Najljepši urok


Pročitajte članak o telenoveli Najljepši urok

Najljepši urok
Na rasporedu: RTL 2, od ponedjeljka do petka u 14:30 sati

Epizoda 140/140 (29.12.2011.)
Marcelo pronalazi Priscillu na podu u kupaonici, no brzo shvaća da nije mrtva i da po njoj nema krvi, već da se radi ketchapu. Marcelo izbacuje Priscillu i Silvanu iz kuće optužujući ih da su varalice i lažljivice. Regina odlazi posjetiti Molly i dijete, a Molly joj govori da ne treba njenu pomoć i da se neće vratiti u haciendu. Marta traži od Priscille da ne napusti grad, već da sa pojavi da otvorenju nove bolnice, gdje će imati priliku tračati Lolu i tako je uništiti.

Epizoda 139/140 (28.12.2011.)
Regina traži od svojih sinova da priznaju tko je od njih otac Mollyjing djeteta. Marcelo i Lorenza otpuštaju radnike koje su zaposlili Silvina i Priscilla jer su oni bili potpuno nesposobni. Nacho stiže u Lolinu kuću razgovarati s Nicholasom i vidjeti svoju malu djevojčicu, ali ga Nicholasa ne želi primiti. Marta savjetuje Javieru da zaboravi na Lolu. Marcelo odlazi do Lole, no Pablo ga ne pušta u vilu.

Epizoda 138/140 (27.12.2011.)
Alkoholizirane Silavana i Priscilla sruše se na pod. Pokušavaju dovući Rudyja u njihovu sobu i traže Lorenzu za pomoć. Ovidio smiruje Lorenzu i govori joj da je Marcelo džentlmen te da zna kako se ponašati u takvim situacijama. Braća Galeano su sretni jer su vidjeli Lolu. Smatraju da se muškarac, koji će je oženiti, može smatrati zaista sretnim čovjekom. Lola zapita Marcela što će se dogoditi s Priscilom, a on odgovara da, ako je ikada bilo zamišljeno da se on oženi za nju, sada to više ne dolazi u obzir.

Epizoda 137/140 (26.12.2011.)
Lola govori Javieru da se mora vratiti u Horneros. Romano pita Martu je li Javier Lolitin zaručnik. Priscilla i Silvana stižu kući pijane, a Lorenza ih ukori zbog njihovog stanja. Regina objašnjava Loli zbog čega se Lorenza i ona uvijek svađaju. Lorenza otkriva Priscilli i Silvani da je zabrinuta što bi Marcelo mogao reći kada ih vidi tako pijene i osramoćene. Nicolasa govori Pablu kako osjeća da se će se njena sreća promijeniti.

Epizoda 136/140 (23.12.2011.)
Fabian i Agapita se sukobe na glavnom gradskom trgu zbog njihove kćeri Ubalde. Silvana i Priscilla također se nalaze na trgu gdje čekaju da se komesar Rudy Walpole pojavi. Obitelj Galeano stiže pred Lolinu vilu. Žele vidjeti vlasnika kuće zbog onog što je učinjeno njihovom sinu Reneu. Priscilla shvati da je njena majka pozvala Rudyja u grad. Ovidio razgovara s Marcelom jer je zabrinut zbog Nachovog ponašanja, koje je posljedica rada u rudniku.

Epizoda 135/140 (22.12.2011.)
Braća Galeano shvate da Rene nije u kući i pretpostave da je otišao u Alto del Yunque. Rene ulazi da Lolin posjed i unosi svog robota. Lola i Marta ugledaju robota i prestrave se. Zovu u pomoć Pabla, koji ga upuca. U međuvremenu, Rene se pokuša iskrasti s posjeda. Lola i Marta ne mogu vjerovati da je Rene konstruirao robota. Juana i Felisa odlaze u komesarov ured da ga obavijeste o svemu što se je događalo s Nicholsom, koja govori da se seli u novu rezidenciju u Alto del Yunqueu.

Epizoda 134/140 (21.12.2011.)
Regina govori Romanu i Renatu da ne želi otići na proslavu koju su organizirali važni industrijalci. Marta prima Silvanu i Priscillu praveći se da je carica iz strane zemlje. Silvana i Priscilla pričaju ružne stvari o Loli s namjerom da se je izbaci iz kuće. Misli da je Lola samo jedna od zaposlenica u kući. Marta, prerušena u caricu, obavijesti Pricillu i Silvanu da će biti pozvane, kao njene posebne gošće, na proslavu koju će ona organizirati, te da će tamo imati priliku upoznati njenu cijelu obitelj.

Epizoda 133/140 (20.12.2011.)
Ricardo predlaže Reneu da ne odlazi špijunirati u Lolinu kuću, ali Rene ne obraća pozornost na bratove riječi. Komesar ugleda Lolu i ne može vjerovati da je to zaista ona. Marcelo odlazi u Monicinu kuću da više sazna o Loli, a ona mu odgovara da mora biti strpljiv i da će se uskoro sresti s njom. Nicolasa govori Felisi da odlazi pronaći Nachoa kako bi se pomirila. Pronalazi ga u baru kako ljubi drugu ženu.

Epizoda 132/140 (19.12.2011.)
Priscilla komentira kako su Marcelo i njegova majka u zadnje vrijeme jako bezobrazni prema njoj. Ovidio je jako sretan jer je Marcelo vidio Lolu. Marcelo govori majci da bez obzira koliko svi željeli da on zaboravi Lolu, to se nikada neće dogoditi. Braća Galeano odlaze u Alto del Yunque kako bi se uvjerili da Marta tamo živi. Lorenza i Marcelo posjećuju Juana, Felisu i Nicholasu. Juan i Felisa su sretni što ih vide, no Nicolasa je puna gorčine i ne želi njihovu pomoć.

Epizoda 131/140 (16.12.2011.)
Silvana govori Priscilli da će pronaći način kako upoznati nove vlasnike rezidencijalne kuće u Alto Del Yunqueu. Rene otkriva braći da je žena, koju je robot Memo snimio u kući, nitko drugi do Marta Carrrero. Braća Galeano odluče otići u Alto del Yunque i saznati tko živi u kući. Lola upoznaje Pablita sa ostalim ukućanima. Marcelo govori majci da je vidio Lolu, a ona prizna Marti da je vidjela njega.

Epizoda 130/140 (15.12.2011.)
Lola govori Marti da je u Hornerosu kako bi spasila svoje ljude do kojih joj je stalo. Rene i Ricardo i Rene gledaju video koji je snimila kamera u robotu. Osoba koja se pojavljuje na snimci izgleda poznata Reneu. Marta je ljuta na Lolu jer joj ona ne vjeruje da je vidjela duha koja luta vrtom. Lorenza kaže Ovidiju da vjeruje da će Priscilla i Silvana prouzročiti još mnoštvo neprilika i problema.

Epizoda 129/140 (14.12.2011.)
Otac Cayetano govori Regini da će pričati s vlasnicima nove kuće u Alto del Yunqueu. Komesar Romero predlaže Marcelu da zaboravi na Lolu jer je ona zauvijek otišla. Lola posjećuje grob svog oca, gdje susretne Pabla i Monicu, koji je radosno pozdrave. Lola govori Pablu da će im pomoći jer nikada neće zaboraviti kako su oni bili dobri prema njoj. Regina kaže Renatu da neće odustati dok ne sazna tko je otac Mollyjinog djeteta. Rene napravi robota, koji uđe u rezidenciju u Alto del Yunqueu i preplaši Martu.

Epizoda 128/140 (13.12.2011.)
Marcelo i Luis odlaze u El Alto del Yunque da pogledaju kako izgleda nova Lolina rezidencija. Lorenza se ljuti na Silvanu i Priscillu. One su se posvađale s Ovidio, koji je odlučio otići s posjeda. Marcelo želi znati tko je vlasnik divne palače, a čuvari palače odgovaraju da pripada moćni poslovnim ljudima, koji će se uskoro doseliti. Lorenza i Marcelo se trude nagovoriti Ovidia da ostane. Lola stiže u kuću, koja je sagrađena za nju u El Alto del Yunqueu.

Epizoda 127/140 (12.12.2011.)
Lorenza ismijava tulum dobrodošlice koji su Silvana i Priscilla pripremile za Marcela. Regina zatraži od Renea da se riješi robata. Zajedno s Luisom, Marcelo stiže kući. Marcelo zapita svoju majku gdje se nalaze Juana i Felisa. Saznaje da su otpuštene poput Nachoa. Molly pronalazi naušnice koje je Romano dao Loli, kada je ona živjela u kući s njima. Ovidio obavijesti Marcela da je Nacho otpušten zbog Priscille, koja ga je optužila da ju je pokušao silovati.

Epizoda 126/140 (09.12.2011.)
Rene obavijesti braću da imaju novu zaposlenicu. Romano govori obitelji da se na mjestu Aquilesove kuće gradi potpuno novi građevinski objekt. Nicolasa kaže Regini da joj se ne sviđa što Nacho radi u rudniku. Renato kaže obitelji da mještani pričaju da je Lola u zatvoru u glavnom gradu, te da će tamo dugo ostati. Marta kaže Javieru da nije tajna da je on zaljubljen u Lolu, no on zna da Lola voli drugog muškarca.

