Zabranjena ljubav 4.


»Pročitajte kompletan sadržaj treće sezone sapunice Zabranjena ljubav«

Epizoda 661; (13.11.2007.);
Nikolu iznenadi otkriće da je osoba koja ga promatra Ana. Ona mu ispriča kako je cijeli plan bijega iz Hrvatske propao te da su ona i Gabrijela ostale bez novca. Antun se pozdravlja s Megi prije njezinog odlaska na operaciju u Austriju. Usprkos Marinkovu protivljenju, Nada odluči razotkriti Berislava uz pomoć njegove supruge – Anite Padovan. Na Angelinin nagovor, Dunja odlazi na proslavu godišnjice mature u Bjelovar. Nikola se ne može oduprijeti strastima koje osjeća prema Ani…

Epizoda 662; (14.11.2007.);
Nikola i Ana zavjetuju se na vječnu ljubav. Nada ne odustaje – pod svaku cijenu želi Marinku pokazati Berislavovo pravo lice. Organizira ručak na kojem pred svima napada Berislava, ali plan joj propadne. Zahvalna što ju je Petra branila pred roditeljima, Božena joj se želi povjeriti, no njihov razgovor prekida Karolinin dolazak. Karolina napada Petru, no bez odjeka jer je Petra odlučna u tome da joj nitko neće krojiti život i prijeti Karolini prodajom kuće Novakovih.

Epizoda 663; (15.11.2007.);
Borna ne može vjerovati da Petra želi prodati kuću u kojoj su odrasli. Do prodaje kuće Petra namjerava živjeti kod Nade. Dok Dunja u Bjelovaru provodi vrijeme s majkom, Angelina pokušava Franji nadomjestiti suprugu. Borna pozove Matu na potpisivanje ugovora s Adriatic Recordsom. Nikolin nestanak brine Tunu i Marijanu, koja počne sumnjati da je Nikola nestao zbog Ane. Za to vrijeme, svađu Marinka i Luke prekine stranac, koji se predstavi kao Marinkov sin.

Epizoda 664; (16.11.2007.);
Nada i Luka iznenađeni su kad Marinko prizna Toma kao svog sina, iz veze s kanadskom Hrvaticom Barbarom, koja je nedavno umrla. Čini se kako otac i sin skrivaju mračnu tajnu… Tina ima veliku tremu pred koncert. Diskoteka u kojoj nastupa je poluprazna i koncert se pretvori u katastrofu pa joj ne preostane drugo no odobriti Matino zaposlenje u Adriatic Recordsu. Dunja na godišnjici mature sretne dvije prijateljice s kojima razgovara samo o njihovoj djeci, a to joj teško pada. Odlazi u obližnji park, gdje sreće nekadašnjeg prijatelja Mateja, koji je pokuša poljubiti…

Epizoda 665; (19.11.2007.);
Iznenađena Darijevim poljupcem, Dunja ga gurne s drveta, a on se pri padu ozbiljno ozlijedi. Nakon toga Dunja odlazi kući i zatekne Franju i Angelinu ispod pokrivača! Petra naređuje Karolini da se iz kuće Novakovih iseli za tjedan dana jer je kuća prodana, najvjerojatnije – Berislavu. Antun i Marijana su šokirani Nikolinim odlaskom, no Antuna jako razveseli vijest o Meginoj uspješnoj operaciji. Nada pozove Toma da se privremeno useli k njoj i Marinku. Ljuta je na Marinka što je prešutio da ima sina, no ljutnja je brzo prolazi. Berislav osjeća krivnju što je novac, zbog kojega je Marinko robijao, ukraden.

Epizoda 666; (20.11.2007.);
Karolina se posvađa s Petrom zbog prodaje kuće i optužuje je zbog incesta, a u svađu pokušava uključiti Bornu… Marinko saznaje da je novac zbog kojega je 14 godina proveo u zatvoru zapravo nestao i da njime nikada nije kupljeno oružje za Hrvatsku. Franjo i Dunja se pomire i čekaju poziv iz bolnice na novi pokušaj umjetne oplodnje. Dunja slučajno otkrije pred Angelinom kako ju je Dario poljubio na proslavi mature. Dakako, Angelina sve otkrije Franji. Između Dunje i Franje započne nova svađa…

Epizoda 667; (21.11.2007.);
Angelina se opravdava Franji da je željela Dariju dokazati kako poljubac zapravo ne znači ništa. Petra privodi kraju prodaju kuće, a Borna opet prekida okršaj između nje i Karoline. Odlaskom Nikole Marijana je izgubljena, a tješi je Igor. Nada potiče Luku da provodi više vremena s Marinkom i Tomom. Dok s njima dvojicom igra biljar, Luka shvaća da postoje stvari iz prošlosti koje Marinko i Tom skrivaju od njega…

Epizoda 668; (22.11.2007.);
Marinko je od Berislava saznao ime čovjeka koji je ukrao novac, ali to skriva od Nade. Ona misli da je Marinko uznemiren jer namjerava prestati raditi u Globustransu. Tom traži od oca da bude heroj, borac koji ne propušta priliku za osvetu. Marinko odlazi špijunirati biznismena Mandića, čovjeka optuženog da je ukrao novac… Nakon bezuspješnih pregovora s Matom da potpiše za Adriatic Records, Borna moli Tinu da ga pokuša nagovoriti ženskim čarima. Dok tješi Marijanu, Igor je počne strastveno grliti.

Epizoda 669; (23.11.2007.);
Marijana je šokirana kad je Igor nakon strastvene noći nazove Ivom! Igor se toga ne sjeća i ne shvaća Marijaninu iznenadnu hladnoću. Borna je sretan što su za Adriatic uspjeli pridobiti Matu, ali Tina ne dijeli njegovo oduševljenje… Petra u crkvi sreće uplakanu malu Boženu i uplaši se kad na njezinim rukama ugleda posjekotine… Berislav i Tom nagovaraju Marinka da se osveti Mandiću. Tom mu donosi pištolj…

Epizoda 670; (26.11.2007.);
Petra primijeti rane na Boženinoj podlaktici… Franjo i Dunja nervozni su zbog umjetne oplodnje, a Angelina se trudi ne pokazati ljubomoru pred njima. Dok razgovara s mušterijom u salonu ponaša se kao da su ona i Franjo par! Jure je sretan zbog kćerinog dolaska. U potrazi je za domom koji će joj se svidjeti i shvaća da je kuća s prekrasnim pijaninom pun pogodak. Marinko se sprema suočiti s neprijateljem i razmišlja hoće li upotrijebiti pištolj koji mu je dao Tom.

Epizoda 671; (27.11.2007.);
Anita otkriva Marinku da je Berislav organizirao krađu novca! Dok svjedoči pažnji koju Franjo poklanja Dunji, u Angelini sve kuha od ljubomore. Petra razgovara s Boženinim roditeljima, no oni odbijaju prihvatiti da njihova kćer ima problema. Tom šokira Marinka stravičnom hladnokrvnošću…

Epizoda 672; (28.11.2007.);
Marinko tjera Toma s mjesta zločina. Problem pokušava riješiti sam i tako zaštititi sina. Policija ga privodi na ispitivanje. Dunja i Franjo prime sretnu vijest – u klinici se embriji uspješno razvijaju. Borna laže Mati kako će organizirati sve za snimanje njegova spota, skrivajući pritom da je u potpunoj besparici. U potrazi za glazbenicima, Borna susreće vrlo šarmantnu pijanisticu.

