Ezel 1.


Članak o seriji

Ezel
Na rasporedu: RTL Televizija, od ponedjeljka do petka u 15:10 sati

Epizoda 66/66 – KRAJ PRVE SEZONE (25.07.2012.)
Samo Ejšan oplakuje sestru na sprovodu, ona ne želi da se itko, pa čak niti Serdar, oprosti od nje tijekom pokopa. Na mjestu dogovorenog sastanka, Ezel prisloni pištolj pod vrat Kenanovom pomoćniku koji će, na posljetku, uspjeti zbuniti Ezela pričom kako je ujak Ramiz naredio Baharino ubojstvo. Ezel stoga posjeti ujaka u nadi da će i od njega doznati istinu. Međutim, ujak Ramiz ima drugi plan – dok Ezel u inozemstvu čuva njegovu kćer Azad, on će se sam pobrinuti za ubojstvo Kenana. U isto vrijeme, Ali se ušulja u Kenanov dom gdje će svjedočiti telefonskim razgovorima zbog kojih će se duboko razočarati u Ezela i Džengiza. Misteriozni plaćeni ubojica u stopu prati Azad, Ejšan u zanosnoj haljini odluči sama posjetiti najtraženijeg neprijatelja, Kenana, a Ezel sam prizna Džengizu tko je on zapravo.

Epizoda 65/66 (25.07.2012.)
Misteriozni plaćeni ubojica, Temuz, ubije Bahar pred očima njene sestre i prijatelja. Šokirani Džengiz sve je vidio preko kamere, a nije mogao pomoći Bahar. Ejšan je izvan sebe, a Ezel i Ali još ne mogu vjerovati da su izgubili Bahar. Šebnem dobije SMS poruku s adresom na kojoj bi se trebala naći s Tefom koji je pobjegao iz Temuzovog zatočeništva, a Džengizu ozbiljno zaprijete Kenanovi pomoćnici koji traže da se priključi timu ili će, zauzvrat, ponovno u zatvor. Ejšan okrivi Ezela za Baharinu smrt i obeća mu da će mu kad-tad osvetiti, a Mert ga zamoli da na neko vrijeme ne dolazi u obiteljski dom. Ramiz zamoli Tefa da čuva njegovu kćer Azad, a Ezela nazove Kenanov pomoćnik i zamoli ga da se što prije nađu jer u Ezelovom slučaju Kenan nije negativac, već – ujak Ramiz!

Epizoda 64/66 (24.07.2012.)
Tefo je dobio novi zadatak – ubiti Kamilovog ubojicu. Bahar, na Alijev nagovor, pristane nastaviti s liječenjem iako doktor vjeruje da su male šanse za njeno ozdravljenje. Ezel se naljuti na Ejšan jer nije rekla Omeru da je Džan njegov sin. Kao što je i obećao, Ezel povede Džana sa sobom u posjet Džengizu. Ezelov novi plan je pokazati Džengizu da novi negativac, Kenan, i njega promatra skrivenim kamerama i mikrofonima u stanu, te nagovoriti Bahar da iznese sestri ideju o liječenju u inozemstvu. Ezel, Ali, Bahar i Ejšan našli su se u kafiću, a njihov susret preko skrivene kamere prati Džengiz.

Epizoda 63/66 (24.07.2012.)
Čitajući Ejšanino pismo koje je ostavila sinu, Ezel otkrije šokantnu istinu da je Džan njegov sin, dok Ejšan istovremeno leži na Omerovom grobu i čeka da otrov počne djelovati. Mert je uspije pronaći nedugo nakon što se onesvijestila i dovodi je kući. Ezel silno želi doznati je li istina da je Džan Omerov sin, ali Ejšan još nije spremna razgovarati o tome. Džengiz je spreman susresti se s Ezelom, no prije toga želi otkriti njegov identitet pa smjesti Mertu lukavu zamku. Bahar posjeti Ejšan, no kada vidi da joj je sestra psihički rastrojena, poželi joj priznati istinu o Ezelu. Međutim, njihov razgovor na vrijeme prekine Meliha.

Epizoda 62/66 (23.07.2012.)
Ezel iznenadi Ejšan prosidbom na krovu svoje zgrade. Međutim, umjesto radosti, Ejšan otkrije da je upala u Ezelovu opasnu igru. Njezin najsretniji dan u životu pokvari iznenadni posjet Merta i ujaka Ramiza, koji je optuže za prijevare koju je namjerno nanijela Omeru. Ezel s ponosom izbaci posramljenu i zbunjenu Ejšan iz stana ne objasnivši joj svoj pravi identitet. Ujak Ramiz je osmislio novi plan kako otkloniti Kenana, ali će trebati pomoć i od Tefa i tek oporavljenog Alija. Plaćeni ubojica dovodi Ezela do skloništa u kojem se krije njegov najgori neprijatelj. Ejšan se oprosti od sina prije nego li nestane iz grada.

Epizoda 61/66 (23.07.2012.)
Kamilo umre od ozljeda u pucnjavi kod bolnice, a teško ranjenog Alija spasi Ezel koji ga odvodi u bolnicu. Istovremeno, Mumtaz shvati da su prijatelji Omera nevinog poslali u zatvor pa sebe okrivi za smrt sina i poželi se ubiti, no Mert i Meliha ga zaustave u toj namjeri. Ramiz otkrije Ezelu ime njegovog stvarnog neprijatelja – to je Kenan Birkan. Ejšan je nesretna jer su joj svi bankovni računi zatvoreni, pa ne može sa sinom odsjesti u nijednom hotelu u gradu. Zbog toga ih Ezel pozove u svoj dom…

Epizoda 60/66 (20.07.2012.)
Mert će kasno shvatiti da je napravio pogrešku kada je dozvolio Džengizu da prespava u domu obitelji Unčar. Melihi nije drago što će čovjek zaslužan za Omerovu tragediju boraviti u njihovoj kući pa se iz protesta posvadi s Džengizom, koji nasrne na nju nožem! Na temelju informacija koje je dobio od Dursuna i Bekira, Ali posjeti bolnicu u koju je Ezel odvezen nakon zatvorske pobune. Tamo upoznaje sestru Ručan koja mu objasni da je Omer uistinu preživio nasilnički nasrtaj zatvorskih čuvara. Kako bi povjerovao njezinim riječima, sestra zamoli zbunjenog Alija da ponovno svrati navečer, kada će mu se ukazati Omer, odnosno Ezel!!!

