1001 noć


Pročitajte članak o telenoveli 1001 noć

1001 noć: Onur i Šeherezada
Na rasporedu: RTL TV, od ponedjeljka do petka u 08:40 h

Epizoda 180/180 (30.09.2011.)
Onura jako iznenadi Keremova odluka da napusti posao u Binjapiju, a Šeherezada odluči posjetiti svoju najbolju prijateljicu Benu. Nakon dugo vremena, jedna drugoj prizna svoje probleme i strahove… Istodobno, nakon što su se Ali Kemal i Gani vratiti iz zatvora, u kući Evlijaogluovih događaju se nezamislivi obrati! Onura posjeti Bejzi kako bi mu rekla datum Šeherezadog vjenčanja, u nadi da će i on poduzeti nešto kako bi zaustavio taj događaj. Ostavivši sve za sobom, Benu odlazi na dalek put. Šeherezada i Engin sjede pred matičarom…

Epizoda 179/180 (30.09.2011.)
Onura će izbaciti iz takta novinski članak o Šeherezadinoj udaji za Engina. Benu se planira rastati od Kerema i započeti nov život izvan Turske, a Kerem i Seval pokušavaju je odgovoriti od odlaska. Onurova i Keremova ljubavna nesreća utječe na njihov poslovni život. Zbog toga Kerem odluči posjetiti Šeherezadu i reći joj kako je tajna „crne noći“ izašla na svjetlost dana. Ali Kemal i Gani izlaze iz zatvora, a pravi šok priredit će im Burhan koji je donio odluku života!

Epizoda 178/180 (29.09.2011.)
Unatoč Burhanovom protivljenju, Fusun prizna kćerki da joj otac i ujak nisu na putovanju u Rusiji, već da su završili u zatvoru zbog provale i krađe obiteljske tvrtke. Kerem i Benu odlaze na romantičan vikend u planine kako bi probali spasiti brak, a Bejza priprema posebnu taktiku kako se suprotstaviti Šeherezadinu i Enginovu vjenčanju. Nadida i Burhan jako se zabrinu kad od Kana doznaju da se Šeherezada namjerava udati za Engina.

Epizoda 177/180 (29.09.2011.)
Prije nego li si presudi, Eda obavijesti Šeherezadu da je zbog njezinog otrovnog čaja pobacila na vjenčanju. Doznavši što se događa, Onur odmah pohita k Šeherezadi, a njihova povezanost stvarat će velike probleme Enginu. Burhana i Nadidu šokira policijska dojava da su lopovi opljačkali njihovu tvornicu. Kerem još uvijek vjeruje u brak i nagovara Benu da razmisli još jednom i povuče zahtjev za rastavu braka. Šeherezada i Onur opet se suretnu!

Epizoda 176/180 (28.09.2011.)
Nakon što mu je Seval rekla da se Benu pokušala ubiti, Kerem daje sve od sebe da spasi svoj brak, dok će Benu ipak inzistirati na rastavi. Šeherezadu iznenadi Burhanov posjet. Ovog puta on neće tražiti da se pomiri s Onurom, već će je zamoliti da posjeti Nadide koja se kod kuće oporavlja od operacije. Engin je nestrpljiv i traži od Šeherezade iskren odgovor na pitanje voli li još uvijek bivšeg supruga. Eda je uvjerena da ju je najmodavac razotkrio te stoga napravi zastrašujući korak!

Epizoda 175/180 (28.09.2011.)
Onurov iznenadni dolazak s Kanom u naručju začudit će Šeherezadu i Engina. I dok je Šeherezada u nezgodnoj situaciji jer Kanu jako nedostaje Onur, Engina jako zabrine razlog Onurovog povratka. Istodobno, Fusun je sretna što je policija pronašla njezin auto, a Ali Kemal i Gani u opasnosti su zbog kockarskih dugova. Nakon što je u novinama objavljena njezina fotografija i članak o tome kako je ubila čovjeka, Eda traži novi način kako pobjeći policiji. Enginovoj bivšoj supruzi Bejzi jako smeta Šeherezada!

Epizoda 174/180 (27.09.2011.)
Dok se Burhan i Nadide bore sa svojim problemima, Gani i Ali Kemal su u opasnosti zbog kockarskih dugova, a i Eda upada u sve veće probleme. Burak se vraća sa svog prvog poslovnog sastanka u Bosni koji je uspješno završio. Onuru jako nedostaju Šeherezada i Kan, iako to ne priznaje nikome. Međutim, kada vidi Šeherezadu kako uživo gostuje u Emelinoj emisiji, Onur odluči napraviti iznenađujući korak!

Epizoda 173/180 (27.09.2011.)
Kada konačno shvati da ne može spasiti vezu s Keremom, Benu rješenje vidi u samoubojstvu. No ipak se predomisli i odluči nastaviti živjeti. Šeherezada i Engin pokušavaju zbližiti svoju djecu. Kan se protivi Šeherezadinom vjenčanju s Enginom jer mu još jako nedostaje onur, a Duri se svidjela očeva nova izabranica. Burhan dežura u bolnici čekajući da Nadida dođe k sebi, a Šeherezadu će posjetiti osoba koja će joj ponuditi nešto interesantno… Enginovoj bivšoj ženi Bejzi smeta njegova nova ljubav, Šeherezada.

Epizoda 172/180 (26.09.2011.)
Dok Onur provodi još jednu večer s lijepom voditeljicom Emel, mala Nilufer neslavno proslavi rođendan s Fidervs. Cijela obitelj čeka da se Nadida oporavi od operacije. Istovremeno, Šeherezada upoznaje Enginovu kćer Duru koja stvara probleme njegovoj bivšoj ženi, a Ali Kemal je u teškoj situaciji zbog kockarskih dugova koji stalno rastu. Benu i Kerem nikako ne uspijevaju poboljšati vezu.

Epizoda 171/180 (26.09.2011.)
Burhan uspije nagovoriti Šeherezadu da zajedno s Kanom posjeti Nadide i uvjeri je da pristane na operaciju. Benu pokušava izgladiti odnose i vratiti ih na staro pa pripremi obiteljsku večeru. No na večeri će doći do velike svađe. Engin je nestrpljiv u iščekivanju Šeherezadinog odgovora na bračnu ponudu pa je pozove na romantičnu večeru. Onur još jednom potpuno gubi nadu u Šeherezadin povratak i želi se riješiti svega što ga podsjeća na nju i Kana, a s vremenom zanemaruje i kćer Nilufer. Eda planira pobjeći iz zemlje i izbjeći policiju.

Epizoda 170/180 (23.09.2011.)
Šeherezadu brine je li Kan dobar prema novoj dadilji koju je preporučio Engin, a Onur sve češće razmišlja o njoj. Eda je promijenila identitet i izgled i tako pobjegla policiji koja je još uvijek traži zbog pokušaja ubojstva. Benu posjeti Šeherezadu na njezinom novom radnom mjestu i zamoli je za oprost jer Onur nije kriv za otkrivanje tajne. Burhan ne može nagovoriti Nadidu da ode na operaciju, a Šeherezadu čeka nova ponuda koja će joj sasvim promijeniti život…

Epizoda 169/180 (23.09.2011.)
Šeherezada nailazi na puno teškoća u novom životu koji je započela sa sinom Kanom, daleko od prijatelja i rodbine. I Onur je klonuo, više ne vjeruje da će vratiti svoju ljubav pa pozove zanosnu televizijsku voditeljicu na piće. Kerema muči savjest jer nije popravio loš odnos s Benu i Onurom. Ali Kemal i Gani svaki dan kockaju, a njihovo sumnjivo ponašanje primijetila je i Fusun. Burhan je zabrinut za Nadidino zdravlje, a uplakana Benu traži oprost od Onura.

Epizoda 168/180 (22.09.2011.)
Šeherezada počinje nov život sa sinom i zaposli se u jednome arhitektonskom uredu u kojem joj je Engin Kajaoglu novi šef i prijatelj. Onur je tužan što ne može doći do Šeherezade kako bi joj prenio da je Kerem dobro i da će reći istinu. Burhan zbog ljutnje i zaborava ne može održati obećanje dano uznemirenoj Nadidi. Ali Kemalu poraste samopouzdanje zbog novih ideja u trgovini i to odluči proslaviti iznenađenjem za Fusun i djecu. U međuvremenu, sud je donio rješenje u postupku brakorazvodne parnice između Šeherezade i Onura…

Epizoda 167/180 (22.09.2011.)
Onur se počne preznojavati na ispitivanju u policijskoj postaji jer nikako ne uspijeva uvjeriti inspektora da nije počinio zločin za koji ga se tereti. I dok on pokušava sakriti od policije razlog zbog kojeg je Šeherezada otišla od njega, Kerem je još uvijek na odjelu intenzivne gdje njegovi najmiliji čekaju da se probudi iz kome. Jedini koji može posvjedočiti u Onurovu korist i dokazati njegovu nevinost je Kerem koji treba priznati da je imao aferu s Edom. Benu osjeti novi udarac kada dozna da je Kerem zaboravio gumb za manšetu kod ljubavnice, a Eda se skriva od policije pod lažnim imenom.

Epizoda 166/180 (21.09.2011.)
Nakon što su ispitani Onur, Burak i Šeherezada, inspektori sve više sumnjaju da je Onur pucao u Kerema zbog raznoraznih nesuglasica koje su se događale između dvojice prijatelja u posljednje vrijeme. U međuvremenu, na putu prema bolnici Benu iznenadi Melek pričom o Šeherezadinoj tajnoj vezi s Keremom, a Ali Kemal posjeti prijatelja Nedžata kako bi s njim sklopio poslovni ugovor. Burhan odluči razgovarati s Onurom i saznati više o njegovoj i Šeherezadinoj tajni. Kako bi doznali tko sve zna za „crnu noć“ i tko je upleten u pokušaj ubojstva, važno je da Kerem preživi!

Epizoda 165/180 (21.09.2011.)
Nakon što je obećao Onuru da će priznati Šeherezadi krivnju što Eda zna za njihovu tajnu noć, Kerem je pri ulasku u kuću pogođen s nekoliko metaka te ostane ležati u lokvi krvi. Njegov krvnik, Eda, odlazi s mjesta zločina u nadi da ga se zauvijek riješila. Istovremeno, Nadide u bolnici odbije napraviti pregled glave, a policija pokreće veliku istragu kako bi pronašla Keremova napadača. Među prvima su ispitani vlasnici Binjapija i Šeherezada. Liječnici se bore za Keremov život, a u bolnici cijela obitelj čeka ishod operacije…

Epizoda 164/180 (20.09.2011.)
Pijana Benu doživi neugodno iskustvo s nepoznatim muškarcem u noćnom baru i u šoku pozove sestru u pomoć. Burhan i Nadide teško podnose Šeherezadin odlazak i zajedno s Onurom traže rješenje kako bi je vratili kući. Iscrpljena Nadide tijekom razgovora se iznenada onesvijesti! Eda je uspjela zavaditi sve oko sebe i sad bježi kod prijateljice u nadi da je Kerem tamo neće pronaći. Ujedno saznaje da je u besparici jer je banka sve njezine dugove namirila izdašnom otpremninom od Binjapija. Za to vrijeme, Šeherezada traži Kana koji luta ulicama i pristaništem. Njezina sljedeća briga je pokretanje postupka za rastavu braka.

Epizoda 163/180 (20.09.2011.)
Šeherezada ne može vjerovati da je Onur prekršio obećanje i nekome rekao za njihovu tajnu o „crnoj noći“. Nakon što se izvikala na njega u uredu, Šeherezada, na rubu živčanog sloma, odluči uzeti Kana, zauvijek napustiti kuću i nestati iz Onurovog života. Kerema muči grižnja savjesti što je odao tajnu, a novu brigu donese mu vijest da je Benu pobjegla iz klinike. Nakon što prizna Burhanu i Nadidi da je dao novac Šeherezadi za noć provedenu s njim, Onur će se po prvi put zamjeriti Burhanu, ali će i shvatiti da Eda također zna za njihovu tajnu pa odluči posjetiti Kerema koji joj je to i rekao!

Epizoda 162/180 (19.09.2011.)
Benu pristane potražiti stručnu pomoć i zajedno sa sestrom, Keremom i Šeherezadom posjeti kliniku za liječenje od alkoholizma. Međutim, uvjerena je da će joj tek sad postati najteže jer Kerem neće smjeti biti uz nju. Šeherezada i djeca rade pritisak na Onura da im vrati Firdevs. Ali Kemal je sretan jer je dobio sudsko rješenje o rastavi braka s Ahu, a Fusun muči napetost koja je prisutna u kući. Mertu jako smeta što se Burak i Melek ponovno zbližavaju. Nadide ispriča Šeherezadi što je doznala od Ede. Ljuta što je njezina najmračnija tajna dospjela u javnost, Šeherezada posjeti Onura tražeći iskren odgovor kome se hvalio i ispričao što se dogodilo te „crne noći“…

Epizoda 161/180 (19.09.2011.)
Bijesna Eda odlazi k Evlijaogluovima kako bi Nadidi ispričala na koji je način Šeherezada došla do novca za liječenje sina. Istovremeno, pijana Benu, u namjeri da uhvati Kerema u hotelu s drugom ženom, uspije se uvaliti u još jedan skandal kada Kerema, Onura i Burhana prekine usred poslovnog sastanka s novim klijentima. Nadida ispriča Burhanu Šeherezadinu tajnu i jako se naljuti na njega jer joj te davne večeri nije pomogao i posudio joj novac. Kerem od Onura dozna da je Benu nazvala nepoznata žena i rekla joj da je suprug vara pa on odmah upozori Edu da se zauvijek makne od njega…

Epizoda 160/180 (16.09.2011.)
Benu i Kerem pomire se uz njezino obećanje da će otići na liječenje. Sljedećeg jutra zaštitari na ulazu obavijeste Edu da više ne radi u Binjapiju. Ljuta i šokirana, ona razbaca svoje privatne stvari u dvorištu firme i demonstrativno ode u posjet prijateljici koja će telefonski reći Benu da je Kerem vara. Burhan pomogne svojoj unuci Burdžu i s njom ode u školu kako bi objasnili školskim prijateljima da je njezina majka ubila čovjeka u samoobrani. U susjednoj sobi Ali Kemal se na sebi svojstven način obračuna s ravnateljem škole. Slobodni Burak i ljubomorni Mert ratuju zbog Melek.

Epizoda 159/180 (16.09.2011.)
Dok leže u krevetu i piju vino, Kerem prizna Edi kako nije mogao reći Benu da voli Šeherezadu i otkrije joj tajnu da je Šeherezada spavala s Onurom kako bi dobila novac za sinovo liječenje. Benu vjeruje da je suprug vara, a Fusun je tužna jer Burdžu, zaključana u sobi, plače zbog neugodnosti koje proživljava u školi. Šeherezada zna da je Eda velika lažljivica i o tome obavijesti Onura. On joj odluči dati otkaz, no za to mora dobiti suglasnost ostalih vlasnika tvrtke, uključujući i Kerema. Njihovu svađu prekine posjet Edine majke i sestre…

Epizoda 158/180 (15.09.2011.)
Nakon neugodne večeri s Keremom i prijateljima, Benu netragom nestane. Kerem i Onur panično krenu u potragu po obližnjoj šumi. Eda opet slučajno susretne majku, no ovog puta neće dozvoliti da je prevari i od nje izvuče novac za nepostojeću operaciju mlađe kćeri. Nakon povratka s ne baš veselog odmora, Onura i Šeherezadu dočeka neugodna situacija – Firdevs je malo previše zavoljela Nilufer, što je Šeherezadu i Onuru jako uvrijedilo. Nadida panično napomene Šeherezadi sve Edine tajne, dok Burdžu doživi neugodnu situaciju u školi kada se pročuje da je njena majka Fusun počinila zločin.

Epizoda 157/180 (15.09.2011.)
Kerem pronađe utjehu u Edinom zagrljaju i provede s njom strastvenu noć. No ubrzo požali… Eda pronalazi Keremovu manžetu i zadrži je za sebe. Benuino psihološko stanje se pogoršava, a Onur uvjerava Šeherezadu da je Benu potrebna njezina potpora, pa zajedno s Keremom nagovore Benu da potraži stručnu pomoć. Usput se dogovore da će svi četvero provesti vikend u planinama. Burak i Melek, unatoč prijašnjim nesuglasicama, traže način da opet budu zajedno.