Epizoda 125/140 (08.12.2011.)
Silvana govori Lorenzu da su imali sreće što su izvukli živu glavu sa showa. Priscilla načuje kako Nacho govori protiv nje i njene majke o tome kako koriste bračni ugovor te da je Marcelo bio u krivu kada se odlučio udati za Priscillu. Priscilla odluči postaviti zamku Nachu i prevarom ga uvući u sobu, gdje inscenira da ju je on pokušao ozlijediti.

Epizoda 124/140 (07.12.2011.)
Marcelo zove majku i pita je ima li kakvih vijesti o Loli. Fabian na ulicama Hornerosa promovira novi modni butik. Agapita govori Espernazi i Virginiji da se je pridružila Fabianu u kreiranju odjeće. Lola puno radi kako naučila sve o novom poslu kojim se bavi, a Javier joj pomaže. Nacho se vraća na posao u Machado kuću, a Lorenza mu priređuje dobrodošlicu.

Epizoda 123/140 (06.12.2011.)
Priscilla i Silvana traže Lorenzu da im posudi auto kako bi mogli otići u glavni grad kupiti sve što im treba. Luis govori Marcelu da bi trebao prestati razmišljati o svojoj djevojci ili je dovesti u grad da živi s njim. Priscilla i Silvana naručuju novu vjenčanicu iz Europe. Lorenza govori Nachou da se pozabavi organizacijom vjenčanja u svojoj novoj kući.

Epizoda 122/140 (05.12.2011.)
Marcelo se oprašta sa svima jer odlazi u glavni grad. Svi su tužni, a posebno njegova majka. Virginia, Esperanza, Agapita i Teodoro vjeruju da su Lola i njena teta u zatvoru jer su ubile Aquilesa. Fabian govori Esperanzi da se u Aquilesovoj kući nalazi pravo bogatstvo i da su svi u potrazi za njim. Lorenza traži od komesara da je pusti u Aquilesovu kuću koju svi pokušavaju opljačkati.

Epizoda 121/140 (02.12.2011.)
Otac Cayetano čestita Loli na svim promjenama u njenom životu. Želi joj sreću i siguran je da će sve biti u najboljem redu. Lorenza i Regina žele ući u Aquilesovu kuću, ali policajci koji čuvaju kuće ne puštaju ih unutra. Marcelo na silu ulazi kod Aquilesa u potrazi za Lolom. Javier vodi Martu i Lolu u hotel, u kojem će od sada živjeti.

Epizoda 120/140 (01.12.2011.)
Lola je u šoku kada shvati što joj je Aquiles ostavio. Virginia i Esperanza savjetuju Fabiana da bi trebao zauvijek zatvoriti bar. Esperanza okrivljuje Lolu što je zarada u baru najlošija do sada. Marta pokušava od Lole saznati što je Javier želio od nje. Lola najavi Marti da je došao dan kada se moraju odvojiti.

Epizoda 119/140 (30.11.2011.)
Marta i Lola daju komesaru izjave o nesreći koja se dogodila kod Aquilesa. Nacho obavijesti Marcela da su vlasti dopustile Marti i Loli da se vrate u kuću. Marcelo smatra da su to dobre vijesti. Lola želi ostati u kući po svaku cijenu. Priscilla govori Marcelu da joj je sada žao što je pristala da se datum vjenčanja pomakne. Javier želi da Lola potpiše dokument, koji mu je Aquiles ostavio, no Marta ne vjeruje Javieru.

Epizoda 118/140 (29.11.2011.)
Pánfila i Custodia odlaze do oca Cayetana i obavještavaju ga da se dogodila nesreća u Aquilesovoj kući. Juana govori Felisi da je puno bolje za Marcela da se oženi Priscillom nego Lolom. Priscilla želi skinuti vjenčanicu jer se više ne želi udati za Marcela. Lola misli da je Marcelo već u braku, no Marta joj govori da to nije moguće jer se otac Cayetano, koji je trebao obaviti ceremoniju, nalazi kod komesara.

Epizoda 117/140 (28.11.2011.)
Silvana poziva Lorenzu da vidi Priscillu u vjenčanici, koju je ona dizajnirala sa svoju kći. Lorenza je u šoku jer nikada nije vidjela tako ružnu vjenčanicu. Romano komentira sa svojom braćom o izgledu Marcela – rugaju mu se da izgleda poput pingvina. Aquiles i Marta toliko se posvađaju da Aquiles uperi pušku prema njoj. Lola je prestravljena kada začuje pucanj.

Epizoda 116/140 (25.11.2011.)
Priscilla i Silvana razočarane su i ljute jer Marcelo i Lorenza ne pokazuju zanimanje za vjenčanje. Nacho obavijesti Marcela da je Lorenza otišla do Aquillesa kako bi razgovarala s Lolinom tetom. Lorenza zamjera Regini što je rekla Marcelu za njezinu posjetu Aquillesu i sukob s Lolinom tetom. Nicolasi su počeli trudovi, što znači da beba ima trudove.

Epizoda 115/140 (24.11.2011.)
Regina i Lorenza odlaze u Aquillesovu kuću vidjeti Lolinu tetu. Esperanza i Virginija kažu komesaru i Fabijanu da će Marcelo oženiti Priscillu. Marta ne želi vidjeti Lorenzu i Reginu, ali Aquiles je prisili. Prisicilla upita Marcela može li njena majka živjeti s njima kada se vjenčaju. Regina i Lorenza se posvade i izvrijeđaju ispred Aquillesove kuće.

Epizoda 114/140 (23.11.2011.)
Braća Galeano shvate da žena koju su ugrabili nije Lola. Nicholasa je sretna i komentira s Reginom poklone koje je kupila za bebu. Regina je zamišljena i ne obraća pažnju na Nicholasu. Marta optuži braću Galeano da u otmičari i manijaci jer svi odreda žele silovati Lolu. Marta govori o muškarcima koji su je napali, a Lola prepozna o kome se radi. Braća kažu Regini da su bili u Alto del Yunque, ali da nisu vidjeli Lolu, već Martu. Regina je šokirana.

Epizoda 113/140 (22.11.2011.)
Aquiles opet uvjerava Lolu da, ukoliko Marta želi biti uz nju, mora se i žrtvovati. Marcelo prizna Nachu da stalno misli na Lolu. Nacho obavijesti Nicolasa da će vjenčanje Priscille i Marcela biti u subotu. Javier Canal stiže u Alto del Yunque i kaže Loli da zna za njenu tajnu. Romano kaže svojoj majci da će Lolu otjerati iz kuće, ako je potrebno, čak i silom.

Epizoda 112/140 (21.11.2011.)
Aquilles kaže Marti da, ukoliko želi ostati u njegovoj kući, mora pomoći Loli i njemu i ponašati se kao najposlušniji sluga. Loli savjetuje da potpiše papire koje joj pokazuje jer će puno profitriati. Priscilla se želi udati za Marcela što prije, ali njemu se ne žuri je mora završti studije i knjigu koju piše. Marta je bez novca i ne zna što bi napravila.

Epizoda 111/140 (18.11.2011.)
Marcelo je iskren prema Priscilli i prizna joj da će njegovo srce zauvijek pripadati Loli. Teta Marta stigla je u posjet Aquillesu, no on zaprijeti da će je ubiti ukoliko se pojavi na njegovim vratima. Nicolasa obavijesti obitelj Galeano da je vidjela Marcela i Priscilllu zajedno. Marcelo odgovara da će se oženiti kada bude apsolutno siguran u odabir supruge.

Epizoda 110/140 (17.11.2011.)
Romano priča majci da je vidio ušminkanog Aquillesa u luksuznom autu, no ona mu ne vjeruje. Marta upozorava Lolu da će morati raditi kako bi uzdržavala svoju tetu, no Lola i dalje odbija napustiti Aquilesovu kuću. Silvana traži da Marcelo oženi Priscillu, no Priscilla pristaje na udaju samo iz ljubavi. Marta kaže Loli da je Aquiles imao veze sa smrću njenog oca, no Lola joj ne vjeruje.

Epizoda 109/140 (16.11.2011.)
Marcelo nađe Priscillu i pokušava je uvjeriti da ne ode. Lola je užasnuta od same pomisli da ima duhova u Aquilesovoj kući. Marta dođe po Lolu kako bi je odvela svojoj kući, no Lola želi ostati s Aquilesom i brinuti se za njega. Marta ispriča Loli da se udala, no da joj je suprug ukrao sve dragulje, odjeću i novac.

Epizoda 108/140 (15.11.2011.)
Nicolasa odluči reći što misli i pita Nacha zašto je nije oženio kao što je obećao. Caytano posjeti Pabla i kaže mu što se dogodilo Loli, a od njega traži da mu pokaže grob koji su Lola i Aquiles posjećivali. Riječ je o grobu Loline majke. Aquiles odlazi na nekoliko dana i ostavlja Lolu samu te joj govori da nikoga ne pušta dok njega nema.

