku korist. Behlul se kaje što je napao Bihter pa pokušava pronaći različite načine da joj se ispriča. Bihter je pak našla utočište u Adnanovoj ljubavi ne bi li se udaljila od Behlula.

Epizoda 47-48/140 (23.01.2011.)
Behlul poduzima prvi korak, na putu bez povratka u zabranjeno, prema Bihter. Bihter sumnja na vezu Behlulove zaručnice Elif i g. Hilmija. Da bi se u to uvjerila, organizira susret i vlastitim očima potvrdi svoje sumnje. Elif nakon tih događaja u Bihter počinje vidjeti prijetnju i poduzima mjere na svoj način. Ta situacija i u taboru Hilmijevih pokreće neočekivani razvoj događaja. Behlul događajima pristupa s druge strane, suočava se s Bihter i pokušava otkriti njezine namjere. Bihter je u trenutku, kojem svjedoči i gđa Firdevs, stjerana u kut i nađe se u neprilici. Bihterina ranjivost najviše koristi gđi Firdevs. Gđa Firdevs elektricitet između Behlula i Bihter rabi kao sredstvo ucjene i iz nastale situacije izvlači veliku korist. Behlul se kaje što je napao Bihter pa pokušava pronaći različite načine da joj se ispriča. Bihter je pak našla utočište u Adnanovoj ljubavi ne bi li se udaljila od Behlula.

Epizoda 45-46/140 (22.01.2011./05.06.2012.)
Behlulova poigravanja osjećajima u kojima iskorištava Elif natjeraju Bihter da se suoči sa svojim strastima. Kad se obitelj Zijagil vrati s odmora u Parizu, na kojem su bili s gđom Firdevs, zatiču Elif koja se uselila u kuću. Ta situacija uznemiri i Bihter i Nihal. Behlulova poigravanja osjećajima u kojima iskorištava Elif natjeraju Bihter da se suoči sa svojim strastima. S druge strane, Deniz kojega je Nihal upoznala na Uludagu, želi ponovni susret. Nihal se potajno raduje što se Behlul tomu protivi pa Denizu daje šansu. Koliko god Bihter nijekala elektricitet između sebe i Behlula, prema Elif je otresita. Ipak, u Adnanovu odsustvu zbog puta u Ameriku, kao predstavnik obitelji Zijagil, preuzima na sebe doček Elifine obitelji. Za to vrijeme Nihatova majka gđa Ajnur doznaje pojedinosti o ženi za koju misli da je ljubavnica njezina muža.

Epizoda 43-44/140 (24.01.2011./01. i 04.06.2012.)
Dok se Behlul zaručuje s Elif, i on i Bihter pokušavaju pobjeći od zabranjene ljubavi. Bihter i Behlul učine prvi korak prema zabranjenome. Nakon toga više ništa neće biti kao prije. Firdevsine budne oči odmah primjećuju promjene na Bihter i Behlulu. Firdevs kreće za svojim njuhom i uzrokuje nove napetosti u kući. Bihter se što prije želi osloboditi suprotstavljenih osjećaja s kojima živi i donosi nove odluke kojima će se udaljiti od Behlula. U svoj plan uvlači i Adnana i počinje ga provoditi. Odlučuje što prije održati proslavu Behlulovih i Elifinih zaruka. Proslava će biti puna iznenađenja i za Nihal. Nihal, pokušavajući umanjiti tugu zbog Behlulovih zaruka, na večeru poziva i svoga dečka. Bihter i Behlul pokušavaju pobjeći od zabranjenoga pa se u tihom sporazumu trude izbjegavati jedno drugo. No u noći zaruka Behlul ne uspijeva skriti osjećaje. Nakon razmjene prstenja g. Adnan suočit će se s jednom istinom.