Epizoda 156/180 (14.09.2011.)
Kerema će izluditi Onur kojeg je pogodila Benuina izjava kako njezin suprug još uvijek voli Šeherezadu, ali i Benuina optužba da je on sam kriv za njezine psihičke probleme. Burhan dolazi na prvi sastanak kao poslovni partner, a njegova prisutnost najviše iznenadi Edu, koja i dalje ne želi da se njezin identitet i prošlost otkriju. Melek daje sve od sebe kako bi obnovila vezu s Mertom. Između Kerema i Ede počinje se osjećati opasna privlačnost. Na svečanom prijemu povodom novog Burhanovog poslovnog uspjeha, Nadida i Eda se nađu licem u lice nakon dugih godina, a pravu senzaciju upriliči pijana Benu…

Epizoda 155/180 (14.09.2011.)
Fusun i Nadide pronađu Ali Kemala kako u hotelskoj sobi obuzet ludilom drži pištolj uperen u svoju bivšu suprugu jer više ne može živjeti s činjenicom da ga je prevarila sa slikarom. Međutim, Ali Kemal prisloni pištolj sebi na glavu, a njegovu namjeru prekine Nadidin plač i molba da si ne oduzme život. Benu se osjeća krivom što je povrijedila Šeherezadu i Kerema. Burak se ne može pomiriti sa Sezeninim iznenadnim nestankom. Burhan će dati iznenađujuću financijsku ponudu tvrtki Binjapi, koja je u strašnoj ekonomskoj krizi, a zauzvrat traži da im postane poslovni partner u Rusiji.

Epizoda 154/180 (13.09.2011.)
Sada, kada su opet zajedno, Onur prizna Šeherezadi zbog čega je unajmio čovjeka da je prati. Ali Kemal je nestao jer je doznao za Fusuninu prevaru sa slikarom. Kerem i Benu opet će se posvaditi, baš kao i Burak i Sezen, čiji brak visi o koncu. Dionice tvrtke Binjapi preko noći su doživjele veliki pad, a zbog Edinih zakulisnih igrica, i radnici su doznali da su obje banke s kojima tvrtka radi – bankrotirale. Sasvim iznenada između Šeherezade i Benu dolazi do neočekivane svađe.

Epizoda 153/180 (13.09.2011.)
Dok se Eda rješava tijela mrtvog ucjenjivača i ostalih dokaza zbog kojih bi mogla završiti u zatvoru, Šeherezada donosi životnu odluku i iznenada usred noći posjeti Onura. Vlasnici tvrtke Binjapi okupljaju se nakon dugo vremena kako bi zajedno došli do rješenja protiv ekonomske krize i bankrota. Kerem je jako nesretan jer ne može doprijeti do neutješne Benu, a Burak se trudi razveseliti Sezen koja još pati za ocem. Burhan od poslovnih kolega doznaje za Ahino uhićenje radi prostitucije.

Epizoda 152/180 (12.09.2011.)
Edu ucjenjuje građevinski radnik koji je vidio kako je ubila profesora Ozdžana. Ahuina majka je osramoćena i traži od Nadide oprost i pomoć. Nadida pristane pomoći Neriman, ali samo ako će Ahu zauzvrat pristati sudski se rastati od Ali Kemala. Fusun se vrati u kuću Evlijaogluovih, no sreća koju osjeća ima gorak okus. Onur traži način kako spasiti tvrtku, a Sezen tuguje za ocem. Benu je puštena iz bolnice, no još uvijek je u šoku zbog gubitka djeteta. Šeherezada primijeti da je Benu pronašla utjehu u starom prijatelju, alkoholu, pa joj odluči pomoći.

Epizoda 151/180 (12.09.2011.)
Benu je uplašena i u šoku, liječnici je pripremaju za hitni porođaj jer je bebino srce prestalo kucati. Iako žive razdvojeni, Onur i Šeherezada sretnu se u bolnici kako bi pružili podršku neutješnima Keremu i Benu, koje je pogodila velika nesreća. Istovremeno, Nadida pokušava skriti od Burhana vijest da je Ahu uhićena zbog prostitucije. Sezen je shrvana od boli kada napokon sazna da joj je otac poginuo.

Epizoda 150/180 (09.09.2011.)
I Šeherezada i Onur traže prijenosno računalo koje je Eda ukrala i zapalila. Kerem, Burak i Onur sve više zabrinjava kriza zbog koje su morali zaustaviti nekoliko projekata, pa traže nove načine za spas tvrtke. Seval posjeti Seten kako bi joj rekla da njezin brak s Burakom nikada neće uspjeti. Kerem i Sezen još ne znaju kamo je nestao njihov otac. Fusun je sretna što joj je sud dozvolio da na slobodi čeka odluku suda. U policijskoj akciji specijalci pritvore Ahu, njezinu šeficu – svodnicu, ostale djevojke i klijente. Šeherezada će priznati bivšoj svekrvi Nadidi da se rastaje od Onura.

Epizoda 149/180 (09.09.2011.)
Shvativši da je upao u Edinu prljavu igru, profesor Ozdžan joj ozbiljno zaprijeti da će svaku njezinu spačku prijaviti policiji, ali i Šeherezadi i Onuru. Eda, u strahu od mogućeg poniženja, gurne profesora s gradilišta tvrtke Binjapi. Eda je u panici zbog zločina koji je počinila i pokušava se dočepati Šeherezadinog računala kako bi obrisala bilo kakve dokaze. Kerem i Benu uzbuđeni su zbog približavanja poroda. Edu šokira još jedan posjet majke Kevser i djevojčice Marve. Onur i Šeherezada razdvojeni gore u vatri čežnje. Obitelj Evliyaoglu jako je uzbuđena zbog suđenja Fusun.

Epizoda 148/180 (08.09.2011.)
Kerema i Buraka jako razveseli što se Benu želi vidjeti sa Sezen, a Seval će priznati Benu da se razočarala u nju jer je prihvatila Sezen za Keremovu sestru. Šeherezada je pristala na Onurov poziv za večeru na kojoj će jedno drugome reći istinu. Nakon što je primijetila Edu kako izlazi iz Šeherezadinog ureda, Nadide uspje povezati događaje i sjeti se kako je nekoć davno njezin sin Ahmet hodao s njom, ali su prekinuli zaruke jer je Eda bila na lošem glasu. Nadide razmišlja kako bi i Šeherezadu trebala upozoriti o Edinoj prošlosti… Istovremeno, Eda će se i dalje truditi spojiti Šeherezadu s profesorom Ozdžanom.

Epizoda 147/180 (08.09.2011.)
Odlučna u želji da se rastane, Šeherezada odlazi ozbiljno porazgovarati s Onurom. Međutim, na putu prema kući doživi prometnu nesreću. I Onur i Benu obaviješteni su da Šeherezada u bolnici čeka rezultate pretraga. Šeherezada mu prizna da više ne može trpjeti njegovu ljubomoru, te da želi rastavu. Onur se osjeća krivim… Tvrtku Binjapi potresa financijska kriza zbog koje cijene njihovih dionica strelovito padaju. Fusun se trudi naviknuti na život u zatvoru i bit će joj jako teško kada joj kćeri Buket i Burdžu dođu u posjet.

Epizoda 146/180 (07.09.2011.)
Nakon puno vremena sretnu se Ahu i Ali Kemal, no ovoga puta na sudskoj raspravi. Ahu i dalje prijeti da neće pristati na rastavu braka ukoliko joj obitelj Evlijaoglu ne dodijeli imovinu koju je obećala. Ganija jako pogodi što ga Huner već danima izbjegava. Šeherezada odluči prespavati u hotelu kako bi izbjegla novi sukob s Onurom. Na obiteljskoj večeri, susret Benu i Sezen završava na iznenađujući način. Edu izbaci iz takta neočekivani posjet davno zaboravljana majke. Šeherezada je uvjerena da Onur nikada nije stekao povjerenje u nju i ne sluti da je čeka opasnost.

Epizoda 145/180 (07.09.2011.)
Kada Šeherezada dozna da je Onur unajmio osobu koja ju je pratila, ne može smisliti rješenje pa se pred suprugom pretvara da ništa ne zna. Jedina osoba kojoj će priznati što joj se događa je Benu. Dok Fusun provodi bolne dane u zatvoru, psihološko zdravlje Buket i Burdžu se pogoršava. Burhan daje sve od sebe da oslobodi bivšu snahu iz zatvora, a Nadida krivi samu sebe za Fusunine nevolje. Benu i Kerem odlučili su se za ime svog još nerođenog djeteta, a Sezen se brine što se Semih opet odao alkoholu.

Epizoda 144/180 (06.09.2011.)
Čim ozdravi, Semih iz protesta napusti kćerin stan i ode prespavati u skromni hotel. Kerem i Sezen su jako zabrinuti za njegovo psihičko stanje. Ahu čekaju veliki problemi nakon što njezine kolegice doznaju da im otima mušterije. Onur i dalje taji Šeherezadi da je on taj koji je unajmio osobu da je prati i trudi se oraspoložiti je da ne misli o tome. Kerem zamoli starog prijatelja da u svom noćnom klubu zaposli Semiha kao gitarista, i na sve moguće načine se trudi poboljšati vezu s Benu. Šeherezada pronalazi CD s fotografijama i shvati tko ju je pratio.

Epizoda 143/180 (06.09.2011.)
Fusunina kućna pomoćnica ugleda na podu Selimovo mrtvo tijelo, a pokraj njega šokiranu Fusun s djetetom u naručju. Ali Kemal, Nadide i kćeri od policije doznaju da je Fusun u samoobrani ubila Selima, bodući ga škarama u leđa jer se bojala da će je silovati. Šeherezadu uhvati panika kada posumnja da je netko prati, zbog čega dolazi do velike napetosti između nje i Onura. Slušajući svađu između Onura i privatnog istražitelja, Eda doznaje da je Onur unajmio nekoga da prati njegovu suprugu, što će itekako iskoristiti u svoju korist. Melek daje sve od sebe kako bi se pomirila s Mertom nakon što ga je jako uvrijedila.

Epizoda 142/180 (05.09.2011.)
Šeherezadu uznemiri iznenadni posjet profesora Ozdžana, koji i dalje misli da između njih dvoje postoji skrivena ljubav. Dok Ahuina majka po zadnji put dolazi k Nadidi na pregovore zbog rastave braka, njezina kćer se zamjeri Tameru jer taji vezu s jednim klijentom. Šeherezada u povjerenju kaže prijateljicama Benu i Melek da je Onur u posljednje vrijeme postao ljubomoran te ih zamoli za savjet. Fusun se ne može otarasiti učitelja Selima i u strahu je da će njezina tajna izaći na vidjelo.

Epizoda 141/180 (05.09.2011.)
Onur se javio na Šeherezadin mobitel kad ju je nazvao profesor Ozdžan. Burak i Sezen pripremaju obiteljski ručak povodom svog vjenčanja, no, na Keremovu žalost, Benu nije raspoložena i odbija otići na druženje. Seval posjeti Benu i Kerema u nadi da će se pomiriti sa sinom. Kerem i Sezen su istovremeno tužni i sretni kada doznaju da je Semih zbog trovanja alkoholom završio u bolnici. Kako bi doznao što to Šeherezada skriva od njega, Onur unajmi privatnog detektiva da je prati u stopu.

Epizoda 140/180 (02.09.2011.)
U Burhanovoj kući slavi se Burčinin rođendan. Šeherezada i Fusun razgovaraju nakon dugo vremena. Dok su Šeherezada i Kan na zabavi kod obitelji Evlijaoglu, Onur je doma sam s Nilufer i Fidevrs. Ahu je uspješna u novom poslu, ali stižu je stari dugovi. Benu muči što Kerem podupire vjenčanje Buraka i Sezen. Zbog novih Edinih pakosti, Onurova i Šeherezadina veza je opet poljuljana. Naime, profesor Ozdžan je od Ede dobio broj Šeherezadinog mobitela…

Epizoda 139/180 (02.09.2011.)
Šeherezada je na poslovnom putu, a Onur poludi zbog sumnjivog pisma koje je primila. Kerem na sve načine traži Semiha, koji se već danima nikome nije javio. Neutješna Melek trudi se ponovno oživjeti vezu s Burakom. Nadida je prisiljena objasniti Selimu da će imati gadnih problema ukoliko ne pusti na miru njezinu snahu Fusun. Između Ganija i Huner stvaraju se nove simpatije.

Epizoda 138/180 (01.09.2011.)
Šeherezada odlazi na poslovni put u Baku s Mihriban, a Onur ostaje sam s djecom. Zbog novog poslovnog projekta, Kerem sve više vremena provodi s Edom. Sezen je tužna jer joj se otac nije javio otkad mu je rekla za udaju. Ahu ne zna kako se oduprijeti pritisku koji joj nameću Tamer i Oya. Ali Kemal nagovori Selima da podučava Buket crtanju u njihovoj kući, zbog čega Fusun uhvati panika, a Nadida poludi. Eda pozove Melek da se doseli k njoj. Burak i Kerem nakon dugo vremena iskreno razgovaraju o svojim osjećajima. Eda priprema novu zamku Šeherezadi…

Epizoda 137/180 (01.09.2011.)
Šeherezada pokušava dokučiti tko joj je poslao prekrasno cvijeće. U trenutku kada je Onuru trebala objasniti što joj se događa, prekine ih poziv i vijest da je Seval imala srčani udar. Kerem, Benu, Melek i Burak počnu se svađati u hodniku bolnice. Šeherezada razmišlja da se prijavi na državni natječaj za gradnju kompleksa u Azerbejdžanu, no Onur joj nije podrška. Njihove nesuglasice utječu na ponašanje Kana i Nilufer. Melek nipošto ne želi izgubiti Buraka, a Eda joj je velika potpora. Obitelj Evlijaoglu došla je na svečano otvorenje ambulante…

Epizoda 136/180 (31.08.2011.)
Tamer i Oja uvalit će Ahu u novu opasnu igru. Sezen prizna Semihu da se udala za Buraka, a g. Mehmet istom viješću šokira Seval, Kerema i Benu. Onur postane ljubomoran nakon što mu Gani kaže da je Šeherezada otišla na sastanak s jednim gospodinom, a ne sa ženskom osobom kako mu je ona rekla.

Epizoda 135/180 (31.08.2011.)
U razgovoru s Edom Kerem dozna kako se ona i Šeherezada poznaju, no još ne zna potpunu istinu. Eda slučajno sretne profesora Ozdžana, koji je na fakultetu predavao i njoj i Šeherezadi te ga pozove na ručak. Prije odlaska u Pariz, Peride se pozdravlja s obitelji. Burak i Sezen vraćaju se s medenog mjeseca i useljavaju u novi dom, no zbog jedne nesuglasice ubrzo se posvađaju. Kerem je preko pisama otkrio da je Semih volio njegovu majku pa ga posjeti kako bi mu se ispričao zbog svojeg ponašanja. Nakon što je priznao ocu da se želi vratiti bivšoj supruzi, Ali Kemal iznenadi Fusun i svoje kćeri pozivom na izložbu slika povodom otvaranja galerije Binjapi. Osim njih, na izložbu je došla i Eda zajedno s posebnim gostom, profesorom Ozdžanom.

Epizoda 134/180 (30.08.2011.)
Nadida, Ali Kemal i djevojčice odlaze u iznenadni posjet Fusun. Semih je zabrinut zbog nestanka kćeri, koja mu se još nije javila. Peride odluči živjeti u Parizu sa sestrom Betul, a sa sobom želi povesti Firdevs. Onur priredi majci svečani oproštaj u vrtu svoje nove kuće, a među gostima je i zla Eda. Mert je zadužen utješiti tužnu Melek, koja nikako ne može zaboraviti Buraka. Između Onura i Šeherezade nastane nova napetost…

Epizoda 133/180 (30.08.2011.)
Onur i Šeherezada pokušavaju ne misliti na loš dojam koji je njihova svadba ostavila na goste. Oboje ne žele pričati o spontanom pobačaju koji se dogodio na njihovom vjenčanju. Kerem pronalazi pisma koja je njegov otac pisao majci pa zatraži objašnjenje od Seval. Između Kerema i Benu ponovno se javljaju problemi koje je on duže vrijeme potiskivao. Burak i Sezen uživaju na medenome mjesecu, a još nitko ni ne zna da su se vjenčali. Burhan je priveo kraju pregovore o rastavi Ali Kemala i Ahu. I dok je Neriman nezadovoljna ishodom pregovora, Ahu kreće u novu avanturu.

