Osveta ljubavi


Pročitaj sadržaj telenovele Osveta ljubavi

Osveta ljubavi
U sljedećim epizodama... | RTL 2, uto-pet u 16:45 (petkom dvije epizode)

Epizoda 188/188 (01.07.2011.)
Anibal i Eva razgovaraju o događanjima kroz proteklu godinu. Anibal joj otkriva da je doživio nesreću na dan kad su se trebali naći. Eva mu ne želi otkriti da imaju kćer. Oscar je prestravljen Gabrielinom promjenom stava prema Juanu jer su ih sve te teškoće koje su dijelili zbližile više no ikad. Eva postaje sve sentimentalnija zbog Anibalovog odlaska.

Epizoda 187/188 (01.07.2011.)
Fernando je kukavica koja nakon bezbrojnih prijetnji puca i ranjava Gabrielu. Pucajući u Juana, promašuje ga i završava u prljavom močvarnom jarku. Spasilačka ekipa čuje pucnje i slijedi trag zvuka. U međuvremenu, Norma je očajna jer predosjeća da se nešto događa Gabrieli. Fernando je svjestan da je ovoga puta zaista izgubio i počinje preklinjati Juana za milost.

Epizoda 186/188 (30.06.2011.)
Juan i Gabriela imaju pregršt vremena za razgovor i prepirke dok traže izlaz iz močvare, čime odnos punice i zeta jača. Ruth je svjesna Evinog čudnog ponašanja, za što je odgovoran povratak njezine velike ljubavi, oca njezine kćeri. Spasilačka ekipa traga za nestalim ljudima i nailazi na brojne poteškoće. Prisiljeni su pucati u nešto, a Juan i Gabriela čuju te pucnje.

Epizoda 185/188 (29.06.2011.)
Juan i Gabriela razgovarajući o svojim obiteljskim pričama spomenu Juanova ujaka Anibala kojeg su tražili kad su došli u tu regiju. Sada se situacija u potpunosti promijenila i Anibal je taj koji njih traži u močvarama. Juan odjednom čuje neke čudne glasove i vjeruje da im se približava neka životinja, no to je zapravo Fernando koji iz prikrajka prati njihov trag.

Epizoda 184/188 (28.06.2011.)
Okolnost da je Reyesov ujak, potakla je Anibala da se još više posveti organizaciji spašavanja svog nećaka. Franco, Oscar i još nekolicina policajaca ih prate. Juana jako boli noga i ponovno se sukobljava s Fernandom. Kad Eva saznaje ime čovjeka koji je stručnjak za močvare, ostaje šokirana.

Epizoda 183/188 (24.06.2011.)
Dinora je oduvijek znala da je Juan drugačiji od ostalih muškaraca koji su kročili u njen život i sada se vrlo čvrsto oslanja na njega. Kad je napala Fernanda, taj bezosjećajni ubojica toliko se prestrašio da ju je na kraju upucao i ona završava u jednoj od močvara. Rosario traži Franca i Saru oprost i želi im svu sreću kao paru.

Epizoda 182/188 (24.06.2011.)
Eva se odlučila da pomogne Benitu u stvaranju tvornice hamburgera. Gabriela nastoji Dinori dati malo prostora dok Juan i Fernando izrađuju nosila. Sestre Elizondo preuzimaju zadatak čišćenja i organiziranja haciende. Fernando se umorio od nošenja nosila s Dinorom i odlučuje nastaviti bez nje, što Juan i Gabriela oštro odbijaju.

Epizoda 181/188 (23.06.2011.)
Hortensia posjećuje Martina na haciendi i kad vidi Ruth, izaziva novo komešanje. Ovaj put uspijeva razgovarati s njom. U međuvremenu, Rosario se oporavlja u bolnici i zanima je gdje je Armando. Ruth uvjerava Hortensiu da je počne gledati kao anđela, a ne više kao duha. U močvarnoj prašumi Dinora priznaje da se izgubila i traži Fernanda da ih vodi.

Epizoda 180/188 (22.06.2011.)
Gabriela je potpuno izmorena od hodanja kroz prašumu i Juan odlučuje ne nastaviti bez nje. Ponovno dolazi do obračuna između Juana i Fernanda, a Dinora, kao i obično, puca, što čuju Franco i Oscar koji ih slijede. Franco pada u prljavi močvarni bazen i gotovo se utapa u njemu, ali ga ipak spašavaju njegov brat i policajac.

Epizoda 179/188 (21.06.2011.)
Gabriela gubi snagu razmišljajući o svojim kćerima i ocu, a Juan je zaštitnički tješi. Olegario govori Manolu da je znao da će Fernando prouzročiti probleme svojim dolaskom na haciendu. Filemon traži oprost od Hortensije, no ona ga izbacuje. Norma je vrlo zabrinuta zbog vijesti koje prima od svoje majke i Juana, i jedino što joj pomaže da totalno ne poludi su slatki osmjesi Juana Davida.

Epizoda 178/188 (17.06.2011.)
Reyesi odlučuju krenuti za Gabrielom i Juanom, iako ih policajci pokušavaju razuvjeriti. Carmela i Malcom bježe iz haciende, ali ubrzo su ulovljeni sa otkupninom. Dinora staje usred ceste kako bi ispitala Gabrielu i macho tipa. Juan upozorava Fernanda da provjeri imaju li otkupninu sa sobom. Baš kao što je i mislio, bili su žrtve prevarantske igre. Dinora odluči promijeniti put, što ih dovodi do močvare.

Epizoda 177/188 (17.06.2011.)
Usprkos preporukama policajaca, Reyesi odlučuju platiti ogromnu količinu novca za svog brata. Leonidas pokušava spasiti Rosario život. Dinora ne dopušta svojim roditeljima da se miješaju u njezine osobne poslove. Fernando i Dinora dopuštaju Malcolmu i Carmeli da planiraju svoje prljave varke. Gabriela više nema snage.

Epizoda 176/188 (16.06.2011.)
Rosario juri prema Elizondovoj haciendi po svog muža zahtijevajući da je puste kako bi razgovarala s Armandom. Martin postaje sentimentalan prisjećajući se Raquel. Rosario preklinje Armanda da se smiri, što on i posluša. Kad se u cijeloj priči pojavljuje Franco, Armando se više ne može kontrolirati i vođen ponosom i čašću, puca. Rosario je pogođena, čini se da je mrtva.

Epizoda 175/188 (15.06.2011.)
Policija dolazi do Elizondove haciende, a Fernando se trese pred policijom. Carmela odluči otići, no Dinora je zaustavlja. Rosario uporno telefonira nastojeći pronaći svog muža. Malcolm i Carmela gube strpljenje za Fernandita. Sara i Norma zabrinute su za zdravlje i sigurnost svoje majke, dok Jimena ne može ostati mirna jer ne zna što se događa. Dinora prijeti Normi rekavši joj da će učiniti Juanu sve što ona traži, dok ga ne ubije. Pepa upozorava Rosario da je Armando u opasnosti zbog boravka u Elizondovoj haciendi.

Epizoda 174/188 (14.06.2011.)
Dinora pokaže svoje pravo lice kada napadne Armanda unatoč svemu što je učinio za nju. Juan traži Gabrielu u podrumu, ali za to vrijeme zlikovci primijete njegovo vozilo. Baš u trenutku kada je pronađe, u podrum uđe Malcom i zaprijeti im pištoljem. Juan ga uspije svladati te zajedno s Gabrielom stigne do automobila, ali im bijeg onemogući naoružani Memo. Braća Reyes dolaze pomoći Juanu, zbog čega nastaje pucnjava.

Epizoda 173/188 (10.06.2011.)
Malcom vrati dragulje Fernandu. Gabriela je zgrožena saznanjima na što su sve spremni novi radnici. Martin ispriča obitelji sve što mu se dogodilo, na što Oscar i Franco pobjesne, spremni odmah podići tužbu protiv Fernanda. Jimena misli da bi trebali spasiti Gabrielu, ali Norma kaže da je to posao policije. Međutim, Juan sam odlazi na hacijendu. Ruth je sretna zbog ponovnog susreta s Martinom.

Epizoda 172/188 (10.06.2011.)
Norma ispriča sestrama sve što je vidjela na hacijendi. Malcom i Carmela odbijaju priznati da su oni ukrali dragulje. Braća Reyes predbace sestrama Elizondo zbog odlaska na hacijendu, zbog čega se Norma ozbiljno naljuti. U tom trenutku stignu vijesti da su Martin i Hortensia pronađeni. Dinora odluči mučiti Malcoma dok ne otkrije gdje su dragulji.

Epizoda 171/188 (09.06.2011.)
Pepa posjeti Normu želeći je upozoriti na čudne događaje koji se zbivaju na hacijendi Elizondo. Norma potvrdi da Martin i Gabriela nisu u Santa Clari te se počinje brinuti za njih. Kreće na hacijendu u Evinoj pratnji. Fernando se razbjesni kada ne uspije pronaći dragulje koje je Gabriela držala skrivene u sefu. Kada Norma stigne, Fernando zamoli Dinoru da se sakrije u podrum. Norma pronađe Martinova kolica, ali ne i njega.

Epizoda 170/188 (08.06.2011.)
Martin i Hortensia uspiju pobjeći iz sanatorija. Bustillo naredi stražarima da krenu u potjeru za bjeguncima. Arturo posjeti Fernanda kako bi zaključio posao oko prodaje hacijende, a na iznenađenje sviju, ispostavi se da je on otac Pepinog djeteta. Pepa će se potruditi kako njen dečko ne bi poslovao s Fernandom. Gabriela se prisjeća svih upozorenja svojih kćeri te uviđa da su bile u pravu.

Epizoda 169/188 (07.06.2011.)
Benito je potpuno shrvan odlukom svoje tete Raquel, koja mu nije ostavila ništa od svog golemog imetka. Eva je takvom odlukom prilično zbunjena, ali je sestre Elizondo i braća Reyes uvjere da je to potpuno zaslužila. Pepa je prilično nemiran jer nimalo ne vjeruje Fernandu. Dinora planira ubiti Gabrielu ako konačno ne potpiše dokumente. Bustillo kreće u izvršenje svoga plana,ali ga omete Dr. Salvador.

Epizoda 168/188 (03.06.2011.)
Manolo je zabrinut za Hortensiju jer ne zna gdje će je smjestiti kada izađe iz ustanove za mentalno oboljele. Pepa odluči još jednom posjetiti hacijendu da vidi može li konačno razgovarati s Gabrielom ili Martinom, ali joj Fernando govori da su oni u Santa Clari. Norma kaže Juanu kako joj je bilo iznimno čudno da nije vidjela Gabrielu na Raquelinoj sahrani. Fernando još jednom nagovara Gabrielu na potpisivanje dokumenata. Bustillo planira ubiti Martina smrtonosnom injekcijom jer izgleda da pilule ne djeluju. U svojoj oporuci Raquel je sve ostavila Evi!

Epizoda 167/188 (03.06.2011.)
Raquelini prijatelji okupljaju se u njenoj kući. Norma savjetuje Ruth da bi joj bilo bolje vratiti se kod njih. Neki zlonamjernici govore protiv Ruth podržavajući Benitovu borbu za njegova prava. Ruth kaže Benitu da je nije briga za novac te da slobodno može ostati u kući ako vjeruje da na to ima prava. Također, svima otkrije tko joj je prava majka. Dinora i Fernando se sukobe oko kocke. Juan se konačno vraća kući iz bolnice.

Epizoda 166/188 (02.06.2011.)
Magnolia obavijesti Ruth o smrti njenih roditelja. Armando i Fernando razgovaraju o detaljima sudara, strahujući da ne budu povezani. Dinora predbacuje Gabrieli da je Raquel mrtva zbog nje. Martin sanja da se bori s Raquel. Na sprovodu, sestre Elizondo su prilično uznemirene jer nema ni njihove majke ni Fernanda.

Epizoda 165/188 (01.06.2011.)
Gabriela i dalje odbija potpisati dokumente kojima bi prava na hacijendu prenijela Dinori i Fernandu. Čuvši povike iz podruma, Raquel pronađe vezanu Gabrielu. Uspaničena, ona brzo pobjegne, a za njom kreću Gerson i Rubinksy. Počinje pucnjava, a kada shvati da njen vozač ne može voziti brže, Raquel se okrene i sudari s progoniteljima. Dinora i Fernando kreću u potragu za Gersonom i Rubinskym te dolaze na mjesto nesreće gdje vide da su svi poginuli.

Epizoda 164/188 (31.05.2011.)
Martin je veoma tužan. Ruth se opet posvađa s Raquel jer govori protiv braće Reyes. Raquel objasni Benitu da će Ruth naslijediti cijeli imetak. Kada Bustillo donese Martinu tablete, ovaj ga prevari. Gerson i Rubinsky se dosađuju radeći za Fernanda i Dinoru jer ih smatraju nevještim amaterima.

Epizoda 163/188 (27.05.2011.)
Rosario je zabrinuta jer je sigurna da joj je Fernando lagao za Gabrielu i Martina. Violeta upozorava Bustilla da upravitelj naslućuje mnoge neregularnosti koje se zbivaju u ludnici. Hortensia čuje Bustilla kako govori da mora ubiti Martina. Braća Reyesi i sestre Elizondo odluče dati Eduvinine dragulje za dobrotvornu dražbu. Hortensia upozori Martina da ne uzima tablete koje mu daju.