Epizoda 107/140 (14.11.2011.)
Otac Cayetano odlazi zatražiti od Aquilesa da pusti Lolu iz kuće. Priscilla želi otići, ali joj Silvana ne dopušta. Aquiles otkrije nevjerojatnu vijest ocu Cayetanu. Marcelo govori Lorenzi da je najbolje da on napusti kuću, no ona bi radije vidjela Silvanu i Priscillu kako odlaze. Priscilla odluči prodati svoju i haljinu svoje majke Teodoru i Agapitu, kako bi imala dovoljno novca da napusti Machadi kuću.

Epizoda 106/140 (11.11.2011.)
Aquiles traži od Silvane i Priscille tri milijuna dolara ako žele da udalji Lolu iz svoje kuće. Lorenza kaže Loli da ništa ne duguje Aquilesu i da on ne pripada njenoj obitelji. Marcelo prizna Lorenzi da je još uvijek zaljubljen u Lolu, a niti sam ne zna zašto. Nicolasa trpi bolove i svi su uvjereni da je vrijeme poroda blizu. Pablo upita oca Cayetana da spasi Lolu od Aquilesa.

Epizoda 105/140 (10.11.2011.)
Aquiles kaže Lorenzi da više nije dobrodošla u njegovoj kući. No to je sada i Lolina kuća, oni su obitelj. Lola plače i govori Aquillesu da je nešto pošlo po krivu i da neće dobro završiti. Silvana je šokirana jer je Lola odbila vratiti se u kuću s Marcelom. On ne želi otići jer bi to bilo bježanje od problema.

Epizoda 104/140 (09.11.2011.)
Marcelo pita Nacha je li istina ono što je njegova majka rekla o Loli. Silvana i Priscilla misle da Marcelo ne zna što se događa s Lolom. Renato se prisjeća trenutka eksplozije, a u tom trenutku Charryjevi dolaze i okrivljuju ga za sve što se je dogodilo Carolini. Priscilla i Silvana planiraju otići Aquilesu i zatražiti ga da Lolu izbaci iz kuće.

Epizoda 103/140 (08.11.2011.)
Silvana i Priscilla razgovaraju s Aquilesom i nude mu novac da iseli Lolu iz kuće prije nego što se Marcelo vrati iz bolnice. Ricardo shvati da Marcelo nije iznevjerio Lolu i odluči ga potražiti. Ispriča mu sve što se dogodilo otkad je u bolnici, no Marcelo mu ništa ne vjeruje. Regina odlazi do Lorenze raspitati se o sinu. Naljuti se kada sazna da je Ricardo otišao posjetiti Marcela.

Epizoda 102/140 (07.11.2011.)
Silvana i Priscilla posjete Marcela u bolnici. Priscilla traži od njega oprost zbog svega što je učinila. Renato se zabrine kad sazna da je Marcelo u bolnici. Komesar odlazi u Fabianov bar namjeravajući ga pitati je li još uvijek ljut na njega. Fabian pita Aquilesa zna li gdje je Lola. Renato konačno kaže svojoj obitelji da je posjetio Marcela u bolnici i da je njegovo stanje vrlo ozbiljno.

Epizoda 101/140 (04.11.2011.)
Silvana i Priscilla odluče napustiti kuću ako se Lorenza vrati s Lolom. Regina posjeti Renata, koji se počeo vidno oporavljati. Silvana, Priscilla i Juana smisle priču kako su Loli pomagale kada su svi urotili protiv nje. Marcelo pita Lorenzu je li imala priliku razgovarati s Lolom. Marino i Gertrudis odlaze do kuće Galeano i krive braću zbog nesreće koju je doživjela njihova kćer Carolina.

Epizoda 100/140 (03.11.2011.)
Lorenza odluči vratiti Lolu kući i to kaže Silvani i Priscilli. Regina pred sinovima prizna da je Lolina situacija jako zabrinjava, no da ništa ne može učiniti jer Lola odbija pomoć. Lola govori Aquilesu da ne želi nikoga vidjeti, a naročito Lorenzu. Misli da je trebala od samog početka živjeti u Aquilesovom domu.

Epizoda 99/140 (02.11.2011.)
Priscilla misli da Lola nije djevojka za Marcela, ona nije dovoljno dobra za njega. Lola se uplaši kada vidi Aquilesa nepokretnog na podu. Otac Cayetano govori Regini da je Aquiles bio jedini koji je pomagao Loli kada joj je pomoć najviše trebala. Marcelo razgovora s medicinskom sestrom i kaže joj da ne može zamisliti život bez Lole. Svećenik i braća Galeano odlaze u El Alto del Yunque tražiti Lolu.

Epizoda 98/140 (01.11.2011.)
Regina je jako zabrinuta za Renata i ne želi se smiriti dok ga ne vidi i ne razgovara s njim. Aquiles govori Loli da je ispravno postupila i da se na njega uvijek može osloniti. Esperanza i Virginia vjeruju da je Fabian još uvijek zainteresiran za Lolu, ali se pravi kao da nije. Priscilla prizna Silvani da misli kako nisu smjele ratovati protiv Lole. Svojim postupkom samo su je ohrabrile da ostane.

Epizoda 97/140 (31.10.2011.)
Renato i Carolina su u šetnji kada kamion pun baruta eksplodira u njihovoj blizini. Svi koji su se tada tamo zatekli užasnuti su i u šoku. Doktor Mojica pruža pomoć ranjenima, među kojima su Carolina i Renato. Lola odlazi u grad s Ricardom vidjeti što se dogodilo. Lorenza se ponudi odvesti Renata u bolnicu. Fabian predlaže Loli da napusti grad za svoje dobro, no Lola odbije tu ideju.

Epizoda 96/140 (28.10.2011.)
Silvana i Priscilla zabrinute su jer je Lorenza najavila razgovor s Lolom o svemu što se dogodilo. Renato i Carolina su na karnevalu, a Mariano dolazi sa ženom po Renata. Ricardo i Rene se boje što bi se moglo dogoditi Renatu. Lorenza od Felise sazna da je Silvana jako bolesna, no kada je dođe posjetiti, Silvana je ne želi vidjeti.

Epizoda 95/140 (27.10.2011.)
Lola više ne može izdržati i odluči reći ocu Cayetanu da će napustiti Horneros zauvijek. Romano kaže Ricardu da je Lola potpuno očajna i da joj je Marcelo slomio srce. Gertrudis daje do znanja Regini da njen sin Renato namjerava zaprositi Carolinu. Marcelo se pita misli li Lola da ju je on napustio te moli majku da Loli kaže istinu.

Epizoda 94/140 (26.10.2011.)
Silvana kaže Juani da moraju biti optimistične jer je Marcelo mlad te da će se sigurno oporaviti. Lolu zabrinjavaju Silvana i Priscilla. Ricardo obeća Loli da će saznati što se dogodilo Marcelu. Ricardo govori Romanu da je Marcelo lagao Loli. Iako se u bolnici nalazi u kritičnom stanju, Marcelo sanja Lolu.

Epizoda 93/140 (25.10.2011.)
Silvana govori da je Marcelo zaslužio to što mu se dogodilo. Otac Cayetano ne vjeruje Priscilli i Silvani i odluči sam provjeriti što se Marcelu dogodilo. Gertrudis se suočava s Romanom jer je prekinuo zaruke s Carolinom. Regina brani svog sina. Lola želi znati što je s Marcelom, još ne sluti da mu se nešto loše dogodilo.

Epizoda 92/140 (24.10.2011.)
Rene je ljut na brata Ricarda jer ne može raditi dok on pjeva. Romano prizna Carolini da bi bilo bolje da raskinu vezu jer je on zaljubljenu u drugu ženu. Lorenza vodi Marcela u bolnicu uz Nachovu pomoć. Juana i Felisa su zabrinute za Marcela. Lola daje do znanja Ricardu da će se udati za Marcela. Lola strpljivo čeka Marcela, a ne zna da je on doživio nesreću.

Epizoda 91/140 (21.10.2011.)
Priscilla krene potražiti Marcela, no Silvana je zaustavi. Marcelo zaprosi Lolu. Dok vodi Renea i Ricarda u školu, Romano je zamišljen i ne obraća pažnju na vožnju pa zamalo svi nastradaju u nesreći. Priscilla kipi od bijesa dok zamišlja razgovor između Lole i Marcela.

Epizoda 90/140 (20.10.2011.)
Silvana savjetuje Priscilli da zaboravi na Marcela, no ona je ne sluša. Fabian priznaje Elodiji da je on bio taj koji je branio Lolu, ali sada se pridružio onima koji vjeruju da je ona kriva za sve nevolje i nesreće u mjestu. Romano prenosi Ricardu poruku od Lole. Marcelo kaže da on zna da ga Lola voli…

Epizoda 89/140 (19.10.2011.)
Otac Cayetano želi da sve bude savršeno za vrijeme nedjeljne mise, na koju se spremaju i Silvana i Priscilla. Marcelo ne želi otpratiti Lorenzu na misu, što nju jako naljuti. Regina tjera dečke da idu na jutarnju misu poslušati kako Ricardo pjeva. Aquiles dolazi u Fabianov bar reći mu da je Lola još u gradu.