Epizoda 673; (29.11.2007.);
Nada je zabrinuta za Marinka, a Tom je pokušava utješiti. Dunja i Franjo spremaju se na put u kliniku, no Angelina pokušava spriječiti njihov odlazak. Borna je ljut na Tinu jer je nagovorila Matu da u studiju snime ljubavnu pjesmu. Božena konačno prizna Petri da je seksualno zlostavlja profesor! Marinko se suočava s Tomom i naziva ga hladnokrvnim ubojicom.

Epizoda 674; (30.11.2007.);
Zbog zlostavljanja Božene, Petra i Luka odlučuju profesora Rogošića prijaviti policiji. Tom vreba svaku priliku kako bi se približio Petri. Iskoristivši njezinu slabost zbog boli koju osjeća radi Božene uspije je poljubiti. Franjo i Dunja ispunjeni su nadom da će ipak postati roditelji. Žele zahvaliti Angelini što im je podrška… Borna je bijesan na Tinu zbog njezine rastrošnosti. Pijanistica Mirna sve više ga privlači, no šokira se kad sazna tko joj je otac!

Epizoda 675; (03.12.2007.);
Borna odustaje od zavođenja Mirne jer je ona ipak kći Jure Šarića. Jure, pak, Mirni priređuje iznenađenje – kupio joj je prekrasni pijanino. Mirni se sviđa Borna i želi se ponovno susresti s njim. Petra se suočava s profesorom koji je vidno pogođen optužbama da je zlostavljao malu Boženu. Tom ukazuje Petri na Boženinog oca i postavlja pitanje kako je moguće da on mirno prihvaća činjenicu da mu je kćer zlostavljana? Angelina i Jakov opuštaju se u wellnesu i upoznaju njemački par koji Angelini daje nemoralnu ponudu.

Epizoda 676; (04.12.2007.);
Jakov spašava Angelinu od pohotnog swingerskog para. Franjo se ponada da bi se iz prijateljstva Jakova i Angeline moglo izroditi i nešto više, no Dunja ga podsjeća da je Jakov gay, što izazove svađu između nje i Franje. Tom zatraži od Marinka da mu nađe posao u Globustransu i time nagovještava svoj ostanak u Hrvatskoj. Borna otkaže sastanak s Mirnom, no nakon Jurine optužbe da mu želi iskoristiti kći, ponovno ga dogovori. Pred Mirnom optužuje Juru da je preljubnik.

Epizoda 677; (05.12.2007.);
Petra se i dalje brine za malu Boženu. Iako Petru Boženin nasilni otac izbacuje iz kuće, ona radi plakate kojima upozorava na prisutnost pedofila među profesorima. Jakov nagovara Dunju da pomogne Borni i Mati oko šminke i frizure za snimanje spota. Mirna je duboko razočarana u oca i odbija svaki razgovor s njime. Do Karoline dopire glas da je Jure blatio njihovu obiteljsku čast pa odlazi k njemu kući i ostaje zapanjena raskošno uređenim domom. Tada shvati kako bi bilo sjajno kada bi Borna oženio Mirnu.

Epizoda 678; (06.12.2007.);
Luka smatra da je Petra pretjerala lijepljenjem plakata po školi. S druge strane, Tom je podržava. Marinko zapošljava Toma u Globustransu kako bi ga imao na oku. Tom u Nani upoznaje Marijanu koja mu se odmah svidi. Mirna zamjera Karolini što se upetljala u odnos Jure i Biserke. Karolina slaže kada joj govori da je Jure Biserku trpio iz sažaljenja. Mirna se zaprepasti kad sazna da je pjesma za spot, na kojemu je trebala biti angažirana, narodnjak.

Epizoda 679; (07.12.2007.);
Bornu je sram što je Mirna saznala o kakvoj se pjesmi i spotu radi. Usprkos tome, ona ga poziva na piće k Juri. Jure ih zatječe i ponaša se kao pravi ljubomorni tata. Nakon što je Dunju iznenada uhvatila mučnina, ona presretna izbrblja kolegicama da je vjerojatno trudna. Franjo je zbog toga ljut na nju. Tom je ljubomoran na Luku i Petru pa napadne Luku zbog Ive. Petra doživi neugodno iznenađenje kad mala Božena otkrije da je lagala u vezi zlostavljanja. Nakon toga, Božena uplakana bježi.

Epizoda 680; (10.12.2007.);
Petra i Tom odlaze do Božene, a tamo ugledaju stravičan prizor, kako Boženin otac tuče majku. Mate i Borna oduševljeni su snimljenim spotom. Razočaranoj Tini, za čiju se karijeru nitko ne brine, Mate ponudi dogovor – njezinu pjesmu će staviti kao poseban dodatak na svoj album. No pjesma je aranžirana i pretvorena u narodnjak. Karolina se pridruži dobrotvornoj akciji kako bi bila što bliže Juri. Doktor Zovko nagovori je da, kao donator, isproba mamografiju. Karolina pristane, no njezin nalaz je zabrinjavajući – otkrivena joj je kvržica na dojci.

Epizoda 681; (11.12.2007.);
Karolina odlazi na daljnje pretrage, no nalazi je ne brinu jer je uvjerena da će sve, kao i dosad u njenom životu, biti u najboljem redu. Zajedno s primariusom Zovkom, Karolina je pozvana k Juri na večeru. Ona poziva i Bornu kako bi ostvarila svoj naum o spajanju njega i Mirne. Jakov i Borna usredotočeni su na Matinu karijeru, koja je sve uspješnija. Tina je tužna i ljubomorna jer se za nju nitko ne brine. Marijana zatekne Igora s maserkom Bommby tijekom tretmana…

Epizoda 682; (12.12.2007.);
Razgovarajući s Mirnom, Jure objašnjava kako Karolina nije prava žena za njega. Ipak, o njoj sve više razmišlja i pita se je li zaljubljen. Za to vrijeme, Karolina u bolnici čeka punkciju dojke. Mirna pristane otići Borni na ručak. Marijana je ljuta na Igora zbog maserke. Njihova svađa završi hrvanjem, ali to hrvanje je prepuno strasti. Borna Mirni naručuje ljubavnu pjesmu, a ona tužno priznaje kako ipak odlazi u Njemačku. Antun s gnušanjem odbije Tinu nakon što mu se ona nabacivala u alkoholiziranom stanju. Uskoro nakon dolaska kući, Antunu stiže posjeta…

Epizoda 683; (13.12.2007.);
Borna je tužan što Mirna napušta Zagreb, no njoj se čini da nije toliko razočaran. Kako bi uz sebe i dalje imao svoju voljenu kćer, Jure je spremam platiti… Antun i Megi presretni su što su opet zajedno. Marijana se na svoje probleme s Igorom žali Antunu, a Tom prisluškuje razgovor. Nakon povratka iz Istre, Jakov povjerava Lorenza Franji i Dunji, što pogađa Tinu koja pada u još veću depresiju. Petra ne uzvrati poljubac Tomu iako joj se on sviđa. Želi da se njihov odnos polako razvija, no razočara se kad vidi Toma s Marijanom…

Epizoda 684; (14.12.2007.);
Angelina smatra da je Dunja i Franjo zapostavljaju. U trgovačkom centru ukaže joj se prilika da im napakosti kada Dunja nesvjesno zamjenjuje kolica i umjesto Lorenza, odvodi sa sobom drugu bebu. Angelina primjećuje zamjenu, no ništa joj ne govori. Antunu je jasno da je operacija promijenila Megi i da ništa više nije kao prije. Jura i Borna dogovore se da Adriatica Records objavi Mirnin CD, koji će financirati Jura. Mirna se želi vratiti u Njemačku, a Borna je uporno pokušava odgovoriti od puta kako bi izvukao od njezinog oca novac.

