Najbolje godine 2.


Najbolje godine - druga sezona
Kompletan sadržaj druge sezone (166 epizoda)

Epizoda 1/166
Lorena i njen suprug uživaju u medenom mjesecu koji kvare Danica i Božo. Đuka skoro upuca Laleta zbog Zlate kojoj život s Laletom nije bajan. Beba tjera Marka da radi sve poslove u kući i trgovini. Zrinka zamjera Korani što pleše na štangi u diskoklubu. Loreninog supruga zavodi ruska turistkinja. Ema primjećuje da se Dražen i Saška ponašaju kao par. Đuka uz pomoć Marka radi video prezentaciju sebe s kojom će naći ženu preko oglasa. Zlata je ljubomorna na to. Beba se zainteresira za Đuku. Nakon što ih osramote u restoranu, mladi par bježi od Danice i Bože gliserom, ali bijeg ne završava dobro.

Epizoda 2/166
Novo vjenčani par pluta na pučini i svađa se. Danica i Božo pokušavaju uštedjeti novac pecanjem. Dok jedan od braće Hajduk pjeva u zatvorskom bendu kako bi ga pustili ranije iz zatvora, drugi brat se sa suprugom izgubio na dalekoj pučini. Ribar će slučajno naići na mladi par i spasiti ih. Božo nađe dobru lokaciju za pecanje na nudističkoj plaži, no ondje će morati pecati gol. Zlatu muči što Đuka paradira u najboljem odijelu i traži novu ženu te natjera Laleta da se s njom prošeće u najljepšem izdanju kroz selo. Beba unosi nered u selo kada zabrani kupovanje na dug u dućanu. Andrija zamjeri Bebi što iskorištava Marka za posao, ali ga Beba brzo ušutka. Tajanstveni Maks postaje novi cimer zatvorenog Hajduka. Bend se želi riješiti Hajduka, ali Maks mu spasi mjesto. Nataša zavodi Loreninog supruga koji zbog toga ne primijeti da se Danica utapa.

Epizoda 3/166
U gostujućoj ulozi Valentine pojavljuje se Kristina Đanić.
Loreni dosađuju Danica i Božo svojom smrdljivom kremom i mrtvom ribom pa ih istjera iz sobe. Zlata na sve moguće načine pokušava saznati da li je tko slao Đuki ljubavne ponude. Danica želi ležaljku na plaži no ne želi ju platiti jer je preskupa pa upada u konflikt s konobarom. Božo prati njemačke turiste do bazena uvjeren da su nacisti koji kuju plan za napad. Božo ih napadne u bazenu, Danica izmlati konobara, te su svi vrlo blizu da ih se izbaci iz hotela. Služi se misa za Ružu poslije koje Beba optužuje Zlatu za bestidnost, te dolazi do velike svađe, posebno kada se Đuka javi da vrati Lalin i Zlatin dug što smrtno uvrijedi Laleta. Nataša sređuje stvar s osobljem hotela, a Lorenin suprug završava u sobi s Natašom.

Epizoda 4/166
Tek oženjeni Hajduk se odupre iskušenju da spava s Natašom, no Lorena i Vladimir ih zateknu skupa. Uz pomoć Bože i laži izgleda da će se ipak izvući. Drugi brat Hajduk se počinje opuštati u društvu Maksa, koji razumije njegovu želju da se osveti Filipu. Lale se naljuti i traži od Zlate da odluči s kim želi biti. Zlata odlazi Đuki reći mu da se više ne upliće u njen život, no Đuka je otišao tražiti ženu u metropolu, ali pritom se ne snalazi i svi spojevi mu propadnu. Neugledna Violeta slučajno pogleda Đukin video i zaintrigira se. Lorena saznaje što se zapravo događalo u hotelskoj sobi između njenog supruga i Nataše te želi prekinuti medeni mjesec.

Epizoda 5/166
Mladenci, Danica i Božo vraćaju se vlakom s mora. Lorena upoznaje mladića u kupeu i traži od njega da je masira kako bi se osvetila svom suprugu za Natašu na što on poludi. Lale i Zlata i dalje gladuju, te Lale odlučuje Đuki oteti stvari iz kuće kao odštetu. Đuka dovodi Violetu u selo i upoznaje je sa seljanima i najavljuje vjenčanje. Andrija je u šoku zato što je Đuka još uvijek službeno oženjen. Beba gnjavi Marka do granice tolerancije. Violeta se oprezno raspituje o poljima. Iako se činilo da je dečko iz vlaka ukrao novac Loreni, bila je to gospođa koju su oni sustigli na stanici dok je bježala. Na kraju, bježe im i gospođa i vlak. Đuka priprema veliko slavlje, Lale je posramljen pred svima kad se otkrije da je krišom jeo odojak. Violeta traži krugove, ali polje je pokošeno.