Epizoda 59/66 (20.07.2012.)
Ezelov plan dobro napreduje… Alija iznenadi vijest da je „njegov“ kasino stavljen na prodaju, a policija izbaci Ejšan i Džana na ulicu jer ni njihov dom više ne pripada obitelji Ataj. Mert pročita u novinama da je Džengiz pobjegao iz zatvora, ali ne sluti da ga njegov otac Mumtaz skriva u svojoj radionici. Tefo napiše poruku Aliju da hitno posjeti njegovog prijatelja Onura koji će mu reći novosti vezane za Omerov zatvorski život. Ejšan saznaje ime osobe koja je postala vlasnik obiteljske kuće, hotela i kasina. Njezin novi cilj je vratiti vlasništvo, pod bilo koju cijenu…

Epizoda 58/66 (19.07.2012.)
Dok se Tefo oprašta od Alija, misteriozni čovjek doznaje adresu na kojoj se trenutno nalazi Azad. Serdar prekine Ejšan i Ezela u razgovoru zbog bojazni da je Bahar loše pa zamoli Ezela da je posjeti. To, pak, u Ejšan probudi ljubomoru. Čim je Ezel otišao, u kuhinji se pojavi Džengiz s nožem u ruci. Šokirani Serdar počne mu se opravdavati što nije došao na dogovoreno mjesto, štiteći tako svoju kćer Ejšan. Ezel opet posjeti ujaka Ramiza kako bi ga izvijestio o napretku svog plana…

Epizoda 57/66 (19.07.2012.)
Alija zbuni Ezelova priča o Omeru, koju je samo on znao, pa pomisli da je ujak Ramiz sve ispričao Ezelu kako bi se zajedno poigrali njegovim, Džengizovim i Ejšaninim životom. No, prije nego li Ezel napusti sobu, Ali mu prizna da je Tefo ubio Erena, što jako razljuti Ezela. Slobodni Džengiz nazove Ezela i zaprijeti mu da će kad-tad saznati tko je on zapravo! Ezel odmah obavijesti Ejšan da joj je suprug pobjegao iz zatvora, ne sluteći da je Džengiz već u njenoj sobi i prijeti joj smrću. Ramiz otpusti Tefa zbog nelojalnosti, a zamoli Azad da ne bježi od roditelja te joj obeća da će je štititi.

Epizoda 56/66 (18.07.2012.)
Džengiz se prijavi za plaćeni rad u zatvoru vjerujući da mu je to jedina mogućnost za bijeg. Ezel i ujak Ramiz pronalaze Alijevo skriveno skladište u kojem je jedan čovjek vezan za stolac s vrećicom na glavi. Ezel vjeruje da je to Tefo, no prije nego li mu pomogne, bomba uništi skladište. Bahar razgovara s Melihom o Ezelovom pravom identitetu, a Ejšan joj daje do znanja da će se uvijek boriti za Ezela, iako ga obje vole. Tefo preko telefona otkrije Sebnem gdje se on i Ali nalaze. Džengiz bježi iz zatvora, a ne zna tko mu je pomogao.

Epizoda 55/66 (18.07.2012.)
Ali želi da Tefo puca u Ezela i tako mu pokaže vjernost. Međutim, kada Ezel kaže Tefu da je vrijeme došlo, Tefo izvuče džepni nož, stavi ga Aliju pod vrat i zapuca u Alijeve ljude. No njegov je pištolj prazan… Ali dade Ezelu vremena do sutra navečer da mu kaže istinu i objasni kakav se to nered događa u njihovim životima. U zatvoru čuvari nožem otisnu broj 12 na Džengizovom ramenu. Ujak Ramiz i Ezel ne znaju kako je Ali saznao za Tefa, ali se boje da bi mogao progovoriti ako ga Ali počne mučiti.

Epizoda 54/66 (17.07.2012.)
Ali je šokiran kada mu Džengiz pokaže fotografije Ezela i Tefa koje mu je ostavio upravitelj, a ujak Ramiz upozori Ezela da bi Bahar moga reći ostalima njegovu tajnu, pa bi zbog toga trebao što prije provesti kraj svojeg osvetničkog plana. Bahar posjeti Alija kako bi od njega čula priznanje da je ubio zaštitara i smjestio Omeru. Nedugo poslije, Tefa dočekaju Ali i njegovi naoružani prijatelji s novim zadatkom – još danas će zajedno ubiti Ezela, a iskoristit će Bahar kao zamku!

Epizoda 53/66 (17.07.2012.)
Ezel ne želi da Bahar otputuje u London puna mržnje prema njemu pa joj otkrije svoj pravi identitet, kao i želju da nakon 12 godina pravda ipak bude na njegovoj strani. Kako bi uvjerio sumnjičavu Bahar da govori istinu, Ezel je povede kroz grad prisjećajući se lijepih trenutaka s bivšim prijateljima i roditeljima. Istovremeno, Džengiza u zatvoru nepoznati muškarac ispituje o ujaku Ramizu, a upravitelj mu potajno dostavi fotografije na kojima su Ezel i Tefo. Barah traži istinu od Ejšan, Ali dobije prijeteći poziv, a nervozni ujak Ramiz posjeti svoju kćer…

Epizoda 52/66 (16.07.2012.)
Ejšan popusti Džengizovoj molbi da ga u zatvoru posjeti sin, ne znajući da on zapravo želi razgovrati s njom i reći joj da zna kako se zaljubila u Ezela, čovjeka koji im se u kratkom roku uvukao pod kožu i koji im je u potpunosti promijenio život. Bahar prizna Aliju da već duže vrijeme namjerno ne pije lijekove jer joj ionako ne pomažu. Ezel zatraži od ujaka Ramiza da mu kaže zbog čega je odlučio pomoći mu u osveti te da mu ispriča o čovjeku koji je ubio njegove sinove. Zbog Džengizovih riječi, Ejšan polako gubi vjeru u Ezela. Bahar odlazi u London ostavljajući zauvijek za sobom prošlost, obitelj i prijatelje.

