Moja majka – televizijska uspješnica na tragu Asi

Sve turske serije koje emitiraju domaće TV kuće izazivaju veliko zanimanje naših vjernih posjetitelja. U suradnji s Doma TV-om donosimo vam nešto više informacija o novoj telenoveli Moja majka, čiji su sadržaji epizoda trenutno jedni od najčitanijih na portalu Moja TV.

Moja majka
Moja majka - turska serija koju svakodnevno pratimo na Doma TV-u

Obiteljska, nježna priča o razdvojenoj obitelji i njihovim životnim teškoćama kroz koje prolaze, te o odnosu između majke i kćeri. Serija je snimana u gradu koji spaja Aziju i Europu, Istanbulu koji se tako još jednom pokazao kao idealna filmska lokacija. U glavnoj ulozi glumeći Zejnep nastupa poznata turska glumica Vahide Gordum koja se u matičnoj zemlji najprije potvrdila kao vrhunska kazališna glumica, da bi se uskoro počela baviti i filmom. Za nju svakako još valja spomenuti kako je 2008. proglašena najboljom glumicom Turske.

U seriji, kao što ste već i samo mogli vidjeti, saznajemo o odnosu između Zejnep i Muse koji su se upoznali za vrijeme studentskih dana. U tom periodu su se i strastveno zaljubili te su ušli u brak. Ipak, njihova strast se vremenom istopila, te kada je nakon 3 godine braka Zejnep zatrudnjela, saznala je kako je suprug vara. Povrijeđena, prešutjela mu je kako čeka dijete, te se od njega razvela. Uskoro na svijet dolazi mala Gondža, a Zejnep kako bi preživjela radi mukotrpno, ali zarađuje vrlo malo novaca. S druge strane Musa postaje vrlo imućan čovjek, te čak dolazi i do ministarske fotelje. Nakon 16 godine, Gondža koja je odrastala u siromaštvu i zbog toga je vrlo nesretna, zbog svađe s majkom bježi od kuće. Zejnep odlazi u potragu za njom, no po dolasku u policijsku stanicu saznaje kako je i njen nekadašnji suprug obaviješten o bijegu te da je saznao kako ima kćer. To dovodi do novih razdora, s obzirom da je Gondža mislila kako joj je otac mrtav…

Kako će se sve skupa dalje razvijati nećemo vam previše otkrivati, jer seriju s ovako dobrom pričom i izvrsnom glumcima bilo bi šteta propustiti. Stoga, svakim danom u 19:00 sati na kanalu Doma TV uživajte u seriji ‘Moja majka’.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.