Epizoda 685; (17.12.2007.);
Dunja je potištena jer joj se dogodilo da je u šoping centru zamijenila Lorenza s drugim djetetom. Međutim, zahvalna je Angelini jer ništa o tome nije rekla Franji. Barišićima iz klinike stiže sretna vijest… Marijana i Tom pozvani su na kartanje kod Kreše. Tom vara na kartama kako bi se svidio Marijani, a to mu i uspijeva. Borna shvaća da je Mirna nježna cura i da s njom treba biti strpljiv. Juru razveseli Mirnina odluka da ostane u Zagrebu. Oduševljen je i Karolininim smislom za posao, želi s njom surađivati. Karolinini nalazi s ultrazvuka dojke jako su loši…

Epizoda 686; (18.12.2007.);
Karolina priznaje Mirni da je teško bolesna i moli je da to nikome ne kaže. Pokušava ignorirati bolest, ali nervozu ne može kontrolirati pa u Zenu maltretira Franju i Jakova, čija je reklamna kampanja odbijena. Angelina odlazi u Franjin laboratorij i namjerno se poreže. Nogu joj previja Franjo i baš kad mu se odluči približiti, uđe laborant. Potaknut Mirninim priznanjem kako je za njezin ostanak najzaslužnija Karolina, Jure se odvaži posjetiti je.

Epizoda 687; (19.12.2007.);
Karolina je iznenađena Jurinim poljupcem, no odbija ga uz izgovor da nije pravi trenutak. Borna pokušava od Jure isposlovati novac za sponzorstvo Mirninog albuma, ali ga Jure odbija. Angelina uživa u Franjinoj pažnji nakon ozljede koju si je nanijela. Tom poziva Petru da zajedno provedu večer gledajući filmove, a nekako istovremeno Marijana odbije njegov poziv. Toma i Saru u strastvenom zagrljaju zatekne Petra.

Epizoda 688; (20.12.2007.);
Tom više nije zanimljiv Sari. Ona odlazi, ali bez lisica, koje su joj slučajno ispale. Njih pronađe Marinko. No Tom se uspješno izvuče iz neugodne situacije još jednom dobro smišljenom laži. Marijana konačno pristaje naći se s Tomom, ali i Petra je u igri! Karolina saznaje da mora hitno na operaciju. Ne znajući za njezin zdravstveni problem, Jure misli da se ona poigrava s njim dok ga odbija. Antun poziva Megi na bazen. Kako bi je zaštitio od klinaca koji je gurkaju i zadirkuju, sukobi se s njima, no Megi ipak odlazi.

Epizoda 689; (21.12.2007.);
Tom dogovara spoj s Petrom i Marijanom, ali Sara shvati njegove namjere i upozori Marijanu. No Marijana je zadovoljna jer je uspjela Igora napraviti ljubomornim. Mirni je sve teže čuvati Karolininu tajnu, ali Karolina je uporna jer želi svoje probleme riješiti sama. Franjo poklanja Angelini parfem, a ona poklon shvati kao tajni poziv u Zen. Tamo Angelina susreće Dunju koja joj održi malu lekciju o odgovornosti prema poslu i mušterijama. Angelina pobjesni i odluči se osvetiti Dunji.

Epizoda 690; (31.12.2007.);
Angelina i Franjo su u šopingu. Ona potajno kupuje poklon za njega, ali mu pomaže izabrati dar za Dunju. Igora smeta veza Marijane i Toma, kojega sve više mrzi i prvom se prilikom okomi na njega. Situaciju smiruje Luka, koji sve više sumnja u Tomovu dobronamjernost… Mirna je na velikom iskušenju jer želi otkriti Borni da Karolina ima rak. Kada Karolina iz čista mira plane na Bornu, Mirna ne izdrži i otkriva Borni da je Karolina jako bolesna. Borna joj ne vjeruje, misli da je sve to obična laž!

Epizoda 691; (01.01.2008.);
Borna je ljut na Karolinu jer misli da ona izmišlja bolest samo kako bi postigla neki svoj cilj. Franjo Dunji poklanja lijep i skupocjen poklon, što ražalosti Angelinu… Tina je razočarana jer je Jakov ostavlja samu za vrijeme blagdana, no stiže Matin poziv za svirku. Karolina se sama priprema za operaciju. Odbija primiti ičiju pomoć praveći se snažna, no zapravo se boji ishoda operacije…

Epizoda 692; (02.01.2008.);
Nada u svom domu ugosti Djeda Božićnjaka, čije joj se čudno ponašanje nimalo ne svidi. Ujutro taj čudni Djedica nestaje, a za sobom ostavi simbolične poklone… Karolina se budi nakon operacije, nesigurna što je dalje očekuje… Mirna je tješi. Petra provodi ugodan Badnjak s Tomom. Poziva ga na zajedničko gledanje filma. U ugodnoj romantičnoj atmosferi oni se strastveno ljube…

Epizoda 693; (03.01.2008.);
Iako i iduće jutro Petra i Tom nastavljaju izmjenjivati nježnosti, Petra nastoji avanturu zadržati u tajnosti, ne želeći da Nada i Marinko doznaju o njihovoj vezi. No Petrino dobro raspoloženje primjećuje Luka… Tomu odgovara što Petra njihovu vezu drži u tajnosti. Takva situacija omogućuje mu da viđa druge djevojke pa ubrzo dovodi Marijanu u Nanu… Tina i Mate zbližavaju se tijekom pripreme za koncert. Borna i dalje smatra da je Karolina izmislila svoju bolest, no kad mu Mirna kaže da je u bolnici, Borna odlazi do nje. Nudi Karolini pomoć, no ona ga više ne želi vidjeti.

Epizoda 694; (04.01.2008.);
Petra tješi Bornu i odlazi u bolnicu pomoći Karolini, ali ona ni nju ne želi primiti. U želji da pomogne majci, Borna odlazi k Juri. Vjeruje da je Jure u ovim trenucima jedina osoba koji može doprijeti do Karoline. Dunja se osjeća krivom što je ostavila Angelinu samu za Božić. Angelini raspoloženje podiže Franjo kada joj predloži da zajedno pripreme jelo. Tina odlazi na koncert s Matom i Jakovom. Nakon njezina uspješnog nastupa, svi odlaze proslaviti u Nanu. Tina se opusti i zapleše na stolu, a situaciju želi iskoristiti paparazzo… U sveopćem naguravanju svi pokušavaju paparazzu oduzeti fotoaparat…

Epizoda 695; (07.01.2008.);
Tina se osjeća krivom jer se Mate ozlijedio. Tmurno raspoloženje nestane kada pročita novinski članak, napisan upravo onako kako je priželjkivala. Plan joj je uspio! Dunja priredi večeru za Martinu i Sašu, koji imaju slične probleme poput Franje i nje. No večera ne ispadne kako je očekivala… Tom i Petra razmišljaju što učiniti sa svojom vezom. S donesenom odlukom se ne slažu svi, a posebice Marinko. Jure je uzrujan jer mu nitko nije rekao da je Karolina bolesna. Posjećuje je u bolnici i shvati da ju je pogrešno procijenio.

Epizoda 696; (08.01.2008.);
Mirna odluči novogodišnju noć provesti kod kuće. Tina organizira tulum za doček, na koji je pozvan i Mate, kojega ona posebno očekuje. Angelina bira haljinu za novogodišnju proslavu i moli Franju za pomoć. Marijana se sređuje za doček u Nani. Iznenadi se kad tamo ugleda Petru i Toma u srdačnom razgovoru. Megi i Antun također se spremaju na tulum u Nani. Antuna prije tuluma posjećuje Helena, Megina majka. Antuna čeka veliki zadatak.