Epizoda 51/66 (16.07.2012.)
Bahar je imala namjeru razveseliti Ezela nenajavljenim posjetom, no neugodno se iznenadi kada ga vidi kako ljubi njezinu sestru. Dok ona plačući bježi iz Ezelovog stana, Ali joj je oslonac. Istovremeno, Serdar posjeti Džengiza u zatvoru i ispriča mu kako je prisluškujući razgovor doznao da su mu Ali, Ejšan, Ezel i ujak Ramiz smjestili ubojstvo. Ejšan prizna sestri da je od prvog dana zaljubljena u Ezela, ali joj to nije htjela reći da je ne povrijedi. I dok Ezel duboko žali što je povrijedio Bahar, djevojku koja ga je iskreno voljela, bez predrasuda, Džan iz novina dozna da mu je otac u zatvoru…

Epizoda 50/66 (13.07.2012.)
Počinje suđenje Džengizu. Osim dokaza koji su nađeni na mjestu ubojstva Kandirelija, Džengizu će presuditi i Ejšan koja lažno svjedoči da je njezin suprug nakratko izašao iz kuće te večeri. Upravo zbog njezinog lažnog iskaza, Džengiz dobiva doživotnu zatvorsku kaznu. Čim je čuo za presudu, Ezel osjeti zabrinutost i sjetu umjesto radosti jer sve ide kako je isplanirao. Nakon svađe s Ezelom, uzrujani Ali želi pismom obavijestiti Bahar da je Ezel u vezi s Ejšan, što poprati i fotografijama njih dvoje dok se ljube na ulici. Ejšan iznenada posjeti Ezela.

Epizoda 49/66 (13.07.2012.)
Čekajući sudsku presudu, Džengiz na grub način uči o životu u zatvoru. Iako ga je Ezel upozorio da pazi s kim se tamo druži jer su ujakovi prijatelji posvuda, Džengiz ga nije poslušao. Ezel je i dalje između dvije vatre: iz zatvora je napisao ohrabrujuće pismo Bahar, ali u posjet mu je došla Ejšan, koja ga je još više zavoljela. Međutim, ona nije sigurna želi li slijediti njegov plan i svjedočiti protiv Džengiza na sudu, što jako razljuti Alija. Njihov dramatični razgovor prisluškivao je Serdar.

Epizoda 48/66 (12.07.2012.)
Nakon što je ubio Kandiralija, Alija sustignu čuvari i dolazi do pucnjave. U trenutku kada je pomislio da će umrijeti, Alija spasi Tefo. Džengiz, Ejšan i Džan spremaju se napustiti Tursku, ali ih policija zaustavi i uhiti Džengiza pod sumnjom da je ubio Kandiralija. Ezel utješi zabrinutu Ejšan i potiče je da ne odustane od plana. Policajci ne vjeruju da je Džengiz nevin, pogotovo kada svi podmetnuti dokazi govore suprotno. Džengiz na koljenima moli Ezela za pomoć, no njega nije briga – sve što želi je da Džengiz osjeti svu bol koju je i Omer osjećao kada su ga prijatelji izdali…

Epizoda 47/66 (12.07.2012.)
Džengiz objašnjava Aliju kako je uspio pobjeći Kandiraliju i ujaku Ramizu. I dok ranjenog Tefu liječi Šebnem u Ezelovom stanu, Azat silno želi pobjeći od oca i ostalih neprijatelja, zamoli Džengiza da riskira svoj život te provali u njenu kuću i ukrade putovnicu. Ezel postavlja zamku Džengizu preporučivši mu da na kratko vrijeme otputuje s obitelji, a večer provede s Bahar kako bi je nagovorio na liječenje u Londonu. Kao dio osvetničkog plana, ujak Ramiz naredi Aliju da još večeras ubije Kandiralija. Tefo mora izabrati na čijoj je strani, Ezelovoj ili Alijevoj.

Epizoda 46/66 (11.07.2012.)
Ljubomorna Ejšan uzruja se kada joj se Bahar pohvali da ju je Ezel poljubio. Kako bi je povrijedila, Ejšan kaže sestri da Ezel ljubi drugu ženu. Ramiz naredi Džengizu da ubije Kandiralija ako želi vidjeti svog sina živog. Džengiz zamoli Alija i Ezela za pomoć, ne znajući da su i oni dio osvetničkog plana. Džengiz se uplaši i odbije ubiti Kandiralija, a u pomoć mu priđe Azad. Kako bi pred Džengizom bili što uvjerljiviji, Ali prebije, a potom „ubije“ Tefa…

Epizoda 45/66 (11.07.2012.)
Ramizovoj kćeri Azat je dosta skrivanja unatoč tome što ju je otac tražio da se strpi barem mjesec dana, kako bi se njegovi neprijatelji uvjerili da je mrtva. Ezelov plan da još večeras Džengiz ode u zatvor zbog smrti zaštitara ide prema planu, ali ne i njegov odnos prema Ejšan i Bahar – Ezel poljubi Bahar pred Ejšaninim očima! Najnoviji plan je oteti Džana tijekom nastave, a Ejšan se sve više boji da će nešto poći po zlu. Uz Tefovu pomoć, Ramiz obavijesti Džengiza da je oteo njegovog sina.