Epizoda 132/180 (29.08.2011.)
Došao je dan Šeherezadinog i Onurovog vjenčanja i svi se s velikom veseljem spremaju za svečanost. Baš u trenutku kad su trebali krenuti na vjenčanje, Burhana i Nadidu zatekne neugodno iznenađenje. Naime, netrpeljivost između Ali Kemala i Ahu dosegnula je vrhunac te on pred cijelom obitelji zatražiti rastavu braka. Neriman ne želi da se njezina kćer rastane od obitelji Evlijaoglu bez novčane naknade. Burak i Sezen iznenada tajno se žene kod matičara. Dok mladenci i gosti čekaju početak veličanstvene svadbe, Eda se ponudi pomoći Šeherezadi i skuha joj poseban čaj za smirenje…

Epizoda 131/180 (29.08.2011.)
Onur je presretan zbog Šeherezadine trudnoće. I dok s jedne strane slave novu vijest, Onur i Šeherezada zabrinuti su zbog provale u njezin ured. Nisu sigurni tko bi provalio i ukrao kompjutore u kojima su Šeherezadini finalni projekti. Ali Kemal se nastavlja viđati s Fusun, dok Ahu i njezina majka Neriman nastavljaju stvarati probleme u kući. Eda se trudi dobiti Šeherezadino povjerenje, a Peride daje sve od sebe da joj Nilufer oprosti. Semiha izluđuje što se Sezen i dalje viđa s Burakom unatoč njegovim opomenama.

Epizoda 130/180 (26.08.2011.)
Seval je uvjerena da će se Burak opametiti i savjetuje Melek da bude strpljiva. Burak ne odustaje od osvajanja Sezen. Nova arhitektica Eda smišlja mračni plan u koji želi uvaliti Šeherezadu. Kada sazna da je zaljubljena u traženog prevaranta, Mihriban odluči ne odgovarati na Haldunove pozive. Međutim, on želi osobno čuti razloge zbog kojih ga Mihriban ignorira i posjeti je u uredu. Ahu odlazi u kupnju s novom prijateljicom. Onur pristane na svoj prvi televizijski intervju tijekom kojeg će ga Šeherezada iznenaditi više nego ikad…

Epizoda 129/180 (26.08.2011.)
Onur je potresen zbog izjave njegove majke u novinama. Peride doživi šok kad shvati da je novinarka Deniz iskoristila njihovo prijateljstvo samo za svoj interes. Dok Mihriban opet uživa u Haldunovom društvu, Šeherezada doznaje mračnu istinu o njemu. Benu pomaže Šeherezadi u pripremama za svadbu. Burhan i Nadida ozbiljno se posvađaju zbog Ali Kemala i Fusun, koji se nastavljaju viđati. Ahu unosi teror u kuću, a ovaj put njezina je meta Gani. Benu ima problema s Keremom zbog toga što tješi Melek, koja još pati zbog Buraka.

Epizoda 128/180 (25.08.2011.)
Haldun se ponovno pojavljuje u Mihribaninom životu, opravdavajući svoj iznenadni nestanak zbog pritvora. Ali Kemal tješi Fusun koja se nikako ne želi vratiti majci i napustiti djecu. Eda otkrije svojoj prijateljici da je ljuta što je Šeherezada nije prepoznala za vrijeme poslovne večere. Naime, Eda tvrdi da su njih dvije zajedno studirale i 3 mjeseca radile u istoj tvrtki pa joj je čudno kako je se Šeherezada nije sjetila. Seval posjeti Semiha kako bi s njim ozbiljno porazgovarala o Sezeninoj i Burakovoj vezi i ponudila mu zanimljiv prijedlog. Onur i Šeherezada doći će u nezgodnu situaciju zbog Peridinog susreta sa starom prijateljicom novinarkom…

Epizoda 127/180 (25.08.2011.)
Šeherezada se uzbuđeno priprema za svadbu i s Benu uživa u potrazi za vjenčanicom i mjestom proslave. Onur zaposli novu arhitekticu u tvrtki „Binjapi“, Edu Akinaj, uspješnu mladu ženu koja ima skrivene namjere. Shvativši da se Fusun i Ali Kemal već mjesecima potajice viđaju, Nadide ozbiljno razgovara s oboje. Onur i Šeherezada zajedno s djecom odlaze u posjet Peridi, no tamo ih dočekuje neočekivana situacija. Keremu i Seval ne sviđa se Burakova želja da osvoji Sezen pa traže krivca koji ih je spojio. Ahu susreće starog prijatelja Tamera s kojim provede ugodno popodne na ručku.

Epizoda 126/180 (24.08.2011.)
Kerem i Seval zabrinuti su zbog presude koja čeka Buraka. Burak iskreno razgovara sa Sezen o svom životu i iznimnoj ljubavi koju osjeća prema njoj. Burhan i Nadida u kazalištu sretnu Šeherezadu i Onura s djecom i jako se iznenade kada saznaju za Nilufer. Mihriban posjeti Haldunova sestra, zabrinuta za brata koji joj se već danima nije javio. Dok prisluškuje razgovor svojih unuka, Nadidi postanu sumnjivi sve češći susreti Ali Kemala i Fusun.

Epizoda 125/180 (24.08.2011.)
Kako bi uvjerila Onura da joj oprosti, Šeherezada mu pripremi lijepo iznenađenje. Pred cijelom obitelji obeća mu da ga više neće napuštati i pristane na veliku svadbu. Melek zbog ljubomore počne pratiti Sezen i stvarati joj probleme. Mihriban je tužna jer joj se Haldun nije javio… Nakon što je od Ali Kemala dobila kreditnu karticu, Ahu se odluči osvetiti i kupiti si skup dijamantni prsten. Zabrinut za Sezen, Semih zamoli Kerema da još jednom razgovara s Burakom i objasni mu da ostavi njegovu kćer na miru. Gani će se još jednom razočarati u Huner, kolegicu iz ureda.

Epizoda 124/180 (23.08.2011.)
Onur sazna da je biološki otac maloj Nilufer pa zatraži brzi postupak posvajanja djevojčice kako bi nosila njegovo prezime. Onur obeća Nilufer da se više neće odvajati… Peride posjeti Šeherezadu kako bi joj iznijela svoje mišljenje o Onuru i njegovoj kćeri. Ali Kemal sve više ignorira Ahu, a njezine pretjerane reakcije i omalovažavanje supruga jako uzrujaju Burhana i Nadidu. Dok Sezen spava, u njezin se stan ušulja lopov, ne sluteći da će ga u krađi uloviti Semih. Čim je čuo Sezeninu vrisku, Burak joj pojuri u pomoć i rani lopova nožem.

Epizoda 123/180 (23.08.2011.)
Šeherezadu pogodi kad joj Onur iskreno kaže da mu smeta što stalno bježi od problema, a pogotovo što se odbije pomiriti s njom. Melek je razočarana jer Burak želi prekinuti s njom i započeti novu vezu sa Sezen. Peride sazna za Nilufer, no ne prihvaća je kao unuku i zbog toga se posvadi s Onurom. Ali Kemal je kupio stan za Fusun i Burčin, ali bez očeva znanja. Nadidi je sumnjivo to što Ali Kemal sve češće viđa Fusun. Benu odluči pomoći Šeherezadi da vrati Onura.

Epizoda 122/180 (22.08.2011.)
Peride je znatiželjna i od Šeherezade traži objašnjenje njezine i Onurove posljednje svađe. No iznenadit će se kada otkrije da Onur živi s Nilufer. Onur iznenada posjeti Handan kako bi doznao nešto više o njoj i možda dobio razuman savjet kako postupati sa Šeherezadom. Mihriban se spremala na još jedan izlazak s Haldunom, ne sluteći da se on neće pojaviti u restoranu i da će je ostaviti na cjedilu. Burak je unajmio stan u Sezeninoj zgradi, zbog čega Semih poludi i izgrdi ih oboje. Melek je tužna jer je Burak ignorira. Ali Kemal i Fusun odlaze u razgledavanje kuće u koju bi se ona uselila kako bi bila bliže kćerima. Šeherezada razmišlja kako Onuru objasniti da je pogriješila…

Epizoda 121/180 (22.08.2011.)
Onur ispriča Šeherezadi istinu o bivšoj zaručnici, o tome da ju je ostavio jer ga je prevarila, te da mu je rekla da je trudna, ali joj on nije vjerovao. Onur je dobio nalaz DNK testa, no ne želi ga pogledati jer je odlučio priznati Nilufer za kćer, bez obzira jel joj biološki otac ili nije. Nalaz DNK testa odluči ostaviti Šeherezadi… Nakon ozbiljnog razgovora sa Semihom, Kerem zatraži Buraka da pusti Sezen na miru. Šeherezada prizna Benu da je pogriješila što nije podržala Onura te da ga još uvijek voli. Gani odlazi s Huner na jednu privatnu zabavu, ne sluteći da ga ona iskorištava kako bi zavela nekog drugog. Ahu od početka braka nije sretna s Ali Kemalom i stvara nove probleme.

Epizoda 120/180 (19.08.2011.)
Šeherezada razgovara s Benu o svojim osjećajima prema Onuru kad ih prekine poziv ravnateljice Niluferine škole s molbom da dođe po uplakanu djevojčicu. Šeherezada se smiluje i pozove Nilufer na igranje s Kanom, koji je jako zbunjen jer Šeherezada i Onur ponovno žive razdvojeni. Gani je opet zaokupljen ljubavnim strastima, a za oko mu je zapela Huner, asistentica u Šeherezadinom uredu. Znajući da nema prevelike šanse kod Sezen, Burak poduzme iznenađujući korak i zaposli se kao konobar u njezinom restoranu. Semihu se ne sviđa Burak jer mu maltretira kćer pa odluči posjetiti Kerema i objasniti mu svoju zabrinutost. Šeherezada pod svaku cijenu želi vidjeti Onura…

Epizoda 119/180 (19.08.2011.)
Čim je čula da joj je kćer netragom nestala iz obiteljskog doma, Fusun se vrati u Istanbul, što jako razveseli Burdžu, a izludi Ahu. Fusun vjeruje da zna gdje joj je kćer otišla s Umutom pa se s Ali Kemalom, Ganijem i Burdžu uputi prema obiteljskoj vikendici. Šeherezadu je jako potreslo to što Onuru ne smeta ideja o prekidu pa ga odluči posjetiti, ne znajući da Nilufer živi s njim. Šeherezadu jako peče savjest što je svojim hirovitim odlaskom povrijedila Onura i o tome razgovara s Mihriban. Melek prolazi kroz teške dane jer pokušava zaboraviti Buraka, kojeg sada zanima Sezen. Prije odlaska u Niluferinu školu, Onur kriomice uzme njezin češalj kako bi napravio DNK test…

Epizoda 118/180 (18.08.2011.)
Burak poziva sve svoje kolege s gradilišta i prijatelje na zabavu koju je priredio za Sezen. Melek izluđuje to što je Burak sve više zanemaruje. Šeherezadu uvrijedi što su joj Kerem i Benu skrivali tajnu u vezi s Onurovim djetetom. Kerem nagovara Onura da provjeri je li Nilufer zaista njegova kći. I Nilufer osjeti da je svojim dolaskom uzrokovala mnogo problema te zamoli Onura da je vrati kući u Izmir. Cijelo to vrijeme Burhan i Nadida traže Buket i Umuta. Onur jer pred životnom odlukom usprkos Šeherezadi…

Epizoda 117/180 (18.08.2011.)
Šeherezada ostane bez riječi kada od Hakana sazna da Onur ima dijete s drugom ženom, no još je više zasmeta što joj je cijelo vrijeme lagao i skrivao Nilufer od nje. Onur se trudi objasniti što se dogodilo, no Šeherezada odluči otići iz njegove kuće zajedno s Kanom. Burhan i Nadida su izvan sebe od brige zbog nestanka Buket i Umuta. Ali Kemal i Gani krenu u potragu za djecom. Misle da je Buket pobjegla u Kajseri, ali ona se skrila na neočekivanom mjestu. Ahu ima loš odnos i s Burdžu, ne samo s Buket.

Epizoda 116/180 (17.08.2011.)
Kerem posjeti Semiha, svog biloškog oca i s njim obavi ozbiljan razgovor, ne znajući da ih prisluškuje Sezen. Kerem i Benu pokušavaju zataškati Onurovu tajnu pred Šeherezadom koja je i dalje zabrinuta zbog njegove sve češće odsutnosti. Nakon što ju je Neriman ošamarila, Buket poduzima opasan korak pobunivši se pred novim članovima obitelji. Naime, Ali Kemalova kći uzela je brata Umuta i netragom nestala iz obiteljske kuće. To jako uplaši Nadide koja reće u potragu za njom. Na Šeherezadina vrata pozvoni neočekivana osoba…

Epizoda 115/180 (17.08.2011.)
Onur se naljuti na malenu Nilufer kada se bez dopuštenja javila na njegov mobitel. Sada je u još većoj panici jer ne može priznati Šeherezadi da ima dijete s bivšom zaručnicom. Dok on provodi večer s Peride, Šeherezadom i Kanom, Nilufer čuva Fidervs. Šeherezada počinje sumnjati u Onurovo ponašanje. U Burhanovoj kući sve je više nemira otkako se punica Neriman preselila k njima. I dok Ali Kemal vodi Burdžu u zabavni park, Ahu i njezina majka omaložavaju Buket. Buraku se svidi Keremova sestra Sezen, pa je počinje pratiti i gnjaviti da izađe s njim van. Haldun priznaje Mihriban da je u nju zaljubljen.

Epizoda 114/180 (16.08.2011.)
Benu i Burak slučajno susretnu Sezen koja se zaposlila kao konobarica u restoranu, a Seval se iznenadi kada vidi Semiha pored groba Keremove prave majke. Burhana i Nadidu zabrinjava ponašanje unuka koje se ne mogu naviknuti na novi život u kući. U razgovoru s učiteljicom, Ali Kemal doznaje da su djevojčice popustile i u školi. Haldun se s puno ljubavi pokušava približiti Mihriban, no ona osjeća nelagodu. Benu zamoli Kerema da se više viđa sa Sezen, a Onur opet riskira Šeherezadino povjerenje skrivajući Nilufer pred njom…

Epizoda 113/180 (16.08.2011.)
Onura uhvati panika kada mala Nilufer nestane iz kafića. Nakon kratkog razgovora s Keremom i Benu, i Šeherezadi postane sumnjivo Onurovo putovanje u Izmir. Onur jedino Keremu prizna istinu o Nilufer. U teškim trenucima zatraži i Firdevsinu potporu te je zamoli da s njom provede nekoliko noći u hotelu dok on ne nađe bolje rješenje i dok cijelu situaciju ne objasni Šeherezadi. Burhanova kuća ponovno se pretvara u pakao kad im dođe Ahina majka Neriman. Mihriban uživa u pažnji svoga prijatelja Halduna.

Epizoda 112/180 (15.08.2011.)
Mihriban iznenadi telefonski poziv starog prijatelja Halduna. Dok ona uživa u ugodnoj večeri prisjećajući se prošlosti, Burak i Melek nađu se u opasnosti te proživljavaju još jednu krizu u vezi. Peride odluči iskoristiti Onurovu odsutnost da prespava kod Šeherezade i Kana. Onur i Nilufer došli su u Izmir gdje će posjetiti učitelje i susjede kako bi doznali važne informacije o životu Niluferine majke i Onurove bivše zaručnice. Keremu je sumnjivo Onurovo tajanstveno putovanje u Izmir. Ahina majka opet je došla u posjet svojoj kćeri.

Epizoda 111/180 (15.08.2011.)
Onura iznenada posjeti nepoznati čovjek u čijoj pratnji je lijepa djevojčica Nılufer. Čovjek tvrdi da je ona Onurova kćer koju je rodila njegova bivša zaručnica Nil. Onur ne namjerava to priznati Šeherezadi sve dok se sam ne uvjeri u istinitost priče. Ali Kemal i Ahu se vjenčaju kod matičara, a Buket i Burdžu ne mogu podnijeti tatinu novu ženu. Kerem i Benu uzbuđeni su jer će dobiti dijete, a Seval i dalje ne može oprostiti Keremu što je pronašao oca i sestru. Onur ne vjeruje da je Nilufer njegova kći pa zajedno s djevojčicom kreće na putovanje zbog čega opet laže Šeherezadi.