Epizoda 697; (09.01.2008.);
Jure dolazi kući i na trosjedu zatekne Bornu, kojeg muči grižnja savjesti zbog Karoline. Petra tješi Bornu. Oboje teško prihvaćaju činjenicu da je Karolina bolesna. Dunja i Franjo uživaju u novogodišnjem jutru dok ih slučajno ne prekine Angelina. Nakon toga, Franjo shvaća da bi Dunja i on trebali živjeti sami… Marijana je zabrinuta za Antuna. Tužna je i zbog Nikole koji je napustio obitelj, a ponajviše radi Toma koji se posvetio Petri. Neraspoložena odlazi u Nanu i tamo se napije. Na kraju, njezin izlazak završi sasvim neočekivano…

Epizoda 698; (10.01.2008.);
Igor se šali s Marijanom jer se napila, a ona mu zamjeri što ju je jednom u snu nazvao Ivom. Zezancija na kraju završi svađom. Marijana je i dalje zabrinuta za brata Antuna. Brine je i skoro vjenčanje njega i Megi, koja se čudno ponaša, pa odluči otkriti što ona zapravo smjera… Marinko sumnja u iskrene Tomove namjere u vezi Petre, a Tom otkriva Luki zašto ga Petra zapravo toliko zanima i što od nje očekuje.

Epizoda 699; (11.01.2008.);
Nakon razgovora s Tomom, Luka je iznenađen njegovim namjerama… Dunja i Franjo odlučili su promijeniti svoj način života u novoj godini te se počinju pripremati za dolazak bebe. Angelina svoje tajne povjerava Petri, koja je iznenadi svojim razmišljanjima i savjetom o onome što bi trebala učiniti. Treba li Angelina zaboraviti voljenog muškarca? Tina se i dalje trudi privući pozornost medija. Iživcirana Jurinim neprestanim pokušajima da joj pomogne, Karolina ga još jednom zamoli da je ostavi na miru.

Epizoda 700; (14.01.2008.);
Antun je iznenađen Meginim priznanjem. Razmišlja o svemu što je učinio i ne želi ponoviti pogreške iz prošlosti… Borna odlazi do majke u bolnicu, no ne nalazi je tamo… Tom i Petra izmjenjuju nježnosti pred Nadom i Lukom. Luka i dalje pokušava razgovarati s Tomom u vezi Petre jer želi saznati kakve su Tomove namjere… Tina poziva Matu na ručak. Za vrijeme ručka iskreno razgovaraju i Tina saznaje detalje iz Matinog ljubavnog života. Dunja i Franjo strepe od Angelinine reakcije nakon što su je obavijestili o svojim planovima za budućnost. Dunja razgovara s Angelinom koja se pretvara da je njihova odluka nije uzdrmala…

Epizoda 701; (15.01.2008.);
Dunja prima potresnu vijest – Angelina i Franjo su u bolnici, a Franjo je u lošem stanju. Tom žali što Petra više neće živjeti kod Nade. Tijekom dana u Nanu dolazi Marijana zabrinuta za Antunovo stanje. Uzrok njegove depresije je Megi. Podršku Marijani pruža Tom. No Petra je ljubomorna pa ga ispituje jer je zanima što se o događa između Marijane i njega. Borna se osjeća prevarenim i neshvaćenim jer nikako ne uspijeva urazumiti Karolinu. Hoće li Mirna uspjeti pomiriti Bornu i Karolinu?

Epizoda 702; (16.01.2008.);
Mirna je šokirana nakon svađe Jure i Borne. Saznaje detalje vezene uz snimanje njezinog CD-a. Razočara se u Juri i ne zna kako postupiti… Franjo otkriva Dunji pojedinosti vezane uz nesreću. Franjo je brižan prema Angelini pa se njezin osjećaj krivnje još više pojačava te odluči potražiti poruku koju je napisala netom prije nesreće. Nada daje Tini savjet koji bi joj mogao pomoći u vezi karijere, ali i odnosa s Matom. Petra ostaje zatečena kada joj Tom otkrije da Luka, iako svećenik, možda prema njoj gaji romantične osjećaje. Petra odluči porazgovarati s Lukom u vezi toga.

Epizoda 703; (17.01.2008.);
Angelina otkriva svoje ljubavne probleme Dunji, no ne govori o kojem muškarcu je riječ. Dunja tješi Franju koji se osjeća kriv za nesreću. Karolina pokušava zbližiti Bornu i Mirnu pa ih istovremeno šalje u Zen. Tina ostvaruje svoje planove bez Borninog i Matinog znanja. Pomaže joj Kićo, fotograf kojeg zanimaju jedino tračevi i tisak koji se njima bavi. Luka saznaje da iza svih spletki stoji Tom i smišlja kako se s njim suočiti. Sine mu neobična ideja…

Epizoda 704; (18.01.2008.);
Tom uspijeva izbaciti Luku iz takta – predbacuje mu da se previše posvećuje svjetovnim stvarima i da ne bi trebao biti svećenik. Mate ponovno, nakon svih njezinih pokušaja zavođenja, odbija Tinu. Ona se rasplače, no ipak, ne odustaje… Karolina pokušava poslom zaboraviti na svoju bolest. Dunja je u poslu preko glave jer je ostala posve sama u salonu. Ujedno tješi Angelinu, koja se osjeća krivom zbog nesreće. Franjo dolazi kući iz bolnice. Uskoro se Dunja i Franjo porječkaju zbog automobila, koji je nakon nesreće samo obična olupina.

Epizoda 705; (21.01.2008.);
Dunja je u teškom stanju, a Franjo ne zna kako joj pomoći. Situaciju iskorištava Angelina koja tješi Franju. Luka ne zna kako riješiti svoje problema pa savjet traži od oca Julijana. Tom nagovara Luku da napusti crkvu. Jakov savjetuje Tini da odustane od Mate. Tina želi da se Luka i Jakov pomire pa dogovara njihovo zajedničko fotografiranje. Usred snimanja stiže tužna vijest u vezi s Dunjom. Kada Jakov i Mate ostanu na trenutak sami, između njih izbije sukob…

Epizoda 706; (22.01.2008.);
Tina i Jakov porječkaju se zbog Mate, a Tina počinje sumnjati u Matinu seksualnu orijentaciju… Petra ne vjeruje Tomu kada joj on govori da je Luka u nju zaljubljen. Marijana je tužna jer se bliži godišnjica smrti njihovih roditelja. Brine se za Antuna koji se ne trijezni i rijetko dolazi kući. Antun sve više propada i tone u depresiju… Karolina se ne prepušta bolesti, nego, naprotiv, odlazi u Zen gdje naporno radi.

Epizoda 707; (23.01.2008.);
Karolina odbija poljubiti Juru i na taj način ga ponovno povrijedi. Borna s Karolinom odlazi liječniku. Petra i Tom uživaju nakon zajednički provedene noći. Tom i Igor dogovore igranje pokera. Borna inzistira na snimanju Tine i Mate, što Jakovu nije po volji. Poslije između Jakova i Mate izbije tučnjava!