Epizoda 162/188 (27.05.2011.)
Gabriela uzaludno moli Rubinskog da joj kaže gdje su odveli Martina. Ubojice počinju često piti s Dinorom, što Fernanda čini ljubomornim, a s hacijende potjera i kockare koji varaju. Bustillo dolazi pokupiti dodatni novac koji mu je Fernando obećao, ali dobije samo batine.

Epizoda 161/188 (26.05.2011.)
Armando savjetuje Fernandu da je jedini način bijega od svih problema u kojima se nalazi – otići što dalje. Martin zamoli Bustilla da mu donese invalidska kolica, što ovaj rado napravi. Jimeni nedostaju djed i majka. Raquel pokušava uvjeriti Ruth da pođe s njom u Španjolsku, ali Ruth ne pristaje na to. Rosario dolazi na hacijendu kako bi posjetila Gabrielu i Martina, ali Fernando laže da su otišli na odmor.

Epizoda 160/188 (25.05.2011.)
Dinora ne odustaje od svoje ideje o eliminaciji Juana Reyesa. Gabriela uspijeva pobjeći svojim čuvarima i odmah se daje u potragu za svojim ocem. U ludnici, bolničarka nudi Martinu svoju pomoć. Juanova fraktura lubanje pokaže se prilično ozbiljnom, zbog čega se njegov ostanak u bolnici produljuje za tjedan dana. Dinora nastoji što prije nagovoriti Gabrielu da prepiše prava na hacijendu. Fernando Gabrieli laže kako je Martin imao problema s pićem, pa ga je zato morao poslati u bolnicu.

Epizoda 159/188 (24.05.2011.)
Martin je i dalje dezorijentiran i pod utjecajem sedativa. Dinora i Fernando planiraju hacijendu, praktično pretvorenu u kasino, prodati za veliku sumu novca. Gabriela inzistira da joj netko konačno kaže gdje joj se nalazi otac. Sara, Ruth i Antonio dolaze na hacijendu otkriti što se zaista zbiva.

Epizoda 158/188 (20.05.2011.)
Martin se budi u ludnici i ne može shvatiti gdje se nalazi. Kada Miguel i Manolo Juana izvijeste kako je situacija na hacijendi Elizondo potpuno normalna, sestre, u nevjerici, odluče same istražiti što se zbiva. Martin se iz očaja počinje derati na sav glas, na što mu jedna bolničarka da veliku dozu sedativa. Armando naredi svojim ubojicama da budu tjelohranitelji Fernandu i Dinori. Gabriela je zabrinuta jer nigdje ne može pronaći svoga oca.

Epizoda 157/188 (19.05.2011.)
Martin uhvati Fernanda i Dinoru usred ljubavnog čina te počne zvati u pomoć, no Fernando ga počne gušiti, zbog čega se starac onesvijesti i izgleda kao mrtav. Fernando se planira riješiti tijela tako da Gabriela ništa ne sazna, no u trenutku kada ga vadi iz prtljažnika Martin se probudi i izbezumi Fernanda. Fernando ga sada odvede u ludnicu gdje podmiti bolničare.

Epizoda 156/188 (18.05.2011.)
Juan također osjeća da se na hacijendi zbiva nešto neobično te o tome razgovara s Oscarom. Gabriela, potpuno histerična zbog cijele situacije, na koncu se onesvijesti. Armando zabrani Pepi i Panchi da opet posjećuju Martina. Gabriela moli Rosario da pomogne Martinu. Ruth nastavlja sanjati snove pune predosjećaja.

Epizoda 155/188 (17.05.2011.)
Dinora se potpuno preseli u Martinovu sobu. Benito optuži Ruth da posjećuje roditelje samo kako bi ih nagovorila da njoj ostave cijeli imetak. Dinorini roditelji ne uspijevaju od Fernanda saznati informacije o Dinori. Gabriela odluči boraviti u odvojenoj sobi od Fernanda jer ga više ne može podnijeti. Martinu intuicija govori da se na hacijendi događa nešto prilično čudno. Pepa je zabrinuta jer Martin ne odgovara na telefonske pozive te ga odluči posjetiti zajedno s Panchom.

Epizoda 154/188 (16.05.2011.)
Pepa pregleda Martinovu novu sobu i nezadovoljna predbaci Gabrieli zbog nepriličnih uvjeta za život u koje smješta svoga oca. Martin odbija napustiti hacijendu jer želi biti uz svoju kćer u najtežim trenucima. Reyesi organiziraju zabavu dobrodošlice za Saru. Dinora se sada smjestila u Martinovu bivšu sobu. Juan zamoli Normu da zaboravi svoje brige kako bi mogli biti sretni zajedno.

Epizoda 153/188 (13.05.2011.)
Sara je vrlo sretna u društvu Juana Davida. Rosario i Dinora se sukobe, što začuje Martin, ali ga Rosario ipak uspije uvjeriti da je bila sama i uputi ga da napusti hacijendu jer je u opasnosti. Fernando i Dinora odluče da Martina treba premjestiti u sobu na prvom katu kako bi se smanjile šanse da sazna za Dinorino prisustvo. Leonidas najavi svoje novo vjenčanje s Melisom, čim dobije razvod od Conchite.

Epizoda 152/188 (12.05.2011.)
Sara je jako tužna i uzrujana što je morala napustiti kuću te sa sestrama i Reyesima razgovara o tome. Dinora opet prijeti Gabrieli, ovaj put Martinovom smrću. Gabriela ne može više izdržati sve te prijetnje te uperi pištolj u Dinoru i Fernanda, ali joj ga oni brzo otmu. Martin je bijesan do krajnjih granica i Gabriela ga uzalud pokušava smiriti. Armando i Rosario dođu na hacijendu baš usred nove borbe Martina i Fernanda.

Epizoda 151/188 (11.05.2011.)
Norma ima neugodan predosjećaj da će se dogoditi nešto jako loše. Gabriela ispred Fernanda kaže Sari da se hitno treba iseliti iz kuće jer ne želi da itko smeta njihovoj bračnoj sreći. Sari je jasno da se nešto čudno događa, a isto misli i Martin. Dinora prijeti Gabrieli da ništa ne pokušava srediti jer će je inače ubiti. Ruth razgovara s Reyesima o novom snu koji je imala o Libiji.

Epizoda 150/188 (10.05.2011.)
Armando optuži Mema za Dinorino prisustvo u kući. Sara pokaže Gabrieli bankovne račune koji dodatno optužuju Fernanda. Dinor se opet skriva na hacijendi Elizondo. Sara je blizu prihvaćanja Francove ponude. Gabriela od Fernanda zatraži objašnjenje zbog praznog računa koji mu je otvorila i istoga ga trena izbacuje iz kuće zbog nevjere. Martin je veoma ponosan na svoju kćer.

Epizoda 149/188 (09.05.2011.)
Sara kaže Gabrieli sve o Fernandovoj nevjeri, ali joj ona ne vjeruje. Juan i Norma se vraćaju sa svoga putovanja. Kada vidi da Fernando opet negdje ide, Gabriela ga odluči pratiti zajedno sa Sarom. Tada se konačno uvjeri s kakvim se nitkovom vjenčala! Odlazi na policiju kako bi obavijestila istražitelje da je Dinora živa.

Epizoda 148/188 (06.05.2011.)
Franco i Oscar su sigurni u Dinorinu smrt. Sara i Martin komentiraju stalne razmirice Gabriele i Fernanda. Gabrielu brine prisutnost brojnih kockara u kući. Franco je zabrinut jer Sara odbije njegov poziv kako bi mogla pomoći svojoj majci. Zbog Melisinog odbijanja, Leonidas puno pije. Antonio ga pokuša urazumiti, ali bezuspješno. Kada Fernando napusti hacijendu, Sara ga prati dok ne uvidi kako su Fernando i Dinora ljubavnici!

Epizoda 147/188 (05.05.2011.)
Gabriela je uzrujana jer se Fernando još nije vratio kući. Armando i Fernando odlaze do kuće u kojoj se skriva Dinora kako bi izbrisali sve eventualne dokaze o njihovom sudjelovanju. Iznenade se kada shvate da je Dinora živa, a još i više kada ona jasno daje do znanja Fernandu da ga želi. Raquel pokušava uvjeriti Ruth da se vrati kući, ali ona ostaje živjeti kod Reyesa.

Epizoda 146/188 (04.05.2011.)
Belinda se brani od optužbi, dok policija smatra da je Dinora mrtva jer je zašla u močvaru. Norma se prilično uzruja kada sazna da je njena majka mogla biti žrtva Dinorinog zločinačkog plana. Dinorini roditelji ne žele prihvatiti da je njihova kćerka počinila takve strahote. Fernando navelike nastavlja kockanjem rasipati Gabrielin imetak. Juan i Norma planiraju medeni mjesec.

Epizoda 145/188 (03.05.2011.)
Ceremonija se odvija u kapelici. Gabriela ipak odlazi vidjeti vjenčanje svoje kćeri, makar iz daljine, ne znajući da se mjesto ceremonije promijenilo. Dinora zapali crkvu baš u trenutku kada Gabriela stigne te ona ispriča policiji tko je kriv. Norma i Juan su presretni mladenci. Raquel posjeti Gabrielu jer smatra da njena prijateljica treba utjehu.

Epizoda 144/188 (02.05.2011.)
Zaposlenici hacijende pripreme Juanu momačku večer. Norma predloži Juanu da se vjenčaju u drugoj crkvi, što on prihvati, ali se Oscar ne složi. Na sam dan vjenčanja, Leandro uspije rekonstruirati Martinovu svečanu uniformu. Svi prisutni su jako sretni i prekrasno odjeveni. Uzvanici stižu u kapelu Almagro, dok je zlica Dinora na putu u Crkvu svjetla.

Epizoda 143/188 (29.04.2011.)
Juan zamoli Martina da on bude taj koji će otpratiti Normu do oltara, što starca jako razveseli. Gabriela je također zadovoljna zbog Juanovog plemenitog čina, ali nehotice se izlaje kako Martin za svečanu prigodu želi obući svoju vojničku uniformu, pa je Carmela spali. Rosario ukrade pozivnicu kako bi Dinori mogla reći sve pojedinosti i također je zamoli da se riješi Franca i Sare. Ruth u snu ima loš predosjećaj.

Epizoda 142/188 (28.04.2011.)
Dinora naredi Belindi da ispita sve pojedinosti oko najavljenog vjenčanja Juana i Norme. Gabriela se sukobi s Fernandom zbog lošeg pregovaranja oko prodaje zemlje. Fernando kaže Gabrieli kako bi Martinu trebali prirediti sobu na prvom katu kako im više ne bi smetao, što se njoj ne sviđa. Rosario je odlučila pomoći Dinori u novom napadu na Normu i Juana, planiranog za dan vjenčanja. Fernando se razbjesni kada sazna da nije pozvan na svadbu.

Epizoda 141/188 (27.04.2011.)
Saznavši za Fernandove prijetnje, Sara potraži Juana i ispriča mu sve što se dogodilo. Juan požuri na hacijendu Elizondo i još jednom pretuče nasilnog Fernanda te konačno sa sobom povede Normu i Juana Davida čvrsto odlučivši da će oni živjeti s njim. Gabriela se vraća s jahanja s kupcem zemljišta kojeg joj je namjestio muž.

Epizoda 140/188 (26.04.2011.)
Tijekom prekrasne proslave Juan Davidovog prvog rođendana, Gabriela u bolnici posjećuje Fernanda, iako joj je krivo što nije sa svojim unukom. Po povratku, uhvati Malcoma i Carmelu kako kopaju po njenim stvarima. Vrativši se na hacijendu, Fernando iskoristi situaciju i grubo nasrne na Normu, koja se ipak uspije zaključati u dječju sobu i pozvati Martina u pomoć.

Epizoda 139/188 (25.04.2011.)
Leonidas priredi Melisi serenadu pod prozorom, ali Leandro uvjeri svoju majku da se ne smije upuštati u veze s neizvjesnom budućnošću. Veza između Eve i Ruth snažnija je svakog dana. Franco i Oscar organiziraju zabavu iznenađenja za svoga nećaka Juana Davida povodom njegovog prvog rođendana. Dinora pokuša nagovoriti Rosario da ubije Saru, što ona naposljetku odbije.

Epizoda 138/188 (22.04.2011.)
Antonio pozove Ruth da živi s njim, ali ona nije sigurna u ispravnost takve odluke. Fernando se uspio izvući bez ozbiljnih ozljeda. Franco pokušava uvjeriti Saru kako bi ona i Norma trebale napustiti hacijendu Elizondo jer su tamo u stalnoj opasnosti od Fernanda. Ne znajući ništa o nesreći, Juan dolazi Normi, ali nailazi na Fernanda koji mu počne prijetiti.

Epizoda 137/188 (21.04.2011.)
Norma uhvati Fernanda usred intimnosti s nepoznatom ženom. On potrči za njom kako bi je spriječio da istinu kaže Gabrieli. U klubu, svi prisutni tračaju Armanda i Rosario, kad se najednom pojavi Conchita i počne pucati iz pištolja. Leonidas je uspije smiriti. Gabriela ne vjeruje u Norminu priču o Fernandu. Tijekom svađe s Normom na balkonu, Fernando padne i čini se da je opasno ozlijeđen.

Epizoda 136/188 (20.04.2011.)
Fernando pretvara hacijendu Elizondo u kazino, a uz to nastavlja voditi posao s konjima, što radi loše. Martin vrijeđa Gabrielu jer ne vidi što joj se zbiva pred očima. Leandro predloži Ruth da se malo smiri i da na nova saznanja reagira bez panike. Fernando slatkim riječima uvjeri Gabrielu u svoje ispravne namjere, ali iste noći u svojoj sobi ugosti jednu žensku prijateljicu.