Epizoda 110/180 (12.08.2011.)
Benu je žalosna što se njezin novi projekt neće realizirati, a Šeherezada doznaje da je Onur poništio suradnju s tvrtkom njezinog prijatelja Tanera. Semih je ozdravio pa zajedno sa Sezen napusti bolnicu. Kerem doznaje da je Sezen prodala obiteljsku prodavaonicu kako bi platila sve očeve dugove, uključujući i njegovo liječenje i boravak u bolnici. Onuru smeta što Šeherezada provodi puno vremena na poslu. Budući da Ali Kemal nema namjeru ponovno se oženiti, Ahu osmisli novi plan. Buket i Burdžu ne žele vidjeti niti razgovarati s ocem i Ahu. U Onurov život ulazi nova osoba koja će još jednom uzdrmati njegov odnos sa Šeherezadom…

Epizoda 109/180 (12.08.2011.)
Ali Kemal pobjegne s vlastitog vjenčanja, a Nadida i Burhan prisiljeni su lagati i pravdati ga pred gostima. Sljedećeg jutra Burhan pronađe Ali Kemala i vodi s njim još jedan ozbiljan razgovor. Onur razmišlja o raskidu poslovnog partnerstva sa Šeherezadinim prijateljem Tanerom, a njegova odluka uznemiri Benu i Kerema. Semih se uspješno oporavlja od operacije, a Sezen se brine za medicinske troškove i hitno mora pronaći način kako ih podmiriti. Seval uznemiri Keremovo priznanje da je upoznao svoju sestru Sezen, te se razočara u Benu koja mu je podrška.

Epizoda 108/180 (11.08.2011.)
Burhana i Nadide naljuti Ahina majka koja zahtjeva veliku svadbu. Osim toga, Neriman želi da joj Ali Kemalovi roditelji daruju mnogo zlata i kupe veliku kuću u kojoj će živjeti bez djece. Nakon što je izgubio sina i suprugu, Jaman padne u očaj i odluči napustiti obiteljski dom kako bi našao utjehu u samoći. Semih završi u bolnici zbog ozljeda koje je zadobio u tučnjavi. Benu umjesto Kerema posjeti Semiha i Sezen. Onuru nije drago što surađuje sa Šeherezadinim prijateljem, Tanerom, pa će još jednom žustro raspravljati oko njegove ljubomore. Njihovu svađu prekine tužna vijest iz bolnice…

Epizoda 107/180 (11.08.2011.)
Onur uživa u zajedničkom životu sa Šeherezadom i Kanom. Prilikom slučajnog susreta, Kerem ne propusti priliku da izvrijeđa svog biološkog oca Semiha. Kerema izluđuje što ne zna svoje prave korijene, a Benu i Burak ga tješe. Sezen je ljuta na Kerema koji se iznenada pojavio u njezinom životu i zatim nestao. Burak prvi put u životu počinje raditi. Ali Kemal je izvan sebe što je prisiljen ponovno se oženiti, a Ahina majka Neriman došla je u nenajavljeni posjet Burhanu i Nadidi kako bi dogovorili sve potrebno za vjenčanje.

Epizoda 106/180 (10.08.2011.)
U razgovoru s Keremom, Sezen dozna su njih dvoje brat i sestra jer imaju zajedničkog oca. Burhan, Nadide i djevojčice došli su po Umuta, a Jaman ne može sakriti tugu što se rastaje od sina. Ahu iznenadi vijest da Ali Kemal ima još jedno dijete koje će odsad živjeti s njima. Išanono zdravstveno stanje je sve lošije pa je prisiljena ostati u bolnici, a Šeherezada i Kan je svaki dan posjećuju. Burak zamoli Melek da mu oprosti za ružne riječi koje joj je izrekao. Kerem i Benu pozovu bliske prijatelje na večeru…

Epizoda 105/180 (10.08.2011.)
Onura i Kerema potrese vijest o Jasemininoj iznenadnoj smrti, no još ih više šokira način na koji je umrla. Burak susreće Emel, bivšu ljubavnicu koja je zbog njega provela četiri mjeseca u zatvoru jer je bila osumnjičena ubojstvo. Burak se boji njezinih prijetnji da će medijima ispričati kako je vlasnik Binjapija smjestio ljubavnici ubojstvo pa zatraži pomoć od Seval i Kerema. Burhan teška srca odluči ženiti Ali Kemala s Ahu znajući da ne postoji drugo rješenje. Nadidi se nimalo ne sviđa što će zla Ahu postati njihova snaha i maćeha Fusuninim djevojčicama. Buket i Burdžu ne žele da Ali Kemalov sin Umut bude s njima u kući.

Epizoda 104/180 (09.08.2011.)
Onur broji dane do vjenčanja sa Šeherezadom, a vrijeme krati sadeći drveće s Kanovim prijateljima iz vrtića. Tada sazna da su bili u bolnici i da se Šeherezada onesvijestila. Peride polako gubi želju za životom, a Šeherezada joj predloži kratku šetnju i daje joj važnu lekciju. Burhan je uspješno operiran i jedva čeka vratiti se kući kako bi se obračunao s Ali Kemalom. Ahu odluči iskoristi novonastalu situaciju i uspije dodatno zbuniti Ali Kemala i prisiliti ga na ženidbu. Seval je jako povrijeđena jer se Kerem udaljio od nje, no ubrzo na to zaboravi kada dozna da je Benu trudna. Onura čeka vijest koja će ga uzdrmati…

Epizoda 103/180 (09.08.2011.)
Burhan doživi srčani udar kada vidi Ali Kemala u krevetu sa svojom rođakinjom. Nadida je u šoku i prati ga do bolnice. Istovremeno, Onur se ispriča Šeherezadi i prizna joj da je jedina ljubav u njegovom životu i da ne može živjeti bez nje. Na Šeherezadino veselje, Onur je ponovo zaprosi. Melek započinje opasnu igru zavođenja drugih momaka kako bi Buraka napravila ljubomornim. U odsutnosti Burhana, Nadide postaje gazda kuće i potpuno ignorira Ali Kemala, a s Ahu vodi vrlo strog razgovor. Kerem je zaokupljen svojim pravim ocem i sestrom, a trudna Benu je jako uzbuđena jer se seli u novu kuću. Jaman je tužan jer se mora rastati od Umuta.

Epizoda 102/180 (08.08.2011.)
Onur je rastrgan na dvije strane – osim što je zabrinut zbog doktorovog savjeta da Peride čim prije posjeti psihijatra, brine ga i Šeherezadina distanciranost. Keremov otac, Semih, ima velikih problema zbog dugova koje njegova kći Sezen ne rješava uspješno. Buket i Burdžu su se zaželjele majke pa im Burhan dozvoli odlazak u Kajseri. Seval i Peride iskreno razgovaraju o svojim pogreškama. Obzirom da je povrijedila Šeherezadu, Onur razgovara s Jasemin i kaže joj da je više ne želi vidjeti. Šeherezada organizira posebnu proslavu Išaninog rođendana u svojem uredu. Onur poduzima još jedan korak kako bi pridobio Šeherezadino srce. Burhan i Nadida bit će svjedoci strašnoga događaja…

Epizoda 101/180 (08.08.2011.)
Kan se jako uplaši kad Šeherezada izgubi svijest u ljekarni. Firdevs pozove Onura nakon Peridinog pokušaja samoubojstva. Benu spremi večeru za Kerema kako bi ga iznenadila predivnom viješću, ali on je okupiran potragom za pravim ocem. Melek poludi zbog SMS-a koji je Burak dobio od jedne djevojke i posvadi se s njim zbog toga. Šeherezada prizna Benu da ju je Onur povrijedio, a Benu njoj da je trudna. Sljedeće jutro obje saznaju da je Peride završila u bolnici. Jaman je nestao s djetetom, no nitko ne zna da se već danima krije kod tete. Ali Kemal ponovno se upusti u ljubavnu avanturu, ovog puta s Ahu.

Epizoda 100/180 (05.08.2011.)
Kerem uz pomoć prijatelja kreće u potragu za pravim ocem, muzičarom Semihom Ozšenerom. Dok traži svoje korijene, u potpunosti zapostavi Benu i zajednički bračni život. Peride i dalje svakodnevno maltretira Handan, zbog čega ona poduzima neočekivani korak, posjeti Onura i zamoli ga za pomoć. Peride je uvjerena da je Handan očarala i Onura pa odluči ubiti se tako što popije tablete za spavanje. Ahu je postala jedina podrška neutješnima Burdžu i Buket, ali i Ali Kemalu, koji je nervozan zbog rastave od Fusun. Šeherezada uplaši sve koje poznaje.

Epizoda 99/180 (05.08.2011.)
Šeherezadu šokira što se Onur ne protivi njenoj molbi da prekinu vezu i što se više ne trudi oko pomirenja, a Benu je tužna jer se Kerem potpuno izolirao. Nadida, za razliku od Burhana, daje sve od sebe da pronađe Ganija. Kan je dobio visoku temperaturu, a Šeherezada se boji da bi se nedavno izliječena bolest opet mogla vratiti. U kantini bolnice, Šeherezada i Kan upoznaju Adnana i njegovu kćer Išani, djevojčicu koja boluje od leukemije. Ahu natjera sestru Arzu da se vrati u Kajseri. Na Onurov nagovor, Jaman pristane sastati se s Burhanom i predati mu Umuta.

Epizoda 98/180 (04.08.2011.)
Kerem sazna ime svog biološkog oca, profesora gitare koji je zaveo njegovu biološku majku. No umjesto da o tome razgovara sa suprugom Benu, Kerem se izolira i sam donese važne životne odluke. Buket i Burdžu jako nedostaje Fusun, no čim saznaju da im se roditelji rastaju, djevojčice najveću potporu traže u Ahi. Umjesto da dostavi veću količinu novca kolegi arhitektu, Ganija će uhvatiti razbojnici, prebiti ga i pokrasti, a to će narušiti Šeherezadino i Burhanovo povjerenje u njega. Peride se nije riješila svoje prošlosti pa ponovno uvali Handan u nevolje. Ovaj put se Ali Kemal i Jaman posvađaju pred Onurom i Burhanom. Onur ponovno iznenadi Šeherezadu…

Epizoda 97/180 (04.08.2011.)
Nakon što je usporedio svoju i majčinu krv, Kerem dozna da Seval nije njegova biološka majka. I dok on zbog toga proživljava krizu identiteta, Seval je shrvana jer je otkrivena tajna koju je godinama krila od svih, no ipak pred svima ispriča istinu o Keremovoj pravoj majci. Benu pokušava umiriti Kerema, koji upada u sve dublju psihološku krizu. Nadida i Burhan posvađaju se zbog Fusun koja se ne želi odreći svojih starijih kćeri. Još više ih iznenadi posjet jedne gošće, Arzine sestre Ahu. Onur daje sve od sebe kako bi mu Šeherezada oprostila laž.

Epizoda 96/180 (03.08.2011.)
Burhan poludi kada od Kadira dozna da je Ali Kemal pokušao oteti Umuta. Seval prolazi teške trenutke i odluči dati krv na analizu. Buraka zamoli da učini isto, ali ne i Kerema. Nadidu sve više brine Gani i njegova sudbina. Zbog Ali Kemalovog upada u kuću, Jaman sve teže podnosi razdvojenost od djeteta, a Onur mu pruži potporu angažiranjem odvjetnika. Kerem saznaje strašnu istinu o svojoj majci. Peride organizira večeru za cijelu obitelj, na kojoj se Šeherezada i Onur nevoljko susreću, a Kerem dodatno šokira sve goste.

Epizoda 95/180 (03.08.2011.)
Zbog Jaseminine upornosti, ali i iznenadnog susreta s prijateljicom Tubom s kojom je proveo ugodnu noć, Onur odluči lagati Šeherezadi da je bio s poslovnim partnerima na kasnoj veceri. Zbog tih laži, imat će sve više problema sa Šeherezadom. Peridino zdravstveno stanje je sve lošije, a uspaničena Firdevs pozove Šeherezadu u pomoć. Melek doznaje da joj je majka ipak otišla u Ameriku potražiti oca. Dok se Burhan trudi nagovoriti Kadira, Jamanova oca, da mu preda unuka, Ali Kemal čini pogrešku i pokuša oteti Umuta iz Jamanove kuće. Benu i Kerem sretni se vraćaju s medenog mjeseca i već planiraju postati roditelji. Ali Kemal traži rastavu i skrbništvo nad Burdžu i Buket.

Epizoda 94/180 (02.08.2011.)
Kerem i Benu uživaju u braku i jedva čekaju svoje veliko vjenčanje. Blagoslov im je dala i Belma, Benuina majka koja je bila posebna gošća na svečanoj večeri kod Seval. Prisluškujući razgovor između Šeherezade i Nadide, Arza dozna da se Ali Kemal i Fusun rastaju. Dok Onura muči majčino psihičko stanje, Kerema brine Seval koja sve jače kašlje i osjeća se sve slabije. Burhan sazna da Gani nije upisao fakultet i da troši njegov novac uzalud pa ga izbaci iz kuće. Benina majka se rastuži kada joj suprug Mesut slaže da će ostati još koji mjesec u Americi. Nakon još jednog Jasemininog posjeta, Onur će se upustiti u neočekivanu avanturu…

Epizoda 93/180 (02.08.2011.)
Šeherezadinu i Onurovu idilu prekinut će dostava cvijeća koje je poslala Jasemin, a kojim traži oprost zbog sinoćnjeg ponašanja. Jasemin odluči iskoristiti ponovno zahlađenje ljubavi između Šeherezade i Onura pa otkaže put u Ameriku. Gani je u teškoj situaciji nakon što je Fusun napustila Ali Kemala i otišla u Kajseri. Ali Kemal optužuje Fusun za bračne probleme i inzistira da se što prije rastanu te odlazi k Džanselinoj majci i Jamanovom ocu kako bi uzeo svoga sina Umuta. Nadide vodi Buket na sat likovnog i koristi priliku za ozbiljan razgovor sa Selimom. Zatraži od njega da zauvijek napusti Istanbul. Peride ne ostavlja na miru ljubavnicu svoga pokojnog supruga.

Epizoda 92/180 (01.08.2011.)
Fusun odluči nastaviti vezu sa Selimom, a Nadide postane sumnjičava i odluči je pratiti. Ali Kemal sretne Sevgi od koje napokon dobije vijest o Džansel i svome sinu. Jasemin se odluči vratiti u New York, a na oproštajnoj večeri iznenadi Onura priznanjem da ga još uvijek voli i da se samo zbog njega vratila u Istanbul. Nadida i Burhan ne mogu se složiti oko izvjesnosti braka između Ali Kemala i Fusun. Onura uznemiri što je Šeherezada prihvatila poslovni poziv starog prijatelja, a njoj, pak, smeta Onurova ljubomora…

Epizoda 91/180 (01.08.2011.)
Benu je jako sretna jer ju je Kerem zaprosio pred obitelji i prijateljima, te je iznenadi kada predloži da se odmah vjenčaju i pozove matičara u kuću. Jaman je presretan što se pomirio s ocem, no istovremeno je tužan jer se Džansel teško razboljela i doktori joj ne mogu pomoći. Šeherezada upozna Onura sa Serdarom, prijateljem s fakulteta koji joj je ponudio suradnju na najvećem zdravstvenom kompleksu u istočnoj Anadoliji. Peride posjeti Handan, ljubavnicu svoga pokojnog muža, kako bi saznala zašto ju je suprug varao baš s njom.

Epizoda 90/180 (29.07.2011.)
Nesreće koje su pogodile Šeherezadu zbližit će Benu i Kerema. Ali Kemala će mučiti što se Fusun više interesira za Selima nego za njega. K Burhanu i Nadidi u posjet će doći nova gošća, Arza, unuka Burhanove tete Sevgine, i unijeti još malo nemira u njihovu obitelj. Jaman će se iznenada susresti s ocem koji nije odobravao njegov brak s Džansel. Međutim, nakon kratkog razgovora, oboje će se pomiriti i dogovoriti susret kako bi vidjeli malog unuka. Peride je u teškoj situaciji i ne pušta na miru Handanu, ljubavnicu svoga pokojnog muža. Kerem ne odustaje od Benu i ponovno je iznenađuje…

Epizoda 89/180 (29.07.2011.)
Zbog krađe povjerljivih poslovnih dokumenata, Erdal otme Šeherezadu i zatraži od Onura i Kerema da se hitno sastanu. I dok Onur traži rješenje kako spriječiti Erdala da ubije Šeherezadu, Kerem odvodi Mihriban i Kaana k Burhanu, a Benu i Melek k Seval. Erdel dovodi Šeherezadu u podrum nove kuće u planinama. Na Šeherezadino iznenađenje, Žale je oslobodi užeta i pošalje Onuru SMS poruku gdje će je naći. Iako su obje trebale pobjeći u šumu, Žale zbog nezgode ostane u podrumu gdje je sustigne Erdalova kazna.