Epizoda 708; (24.01.2008.);
Zbog napada na Matu, Tina pomisli da s Jakovom nešto nije u redu. Dunja je i dalje povučena u sebe i jako suzdržana prema Franji, kojeg zabrinjava ovakva situacija. Angelina, pak, glumi da joj je ruka povrijeđena kako bi još više zadobila njegovu pažnju. Za vrijeme ručka, Karolina primjećuje da se Mirni jako sviđa Borna… Marijana se ljuti na Igora zbog dogovorene partije pokera s Tomom. Nakon što napije Slovence u vinariji, Igor im krade novac koji poslije troši na kartanje.

Epizoda 709; (25.01.2008.);
Kada Mate opet odbije Tinu, on se odluči povjeriti Jakovu, koji ga nagovara da Tini kaže istinu. Karolina organizira večeru kod Šarićevih. I dok Borna cijelu večer zadirkuje Juru, on ne reagira na provokacije. Borna i Mirna odlaze u šetnju gradom, a Jure i Karolina ostanu sami. Jure joj se tada povjerava… Dunja je u depresiji, a stanje joj se pogoršava kada stignu novi nalazi iz liječničke ordinacije. I ona i Franjo su u šoku… Antun i Marijana odlaze u Slavoniju na grob roditelja i do stare kuće svoje tete…

Epizoda 710; (28.01.2008.);
Franjo nastoji pomoći Dunji i oraspoložiti je, no bez uspjeha. Dunjin prijedlog rješenja njihovih problema šokira Franju. Igor je tužan zbog Antunovog ostanka u Slavoniji. Marijana govori Igoru da je Tom najvjerojatnije varao na kartama pa Igor odlazi u Nanu kako bi se s njime obračunao. Antun i Marijana odlučni su ostati u Slavoniji. Mate pokušava priznati Tini istinu o sebi, no nikako ne pronalazi pravi trenutak.

Epizoda 711; (29.01.2008.);
Franjo odbija Dunjin zahtjev, a Angelina tješi Franju i potajno se nada da će se situacija izmijeniti u njezinu korist. Svađu između Luke, Toma i Igora prekida Nada. Marijana tuguje zbog Antuna, a Tom koristi situaciju i pokušava joj se približiti. Jakov se razočara u Mati, ali i dalje vrši pritisak na njega. Franjo i Dunja odluče nakon posla porazgovarati.

Epizoda 712; (30.01.2008.);
Franjo želi s Dunjom odnos kakav su imali na početku veze, a to znači da bi Dunju Angelina trebala mijenjati nekoliko dana u salonu. Marijana i Igor planiraju zajednički život. U boksačkom klubu Tom i Luka se sukobljavaju, a to Nadu ne ostavlja ravnodušnom. Tom prigovara Marinku da više voli Luku.

Epizoda 713; (31.01.2008.);
Tom odlazi bratu na ispovijed u crkvu. Dunja i Franjo ponovno uživaju u vezi, dok Angelinina ljubomora raste. Borna prekida idiličan doručak Šarićevih i Karoline. Od uzbuđenja zbog spoja s Bornom, Mirna se napije. Tom laže Marijani o svom odnosu s Petrom i Marijana mu povjeruje.

Epizoda 714; (01.02.2008.);
Jure ne želi da Borna bude blizu njegove kćeri Mirne jer smatra da on nije dovoljno dobar za nju. Kada se Borna ispriča Juri, Mirna izgubi živce… Marijana ipak ne povjeruje potpuno u Tomovu priču o Petri. Mate obeća Jakovu da će nešto učiniti u vezi Tine. No, ne namjerava joj priznati cijelu istinu zbog čega Jakov odlazi k Mati. Nakon svih priča koja je čula, dolazi i Tina…

Epizoda 715; (04.02.2008.);
U panici zbog Tininog dolaska, Mate i Jakov sakriju Jakova u ormar! Jakov osjeća pred Tinom grižnju savjesti zbog svojih laži. Između Igora i Marijane i dalje vlada napetost, no Igor se nada da će ipak provesti večer zajedno. Pun nade dolazi kući, no tamo ga čeka neugodno iznenađenje. Jure priznaje Karolini da je zabranio Borni dolazak u njihovu kuću. Franjo zamoli Angelinu da pripazi na Dunju u salonu, no rastresena Dunja uništi mušteriji frizuru. Povjerava se Angelini, no ne sluti da joj je ona zapravo ljuta suparnica.

Epizoda 716; (05.02.2008.);
Marijani je neugodno jer je lagala Igoru da joj dolazi prijateljica. Tom to koristi te još više provocira Igora. Petra napada Toma jer kasni, no on je ipak uspijeva šarmirati. Angelina predlaže Dunji da ona i Franjo posvoje dijete i vodi je u sirotište. Tina kaže Jakovu da ju je Mate prevario – našla je otvoreni paketić kondoma na krevetu. Tko je osoba s kojom je Mate spavao? I dok Tina i Mate sjede za večerom, ona je u šoku zbog prevare, a snima ih paparazzo…

Epizoda 717; (06.02.2008.);
Mate skoro napadne fotografa u restoranu, no snalažljiva Tina spašava neugodnu situaciju. Igoru je žao što je bio grub prema Marijani, no svi njegovi pokušaji pomirdbe propadaju. Marijana i Tom razmjenjuju nježnosti. Dunja se ne snalazi u sirotištu, no priđe joj mali Petar i nju preplave osjećaji. Petar bi trebao s njom i Franjom provesti nekoliko dana, no on i Franjo ne nalaze zajednički jezik…

Epizoda 718; (07.02.2008.);
Dunja i Franjo zbližavaju se s malim Petrom. Odluče ga posvojiti, no reakcija Petra je neočekivana. Luka i Petra pričaju o Lukinom hobiju – boksu. Luka je iznenađen srdačnim Tomovim ponašanjem. Borna moli Mirnu da mu pomogne izabrati vjenčani prsten za Tinu. Petra i Tom dogovaraju odlazak u kino, a Igor priprema zamku za Toma…

Epizoda 719; (28.02.2008.);
Tom je hladan prema Marijani koja ga uvjerava kako između nje i Igora nema ništa. Dunju razveseli dolazak sestre Ljiljane, koja ne želi otkriti da ju je zapravo u posjet pozvao Franjo. Ljiljana misli da se Angelina čudno ponaša, no Dunja joj ne vjeruje. Karolina pokušava sakriti nervozu pred odlazak na prvu kemoterapiju. Iako se Karolina drži hrabro, Mirni je jasno da se ona ne osjeća dobro. Odlazi Borni s namjerom da mu kaže što misli o njegovom ponašanju prema bolesnoj majci…

Epizoda 720; (11.02.2008.);
Jakov shvati da je Mirna u pravu kada mu kaže da je bezosjećajan prema Karolini. Jure zatekne Karolinu kako se promatra u ogledalu nakon što je odbila njegovu pomoć. Borna organizira pokusno vjenčanje za Matu i Tinu. Tina zamoli Jakova da joj bude vjenčani kum. Igor se razbjesni kad mu Marijana slaže da se nije vidjela s Tomom. Odlazi u Nanu gdje se zabavlja s Dunjinom sestrom Ljiljanom, a uskoro stiže i Marijana…

Epizoda 721; (12.02.2008.);
Marijana se izmigolji iz Igorovog zagrljaja kad vidi Ljiljanu. Kad mu Marinko prizna da Globustrans dosta loše posluje, ponajviše zbog medijskog pritiska, Tom dobije priliku dokazati mu se. Karolinu iznenadi dolazak drskog neznanca, a ubrzo saznaje da je to Jurin sin Ivica, koji je pobjegao od kuće. Jure i Mirna iznenađeni su Ivičinim dolaskom. Dunja pita sestru želi li biti surogat majka njezinom i Franjinom djetetu.