Epizoda 41-42/140 (23.01.2011./29., 30. 31.05.2012.)
Behlul poduzima prvi korak, na putu bez povratka u zabranjeno, prema Bihter. Bihter sumnja na vezu Behlulove zaručnice Elif i g. Hilmija. Da bi se u to uvjerila, organizira susret i vlastitim očima potvrdi svoje sumnje. Elif nakon tih događaja u Bihter počinje vidjeti prijetnju i poduzima mjere na svoj način. Ta situacija i u taboru Hilmijevih pokreće neočekivani razvoj događaja. Behlul događajima pristupa s druge strane, suočava se s Bihter i pokušava otkriti njezine namjere. Bihter je u trenutku, kojem svjedoči i gđa Firdevs, stjerana u kut i nađe se u neprilici. Bihterina ranjivost najviše koristi gđi Firdevs. Gđa Firdevs elektricitet između Behlula i Bihter rabi kao sredstvo ucjene i iz nastale situacije izvlači veliku korist. Behlul se kaje što je napao Bihter pa pokušava pronaći različite načine da joj se ispriča. Bihter je pak našla utočište u Adnanovoj ljubavi ne bi li se udaljila od Behlula.

Epizoda 39-40/140 (22.01.2011./28.05.2012.)
Behlulova poigravanja osjećajima u kojima iskorištava Elif natjeraju Bihter da se suoči sa svojim strastima. Kad se obitelj Zijagil vrati s odmora u Parizu, na kojem su bili s gđom Firdevs, zatiču Elif koja se uselila u kuću. Ta situacija uznemiri i Bihter i Nihal. Behlulova poigravanja osjećajima u kojima iskorištava Elif natjeraju Bihter da se suoči sa svojim strastima. S druge strane, Deniz kojega je Nihal upoznala na Uludagu, želi ponovni susret. Nihal se potajno raduje što se Behlul tomu protivi pa Denizu daje šansu. Koliko god Bihter nijekala elektricitet između sebe i Behlula, prema Elif je otresita. Ipak, u Adnanovu odsustvu zbog puta u Ameriku, kao predstavnik obitelji Zijagil, preuzima na sebe doček Elifine obitelji. Za to vrijeme Nihatova majka gđa Ajnur doznaje pojedinosti o ženi za koju misli da je ljubavnica njezina muža.

Epizoda 37-38/140 (21.01.2011./24. i 25.05.2012.)
Behlulova i Elifina odluka da se vjenčaju iznenađenje je za cijelu obitelj. Dok Bihter skriva svoje prave osjećaje izazvane najnovijim događajima, Nihal ne može podnijeti novonastalu situaciju i svojom reakcijom uznemiri cijelu kuću. Taj događaj pokreće nadmetanje između Firdevs i Bihter. Bihter krivi Firdevs za Nihalino razočaranje. Firdevs će pak istine koje nitko drugi ne primjećuje prvi put otvoreno sasuti Bihter u lice. Iako Bihter to niječe, srce je vuče prema zabranjenome. Prva postaja odmora na koji su Adnan i Bihter poveli i djecu jest planina Uludag. I Nihal i Bihter zadovoljne su što su daleko od Behlula. U početku miran odmor nastavlja se s Behlulovim iznenađenjem. Bihter je u neočekivanome trenutku stjerana u kut i prvi put povlači pogrešan potez u vezi s Behlulom.

Epizoda 35-36/140 (20.01.2011./22. i 23.05.2012.)
Behlul ni sam sebi ne može priznati osjećaje koje gaji za Bihter. Pokušava doznati što Bihter osjeća, ali Bihter ne prihvaća njegovu igru. Bihter, koja je iz nekog razloga nemirna kad je s Behlulom, planira vikend-odmor da bi se od njega udaljila i zbližila s Adnanom. Adnan organizira elegantni vikend-odmor u Londonu. Udaljenost ne može razdvojiti Bihter i Behlula. U Bihterinu odsustvu Firdevs planira još više zbližiti Nihal i Behlula pa polako usmjerava Nihal prema njemu. Nihal, iako to ne želi priznati, uživa u Firdevsinu planu.

Epizoda 33-34/140 (19.01.2011./21.05.2012.)
Gđa Firdevs primijetila je elektricitet između Bihter i Behlula pa se upustila u spašavanje Bihterina braka na svoj način, pokušavajući spojiti Behlula i Nihal. Ohrabruje Nihal u njezinim osjećajima prema Behlulu. Opasne igre gđe Firdevs dovest će Bihter do suočavanja s vlastitim osjećajima. Bihter odlučuje spriječiti Behlulovo i Nihalino zbližavanje.