Epizoda 135/188 (19.04.2011.)
Olegario pokuša opet osvojiti Domingu, koja prihvati poziv, ali on ne zna da su se ona i Quintina udružile kako bi ga raskrinkale. Ruth je u šoku zbog istine koju je konačno saznala. Fernando nađe Normu kako pretražuje njegov stol u potrazi za nekim papirima te je upozori da to više ne radi. Ruth kaže Evi kako se nimalo ne srami što joj je ona prava majka. Norma moli Juana za još malo strpljenja jer se još nije odlučila na zajednički život.

Epizoda 134/188 (18.04.2011.)
Malcom voajerski promatra Normu dok se tušira, ali ga Martin otkrije i zamalo izmlati. Carmela i Quintina se posvađaju. Calixto otkrije Ruth da je Eva njena prava majka. Gabriela se ne želi stalno svađati sa svojim kćerkama zbog zaposlenika, ali Fernando misli da one samo izmišljaju sukobe. Njihova svađa dosegne vrhunac kada je Fernando čak pokuša istući!

Epizoda 133/188 (15.04.2011.)
Sestre Elizondo izvijeste Gabrielu o lošim rezultatima na sajmu konja te joj kažu kako je Fernando prodao najbolje konje. Gabriela im ne želi vjerovati. Franco nastavlja ostvarivati svoj plan o gradnji tri prekrasne kuće za svoju braću i sebe te odabranice njihovih srca. Ruth se bez Raquelinog znanja susretne sa svojim ocem Calixtom.

Epizoda 132/188 (14.04.2011.)
Norma odluči otići na izložbu konja kako bi bila blizu Juana i ostavi dijete na brigu jednome od radnika. Carmela uspije otjerati tog zaposlenika i ostati nasamo s bebom, ali se Norma vrati u pravi čas. Fernando je ljubomoran na Reyese koji ostvaruju odlične rezultate na konjskom sajmu. Norma otvoreno kaže Carmeli da joj nimalo ne vjeruje, u čemu je podržava Martin.

Epizoda 131/188 (13.04.2011.)
Concha se naoruža sačmaricom kako bi Leonidasu priredila još jedan veliki skandal. Gledajući sreću Oscara i Jimene, Juan se pita kada će doći njegovo vrijeme. Gabriela odbija priznati da je Fernando loš izbor te ga nastavlja braniti, pogotovo nakon što ga je Oscar prebio. Kada Rosario sazna da je Pepa trudna, posumnja da je dijete Armandovo.

Epizoda 130/188 (12.04.2011.)
Dinora upozorava Belindu da joj ne može otkriti svoje skrovište. Reyesi organiziraju zabavu dobrodošlice za Jimenu, a Franco odluči Oscaru i Jimeni pokloniti prelijepu kuću. Dominga i Quintina iskreno razgovaraju. Martin je sumnjičav zbog učestalih susreta Fernanda i Dinore na hacijendi. Rosario pobjegne od Armanda. Usred zabave, na hacijendi se pojavi Antoniov otac, tražeći Melisu koja ga je potpuno očarala.

Epizoda 129/188 (11.04.2011.)
Armando upozori Rosario da nije pametno opet posjećivati hacijendu Elizondo. U Sarinoj pratnji, Jimena dolazi zauvijek ostati s Oscarom! Fernando odluči da neće tužiti Oscara zbog dobivenih batina, da ne bi bilo drugog puta. Nakon sitne svađe, Oscar razmišlja o napuštanju bratske hacijende, ali Franco i Juan ne žele ni čuti za takvo što. Fernando negira da se išta dogodilo između njega i Jimene kada ga Gabriela konačno krene ispitivati. Martinu nedostaje unuka, baš kao i Gabrieli, koja Jimeni pošalje konja kojeg joj je otac poklonio kada je bila mala djevojčica.

Epizoda 128/188 (08.04.2011.)
Fernando je najprije verbalno napao Jimenu da bi je kasnije pokušao silovati, što je spriječila Sara i spasila sestru od podivljalog. Rosario na prevaru poljubi Franca. Sestre optuže Fernanda majci, ali ona i dalje brani svoga muža. Kada Franco braći ispriča što se dogodilo, bijesni Oscar odlazi raščistiti stvar s Fernandom, pronađe ga i daje mu poštenu lekciju.

Epizoda 127/188 (07.04.2011.)
Fernando je i dalje opsjednut kockanjem, što Gabrielu počinje ozbiljno zabrinjavati. Rosario je ljubomorna jer je uhvatila Armanda i Dinoru kako se ljube. Oscar je loše volje što nije s Jimenom, kao i Juan kojem nedostaje Norma. Gabriela brani svoga muža pred napadima svojih kćeri.

Epizoda 126/188 (06.04.2011.)
Armando ponudi Fernandu apartman u kojem bi skrivao Dinoru. Sara predbaci Carmeli što se bez poštovanja odnosi prema Martinu. Dominga je prilično nesretna kada sazna za Olegariovu nevjeru. Gledajući kroz dalekozor, Jimena primijeti čudno ponašanje Fernanda i nepoznate osobe u štali, pa otiđe vidjeti o čemu se radi. Fernando Dinori daje ključeve kako bi mogla neometano ulaziti. Jimena ispituje Fernanda koji je na rubu živaca, ali se, srećom, u taj čas pojavi Malcom.

Epizoda 125/188 (05.04.2011.)
Fernando organizira za svoje prijatelje još jednu zabavu na hacijendi. Sestre Elizondo odluče se skloniti kod Reyesa, kako bi izbjegle moguće neugodnosti. Braća Reyes uvjeravaju sestre da one nemaju ništa s problemima Gabriele i Fernanda jer je ona u brak ušla svojom slobodnom voljom. Malcom ugleda sjenu na drugom katu te upozori Fernanda, no opet se ispostavi da je riječ o Dinori. Martin kaže Jimeni da je primijetio kako se u kući pojavljuje žena koja posjećuje Fernanda. Fernando prijeti Sari da će uništiti njen život i živote njenih sestara.

Epizoda 124/188 (04.04.2011.)
Sara je bijesna zbog Carmelinog ponašanja. Normi se učini da je ugledala čudnu sjenu na trijemu. Gabrielu razljuti Malcolmov posao u štali. Fernando je pokušava razuvjeriti, ali ona ipak prepusti Sari vođenje hacijende. Olegario postane nervozan kada vidi da Dominga radi kod Reyesovih. Antonio se neugodno iznenadi skandalom kojeg je Conchita napravila u klubu.

Epizoda 123/188 (01.04.2011.)
Reyesi bez razmišljanja zaposle Domingu, što ugodno iznenadi Manola i Miguela. Gabriela zamoli Martina da surađuje s njom kako bi se izbjegli novi sukobi. Gabrielini prijatelji su zadovoljni njenim brakom. Manolo i Miguel primijete sumnjivog jahača, pa Juan odlazi istražiti o čemu se radi. Čini mu se da u jahaču prepoznaje Dinoru. Međutim, policija bez prave istrage odbacuje optužbe braće Reyes. Brak Gabriele i Fernanda počinje se ljuljati zbog njegove lijenosti. Carmela se ušulja u Martinovu sobu i počne uzimati različite stvari, no Sara srećom stigne na vrijeme da je spriječi.

Epizoda 122/188 (31.03.2011.)
Carmela se počinje uplitati u poslove na hacijendi. Kada pokuša ocrniti Franca, Norma i Jimena priskoče Sari u pomoć te je zajedno izbace iz sobe. U međuvremenu, Gabriela uvjeri Malcolma kako će nastaviti raditi na hacijendi. Antonio je sretan kao malo dijete u svom novom stanu. Leonidas se nastavlja nabacivati Melisi, ali se ona ne želi petljati s oženjenim muškarcem. Sestre Elizondo ne uspijevaju sačuvati Domingi posao, kojeg je izgubila zbog Carmelinog ogovaranja. Martin je posebno bijesan, jer je Dominga bila njegova najdraža zaposlenica. Jimena je vodi kod Reyesa vidjeti imaju li posla za nju.

Epizoda 121/188 (30.03.2011.)
Fernando pokazuje svoj posjed Malcolmu i Carmeli, a kad stignu do posjeda Reyesovih, svi su puni zavisti. Ponovno se puca na Juana, zbog čega Oscar uskoči u automobil i odlazi raščistiti stvari s Fernandom. Dinora prizna Fernandu kako ona stoji iza napada na Juana. Raquel se nimalo ne sviđa djevojka koju je Benito izabrao te ga upozori da nađe novu ili će izgubiti nasljedstvo.

Epizoda 120/188 (28.03.2011.)
Norma pokušava uvjeriti Gabrielu u pravu narav njihovih novih zaspolenika, ali ona više vjeruje intuiciji svoga muža nego savjetima svojih kćeri. Ipak, Gabriela pomno ispita zaposlenike koji se izvlače lažima. Antonio se oprosti od Melise jer mu je otac osigurao stan. Rosario potraži Saru, a sve završi njihovom oštrom svađom, a na koncu i tučnjavom. Leonidas se počne zaljubljivati u Melisu stoga ga rastuži saznanje da ona odlazi na put. Nepoznati napadači opet pucaju na kuću Reyesovih.

Epizoda 119/188 (28.03.2011.)
Sara i Norma pronalaze Juana usred pucnjave, ali kad se Sara uključi, napadači pobjegnu. Jimena i Norma se slože da ne smiju napuštati hacijendu u Gabrielinom odsustvu. Fernando objasni Gabrieli kako joj on sad mora biti važniji od djece, te da će prestati s upravljanjem hacijende. Rosario objasni Francu da nema ništa s napadima na Saru. Ruth nedostaju roditelji i to kaže braći Reyes. Kad Jimenu otpuste iz bolnice, ona odluči početi živjeti s Oscarom.

strong>Epizoda 118/188 (25.03.2011.)
Prijateljstvo Melise i Leonidasa raste, zbog čega Leandro postaje ljubomoran. Fernando predstavi nove zaposlenike hacijende, koji ne izazivaju oduševljenje kod sestara Elizondo. Leonidas optuži Ruth da je besramna jer živi s tri muškarca, ali je Juan brani. Međutim, Oscar zamoli Juana da prestane jer zna da je Leonidas Jimenin liječnik. Ruth je povrijeđena jer misli da Raquel širi glasine o njoj, ali je Eva utješi. Martin razgovara s Normom o novim radnicima, bivšim batlerima Eduvine Truebe.

Epizoda 117/188 (24.03.2011.)
Ruth zahvali Melisi na pomoći u uvjeravanju Leonidasa da ne zabrani Antoniju da se viđa s njom. Sestre Elizondo odbijaju večerati zajedno s Rosario i Armandom, kao i Martin, koji ne može podnijeti Fernanda. Miguel i Manolo posjete Hortensiu u sanatoriju. Antonio je oduševljen promjenom očevog ponašanja. Fernando želi napraviti Normu ljubomornom na Gabrielu. Norma optuži Dinoru za pokušaj ubojstva ispred njene rođakinje Belinde.

Epizoda 116/188 (23.03.2011.)
Policija prijavi da je uhitila osumnjičenike za pokušaj ubojstva, ali Juan nije uvjeren da je riječ o pravim krivcima. Uz Martinovo dopuštenje, Pepa organizira zabavu dobrodošlice za Jimenu. Svi željno iščekuju bolesnicu, ali iz pristiglog automobila izlaze Fernando i Gabriela! Gabriela je užasnuta onim u što se hacijenda pretvorila dok je bila na medenom mjesecu. Jimena u zadnji tren promijeni svoju odluku, što razbjesni Oscara.

Epizoda 115/188 (22.03.2011.)
Sara i Norma pronalaze Juana usred pucnjave, ali kad se Sara uključi, napadači pobjegnu. Jimena i Norma se slože da ne smiju napuštati hacijendu u Gabrielinom odsustvu. Fernando objasni Gabrieli kako joj on sad mora biti važniji od djece, te da će prestati s upravljanjem hacijende. Rosario objasni Francu da nema ništa s napadima na Saru. Ruth nedostaju roditelji i to kaže braći Reyes. Kad Jimenu otpuste iz bolnice, ona odluči početi živjeti s Oscarom.

Epizoda 114/188 (21.03.2011.)
Leonidas dolazi u Modni centar potražiti Antonija, i tamo se sukobi s Melisom. Pepita i Martin uživaju uz glazbenu pratnju. Oscar pita Jimenu da dođe živjeti s njim kad izađe iz bolnice. Fernando pobjegne Gabrieli usred medenog mjeseca. Armando se dosađuje svakodnevnom rutinom te predloži Rosario da otiđu na put, ali ona odbija jer misli da je želi uvući u još jedan loš ugovor. Jimena zamoli Oscara da bude strpljiv, jer još uvijek nije dovoljno jaka donijeti prave odluke. Benito javno obznani svoje zaruke s Belindom. Netko pokuša ubiti Saru iz jurećeg automobila, nakon čega Juan kreće u potragu za vozilom.