Epizoda 722; (13.02.2008.);
Franjo se protivi surogat majčinstvu, ali ga Dunja nastavi uporno nagovarati. Jure saznaje da je Ivica pobjegao od kuće, jer mu je majka, Jurina bivša žena Eleonora, zabranila bavljenje košarkom. Sada Jure pokušava narediti sinu da se vrati u Njemačku, što rezultira žestokom svađom. Mirna pozove Bornu da zajedno posjete Karolinu. Marinko ponudi Tomu da bude njegov zamjenik u Globustransu. Nakon što Jure u uredu zatekne Igora i Ljiljanu u nezgodnoj situaciji, u stanu ih zatekne i Marijana, koja ne podnosi Ljiljanu. Igor stiže u Globustrans i shvati da će morati poslovati s Tomom.

Epizoda 723; (14.02.2008.);
Ljiljana zatekne Angelinu kako pozira pred ogledalom s lažnim trudničkim trbuhom, čime joj postaje još sumjivija. Petra spašava promrzlog Igora iz hladnjače, ali ostaje pitanje tko ga je tamo zaključao. Tek po Petrinu odlasku Igor napadne Toma, a sukob prekine Marinko. Pošto želi ostati u Hrvatskoj, Ivica namjerava otići na trening nekog zagrebačkog košarkaškog kluba. Kad se Jakov i Mate posvađaju, Tina počinje primjećivati njihov neobičan odnos.

Epizoda 724; (15.02.2008.);
Dunja je uvjerena da Ljiljana napada Angelinu bez razloga. Nakon Dunjinog upornog nagovaranja, Franjo konačno pristane na surogat majčinstvo, ali postavlja se pitanje tko će biti surogat majka. Tom pokušava glumiti dobrog dečka pred Marinkom, ali ne uspije vratiti njegovo povjerenje. Igor zakaže tučnjavu s Tomom kraj vinarije. Jure dogovori s Eleonorom da Ivica još neko vrijeme ostane u Hrvatskoj. Karolini se ne sviđa Jurin odnos prema bivšoj ženi.

Epizoda 725; (18.02.2008.);
Dunja i Franjo konačno su se uspjeli zajednički dogovoriti da im surogat majka rodi dijete i sada to proslavljaju s Angelinom. Istovremeno, Dunja uspije nagovoriti Ljiljanu da još neko vrijeme ostane u Zagrebu. Tom zrači zadovoljstvom jer je nasamario Igora. Marijana se osjeća usamljeno, no ne želi biti s Tomom jer on još uvijek nije prekinuo s Petrom. Potpuno neočekivano, Ivica i Karolina dobro se slažu. Šarići imaju hrpu obveza pa Ivica pazi i pomaže Karolini. Jure se vraća kući i kod Ivice pronalazi travu!

Epizoda 726; (19.02.2008.);
Ivica je uzbuđen zbog probne utakmice koja odlučuje o njegovoj sudbini u košarkaškom klubu. Jure je naumio gledati utakmicu, no Karolini iznenada pozli. Tina i Mate usklađuju svoje priče za medije. Borna organizira sastanak Adriatike, na kojemu ih obavijesti da imaju koncert u Nani. Igor moli Marijanu da se ne petlja s Tomom, no ona ga ne sluša. Tom, pak, uvjerava Petru u ljubav koju prema njoj osjeća iako je netom prije obećao Marijani kako će ostaviti Petru.

Epizoda 727; (20.02.2008.);
Luka je jako razočaran Tomom jer vara Petru. Dunja, Franjo i Angelina spremaju se liječniku, ali ne žele da Lili to sazna. No kada Lili načuje razgovor Dunje i Franje, zatraži objašnjenje. Mate i Tina vježbaju za nastup. Tina još jednom prizna Jakovu da voli Matu. Borna vozi Karolinu na kemoterapiju, a na koncert u Nanu poziva Mirnu, koju predstavi novinaru kao Tininu kumu.

Epizoda 728; (21.02.2008.);
Franjo i Dunja lažu Lili da odlaze na odmor. Tom prekida Luku prije nego on otkrije Petri njegovu dvostruku igru. Svoju tugu zbog Karoline, koja ga je odbila, Jure ublažava tako što se napije s Marinkom. Iako se Karolina ljuti na pijanog Juru, drago joj je što vidi da mu je stalo do nje. Borni nije jasno zašto se Mirna prema njemu odnosi hladno pa odlazi Šarićevima izgladiti stvari.

Epizoda 729; (22.02.2008.);
Ivica je zaključao Mirnu i Bornu na tavan. Jure poziva Karolinu na romantičnu večeru povodom Dana zaljubljenih. Privučen bukom koja dolazi s tavana, Jure se iznenadi kada ondje zatekne Mirnu i Bornu. Luka je zgrožen Tomovim planovima za Valentinovo. Marinko i Nada odlaze u kino. Dok večera s Petrom, Tom svako malo odlazi pa ona odluči saznati zašto… Marijana i Petra otvore Tomove poklone, koje je on greškom zamijenio…

Epizoda 730; (25.02.2008.);
U novinama osvane komentar koji vrlo neugodno poprati Tinin odlazak sa zaruka. Ona donese odluku da se Mate treba doseliti k Jakovu i njoj. Marijana i Petra saznaju da je Tom s obje mutio istovremeno. Dok Luka tješi Petru, Igor provocira Marijanu i naslađuje se. Jure otkrije Bornu i Mirnu na tavanu i zaključi da su vjerojatno spavali zajedno, a to u njemu izazove burnu reakciju! Ivica je primljen u košarkaški klub. U društvu s Mirnom Borna skrivi nesreću…

Epizoda 731; (26.02.2008.);
Borna i Mirna užasnuti su jer su autom naletjeli na Ivicu. Mirna preuzme krivnju na sebe. Zbog povrede koljena, Ivica mora propustiti košarkaške pripreme u predsezoni. Jure zove Eleonoru i govori joj što se dogodilo Ivici. Sad već bijesan na Bornu, Jure ga želi što dalje od Mirne. I dok Jakov sve teže podnosi Matu kao cimera, Marijana opet pada na Tomov šarm. Luka je ljut na Toma jer je povrijedio Petru.

Epizoda 732; (27.02.2008.);
Luku izluđuje Tom, koji ne želi priznati Nadi i Marinku što je učinio Petri. Marinku je poznat način na koji Tom manipulura situacijama i sve mu to teško pada. Jure je ljut na Bornu jer nije odmah priznao krivnju za nesreću, no Borna nastavlja po svome i ne odustaje od Mirne. Tina ne primjećuje da se Jakov i Mate sve više svađaju. Marinko iznosi Nadi svoje mišljenje o Tomu, a malo kasnije Tom i Marinko žestoko se posvađaju.

Epizoda 733; (28.02.2008.);
Marinko i Nada zahladili su svoj odnos s Tomom. Sa skrivenim namjerama Igor pristaje pomoći Tomu. Svađa u kući Šarićevih se nastavlja. Mirna se odlazi naći s Bornom, koji joj priređuje romantičnu večeru u studiju. Mate i dalje želi Jakova, a Tina želi Matu i uživa u njihovom suživotu, no Mate i Jakov osjećaju se sve gore. Njihove su svađe sve žešće, a napetost među njima raste!