Epizoda 31-32/140 (18.01.2011./18.05.2012.)
Firdevs primjećuje elektricitet između Bihter i Behlula pa na svoj način pokušava spasiti Bihterin brak – pokušava spojiti Behlula i Nihal. Zbog Firdevsinih opasnih igara Bihter se suočava sa svojim pravim osjećajima. Nakon proživljenih neugodnosti Bihter i Behlul pokušavaju se držati podalje jedno od drugoga. Bihter se posvećuje dobrotvornom radu udruga, a Behlul se koncentrira na svoja „predavanja“. Džemile svojski zabrlja u pokušaju da potajice ispravi nesretnu novogodišnju nezgodu. Problem sve više raste.

Epizoda 29-30/140 (17.01.2011./16. i 17.05.2012.)
Pejkerina priznanja o strastvenoj ljubavi koju je nekoć proživjela s Behlulom bude Bihterine potisnute osjećaje. Koliko god se trudili izbjegavati jedno drugo, Bihter i Behlul se na farmi ne uspijevaju zaobići. Adnan misli da je Behlulova poruka napisana njegovoj ženi i osjeća se kao da mu je netko zabio nož u leđa. Taj nesporazum koji će ostaviti trag na Adnanovu i Bihterinu braku, uzrokovat će i napetost između Behlula i Bihter. Čak i ako zaniječu pred Adnanom, i sami znaju da u dubini duše nisu nevini. Nihal je uznemirena zbog napetosti koja se odvija iza zatvorenih vrata pa se obraća Bihter da bi dobila odgovore na pitanja koja joj se vrte po glavi. Bihter iskoristi tu priliku. Pejkerina priznanja o strastvenoj ljubavi koju je nekoć proživjela s Behlulom bude Bihterine potisnute osjećaje. Uspomene koje pripadaju prošlosti počinju bacati sjenu i na odnos dviju sestara. Zbog proživljenih neugodnosti Bihter i Behlul na farmi pokušavaju izbjeći jedno drugo, ali ne uspijevaju.

Epizoda 27-28/140 (16.01.2011./14. i 15.05.2012.)
Zbog skandala koje je izazvala gđa Firdevs pada u Adnanovim očima. Bihter to primjećuje pa odluči potražiti novi smještaj za svoju majku. Na večeri u povodu proslave Nihalina uspješnoga recitala, gđa Firdevs izaziva oluju koja uzrokuje Pejkerin preuranjeni porođaj. Napetost se nastavlja i u bolnici, ali je vijest o rođenju pretvara u radost. Za to vrijeme Nihal, ljuta zato što je Firdevs zasjenila njezin uspjeh, stvara tabor protiv nje. Gđa Firdevs je zbog svojih postupaka pala u Adnanovim očima. Bihter je to primijetila i odlučila joj pronaći novi smještaj. Džemile je razočarana što nije mogla doći na recital, a Bešir za to krivi Nihal. Nihal shvaća da je kriva pa počinje tražiti način da se iskupi. Pejker zamoli Bihter da joj pomogne u uređenju nove kuće u kojoj će živjeti s Nihatom. Bihter među Pejkerinim osobnim stvarima pronalazi ljubavne poruke koje joj je pisao Behlul. Te uspomene, koje pripadaju prošlosti, predstavljat će veliku opasnost za Bihterin brak.

Epizoda 25-26/140 (15.01.2011./11.05.2012.)
Bihter osjeća da se Adnan udaljava od nje pa u panici odluči staviti sve na kocku. Adnan koji se odjednom našao izvan vlastite spavaće sobe zbunjen je. Ako Bihter i pokuša u djelo provesti taktike gđe Firdevs, ovoga puta Adnanovo srce, koje ne uspijeva shvatiti sve što se dogodilo, neće lako pridobiti. S druge strane, tajne iz prizemlja polako izlaze na vidjelo. Bešir je svjestan da ga žele oženiti s Džemile pa mu kuhinja postaje tijesna. Bihter i dalje planira kako otopiti led između nje i Adnana, ali osjeća kako se Adnan sve više udaljava od nje pa je hvata panika. Stavivši sve na kocku, Bihter se pod okriljem noći skriva u sigurnu luku.

