Zora dubrovačka 2


Epizoda 9/80 (20.02.2014.)
Dok se Adela lomi nakon susreta s Dživom, on posjećuje Maris. Nakon dugo vremena pričaju otvoreno. U ugodnom i iskrenom razgovoru odlučuju ostaviti sve loše iza sebe. Dživo joj želi pomoći da vrati vilu Menčetić. Zajedno odlaze kod Rocca u pritvor, jedino im on može pomoći u tome. Maris blefira pred Roccom da zna cijelu istinu i nagovara ga da dio odgovornosti prebaci na Janu. On ispočetka odbija, ali ju ipak odluči prijaviti.
Jana i Martin provode naizgled idiličnu večer, koju prekida Janina mučnina, ali i nenajavljeni posjet Sonje. Želi ispitati Janu o Roccovim optužbama, ali ju ona odbija jer nema službeni nalog. Martin odluči ipak stati na njezinu stranu i obeća da će se pobrinuti za Rocca i Maris.
Boris dolazi u bolnicu gdje susreće Magdalenu. Ona ga u groznici podsjeća na to koliko ga je Maris voljela. Boris se lomi što učiniti, boji se da je prekasno.
Šiško i Dijana su van sebe od sreće kad saznaju da imaju unuku i da su Maro i Judita ponovno zajedno. Dijana ih iznenadi poklonom – kupila je za Mara susjedovu kuću, i mala obitelj odlučuje početi novi život u Konavlima. Maro u trenutku sreće zaprosi Juditu. Deši je još uvijek teško prihvatiti da ne može zatrudnjeti.

Program mog televizora