Epizoda 113/188 (18.03.2011.)
Jimena se budi u bolnici, i prvo što vidi je Oscar. Dinorini roditelji dolaze na hacijendu Reyes izraziti svoj prezir prema tome što policija sumnja na Dinoru kao počinitelja jučerašnjeg napada. Antoniov otac posjeti Ruth kako bi razgovarao o njenoj vezi s Antoniem, i tada mu ona objasni da podupire njegov nastavak školovanja. Na medenom mjesecu, Fernando malo previše uživa u kasinu, ne obazirući se na Gabrieline savjete.

Epizoda 112/188 (17.03.2011.)
Benito i Dinora odluče uspostaviti prijateljsku vezu te se cijela zbrka malo smiri. Gabriela nazove svoje kćeri iz Europe, ali joj Fernando gotovo ne dopušta govoriti. Ruth pokaže Antoniju koliko su u poslu utjecajni savjetnici njegovog oca. Ona je potpuno nesebična jer mu neće dozvoliti da prekine studiranje zbog svoje ljubavi prema njoj. Reyesi i sestre Elizondo okupe se na hacijendi, kada Juan ponudi odvesti sestre kući. Na putu, budu izloženi otmičarskom napadu, u kojem je Jimena ozbiljno ozlijeđena. U Europi, Gabriela ima loš predosjećaj.

Epizoda 111/188 (16.03.2011.)
Sestre Elizondo i braća Reyes uživaju u zajedničkom vremenu u Santa Clari. Benito brani svoju čast ispred Raquel i njenih roditelja tvrdeći da Belindi nije napravio ništa loše, što prizna i ona sama. Martin je prilično usamljen na hacijendi, ali odjednom se pojavi Pepita u pratnji muzičara, što ga itekako oraspoloži. A kad izgleda da situacija ne može biti bolja, pojave se i sestre Elizondo! Ruth pita Evu zna li tko joj je prava majka, a istovremeno se odluči vratiti na posao u Modni centar.

Epizoda 110/188 (15.03.2011.)
Nastavljaju se negativne reakcije zbog vjenčanja Gabriele i Fernanda. Reyesi dolaze u Santa Claru posjetiti svoje ljubavi. Benito i Belinda sprijatelje se na okupljanju, a kada Benita zaboli trbuh, Belinda ga odvede u Gabrielinu sobu. Gabriela je jako tužna jer njene kćeri nisu bile na vjenčanju. Tražeći Belindu njeni roditelji uđu u sobu gdje vide prizor koji nisu željeli te proglase Benita silovateljem. Sara i Franco razgovaraju o svom odnosu i slože se da moraju biti potpuno sigurni ako žele biti zajedno do kraja života.

Epizoda 109/188 (14.03.2011.)
Benito se priprema za Gabrielino vjenčanje. Armando priprema momačku večer za Fernanda, na koju pozove tri plesačice. Gabriela posjeti Martina prije ceremonije i on joj poželi sreću. Gosti ne rade ništa drugo, nego samo kritiziraju. Martin promatra vjenčanje kroz svoj dalekozor.

Epizoda 108/188 (11.03.2011.)
Martin je i dalje uznemiren zbog posljednjih događaja, ali čini mu se kako je Gabriela stvarno zaljubljena u Fernanda. Gabrieline prijateljice su iznenađene njenim mlađim izgledom. Na upozorenje svoje obitelji, Gabriela odgovara da je svjesna rizika, ali da je to njena stvar. Sestre Elizondo ne žele biti prisutne na vjenčanju.

Epizoda 107/188 (10.03.2011.)
Reyesi su iznenađeni i više nego Elizondovi kada saznaju za vjenčanje Gabriele i Fernanda. Benito nastavlja izazivati svađu s Antoniom, koji odluči raditi u Modnom centru s Leandrom. Razjarena Norma razgovara s Fernandom, kojemu predbacuje očitu želju za iskorištavanjem prilike kako bi mogao zagospodariti hacijendom. Fernando poziva i Armanda i Rosario na vjenčanje. Unatoč zabrani, Franco odluči posjetiti Saru.

Epizoda 106/188 (09.03.2011.)
Benito odlazi Raquel kako bi joj rekao da Melisa ugošćuje Antonia u svojoj kući. Ruth traži prikladnu umobolnicu gdje bi smjestila Hortensiju. Sara prizna Martinu da je zaista zaljubljena u Franca. Gabriela okupi obitelj kako bi ih obavijestila da Fernando na hacijendi neće ostati kao administrator, nego kao – njezin muž! Martin je bezuspješno pokušava odgovoriti od tog nauma, a i sestre Elizondo nisu nimalo zadovoljne takvom odlukom. Ruth je prilično napeta što još uvijek ne zna tko su joj pravi roditelji.

Epizoda 105/188 (08.03.2011.)
Gabrielu razbjesni tučnjava Fernanda i Franca, od kojih traži malo poštovanja, ali ipak zatvori Saru u kabinu gdje je kazni za njene grijehe. Jimena i Norma stignu prekasno da bi je spasile od okrutnih batina zbog kojih jadna djevojka mora u bolnicu. Martin oštro izgrdi Gabrielu zbog svega što je učinila Sari. Fernando želi iskoristiti Gabrielinu simpatiju prema njemu te je poljubi.

Epizoda 104/188 (07.03.2011.)
Martin se strahovito naljuti na Fernanda kada dozna kako on pokušava zavaditi njegove unuke, a Gabriela staje na stranu napadnutog. Juan vodi Zacariasa i policajce u kabinu u kojoj je bio zatočen i mučen. Fernando otkrije Gabrieli identitet Sarina ljubavnika. Za to vrijeme, Sara i Franco vode ljubav, ne znajući što ih čeka. Sara pokušava bijesnoj majci objasniti svoje osjećaje. Franco pretuče Fernanda zato što ga je odao.

Epizoda 103/188 (04.03.2011.)
Reyesi organiziraju veliku proslavu povratka za Ruth i Juana. Franco je prilično tužan zato što Sara nije došla, a Oscar i Jimena na kraju završe zajedno u kadi. Antonio također dođe na zabavu, gdje priznaje Ruth da je ilegalno prešao granicu kako bi mogao biti s njom. Melisi se Antonio prilično dopada te mu ponudi da ostane u njezinoj kući dok ne sredi probleme s roditeljima.

Epizoda 102/188 (03.03.2011.)
Melisa i njezina djeca ostaju s Raquel kako bi joj pomagali u teškim trenucima. Upravo kada je i on trebao podleći nadljudskom naporu, Juana pronađe spasilačka ekspedicija. Iako je Ruth i dalje u nesvijesti, na ranču Reyes vlada velika sreća. Ruth se napokon probudi u Evinu naručju. Juan je bijesan na Dinoru te je želi potražiti, ali ga Norma i braća zaustave u tome. Gabriela čvrsto brani Dinoru jer ne vjeruje da je ona organizirala otmicu. Za to vrijeme, Dinora uživa na Karibima.

Epizoda 101/188 (02.03.2011.)
Dinora se zaputi na dugi odmor kako bi izbjegla policiju. Za to vrijeme Juan i Ruth i dalje iskušavaju sve zamislive trikove kako bi se popeli iz rupe, što im naposljetku i uspije. Armando i Rosario susreću se u bolnici i ondje obnavljaju svoju ljubav. Gabriela obavijesti Raquel da je Ruth nestala. Policija dolazi na ranč Rosalesovih kako bi ispitala glavnu osumnjičenicu Dinoru, što zgrozi njezine roditelje. Ruth i Juan se bore protiv hladnoće i gladi, pa Ruth pada u nesvijest.

Epizoda 100/188 (01.03.2011.)
Sada je i Ruth zatočena u kabini za mučenje, pa je čuvari žele silovati, ali ih Dinora ipak spriječi. Gerson i Rubinsky ne pomažu teško ozlijeđenom Armandu, što učini policija kad se napokon pojavi. Armando im ispriča izmišljenu priču kako ne bi optužio Rosario. Juan i Ruth uspiju pobjeći, vodeći sa sobom Dinoru kao taoca, ali ubojice ih ulove i pretuku Juana. Dinora im naredi da ubiju bjegunce te da ih bace u duboku rupu. Zločinci se ipak odluče samo na bacanje u rupu. Reyesi i Elizondi kreću u potragu za Ruth, koja se zajedno s Juanom na sve načine pokušava izvući iz rupe.

Epizoda 99/188 (28.02.2011.)
Nakon znakovitog sna, Ruth odluči posjetiti Rosalese. Upozori Zacariasa na nepotrebnost plaćenika koje je postavio na ranču, što njega prilično zbuni jer ne zna o čemu se radi. Dinorini plaćenici ulaze u kabinu s namjerom da se riješe Juana jadnom zauvijek, a stražari uhvate Ruth koja je krenula istraživati područje na svoju ruku. Kada je Armando konačno posjeti, Rosario zahtijeva slobodu. Armando joj na to pruži pištolj govoreći da postoji samo jedno rješenje: ili će on ubiti nju, ili ona njega! Ruth je odvedena u kabinu upravo u trenutku kada razbojnici planiraju ubiti Juana. Rosario ustrijeli Armanda.

Epizoda 98/188 (25.02.2011.)
Gerson i Rubinsky se prilično loše odnose prema Rosario. Ursula postaje sumnjičava zbog Dinorinih prečestih jahačkih tura. Dinora i dalje muči Juana, koji je odluči prevariti pretvarajući se kako ga je uspjela zavesti. Kada mu se priobliži, Juan je zamalo uguši, ali ona uspije pobjeći.

Epizoda 97/188 (24.02.2011.)
Dinorini plaćenici počinju se bojati Juana jer smatraju kako je on vrlo snažan čovjek, ali zbog dobre plaće ostaju na zadatku. Dinora prijeti Juanu kako će ga ubiti ne bude li molio za njenu ljubav. Ruth kaže Evi kako ju je začudila Calixtova vesela reakcija kada su se vidjeli. Norma i Juan sanjaju isti san. Gerson i Rubinsky uspiju pronaći Rosario, koju po Armandovoj naredbi zatoče u Memovoj kući.

Epizoda 96/188 (23.02.2011.)
Dinorini roditelji posjete Reyese kako bi im iskazali potporu u teškim trenucima, ne znajući da je njihova kćer kriva za otmicu. Za to vrijeme, Dinora muči Juana na najstravičnije načine. Ruth i Oscar odlaze na jahanje te dođu do posjeda Rosales. Dinora posjeti hacijendu Elizondo te izazove Normin bijes kada kaže da je Juan prevrtljivi preljubnik. Kada se Ruth i Oscar približe kabini, sumnjivi ih ljudi spriječe da u nju i uđu.

Epizoda 95/188 (22.02.2011.)
Franco je vrlo uznemiren zbog nestanka svoga brata, a Oscar se uzalud trudi natjerati ga da nešto pojede. Fernando i Armando zadovoljni su razvojem situacije oko braće Reyes, a Fernando uz to i sluti gdje bi se Rosario mogla skrivati. Leandro predloži Ruth povratak na posao u Modnom centru, ali ona odbija. Dinora posjeti Juana u kabini za mučenje te mu kaže da je ona ta koja bira muškarce. Reyesi odluče otkazati vjenčanje, a sve što Norma želi je opet vidjeti Juana.

Epizoda 94/188 (21.02.2011.)
Oscar i Franco pronađu napušteni automobil pun krvavih mrlja. Otiđu na hacijendu Elizondo te obavijeste Normu kako se Juan nije vratio kući. Juan je u skrivenoj kabini koju je pripremila Dinora, zavezanih ruku i nogu, izložen na milost i nemilost mučiteljima. Dinora pred istražiteljima glumi kako nema nikakve veze s Juanovom otmicom.

Epizoda 93/188 (18.02.2011.)
Franco planira izgraditi kuću za Normu i Juana kako bi se barem dijelom odužio bratu za sve što je prošao. Rosario se nakon bijega iz Memovog, skriva u Panchitinom stanu. Dinora još jednom posjeti Gabrielu, te je obavijesti o svojim najnovijim planovima. Franco se želi vjenčati sa Sarom, ali ona od njega traži još malo strpljenja. Martin upozori Normu o Dinorinom prisustvu na hacijendi. Sara odluči priznati Gabrieli da je zaljubljena u Franca, prije nego to učini Fernando. Juan zastane kako bi pomogao jednoj gospođi oko puknute automobilske gume, na što ga zaskoči banda opakih kriminalaca i otme ga.

Epizoda 92/188 (17.02.2011.)
Gerson i Rubinsky obavijeste Armanda kako Rosario živi u Memovom stanu, što on odbija vjerovati. Njih ga dvojica odvedu do njenog skrovišta, ali ona uspije pobjeći prije nego oni upadnu u stan. Melisa je oduševljena pozivom braće Reyes. Fernando i Armando se sastanu kako bi prokomentirali posljednje događaje i isplanirali kako dalje. Jimena nudi Ruth podršku u teškom trenucima. Dinora je spremna prekinuti vjenčanje Juana i Norme, makar i u zadnji čas.

Epizoda 91/188 (16.02.2011.)
Juan u sukobu s Raquel jasno daje do znanja da je Ruth već odlučila gdje želi živjeti, a uostalom, i sama se odbija vratiti kući. Raquel, potaknuta time, odlazi razgovarati s Gabrielom. Armando se osjeća jako loše zbog udaljenosti od Rosario. Memo planira drugi pokušaj Armandovog ubojstva te se nada iskoristiti njegovo pijanstvo. U njihovom sukobu u podrumu, nesretnim se slučajem veliki teret sruši na Memoa koji mora u bolnicu. Leandro odvede Melisu na hacijendu Reyes gdje, vidjevši Ruth, oboje ne mogu vjerovati svojim očima.