Epizoda 23-24/140 (14.01.2011./10.05.2012.)
Adnan (Selçuk Yöntem) čuje da Firdevs (Nebahat Çehre) savjetuje kćerki da je dijete njeno životno osiguranje. Također on čuje da Bihter (Beren Saat) razmišlja o tome kako bi pobacila. Savjetuje je da dobro razmisli. Behlul (Kıvanç Tatlıtuğ) započinje rasipati stričevo nasljedstvo. Bihter poludi kada čuje svađu u kuhinji i otpušta Sulejmana (Rana Cabbar) i njegovu obitelj. Adnan je ogorčen, jer je to napravila bez da s njim posavjetovala. Sulejman i njegova obitelj ipak ostaju. Bihter je ljuta, jer je njen suprug stao na stranu posluge, a ne na njenu. Bihter odlazi pobaciti. Kad za to sazna Adnan, ljut je i ogorčen.

Epizoda 21-22/140 (13.01.2011./09.05.2012.)
Bihter je pomalo zbunjena i zabrinuta, jer joj je mama rekla da se nekako previše zbližila s Behlulom. Bihter i Pejker naprave aukciju stvari i majčine kuće. Bihter saznaje da je trudna. Nema namjeru zadržati dijete, a Firdevs ju uvjerava da je to ključ do sigurne budućnosti.

Epizoda 19-20/140 (12.01.2011./07. i 08.05.2012.)
U Ankari Nihal na trenutak poželi da su otac i Deniz par. Bihter ostaje kod kuće kuće gdje priprema sobu za majku i vodi brigu o bolesnom Behlulu. Nihatova majka zaprijeti Hilmiju s razvodom ako se on i dalje neće pomiriti sa svojim sinom. Firdevs ostavlja svog ljubavnika. Firdevs se lijepo smjestila u svom novom domu u koji joj njena prijateljica Sevil dovodi i istjerivača duhova. Njena pomoćnica Katja ne nalazi baš zajednički jezik s Adnanovom poslugom.

Epizoda 17-18/140 (11.01.2011./03. i 04.05.2012.)
Pejker kaže Bihter da je njihova majka doživjela tešku nesreću i da je zbog toga završila na intenzivnoj njezi. Nihal se začudi kada vidi da Bihter nije previše uzmeirena zbog majčine nesreće. Pejker sumnja da je majka pokušala počiniti samoubojstvo kako bi se osvetila Hilmiju. Bihter odlazi u posjetu majčinom ljubavniku i saznaje detalje njihovog odnosa. Adnan i obitelj posjećuja njegova sestra koja ga savjetuje da ne kupuje Firedvsinu kuću od Hilmija. Jako potresena Pejker saznaje da je Hilmi kupio kuću. Firdevsino zdravstveno stanje se poboljšava.

Epizoda 15-16/140 (10.01.2011./01 i 02.05.2012.)
Nihal je ljuta, jer se Bihter bez ikakvog pitanja uhvatila preuređenja kuće. Firdevs saznaje da Himli kupuje sve njene dugove, te da će uskoro biti dužna samo njemu. Nihat upozori Adnana da će ga Firdevs pitati za novac. Bihter poziva Firdevs i zabrani joj da traži novac od njenog supruga Adnana. Firdevs posjeti Himlija i priznaje poraz. Njena kuća je sada Himlijeva i ona se mora iseliti. Od velike tuge konzumira previše alkohola i doživi prometnu nesreću.