Epizoda 44/66 (10.07.2012.)
Dok su Džengiz, Ejšan i Džan u posjeti kod Omerovih roditelja, u Alijev kasino došao je Mert. Ezel se brine da bi moglo doći do problema… Zahvaljujući Ramizovim riječima, Mert s lakoćom pronalazi sef u kojem je originalna snimka pljačke kasina. Ejšan pronalazi uplakanu Bahar koja tuguje za Ezelom. Ejšan joj, nikako ne može pomoći jer se i sama viđa s Ezelom. U Alijev dom nepozvan je ušao Ramiz…

Epizoda 43/66 (10.07.2012.)
Ezel uspije uvjeriti Alija da je Ramizova kćer Azat mrtva. Mert je već duže uvjeren kako su Džengiz i Ejšan ubili Omera, te odluči posjetiti Džengiza kako bi mu izrekao svoje mišljenje, no Ezel ga uspije odgovoriti od toga. Mumtaz je pušten iz bolnice, a u posjet mu dolaze Ejšan i Džan. Ezel pripremi iznenađenje za Bahar na krovu svoje zgrade. No umjesto ljubavi, Bahar dočeka Ezelova molba da posjeti doktora specijalista u Londonu. Mert uspije nestati iz Kamilovog vida i nađe se u zamci.

Epizoda 42/66 (09.07.2012.)
Dok Meliha i Mert čekaju obavijest o svršetku Mumtazove operacije, Ejšan slučajno susretne oca i pozove ga u kuću. Plaćeni ubojica pronašao je Ramizovu kćer Azad koja je vrijeme kratila družeći se s Džengizom. No, čim se ukazala prilika, ubojica ju je počeo pratiti prijeteći joj pištoljem. U posljednji tren spasi je Ezel, a ubojica netragom nestane… Bahar nije sretna što se Serdar vratio u njihove živote i zamoli Ejšan da ga izbaci iz kuće. Ezel je osmislio plan kako zaštititi Azad, pa zajedno s njom i ujakom Ramizom odlazi u kuću gdje je ona odrasla.

Epizoda 41/66 (09.07.2012.)
Uz Tefovu pomoć, Ezel uspije spasiti Azad od Džengizove i Alijeve nemilosti nakon što je na video kazeti otkrio da su ona i Hande ista osoba. Ezel dogovori prvi susret između Azad i ujaka Ramiza. Azad se već duže vrijeme spremala za taj susret, čak je i odabrala govor, dok je Ramiz uvjeren da će mu kćer oprostiti i dozvoliti mu da je štiti od smrti koja joj prijeti. Serdar uspije pobjeći od Alija i njegovih pomoćnika. Meliha primjeti da su se Mumtaz i Ejšan zbližili i zanima je na koji način je uspjela nagovoriti Mumtaza da ode na operaciju.

Epizoda 40/66 (06.07.2012.)
Ezel, Ali i Džengiz oteli su Hande, djevojku koja već duže vrijeme prati ujaka Ramiza tražeći dokaze i tajne koje će objaviti u knjizi. Djevojka ih iznenadi impozantnom zbirkom članaka iz novina i pričom kako je ujak Ramiz sam kriv za ubojstva svoja tri sina. Ezel, Džengiz i Ali odlaze u posjet Kandiraliju, čovjeku koji je proveo vrijeme uz ujaka kada su mu poginuli sinovi i koji ga je upoznao s Omerom. Na kraju razgovora, Kandirali dade momcima ujakovo pismo u kojem priča o Azad, Ramizovoj kćeri za koju je tek nedavno doznao i koju pod svaku cijenu želi zaštititi od neprijatelja.

Epizoda 39/66 (06.07.2012.)
Mumtaz se osjeća sve bolje i okupljenima priča kako ga je posjetio Omer. Meliha zamoli Ezela da prizna Mumtazu tko je i kaže mu istinu. Ramiz uspije razljutiti Alija, poslavši mu fotografije koje dokazuju da se Džengiz i Serdar potajno sastaju. Ezel upita Ejšan i Alija jesu li spremni uništiti Džengiza i poslati ga zauvijek u zatvor. Ali i Džengiz traže način kako se riješiti Ramiza jer Džengiz vjeruje da ga ujak želi ubiti kao osvetu za Omerovu smrt. Ezel posjeti Ramiza u nadi da će doznati detalje iz ujakove prošlosti…

Epizoda 38/66 (05.07.2012.)
Ejšan posjeti Mumtaza i dozna da ključevi koje je pronašla u kutijici pripadaju njoj. Naime, Omer je zajedno s ocem uredio kućicu u kojoj je, nakon ženidbe, namjeravao živjeti s Ejšan. Džengiz je dovukao Ejšaninog navodnog ljubavnika u Ezelov stan kako bi ga istukao i ubio. No prije nego potegne pištolj, Džengiz zahtijeva da „ljubavnik“ prizna svoje grijehe. Ejšan se, u međuvremenu, prisjeti prošlosti kada se Omer vratio iz vojske i pričao o njihovoj zajedničkoj budućnosti…

Epizoda 37/66 (05.07.2012.)
Ali se iznenadi kada ugleda fotografiju Tefovih prijatelja iz zatvora, među kojima je i Omer. Niti on, niti Ejšan ne znaju da su Tefove fotografije i riječi lažne, te su opet upali u Ezelovu zamku kojom ih želi okrenuti protiv Džengiza. Istovremeno, Džengiz pokaže Ezelu pištolj kojim namjerava ubiti navodnog Ejšaninog ljubavnika, te se odluči u stopu pratiti i voljenu suprugu. Ali prizna Bahar da je voli te je zamoli da mu da još jednu šansu.

Epizoda 36/66 (04.07.2012.)
Ali na sve načine pokušava pronaći ujaka Ramiza koji je u bijegu nakon prometne nesreće. Kako bi bio siguran da Tefo nije izdajica, Ali ga zaključa u automobilu. Ejšan pita Ezela želi li pobjeći s njom i Džanom te mu prizna da je zaljubljena u njega. On teška srca odbije otići s njom… I dok Ejšan sa sinom čeka ukrcavanje na aerodromu, Ramiz posjeti Selmu, a Džan potajno nazove oca i kaže mu gdje se nalaze…

Epizoda 35/66 (04.07.2012.)
Ejšan upozori Ezela da Džengiz traži od nje da mu otkrije tko joj je darovao narukvicu. Ezel sretne Ejšan i Alija te ih pita žele li nastaviti suradnju s Džengizom. Ramizov automobil je u potpunosti uništen, a Ezel vjeruje da su ujaku htjeli nauditi ljudi gori i od Alija. Međutim, policija pronađe Tefovu putovnicu u pretincu auta, što jako uznemiri Ezela. U međuvremenu, Ramiz bježi od svojih ubojica, Ali i Tefo odlaze u policiju po potvrdu za svoj kasino, a Ejšan kupuje tri jednosmjerne avionske karte.