Epizoda 88/180 (28.07.2011.)
Nakon večere s Burhanom, Nadide i cijelom njihovom obitelji, Onur zatraži Šeherezadu da odredi datum vjenčanja. Uvidjevši da Mustafa preko mobitela svakodnevno komunicira s vlasnicima Binjapija, Erdal posumnja da je zaposlio krticu. Onur i Kerem otkriju tajne Erdalovog prevarantskog poslovanja i njegov financijski gubitak. Kerem uspije još jednom objasniti Benu da neće odustati i pustiti je jer je još uvijek voli, a to je njoj dovoljan razlog da se odbije vratiti na obalu s Džemom. Fusun potajno dogovara susret sa Selimom. Jaman i Džansel sretni su s bebom Umutom. Netko već duže vrijeme prati Šeherezadu…

Epizoda 87/180 (28.07.2011.)
Melek se oporavlja od strašnog sudara koji je doživjela s Burekom, a uz nju je stalno Džem. Benu je u velikoj dilemi jer se ne može odlučiti između Džema, dragog prijatelja iz studenskih dana, i Kerema, velike ljubavi koji je nema namjeru ostaviti. Dok Šeherezada i Benu prvi put otvoreno razgovaraju o Keremu i njegovom udvaranju Šeherezadi, Kerem se sukobi s Džemom. Burhan poziva Šeherezadu i Onura na večeru. Erdal je pronašao lijepu kuću za Žale, no njoj se ne sviđa jer je u planini. Peridino psihičko stanje brzo se pogoršava.

Epizoda 86/180 (27.07.2011.)
Džansel dobije trudove pa s Jaman ode u bolnicu. Fusun bježi od Selima nakon što joj se on počeo otvoreno udvarati. Gani još jednom odglumi ranjivost kad je u pitanju novac koji je zatražio od Šeherezade. Onur prizna Šeherezadi da je posjetio Burhana i zamoli je da mu se ispriča zbog strogih riječi koje mu je izrekla. Seval se jako naljuti na Buraka kada sazna za njegove laži vezane za ubojstvo u New Yorku. Peride tuguje jer je Onur sve rjeđe posjećuje. Dok Kerem očekuje Benuin odgovor, veza između nje i Džema postaje sve snažnija, ali zbog neočekivana razloga, ona će biti prisiljena vratiti se u Istambul…

Epizoda 85/180 (27.07.2011.)
Benu je u nedoumici – s jedne strane je šokirana Keremovom iznenadnom prosidbom, dok s druge polako obnavlja prijateljstvo s Džemom. Šeherezadi se obrati mlada žena s djetetom, čiju su kuću srušili jer se nalazi na Burhanovu zemljištu. Šeherezada zbog toga iskritizira Burhana i njegovo poslovanje. Onur joj predloži da se ispriča Burhanu zbog čega između njih dvoje dođe do rasprave. Mustafa, Onurov i Keremov čovjek, počne raditi kod Erdala. Fusun se upušta u opasno zbližavanje sa Selimom, nastavnikom likovnog svoje kćeri.

Epizoda 84/180 (26.07.2011.)
Nadidu izluđuju Fusunini tračevi i odluči stati tome na kraj. Emelin brat Ismet posjeti Seval te joj zaprijeti nakon što mu Burak odbije pomoći izbaviti sestru iz zatvora. Kerem i Seval ponovno se posvađaju zbog Buraka, a veza između Buraka i Melek strelovito napreduje. Onur prvi put pozove Šeherezadu u svoju kuću i ona ostane prespavati. Nakon što su u novinama pročitali da Erdal Karajoldžu traži financijskog direktora u svojoj tvrtki Tures, Onur i Kerem postave zamku kako bi se osvetili za Benu. U Mertovom kafiću Kerem saznaje gdje je Benu otišla i kreće na put u nadi da će vratiti njeno povjerenje.

Epizoda 83/180 (26.07.2011.)
Benu se sklonila na selo, gdje sretne starog prijatelja Đema i rado mu ispriča što joj se sve dogodilo otkad se nisu vidjeli. Kerem je ljut i muči ga što mu se Benu ne javlja. Onur i Kerem se pomire i ponovno zajedno poslovno surađuju. No već na prvom sastanku dogodi se neugodna situacija kada im se za stolom pridruži nepoželjni Erdal. Šeherezada upozna Ganija sa svojim prijateljem i profesorom koji predaje na arhitektonskom fakultetu, no ubrzo shvati da Gani svojoj obitelji cijelo vrijeme laže da odlazi na predavanja. Fusun se sprijatelji sa Selimom, Buketinim učiteljem slikanja.

Epizoda 82/180 (25.07.2011.)
Onur i Šeherezada prave društvo usamljenoj Peridi i paze da ne padne u još veću depresiju. Benu se pristane naći s Keremom kako bi mu rekla što iskreno osjeća prema njemu, no ubrzo nestane bez traga nakon što je u potpunosti izgubila svu nadu u njegovu ljubav. Kerema brine da bi se Benu mogla ozlijediti zbog njegove nesmotrenosti. Melek i Burak uživaju u zajedničkim trenucima iako se Benu i Kerem protive njihovoj vezi jer su sigurni da će Burak povrijediti Melek. Ali Kemal ne može zaboraviti Džansel. Po gradu su osvanuli plakati s Benu…

Epizoda 81/180 (25.07.2011.)
Kerema iznenade snimke sigurnosnih kamera na kojima se jasno vidi kako Šeherezada ulazi u isti hotel kao i Onur. Šeherezada se ne može riješiti straha da će Kerem saznati istinu o tajni crne noći. Zbog kasnog posjeta tajanstvenog čovjeka, Seval će biti sve više sumnjičava prema Buraku. Mihriban će slomiti tuga kada sazna da joj je brat ubijen. Onur i Burhan nađu se zajedno kako bi pomogli Mihriban. Benu je shrvana od tuge jer je shvatila da Kerem voli Šeherezadu, dok će Kerem priznati Onuru svoje pogreške te se time još jednom pokušati približiti Šeherezadi.

Epizoda 80/180 (22.07.2011.)
Žale i Erdal komentiraju presudu i dogovore se da će Erdal isplatiti cijelu svotu u njeno ime, ali će joj Žale uskoro morati uzvratiti uslugu. Jaman ima potvrdu da se može oženiti s Džansel, a od Onura je dobio slobodan dan i auto na korištenje. Gani posjeti svoju novu prijateljicu Nilaj u nadi da će se njihov odnos produbiti. No njihov tajni sastanak ubrzo prekine neočekivani dolazak Nilajinog oca. Mihriban se vratila s kući s viješću da joj je brat živ, ali mafijašima duguje puno novca. Benu će čuti neugodnu istinu tijekom svečanog predstavljanja fotografija.

Epizoda 79/180 (22.07.2011.)
Šeherezadu jako uplaši i uznemiri Keremov pokušaj da sazna istinu o crnoj noći koju je provela s Onurom. Kako bi je umirio, Onur za kraj tjedna organizira romantični odmor u planinama, nešto nalik medenom mjesecu. Kan je ostao prespavati kod bake i djeda, a Fusun ga nikako ne može trpjeti pa se pred cijelom obitelji izviče na njega. Peride se ne može izvući iz depresije pa odlazi posjetiti mjesta na kojima je u prošlosti uživala s pokojnim mužem. Buraku se jako svidi Melek i želi s njom ostvariti ljubavnu vezu. Iako je najprije bila neodlučna, Melek ipak popusti njegovom šarmu i dopusti mu prespavati u svom krevetu, što se nikako ne svidi Benu.

Epizoda 78/180 (21.07.2011.)
Džansel slučajno sretne Jamanovog oca, koji od nje zatraži da napusti Jamana i zauvijek ga zaboravi. Kerema uznemiri poslovna ponuda koju je Benu iznenada dobila od talijanske tvrtke Dakorta Bazar. Šeherezadu brine Fusunina želja da se zaposli kao dizajnerica interijera u tvrtki Evlijaoglu, a ni Burhan nije zadovoljan tom idejom. Jasemin je žalosna što se Onur pomirio sa Šeherezadom. Na obiteljskoj večeri kod Seval, Kerem pred svima rastuži Benu svojim neumjesnim komentarima oko nove poslovne ponude, a zbog velike želje da uništi Onurovu sreću, Kerem još jednom posjeti Šeherezadu…

Epizoda 77/180 (21.07.2011.)
U Jaseminom uredu nepoznati muškarci napadnu nju i Onura. Onur vjeruje da su ih htjeli ubiti zbog kupnje Keremovih dionica. Radi toga Kerem ipak odluči ostati partner u Binjapiju. Kada je opet sretne, Onur se prema Šeherezadi ponaša drukčije nego prije, što u njoj probudi vjeru u ljubav. Novim potezom prema bratu, Mihriban će iznenaditi sve oko sebe. Kerem se trudi poboljšati vezu s Benu, ali mu Burak jako smeta. Jaman je odlučan u tome da oženi Džansel, u inat svom ocu koji se tome žestoko protivi. Kerem, Benu i Melek šokira vijest o Šeherezadinom i Onurovom pomirenju.

Epizoda 76/180 (20.07.2011.)
Burhan žarko želi da Šeherezada i Onur obnove vezu, ali je svjestan da je to zasad nemoguće. Odnos između Seval i Kerema se pogoršava zbog Keremove nagle prodaje dionica u Binjapiju, ali i zbog Burakovog povratka iz Amerike. Na obiteljskoj večeri Fusun izrazi želju da se zaposli. Peride i Onur nakon dugo vremena iskreno porazgovaraju kao majka i sin. Burak savjetuje Kerema da ne prodaje dionice jer će u protivnom većinski vlasnik tvrtke Binjapi postati obitelj Aksal. Nakon posla, Benu, Kerem i Melek odlaze u Mertov bar gdje sreću Buraka. Dok pregledavaju kupoprodajni ugovor dionica, netko puca u Onura i Jasemin…

Epizoda 75/180 (20.07.2011.)
Onur se i dalje trudi oko Šeherezade i nada se njezinom oprostu. Keremov brat Burak vrati se kući nakon što se upustio u lošu vezu s djevojkom iz New Yorka, a njegov povratak se nimalo ne svidi Keremu. Mihriban je još pod utjecajem napada koji je doživjela. Fusun i Ali Kemal uživaju sami na izletu, ali jako nedostaju svojim kćerkama. Iako se Džansel protivi vjenčanju, Jaman ne odustaje i odlazi kupiti prsten. Onur rješava Burhanov problem zemljišta u Tuzli i tako zadobije njegovo poštovanje. Šeherezada ne želi surađivati s Onurom na sveučilišnom projektu pa zamoli prijatelja da je zamijeni i bude glavni arhitekt.

Epizoda 74/180 (19.07.2011.)
Otmičari traže od Mihriban da im kaže gdje se nalazi njezin brat Kadim, inače će je ubiti. Iz policije jave Onuru da su putem signala mobilnog telefona uspijeli pronaći lokaciju na kojoj je Mihriban zatočena. Ispostavi se da su otmičari članovi ruske mafije koja silno želi pronaći Kadima. Ali Kemal i Fusun uživaju u obiteljskoj sreći. Džansel s majkom živi u velikoj besparici, a Ali Kemal joj je jedini izlaz. Jasemin nagovara Kerema da ne odustane od prodaje svojih dionica. Međutim, ona nije jedina koja se bori za dio vlasništva tvrtke Binjapi.

Epizoda 73/180 (19.07.2011.)
Benu uživa u iznenadnoj Keremovoj ljubavi i strasti pa odluči prespavati na njegovom brodu. Nakon što su tračevi uništili Džansel, a Jamana pritisak okoline, oni donose najvažniju odluku u svojim životima. Peride pokušava shvatiti zašto se Kerem i Onur ne slažu. Jasemin želi otkupiti Keremove dionice u Binjapiju i tako postati Onurova partnerica. Buket je osvojila nagradu za najbolji crtež, na što je njezina obitelj jako ponosna. Šeherezada odlazi u Ankaru kako bi pomogla bolesnoj teti, a za to vrijeme nepoznati muškarac otme Mihriban.

Epizoda 72/180 (18.07.2011.)
Šeherezada je nezadovoljna zbog Ganijevog čestog izbivanja s posla, a ne sviđa joj se ni Onurov novi stav. Džansel pogađaju tračevi susjeda o njoj i Jamanu. Burhan sazove obiteljski sastanak na kojem se iznenadi kada djevojke spomenu Džansel. Kerem ne odustaje od odluke da proda svoje dionice u tvrtki Binjapi. Šeherezada se ispriča Benu zbog naglog odlaska s izleta. Gani ispriča Onuru što se Šeherezadi i njemu dogodilo na zemljištu Burhanove nove tvornice. Šeherezadu u istom danu posjete i Onur i Kerem. I dok je Onur želio razgovarati o sveučilišnom projektu, Kerem je još jednom htio provjeriti koga ona zapravo voli.

Epizoda 71/180 (18.07.2011.)
Kerem i dalje laže Benu, koja ne može shvatiti razlog Šeherezadine napetosti. Burhan i Ali Kemal vratili su se iz Rusije s mnoštvo darova. Fusun i Ali Kemal pred kćerima izigravaju sreću, a Burhan i Nadida posvađaju se jer Ali Kemal nastavlja tražiti Džansel. Keremu se ne svidi kad mu Mert iskreno kaže da zna da se oduvijek volio natjecati s Onurom. Onur i Seval razgovaraju o Keremu i njegovoj otvorenoj ljubavi prema Šeherezadi. Onurovo srce je slomljeno nakon Šeherezadinog posjeta i on se počinje polako udaljavati od nje.

Epizoda 70/180 (15.07.2011.)
Nadide zamoli Onura da joj pomogne naći Buket i Burdžu, koje su pobjegle od roditelja. Šeherezadino ponašanje naljuti Onura. Gani nastavlja lagati u vezi svog studija i počinje s opasnim igrama novcem preko interneta. Uz pomoć svojih majki, Onur i Kerem donose životno važnu odluku o tvrtki Binjapi. Na proslavu Kanovog rođendana Šeherezada pozove svoje prijatelje, a Onur svrati kao neočekivani gost. Kerem, Benu i Šeherezada odlaze na izlet na kojem će Kerem još jednom Šeherezadi izjaviti svoju ljubav.

Epizoda 69/180 (15.07.2011.)
Napetost između Onura i Kerema sve se više odražava na njihov posao. Onur očekuje od Šeherezade oprost nakon što je jedva izbjegao smrt i riješio se kletve. Kerem i Benu obnove vezu, ali on ipak koristi svaku priliku da se zbliži sa Šeherezadom. Burhan odlazi na poslovni put u Rusiju i priprema se za nove investicije. Seval brine što bi se dugogodišnja tradicija Binjapija mogla raspasti zbog Keremove zaljubljenosti. I dok Ali Kemal ne misli ni na što osim na Džansel, njegove kćeri bježe od kuće. Iako je pristala sastati se s Onurom, Šeherezada ipak u zadnji tren otkaže susret.

Epizoda 68/180 (14.07.2011.)
Melek je tužna zbog Zaferove smrti, a Benu je pokušava utješiti. Jaman je sretan je što je uz Džansel u teškim trenucima, no ona ne može zaboraviti Ali Kemala. Onur zamoli Benu da zajedno sa Šeherezadom gledaju Žalinu izjavu na televiziji. Fusun iznenadi Ali Kemala prijedlogom da se rastanu te da ona, zajedno s djevojčicama, ode živjeti kod majke. Onur i Kerem po prvi puta otvoreno razgovaraju o svojem prijateljstvu. Šeherezada ne može oprostiti Keremu što je čitavo vrijeme varao njezinu prijateljicu i što je htio razoriti njezinu vezu s Onurom. Obzirom da joj se nije javljao na telefon, Šeherezada odluči posjetiti Onura.