Epizoda 13-14/140 (09.01.2011./27. i 30.04.2012.)
Kada Bihter (Beren Saat) shvati kako je Nihal (Hazal Kaya) tužna zbog Behlulovog odlaska, odlazi Adnanu (Selçuk Yöntem) i zatraži od njega da pozove Behlula (Kıvanç Tatlıtuğ) natrag u kuću. Adnan ne želi da se Behlul vrati, no ipak se odlučuje na svojevrstan kompromis. Nihal je s prijateljima otišla van, a njen otac i ostali članovi obitelji ne znaju ništa o tome. Behlul je jedini saznao za njen izlazak, no ona ga uspijeva nagovoriti da je ne izda. Bihter kaže djeci kako im je pripremila iznenađenje.

Epizoda 11-12/140 (08.01.2011./25. i 26.04.2012.)
Behlul (Kıvanç Tatlıtuğ) kaže Adnanu (Selçuk Yöntem) da je posjetio Hilmija i da ga je on upozorio na Firdevs (Nebahat Çehre)i njezine kćeri. Adnan je ljut, jer je Behlul razgovaro s Hilmijem te mu kaže da se mora odseliti. Nihal (Hazal Kaya) čuje kako Bihter (Beren Saat) sestri na telefonu objašnjava da se riješila Behlula. Nihat (İlker Kızmaz) se zaposli u Adnanovoj tvrtki. Adnan i Bihter odlaze na medeni mjesec. Nihal je tužna, jer će ona uskoro navršiti osamnaesti rođendan, a proslava će proći bez njenog oca.

Epizoda 9-10/140 (07.01.2011./23. i 24.04.2012.)
Nihatov otac upadne na vjenčanje te pred svima prozove Firdevs (Nebahat Çehre). Kaže Adnanu (Selçuk Yöntem) da će i njega opljačkati. Svi se šokiraju kada on kaže kako je Firdevs svoju kćerku Pejker (Nur Aysan) prodala za ček s pozamašnom svotom novca. S obzirom da su na ceremoniji prisutni svi novinari nastane velik skandal. Behlul (Kıvanç Tatlıtuğ) izvodi Hilmi (Recep Aktug) van, koji kaže Nihatu (Hazal Kaya) kako mu više nije otac. Pejker (Nur Aysan) je bijesna na majku, a Firdevs je uvjerena da je napravila sve u njenoj moći kako bi je zaštitila. Cijeli skandal je u novinama, što poprilično uzruja Firdeva. Behlul (Kıvanç Tatlıtuğ) posjećuje Hilmija, jer želi saznati istinu. Behlul mu obeća kako će upozoriti strica na Firdevsinu obitelj. Behlul upozorava Firdevs da ga zanima sve što se tiče njegove obitelji. Firdevs mu prijeti te kaže kako će Adnan udaljiti svakog tko povrijedi Bihter, pa makar i to bio sam Behlul. Adnan odluči zaposliti Nihata umjesto Behluha. Behlul kaže Adnanu kako je Firdevs prodala kćerku za milijun lira.

Epizoda 7-8/140 (06.01.2011./Neprikazano u reprizi)
Nihal (Hazal Kaya) je izvan sebe, jer ju je otac duboko razočarao. Naime, ne može vjerovati da je cijelo vrijeme lagao kako rezbari njen portret, a ustvari je rezbario Bihterin. Sve je za spremno za Adnanovo (Selçuk Yöntem) i Bihterino (Beren Saat) vjenčanje. Prije same ceremonije Adnana posjeti sestra koja ga upozori kako on mora zaštiti svoje financijske interese. Firdevs (Nebahat Çehre) obavijesti sve novinare o vjenčanju Adnana i njezine kćerke. Bihter se udaje za Adnana, na ceremoniji upada Hilmi (Recep Aktug) te pred svima prozove Firdevs kako ne preže ni pred čim kako bi se dokopala novca. Svima kaže istinu pod koji se uvjetima Pejker (Nur Aysan) udala za njegovog sina.