Epizoda 88/140 (18.10.2011.)
Pricilla i Silvana misle da su uvjerile oca Cayetana da potjera Lolu iz grada. Istina je da je Lola odlučila otići, ali je Cayetano uvjeri da ostane. Gertrudis dolazi kod Galeana kako bi razgovarala o odnosu njihove djeca. Priscilla govori Marcelu da zaboravi Lolu jer mu je bila nevjerna.

Epizoda 87/140 (17.10.2011.)
Lola odlazi do oca Cayetana pitati ga želi li svoj doručak. U crkvu ulazi Ricardo, koji je došao reći da se želi vratiti u crkveni zbor i iznenadi se kada ugleda Lolu. Regina, Rene i Renato u gradu promatraju Romana s novom djevojkom. Braća Galeano su ljubomorna što Romano ima djevojku.

Epizoda 86/140 (14.10.2011.)
Fabian neće optužiti dečke jer ne želi da se u mjestu dozna kako ga je Lola ostavila. Obavijesti i Reginu o toj svojoj odluci, ali ona traži da se to ipak učini pa ih komesar Romero dovodi u svoj ured. Regina se u suzama jada Nicolasi da će ostati sama i sad joj je žao zbog toga što je tražila da se dečke privede.

Epizoda 85/140 (13.10.2011.)
Fabian govori Regini da su njena djeca odgovorna za prouzročenu štetu u baru i da će protiv njih podnijeti prijavu policiji. Aquiles prisluškuje razgovor između oca Cayetana i Lole. Cayetano govori Loli da je dobra i draga osoba te da nije kriva zbog loših stvari koje se događaju njoj i ljudima u njenoj blizini. Priscilla poljubi Marcela i daje mu do znanja da će ga ubuduće ljubiti kada god to ona poželi.

Epizoda 84/140 (12.10.2011.)
Lola odbije udati se za Fabina, a njega preplavi bijes i pokuša je silovati. Ona ode do oca Cayetana i traži sklonište i zaštitu od poludjelog Fabiana. Priscilla i Silvana govore Lorenzi da ne brine o Loli, koja je već vjerojatno daleko izvan grada. Juana ispriča Nicholasi što se dogodilo u baru. Marcelo ne odustaje – traži Lolu, ali je nigdje ne može pronaći.

Epizoda 83/140 (11.10.2011.)
U baru je kaos, ljudi bježe u panici. Braća Galeano sad se boje da će snositi posljedice zbog štete koju su počinili. Lola pokušava očistiti bar, a Fabian joj govori kako vjeruje da su Galeanovi za to odgovorni. Lola se zbog toga naljuti na njega. Fabian odluči zaprositi Lolu i pokloni joj zaručnički prsten. Građani se skupe pred barom s namjerom da Lolu otjeraju iz grada.

Epizoda 82/140 (10.10.2011.)
Ricardo želi doznati što se događa u laboratoriju njegove braće. Agapita odluči porazgovarati o Virginijinom načinu života, o tome što svaku večer provodi u baru. Fabian dolazi u bar i donosi poklon Loli. Marcelo kaže Lorenzi da ne namjerava napusti bar. Silvana je zabrinuta za svoju kćer ne želi da se Marcelo poigrava s njenim osjećajima. Braća Galeano krenu prema baru s namjerom da ga potpuno unište.

Epizoda 81/140 (07.10.2011.)
Svi misle da su Fabian i Lola u vezi i da će uskoro vjenčati. Braća Galeano jasno pokažu svoje protivljenje. Ricarda i Romana muče želučani problemi. Priscilla predloži Marcelu da Lolu učini ljubomornom. Marcelo i Priscilla odlaze u bar, plešu na plesnom podiju i poljube se. Pablo govori Loli da Marcelo nije dobar čovjek za nju i da bi trebala ostati s Fabianom, koji je istinski voli.

Epizoda 80/140 (06.10.2011.)
Regina i Nicholasa su razočarane jer su se Reginini dječaci i Nacho zaputili prema baru. Marcelo uđe u bar, u kojem sviraju Zamba Caramba, i odmah primijeti da se posjetitelji dobro zabavljaju. Marcelo i Lola se sretnu, no ne mogu pričati zbog velike buke u baru. Ricardo, Renato i Rene se dobro zabavljaju i žele to ispričati majci. Romano je depresivan jer shvati da se Lola druži s Fabianom.

Epizoda 79/140 (05.10.2011.)
Priscilla poziva Marcela da zajedno izađu i on prihvaća. Fabian poljubi Lolu, a ona ga upozori da nikada više ništa slično ne pokuša. Lola predloži Pedri Castillu da naprave show u baru i da pozovu poznati bend Zamaba Caramba. Marcelo priznaje Nachu da više ne može izdržati jer ga sve u Hornerosu podsjeća na Lolu. Juana govori obitelji Machado da se Lola vratila u bar, a Silvana dodaje da zbog njenog povratka nitko neće htjeti kročiti unutra.

Epizoda 78/140 (04.10.2011.)
Fabian misli da je u Lolinom interesu da popriča s Marcelom. Marcelo razgovara s Nachom i uvjerava ga da je istina da se bar zatvara, no da su Fabian i Lola, više nego ikada, u vrlo bliskim odnosima. Lorenza daje do znanja Marcelu da je Loli ponudila svoju pomoć, no Marcelo joj govori da zna da je Lola već odbila pomoć njegove majke. Lola sada ima Fabiana i ne treba nikoga drugog.

Epizoda 77/140 (03.10.2011.)
Fabian prizna Loli da će biti jako tužan ako ona napusti bar. Marcelo kaže Nachu da Los Gozosos propada jer su ga svi odlučili uništiti. Lorenza se brine za Lolu jer su se svi obrušili na nju. Agapita prijeti da će zatvoriti bar i tako se riješiti svih problema. Fabian i Lola odlaze na Brunin sprovod. Fabianov prijatelj govori Loli da ne bi trebala Fabiana ostaviti samog i da je on treba više nego ikad.

Epizoda 76/140 (30.09.2011.)
Romano obavijesti Reginu da su uspjeli spasiti sve rudare, osim jednoga – Gerarda Ibáñeza. Aquiles daje do znanja Loli da je dolaskom u Horneros svima donijela samo nesreću. Lola govori Monici da bi željela napustiti Horneros, no još uvijek se nada da bi Marcelo i ona mogli biti zajedno pa je odlučila ostati.

Epizoda 75/140 (29.09.2011.)
U policiji Gerardo tvrdi da ga je Lola pozvala u sobu i da se on ne boji optužbe koju će ta vještica podići protiv njega. Nju to povrijedi i jako se izgalami na njega. Fabian joj govori da se nije trebala svađati s Gerardom, a ona njemu da mora napustiti bar. Doktor skine gips s Reneove noge i sada braća Galeano žele otići u bar vidjeti Lolu. Marquesa zavodi Nacha i raspituje se za Nicolasu.

Epizoda 74/140 (28.09.2011.)
Lola se izdere na Agapitu i kaže joj da se nema pravo bezobrazno odnositi prema njoj te da je Agapita jedina prava vještica u mjestu. Regina govori braći Galeano što se je dogodilo s Lolom te da se slaže s Agapitom – sve loše se događa zbog Lole. Marcelo šalje Nachoa u bar da potraži Lolu i da je nagovori da porazgovara s njim. Gerardo odlazi u bar tražiti Lolu.

Epizoda 73/140 (27.09.2011.)
Regina pita Renea gdje se nalaze njegova braća, no on odbija reći. Policija odvodi Brunu, nakon što je pokušala ubiti Lolu i Fabiana. Fabian se jada Loli i priča joj o svom život s Brunom. Govori joj da je Bruna završila u umobolnici u Santelu. Komesar objašnjava Fabianu da je Bruna otrovana i da je joj ne preostaje puno vremena. Agapita govori Lorenzi sve što se je zbilo u baru.

Epizoda 72/140 (26.09.2011.)
Virginia i Esperanza komentiraju kako su odnosi u baru krenuli od lošeg na gore samo zbog Lole, koja tamo radi. Pricilla i Silvana vrijeđaju Lolu i tjeraju je iz grada, dok braća Galeano žele Lolu kao posebnu konobaricu. Marcelo želi Lolu za sebe i spreman je platiti koliko god samo da se ona brine za njega. Nacho pazi da se pijanom Marcelu ne bi nešto dogodilo.