Epizoda 90/188 (15.02.2011.)
Norma odluči pozvati Rosaleove na svadbu jer ne želi nesređene račune u svome životu. Gabriela iznenadi Oscara i Jimenu baš u trenutku kad su htjeli voditi ljubav. Memo pokvari kočnice Armandovog automobila, ali ovaj u zadnji čas zatraži od Douglasa da napravi generalni pregled vozila. Douglas sjedne u automobil i doživi nesreću, a Memo, misleći da se radi o Armandu, prenese Rosario sretne vijesti. Kasnije, međutim, urotnici saznaju pravu istinu. Gabriela obavijesti Raquel o tome gdje se Ruth nalazi i Raquel dolazi po nju na hacijendu Reyes.

Epizoda 89/188 (14.02.2011.)
Melisa i njeni sinovi posjete Raquel kako bi joj se ispričali, ali ova na njih prolije kantu vode. Jimena je ljubomorna na Ruth zbog toga što živi zajedno s Reyesima. Rosario se želi osvetiti Armandu, pa naruči od Memoa da ga ubije. Fernando pokušava nametnuti svoj autoritet radnicima hacijende, ali je svima očito da je prilično nesposoban. Gabriela mu savjetuje da izbjegava sukobe sa zaposlenicima. Memo stavi otrov u Armandovu čašu, ali iz nje pije Mamoncillo, partner Gersona i Rubinskog, koji ubrzo umre, u svome automobilu.

Epizoda 88/188 (11.02.2011.)
Čini se da je Hortensia definitivno poludjela; posvuda vidi Libiju i ne priča ni o čemu drugome. Memo laže Armandu kako je ubio Rosario, a Pepita je zabrinuta jer se Rosario još nije vratila u bar. Detektiv kaže Francu kako Armando nema ništa s pokušajem ubojstva. Ruth pomaže Quintini oko suđa, a mnogi radnici dive se njenoj ljepoti.

Epizoda 87/188 (10.02.2011.)
Juan i Norma se slažu kako bi svadbena ceremonija trebala biti skromna. Eva tješi uznemirenu Ruth, još joj ništa ne govoreći o pravom identitetu njenih roditelja. Memo odvede Rosario u pustinju, ali ona mu obeća biti njegova ako joj poštedi život. Hortensia dođe na hacijendu Reyes vidjeti gdje joj to sinovi rade, ali kada zamijeni Ruth za Libijinog duha digne veliku strku.

Epizoda 86/188 (09.02.2011.)
Tijekom večere, Sara primijeti kako čudni posjetitelji špijuniraju Franca. Manolo i Miguel priopće roditeljima da odlaze raditi kod braće Reyes. Dinora i Gabriela kuju planove kako bi Juanu i Normi učinile život nepodnošljivim. Ruth je strahovito potresena novim saznanjem te odlazi po savjet kod braće Reyes, koji joj ponude smještaj. Rosario pokušava zavesti svakog posjetitelja u baru, što se Pepiti nimalo ne sviđa. Armando naredi Memu da ubije Rosario.

Epizoda 85/188 (08.02.2011.)
Rosario dolazi na hacijendu Elizondo kako bi se suočila sa Sarom zbog Franca. Ruth jasno daje do znanja Raquel kako joj više neće dopustiti da joj upravlja životom, jer je dovoljno odrasla da može sama odlučivati. Uz to, Ruth od Melise sazna da je posvojeno dijete, pa zahtijeva od Ruth da joj kaže tko su joj pravi roditelji. Juan želi skromno vjenčanje, što njegovoj braći, naravno, nije ni na kraj pameti. Gerson i Rubinsky opet pokušaju napasti Franca, ali se u blizini nađu Manolo i Miguel.

Epizoda 84/188 (07.02.2011.)
Gabriela ne uspijeva saznati tko je Sarin tajanstveni ljubavnik. Sara joj to ne želi otkriti dok ne bude potpuno sigurna u svoje osjećaje. Rosario dođe kod Franca kako bi mu rekla da ga još uvijek nije zaboravila te da bi htjela da probaju ponovno, na što joj on odgovori kako je duboko zaljubljen u Saru. Pod Fernandovim vodstvom, hacijenda Elizondo zapadne u prve ekonomske i administrativne probleme. Oscar se želi pomiriti s Jimenom, ali ona glumi tvrd orah.

Epizoda 83/188 (04.02.2011.)
Leandrova majka dođe u Modni centar i sukobi se s jednom od prodavačica što Leandra jako uznemiri. Gabriela polako počinje shvaćati kako će se osjećati daleko od svoga unuka. Fernando laže Sari kako su Franco i Rosario opet zajedno. Na zajedničkoj večeri, Raquel i Melisa počnu tračati braću Reyes, zbog čega se Ruth naljuti i počne ih vrijeđati.

Epizoda 82/188 (03.02.2011.)
Kada Ruth odluči dati otkaz u Modnom centru, Leandro se jako zabrine jer zna da ju je majka izmanipulirala. Fernando je povrijeđen vijestima o vjenčanju Norme i Juana i uopće se ne trudi prikriti svoj bijes. Martin nazove Pepu kako bi je obavijestio da je živ i zdrav, što nju iskreno obraduje. Juan je i dalje skroman i uopće se ne zabrinjava što će odjenuti za svoje vjenčanje. Ruthin dečko Antonio posjeti je u noći kako bi se oprostio jer odlazi studirati u inozemstvo gdje su ga poslali roditelji nakon što im je Raquel lagala da se njih dvoje žele tajno vjenčati.

Epizoda 81/188 (02.02.2011.)
Dinora se požali Gabrieli da je Norma saznala sve o njihovom planu, pa je Gabriela zabrinuta hoće li se njena kćer okrenuti protiv nje. Doktor se iznenadi kada čuje Martina kako glasno vrijeđa Fernanda, jer po svim dijagnozama starac ne bi smio imati snage za ikakav napor. Norma zaprijeti Gabrieli kako će napustiti kuću te ode kod Reyesovih razgovarati s Juanom. Kaže mu da želi živjeti s njim, ali on hoće da sve bude kako spada, pa odlazi na hacijendu Elizondo sve dogovoriti s Gabrielom.

Epizoda 80/188 (01.02.2011.)
Doktor obznani da je Martin u tako lošem stanju da je opasno voditi ga u bolnicu, zbog čega je cijela hacijenda Elizondo u tuzi, osim Fernanda koji u svemu vidi svoju priliku. Međutim, Dinora ne brine za to, ona samo želi razgovarati s Gabrielom o Juanu. Svećenik pomisli da je Martin umro i započne držati misu zadušnicu. Ali kad se Martin odjednom probudi svima je jasno da je samo zaspao!

Epizoda 79/188 (31.01.2011.)
Dinora zahtjeva da joj Juan objasni zašto nije došao na večeru, ali usred rasprave Quintina ga obavijesti da ga Norma čeka u dnevnoj sobi. On se pokuša otarasiti Dinore, ali na kraju potpuno iskreno kaže Normi kako je ova u kući. Normu to jako uznemiri. Manolo otiđe u podrum potražiti svoj novčanik, gdje ga zaskoči Dinora misleći da se radi o Juanu. Tada se pojave Juan i Norma, pa Dinora, pokušavajući se izvući, optuži Manola za napad. Gabriela pronađe Martina u baru i izazove veliku galamu zbog čega se Martin onesvijesti.

Epizoda 78/188 (28.01.2011.)
Kasno navečer, Pepa dolazi po Martina kako bi ga provozala po prirodi bez znanja njegove obitelji, pa Elizondovi pomisle da je starac otet. U baru, Pancha i Rosario su uvjerene da su Martin i Pepa u vezi. Nakon večere, Norma odluči prošetati kako bi udahnula malo svježeg zraka, a isto učini i Dinora, iznervirana što je Juan odbio njen poziv na večeru. Susret je neizbježan.

Epizoda 77/188 (27.01.2011.)
Ruth razgovara s Raquel o čudnom ponašanju Calixta koji joj je rekao da ona nije njena prava majka. Armando je usamljen u bolnici, jer ga Rosario ne posjećuje, i želi se čim prije susresti s Fernandom. Sara uvjeri Normu kako je sigurna da je Juan zaljubljen u nju i da obožava njihovog sina. Dinora planira još jednu zamku kako bi osvojila Juana, ali Franco i Oscar pripremaju svoju spletku, koja bi Dinoru konačno trebala naučiti pameti.

Epizoda 76/188 (26.01.2011.)
Norma odluči dati otkaz kako bi se mogla posvetiti svome sinu. Sestre Elizondo zadržavaju svoje zajedništvo kako bi se uspješno borile protiv Fernanda. Raquel i Eva se sukobe oko Ruth i tom prilikom Raquel predbaci Evi da je izgubila sva prava na kćer u trenutku kada ju je dala iz svojih ruku. Gabriela podrži Fernanda u neslaganju oko upravljanja hacijendom, koje iniciraju njene kćeri.

Epizoda 75/188 (25.01.2011.)
Fernando se požali Gabrieli kako su ga braća Reyes brutalno pretukla, ali Sara ga optuži da je on započeo tučnjavu. Također, Sara upozori Normu da Gabriela i Dinora spletkare s ciljem prekidanja njene veze s Juanom. Ali Norma joj ne vjeruje jer smatra da joj majka ne bi lagala. Raquel dođe u Modni centar kako bi nagovorila Leandra da prestane raditi s Ruth jer loše utječe na nju, ali mu zapravo plati da je otpusti. Oscar otkrije tajnu da je Ruth Evina kćer. Reyesi podupiru Evu u nastojanju da spasi kćer od Raquel.

Epizoda 74/188 (24.01.2011.)
Rosario prizna Panchiti kako se osjeća pokvarenom i boji se da će zbog toga njen brak s Armandom biti propast. Oscar i Jimena izbjegavaju razgovor o razvodu. Franco objasni Sari kako je eksplozija automobila bila sredstvo njegovog ubojstva, ali ubojice nisu uključili mogućnost Juanovog prisustva. Raquel je zabrinuta zbog zbližavanja Eve i Ruth, jer bi Ruth uskoro mogla doznati istinu. Juan očajnički želi razgovarati s Normom, u čemu mu pomaže i Jimena. Reyesovi i Fernando se posvađaju oko nepravednog otpuštanja jednog radnika.

Epizoda 73/188 (21.01.2011.)
Armando je uvjeren da je Franco mrtav, stoga poziva Rosario na romantičnu večeru, ali sreća mu je kratkog vijeka jer u restoran ušeta upravo – Franco! U istoj prostoriji su i ubojice koji su došli proslaviti svoj uspjeh, ali vidjevši Franca nemalo se iznenade i izazovu tučnjavu. Martin uspije uvjeriti Normu kako Dinora, Fernando i Gabriela žele svojom urotom prekinuti njenu vezu s Juanom. Upravo u trenutku kada Juan sređuje nesuglasice s Zacariasom, pojave se Norma i Gabriela, zbog čega je Norma opet uvjerena kako je Juan u vezi s Dinorom.

Epizoda 72/188 (20.01.2011.)
Martin savjetuje Sari da se prestane uplitati u tuđe živote. Rosario zamoli Armanda da ne bude toliko ljubomoran te da pokaže i malo povjerenja. Ubojice uvjere Armanda kako će Franco do sutra biti mrtav. Zacarias želi osvetiti čast svoje kćerke Dinore, stoga planira napasti Juana. U pokušaja Francovog ubojstva, zlikovci pogode Juana koji se našao u sabotiranom Rosalesovom automobilu. Nakon snimanja reklame, Oscar i Jimena dogovore sastanak sa svojim odvjetnicima kako bi razriješili svoj brak.

Epizoda 71/188 (19.01.2011.)
Norma i Gabriela posjete Dinoru koja se uživjela u ulogu žrtve. Juan obavijesti braću što se dogodilo, a oni mu savjetuju da ne odlazi Normi jer je sigurno jako zbunjena. Gabriela se povjeri Fernandu o lošem osjećaju koji ima pomažući Dinori. Norma u razgovoru s Martinom obećaje potpuno zaboraviti Juana. Jimena i Oscar se sretnu na snimanju reklama gdje zahvaljujući počinjenim greškama svima postane jasno da se među njima nešto dogodilo.

Epizoda 70/188 (18.01.2011.)
Dinora laže Normi kako su ona i Juan u vezi već duže vrijeme, što potvrdi i Gabriela. Norma im ne želi vjerovati jer poznaje čovjeka kojeg voli. Miguel i Manolo traže Armanda kako bi mogli dogovoriti sastanak s Francom. Obećaju Armandu kako će ovoga puta sigurno uspjeti. Martin ispituje Saru o njenom ljubavniku, ali ona ne želi ništa reći. Norma predloži Juanu da otiđu razgovarati s Dinorom kako bi razriješili situaciju, ali Dinora ugrabi priliku i kaže Juanu kako se Norma planira vratiti Fernandu. Juan udari Dinoru, ali Belinda Normi kaže kako ju je silovao!

Epizoda 69/188 (17.01.2011.)
Juan i Franco razgovaraju o čudnom ponašanju Oscara i Leandra. Norma konačno odluči početi živjeti zajedno s Juanom. Raquel je jako zabrinuta što Ruth sinoć nije došla kući i zamalo doživi srčani udar kad se Ruth pojavi sa svojim novim dečkom, Antoniom. Gabriela obavijesti Dinoru o Norminim planovima, stoga Dinora odluči još više zapeti u nastojanjima da osvoji Juana. Oscar posjeti hacijendu zahtjevajući objašnjenje od Jimene, ali se sukobi s Gabrielom i Fernandom. Dinora posjeti Juana koji je opet odbije, ali baš u tom trenutku naiđe Norma.