Epizoda 67/180 (14.07.2011.)
Svi su šokirani kada čuju da su Onur i Zafer doživjeli avionsku nesreću nad Karpatima. Šeherezadu zaboli jer je izgubila Onura, Kerema grize savjest, a Peride tuguje. Svi koji su bliski Onuru i Zaferu odlaze u zračnu luku. I dok Peride u tuzi grli Šeherezadu, Melek upoznaje Zaferovu suprugu Đulistan i njihovu djecu. Burhan i Nadida oldaze u posjet bolesnom rođaku u Kayseriju i ostavljaju Fusun i Ali Kemala same s djecom. Erdal i Ragip pronađu Žale, koja je pokušala pobjeći izvan zemlje, pa zajedno s novinarom i snimateljem pripremaju izjavu kojom bi opravdali Onura.

Epizoda 66/180 (13.07.2011.)
Kerem se jako naljuti kada dozna da je Onur osnovao novu tvrtku bez njegova znanja i silno želi saznati što o tome misli Šeherezada. U razgovoru s njom, otvoreno prizna da je voli i počne joj se udvarati, što se Šeherezadi nimalo ne svidi ponajviše zbog Benu. Dok Ali Kemal pati jer je priznao Fusun da njegova ljubavnica nosi njegovo dijete, Džansel susreće starog prijatelja Jamana koji će joj pomoći urediti majčin dom. Onur dozna da je Šeherezada izašla na sastanak s Keremom, a svoje strahove i probleme podijeli s Jasemin. Već sljedećeg jutra, ljutiti Kerem zaprijeti Onuru da prestane pratiti svaki Šeherezadin korak te da zauvijek izađe iz njezinog života. Onur i Zafer odlaze na poslovni put u Kopenhagen…

Epizoda 65/180 (13.07.2011.)
Šeherezada se iznenadi kada otkrije da je Onur sudjelovao u natječaju za izgradnju sveučilišnog naselja i da je osnovao novu građevinsku tvrtku kako bi ponovno surađivao s njom. Zbog toga poželi odustati od projekta, ali Burhan se tome usprotivi. Fusun je sretna što je u kratkom roku ozdravila, ali se i dalje mora pridržavati doktorovih uputa i dolaziti na redovne preglede i terapije. Ali Kemala muči što je izgubio Džansel te uporno traži njezinu novu adresu ili broj telefona. Kako uvijek nešto skriva i krade od obitelji, Gani se neće moći zbližiti sa Šeherezadom kao što želi. Onur i dalje traži Žalinu izjavu pred televizijskim kamerama.

Epizoda 64/180 (12.07.2011.)
Kako joj Erdal ne bi još više naudio, Žale je primorana prisjetiti se kako je Zejnep došla u doticaj s kompromitirajućim videosnimkom na kojoj se Ragipa ljubi s dvije djevojke. Seval posjeti Benu u njenom novom domu s namjerom da udalji Kerema od Šeherezade. Iako joj se suprug vratio, Fusun i dalje sumnja da Ali Kemal kontaktira s ljubavnicom. Šeherezada priprema malo, intimno otvorenje svoje i Burhanove tvrtke. Između Onura i Kerema izbit će velika svađa zbog Šeherezade.

Epizoda 63/180 (12.07.2011.)
Kao rezultat pobjede na natječaju za arhitekte, Šeherezadi se otvara nova poslovna prilika. Fusun izluđuje što će Gani biti Šeherezadina desna ruka. Onurov trud da se riješi optužbi donosi prve reakcije, no ipak mu je potrebna pomoć prijatelja Ragipa koji bi također mogao izvršiti pritisak na Erdala. Kerem se, naočigled svih, približava Šeherezadi. Melek i Zaferov odlaze na romantičan izlet u osamu, da ih nitko ne vidi. Dok Onur svim silama želi uvjeriti majku da je nevin, Erdal će pokušati popraviti sramotu koju je nanio Onuru.

Epizoda 62/180 (11.07.2011.)
Šeherezada nađe savršen stan za Benu i uz pomoć Kerema i Merta pripremi joj dobrodošlicu. Šeherezadu jako iznenadi Burhanova poslovna ponuda – obzirom da namjerava otvoriti arhitektonsku tvrtku Evijaoglu, ponudi joj mjesto glavnog direktora. Između Onura i Kerema nije stradalo samo prijateljstvo, već i poslovni odnos. Džansel je u problemu kada joj dvojica mladića, pod prijetnjom nožem, opljačkaju trgovinu. Iako ga je Džansel tražila za pomoć, Ali Kemal više nije htio riskirati vezu s Fusun. Zejnep se posvadi s prijateljicama i Erdalom te ostane bez posla. Burhan i Šeherezada odlaze vidjeti prostorije novog ureda.

Epizoda 61/180 (11.07.2011.)
Zbog velike količine alkohola koje je popila, Benu se ne snalazi u iznenadnom požaru. No zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca i hitne pomoći, život joj nije u opasnosti. Peride ispriča Šeherezadi svoju životnu priču, a zbog sramotnog čina koji joj je u prošlosti pružio pokojni muž, a sada i sin, iskreno prizna sramotu te se ispriča za svoje ponašanje. Jasemin pomaže Onuru u otkrivanju novih važnih informacija o Žale. Nakon što se Fusun vratila iz bolnice, najveća joj potpora Ali Kemal. Međutim, Burhan je zabrinut jer Ali Kemal ne mari za Džansel i njezinu bebu. Kerem posjeti tužnu Benu u bolnicu…

Epizoda 60/180 (08.07.2011.)
Onur i Jasemin doznali su da iza skandala stoje bivše zaposlenice tvrtke Binjapi, ali i Onurov bivši poslovni partner, Erdal Karajoldžu, s kojim već duže vrijeme nije u dobrim odnosima. Nakon što joj je doktor rekao da boluje od raka maternice, Fusun teška srca pristane na operaciju. Kako bi bio uz bolesnu Fusun, Ali Kemal još jenom napusti Džansel koja je zbog njega odlučila roditi dijete. Onur na novinskoj konferenciji javno govori o lažima koje je Žale izrekla, ali i o sramoti koju je prouzročila. Onuru zasmeta što Kerem, kao njegov najbolji prijatelj, nije bio uz njega u teškim danima. Šeherezadu iznenadi neočekivani posjet.

Epizoda 59/180 (08.07.2011.)
Svi uzvanici na svadbi su u šoku zbog skandala koji im je pripremila Žale Elirdiz, bivša zaposlenica u tvrtki Binjapi, koja je u televizijskom intervjuu tvrdila kako joj je Onur platio da provede noć s njim, nakon čega joj je uručio otkaz. Dok Šeherezada u nevjerici bježi s vjenčanja, Onura hvata panika, a Peride se od šoka onesvijesti. Burhan i Nadida žale Šeherezadu zbog skandala, no istovremeno se brinu za Fusunino loše zdravstveno stanje. Šeherezada odlazi na putovanje s Benu i pokušava pronaći rješenje situacije. Kerem, poput same Šeherezade, vjeruje u optužbu protiv Onura, a Benu brine što su Kerem i Šeherezada sve bliskiji.

Epizoda 58/180 (07.07.2011.)
Šeherezada je neutješna kada joj jave da je Kan nestao iz vrtića, a Onur poduzima sve mjere ne bi li ga što prije našli. Policija je bila učinkovita i pronašla dječaka te pritvorila čovjeka koji ga je pokušao oteti. Uz pomoć Zejnep, Ajšen pronalazi posao. Benu je razočarana zbog Keremova nedosljednog ponašanja, a Melek priznaje da joj se Zafer sviđa, iako je svijesna da bi njihova romansa mogla razoriti njegov brak. Burhan otkrije na koji nači Gani vara kupce i krade iz obiteljske blagajne, no njegov obračun s njim padne u drugi plan nakon što se Fusun onesvijesti na stepenicama. Onura i Šeherezadu čeka vjenčanje iz bajke…

Epizoda 57/180 (07.07.2011.)
Bliži se dan vjenčanja i svi su uzbuđeni. U posjet Onuru i Betul dolazi Peride kako bi se ispričala za neprimjereno ponašanje. Iako joj je srce slomljeno, Peride iskreno razgovara s Betul o svojim osjećajima prema sinu. Burhan i Nadide kupuju skupocjeni dar za Šeherezadino vjenčanje, zbog kojeg će Fusun dići veliku buku u obitelji Evlijaoglu. Kerem teška srca donosi važnu odluku o napuštanju tvrtke Binjapi, a njegova ideja se nikako ne svidi Seval. Ali Kemal i Džansel doznaju spol djeteta, Mihriban počinje raditi u tvrtki Binjapi, a Kan će prvi put ostati u vrtiću…

Epizoda 56/180 (06.07.2011.)
Po prvi put Burhan i Ali Kemal razgovaraju kao otac i sin i iskreno iznose svoje osjećaje. Šeherezada se ne može odlučiti bi li pozvala Nadidu i Burhana na vjenčanje. Peride se posvadi s Betul, tvrdeći da je ona kriva što će se Onur vjenčati sa Šeherezadom. Gani pronalazi nove načine da se dočepa obiteljskog novca. Kerem i Šeherezada odlaze na jedrenje u nadi da će se na pola puta susresti s Onurom i Benu koji su zakasnili zbog gužve u prometu i posla. Seval strahuje da bi Kerem mogao učiniti neku glupost dok je sam sa Šeherezadom…

Epizoda 55/180 (06.07.2011.)
Šeherezada i Onur zaokupljeni su pripremama za svadbu, a Kerem je sve nemirniji. Zejnep i Ajšen komentiraju veličinu vile u koju će se Onur i Šeherezada preseliti, ali i iznos koji namjeravaju potrošiti za svadbu. Gani dozna da je Džansel trudna, a Fusun se uzruja jer je Ali Kemal sudskim putem zatražio rastavu braka. Peride se iznenadi kada u novinama pročita informacije o troškovima Onurovog vjenčanja. Melek ne može prikriti osjećaje kada sazna da se Zafer zanima za nju.

Epizoda 54/180 (05.07.2011.)
Onura izbaci iz takta Šeherezadina odluka o potpisivanju predbračnog ugovora i o tome odluči razgovarati s Peride. Nakon što je čula kako joj sin u bunilu doziva Šeherezadino ime, Seval odluči spojiti Benu s Keremom. Onura čeka još jedan poslovni uspjeh. Nadide ukori Fusun što svakodnevno prijeti da će Ali Kemalu zabraniti posjet kćerima. Šeherezada i Onur broje dane do svadbe i odluče reći Kanu da će se vjenčati. Unatoč Šeherezadinu protivljenju, Mihriban traži novi posao. Šeherezadu će jako iznenaditi Burhanova odluka o nasljedstvu.

Epizoda 53/180 (05.07.2011.)
Keremovo srce je slomljeno nakon Šeherezadinog priznanja da voli Onura, a Benu gubi svaku nadu u ljubav s Keremom. Ali Kemal ponovno odluči ostaviti Fusun kada sazna da je Džanselina trudnoća rizična te zatraži očevu dozvolu da napusti obitelj. Seval jako brine što se Kerem zatvara u sebe. Fusun proživljava krizne trenutke zbog Ali Kemalovog odlaska, a Burhan i Nadida su bespomoćni. Peride ne uspijeva spriječiti sinovo vjenčanje pa odluči upozoriti Šeherezadu da ne žudi za bogatstvom obitelji Aksal jer ga nikad neće dobiti…

Epizoda 52/180 (04.07.2011.)
Kerem i Zafer nisu zadovoljni uhićenjem dvojice plaćenika i žele da se naručilac ubojstva kazni. Još jednom se nalaze sa Sabahatinom koji im ispriča da Dželil Karabaš ima glupog sina Kenana koji pati za osvetom svog oca. Kerem također saznaje da je njegov brat, Burak, već dvanaest dana u marokanskom pritvoru zbog krijumčarenja vrijednih povijesnih predmeta. Onur se osjeća bolje i vraća se na posao. Burhanov odvjetnik posjeti Džansel kako bi je nagovorio da vrati stan koji joj je Ali Kemal poklonio.

Epizoda 51/180 (04.07.2011.)
Dok se Kerem opravdava majci zbog novinskog članka koji je izašao o njemu i Benu, policija prikuplja dokaze s mjesta pucnjave, a Onura hitna pomoć vozi u bolnicu. Čim čuje da je Onur teško ranjen iz vatrenog oružja, Šeherezada odjuri k njemu. U predvorju bolnice svi iščekuju ishod teške operacije, a novinari traže izjave članova obitelji. Nitko nije siguran u identitet napadača, no Kerem vjeruje da Karabaš ima prste u tome iako je u zatvoru. Obitelj Evlijaoglu pažljivo prati vijesti na televiziji, a Peride je zabrinuta za sina. Kerem i Zafer nalaze se sa Sabahatinom ne bi li doznali tko stoji iza pokušaja ubojstva Onura.

Epizoda 50/180 (01.07.2011.)
Šeherezada zamoli Mirhiban za pomoć u prevođenju na poslovnom sastanku s Rusima. Zejnep se uz pomoć prijateljice odluči osvetiti Keremu i Benu i pošalje u novine fotografije njih dvoje dok izlaze iz bolnice nakon što se Benu oporavila od predoziranja. Onur se sastaje s Jasemin, što se nimalo ne svidi Šeherezadi. Predvečer, Onur i Šeherezada odlaze na večeru s Peride. Džansel prizna Ali Kemalu da se boji rođenja djeteta iz straha da bi ga opet mogla izgubiti…

Epizoda 49/180 (01.07.2011.)
Na svečanoj proslavi 35. godišnjice tvrtke Binjapi, Onur upozna Šeherezadu s Jasemin Karakuš, predsjednicom Upravnog odbora Divis holdinga, ujedno i svojom bivšom djevojkom koja tvrdi da je Onur zatvoren čovjek koji teži savršenstvu. Šeherezada se osjeća nelagodno jer je svi poznaju….. Džansel otkrije da je trudna, no zbog Ali Kemalove obiteljske situacije razmišlja o pobačaju. Burhan je postavio dječji park u vrtu svoje vile. Seval kritizira Kerema jer ne pokazuje zanimanje za život svoga brata. Gani i Ali Kemal imaju problema u tvornici. Šeherezada nije sigurna želi li veliko vjenčanje ili skromnu ceremoniju.

