Hrabri pothvat RTL-ove Antonije Mandić

Antonija Mandić, njezini gosti ispred kamera, kao i cijela ekipa snimatelja, montažera, šminkera, novinara, ekipe iz režije i urednika projekta, sinoć su odradili nevjerojatnih, maratonskih 9 i pol sati emisije “Oskari”.

Foto: Marko Todorov / CROPIX
Foto: Marko Todorov / CROPIX

Dok su ljubitelji pratili najprestižniju filmsku dodjelu, u nedjelju 2. ožujka, od 23:40 sati, svi su oni bili budni i trudili se da u zabavnom društvu RTL-a gledatelji uživaju u najglamuroznijoj večeri godine.

Prijenos ovogodišnje dodjele nagrada Oscar na RTL Televiziji započeo je uvodnom emisijom u kojoj je voditeljica Antonija Mandić ugostila filmskog kritičara Deana Sinovčića, glumce Anu Begić i Gorana Grgića te zaljubljenike modnog dijela dodjele Matiju Vujicu i Boruta Mihalića. Tom Gretić i Priska Thuring komentirali su gastronomsku ponudu oskarovskog chefa Wolfganga Pucka, dok je Miranda Viđak videolinkom iz Los Angelesa donosila dio atmosfere prije same dodjele. Dolazak zvijezda na crveni tepih komentirali su stilist Ivan Friščić i novinarka Ana Miščević, dok je samu dodjelu nagrada, uz Antoniju od 2 do 7 sati, pratio Dean Sinovčić. Za sve gledatelje koji nisu pratili dodjelu nagrada, Antonija je u dvosatnoj emisiji „Jutro s Oskarima“ zajedno s gostima Zrinkom Pavlić, Borisom Banovićem i Martinom Milinkovićem rezimirala najuzbudljivije trenutke nezaboravne holivudske noći.

Ovaj pothvat emitiranja najprestižnije dodjele u svijetu sedme umjetnosti trajao je rekordnih devet i pol sati, što se dosad nije moglo vidjeti niti na jednoj hrvatskoj televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.