Epizoda 34/66 (03.07.2012.)
Dok Džengiz čeka u autu, Ezel obavi s Ejšan iskren razgovor u kojem joj prizna da je jako zaljubljen u nju te da bi volio zauvijek nestati iz grada, zajedno s njom, Džanom i Bahar. Potaknuta njegovim riječima, Ejšan se prisjeti prošlosti kada se pripremala za vjenčanje sa Džengizom. Istovremeno, Ali i Šebnem uz pomoć alkohola i droge pokušavaju zaboraviti Erena i ostale tužne događaje. Međutim, uz pomoć Šebnemine ovisnosti, Ali se domogne zanimljivih fotografija koje će ugroziti Ezelovu i Ejšaninu tajnu povezanost.

Epizoda 33/66 (03.07.2012.)
Ali i Tefo se rješavaju Serdarovog mrtvog tijela, a Ejšan na skrivenom mjestu oplakuje oca kojeg je ubila na nagovor prijatelja. Jusuf i Džengiz se odlaze naći sa starim Ramizovim prijateljem Nedžipom, kojeg namjeravaju nagovoriti da im pomogne uništiti prijateljstvo između Alija i Ezela tako da Alija upozna s detaljima oko nelegalne prodaje oružja, što se Ezelu neće svidjeti. S druge strane, Ezel slučajno odlazi u kupnju s Bade, a Azad još jednom zamoli oca da joj ispriča istinu o svojoj prošlosti.

Epizoda 32/66 (02.07.2012.)
Nakon što su im Ejšan i Serdar pobjegli, Džengiz predloži Temmuzu da odustane od potjere za njima i prikloni se njemu. Tefo se još jednom razočara u svoju dragu jer ju je uhvatio da opet u tajnosti preko telefona razgovara s Džengizom. Istodobno, Ramiz, Jusuf i ostali prijatelji okupili su se kako bi završili dogovore o trgovanju oružjem, zaljubljeni Ali pati jer ne želi zbog prošlosti opet izgubiti voljenu osobu, a Ezel govori Ejšan da se pod hitno riješi Serdara.

Epizoda 31/66 (02.07.2012.)
Budući da nije uspio pronaći video kazetu, Ezel odluči ubrzati svoj plan osvete i priznati bivšim prijateljima tko je on zapravo. I dok s Džengizom i Ejšan čeka odluku lažne komisije za natječaj za gradnju hotela u Istanbulu, Ezel zaprimi paket od ujaka Ramiza u kojem je snimka ubojstva zaštitara iz kasina. Ali se razbjesni kada dozna da je Eren pucao na Omerovog/Ezelovog brata. Meliha prizna Ezelu da se boji za živote muškaraca u njenoj obitelji, posebice za zdravlje svog supruga Mumtaza. Ujak Ramiz presretne Alija i Tefa u brijačnici.

Epizoda 30/66 (29.06.2012.)
Iako je zaljubljen u Šebnem, Tefo joj ne može vjerovati. Dok u zaklonu s Ezelom čeka Serdara, Tefo otkiva da i njegov prijatelj više nije zaljubljen u Ejšan, što ga nagne da razmisli što će uraditi sa Šebnem – odustati od svega, ili je pak zaprositi. Novu konobaricu Bade (Berrak Tüzünataç) uplaši nepoznati muškarac koji ju je obavijestio da će se uskoro nešto strašno dogoditi u Ezelovom noćnom baru. Istovremeno, Džengiza muči što je Kenan ponovo pridobio Ejšanino povjerenje, a Tefo i Ezel oteli su Serdara.

Epizoda 29/66 (29.06.2012.)
Ezel gori od želje da ubije Serdara, a Ali ga želi priječiti u tome jer je siguran da iza svega što je taj čovjek napravio njemu i njegovoj obitelji, zapravo stoji Kenan. To se nikako ne slaže s Džengizovim planom koji neće opstati ukoliko Ejšan neće vidjeti kako Ezel hladnokrvno ubija njenog oca! Ujedno, Serdar će napokon doznati da je Ezel Džanov otac, a Ujak će nevoljko primijetiti da su se u posljednje vrijeme Ali i njegova kćer Azad zbližili…

Epizoda 28/66 (28.06.2012.)
Čitajući Omerovu knjigu, Mert primijeti neobično napisane riječi koje je njegov brat upisivao za vrijeme boravka u zatvoru. Tefo obavijesti Ezela o Alijevoj namjeri da sljedeće jutro ubije doktora Hakana, koji je operirao Ezela. Kako bi spriječio njegovo ubojstvo, Ezel zamoli doktora da s obitelji napusti zemlju. Sin poginulog zaštitara, Eren, upadne u kuću obitelji Unčar kako bi Mertu zaprijetio smrću. Ali dođe do doktorovog povjerljivog izvješća o Ezelovoj operaciji.

Epizoda 27/66 (28.06.2012.)
Na sahranu tete Nuket dolaze Ezel, Meliha i Mumtaz kako bi neutješnima Ejšan i Bahar izrazili sućut. Istovremeno, Sardar zatraži od poznanika da ubije Ezela, čovjeka koji mu je uništio život, a svoj mračni plan iznese Džengizu i Aliju. Ezel i Šebnem posjete Kamila u bolnici i tamo sretnu njegovog sina. U razgovoru sa Sardarom, Tefo se prisjeti kada je na jednoj večeri pokera upoznao Selmu, djevojku koja se brinula o Ezelu nakon operacije, objasnila mu kako pobjeđivati u pokeru i naučila ga gospodskim manirama.