Epizoda 48/180 (30.06.2011.)
Fusun je sretna što je policija pronašla prevaranticu iz banke jer će joj izgubljeni novac biti vraćen. Međutim, iznenadi se kada joj Burhan naredi da sav novac stavi na račun koji će biti namijenjen djeci. Kako bi mu napakostila, Fusun ispriča Nadidi kako je vidjela Burhana s Anuškom, iako je svima rekao da je otputovala u Rusiju. Svi govore o izložbi Haruna Oztaša, umjetnika koji je napravio kolekciju Šeherezadinih fotografija koje ona nikada nije odobrila. Na temelju anonimne dojave o piratskim računalnim programima, policija posjeti Burhanovu tvornicu. Šeherezada odluči reći Nadidi da je pristala udati se za Onura. Šeherezada, Kan i Onur navečer posjete Feridu i Onurovu tetu Betul…

Epizoda 47/180 (30.06.2011.)
Tužna i uplakana zbog Kerema, Benu propusti zabavu povodom Šeherezadinog rođendana. Kerem odluči otići do nje kako bi provjerio je li sve uredu, no ona se odjednom onesvijesti. Onur se iznenadi kada dozna da Benu ima problema s alkoholom te zajedno sa Šeherezadom i Melek napušta zabavu i odlazi u bolnicu. Ali Kemal ne može prestati viđati Džansel te joj obeća da je više neće ostavljati samu. Onur je presretan što je Šeherezada pristala na njegovu prosidbu. Nakon razgovora s Keremom, Zafer obavijesti Zejnep da više nije zaposlena u tvrtki Binjapi…

Epizoda 46/180 (29.06.2011.)
Šeherezada se vratila na posao, a najbliži kolege bi joj željeli prirediti zabavu povodom rođendana. Dok Ali Kemal odlazi k Džansel, Burhan od Fusun traži objašnjenje za pronevjeru obiteljskog novca koji je ona, navodno, uštedjela tijekom braka. U kompaniji Binjapi sve su češći tračevi o Šeherezadi, pogotovo otkad je Jalšin otkrio da se ona i Onur planiraju oženiti. Burhan mijenja oporuku i umjesto Ali Kemala ili Nadide, za pravnog nasljednika imenuje Kana. Onur uzvede Šeherezadu na intimnu večeru na kojoj će je opet zaprositi, a Benu ostane iznenađena kada se na Keremov mobitel javi Zejnep…

Epizoda 45/180 (29.06.2011.)
Na kućnom pragu Onur nađe pretučenu i onesviještenu Šeherezadu. Odvede je u bolnicu, a Benu i Mihriban ostanu se pobrinuti za Kana. Svi su u šoku kada doznaju da je Šeherezada u bolnici. Čim je došla k svijesti, ispriča Onuru da ju je susjed Serkan istukao jer je zaštitila njegovu suprugu od batina. Fusun je zabrinuta za sigurnost svoje obitelji nakon što je Burhan izbrisao Ali Kemala iz svoje oporuke, ali još je više ljuta što Burhan gradi dom zdravlja u ime pokojnog sina. Međutim, i nju ubrzo sustigne sudbina kada joj na vrata pokuca financijska policija. Onur pronađe Serkana…

Epizoda 44/180 (28.06.2011.)
Šeherezada odlazi u posjet Burhanu i njegovoj obitelji, no prije negoli uđe u njihov dom, Burhan naredi Ali Kemalu da se ispriča Šeherezadi zbog ponižavanja na Ahmetovom sprovodu. Burhan iskoristi priliku i predstavi Šeherezadi svoj prijedlog o izgradnji ambulante koja bi nosila Ahmetovo ime, a to se nimalo ne svidi Fusun i Ali Kemalu. Kerem i Benu dožive neugodnost kada im na poslovnom putovanju ponestane goriva. Onur svojoj teti Betul ispriča o ljubavi prema Šeherezadi i njezinom sinu Kanu. Anuška nije otišla u Rusiju zbog financijskih problema, a Burhan joj odluči pomoći i naći joj posao. Ali Kemal ne može zaboraviti Džansel i život mu se pretvara u pakao. Šeherezada se sprema za sastanak s Onurom, a nije svjesna opasnosti koja je čeka…

Epizoda 43/180 (28.06.2011.)
Nakon projekta Istambul 2010., tvrtka Binyapi dobiva puno novih ponuda vezanih za kulturu. Benu i Kerem odlaze na put zbog novog projekata. Burhan posjeti Šeherezadu na radnom mjestu kako bi nju i Kana pozvao na obiteljski ručak. Onura zasmeta Šeherezadina i Burhanova bliskost. Šeherezada više ne može trpjeti pijanog susjeda i njegovo zlostavljanje supruge te poziva policiju. Anuška, gošća u Burhanovoj kući, vraća se u Rusiju. Burhan poduzima mjere kako bi vratio natrag stan koji je Ali Kemal dao Džansel.

Epizoda 42/180 (27.06.2011.)
Kerem priča Onuru i prijatelju koliko su ga šokirali siromašni uvjeti u kojima žive obitelji njihovih radnika. Ali Kemal se vrati kući, no Fusun mu teško oprašta prijevaru. Nadida nema povjerenja u Ganija i traži od Anuške da napusti kuću. Šeherezada pomogne susjedi koju je pijani suprug napao na stubištu. Burhan želi kazniti Ali Kemala oduzimanjem njegovih vlasničkih papira, no istodobno ponudi Šeherezadi posao glavne arhitektice u izgradnji ambulante. Kerem ne može izbaciti Šeherezadu iz glave i forsira vezu s Benu. Šeherezadin povratak u Binyapi uvelike utječe na Onura, i u poslovnom i u ljubavnom smislu…

Epizoda 41/180 (27.06.2011.)
Šeherezada upozna Haruna Oztaša, čovjeka koji je već duže prati i fotografira, i koji će joj ponuditi dodatni posao kao fotomodela za novu izložbu fotografija u Istambulu. Na sastanku s kolegama, Onur i Kerem negoduju zbog novinskog članka u kojem se tvrtku Binyapi povezuje s mafijom te zatraže hitne reakcije. Ali Kemal ostavlja Džansel, ali nije siguran hoće li se vratiti kući. Benu opet liječi bol uz pomoć alkohola. Šeherezada odluči sastati se sa Zaferom, iako je unaprijed odbila njegovu zamolbu da se vrati u tvrtku Binyapi. Kerem odlazi izraziti sućut obitelji poginulog radnika. Peride se odluči ponašati razumno prema Šeherezadi, uvjerena da će tim potezom zadržati sina blizu sebe.

Epizoda 40/180 (24.06.2011.)
Onur posjeti Šeherezadu kako bi doznao kako se snalazi na novom poslu. Burhan gubi nadu u Ali Kemala zbog njegovog izvanbračnog života, a Nadida se zabrine za Ganija koji besposličari. Benu je šokirana Keremovim pozivom na večeru s njegovom majkom, ne sluteći da im Seval priprema veliko iznenađenje. Onur prizna Keremu da više neće tjerati Šeherezadu da mu uzvrati ljubav. Šeherezada dobije ponudu za dodatni posao, a Benu, prisluškujući razgovor kolegica, dozna da je Zejnep već boravila na Keremovom brodu. Nadida učini neočekivani korak u želji da vrati Ali Kemala kući…

Epizoda 39/180 (24.06.2011.)
Već danima zabrinut, Onur napokon ugleda Šeherezadu i zatraži od nje bolji razlog iznenadnog nestanka od onog koji je navela u pismu. Šeherezada je pronašla novi posao preko prijatelja Selima iz kompanije Arkun, a to se nikako ne svidi Onuru. Četvorica radnika nastradala su na gradilištu tvrtke Binyapi u Ankari, dok istodobno nepoznata osoba potajno prati Šeherezadu pri odlasku na posao. Nandide sazna da je Džansel nova vlasnica obiteljskog starog stana. Ali Kemal pokušava naći načina da vidi svoje kćeri.

Epizoda 38/180 (23.06.2011.)
Burhan nestrpljivo čeka da vidi Kana te nagovori Nadide da posjete Šeherezadu. Onur se posvadi s Peride zbog njezinog ponašanja prema Šeherezadi. O istom događaju Onur priča i sa sluškinjom, koja ga podupire u nastojanju da oženi Šeherezadu. Kerem upita svoju majku Seval je li znala da će Peride poniziti Šeherezadu. Benu zatraži oprost od sestre i zamoli je da se vrati i opet živi s njom. Onur je zabrinut jer ne zna gdje je Šeherezada otišla. Burhan strogo opominje Fusun jer je bila previše bezobrazna prema sluškinjama. Šeherezada odluči pronaći novi posao…

Epizoda 37/180 (23.06.2011.)
Onur je ljut na majku jer je ponizila Šeherezadu, a na sebe jer se osjeća nemoćnim. Kerem, kojemu je nada u ljubav sa Šeherezadom iščeznula, suosjeća s Onurom. Ne znajući za cjelokupnu situaciju, Benu umisli da ju je Kerem prevario s Melek. Šeherezada pošalje pismo upravnom odboru, a Onur i Kerem ostanu šokirani onim što u njemu piše. Fusun otkrije da njezine kćeri potajno telefoniraju Ali Kemalu. Šeherezadin izostanak sa sastanka otvara vrata tračevima. Kerem se ispriča Benu jer je sinoć nije nazvao i prepriča joj skandal koji je izazvala Peride.

Epizoda 36/180 (22.06.2011.)
Onur i Šeherezada ozbiljno se posvade zbog novinskog članka. Onur ostane iznenađen kada dozna da je Binyapi izgubio posao u Sarajevu. Kerem prizna Šeherezadi da dugo nije vidio Onura tako zaljubljenog, no šokira ga kada i Šeherezada odgovori da voli Onura. Šeherezada zahvali Burhanu zbog pronalaska Mihrinanine putovnice. Ali Kemal prepiše svoj stari stan na Džansel. Benu zasmeta skriveno ponašanje njezine sestre Melek. Peride odluči isključiti Šeherezadu iz svih novih dobrotvornih organizacija, što jako razljuti Onura…

Epizoda 35/180 (22.06.2011.)
Čim je saznala ime Ali Kemalove ljubavnice, Fusun je odluči posjetiti i zaprijetiti joj jer je razorila njezinu obitelj. Šeherezada objasni kolegama zašto joj se ne sviđa novinski članak, a prizna Benu da ju je Onur zaprosio, ali ne i da je s njim provela jednu noć. Burhan se uz pomoć prijatelja trudi pronaći Mihribaninu putovnicu. Onur je sretan što Kerem izlazi s Benu, no ipak ga upozori da se, iz poštovanja, odluči između nje i Zejnep. Burhan spasi nepoznatu djevojku od nasilnika i dovede je kući.

Epizoda 34/180 (21.06.2011.)
Keremovu ugodnu večer s Benu i prijateljima pokvari majčin telefonski poziv da je njegov brat Burak završio u zatvoru. Šeherezada se iznenadi kada od Nadide čuje kako je Burhan ponosan na nju i na njezin rad. Mihriban isprepriča Šeherezadi i Nadide kako ju je Valentina, njezina nova prijateljica iz autobusa, pokušala napiti i okrasti. Melek je ljubomorna na Benu i njezinu novu simpatiju, Kerema. Šeherezada je iznenađena člankom koji je izašao u elitnom časopisu. Kako bi se iskupio sestri, Gani se preko prijatelja raspituje o Ali Kemalovoj ljubavnici…

Epizoda 33/180 (21.06.2011.)
Nadida ukori Fusun zbog omalovažavanja Ali Kemala pred kćerima koje silno žele vidjeti svog oca. Mihriban nema pa je Šeherezada primorana povesti sina na posao, a to se nimalo ne svidi Ajšen. Burhan primijeti da nedostaju Ali Kemalovi vrijednosni papiri iz sefa, kao i da je nedavno prodao stan. Onur je ljubomoran na starog Šeherezadinog prijatelja koji joj je došao u posjet. Zejnep se zabrine što joj Kerem ne uzvraća pozive, nakon još jedne burne noći na brodu. Upravo kada je Kerem pozvao Benu na koncert svog prijatelja, na ulazu u kompaniju stvori se Melek.

Epizoda 32/180 (20.06.2011.)
Zbog neugodne situacije u obitelji, Nadide smiruje svoje unuke i objašnjava im što se dogodilo. Burhan smiruje uzrujanu Fusun govoreći joj da je sinu ukinuo financije zbog čega će moliti obitelj da ga prime natrag. Vidjevši u novinama sliku Šeherezade, Burhan će prijatelju s ponosom govoriti o Šeherezadinom poslovnom uspjehu. Šeherezada odlazi u posjet bolesnoj teti, ostavivši Kana s Mihriban i Nadide. Džansel je sretna zbog događaja u Ali Kemalovoj obitelji i na sve načine mu pokušava udovoljiti kako bi što duže ostao u njenoj kući. Onur zatekne Kerema kako uživa u Zejnepinom društvu…

Epizoda 31/180 (20.06.2011.)
Fusun je u šoku kada vidi fotografiju na kojoj je Ali Kemal s ljubavnicom. Njezinu uzrujanost pojačaju Burhan i Nadide, koji su ljuti na sina jer je osramotio obitelj. S obzirom da ga je Fusun izbacila iz kuće, Ali Kemal odlazi kod Džansel. Onur, Šeherezada i Kan uživaju na izletu, a Kerem pozove Benu da zajedno provedu vrijeme u prirodi. Kerem odluči zaposliti njezinu sestru Melek na novom projektu za poslove u odnosima s javnošću, a sretnu vijest će joj reći na večerašnjoj licitaciji vrijednih predmeta koju je organizirala zaklada za pomoć djeci koja boluju od leukemije. Šeherezada ne sluti da je upravo ona razlog velike svađe i nesporazuma između Peride i Onura.

Epizoda 30/180 (17.06.2011.)
Onur pozove Šeherezadu, Kaana i Mihriban da noće u njegovoj kući dok ne bude pronađena osoba koja je Šeherezadu pokušala ubiti. Onur koristi priliku kako bi Šeherezadi ispričao zašto voli priču „1001 noć“. Iako su sljedećeg jutra Onur i Kerem pročitali u novinama da je policija uhvatila glavnog osumnjičenog za pokušaj ubojstva Šeherezade, Onur zaprijeti i g. Dumanu iz tvrtke Tek. Bennu nije sretna što je zatekla Melek u svom uredu, no sve zaboravi kad je Kerem pozove na večeru.

Epizoda 29/180 (17.06.2011.)
Šeherezada je u bolnici nakon što je nepoznati čovjek pucao u nju. Liječnik je siguran da će se brzo oporaviti, no Onur je jako zabrinut za njezino zdravstveno stanje, a istovremeno i ljut na Bennu jer nije prijavila da Šeherezada prima prijetnje. Čim je čuo da je Šeherezada u bolnici, Kerem zaboravi na poslovnu partnericu s kojom je proveo noć. Onur i Kerem pod svaku cijenu žele naći osobu koja želi nauditi Šeherezadi. Uz pomoć lijekova, Fusun je prvi put primila svoje dijete u ruke. Bennu također primijeti da je prate sumnjivi tipovi i o tome obavijesti Kerema.

Epizoda 28/180 (16.06.2011.)
Onur pokloni Šeherezadi sliku koja joj se svidjela na otvorenju galerije, no ona nije sigurna smije li je zadržati. Burhan je neutješan zbog Ali Kemalovo propusta te zatraži pomoć od Nadide. Tajnica obavijesti Kerema da je nova odluka o korištenju službenih vozila izazvala nezadovoljstvo u kompaniji, a tračevi uglavnom potječu od Ajšen. Nekim tvrtkama smeta što Binjapi postaje najuspješnija kompanija u Turskoj pa pokušavaju nagovoriti Šeherezadu da za veliki novac prijeđe konkurenciji. Feridi nije drago što se Onur zaljubio u udovicu s bolesnim djetetom.

Epizoda 27/180 (16.06.2011.)
Na otvaranju umjetničke galerije Kerem primijeti da se Šeherezada i Onur drže za ruke te s Bennu napusti izložbu. Nadide pozove Fusun da pođe s njom u posjet Šeherezadi i Kaanu. Na Fusunino iznenađenje, Šeherezada prizna da je potražila liječničku pomoć nakon suprugove smrti i njoj savjetuje da učini isto u rješavanju depresije. Rezultat Ali Kemalove neopreznosti pri potpisivanju posljednjeg poslovnog ugovora stvorit će veliki skandal u kompaniji, a Burhan će zbog novih problema doživjeti veliki šok. Feridi se ne sviđa fotografija njenog sina i Šeherezade koja je osvanula u novinama.

Epizoda 26/180 (15.06.2011.)
Šeherezadu iznenadi Kaanov iznenadni interes za očeve slike. Bennu osjeća nelagodu zbog sestrinog dolaska, no ipak joj dopusti da nakratko ostane u njenom domu. Međutim, nije zaboravila da joj je Melek nedavno slomila srce preotevši joj dečka. Kompanija dozvoli Bennu i Šeherezadi da se za prijevoz koriste službenim automobilima, što nikako ne odgovara ostalim kolegama. U sudaru s taksistom, Gani slupa novi auto. Burhan vjeruje da Gani drži Ali Kelama u šaci. Kerem pozove Bennu na večeru, no umjesto intimnijih trenutaka, Kerem se stalno raspituje o Šeherezadi.

Epizoda 25/180 (15.06.2011.)
Dok izlaze iz firme, Šeherezada i Kerem zapnu u dizalu. Mehaničari pokušavaju popraviti kvar, a Onura hvata bijes. Kada dozna da je Ali Kemal kupio auto Ganiju, koji više ne studira niti se zaposlio, Burhan ih ukori zbog silnih laži kojima obmanjuju obitelj. Fusunina poslijeporođajna depresija i nebriga oko novorođenčeta stvorila je neugodnu atmosferu u kući. Ali Kemal i Jansel nastavljaju održavati vezu. Tajnica obavijesti Onura i Kerema da je kompaniju tužila djevojka koju je Onur otpustio tijekom probnog roka.

Epizoda 24/180 (14.06.2011.)
Obzirom da baka Nadide čuva Kaana i brine se za bolesnu Mihriban, Šeherezada odluči doći na poslovni sastanak. Ali Kemal daruje Jansel skupocjen poklon, nadajući se da će to ublažiti njezinu nervozu oko bebe. Iako joj je Bennu zabranila dolazak na večeru s Keremom, Melek se iznenada pojavi pred kompanijom. Nadida na sve načine pokušava pomoći Fusun, ali naposljetku ukori Ali Kemala što ne provodi vrijeme sa suprugom i tek rođenom kćerkom.