Epizoda 5-6/140 (05.01.2011./Neprikazano u reprizi)
Firdevs (Nebahat Çehre) burno reagira na Adnanu prosidbu njene kćerke. Svi su u šoku osim Bihter (Beren Saat) koja sve zna. Unatoč majčinom neodobravanju, Bihter kaže kako će se udati za Adnana bez obzira na sve. Firdeves se posvađa s Bihter, no ona je odlučna u namjeri da se oženi. Firdevs joj kaže kako neće dopusiti taj brak. Deniz (Zerrin Tekindor) je jako tužna zbog predstojećeg braka, jer prema Adnanu gaji snažne osjećaje. Nihal otkrije kako je njezin otac počeo rezbariti u drvu Bihterino lice, a ne njeno te se razočara. Bihter priznaje Pejker (Nur Aysan) da je zaljubljena u Adnana unatoč razlici u godinama. Na aerodromu, dok vozi Pejker i Niahata na medeni mjesec, Bihter susretne Behluha (Kıvanç Tatlıtuğ). Behluh porvocira Bihter te joj govori kako će mu uskoro postati strina. Firdevs posjećuje Adnana te ga upozorava kako je Bihter premlada, no ipak će odobriti brak. Deniz i Nihal vide prvi poljubac Bihter i Adana.

Epizoda 3-4/140 (04.01.2011./Neprikazano u reprizi)
Nihal (İlker Kızmaz) je razočarana zato što je njen otac na večeru pozvao Firdevs (Nebahat Çehre) i njene kćerke. Požali se svom rođaku Behlulu (Kıvanç Tatlıtuğ) kako misli da Firdevs želi osvojiti njenog oca. Behlul ju utješi te joj kaže kako njen otac ima pravo na sreću. Deniz (Zerrin Tekindor) je zadužena za organizaciju večere, no odlučna je u namjeri da ne prisustvuje, jer je potajno zaljubljena u Adnana (Selçuk Yöntem). Firdevs upozori svoju kćerku Bihter kako nikad neće priznati da je njena obitelj propala. Na večeri Adnanov sin Bulent (Batuhan Karacakaya) je očaran Bihterinom ljepotom te kaže svojoj dadilji Deniz kako bi ona i Behlul bili idealan par. Adnan ujutro obznani svojoj obitelji da će oženiti puno mlađu Bihter (Beren Saat). Nakon što joj tu šokantnu vijest rekao svojoj obitelji, Adnan dolazi u posjet Firdevs. Firdevs ostane zapanjena kada očekujući da Adnan zaprosi nju, shvati kako je on došao zatražiti ruku njene kćerke.

Epizoda 1-2/140 (03.01.2011./23.04.2012.-skraćena verzija)
Šarmatni Behlul (Kıvanç Tatlıtuğ) se vratio iz Pariza u kuću svog strica Adnana (Selçuk Yöntem). Svi su oduševljeni s njegovim povratkom, Bulent (Batuhan Karacakaya), dadilja Deniz (Zerrin Tekindor) te glava obitelj Adnan. No, jedino Adnanova kćerka Nihal (İlker Kızmaz) nije pala na Behlulov šarm te ju nije oduševio povratak prevrtljivog Behlula. U kući opake Firdevs (Nebahat Çehre), njena kćerka Peyker se sprema za vjenčanje s Nihatom. Iako je uzbuđena uzruja je cvijeće koje joj je poslao njen bivši dečko, Behlul. Iako ga s Peyker veže prošlost, Behlul obavještava svog strica Adnana kako će prisustovati vjenčanju. Sve se čini kao da će biti iz bajke, no tada Nihat dolazi s predbračnim ugovorom. Naime njegov otac će ga razbaštinti ukoliko Peyker ne potpiše. U cijeloj strci, Firdevs ogorčena zbog Nihatova zahtjeva predlaže pogodbu za koju njen kćerke ne smiju saznati. Kako bi se spremila za vjenčanje sestre prelijepa Bihter (Beren Saat) odlazi na gorblje pomoliti se svom preminulom ocu. Tamo susretne Adnana koji joj priđe očaran njenom ljepotom. Iako je puno stariji od nje Adnan je odlučan u namjeri da zaprosi mladu Bihter. Nakon sestrina vjenčanja priđe Bihter te joj ponudi brak. Kako bi napakostila svojoj ambicioznoj majci Bihter odluči prihvatiti prosidbu.