O nama


Kao da je jučer bilo kad je osnivač i glavni urednik portala Moja TV, mladi i entuzijastični televizijski fanatik, prije gotovo devet godina (15. svibnja 2006.) otvorio blog pod nazivom TV World. Budući da je tada bloganje bilo izuzetno popularno, taj je blog, svakim danom sve bogatiji informacijama iz svijeta televizije i filma, konstantno privlačio mnoštvo blogera, ali i ostalih posjetitelja. Dana 12. veljače 2007. usporedno s radom bloga preko besplatnog web-hostinga pokrenut je i portal Moja TV. Budući da je na besplatnom hostingu bilo onemogućeno dodavanje komentara posjetitelja, blog je bio taj koji je poslužio za komentiranje. Međutim, TV World je, ostavivši iza sebe više od 100 tisuća posjetitelja, gotovo 2 tisuće komentara i 107 članaka, zatvoren krajem siječnja 2008. te se rad Moja TV-a u potpunosti preselio na Pondijev hosting. Na vlastitu domenu prešli smo 29. siječnja 2011. godine… a sve ostalo je povijest.

Na Moja TV-u danas radi tim od četvero ljudi, među kojima su urednici i stalni ili povremeni suradnici. U posljednje vrijeme više smo poradili na svemu što pridonosi kvaliteti Vašeg i našeg portala, a svakodnevnom interakcijom sa svojim čitateljima putem komentara na portalu i društvenim mrežama Facebook i Twitter postižemo to da vam donosimo upravo one sadržaje koji Vas zanimaju. Do sada smo ostvarili suradnju sa svim nacionalnim i najvažnijim kabelskim TV kanalima te Vam na osnovu toga svakodnevno donosimo najave i novosti iz njihovih programa.

Nekad su se tiskani TV vodiči držali blizu televizora i bili nam jedini izvor informacija o svijetu televizije. No, dolaskom Interneta to se promijenilo. Dok TV vodiči stignu na police kioska, većina novosti i najava iz programa već pomalo zastari, a programske satnice se izmijene. Moja TV je, zahvaljujući svom vrijednom timu, jedan od rijetkih TV portala koji najave objavi gotovo odmah po primitku informacija iz Press službi. Zahvaljujući izvrsnoj višegodišnjoj suradnji s televizijskim kućama, neke važne informacije i najave objavimo ekskluzivno, prije svih.

Tijekom dvije godine dosegnuli smo više od deset milijuna klikova, a takvi rezultati potiču nas da budemo još bolji, brži i informativniji. Vrlo smo ponosni na to što ste nas Vi, naši čitatelji, brzo pronašli i ostali nam vjerni sve ovo vrijeme.

Vaši prijedlozi, pohvale, ali i kritike uvijek su dobrodošli! Pisati nam, u bilo kojem trenutku, možete na mail mojatvhr(a)gmail.com ili ispuniti kontakt formu na stranici Kontakt. Na Vaša pitanja odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Prije nego što kopirate naš sadržaj, molimo, pročitajte naše uvjete korištenja.