Epizoda 734; (29.02.2008.);
Borna i Tina očajni su zbog zatvaranja Adriatice. Mirna tješi Bornu, a i Karolina mu izrazi zabrinutost. Juru muči grižnja savjesti i krije od svih da je on taj koji je prijavio Adriaticu. Dunja i Angelina vraćaju se iz Praga, a Franjo ih oduševljen čeka. Angelina žudi za Franjinom naklonošću. Igor pronalazi u Luki savršenog partnera koji će mu pomoći razotkriti Toma! Jakov se grize što je povrijedio Tinu, a Mate mu govori da treba misliti na svoju sreću. Situaciju još više pogorša Borna, otkrivši Tini što joj se događa iza leđa…

Epizoda 735; (03.03.2008.);
Jakov i Mate žele se ispričati Tini, no ona ne pokazuje interes. Nakon kemoterapije, Karolina moli Juru da se brine za Bornu ako završi u zatvoru, a ona ne uspije pobijediti opaku bolest. Dunja i Franjo govore Angelini da ne mora raditi u salonu tijekom trudnoće jer će plaću ionako primati. Luka nevoljko pristaje na Igorov plan, a Igor mu otkriva da ga je Tom zatvorio u hladnjači. Luka zamoli Petru da odnese papire u Globustrans i ona tada ugleda Toma i Marijanu…

Epizoda 736; (04.03.2008.);
Luka priznaje Petri da ju je namjerno poslao u Globustrans kako bi konačno shvatila da je Tom vara. Marijana se osjeća jako loše u novonastaloj situaciji. Optužbe protiv Borne su odbačene, no Juru muči grižnja savjesti jer će možda zbog njegove prijave u zatvoru završiti Tina. Angelina je povrijeđena zbog Franjine i Dunjine financijske ponude, no godi joj Franjina pažnja i isprike. Igor shvaća da je Tom nastavio lagati Marijani, no Petra se odlučuje suprotstaviti Tomu. Ona i Marijana žestoko se posvade!

Epizoda 737; (05.03.2008.);
Tom uživa gledajući svađu Marijane i Petre. Naposljetku, Igor tješi Marijanu i poljubi je, no njegov pokušaj ne završi dobro. Marijana želi da se on iseli iz stana. Karolina i Jure žele Tini pomoći da se izvuče iz zatvora, ali kriju jedno od drugog prave motive. Franjo i Angelina odlaze na dodjelu nagrada, gdje Franjo, stjecajem okolnosti, glumi njezinog supruga…

Epizoda 738; (06.03.2008.);
Franjo je iznenađen Angelinim ponašanjem i pita se koji su njezini pravi motivi. Dunja moli Angelinu da za vrijeme trudnoće ne ulazi u vezu s drugim muškarcem. Tina je uvjerena kako će završiti u zatvoru, a Mate želi raskinuti njihove zaruke. Karolina pokušava razgovarati s odvjetnikom ne bi li spasila Bornu, no odvjetnik nema dobre vijesti… Marinko odbija pomoći Tomu da popravi svoj odnos s Nadom. Potaknut svime što se dogodilo, Tom izjavljuje pred svima u Nani koju curu zapravo voli.

Epizoda 739; (07.03.2008.);
Igor laže Marijani da traži stan i da će uskoro odseliti. Luka tješi Petru zbog prekida s Tomom i oni provode ugodno poslijepodne. Kada Juri dođe osoba koja je prijavila Bornu, Mirna shvati tko stoji iza komplikacija s Adriatikom i financijskom policijom. Na ispitivanju Tina uspijeva ostati pribrana, no inspektorica joj zaprijeti zatvorom ne kaže li ime krivca.

Epizoda 740; (10.03.2008.);
Jure se čvrsto drži stava da je Borni mjesto u zatvoru. Razmirice između Toma i Igora se nastavljaju. Karolina je zgrožena što se po novinama povlači Bornino ime, posjeti ga u zatvoru i obeća mu da će ga izbaviti i naći krivca. Kad joj Borna prizna pranje novca, Mirna ga ostavlja, razočarana lažima. Borna sve ispriča Tini i njih se dvoje, oboje frustrirani i razočarani, prepuste strasti.

Epizoda 741; (11.03.2008.);
Borna se želi uvjeriti kako je Tina njihov seks doživjela kao nešto što se dogodilo među prijateljima. Mirna se dolazi ispričati Borni i oni se pomire, uz obećanje da među njima više neće biti laži. Karolina shvati da je Jure kriv za Bornino uhićenje pa ga napadne, prijeti mu i odluči se odseliti od njega. Jure je bezuspješno pokušava spriječiti u tome. Sve sigurnija u Tomovu ljubav, Marijana ignorira sva upozorenja da ga se kloni.

Epizoda 742; (12.03.2008.);
Ljut na Mirnu i mučen vlastitom grižnjom savjesti, Borna je naprasno ostavlja. Ivica hrabri Juru da potraži Karolinu. Između Borne i Jure skoro dođe do fizičkog sukoba. Nada se priprema za proslavu Tomovog rođendana, u kojoj Luka odbija sudjelovati. Tina dobiva poziv za intervju, no ispadne da je u njemu u prvom planu Mate.

Epizoda 743; (13.03.2008.);
Marijana ne pokazuje razumijevanje za Toma, a on se uvrijedi, uvjeren da mu nešto skrivaju, nesvjestan da mu kriomice pripremaju slavlje. Petra vodi Ivicu u Klub mladih i među njima se rađa prijateljstvo. Jure dolazi Karolini, a ona zahtijeva ispriku i najavljuje kako će za njega, ukoliko se ispriča, učiniti jednu izuzetno veliku stvar. Jure se nađe u velikoj dilemi. Nakon što mu se Mirna ispriča, Borna je nježno zagrli.

Epizoda 744; (14.03.2008.);
Jure zatekne Mirnu i Bornu u ljubavnom zanosu nakon pomirenja pa slaže Borni kako će ih pustiti na miru. Nada nije sigurna u Marinkovo uvjeravanje da se Tom promijenio. Petra na izlasku iz Nane zatekne Toma i Marijanu kako se ljube. Ivica se zaljubi u Petru dok joj pomaže napraviti promotivni spot za klub. Luka pokušava grljenjem utješiti Petru zbog Marijane i Toma. Ivica ih vidi i bijesan odbija završiti spot. Luka i Petra shvate razloge njegove ljutnje.

Epizoda 745; (17.03.2008.);
Sve je spremno za svadbu Jure i Karoline. U kući Šarićevih iznenada se pojavljuje nezvani gost! Ivica se osjeća posramljeno pred Lukom zbog svoje naklonosti prema Petri. A dok gleda Petrine fotografije, Luka shvaća da prema njoj nešto osjeća. Tina je preuzela kontrolu nad Adriaticom, a Borna sve teže podnosi njezine zapovijedi. Marijana priprema Tomu rođendansko iznenađenje. Igor joj se pridružuje u spravljanju torte, ali s namjerom da napakosti Tomu.

Epizoda 746; (18.03.2008.);
Uvrijeđen zbog Igorovog ponašanja, Tom odlazi. Juri, pak, probleme stvara njegova bivša žena, Eleonora, koja je odlučila njihovu djecu, Mirnu i Ivicu, povesti natrag sa sobom. Njoj se, naime, ne sviđa što je Jurina zaručnica, Karolina, bolesna, a također je zabrine Ivičina ozljeda i njegovi planovi za budućnost. Tom je grub prema Marijani koja mu se došla ispričati. Marinko primjećuje probleme između Toma i Marijane.

Epizoda 747; (19.03.2008.);
Tom i Marijana sve se više svađaju. Ivica je ljut na Juru što je popustio Eleonori. Jure je uznemiren, a to Karolinu zabrinjava i živcira. Angelinine jutarnje mučnine brinu Franju i Dunju, ali Angelina uživa u Franjinoj pažnji, raduje se bebi i planira nov život. Jakov primjećuje da se s Angelinom nešto čudno događa. Luka iznenada poljubi Petru.

