RTL Kockica vodi nas u Mali svijet

RTL Kockica predstavlja novu edukativnu emisiju „Mali svijet“, u kojoj voditelj Ivan Kralj gledateljima predstavlja čarobni svijet sportova, upoznaje ih s raznim dječjim festivalima i kulturnim događajima u hrvatskim gradovima te uči kako ispeći kruh, napraviti lutku od papira ili keramičku posudu.

RTL Kockica Ivan

Zabavno-edukativna emisija „Mali svijet“ novost je na programu RTL Kockice! Ovaj zabavno-edukativni serijal pod uredničkom i voditeljskom palicom Ivana Kralja upoznat će najmlađe gledatelje prvog besplatnog specijaliziranog kanala s mnoštvom tema iz područja sporta, umjetnosti, kulture i ‘uradi sam’ tehnike stvaranja. Zajedno s Ivanom krenut ćemo na putovanje na kojem ćemo doznati više o sinkroniziranom klizanju, judu, snowboardingu, hokeju i drugim sportovima, posjetiti Dan sigurnosti djece na internetu i mnoga druga djeci zanimljiva događanja, provjeriti kako radi Zamboni (vozilo koje izglađuje led za klizanje) ili naučiti kako sami izraditi posudice od keramike, što nam sve treba da napravimo lutku od papira ili kada i uz pomoć kojih alata posaditi grašak ili neko drugo povrće.

Ivan je posjetio predškolsku djecu u njihovim vrtićima kako bi od njih doznao što će biti kad odrastu te što misle o djeci najdražim zanimanjima poput policajca i doktora, a njihovi zanimljivi i nadasve zabavni odgovori sažeti su u posebnu rubriku „Ispeci pa reci“. Emisija „Mali svijet“ će ujedno donositi priloge o posjetima raznim dječjim radionicama crtanja, modeliranja glinom i kreativnog, maštovitog izražavanja.

Saznajte nešto novo i zabavite se uz „Mali svijet“ od subote, 8. ožujka u 17:40 sati samo na RTL Kockici!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.