Epizoda 68/188 (14.01.2011.)
Sara spašava Franca prijeteći otmičarima sačmaricom koje njih dvoje još uspiju vezati i zaključati. Armado je bijesan zbog propasti plana. Ruth i Antonio provedu noć zajedno. Gabriela oštro izgrdi svoje kćeri jer su se prekasno vratile kući. Jimena je jako dobre volje jer je obmanula Oscara…

Epizoda 67/188 (13.01.2011.)
Jimena počinje očijukati s jednim gostom, samo kako bi Oscara napravila ljubomornim. Eva zamoli Ruth za oprost zbog toga što radi za Reyese. Nakon što se opet posvađaju, Franco izbaci sve stvari kroz prozor i kaže Sari da i dalje smrdi kao konj. Gabriela je ljuta na Normu jer je ostavila dijete samo kako bi bila s Juanom. Franco otprati Saru do auta, nakon čega ga uhvate Gerson i njegovi ljudi. Međutim, Sara to primijeti te počne slijediti otmičare…

Epizoda 66/188 (12.01.2011.)
Armando obavijesti svoje ljude o konačnim planovima za Francovo smaknuće te im naloži da budu na otvaranju Modnog centra. Braća su na otvaranje pozvala sve viđene i važne ljude. Gabrieline kćeri počinju sumnjati u prave razloge Dinorinih čestih posjeta. Pepa savjetuje Rosario da putuje s Armandom jer joj on može pomoći da postane velika pjevačica. Kada Juan dođe na hacijendu Elizondo, Norma ga dočeka vidno nervozna.

Epizoda 65/188 (11.01.2011.)
Juan želi zauvijek biti s Normom, a i Martin joj savjetuje da se vjenčaju, no ona se još nije odlučila. Rosario moli Franca da obrati pažnju na nju, ali on se ne želi vezati za ženu koju zanima samo njegov novac. Gabriela ohrabruje Dinoru da nastavi u pokušajima osvajanja Juana. Bruno ima problema s Jimenom koja je izgubila entuzijazam za snimanje reklama. Leandro zamoli Jimenu da dođe na otvaranje Modnog centra, kako bi se mogla pomiriti s Oscarom.

Epizoda 64/188 (10.01.2011.)
Gabrieli se ne sviđa što Juan ne pokazuje nikakvo zanimanje za Dinoru, jer bi njegovu eventualnu nevjeru željela iskoristiti i protiv njega okrenuti Normu. Ona pak odluči da će sinu dati ime Juan David, što razveseli ponosnog oca, ali se još ne može odlučiti tko će djetetu biti kuma, Juliana ili Sara. Kada Gabriela pronađe Martina pijanog, neugodno se iznenadi te optuži Pepitu da ga je prijevarom dovukla u bar.

Epizoda 63/188 (07.01.2011.)
Juan s Normom razgovara o tome kako želi sinu dati svoje ime te kako bi volio da ga braća dođu posjetiti. Fernando otkrije Gabrieli kako se Juan i Norma i dalje viđaju na skrovitim mjestima hacijende. Gabriela napadne Normu, ali ova nastavlja braniti Juanova prava. Raquel zabrani Ruth da se viđa s Leandrom. Na snimanju Jimenine prve reklame, Oscar se preruši u glumačkog partnera, što Jimena otkrije tek kod snimanja scene poljupca.

Epizoda 62/188 (06.01.2011.)
Rosario se pohvali Panchiti kako je osjećaj ljubavi između nje i Franca i dalje jak. Dinora posjeti hacijendu Reyes kako bi “učinila malu uslugu” Juanu, ali on ostaje vjeran. Oscar pokušava utješiti Leandra koji je tužan jer Jimena sada radi s Brunom Ferranom. Kada joj se Armando odluči pridružiti na turneji, Rosario ga odbije jer ne želi da joj itko govori što treba raditi. Prije puta posjeti Franca, ali on je ne želi primiti. Juan je nervozan zbog Fernandovog prisustva na hacijendi.

Epizoda 61/188 (05.01.2011.)
Norma otkrije kako njeno dijete ne nosi lančić koji mu je Juan dao. Gabriela joj ga ne želi vratiti dok joj Norma ne objasni što se sve zbilo između njih dvoje posljednjih dana, a Norma ne prihvaća Gabrielinu zabranu po kojoj Juan ne smije viđati svoga sina. Juan Dinori jasno kaže kako je jedina žena koja ga zanima Norma. Armando udari Rosario jer je na zabavi očijukala s Francom. Fernando zamoli Saru da mu pomogne oko administracije jer se u svemu nimalo ne snalazi. Modni centar je renoviran, pa svi zaposleni, uključujući Ruth, uživaju u poslu.

Epizoda 60/188 (04.01.2011.)
Zahvaljujući Pepiti, Martinov je rođendan proslavljen kako dolikuje, uz marijačije i mnogo hrane i pića, no Gabriela ne prisustvuje zabavi. Ruth je bijesna na Raquel jer je odbila pomoći Leandru, a istovremeno ga zamoli da je zaposli u centru, s čim se njena majka ne slaže. Oscar ugleda Jimenu u televizijskoj reklami, pa je nazove besramnom, ali njoj se taj posao jako sviđa.

Epizoda 59/188 (03.01.2011.)
Fernando prihvati Gabrielinu ponudu, s čime se složi i Norma, ali uz napomenu da se ne miješa u njen privatni život. Panchita obavijesti Rosario o Francovoj sreći – oženio se milijunašicom koja je umrla na dan vjenčanja – pa ova planira ponovno zavesti Franca. Oscar predloži Leandru da postane partner u modnom centru, što će ga spasiti od bankrota. Sara se počinje zaljubljivati u Franca, a Norma se odluči usprotiviti majci koja ne prihvaća njenu vezu s Juanom. Dinora uzalud dolazi kod Reyesovih jer je Juan vjeran Normi. Martinu je rođendan, ali ga se nitko ne sjeti. A onda ga razveseli Pepina serenada.

Epizoda 58/188 (23.12.2010.)
Armando pokušava uvjeriti Fernanda da ne napušta bar. Kad se i Elizondovi i Reyesovi slučajno nađu u istom restoranu, Juan po prvi put vidi svoga sina. Kada mu pokuša prići, Gabriela napravi veliku scenu, ali Norma tvrdi da Juan ima potpuno pravo igrati se sa sinčićem. Armando je ljut na ubojice jer nisu uspjeli smaknuti Reyesove. Raquel odbija posuditi novac Leandru, koji pomoć zatraži od Juana. Gabriela ponudi Fernandu vođenje poslova hacijende Elizondo.

Epizoda 57/188 (23.12.2010.)
Olegario stiže na hacijendu Reyes kako bi braću obavijestio da Elizondovi žele riješiti problem granice. Obje obitelji raspravljaju o slučaju, a glasnogovornik Elizondovih je Fernando. Na zabavi u čast Reyesovih Dinora želi osvojiti Juana pod svaku cijenu. Odjednom se pojavi Sara koja izaziva Franca, ali se onesvijesti nakon oštre svađe. Franco je odnese u sobu, ali kada se ona oporavi, optuži ga da ju je silovao.

Epizoda 56/188 (22.12.2010.)
Sarita odlazi na rub posjeda i sreće novog vlasnika, Franca Reyesa. Šokirana, obavještava svoju obitelj da su podigli ogradu i da će je ona osobno, vlastoručno srušiti. Djevojke je ponovno sagrade, no uzurpiraju dio posjeda Elizondovih samo kako bi ih isprovocirali. Sara i Franco žestoko raspravljaju kad ona padne s konja i izgubi svijest. Očajna Gabriela zove Fernanda tražeći od njega da preuzme hacijendu. Sara se probudi u Francovoj sobi i vjeruje da je bila silovana.

Epizoda 55/188 (22.12.2010.)
Na sastanku rančera u kući Reyesovih pregovara se o kupovini zemlje blizu Elizondovog ranča. Juan se u početku protivi pregovorima jer bi ga to dovelo bliže Normi. Fernando ne može sakriti mržnju koju osjeća prema Norminom sinu, upravo kao što ni Gabriela ne može sakriti prezir prema Pepiti. Norma se brine kad vidi koliko je Fernando blizu njenog sina. Olegario kaži Sariti da Rosalesovi kupuju zemlju koja graniči s njihovom hacijendom. Nakon što su pregovori konačno završili, Reyesovi će konačno moći pokazati tko su oni u stvari.

Epizoda 54/188 (21.12.2010.)
Pepita Ronderos je potpuno poludjela za Martinom. Gabriela je ogorčena kad sazna za Fernandovo novo prijateljstvo. Vlasnici dućana ne vjeruju da se sreća Reyesovih okrenula, te ih i dalje ponižavaju. Prije no što ode, Oscar ponudi posao sinovima vlasnika dućana. Reyesovi i sestre Elizondo vrijedno rade i na taj način popravljaju svoju situaciju. Norma ima svoju bebu. Uribovi nastavljaju posjećivati Elizondove i maltretirati ih svojim primjedbama. Norma se već rastala od Fernanda. Ruth je pita kako bi reagirala kad bi je Juan tražio da vidi svog sina.

Epizoda 53/188 (21.12.2010.)
Bruno, direktor marketinške agencije, plaća ponovno Jimeni honorar te je angažira da napravi još TV reklama. Franco otkriva da su Malcom i Carmela krali iz sefa u Eduvininoj spavaćoj sobi. Eva traži Ruth, no ova je odbija. Sanita je protiv toga da njena sestra bude model. Eva odluči otići, no Franco je preklinje da ga ne ostavlja. Odvjetnici obavještavaju Franca o imovini i novcu koje je naslijedio. Oscar i Juan koji su praktički bankrotirali, primaju poziv od Franca koji ih moli da mu pomognu s nasljedstvom.

Epizoda 52/188 (20.12.2010.)
Ruth sumnja da se Reyesovi žele pozdraviti. Oscar pita Juana može li mu pomoći potražiti Franca, no Juan odluči da je bolje čekati ga, a ne tražiti. Malcom ne želi dozvoliti Francu nikakve pozive i vjeruje da mu je bezvrijedan u rješavanju financijskih problema. Carmela, pak, pokušava natjerati Franca da pojede odvratnu granu. Malcom se loše odnosi prema Evi, a i prema Francu kad je ovaj pokušava zaštiti. Eva je začuđena kako loše postupaju s Francom, pogotovo kad sazna da je on vlasnik svega. Ostavlja hacijendu i kreće po pomoć u kuću Reyesovih.

Epizoda 51/188 (20.12.2010.)
Na vjenčanje Eduvine i Franca gotovo nitko nije došao stoga crkva i hacijenda zjape prazne. Iako vidno uznemirena, Eduvina ne želi uzeti svoje tablete za tlak, a kasnije se čak napije i pleše po stolovima na glazbu marijačija. Zaposlenici supermarketa, kojima je naredila dolazak, uništavaju cijelu hacijendu. Malcom i Carmela počnu napadati Franca koji želi razgovarati s Evom i dokazati joj da se Eduvinom nije oženio zbog novaca. Gabriela misli da su Reyesovi ubili Eduvinu.

Epizoda 50/188 (17.12.2010.)
Ruth pristupi Oscaru i ponudi mu svoju neograničenu potporu. Malcom i Carmela se ne slažu oko vjenčanja. Juan pokušava nagovoriti Franca da promjeni svoju odluku, dok Eduvina već dijeli pozivnice. Isprobava vjenčanu haljinu i dogovori se sa svojim odvjetnikom da prebaci sav njen imetak na Francovo ime. Franco potpisuje sve papire koji ga čine jedinim vlasnikom Trueba bogatstva. Elizondovi se uvrijede kad prime Eduvininu pozivnicu.

Epizoda 49/188 (17.12.2010.)
Fernando zamoli Armanda da mu iznajmi stan, a ovaj ga zauzvrat traži da mu pričuva bar dok je na medenom mjesecu s Rosario. Franco iz daljine gleda vjenčanje svoje bivše djevojke. U međuvremenu, Herzog i Rubinsky pokušaju eliminirati Reyesove i pritom unište cijelu pekaru. Vlasnik trgovine i njegov sin prepoznaju zločince te obavijeste Juana i Oscara, koji spašavaju prestrašenu Quintinu.

Epizoda 48/188 (16.12.2010.)
Gabriela dogovori sastanak s Raquel kako bi joj rekla sve o Evinoj izdaji, a Raquel zabrani Evi da se približi Ruth, koja se sama ne smije viđati s Oscarom. Fernando kaže Armandu kako su Reyesovi ubojice te da se Norma i Jimena moraju vratiti na hacijendu. Olegario smatra da je sve što se dogodilo Evi prilično nepravedno pa je odvede na hacijendu Trueba gdje joj Genaro pronađe posao. Oscar se vrati kući, ali se ne odmara, nego traži Elizondove.

Epizoda 47/188 (16.12.2010.)
Gabriela, Sara i Fernando stižu u kuću Reyesovih tražeći Jimenu. Norma i Jimena dolaze do hacijende gdje saznaju sve o Evinoj izdaji, ali od svoje majke zahtijevaju da poštuje njihovu slobodu. Fernando optužuje braću Reyes i traži da se pozovu vlasti, ali su Jimena i Norma protiv toga jer su još vezane za Juana i Oscara. Sara savjetuje Fernanda da pokuša uvjeriti Normu da mu se pridruži u optužbama protiv Reyesa, a Gabriela uvjerava Jimenu da se razvede i Normu da se vrati Fernandu.