Epizoda 71/140 (23.09.2011.)
Braći Galeano ne sviđa se što Lola živi s Fabianom. Gerardo opet pokuša silovati Lolu u baru nakon čega izbije tučnjava i Gerardo završi iza rešetaka. Juana odmah javi Lorenzi, Priscilli i Silvani da je u baru ponovno nastao kaos zbog Lole. Agapita govori Esperanzi i Virginiji što se dogodilo i kako je zabrinuta za svoj posao i supruga. Lola posjeti Pabla i ispričava mu se što radi u baru.

Epizoda 70/140 (22.09.2011.)
Renato se povjeri Ricardu da ne može prestati razmišljati o Loli. Romano se pita što će se dogoditi s Lolom i, da nije njegove majke, odvukao bi je iz bara i oženio. Aquilles govori Loli da zna što je čeka, ali joj ne želi otkriti kako je ne bi prestrašio. Agapita i Virginija govore Fabianu da se riješi Lole jer ona donosi nesreću. Nicolasa predbacuje Nachu što je stalno u baru zbog Lole.

Epizoda 69/140 (21.09.2011.)
Po njihovim izrazima lica Fabian zaključi da braća Galeano nisu uspjeli nagovoriti Lolu da napusti bar. Marquesa objasni Loli da Fabianovo srce ne pripada niti jednoj ženi. Nicolasine posude su pougljene, a hrana u njima je pregorena. Svi je zafrkavaju da je poblesavila zbog trudnoće, a Renato je optužuje da je upropastila obrok iz čiste zlobe. Fabian uđe u Lolinu sobu dok ona spava i sjedne na krevet pokraj nje. Lola se probudi i izbaci ga van.

Epizoda 68/140 (20.09.2011.)
Priscilli se ne sviđa što je Marcelo ostao u Hornerosu zbog Lole. Regina zabrani svojim sinovima da odlaze u bar jer ne želi da sretnu Lolu. Juana govori Felisi da Lola radi u Los Gozosos baru. Pricilla i Silvana optužuju Lolu da je bacila urok na njihove satove glamura i ogovaraju je zbog toga što radi. Marcelo stane u Lolinu zaštitu i uzvraća Priscilli i Silvani.

Epizoda 67/140 (19.09.2011.)
Priscilla se pita zašto se Marcelo predomislio i odlučio ostati u Hornerosu. Marcelo dolazi u bar i traži Lolu da ga posluži. Romano priznaje da stalno razmišlja o Loli i da je opsjednut njom. Regina govori svojim sinovima da moraju razgovarati s Lolom i objasniti joj da ne bi smjela raditi za barom. Regina objašnjava Loli da bi trebala napustiti bar, no Lola je ne želi poslušati.

Epizoda 66/140 (16.09.2011.)
Rene govori Lorenzi da će, ako ode, nedostajati njegovoj majci. Ricardo vjeruje da će se sada Lola preseliti svojoj ujni, no Rene kaže da se to neće dogoditi jer je ujna mrzi. Lolu razveseli kad u baru ugleda Nacha i Ovidija. Nacho joj predbacuje da bar nije mjesto za nju, a Fabiana brine o čemu su Lola i Nacho razgovarali. Regina pita Lorenzu ima li istine u tome da ona napušta Horneros.

Epizoda 65/140 (15.09.2011.)
Fabian kupi Loli prozirnu odjeću, koju bi trebala nositi dok radi za barom, no ona je odbija odjenuti. Juana obavještava Nicholasu da Lorenza namjerava prodati haciendu i preseliti se u grad. Regina se jako rastuži kad za to sazna. Nacho je potišten jer se njegovi šefovi nisu sjetili obavijestiti ga o prodaji haciende. Odluči se utješiti s nekoliko pića u baru.

Epizoda 64/140 (14.09.2011.)
Braća Galeano odlaze na groblje tražiti Lolu. Fabio ponudi Loli posao u baru i smješta je kod sebe. Gerardo stiže u bar i traži od Fabiana više vremena za otplatu duga u baru. Marcelo je otpušten iz bolnice i Nacho dolazi po njega. Nicolasa je još uvijek uvjerena da je Lola bacila čini na Nachoa i da se on zbog toga ne želi udati za nju. Fabian upita Lolu ima li dečka, no ona mu odbija odgovoriti.

Epizoda 63/140 (13.09.2011.)
Gerardo se sukobi s Monicom, koja ga optuži da nesmotreno troši svoj teško zarađeni novac u rudniku na piće u baru. Lola govori Monici da bi je Gerardo, kao svoju suprugu, trebao više poštovati. Gerardo odlazi u Lolin ured i počne je maltretirati. Rene i Ricardo ne mogu spavati jer neprestano razmišljaju o Loli. Gerardo pokuša silovati Lolu, no Fabio stiže u posljednji trenutak i spriječi zločin.

Epizoda 62/140 (12.09.2011.)
Lola odlazi na groblje kako bi se oprostila s Pablom. Ispriča mu sve što se je dogodilo. Romano se raspituje kod majke o Loli, a mu ona ne želi reći da je Lola otišla. Lorenza se suprotstavi Regini jer je otpustila Lolu, a nije se savjetovala s njom. Lorenza šalje Nachoa da potraži Lolu, ali je ne može pronaći. Pablo odlazi do Lole i kaže joj da je Lorenza poslala Nachao da je traži.

Epizoda 61/140 (09.09.2011.)
Napaćeni Rene pita Lolu što se dogodilo s njegovom braćom. Lorenza i Regina se posvađaju i Regina odluči otpustiti Lolu zbog svega što se dogođalo u zadnje vrijeme. Rene je moli da Lola ostane. Nicolasa je sretna što Lola odlazi, a Aquilles je ismijava govoreći joj da je sada beskućnica. Silvana i Priscilla pokušavaju uvjeriti Marcela da ode u grad, no on odbija jer želi ostati s Lolom.

Epizoda 60/140 (08.09.2011.)
Silvana se raspituje o Marcelovom zdravlju, a Lorenza govori Silvani i Priscilli da su gubile vrijeme ako su išle u Santelo saznati neki novi trač. Priscilla se brani da je samo željela brinuti o Marcelu, a Lorenza joj daje do znanja da Marcelo želi biti sam. Lola stiže u kuću, međutim, nitko joj ne otvara. Nicolasa govori Reneu da nije željela otvoriti vrata jer je Lola je zakasnila. Rene naređuje da se Lola pusti u kuću.

Epizoda 59/140 (07.09.2011.)
Izbor ljepote pretvori se u pravu katastrofu koja završi velikom tučnjavom. Marcelo odlazi po Lolu kod Galeanovih. Nicolasa govori braći da je Lola otišla s Marcelom, a oni odlaze potražiti pomoć komesara kako bi je pronašli. Lola i Marcelo priznaju si ljubav i poljube se. Aquilles kaže braći Galeano gdje se nalaze Lola i Marcelo. Lorenza je zabrinuta za svog sina i šalje Nachoa da ga potraži.

Epizoda 58/140 (06.09.2011.)
Virginia povrijedi Lolu kada joj kaže da je svojim dolaskom na natjecanje svima pokvarila raspoloženje. Silvana i Priscila se sakriju kako bi izbjegle srdžbu ljudi kada saznaju tko su pobjednice. Virginia kaže da je zaslužila krunu najljepše. Regina prijeti da će iskoristiti sav svoj utjecaj da natjecanje proglasi neregularnim. Marcelo konačno uspijeva doći do Lole i vodi je na skriveno mjesto kako bi mogao s njom razgovarati.

Epizoda 57/140 (05.09.2011.)
Marcelo ne želi otići na izbor ljepote, ali ga majka podsjeća da je prihvatio obavezu. Nicolasa proziva Lolu da je kriva što se Nacho ne želi s njom oženiti. Regina poziva Lolu na izbor, ali Nicholasa kaže da ona treba poći umjesto Lole. Juana je neraspoložena jer je nisu pozvali pa ismijava satove glamura koje kandidati pohađaju.

Epizoda 56/140 (02.09.2011.)
Lola upozorava Nicholasu da ne kopa po Regininoj odjeći. Nedugo zatim Nicholasa laže Renatu da je Lola isprobavala Regininu odjeću. Renato komentira kako mu izbor ljepote oduzima previše dragocjenog vremena. Virgina se usred prezentacije posvađa s jednom od natjecateljica. Pricilla govori Silvani da je još uvijek zaljubljena u Marcela. Agapita pokušava potkupiti Reginu da glasa za njenu kći Ubaldi.

Epizoda 55/140 (01.09.2011.)
Rene se zaklinje da će izgraditi novu super Icarus letjelicu. Fabian se pred Lorenzom i Marcelom zalaže da žiri, koji bira missicu, moraju činiti najistaknutiji i najcjenjeniji građani Hornerosa. Lorenza prihvati biti članica žirija, a to potakne Reginu da se također pridruži tom izbornom tijelu. Aquiles ulazi u bar, Fabian mu nudi piće i mjesto u žiriju, no on nije zainteresiran.