Epizoda 748; (20.03.2008.);
Petra i Luka zbunjeni su nakon poljupca. Dok je njemu sve teže, Petra o svojim problemima razgovara s Tinom… Tom provocira Petru, na što mu ona, pred Marinkom, opali šamar. Karolina shvaća da je Eleonorin utjecaj na Juru jak. Ivica se ne želi s majkom vratiti u Njemačku. Igor i dalje izaziva ljubomoru kod Marijane kako bi uživao u njezinoj reakciji. Jakovu je sve sumnjivija Angelinina tajanstvena bolest. Ona mu napokon prizna da je trudna. Franjo je brani pred Jakovom, što Jakov krivo protumači.

Epizoda 749; (21.03.2008.);
Jakov je sve krivo shvatio u vezi Angelinine trudnoće. Dunja i Franjo otkrivaju mu dio istine. Marinko ispituje Toma zašto je dobio šamar od Petre. Marijanu muči što nema dovoljno iskustva u ljubavi. Tina, pak, namjerno provocira Bornu pred Mirnom, koja ne razumije što se zbiva. Eleonoru slomi što se ni Mirna ne želi vratiti u Njemačku. Za vrijeme intervjua s Tinom, novinarka vidi Matu i Jakova kako se ljube i fotografira ih…

Epizoda 750; (24.03.2008.);
Reporterki, koja je priznala da se želi osvetiti Mati objavljivanjem članka, Borna zaprijeti da će objaviti priču o njezinom bratu. Marijana je ljubomorna na Igora, koji svoj ljubavni život drži u velikoj tajnosti. Tom i Igor nastavljaju se prepirati oko Marijane. Ivica ne pomišlja na povratak u Njemačku s Elom, on želi ostati u Hrvatskoj pod svaku cijenu. Franji ne preostaje ništa drugo nego otkriti tko je ustvari otac Angelininog djeteta.

Epizoda 751; (25.03.2008.);
Jakov, razočaran kad sazna tko je otac djeteta, upozorava Angelinu kako joj neće biti lako ostaviti dijete nakon njegovog rođenja. Marijana je iznenađena kad Igor dovede i drugu nepoznatu djevojku kući. Tom se šali s Igorom, ali ne primjećuje koliko je Marijana pogođena Igorovim ponašanjem. Borna upozorava Tinu da se ne miješa u njegov odnos s Mirnom. Prvog dana škole Ivica upoznaje razrednika Bašića, koji mu daje do znanja da je svjestan njegove sportske karijere, ali da zbog toga ne očekuje popuste u školi.

Epizoda 752; (26.03.2008.);
Zbog markiranja i pušenja Ivica zaradi ukor, a Jure o tome obavijesti Elu. Marijana ne razumije kako Igor može imati toliko djevojaka i ne može sakriti svoju ljubomoru. Karolina iskamči novac od Jure za reklamnu kampanju Zena. Franjo nevoljko pristane izraditi reklamu. Tina poziva Mirnu na razgovor – hoće li joj reći što se dogodilo između nje i Borne?

Epizoda 753; (27.03.2008.);
Tina izlaže Borni svoj plan glazbene suradnje, a on je užasnut pri samoj pomisli da će Tina i Mirna surađivati. Nada se vraća bez Luke, o kojem Petra neprestano razmišlja. Franjo poziva Angelinu i Dunju na snimanje reklame za Zen. Angelina je ljubomorna kada ugleda Moniku, koja u reklami glumi uz Franju. Igor i dalje dovodi nepoznate djevojke kući. Marijana je izbezumljena njegovim ljubavnim osvajanjima.

Epizoda 754; (28.03.2008.);
Ivica optužuje Juru za izdaju, a Elu da je posesivna. Karolinu, pak, brine da bi Eleonora mogla u Hrvatskoj ostati dulje no što je ona pretpostavila… Marinko se povjerava Eleonori u vezi Toma. Marijana koristi Igorovu odsutnost kako bi provela strastvenu večer s Tomom. Petra se više ne želi osjećati potištena. Odluči se zabaviti i organizira ženski tulum s Mirnom i Tinom, na kojem se pojavljuje Tom. Kada Angelini iznenada pozli pred Karolinom, Franjo je prisiljen smisliti ime djetetovog oca…

Epizoda 755 (31.03.2008.);
Franjo je nezadovoljan jer je lagao da je Jakov otac Angelininog djeteta. Na snimanju Dunja svjedoči Angelininom ljubomornom ispadu. Tom nastavlja provocirati Petru, a Borna staje u njezinu obranu i zaprijeti Tomu, koji ga ne shvaća ozbiljno. Borna odbija napasnu Tinu. Marijani i Igoru dolazi susjed koji se žali na Marijanu i Toma da su preglasni dok vode ljubav. To naljuti Igora, koji, u napadu bijesa, pokušava iz stana iznijeti krevet…

Epizoda 756 (01.04.2008.);
Franjo i Dunja ne znaju kako udovoljiti Angelini. Njezini ljubomorni ispadi i plakanje postaju nepodnošljivi. Luka se vraća iz Vatikana i posjećuje Petru. Nježan trenutak između njih dvoje prekida Borna. Marinko govori Luki da treba biti odlučan u svom nastupu prema Petri… Igor kupuje novi krevet. Pri premještaju kreveta Marijana i Igor nađu se u neobičnoj pozi, a u tom trenutku ulazi Tom, koji se naljuti na Marijanu. Igor je sretan jer misli da mu se opet ukazala prilika…

Epizoda 757 (02.04.2008.);
Marijana nazove Igora ljigavcem s kojim nikada ne bi bila u vezi! Tom je sretan što se okrenula protiv Igora, no dočeka ga iznenađenje – okrenula se i protiv njega. Igor se napije u Nani, Tom ga vodi kući, što iznenadi Marijanu. Ela daje Luki i Petri ideju za izložbu. Luka se bori sa svojim osjećajima prema Petri, a ona, prema Tininom savjetu, pokušava saznati je li Luka sretan kao svećenik… Karolina saznaje da će Jakov postati otac i to prenosi Borni, a on govori ostalima. Ela i Jure uhvate Ivicu i Laru u škakljivoj situaciji.

Epizoda 758 (03.04.2008.);
Igor odbija Marijanine pokušaje pomirdbe. Marijana, pak, saznaje kako je Igor mnoštvu svojih cura obećao posao u vinariji. Jakov nastavlja lagati da je on otac Angelininog djeteta. Angelina sve teže skriva ljubav prema Franji. Ela i Jure se zbližavaju, što smeta Karolini. Ela od Nade saznaje za Karolininu prošlost te se sukobi s Jurom zbog interesa djece.

Epizoda 759 (04.04.2008.);
Ela se ne želi povući pred nasrtajima Karoline jer su joj bitna samo njezina djeca. Ivica se nada da će mu se mama što prije vratiti u Njemačku… Tom i Marijana su bolesni pa Marijana pozove Toma k sebi. Nada im dolazi u posjet, što iživcira Marijanu. Tina pokušava ostati nasamo s Bornom i opet ga uspije zavesti. Marinko brani Luku i Petru od Tomovog provociranja. Ela izjavi kako želi ostati u Hrvatskoj zbog djece. Karolina je šokirana – dobila je sebi ravnu protivnicu.

INFO: Ne postoje najave za epizode 760-805 (100-145 epizode četvrte sezone)

»KRAJ SERIJE«

Program mog televizora