Tajno vjenčanje Lare i Jaše

U prvom tjednu prikazivanja, nekoliko dana nakon početka ljubavne priče između Lare (Doris Pinčić) I Jaše (Ivan Herceg) gledatelji će moći vidjeti i njihovo vjenčanje.

Larin izbor vjenčanje
Larin izbor: vjenčanje Lare (Doris Pinčić) i Jaše (Ivan Herceg)

Rastrgan između obitelji i lijepe Lare, Jaša će donijeti odluku da na brzinu oženi djevojku koja mu je zarobila srce. S druge strane, zabrinut za očevo zdravstveno stanje, Jakov će preuzeti veliku odgovornost, a to je putovanje brodom u Afriku. Dodatnu sjenu na Larinu i Jašinu sreću bacit će osveta zlobnog Jašinog polubrata Dinka (Filip Juričić), koji će učiniti sve da napakosti obitelji Zlatar i svom ocu. Tako će početi novo životno putovanje Lare u kojem će postati žena pomorca koji će je ostaviti na milost i nemilost njegove majke Nele (Ecija Ojdanić). Iako tajno, vjenčanje ovog ljubavnog para bit će vrhunac romantike o čemu svjedoče i njihove fotografije. Iako je serija tek krenula, Doris Pinčić i Ivan Herceg sve češće se spominju kao najljepši glumački par koji trenutno možemo vidjeti na televiziji.

Uspješan start serije Nove TV na rođendan Doris Pinčić
Nova televizijska serija ‘Larin izbor’, koja je prodana u 17 zemalja, imala je vrlo uspješan start kod hrvatske publike. Prvi nastavak serije u kojoj glavne uloge tumače Doris Pinčić i Ivan Herceg u nedjelju je gledalo 495 000 ljudi. S rejtingom od 11,9% na svim gledateljima ‘Larin izbor’ bio je najgledaniji program u svom terminu. Najgledaniji program dana u Hrvatskoj u nedjelju je bio Dnevnik Nove TV s 553 000 gledatelja.
Početak serije ‘Larin izbor’ poklopio se s 23. rođendanom glavne glumice Doris Pinčić koji je proslavila s kolegama na setu, a prihvaćanje serije od strane publike dodatan je dar cijeloj ekipi.

2 misli o “Tajno vjenčanje Lare i Jaše”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.