Zora dubrovačka 2


Epizoda 19/80 (06.03.2014.)
Deša se teško nosi sa činjenicom da ju je Filip ostavio. Tonko joj na kratko ulije nadu, ali se pokaže da je uzaludna, jer je Filip i službeno u kliniku poslao svoj zahtjev za otkazom.
Adela i Dživo provode vrlo zanimljive trenutke u štaglju kojeg je on pronašao kao privremeno sklonište od nevremena. Adela se trudi svim silama Dživa držati što dalje od sebe; oboje jedva odolijevaju iskušenju da se jedno drugome bace u zagrljaj. No, nakon noći napetosti vraćaju se u Dubrovnik, oboje pomalo sjetni, jer je njihova avantura gotova.
Boris pak vodi Janu u bolnicu. Ona osjeća snažne bolove u predjelu trbuha i inzistira da ju Deša pregleda. Deša pristaje i otkrije da je bila riječ o lažnoj uzbuni, ali da bi Jana trebala voditi više računa o sebi. Martin, srećom, ništa ne posumnja već odluči bolje paziti na nju i na trudnoću.
Maris dovodi Zoru pred vilu Menčetić. Jana je ugleda i na koncu zaustavlja. Traži od nje da joj ne prilazi, ali Maris ju odluči ponovno ucijeniti. Reći će Martinu za dijete, ako joj Jana ne vrati kuću. Iako se trudi to sakriti, Jana je potresena i uplašena Marisinom prijetnjom. I dok se Maris i Jana svađaju, mala Zora sve prestrašeno sluša te pobjegne. Maris shvati da Zore nema i u panici je počne tražiti. Dživo, koji se upravo sa Adelom vratio u Grad, ugleda dijete na cesti i shvati da je to Zora.

Program mog televizora