Epizoda 46/188 (15.12.2010.)
Franco stiže kući na vrijeme da pozove hitnu pomoć. Jimena priznaje Normi da je umalo ubila Oscara. Leandro, bijesan jer njegov zaposlenik kasni, nazove kući i saznaje za nesreću. Zajedno s Ruth odlazi u bolnicu. Oscar se boji da će izgubiti Jimenu. Norma i Jimena pobjegnu bezglavo, no ne žele otići u kuću Elizondovih jer ne žele da Gabriela sazna što se dogodilo. Juan potvrdi da je Jimena pronašla Libijine stvari. Emilce, uzrujana zbog Norminog nestanka, nazove pekaru i Quintina joj ispriča o nesreći.

Epizoda 45/188 (15.12.2010.)
Norma pokušava smiriti Jimenu, a Reyesovi ih pozovu na večeru. Franco stiže u bar, no Rosario je već otišla. U stanu, pjevačica slaže njegove kovčege želeći ga zauvijek izbaciti. Franco odlazi kod Eduvine kako bi raščistili probleme te joj kaže da je luda. Ona ne želi prihvatiti njegov otkaz niti ga želi pustiti da ode. Armando stiže do Rosario i pokušava je zavesti. Juan i Oscar razgovaraju o otrovima za štakore. Jimena to čuje i uvjerena je da je žele otrovati tijekom večere. Eduvina se pokuša ubiti jer je izgubila Franca.

Epizoda 44/188 (14.12.2010.)
Franco daruje Rosario ogrlicu koju je dobio od Eduvine, a njoj je sumnjivo otkud njemu ogrlica. Jimena se i dalje čudno ponaša te odlazi na tržnicu pokušavajući nešto saznati. Gđa. Hortensia je jedina koja se brine za nju i čim čuje Libijino ime, ispriča jadnoj Jimeni sve o smrti najmlađe sestre Reyesovih. Rosario slavi rođendan u baru gdje su joj organizirali proslavu. Panchita pozove Franca i on upita Eduvinu za dozvolu, no ona ga ne želi pustiti ranije te ga prisili da je prati u njenu hacijendu gdje se sastaje s ostalim rančerima. Tamo se Franco suočava s Gabrielom i Saritom.

Epizoda 43/188 (14.12.2010.)
Rosario priznaje Armandu da ju je Santillana pokušao iskoristiti. On je toliko plemenit da je ponovno zaposli u baru. Rosario je iznenađena kad sazna za Francovu drastičnu promjenu. Eduvina je bijesna zbog povratka pjevačice dok Oscar priznaje Juanu da je on upoznao Franca s milijunašicom. Razgovaraju o novcu i bogatstvu Elizondovih. Jimena sve to sluša te je obuzme panika kad shvati da je prevarena. Pokuša razgovarati s Normom, no Norma joj ne vjeruje.

Epizoda 42/188 (13.12.2010.)
Eduvina popusti pred Francovim nagovaranjima i proglasi ga svojim osobnim tajnikom. Zajamči mu dobru plaću te preuzme na sebe zadatak da mu pronađe odgovarajuću odjeću za novi posao. Emilce, Norma i Jimena odlaze u Truebu supermarket i ugledaju Franca u društvu Doñe Eduvine. Ruth posjeti Gabrielu kako bi izgladile nesporazume. Jimena kaže Oscaru i Juanu da je vidjela fino odjevenog Franca u društvu vrlo bogate dame.

Epizoda 41/188 (13.12.2010.)
Armando savjetuje Fernanda da ne odlazi iz hacijende te da se ne razdvaja od bogatstva Eliznondovih. Franco, zbog loše financijske situacije, nazove Eduvinu. Norma započinje nov život: odlazi na večeru u kuću Reysovih. Franco pak odlazi s Eduvinom u vrlo elegantan restoran, a ona ne propušta priliku da mu se nabacuje. Kao pomoć nudi mu da postane njen partner, a za to mu je spremna platiti. Kako bi ga uvjerila, poziva ga u svoj dom.

Epizoda 40/188 (10.12.2010.)
Oscar je uzrujan kad shvati da se Jimena ne želi preseliti s njim u hacijendu. Juan stiže, živ i zdrav. Kad Fernando shvati da se Norma sprema otići, kaže joj da će joj dati razvod tako da može živjeti s ocem svoga sina. No ona mu objasni da odlazi kod Emilce, svoje prijateljice s fakulteta. Gabrijela saznaje da Fernando želi otići i ne želi ga pustiti. Radije bi da on ostane, a da njena kćer ode.

Epizoda 39/188 (10.12.2010.)
Jimena kaže Gabrijeli da se ne želi vratiti kući i biti joj podanicom. Juan poljubi Normu upravo u trenutku kad ulazi Gabriela. Ona reagira vrlo burno i odvede Normu sa sobom. Quintina vrlo indiskretno kaže Jimeni da je Norma bila Juanova djevojka, a on joj prizna da je Norma žena koju voli. U hacijendi, Norma priznaje istinu svojoj majci dok Fernando sluša iza vrata: otac njenog djeteta je Juan Ryes!

Epizoda 38/188 (09.12.2010.)
Armando ne može vjerovati da će Rosario ostaviti sve i otići sa Santillanom. Franco je usamljen i tužan što utječe na njegov rad na štandu. Vlasnik dućana tuži se Oscaru na njegovog brata, pa ovaj predloži Francu da promijeni posao. Gabrijela saznaje da je njena kćer gotovo pa zaposlenik u kući Reyesovih te odluči otići po nju i spasiti je.

Epizoda 37/188 (09.12.2010.)
Oscaru se nimalo ne sviđa pomisao da Jimena radi, a ni Francu se ne sviđa da Rosario ode na turneju. Jimena pronađe narukvicu u jednoj Libiinoj ladici i kad pročita pisamce pored, učini joj se da je to rukopis njenog oca. Juan pokuša upozoriti Jimenu na Oscara, no ona je previše zaljubljena. Oscar odlazi kod Ruth moleći je da mu pomogne pronaći posao. Konačno, odluče otići Leandru, no on se premišlja bi li mu dao posao.

Epizoda 36/188 (08.12.2010.)
Jimena teško prihvaća promjenu stila života. Kada ga pita za sestru, Juan izmisli priču. On je također zabrinut za Franca. Braća joj predlažu da se preseli kod Rosario, što ona, uz mnogo žaljenja, prihvaća.

Epizoda 35/188 (08.12.2010.)
Raquel zahtijeva objašnjenje zašto je bila ostavljena. Ruth smiruje Evu i srdačno čestita Jimeni. Oscar stiže u hacijendu po svoju ženu. Gabriela odluči razgovarati s njim i ponuditi mu novac ukoliko pristane rastaviti se od njene kćeri.

Epizoda 34/188 (07.12.2010.)
Gabriela, Fernando i Sara stižu u crkvu, no Jimena i Oscar su već vjenčani. Gabriela ih natjera da odu u hacijendu, prijeteći im da će ih optužiti za prijevaru. Eva pokušava reći istinu, no Oscar ispriča svoju verziju, priznajući da su se predstavili kao radnici, jer su došli iz drugog mjesta i trebali su posao.

Epizoda 33/188 (07.12.2010.)
Obitelj je preplašena zbog tragedije koja se umalo dogodila. Oscar i Jimena bježe u cik zore. Manolo i Miguel pokupe Oscara, a kako zora sviće, i Jimenu. Upute se u obližnju crkvu. Juan odluči sve priznati, no primijeti da nema Oscara.

Epizoda 32/188 (06.12.2010.)
Oscar i Jimena se pomire, zabrinuti zbog skorih Leandrovih zaruka spremni su zajednički potražiti izlaz. Juan odluči što prije završiti kućicu. Zbog Jimeninog i Oscarovog vrlo neobičnog ponašanja njihova braća i sestre postanu sumnjičavi.

Epizoda 31/188 (06.12.2010.)
Norma okonča svoju vezu s Juanom objasnivši mu kao razlog Oscara i Jimenu. Juan osjeća mržnju prema bratu shvativši da mora prekinuti sa ženom koju voli samo zbog Oscarove ambicije. Norma i Fernando objave obitelji da se neće rastati zbog čega je Gabriela iznimno zadovoljna. Rosario i Pepita nastavljaju sa svojom svađom. Juan otkrije Francu razlog svoje ogorčenosti: ostalo je još samo dvanaest dana do Jimeninog i Francovog vjenčanja. Norma ne odobrava sestrinu neiskrenost. Leandro hrani Jimeninu ljubomoru govoreći joj kako je Ruth zainteresirana za Oscara. Jimena ispituje Oscara, a on priznaje da su prijatelji koji su izlazili, nakon čega Jimena inzistira na prekidu njihovog odnosa.

Epizoda 30/188 (03.12.2010.)
Oscar stiže u kuću gđe. Clare gdje sreće Jimenu. Kao šifru, on upotrijebi ime reklame te oni odlaze do vodopada gdje vode ljubav. Ugledavši reklamu na TV, Norma shvaća tko je s njenom sestrom. Ugleda ih gole, pored vode. Kad se Jimena vrati, Norma je ošamari i odluči se vratiti u hacijendu Elizandovih, s ciljem povrijediti Juana. Oscar je sretan što je uspio u onome u čemu Franco nije. Jimena priznaje Normi da su njene zaruke s Leandrom lažne i njih dvije odlaze na hacijendu.

Epizoda 29/188 (03.12.2010.)
Juan sumnja da se Norma od njega skriva. Armando predstavi Pepitu, novu pjevačicu, publici u baru, što izazove ljubomoru kod Rosario. Norma zamoli Evu da odnese pismo Juanu u kojem mu piše da ga voli, ali da ga mora ostaviti. Ruth želi upoznati Oscara s jednim poduzetnikom koji mu može osigurati posao i organizira im sastanak. Velika tuča izbije u baru između Rosario i Pepite. Gabriela i Sara se zbliže i počnu izlaziti zajedno. Martin se raspituje o romantičnom životu braće Reyes. Pepita je požnjela veliki uspjeh u baru, a Rosario se žali Armandu zbog njegove nove ljubavnice.

Epizoda 28/188 (02.12.2010.)
Oscar i Juan se svađaju jer je Juan odveo Normu u svoju kuću. Idućeg dana saznaju da je Norma bolesna. Međutim, doktor ne objavi bolest, već trudnoću. Fernando ne pomišlja ostaviti je, niti joj dati razvod. Sara moli svoju sestru da još jednom razmisli i ostavi Juana. Saznavši za trudnoću, Juan pomisli da bi dijete moglo biti njegovo, što potvrdi i ciganka koja je to predvidjela. Fernando upozna Pepitu Roderos, novu pjevačicu koju Armando planira zaposliti. Eva pokušava uvjeriti Normu da ostavi sve zbog svog djeteta.

Epizoda 27/188 (02.12.2010.)
Leandro je izvan sebe kad sazna da Jimena ustvari voli Oscara. Rosario i Franco raspravljaju o incidentu u baru. Leandru je jasno da se Oscar sviđa Ruth. Norma se približi Juanu, a on joj prizna da ne može. Oscar povjeri Juanu da bi htio biti s Jimenom ako je Franco ne želi. Norma ne ode s obitelji na groblje, a Sara sumnja da je razlog sastanak s Juanom. Juan odvede Normu u svoj skromni dom i pokaže joj tko je on zapravo, očekujući od nje da ga prihvati takvog kakav jest. Franco izjavi Rosario da je u stanju sve ostaviti zbog nje, ako ona pristane udati se za njega.

Epizoda 26/188 (01.12.2010.)
Bruno vrati Jimenu i Oscara na hacijendu. Cijela obitelj slavi njen povratak, a Oscara dočekuju braća i Ruth. Ona je toliko oduševljena da poziva braću na zajedničku večeru. Jimena je svjesna da se ne bi nikad vratila da nije bilo Oscara.

Epizoda 25/188 (01.12.2010.)
Martin razmišlja o odnosu svoje kćeri i unuka. Oscar predloži Jimeni da provedu noć u pustinji. Kad zapale oganj i zagledaju se u zvijezde, Oscar se prisjeti kako je izgubio roditelje, na što ga Jimena poljubi u obraz. Rosario se potuži Francu da je nije ni zvao ni posjetio, ali joj on objasni da je to zato što se Jimeni to ne sviđa. Sara tuguje jer misli da se nešto dogodilo njenoj sestri.

Epizoda 24/188 (30.11.2010.)
Policija istražuje uzroke tuče braće Reyes i Armanda, ali svi im govore kako razlog leži u novcu. Rosario brani Armanda jer zna da će on postati vlasnikom bara Alcala. Leandro sumnja na radnike kada sazna da je žena koju je trebao oženiti kidnapirana. Eva pokušava upozoriti Normu na radnike, ali ona odbaci njen savjet. Jimena objasni Oscaru da sa sobom nosi nešto novca te da bi to mogao biti razlog otmice.

Epizoda 23/188 (30.11.2010.)
Leandro uvjeri Jimenu da promijeni svoj stav, pa ona glumi da se ugodno osjeća u Francovom društvu. Eva se uspijeva približiti Ruth. Franco se vrati u bar kako bi opet bio s Rosario, što razbjesni Armanda koji unajmi dva huligana da ga prebiju. Martin ispituju Normu o razlozima njenog bježanja i izolacije. Kad je Juan sretne u kuhinji, oni se poljube.

