Zora dubrovačka 2


Epizoda 20/80 (07.03.2014.)
Dživo se baca pred jureći auto i u zadnji trenutak spašava Zoru. Maris priznaje Maru i Juditi da je dovela Zoru u opasnost. Maro je bijesan na Maris, ali Judita ga smiruje. Maris moli Mara neka razmisli o tome želi li vječno Dživu priječiti da se zbliži sa svojom unukom, jer ipak joj je spasio život.
Maris otkriva Juditi kako je odlučila ucijeniti Janu i vratiti njihovo nasljedstvo. Juditi se to nikako ne sviđa i pokušava majku odvratiti od toga, no Maris ne želi odustati.
Potresena Jana provodi neko vrijeme u konobi s Dinom. Dino ne može više savladavati osjećaje prema Jani i poljubi ju.
Jana je zatečena poljupcem i ljuta na Dina. Martin dolazi po Janu te otkriva Dinu kako on i Jana očekuju dijete. Dino je povrijeđen i razočaran. Na koncu, Jana odlazi k Borisu i traži od njega da ju oslobodi Maris i njezinih prijetnji.
Deša otkriva da je Filip odlučio prihvatiti posao u Zagrebu. Bijesna i šokirana odluči poći po njega u Zagreb. Deši u zadnji trenutak pobjegne autobus i ona se preispituje je li njena odluka da trči za Filipom toliko razborita.
Nakon nesreće, Adela nagovori Dživa da pođe u bolnicu na pregled vidjeti nije li nešto slomio. No, tamo ga zadržavaju zbog upale pluća te se Adela brine o njemu.

Program mog televizora