Epizoda 54/140 (31.08.2011.)
Svi su zadivljeni kada vide Lolu kako leti na super Icarusu. Juana i Felisa jure reći Lorenzi da Lola leti poput ptice. No Lola shvati da ne može prizemljiti letjelicu. Kada sleti uz velike poteškoće, braća Galeano odlaze vidjeti je li ozlijeđena. Marcelo želi znati kako je Lola, no Lorenza mu zabrani da ode do Reginine kuće. Regina je također zabrinuta za Lolino zdravlje.

Epizoda 53/140 (30.08.2011.)
Kad vidi kako su poremetile red u kući, Marcello zaključi pred Lorenzom da si Priscilla i Silvana previše dozvoljavaju. Komesar Romero obavještava Nachoa da se u Hornerosu novosti brzo šire. Lola prizna Pablu da još uvijek puno misli na Marcela. Žene, koje sudjeluju na glamuroznom tečaju u Lorenzinoj kući, počnu vrijeđati Lolu čim je vide, a Marcelo stane u njenu obranu. Lorenza razgovara sa Silvanom i Prisicllom i govori im da ne želi da se ti tečajevi održavaju u njenoj kući.

Epizoda 52/140 (29.08.2011.)
Kao otac djeteta koje nosi Nicholasa, Nacho je voljan pomoći oko troškova i prihvaća odgovornost, ali se ne želi ženiti. Dok razgovara s Marcelom o Nicholasinoj situaciji, Lorenza izrazi nadu da se tako nešto neće dogoditi Loli. Nicolasa okrivljuje Lolu za sve što joj se dogodilo, a braća Galeano sukobljavaju se s Nachoom oko trudnoće.

Epizoda 51/140 (26.08.2011.)
Silvana laže Regini da su ona i Priscila željele napustiti haciendu, ali da Loreneza na to nije ni pomišljala. Romano upozorava braću da moraju pristati na Loline uvjete i da je moraju početi gledati na drugačiji način. Braća razgovaraju s Lolom i slože se da je više neće uznemiravati i da će je odsad gledati samo kao prijateljicu. Lola ostaje u haciendi i svi zajedno slave njen ostanak.

Epizoda 50/140 (25.08.2011.)
Renato i Romano ismijavaju Ricarda, koji kasnije odlazi pitati Lolu kako joj se svidio koncert, ali je i zaprositi. Lola je zbunjena i nije sigurna je li on svjestan pitanja. Između Lole i Nicholase izbije svađa zbog nereda u sobi, a Nicholasa joj u napadu bijesa predbaci da želi Reginine sinove ostaviti u jadnom stanju baš kao što je učinila s Marcelom Machadom. Marcelo se ispovijeda Nachou, govori mu da je očajan i misli da će poludjeti.

Epizoda 49/140 (24.08.2011.)
Romano ponovno na silu poljubi Lolu zbog čega se ona naljuti i zatraži od njega poštovanje. Marcelo primijeti Romana kako izlazi iz haciende i grli Lolu pa odluči da joj neće poslati pismo i pocijepa ga. Silvana i Priscila ponovno ogovaraju Lolu, a Marcelo to više ne može slušati i zatraži od njih da je prestanu vrijeđati. Marcelo se potuče u Gozosos baru, a Fabio smiruje.

Epizoda 48/140 (23.08.2011.)
Nicolasa govori Regini da je bila u sobi kada je čula buku, ali je pomislila da se radi o mački. Nacho upozorava Marcela da ne odlazi na Galeanov posjed tražiti Lolu jer bi to moglo biti opasno. Ricardo je bijesan na Nicolasa jer ga je prekinuo dok je razgovarao s Lolom. Rene želi znati tko je Loli najzgodniji muškarac među Galeanosima. Silvana i Priscila govore Lorenzi i Marcelu o francuskom jeziku, kojeg namjeravaju predavati.

Epizoda 47/140 (22.08.2011.)
Dok je s radnicima na haciendi, Marcelo pita Felisu za Lorenzu. Ona je s ocem Cayetanom, povjerava mu da brine za Marcela, koji bi se mogao zaljubiti u osobu koja nije vrijedna njegove pažnje. Romano upozorava Marcela da pripazi jer mu više nije mjesto u haciendi. Silvana govori Priscli da se Marcelo pretvara da radi, a zapravo traži Lolu. Romano daje Loli nove naušnice, što Nicolasa odmah primjećuje.

Epizoda 46/140 (19.08.2011.)
Doktor Mojica pregledava Lorenzu, koja pokazuje znakove oporavka. Silvana je zabrinuta jer ne može pobjeći s novcem i nakitom, a mora napustiti kuću. Za vrijeme doručka, Marcelo pita za Silvanu i Priscilu. Juana je vidjela Priscilu kako s torbom odlazi u ured i posumnjala je da želi nešto ukrasti. Regina želi znati više o Lorenzovom zdravlju i šalje Lolu da istraži.

Epizoda 45/140 (18.08.2011.)
Nicolasa govori Regini i Romanu da su Ricardo i Rene zatvoreni u sobi zajedno s Lolom. Silvana i Priscila napuštaju kuću. Silvana ne može naći malu torbu u koju je spremila nakit i novac. Na veliko iznenađenje svih, Marcelo stiže u kuću te im pomogne pronaći nestalu torbu. Priscila vjeruje da je Marcelo vjerojatno saznao da one planiraju opljačkati njegovu tetu, pa im je vratio torbu s vrijednim sadržajem kako bi ih optužio za krađu i pozvao policiju.

Epizoda 44/140 (17.08.2011.)
Nicolasa pita Romana sviđa li mu se Lola. Renato govori doktoru Mojicu da je Lola otišla vidjeti Lorenzu, no da su je otjerali prije nešto što ju je uspjela vidjeti. Doktor Mojica dođe do Lorenze i pita je zašto uzima tablete koje je pronašao na njenom noćnom stoliću.

Epizoda 43/140 (16.08.2011.)
Regina je zabrinuta jer već tjedna dana nije vidjela Lorenzu. Nacho govori Regini da je Lorenza bolesna, a da Silvana i Priscila ne žele pozvati doktora. Prvog dana škole Renato prati sinove. Predloži im da koriste školski autobus, no Ricardo odgovora da se ne bi trebali miješati s običnim pukom. Regina šalje Lolu u Machado kuću da sazna što se događa s Lorenzom.

Epizoda 42/140 (15.08.2011.)
Dok se oprašta od Nacha, Marcelo traži od njega da pazi na njegovu majku. Lola žuri kako bi se stigla oprostiti od Marcela, no on je ne čeka. Lorenza je tužna jer je Marcelo napustio kuću prije vremena, a mnogi problemi ostali su neriješeni. Lorenza traži od Silvane i Priscile da napuste njenu kuću, više ih ne može ni gledati.

Epizoda 41/140 (12.08.2011.)
Priscila pokušava nagovoriti pijanog Marcela da ga odveze kući, ali on ne obraća pažnju na nju. Romana zanima jesu li Lola i Marcelo ikada bili u vezi. Pricila zamoli Nacha da joj pomogne odvesti Marcela kući. Lorenza i Silvana pronalaze Priscilu u krevetu s Marcelom. Sutradan, Marcelo objašnjava da je bio pijan i da mu je Prsicila samo pomogla da dođe do sobe i da nije zaljubljen u nju.

Epizoda 40/140 (11.08.2011.)
Romano govori Loli da bi se trebala ponašati kao da je dio njihove obitelji. Veoma joj je zahvalan i zapita je bi li se željela vratiti u Lorenzinu kuću. Lola odgovara da voli svoju kumu, ali da se više ne može vraćati. Nicolasa razgovara s Juanom i govori mu da se njeni šefovi ponašaju kao budale dok se pokušavaju svidjeti Loli. Sudionici natjecanja u hrvanju okupljaju se u Gozosos baru.

Epizoda 39/140 (10.08.2011.)
Priscila i Silvana jako su uzbuđene zbog roštilja na koji su pozvale Marcela tako da im pomažu Nacho i Juana. Nacho kaže Priscili da mu nedostaju brižne osobe dobrog srca poput Lole. Regina zamoli Lolu da pazi na dječake dok se ona s Nicholasom brine o haciendi.

Epizoda 38/140 (09.08.2011.)
Virginia prizna Romanu da je trudna. On je ljut jer misli da je njihov razgovor prisluškivala Lola. Marcelo se usprotivi Aquilesu kada mu ovaj kaže da nitko ne bi trebao vjerovati Loli i zaklinje se da će je braniti do kraja svog života. Lolu zabrine Reginino zdravlje i nagovori je da odu do doktora Mojica.

Epizoda 37/140 (08.08.2011.)
Aquiles je iznenađen što Lola radi za Galeanove. Govori joj da je znao kako neće dugo izdržati u kući Machadovih i da joj predviđa istu sudbinu u haciendi Galeanovih. Nicolasa upozorava Ricarda i Renea na Loline zle moći i nesreću koju nosi sa sobom. Marcelo prizna majci da ga je pogodilo što je vidio Lolu s Romanom i Renatom, no vjeruje da joj je bolje u kući Galeanovih.