Epizoda 22/188 (29.11.2010.)
Kada Juan sazna kako je upravo Armando, uz pomoć svojih prijatelja, pretukao Franca, dolazi do tuče kojoj svjedoči cijela obitelj Elizondo. Fernando objasni kako se njih dvojica već duže vrijeme ne trpe, a Jimeni kaže da je to zbog Rosario. Sve se sredi u baru kada Jimena prekine svoju vezu s Francom, a ni Rosario ga ne želi ponovo vidjeti. Oscar i Ruth odlaze na zabavu gdje se dobro zabavljaju.

Epizoda 21/188 (29.11.2010.)
Ruth poziva Oscara na izložbu fotografija, gdje ih vidi Jimena koja to prigovori Oscaru. Priznaje mu da se osjeća čudno što će mu postati šogorica. Upravo kad se žele još jednom poljubiti, Leandro ugleda Franca i Jimenu. Quintina odlazi u prodavaonicu gdje joj vlasnik ispriča tužnu priču o Libiji. Leandro, Franco i Jimena odlaze na kuglanje gdje susreću Panchitu i Rosario. Franco kaže Rosario da je još uvijek voli, a Jimena se zbog toga žali Oscaru.

Epizoda 20/188 (26.11.2010.)
Rosario se vraća u bar Alcala, što publika srdačno pozdravlja, a Armando je pristaje ponovno zaposliti. Fernando se napije i provede noć izvan kuće. Kad se vrati, pokuša razgovarati s Normom, no ona ga još jednom odbije. Povrijeđen, Fernando proguta cijelu šaku tableta za smirenje. Nakon što doživi srčani udar, odvodi ga hitna pomoć. Norma se zbog svega osjeća krivom. Ruth nastavlja opsjedati Oscara.

Epizoda 19/188 (26.11.2010.)
Ruth opčini braću Reyes, ali nju zanima jedino Oscar. Eva ipak pristupi Ruth te čestita Raquel na prelijepoj kćeri. Raquel joj izrazi zahvalnost što joj je predala Ruth. Juan i Norma se poslije zabave zajedno iskradu, ali njihov poljubac vidi Sarita koja predloži Fernandu da upornije zahtijeva svoja prava. On pokuša prisiliti Normu da spava s njim, ali ga u tome spriječe Gabriela i djed.

Epizoda 18/188 (25.11.2010.)
Leandro potajno slijedi Jimenu kako bi saznao tko je njen ljubavnik. Obitelji se slože da će se zaruke održati na posjedu Elizondovih, ali Raquel traži da Eva ne bude prisutna kad Ruth dođe. Gabriela zamoli radnike da pripaze na njenog oca.

Epizoda 17/188 (25.11.2010.)
Gabriela naredi Sariti da pripazi na Normu jer primjećuje da je ova prilično nervozna. Norma je uvjerena da voli Juana. Kada sazna za Jimenino vjenčanje, Oscar je bijesan, a Franco prekida svoju vezu s njom, na što se ona zaklinje da će se prije vjenčanja s Leandrom udati za Franca. Nakon što Norma prizna Evi da je bila s Juanom, Eva ga napadne i traži da je ostavi na miru. Juan tada priznaje da je zaljubljen u Normu i da je ne može ostaviti.

Epizoda 16/188 (24.11.2010.)
Armando želi posuditi novac od Fernanda pa dolazi na ranč gdje ga vidi Franco koji se uzruja. Norma očima pozove Juana u sobu za radnike gdje joj Juan prizna kako želi biti s njom, ali ne tu. Oscar ih slijedi i vidi kako se ljube. Zabrinut je jer misli da će to pomutiti plan. Leandra zanima tko je Franco te što želi. Franco zaprosi Jimenu što nju zabrine. Kada Norma sazna da joj muž odlazi na poslovni put, dogovori sastanak s Juanom u hotelu.

Epizoda 15/188 (24.11.2010.)
Sarita ne primi dobro vijest o Jimeninim zarukama, a i Franco se iznenadi njenom odlukom. Norma još jednom odbija svog muža jer stalno misli na Juana. Otiđe ga potražiti pa se još jednom poljube, u kutu hacijende. Jimena i Leandro izlaze vani, ali susreću Franca i svi zajedno odlaze u disko. Rosario dolazi na ranč tražeći Franca.

Epizoda 14/188 (23.11.2010.)
Kada se Norma i Juan poljube u njenoj sobi, iznenadi ih djed. Raquel i Gabriela gaje velike planove o vezama njihove djece i djevojkama govore kako se moraju udati da bi naslijedile Raquelino bogatstvo. Franco traži Armanda kako bi mu se osvetio za premlaćivanje. Norma otkriva da se unatoč traumama zbog silovanja ne boji poljubiti Juana. Jimena obitelji obznani svoje zaruke s Leandrom.

Epizoda 13/188 (23.11.2010.)
Benito i Leandro izvedu Jimenu i Saritu na večeru. Sarita je bijesna što su otišli u bar Alcala, ali se Jimena dobro zabavlja. Menadžer bara kaže Rosario kako joj je nastup otkazan i da krivca treba potražiti u Armandu. Jimena odluči da će nastaviti izlaziti s Leandrom kako bi imala više slobode. Nova zaposlenica, Quintina, počinje raditi kod Reyesovih. Eva upozorava Oscara na Juanovo ponašanje.

Epizoda 12/188 (22.11.2010.)
Kada ih Benito i Leandro dođu posjetiti, Sarita i Jimena im ne pridaju ni najmanju pažnju. Oscar je svejedno zabrinut da bi dolazak Uribeovih mogao smanjiti Jimenino zanimanje za Franca. Gabriela obavijesti Reyese kako su Franca već prebacili u drugu bolnicu. Kada se vrati u svoj stan, Rosario vidi da ga je Armando cijelog uništio. Oscar nagovara Franca da se oženi s Jimenom kako bi se braća dočepala bogatstva obitelji Elizondo. Reyesovi spase ženu koja je nepravedno optužena za krađu i ponude joj posao kućepaziteljice.

Epizoda 11/188 (22.11.2010.)
Djeca vlasnika dućana pronađu ozlijeđenog Franca i odvedu ga kući odakle ga braća vode u bolnicu. Kada čuje što se dogodilo, Jimena se uzruja. Pričajući s Juanom, Norma ponudi svoju pomoć oko Franca te se ispriča što je bila gruba. Gabriela ponudi novac Reyesovima, što Juan isprva odbije, ali ga Oscar nagovori na prihvaćanje pomoći. Franco odbija reći tko ga je napao, pa njegova braća sumnjaju da iza svega stoji Rosario. Odlaze u bar izravnati račune, ali Rosario je jednako iznenađena. Ona posumnja na Armanda, koji je odbija pustiti da živi svoj život.

Epizoda 10/188 (19.11.2010.)
Franco se žali Rosario jer mu je zabranila ulaz u bar i odlučila prekinuti njihovu vezu. Gabriela obavijesti Oscara da će morati pauzirati s radovima jer će se na ranču održati rodeo, a Oscar je zamoli dozvolu za natjecanje. Kada dođu Uribeovi, Gabriela se trudi spojiti svoje neudane kćeri s Raquelinim nećacima. Bogati rančer ponudi veliku novčanu nagradu kauboju koji najviše izdrži jašući divlje grlo. Juan prihvati izazov, osvoji nagradu i donira sav novac dječjem prihvatilištu, što impresionira Normu. Uz pomoć svojih prijatelja, Armando prebije Franca.

Epizoda 9/188 (19.11.2010.)
Elizondovi se vrate iz posjeta obitelji Uribe, pa se Eva raspituje o Ruth, koju je pod Gabrielinim pritiskom kao novorođenče morala ostaviti Uribeovima. Uznemirena Norma zamoli Juana da je ne gleda jer joj se to ne sviđa. Jimena ima dogovor s Francom u nedjelju u parku. Kada joj on pokuša pristupiti, ona se uplaši. Oscar dovodi kući ženu koju Juan brzo otjera. Norma i Fernando odlaze proslaviti prvu godišnjicu braka večerom u restoranu gdje susreću Rosario Montes.

Epizoda 8/188 (18.11.2010.)
Norma zamoli majku da s Fernandom sredi nesuglasice, ali joj ona govori da ne može ništa učiniti sve dok Norma ne počne izvršavati bračne dužnosti. Oscar i Franco zabrinuti su zbog Juanovog promijenjenog stava otkako je upoznao Normu koja ga je očarala. I ona nemirno spava stalno misleći na Juana. Franco pristaje zavesti Jimenu pa glumi ozljedu na poslu kako bi mogao biti nasamo s njom. Kada je poljubi, primijeti ih Sarita. Eva zavidi Gabrieli koja odlazi posjetiti njenu kćer Ruth.

Epizoda 7/188 (18.11.2010.)
Juan vjeruje da će biti sposoban ubiti Gabrielu kad je vidi. Rosario nastavlja manipulirati Francom govoreći mu da ga voli. Nemirni Oscar objašnjava Juanu ideju po kojoj bi oni sestrama Elizondo napravili isto što je Bernardo napravio njihovoj sestri – zavesti sestre da se u njih zaljube i onda ih nemilosrdno ostaviti. Gabriela, Fernando i Norma se vraćaju s puta, pa Fernando zatraži od braće nacrte za izgradnju kuće. Gabriela pobjesni kad radnici uđu u kuću, a u istom trenutku ulazi Norma i vidi Juana po prvi put te na njega ostavi veliki dojam.

Epizoda 6/188 (17.11.2010.)
Fernando predloži Gabrieli svoj razvod od Norme, ali ona to odbija i zamoli ga da preuzme ulogu glave obitelji. Franco se protivi ideji svoje braće o odlasku na ranč Elizondo. No, braća imaju vrijednog pomagača u Evi, koja se također želi osvetiti Gabrieli. Kada Reyesi započnu s radovima, impresioniraju Jimenu.

Epizoda 5/188 (17.11.2010.)
Kako bi se smirila, Gabriela odluči provesti neko vrijeme na Floridi, a na putu joj se pridruže Norma i Fernando. Braća Reyes za to vrijeme saznaju adresu Elizondovih i odlaze potražiti pravdu. Tamo iznenade Jimenu i Saritu, koje ih zamijene za radnike. Eva ih uvjeri da odu, ali ih posjeti u njihovom domu kako bi im objasnila da je Gabriela kriva za sestrinu im smrt. Kada arhitekt stigne na posjed, Eva mu kaže da su radovi otkazani, a braći predloži da ih oni obave. Agapito pretuče Franca jer provodi vrijeme s Rosario.

Epizoda 4/188 (16.11.2010.)
Libia skupi hrabrost i izvrši samoubojstvo, dok je braća uzaludno traže. Gabriela otkrije kako Eva ima Libijinu sliku te shvati da ona zna sve. Kada braća Reyes pronađu sestrino tijelo, zaklinju se na osvetu. Policija im kaže da je Bernardo mrtav, ali i da je bio oženjen čovjek, pa braća usmjere mržnju ka cijeloj obitelji Elizondo. Gabriela vjeruje da može spasiti Normin brak ako supružnicima izgradi kuću na ranču.

Epizoda 3/188 (16.11.2010.)
Zbog nezgodnog pada Bernardo umre što Libia sazna iz novina te odluči pobjeći od kuće. Norma sumnja da se nešto dogodilo između njenog muža i oca prije nesreće. Vlasnik prodavaonice nagovori Libiu da otiđe razgovarati s obitelji Elizondo. Kada stigne na njihov ranč Gabriela je ponizi, a Norma sumnja u vezu poginulog joj oca i mlade djevojke. Libia pobjegne i u zoru dođe do velikog mosta.

Epizoda 2/188 (15.11.2010.)
Franco odlazi na spoj s bogatom Eduvinom Truebom. Pod pritiskom braće Libia odluči ostaviti Bernarda, ali tada saznaje da je trudna, što opet mijenja planove. Juan shvaća da se ne smije miješati u sestrinu sreću i prihvaća njen brak s Bernardom koji joj je kupio i kuću. Zaposlenica Elizondovih, Eva, otkriva Libijinu sliku u Bernardovom novčaniku, a i Bernardov zet Fernando saznaje za njegovu izvanbračnu vezu pa ga ucjenjuje. Nakon njihove svađe, uzrujani Bernardo pada s konja. Fernandov brak s Normom je prilično loš – kako je u mladosti bila silovana, Norma odbija spolne odnose.

Epizoda 1/188 (15.11.2010.)
Bernardo je stariji čovjek koji je u vezi s najmlađom sestrom braće Reyes, Libiom, što braća saznaju iz tračeva koji kruže gradom. Juan slučajno ugleda Libiu s novcem kojeg joj je dao Bernardo, pa posumnja da se podaje za novac. Međutim, ona priznaje da ima ljubavnika. Braća Reyes susretnu Bernarda koji priznaje vezu s Libiom, ali prešuti da je oženjen čovjek s djecom, iako mu se brak raspada. Bernardo odluči živjeti zajedno s Libiom. Rosario je pjevačica u baru Alcala, ludo zaljubljena u Franca. Nakon što njih dvoje provedu zajedničku noć, Franco se vraća kući gdje ga Oscar obavijesti da mu je dogovorio spoj naslijepo s bogatom udovicom.

Program mog televizora