Epizoda 26/66 (27.06.2012.)
Nakon što je sreo Ramiza i saznao nove tajne svojih prijatelja, Ali se odluči skriti u jeftinom hotelu na nekoliko dana. Istovremeno, Ejšanina teta Nuket bolesna leži u bolnici i piše pismo Melihi. Ezel i Ejšan razgovaraju o svojim osjećajima. I dok ona osjeća krivnju jer otima simpatiju svojoj sestri Bahar, Ezel smatra da ne rade ništa loše. Zbog neugodnog susreta sa Serdarom, Ezel zamoli Ramiza da odustane od svoje osvete i ostavi Alija na miru. Ramiz ipak odluči nastaviti sa svojom misijom i pratiti Alija i Tefa u stopu…

Epizoda 25/66 (27.06.2012.)
Kako bi ga spasili, Ezel i Tefo odvode teško ranjenog Kamila na posebno mjesto, gdje će uz pomoć Ramizovih prijatelja biti hitno operiran. Istovremeno, Sardar odluči sam ubiti Džengiza, no na njegovo iznenađenje, Ali daje svoj pištolj Džengizu da se obrani. Ramiz prizna Tefu da će uskoro ubiti Alija kako bi se osvetio za Kamila. Sardar se šokira kad čuje kako Bahar govori da joj je Ezel dečko. Ezel prizna Ejšan da je zaljubljen u nju. Ali želi upoznati Ramiza…

Epizoda 24/66 (26.06.2012.)
Bahar vjeruje da joj Ezel šalje nepotpisane poruke, ne sluti da iza njih, ustvari, stoji Ali. Bahar se odjednom onesvijesti, a Ali pozove Ezela u pomoć. U tom trenutku Ali shvati da nikada neće biti s Bahar jer je ona zaljubljena u Ezela pa odmah naredi svojim ljudima da već sljedećeg jutra ubiju njega i njegove pomoćnike. Ezel preživi napad, Šebnem ostane živa uz Tefovu pomoć, ali Kamil nije te sreće…

Epizoda 23/66 (26.06.2012.)
Ezel, Ali, Tefo i Šebnem preuzeli su vođenje noćnog kluba u bivšem Džengizovom kasinu. Za to vrijeme, Ejšan i Džengiz postaju još poznatiji javnosti nakon što su, uz Kenanovu pomoć, ponovo ušli u svijet kockanja. Ezel odlazi u Francusku kako bi od Kenanovih roditelja doznao zbog čega su ujak Ramiz i Selma uništili život njihovom sinu prije 30 godina. Između ostalog, Ezel sazna i šokantnu istinu da je Kenan imao brata Selima, te da je zbog velike mržnje prema svojoj obitelji promijenio prezime i bez traga nestao!

Epizoda 22/66 (25.06.2012.)
Ezelu se ne sviđa način na koji se Ali druži s Erenom. Tefo upozori Alija da Ezel i Džengiz stvaraju opaki plan iz kojeg je on isključen i prizna mu da se boji za njegov život. Ali njegove riječi krivo protumači i otvori vatru prilikom ulaska u kasino. U ponoć Sardar nazove Džengiza i zatraži svoj novac. Potaknut Sardarovim zlim prijetnjama, Džengiz naredi Aliju da ga ubije. Međutim, Ali ostane šokiran kada vidi Sardara kako u Džengizovoj kući gleda kopiju snimke pljačke kasina.

Epizoda 21/66 (25.06.2012.)
Džan baci videokazetu u vatru i Džengiz je ne može spasiti od uništenja. Bahar prizna Ezelu da je zaljubljena u njega. Mumtaz, Džengiz i Ali vide u novinama Mertov članak u kojem je Omer opisan kao ubojica zaštitara. Ezel zamoli Ramiza da pobjegne i nestane negdje jer mu je život u opasnosti. Ali zajedno s Tefom upadne u Ramizov dom, no ondje samo vide poruku u kojoj piše da ga čeka Omerova osveta. Ali se prisjeti kako ga je Omer, dan prije lažne smrti, nazvao i pitao je li i on dio urote…

Epizoda 20/66 (22.06.2012.)
Ezel, Džengiz i Ali sastanu se kako bi razgovarali o planovima oko novog hotela u Istambulu. Ali se ljuti jer ga Ezel ignorira i želi u četiri oka razgovarati s Džengizom. Istog popodneva, Ezel pozove Ejšan u kafić u kojem su već bili Džengiz i Šebnem, zbog čega Ejšan posumnja da je suprug vara. Tefo pronalazi Ramiza i dovede ga Aliju koji se žarko želi osvetiti Ezelu zbog izbacivanja iz zajedničkih građevinskih planova. Potaknut djedovim riječima, Džan pronađe videokazetu i pobjegne od kuće.

Epizoda 19/66 (22.06.2012.)
Ejšan slučajno nađe videokazetu na kojoj je snimljena pljačka kasina i ubojstvo zaštitara, a koju je Džengiz svih ovih godina čuvao u kući. Dok gleda kazetu, u sobu iznenada uđe Džan i Ejšan se uplaši da je nešto vidio. Džengiz zatraži Tefa da pronađe Ramiza. Ejšan odlazi u bolnicu kako bi s tetom razgovarala o novim, pokvarenim Sardarovim idejama. Sardar otkrije Džanu da je videokazeta razlog svađi njegovih roditelja. Ezel zamoli Šebnem za neobičnu uslugu…

Epizoda 18/66 (21.06.2012.)
Ezel, Ali, Ejšan, Džengiz i Džan odlaze na adresu koju im je dao Ramiz, gdje bi trebali biti sigurni od novih Kenanovih napada. Ezel pokušava otkriti tko je izdajica koji je pregazio Merta. Nakon što ga je Mumtaz izbacio iz kuće jer ga smatra krivim za smrt mlađeg, Ezel, Ejšan, Ali, Džengiz, Azad i Ramiz sjede za stolom i raspravljaju o tome tko je od njih izdajica koji pomaže Kenanu. Za to vrijeme, Temmuz ih promatra iz automobila…

Epizoda 17/66 (21.06.2012.)
Ezel je potresen tužnom vijesti o smrti brata Merta, kojeg je slučajno autom pregazio Serdar. Džengiz, Ali, Ejšan i Ezelovi/Omerovi roditelji također doznaju za Mertovu nesreću. Zbog tog nesretnog događaja, Kenan se odluči pritajiti na neko vrijeme, ali ipak naredi Temmuzu da ubije Ramiza i Ezela dok se ne vrati. Žalostan i potpuno izgubljen, Ezel posjeti ujaka Ramiza u nadi da će ga naučiti kako pronaći Mertovog ubojicu i lišiti da života.