Epizoda 36/140 (05.08.2011.)
Na Regininoj proslavi rođendana otac Cayetano pohvali Lolin predivni glas. Rene daje majci poklon, a Renato shvati da se radi o mišu, koji prestraši sve okupljene, zbog čega na zabavi nastane veliko komešanje. Virginia poljubi Romana u vrtu, a primijeti ih Lola, koja je bila u prolazu. Lola posjeti Pabla i prizna mu da joj nedostaje Marcelo.

Epizoda 35/140 (04.08.2011.)
Na sastanku, kojeg je sazvao s braćom, Romano je odlučan da Lola mora shvatiti gdje joj je mjesto u kući. Ona je samo njihova zaposlenica i ništa više. Regina savjetuje sinovima da se pristojno ponašaju prema Loli i da ne stvaraju nikakve probleme. Silvana misli da bi trebala savjetovati Marcela da si nađe poštenu ženu. Na Reginino rođendansko slavlje dolazi mnoštvo gostiju, a među njima komesar Romero i otac Cayetano.

Epizoda 34/140 (03.08.2011.)
Lola stiže u Galeano rezidenciju. Dočeka je Regina i govori joj da zaboravi na Machado haciendu i neka okrene novi list u životu. Priscila, Silvana, Juana slave jer je Lola konačno napustila kuću. Regina upoznaje Lolu, kao novu zaposlenicu u kući, sa svojojm djecom. Priscila ne razumije što je Marcelo vidio u Loli, misli za sebe da je puno ljepša. Marcelo i Nacho pitaju se kako se Lola snašla u kući Galeanovih.

Epizoda 33/140 (02.08.2011.)
Prscila smisli novu spletku i kaže Loli da ode u Marcelovu sobu jer je on navodno treba. Lola vidi Marcela i Angelinu kako leže na krevetu jedno uz drugo. Lola odlazi do Pabla po savjet, a on joj govori da bi se trebala maknuti od Marcela. Lola pita Reginu vrijedi li još uvijek njena ponuda za posao. Nacho obavijesti Lorenzu da Lola pakira svoje stvari i odlazi.

Epizoda 32/140 (01.08.2011.)
U ubitelji Galeano kiti se božićna jelka, no djeca je sruše i ona padne ravno na Nicoalsa. Silvana i dalje nastavlja sa svojim pokvarenim planom da ocrni Lolu pred Lorenzom. Lola se povjerava Pablu i govori mu da stalno misli na Marcela. Marcelo i Lola zažele si sretan Božić i zaplešu.

Epizoda 31/140 (29.07.2011.)
Rene i Renato rade na izumu koji bi trebao biti novi izvor energije. Lorenza i Regina razgovaraju o Reneovom eksperimentu i zadacima koje su dale Loli. Priscila govori Silvani da će promijeniti taktiku i pokušati istjerati Lolu iz kuće na drugačiji način. Regina preklinje Renea da prestane s eksperimentom. Lorenza pita Marcela voli li Lolu, a on odgovara potvrdno. Regina se ljuti na sinove jer čitaju porno časopise i naredi Nicolasu da sve takve novine izbaci iz kuće.

Epizoda 30/140 (28.07.2011.)
Regina je ljuta na Romana i Renata jer traže bogatstvo u Aquilesovoj kući. Među njima izbije svađa, nakon čega se njih dvojica pakiraju i odlaze. Rene i Ricardo ih pokušaju zadržati. Priscilu i Silvanu zanima hoće li Marcelo i Lola priznati da su imali aferu. Na putu prema Aquilesovoj kući, Fabian potvrdi braći Galeanos da bogatstvo zaista postoji, ali u banci.

Epizoda 29/140 (27.07.2011.)
Silvana govori Loli da se mora oblačiti provokativnije ukoliko želi izgledati privlačnije. Virginia počne zavoditi Marcela kada on dođe po Renata i Romana. Lola govori Priscili kako zna da ona nije Marcelova djevojka jer joj je on to i rekao. Priscila gurne Lolu niz stepenice. Zabrinut za Lolu, Marcelo odlazi po doktora.

Epizoda 28/140 (26.07.2011.)
Regina pita Ricarda i Renea gdje se nalaze njeni stariji sinovi. Aquilles zaključa Romana i Renata i daje im do znanja da ne postoji način za bijeg. Regina traži sinove i odlazi u Gozosos bar. Aquiles daje do znanja Romanu i Renatu da ih je spreman ubiti kako bi sačuvao sigurnost u kući. Silvana upozorava Lorenza da se čuva Lole, koja možda izgleda kao anđeo, ali je zapravo drolja.

Epizoda 27/140 (25.07.2011.)
Juna tvrdi da Lola ima moć nad svima, a pogotovo nad muškarcima. Renato uvjerava Romana da Aquiles u kući drži skriveno bogatstvo. Priscila pročita što je Marcelo napisao. U tekstu piše da je poljubio jednu ženu i da je na taj poljubac čekao jako dugo. Priscila bjesni i govori svojoj majci što je saznala. Marcelo daruje Loli knjigu s dirljivom posvetom. Romano i Renato govore o bogatstvu starog Barraza.

Epizoda 26/140 (22.07.2011.)
Žiri proglašava Lorenzu, udovicu Don Machada, pobjednicom u pečenju kolača. Regina je toliko ljuta da baci kolač prema Lorenzi. No kolač je promaši i pogađa oca Cayetana u lice. Nicolasa i Nacho preplašeni su nakon zajednički provedene noći. Lorenza šalje Lolu da primi nagradu u njeno ime, a Fabian je, dok joj predaje nagradu, naziva „napaćenom dušom.“ Marcelo pronađe Lolu u polju, nakon čega se zajednu vraćaju kući.

Epizoda 25/140 (21.07.2011.)
Priscila je ljuta na Lolu što je ne sluša, a Lola joj odgovara da ne želi prekinuti prijateljstvo s Marcelom samo zato što ona to traži od nje. Regina i Lorenza peku kolače, a Rene ubaci neki sastojak u Reginin kolač kako bi ona pobijedila u natjecanju. Samo da je iživcira, Regina govori Priscili da je Marcelo izašao s Lolom. Lorenza poziva Lolu da zajedno odu na kulinarsko natjecanje.

Epizoda 24/140 (20.07.2011.)
Regina prisili Esperanzu da napusti haciendu. Na doručku Marcelo primijeti da kokete uvijek loše završe, a to uvrijedi Priscilu. Imajući na pameti braću Galeano, komesar Romero govori Fabianu da bi bio bolje da obrati pažnju na svoje goste u baru koji izazivaju nemire. Romana razljuti što Gerado Ibañez promatra njegovu djevojku. Lorenza pita Marcela zna li što se je dogodilo u Gozososu. Marcelo povedi Lolu u Santelo, a kada to Priscila sazna, ne može suzdržati bijes.

Epizoda 23/140 (19.07.2011.)
Felisa odlazi potražiti Aquilesa u Machado kuću. Aquilles odlazi u Lolinu sobu i napada je, pokušavajući dobiti novac koji mu duguje. Nacho ulazi u Lolinu sobu i brani je od nasrtljivog Aquillesa, a Priscila iz prikrajka promatra scenu te odluči smisliti laž. Govori Lorenzi i Marcelu da je Nacho bio u Lolinoj sobi i da ju je grlio. Marcelo govori Priscili da ljubav i naklonost mora potražiti kod nekog drugog jer on nije zainteresiran. Lorenza i Marcelo daju Loli do znanja da će stati u njenu obranu.

Epizoda 22/140 (18.07.2011.)
Regina odluči otkriti zašto je Lorenza završila u bolnici. Priscilu ljuti što je Lola u centru pažnje. Marcelo govori Regini da Lorenza ne želi postati baka, no Silvana tvrdi suprotno. Juana priča Lorenzi i Marcelu da je Lola straši s pričom o paktu koji je sklopila s preminulima i duhovima. Priscila odlazi u Marcelovu sobu kako bi mu rekla da želi biti s njim, no on je na fin način otjera iz sobe.

Epizoda 21/140 (15.07.2011.)
Lorenza pred Lolom hvali Juanu da je vrijedna radnica. Nacho daje Lorenzi kutiju ampula za stoku, a ona otvara jednu i ulije je u sok, koji planira dati Loli. Ne sumnjajući ništa, Lorenza popije sok. Esperanza Capurro vraća se u haciendu braće Galeano kako bi podsjetila Ricarda da imaju spoj u subotu. Za vrijeme večere, Lorenzi pozli i ona se onesvijesti.

Epizoda 20/140 (14.07.2011.)
Priscila se uplaši kada ugleda Aquillesa na vratima kuće. Braća Galeano povedu Esperanzu u kuću i ostave je s Ricardom kako bi se bolje upoznali. Lorenza govori Marcelu da Aquiles plaši Lolu i zanima je zašto. Tek što sazna da Ricardo ima djevojku, Regina ga vidi ga kako ljubi Esperanzu u vrtu. Toliko se naljuti da izbaci Esperanzu iz kuće. Silvana govori Priscili da su glasine o Aquilesovom bogatstvu izmišljene.

