Zora dubrovačka 2


Epizoda 4/80 (13.02.2014.)
Jana je u posjetu majci. Iako je Magdaleni sve gore, Jana se ipak ne miri s majkom. Željna osvete Menčetićkama, Jana odlazi u majčin stan potražiti Juditinu adresu, nakon čega se vraća na proslavu u vilu. Međutim, zabavu joj, osim sumnjičavog Martina, kvari i iznenadni posjet Rocca. On je preživio pad i vratio se još luđi i spreman na osvetu. Jedino što ga zanima jest Judita i napravit će sve da dođe do nje. Jana mu daje Juditinu adresu koju je pronašla u majčinom stanu.
Nakon što je u konobi zatekla raskalašenog i pripitog Borisa sa djevojkom u krilu, razočarana Maris odlazi u Magdalenin stan gdje se neugodno iznenadi kad vidi da je netko prekapao po njemu, a još više kad shvati da je tražio njihova pisma. U panici zove Juditu, ali ju prekida Rocco koji bijesno nasrće na nju. Rocco daje Juditi 24 sata da se pojavi u Dubrovniku inače će ubiti Maris. Judita i Maris su u šoku.
Martinova ljubomora sve je jača. Jana jedva uvjerava sumnjičavog Martina da mu ništa ne skriva te koristi Magdalenu kao alibi da ode potražiti Borisa. No, njega nalazi u krevetu sa Željkom i radi ljubomornu scenu.
Maro pokušava nastaviti „normalan“ život. Dolazi u Dubrovnik nakon godina izbivanja – želi se i službeno razdužiti iz vojske, ali i prodati koju kašetu mandarina. Na putu prema pjaci sreće djevojčicu (Zoru) koja se izgubila i ozljedila, ni ne sluti da je to njegovo dijete. Dok Judita panično traži Zoru, ni ne primjećuje da je Maro pored nje…

Program mog televizora