Epizoda 16/66 (20.06.2012.)
Omerov mlađi brat Mert postao je novinar čija je zadaća istražiti što se dogodilo njegovom bratu one kobne noći kada je opljačkan kasino i ubijen zaštitar. Svoju ideju iznese Ezelu i Džengizu. Te večeri Ezel uspije spasiti Džengiza od napadna skupine muškaraca. Džengiz se prisjeti svoje prošlosti kada mu je, nakon jedne gadne tučnjave, Omer na isti način spasio život. Tako je Ezel uspio uvjeriti Alija i Džengiza da je pouzdan i još više im se približio… Ali nikada nije mogao shvatiti kako je Džengiz, nakon mnogo godina provedenih s Omerom, mogao izdati svog najboljeg prijatelja.

Epizoda 15/66 (20.06.2012.)
Nakon što je Kenan ponižen pred prijateljima, Ejšan mu obeća da će se osvetiti Ezelu, kojem pošalje poruku da će uskoro biti mrtav! Kaya uvjerava šefa da je Ejšan nepouzdana i da ne vjeruje onome što govori. Istovremeno, Mert teško prihvaća da je Ezel zapravo njegov brat, ali se ipak trudi poboljšati njihov odnos. Džengiz je prisiljen potpisati dokumente za raskid braka s Ejšan i ljut odlazi u Kenanovu kuću kako bi joj papire osobno predao.

Epizoda 14/66 (19.06.2012.)
I Ezel i Džengiz žele uništiti Kenana i vratiti Ejšan i Kana kući, no problem je što ih obojica žele za sebe. Kako bi svladali Kenana, trebaju pronaći njegovu slabu točku, nešto što bi ga prisililo da odustane od progona Ramiza i njegove obitelji. Nakon izlaska iz zatvora, Temmuz dobije novi zadatak. Naime, uz Kenanovo odobravanje, Ejšan mu da imena osoba koje treba ubiti. U isto vrijeme, Ezel, uz pomoć ujaka Ramiza, odlazi na Kenananovo tajno mjesto, gdje već godinama obavlja brojne sastanke.

Epizoda 13/66 (19.06.2012.)
Iako je Ezel/Omer sretan što se vratio svojoj obitelji, žali što mu brat Mert još uvijek ne vjeruje i njihov odnos drži na distanci. Za to vrijeme, Ejšan napokon odluči na čiju će stranu stati pa posjeti Kenana, a Ezel, Ali i Džengiz traže način kako doći do još informacija koje bi im pomogle razotkriti misterioznog Kenana. Ramiz se i dalje ljuti na Ezela zbog smrti unuka Sekiza/Osmice, a Ezelovu nervozu smiri Selmina priča o Ramizovoj i Kenanovoj prošlosti.

Epizoda 12/66 (18.06.2012.)
Nakon što je dobio informaciju da Ali pretražuje njegov ured, Ezel namjerno spomene Džengizu svoju ideju o gradnji hotela u Istambulu. Istog trenutka Ali obavijesti Džengiza o hotelskim nacrtima koje je našao u Ezelovom uredu. Ejšan posjeti svog oca, Sardara, koji je očajan pa je zamoli da za njega učini još jednu prijevaru, što ona odbije. Međutim, Ali dozna da je Ejšan posjetila Sardara te se i on uputi k njemu s namjerom da ga ubije. Čim je Ejšan za to doznala, vrati se ocu kako bi provjerila je li živ.

Epizoda 11/66 (18.06.2012.)
Džengizu su sumnjivi razgovori koje Meliha i Ezel vode u tajnosti pa odluči nenajavljeno posjetiti Melihu i provjeriti o čemu se radi. Dok razgovara s njom, primijeti da Meliha nosi prsten koji je dobila natrag od Ezela. Zbog toga, Džengiz još jednom zamoli Alija da provjeri Ezela. Prilikom pretrage njegovog ureda, Ali pronalazi nacrte hotela, ne znajući da ih je Ezel namjerno podmetnuo. U to vrijeme Ezel je na svojoj jahti s ostalim pomoćnicima…

Epizoda 10/66 (15.06.2012.)
Ezel je uspio pridobiti Ejšanino i Čengizovo povjerenje. Ejšan, Bahar i Ezel posjete restoran u koji su njih dvije znale odlaziti s Omerom. Čim se prisjetila prošlosti, Ejšan brizne u plač. Ali ponudi Šebnem novi posao pod njegovim vodstvom, no ona ga odbija. Ezel posjeti Melihu kako bi joj objasnio da on nije Omer, te joj istovremeno potajno stavi prsten u ruku. Ezel se prisjeti kako je upoznao Šebnem koja je u to vrijeme bila nesretna svojim poslom, te kako je nakon izlaska iz zatvora upoznao Tefu, Ramizovog čovjeka.

Epizoda 9/66 (15.06.2012.)
Sumnjičavi Ali naredio je svojim ljudima da istraže Ezela i njegove prijatelje. Alija najviše zanima Ezelova prošlost o kojoj jako malo zna, no umjesto toga doznat će da je Ezelov pomočnik Kamil liječeni alkoholičar i bivši policajac koji obožava kockanje. Zbog toga Ali pozove Ezela i Kamila u svoj kasino gdje Kamilu tajno priopći da zna sve njegove tajne. Ezel se prisjeti prošlosti kada je spriječio Kamilov pokušaj samoubojstva zbog gubitka zadnjeg novčića na partiji pokera.

Epizoda 8/66 (14.06.2012.)
Slušajući Čengiza kako priča o svojem prijateljstvu s pokojnim Omerom, Ezel jedva suspregne pokazati svoju ljutnju zbog izrečenih laži. Kad je pala noć, Ezel kriomice uđe u Čengizovu i Ejšaninu kuću u nadi da će ih oboje ubiti. Međutim, kada začuje kako Ejšan u snu doziva Omera, Ezel odustane od svoje nakane. Ramiz uputi Ezela da za osvetu nikada ne koristi oružje, te mu pokaže mjesto gdje je skriveno mnogo novaca.