Epizoda 19/140 (13.07.2011.)
Nacho pomaže Prisicili disanjem usta na usta, ali iskoristi priliku i „ukrade“ pravi poljubac. Regina govori Loli da nema ništa protiv njenog povratka u kuću, naprotiv ona joj se čak i sviđa. Silvana je bijesna jer ih je Lola cinkala Lorenzi. Lola priznaje Marcelu da joj je drago što ju je nagovorio da se vrati. Lola upozorava Priscilu i Silvanu da je više ne smiju ponižavati.

Epizoda 18/140 (12.07.2011.)
Silvana i Pricila ogovaraju Lorenzu pred Lolom i govore joj da je najbolje da napusti kuću. Loli prisjedne razgovor i traži Silvanu i Priscilu da je puste na miru. Zatim odlazi na groblje posjetiti Pabla. Nacho govori Marcelu da je prošle noći vidio Priscilu i Silvanu kako ulaze u Lolinu sobu. Silvana i Priscila su sretne jer misle da je Lola napustila kuću. No Marcelo je pronađe i uvjeri da se vrati.

Epizoda 17/140 (11.07.2011.)
Regina sazna da je Lorenza dovela Lolu da zauvijek živi s njima. Lorenza dočekuje Lolu i govori joj da je to njen novi dom. No Silvana i Priscila i dalje je odbijaju prihvatiti. Rene uzrokuje još jednu eksploziju i Regina se zbog toga na njega ljuti. Nacho objašnjava Loli kako se vodi konjušarnica.

Epizoda 16/140 (08.07.2011.)
Lola je svjesna da Silvana i Regina ne žele sjediti za istim stolom s njom, a kamoli živjeti pod istim krovom. Prisicila obećaje Silvani da će poduzeti sve što je u njenoj moći da Lola napusti kuću. U međuvremenu, Fabian priprema novu prezentaciju u baru. Priscila započne diskusiju sa ženom, nakon čega u baru i izbije tučnjava. Regina se sukobi s Lorenzom zbog Lole, koja govori Pablu da je ujna Martha živa.

Epizoda 15/140 (07.07.2011.)
Čim je Lola stigla u rezidenciju Machado, Silvana i Priscila naprave scenu. Komesar objašnjava građanima da se Lorenza brine za „napaćenu dušu“ jer je Lolina kuma. Priscila govori Silvani da ne želi stanovati s Lolom, no nema izbora. Lola objašnjava Lorenzu i Marcelu što se zapravo dogodilo s njezinom ujnom Marthom.

Epizoda 14/140 (06.07.2011.)
Lola saznaje da je njena ujna Martha živa. Priscila pita Lorenzu zašto govori da je žena pronađena na groblju njeno kumče. Marcelo i Lorenza stižu prekasno u komesarijat – bolničari su već odveli Lolu u umobolnicu. Marcelo obećava Loli da će je zaštititi. Lorenza obavještava komesara da je Lola njeno kumče i da se želi brinuti za nju.

Epizoda 13/140 (05.07.2011.)
Lorenza se pokušava sjetiti otkuda poznaje Lolu. Priscila je znatiželjna i želi upoznati napaćenu dušu. Komesar Romero zove komandanta da ga izvijesti da je žena s groblja priznala da je ubila Marthu Carrero. Ricardo govori Renatu i Romanu da zna da se žele vratiti u Los Gozosos. Posjetitelji su razočarani showom koji je Fabian organizirao u baru.

Epizoda 12/140 (04.07.2011.)
Komesar Romero stiže na groblje s Reginom i njenom djecom. Policajci pronalaze Lolu. Ona im isprva uspijeva pobjeći, no oni je ipak ulove. Stanovnici Hornerosa odlaze vidjeti napaćenu dušu. Lorenzo govori Loli da će joj pomoći. Fabien daje do znanja Aquilesu da će show koji on promovira koštati svakog pokrovitelja 20 dolara, a Aquiles odbija platiti.

Epizoda 11/140 (19.05.2011.)
Silvana govori Priscili da ukoliko Marcelo ne želi izlaziti s njom, ona ne bi trebala inzistirati na tome. Lola govori Pablu da je već odlučila napustiti groblje i da je više ništa neće spriječiti. Iste noći Marcelo ponovno stiže na groblje. Fabian prosljeđuje informaciju braći Galeano da dovodi egzotične plesače u svoj bar. Marcelo odlazi s majkom u El Alto del Yunque, gdje ugledaju Priscilu kako se kupa u jezeru.

Epizoda 10/140 (18.05.2011.)
Renato predloži Romanu odlazak na groblje kako bi pronašli patničku dušu. Priscila je opčinjena Marcelom, koji misli da se čuvari groblja neobično ponašaju. Rene pita Ricarda za lokaciju njegovog brata. Na groblju, Romano i Renato su prestravljeni i bježe u panici. Stižu kući, a majka ih izgrdi što su posjetili groblje. Regina odlazi vidjeti Pabla kako bi saznala što je napalo njene sinove.

Epizoda 9/140 (17.05.2011.)
Lola govori Pablu da nije njena greška ako je ljudi doživljavaju kao duha. Lorenza kaže Marcelu da je vidjela nemirnu dušu i pomislila da će je napasti. Lola govori Pablu kako nikada ne bi Lorenzi učinila ništa nažao. Marcelo odlazi na groblje za vrijeme dana, a Priscila se nudi poći s njim. Priscila se uplaši kada ugleda Aquilesa jer je pomisli da je on utvara s groblja.

Epizoda 8/140 (16.05.2011.)
Regina prebacuje svojim sinovima da su neodgovorni, a Romana naziva pijanicom. Komesar daje do znanja Pablu da ima previše stvarnih problema te da ne želi razmišljati o duhu. Priscila je očarana Marcelom i govori majci da je on muškarac o kojem je oduvijek sanjala. Silvana upozorava Priscilu da se ne veže romantično za Marcela jer je on dio obitelji.

Epizoda 7/140 (13.05.2011.)
Romano i Renato pričaju sa svojom braćom o Priscili, a Rene govori kako ona voli flertovati. Angelina i Marcelo shvate kako nisu za ljubavnu vezu, ali mogu ostati iskreni prijatelji. Nepoznati čovjek stiže u Marthinu kuću i nudi joj pomoć.

Epizoda 6/140 (12.05.2011.)
Custodia i Panfila razgovaraju s komesarom Romerom i zaklinju se da duša koja šeće grobljem zaista postoji. Priscila je prestrašena duhom na groblju, a Silvana je uvjerava da duhovi ne postoje. Regina i Lorenza se prisjećaju svojih preminulih supruga, te se sjete Lole i pomisle kako bi ona mogla biti duh o kojem se priča.

Epizoda 5/140 (11.05.2011.)
Komesar Romero obavijesti Fabiana kako je već zaprimio mnoštvo pritužbi o nemirnoj duši koja se šeće grobljem. Juana kaže Nicolasi kako su dvije udovice u crkvi pričale kako su vidjele duha. Marcelo ponovno sanja o Loli. Trojica skitnica napadnu Lolu i pokušaju je silovati.

Epizoda 4/140 (10.05.2011.)
Lorenza pita Marcela je li slučajno ponovno vidio Lolu. Angelina i Marcelo raspravljaju gdje će provesti praznike. Lola se povjeri Pablu da misli kako je ubila svoju tetu. Martha laže Marcelu kako ju je Lola udarila po glavi, bacila niz stepenice i ostavila da umre. Priscila Upita Lorenzu je li joj muž umro u isto vrijeme kada i Reginin.

Epizoda 3/140 (06.05.2011.)
Martha i Lola se prepiru oko djevojčine želje za odlaskom. Tijekom svađe, Martha pada u nesvijest, a prestrašena Lola je ne uspijeva probuditi. Uplašena da je ubila svoju tetu, Lola bježi i vraća se u svoj rodni grad. Odlazi na groblje vidjeti očev grob. Pablo je susreće i primjećuje kako je vrlo uznemirena.

Epizoda 2/140 (05.05.2011.)
Marcelo pomogne Loli sakupiti namirnice koje su joj ispale i kaže joj kako sva lica vrlo dobro pamti. Aquiles se nikako ne može domisliti gdje se točno Lola nalazi. Martha se vrlo negativno izražava o Lolinoj majci, pa je djevojka pokuša prekinuti i ispraviti. Marcelo svoju majku obavijesti kako zna gdje je Lola.

Epizoda 1/140 (04.05.2011.)
U bunilu groznice, Jose Carrero moli Lolu da dovede kumu Lorenzu. U Lorenzinoj kući, Lola upoznaje mladog Marcela. Lolin tata naposljetku umire, a Lola odlazi živjeti kod svoje tete Marthe. Teta je prima kao sluškinju. Po povratku iz trgovine, neoprezni vozač umalo pregazi Lolu i Marthu – ispostavlja se kako je riječ o Marcelu.

Program mog televizora