Epizoda 23/180 (14.06.2011.)
Šeherezada ispriča Onuru svoju životnu priču, od dana kada joj je poginuo suprug do noći kada je pristala uzeti novac za liječenje sina. Iako zna da ona želi što prije sve zaboraviti, Onur joj još jednom izjavi ljubav. Fusunina napetost sve više zabrinjava ukućane. Bolesnu Mihriban Šeherezada mora otpratiti u bolnicu i javlja tajnici da neće stići na poslovni sastanak. Njenog sina pričuvat će Nadide, što jako razveseli Burhana. Bennu šokira iznenadni posjet sestre Melek iz Londona…

Epizoda 22/180 (13.06.2011.)
Šeherezada je zbunjena Onurovom željom da se zbliže jer nije spremna za novog muškarca u svom životu. Bennu je žalosna što je poslovni put za Bosnu odgođen, dok Onur iskoristi tu priliku i poziva djelatnike tvrtke na izlet u jahački klub. Nadida javi Šeherezadi da je Fusun rodila i zamoli je da je dođe posjetiti. Gani ucjenjuje Ali Kemala fotografijom njegove ljubavnice i zauzvrat traži da mu kupi automobil. Keremu smeta Onurov otvoren interes za Šeherezadu…

Epizoda 21/180 (13.06.2011.)
Šeherezada je izvan sebe zbog nestanka sina i Mihriban, ali Onur je uz nju i pokušava je smiriti. No ispadne da su Kaan i Mirhiban izašli van bez novčanika i ključeva pa su morali čekati Šeherezadin dolazak. Fusun dobije trudove ranije i zajedno s obitelji odlazi u bolnicu. U isto vrijeme, njezin suprug Ali Kemal zabavlja se s ljubavnicom Jansel, što jako razljuti Ganija, koji zna za njegovu tajnu aferu. Nakon poroda, Fusun pada u poslijeporođajnu depresiju. Bennu je uzbuđena zbog odlaska na poslovni put s Keremom.

Epizoda 20/180 (10.06.2011.)
Kerem prizna Onuru da ga je uznemirilo njegovo priznanje ljubavi prema Šeherezadi, ali se pomiri s njim i zaželi mu sreću. Zbog te neugodne situacije, Kerem odluči ranije otići na poslovni put u Bosnu s Bennu. Šeherezada se iznenadi bonusom od četiri mjesečne plaće kojeg je dobila kao zahvalu za izuzetan poslovni rad, te odlazi k Onuru po objašnjenje. Po prvi put Onur otvori svoje srce i prikaže svoje osjećaje prema Šeherezadi. Burhan i Nadidu uzbuđeni su zbog dolaska novorođenčeta.

Epizoda 19/180 (10.06.2011.)
Šeherezada je u šoku zbog Onurove iznenadne prosidbe. Iako joj je dao vremena za razmišljenje, ona ga odbije jer misli da još nije vrijeme za takvu odluku. Sljedećeg dana Onur kaže Keremu da je zaprosio Šeherezadu i da je voli od prvog dana. Bennu je sretna što s Keremom radi na istom projektu i uživa u svojoj ljubavi koja samo raste. Burhana iznenađuje Ali Kemalov entuzijazam prema poslu. Gani vidi da je Ali Kemal izbrisao fotografiju s njegovog mobitela.

Epizoda 18/180 (09.06.2011.)
Majke Onura i Kerema ponude Šeherezadi sudjelovanje u tvrtkinom dobrotvornom projektu. Ali Kemal se s ljubavnicom potajno nađe u kafiću, ali uoči ih Gani i mobitelom ih fotografira. Zbog neuzvraćene ljubavi, Bennu utjehu potraži u alkoholu. Za doručkom, Ali Kemal slaže obitelji da je radio cijelu noć zbog nove narudžbe, no Gani mu nasamo pokaže fotografiju i zaprijeti mu da će sve reći sestri. Na Burhanovu molbu, Nadida odlazi u posjet unuku i donosi mu poklone. Onur i Šeherezada odlaze na poslovnu večeru.

Epizoda 17/180 (09.06.2011.)
Onur se pojavi kod Šeherezade i zatraži kopiju projekta za koji je zadužena. Uzbuđena zbog njegovog iznenadnog dolaska, iz pristojnosti ga pozove u kuću i upozna s Mirhiban i Kaanom. Burhan je tužan jer mu unuk nije poljubio ruku kad su se sreli na groblju. Ali Kemal obnovi vezu s ljubavnicom, a Fusun je sve više nezadovoljna. Kerem je jednoglasnom odlukom postao predsjednik Upravnog odbora građevinske kompanije Binyapi. Bennu je tužna zbog Keremove neuzvraćene ljubavi.

Epizoda 16/180 (08.06.2011.)
Benu prizna Šeherezadi da je zbog događaja na novogodišnjoj zabavi promijenila mišljenje o njoj. Šeherezadu to toliko naljuti da odmah odjuri kući. Fusun razrađuje plan kako osobno upoznati Šeherezadu. Majke Onura i Kerema iznenade svoje sinove idejom o novom odjelu u kompaniji. Za novi projekt u Bosni i Hercegovini Kerem kao glavnu arhitekticu angažira Šeherezadu i traži način kako joj priznati svoje osjećaje.

Epizoda 15/180 (08.06.2011.)
Na novogodišnjoj poslovnoj zabavi Kerem daruje Šeherezadi skupocjeni poklon, čak i zapleše s njom. Onura to jako naljuti, Bennu rastuži, a Šeherezadu neugodna atmosfera nagna da ranije pođe kući. Sljedećeg jutra Onur odmah ispituje Kerema kakve osjećaje gaji prema Šeherezadi, a odgovori koje dobiva nikako mu se ne sviđaju. Ali Kemalu u posjet dolazi tajanstvena žena koju dugo nije vidio. Gani uz pomoć interneta pomaže Burhanu.

Epizoda 14/180 (07.06.2011.)
Veliko uzbuđenje zahvatilo je tvrtku zbog novogodišnje proslave na koju su, po prvi put, pozvani svi zaposlenici s djecom. Onura smeta što Kerem neprestano govori o ljubavi, a nikako da prizna u koga je zaljubljen. Burhan je zaželio iznenaditi Nadide skupocjenim poklonom. Fusun, koja bez prestanka govori protiv Šeherezade i njezinog sina, odlučuje promijeniti taktiku. Benu daje sve od sebe ne bi li privukla Kerema. Kerem inzistira da Šeherezada prisustvuje novogodišnjoj zabavi, no ona je naumila otići tetki u Ankaru.

Epizoda 13/180 (07.06.2011.)
Kerem i Onur sretnu Šeherezadu i njezinog sina na ulazu u kino. Kerema obuzme osjećaj bezgranične sreće, a Onur i Šeherezada jedva da razgovaraju. Burhanova briga o Kaanovu zdravlju sve više izluđuje Fusun. Burhan osuđuje Gana jer je kući došao pijan, a sav novac koji je dobio za učenje troši uzalud. Mihribanina sudbina žalosti Šeherezadu pa joj ona daruje novac za sinovu nadgrobnu ploču. U tvrtki se šire tračevi o Šeherezadinoj životnoj priči.

Epizoda 12/180 (06.06.2011.)
Usprkos suprugu Burhanu, Nadide želi vidjeti svog unuka Kaana. Šeherezada na poslovnom sastanku dozna važne informacije o Onurovu obiteljskom životu. On, pak, osjeća grižnju savijesti i pokušava poboljšati odnose sa Šeherezadom. Bennu ispriča Keremu kako se Šeherezada našla u životnoj situaciji u kakvoj je te kako je našla novac za djetetovo liječenje. Burhan pokušava razveseliti snahu koja tuguje jer nosi žensko dijete. Kerem spašava Benu iz teške situacije…

Epizoda 11/180 (06.06.2011.)
Šeherezadu iznenadi dolazak gospođe Feride, Onurove majke, koja je došla u posjet sinu. Kad Ferida pred Onurom i Keremom ispriča da su se njih dvije večer prije upoznale na sastanku za djecu oboljelu od leukemije, gdje je upoznala i njenog bolesnog sina, Kerem se zaprepasti, a Onur osjeti grižnju savjesti. Majke Kerema i Onura ponovno ispituju pravila zapošljavanja u tvrtki, a nakon što se doznalo da je Šeherezada prilikom prijavljivanja za posao dala lažne osobne informacije, očekuje otkaz.

Epizoda 10/180 (03.06.2011.)
Benu posjeti Šeherezadu da vidi je li joj bolje, ali i kako bi je pitala što se dogodilo između nje i Onura u Dubaiju. Odnosi između Nadide i Burhana sve su bolji, a Nadide lebdi od sreće što će večeras vidjeti unuka. Šehrezada i Kaan odlaze na sastanak čija je svrha pomoć djeci oboljeloj od leukemije i upoznaju zanimljivu osobu. Kerem i dalje želi saznati što se dogodilo sa Šeherezadom i Onurom dok su bili Dubaiju.

Epizoda 9/180 (03.06.2011.)
U Dubaiju Onur predloži Šeherezadi dvosturko više novca za još jednu zajedničku noć. Ona je toliko zgoržena da odluči potražiti novi posao. Pri povratku u ured, Kerem pozove Šeherezadu da mu objasni neke detalje u nacrtima, no ubrzo je pusti kući jer se nije osjećala dobro. Njezina reakcije izazove nesuglasice između Onura i Kerema. Gani se upiše na tečaj pripreme za prijemni ispit, a Fusun je sve razdražljivija zbog činjenice da nosi još jedno žensko dijete.

Epizoda 8/180 (02.06.2011.)
Bennu odlazi na posao u nedjelju ujutro kako bi bila sama s Keremom i ponudi mu svoju pomoć. Pripremajući kavu, Benu načuje kako će Kerem i Onur gledati nogometnu utakmicu u baru. Ali Kemal od oca zatraži novac za Ganijevo školovanje, no Burhan ga odbije smatrajući nepotrebnim trošiti obiteljsko blago uzalud. Sljedećeg dana Onur iznenadi Šeherezadu ranijim letom za Dubai. Šeherezadi to nikako ne odgovara s obzirom da Kaanova dadilja odlazi u Ajzerbedžan i nema ga tko čuvati. Onur joj spomene da će ostati samo jednu večer pa Šeherezada zamoli Mirhiban da joj pomogne još jednu večer. Na ginekološkom pregledu Fusun sazna da nosi djevojčicu.

Epizoda 7/180 (02.06.2011.)
Kaanu je sve lošije, visoka temperatura zabrinjava doktore. Šeherezada pokušava telefonom dobiti dadilju Mirhiban, koja joj slaže da je s Kaanom sve uredu kako Šeherezada ne bi brinula za poslovnom večerom. Nakon večere, Bennu se ponudi povesti Šeherezadu u bolnicu kako bi stigla na sinov rođendan, a Kerem i Onur odlaze u bar gdje ne ostaju dugo. Sutradan ujutro, Onura posjeti majka Feride koja ga ispituje o ženidbi i djeci, aludirajući na njezin brak s pokojnim Onurovim ocem koji je umro u krevetu druge žene. Fusun zatraži novac od Ali Kemala kako bi upisala brata Ganija na fakultet.

Epizoda 6/180 (01.06.2011.)
Upravni odbor tvrtke sastao se zbog rasprave o stalnim radnim odnosima i povišicama. Šeherezada se boji da će dobiti otkaz, no od kolega iz kadrovske službe dobije obavijest da je primljena za stalno. Kaan je sve bolje i polako se oporavlja, a Šeherezada mu obeća iznenađenje za rođendan. U trenutku kada je krenula kući s posla, Onur je obavijesti da je pozvana na poslovnu večeru s njim i Keremom. Fusun prizna bratu kako je usamljena i moli ga da ne odlazi. Naljuti se kada je Nadida ne povede u posjet prijateljima, ali pretpostavi da je vjerojatno otišla vidjeti Kaana.

Epizoda 5/180 (01.06.2011.)
Iako Kaan dobro prihvaća terapiju, Šeherezada je još uvijek zabrinuta. Osim sinovog zdravlja, brine je svađa s Onurom. Upravo kad je o svađi pričala s Bennu, Onur je iznenadi smanjivanjem roka za završetak projekta, tjerajući je da svaki dan ostaje duže na poslu. Na večeri s Onurom, Kerem ponovno brani Šeherezadu i njezine postupke te prizna da mu se Šeherezada sviđa. Nadida je iznenađena kad sazna da je Šeherezada odbila novac, ali joj i dalje nije joj jasno kako ga je uspjela sakupiti toliko u kratkom roku. Naziva bolnicu i raspituje se za stanje svog unuka. Fusun u posjet dolazi njezin brat, Gani, kojeg Burhan, s pravom, naziva parazitom.

Epizoda 4/180 (31.05.2011.)
Burhan s obitelji odlazi na obiteljski izlet. Fusun, trudna supruga Ali Kemala, nagovara Nadidu da stavi svoj dijamantni broš koji nije dugo nosila, pretpostavljajući da ga je odnijela Šeherezadi. Čim čuje kako Burhan govori Ali Kemalu da će osigurati novac za liječenje unuka, Fusun pobjesni jer želi da njezin sin bude Burhanov jedini unuk. Onur govori Keremu da se nakon sinoćnje večeri uvjerio da sve žene žele samo novac i moć, a ne ljubav, te mu prizna da je platio djevojci da provede noć s njim. Šeherezada zbog sinove terapije opet zakasni na sastanak.

Epizoda 3/180 (31.05.2011.)
Šeherezada pristane na Onurovu ponudu, ali ga zamoli da nikome ne govori o toj noći koja ne smije utjecati na njihov posao. Onur je i dalje nepovjerljiv prema njoj jer je ne poznaje dovoljno i nije siguran može li voditi projekt vrijedan milijune dolara. Šeherezada i Onur kriju od prijatelja gdje će provesti večer. Onur govori Kelemu da se nalazi s nepoznatom djevojkom, a Šeherezada priča kako će se naći sa starim prijateljem s fakulteta koji je bogat i posudit će joj novac. Na drugom kraju grada, nakon dužeg razmišljanja, Burhan ipak odluči dati novac za unuka.

Epizoda 2/180 (30.05.2011.)
Šeherezada kroz suze prepričava prijateljici zašto se Burhan ljuti na nju i Ahmeta. Iako je Burhan dogovorio Ahmetu nevjestu, ona i Ahmet su se ipak vjenčali pa ih je Burhan otjerao i javno se odrekao sina. Jedne večeri, nakon što je primio uznemirujući poziv svojeg brata Alija Kemala, Ahmet je poginuo u tragičnoj prometnoj nesreći. Njegova obitelj se nije pojavila na sprovodu, optuživši Šeherezadu za Ahmetovu smrt. Burhanova supruga i majka pokojnog Ahmeta, Nadide, ostane shrvana teškom sudbinom svog unuka. Kada shvati da je Burhan neumoljiv i da ne odustaje od svoje odluke, Nadide odluči potajice posjetiti Šeherezadu i svog unuka i daje im broš kako bi njegovom prodajom platili dio unukovog liječenja. Nakon što joj i banka odbije zahtjev za kredit, Šeherezadina zadnja slamka spasa je Onur, kojeg upita za pozajmicu od 150 tisuća dolara. Onur je najprije ponizi, ali joj naposljetku odluči dati 150 tisuća dolara, uz uvjet da provede noć s njim.

Epizoda 1/180 (30.05.2011.)
Šeherezada Evliyaoğlu kasni na poslovni sastanak u građevinskoj tvrtki u kojoj radi tek tri mjeseca. Suvlasnik tvrtke, Onur Aksal, jako je ljut zbog njezinog kašnjenja, iako je zadovoljan radom koji ostvaruje, pogotovo pobjedom na arhitektonskom natječaju u Dubaiju, čime je firmi priskrbila veliki inozemni posao. Doktor Atila javlja Šeherezadi da su uspjeli pronaći odgovarajućeg donatora koštane srži za njenog sina Kaana, koji boluje od leukemije, no za operaciju i liječenje treba prikupiti 200 tisuća dolara. Šeherezada je očajna jer nema toliko novca. Jedino što joj preostaje je obratiti se roditeljima svog pokojnog muža za financijsku pomoć. Svekar Burhan ne dočeka je prijateljski i odbije joj pomoći jer još uvijek ne može zaboraviti sramotu koju mu je nanio sin Ahmet kada je oženio Šeherezadu

Program mog televizora