Epizoda 7/66 (14.06.2012.)
Ejšanina sestra Bahtar onesvijesti se na zabavi pod maskama. U pomoć joj pristignu Ezel i Ejšan koji uz pomoć njegovog helikoptera odlaze u bolnicu u Istambul. Ali je sve ljubomorniji na Ezela. Čengiz provede Ezela kroz Istanbul, te posjete njihov stari kvart gdje je provodio vrijeme s Omerom, Alijem i Ejšan. Čak ga upozna sa Melihom, Omerovom majkom, koja uz pomoć „šestog čula“ osjeti da je upravo Omer pored nje, a ne Ezel.

Epizoda 6/66 (13.06.2012.)
Svatko od njih prisjeti se prošlosti… Omera su u zatvoru posjećivali slijepa majka Meliha i brat Mert. Iako ih je tražio da mu ne dolaze u posjete, Omeru je ipak bilo drago da ih je viđao. Njegov otac Mumtaz uvjeren je da je Omer kriv. U zatvoru Omer upoznaje Ramiza, šefa mafije kojem se svidjela njegova životna priča, pa odluči pripremiti Omera za osvetu. Jedne večeri zatvorski zaštitar poreže Omerovo lice, a Ramiz ga uspije spasiti i odvesti ga u bolnicu kako bi ga operirali. Zbog nedodstatka dokaza, svi su uvjereni da je Omer mrtav. Čengiz doznaje da je Ejšan trudna.

Epizoda 5/66 (13.06.2012.)
Ali zamoli Tefa da istraži Ezela, neznajući da je Tefo jedan od Ezelovih pomoćnika. Nakon što je u Londonu uspjela izliječiti svoju bolest, Bahar se vrati na Cipar kako bi provela praznike sa svojom sestrom Ejšan. Njezin dolazak najviše razveseli Alija koji je već godinama zaljubljen u nju. U hotelu je organizirana zabava pod maskama na kojoj će Bahar upoznati Ezela.

Epizoda 4/66 (12.06.2012.)
Kan, Ejšanin i Čengezov sin, odjahao je u šumu i netragom nestao. Dok Ejšan neuspješno traži pomoć od Čengiza, Ezel zamoli svog prijatelja da ode u potragu. Čekajući da joj se sin vrati kući, Ejšan se prisjeti svojeg tužnog djetinstva, kada je njezina mlađa sestra Bahar bolovala od leukemije. Njihov otac Serdar dugo je vremena iskorištavao Ejšaninu ljepotu kako bi došao do novaca koji su bili namijenjeni liječenju. Jedne večeri, Serdar je osmislio lukav plan – Čengiz i Ejšan će se zaposliti u kasinu u kojem se svakodnevno okreću milijuni dolara, a nakon kratkog vremena će ga uz Alijevu pomoć i orobiti. Međutim, pri realizaciji plana Ali slučajno upuca zaštitara kasina. Slijedećeg jutra, policija je uhitila Omera koji je prvi put proveo noć s Ejšan.

Epizoda 3/66 (12.06.2012.)
Ezel je došao na Cipar zajedno sa Šebnem i Kamilom, svojim novim prijateljima koji bi riskirali svoje živote za njega. Ezel im objasni kako odsad više ne moraju trpjeti njegove hirove i mnoga putovanja po svijetu, te da ga mogu slobodno napustiti jer će ostati na Cipru zbog osvete. Ezel i prijatelji odsjednu u hotelu, te ga vlasnici, Čengiz i Ejšan, pozovu na partiju pokera na kojoj će se igrati veliki novčani iznosi. I dok Čengiz gubi svaku rundu, Ejšan postaje sumnjičava prema Ezelu…

Epizoda 2/66 (11.06.2012.)
Nakon dugog boravka u vojsci, Omer se vraća kući u Istanbul, sretan što će napokon zaprositi Ejšan, ženu svojih snova. Međutim, sudbina mu je namijenila drugačiji put – za vrijeme njegove odsutnosti, prijatelji su osmislili i proveli lukav plan pljačke kasina, ubivši pritom jednog zaštitara te ostavivši dovoljno lažnih dokaza kojim će se Omera optužiti i osuditi na doživotni zatvor. Dok su prijatelji ukradenim milijunima gradili poslovne karijere, Omer je u zatvoru proživljavao pakao. Naime, Omera su fizički zlostavljali ravnatelj i čuvari zatvora, uvjereni da će pomoću batina doznati gdje su on i prijatelji sakrili ukradeni novac. Pri posljednjoj tučnjavi Omer zadobije strašne ozljede, uspije pobjeći iz zatvora, a njegovo unakaženo i neprepoznatljivo lice trebalo je hitno operirati. Sada, nakon dvanaest godina provedenih u patnji, Omer s novim imenom, Ezel, odluči se osvetiti starim prijateljima i posjeti ih na Cipru.

Epizoda 1/66 (11.06.2012.)
Nakon plastične operacije koja mu je u potpunosti promijenila lice, Omer Unčar postane novi čovjek – Ezel Barjaktar, mladi i uspješni biznismen, bogataš specijaliziran za razne borbene tehnike i čitanje ljudskih namjera, te izrazito uspješan kockar. Nakon Nakon dvanaest godina izbivanja odluči doći na Cipar kako bi posjetio prijatelje koji su postali vlasnici hotela i kasina. Za vrijeme putovanja prisjeti se prošlosti i dana kada je bio Omer, jednostavan i iskren mladić, odan svojoj obitelji, ali i trojici prijatelja koje je poznavao još iz djetinjstva. Kao dvadesetjednogodišnjak, Omer je bio zaposlen kao mehaničar u autolimarskoj radioni u Istambulu, gdje je radio zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem Alijem. Svoje slobodno vrijeme provodio je s još dvoje najboljih prijatelja – Čengizom i lijepom Ejšan te je maštao kako će svo troje zajedno ostariti i zajedno odgajati djecu.

Program mog televizora