Epizoda 6/166
Mladenci Danica i Božo stižu u Dragošje s novim kabrioletom. Đuka živi u oblacima ne shvaćajući da Violetu uopće nije briga za njega. Zlata i Lale se sramote pred Danicom koja ih podbada što su pojeli sve u kući. Beba terorizira Marka koji joj se odlučuje osvetiti tako da joj peglom uništi najdražu košulju. Božo odjeven kao grof paradira selom. Dražen pomaže Saški i oboji joj zidove. Violeta skuplja dijelove da sklopi radio s antenom za komunikaciju. Ranko izlazi iz zatvora. Maks mu daje svoj sretni novčić.

Epizoda 7/166
Ranko je izašao iz zatvora i bacanjem novčića odlučuje da će se vratiti u Dragošje. Njegov dolazak iznenadi Tomu i Lorenu koji uživaju u lagodnom životu i ljubavi. Ranko se pravi ravnodušan prema njima. Iako im je neugodno, oni ga pozivaju da živi s njima u kući. Božo na polju pronađe Violetu koja radi na čudnoj napravi s kojom želi komunicirati s vanzemaljcima te pomisli da surađuje s Nijemcima. Đuki se ne sviđa što Violeta izbjegava kućanske poslove i intimne odnose. Zrinka se zarati s Violetom, a Đuka staje na Violetinu stranu. Marko bježi od Bebe i ostavlja joj oproštajnu poruku na kazeti. Sebastijanu je dojadilo raditi u mrtvačnici i kada ga Marko posjeti, bježi potajno od Zvjezdane nazad u Dragošje. Zvjezdana ga traži. Božo doživljava nesreću s Violetinim odašiljačem. Violeta je uvjerena da je Božo razgovarao s vanzemaljcima. Danica tjera Zlatu da radi po kući, jer joj duguje za stanarinu. Ponižena Zlata posuđuje novac od Zrinke koja uzima iz Đukine blagajne, no Beba uzme Zlati novac. Kad Đuka vidi da je nestalo iz blagajne, Zrinka optužuje Violetu za krađu.

Epizoda 8/166
Loreni, Tomi i Ranku je neugodno živjeti pod istim krovom, ali Tomo se ne želi seliti. Zvjezdana je pronašla Sebastijana, ostaje s njim u selu i stalno izvolijeva nešto od njega. Đuka bezuspješno pokušava biti stroži s Violetom i nikako da s njom razgovara. Korana dobro zarađuje u diskoklubu. Beba i Danica se zarate oko Srećka. Violeta dolazi obaviti liječnički pregled nad Božom, dok zapravo pokušava otkriti što su vanzemaljci napravili Boži. On pak misli da se ona želi upustiti u intiman odnos. Ranko i Tomo se posvađaju. Ranko želi zaboraviti sve lijepe trenutke s Lorenom. Prodaje svoje konje i upoznaje kćerku vlasnika hipodroma, Martu.

Epizoda 9/166
Tomo i Lorena se svađaju zbog Tominog lošeg odnosa s Rankom. Lorena oduzima Tomi ključeve kabrioleta. Violeta pokušava ispitati Božu uređajem, a Božo upotrebljava sve ratne vještine koje zna da je izbjegne. Lale saznaje da je Zlata posudila novac od Đuke i bijesan je zbog toga. Đuka traži pomoć od Andrije zbog toga što misli da je Korana ukrala novac iz blagajne. Tomo i Ranko se pomire. Violeta uhvati Božu i pregleda ga te se uvjeri da je bio otet. Udružuju se da pripreme doček izvanzemaljaca. Zrinka priznaje Đuki za Koranu. Đuka odlazi u diskoklubu Rudine i vidi je kako pleše.

Epizoda 10/166
Đuka želi da Korana prestane raditi kao plesačica u diskoklubu. Lale se upušta u novu poslovnu avanturu, no posao baš i ne ide kako je planirao. Violeta je uporna u pokušajima da sazna tko je od seljana ‘Izabrani’. Lorena je ljuta na Tomu i ne želi mu dati ključeve od auta. Sebastijan, Zvjezdana i Marko vraćaju se u Vimečinu, no niti tamo ne mogu naći traženi mir. Ranko i Lorena se prisjećaju svoje ljubavi, a u posjet Ranku dolazi Marta. Zlata doznaje čime se Korana bavi, a Đuka shvaća da nije Violeta ukrala novac iz blagajne. Violeta pronalazi Izabranog i uz Božinu pomoć sprema se svoje sumnje potkrijepiti pregledom.

Epizoda 11/166
Zlata posumnja da je Violeta nešto radila onesviještenom Laletu, a sumnje joj se potvrde kad načuje Violetu da priča Boži o vanzemaljcima koji ponovno trebaju doći i povesti sa sobom Izabrane. Đuka traži Zlatinu pomoć oko Korane, ali joj ne vjeruje da Violeta nije sasvim svoja. Zrinka saznaje da se Damir vraća što je čini nervoznom zbog toga što ne zna da li ga još voli. Danica je pritišće da mu naprave veliki doček. Zrinka se uznemiri kada sazna da je Danica rekla Damiru da Zrinka jedva čeka da se on vrati. Zrinka se želi smiriti jogom, ali joj žene u selu ne daju mira. Sebo se postavi pred Bebom koja više ne može računati da drugi sve rade umjesto nje. Beba odlazi na spoj sa Srećkom koji propadne zato što mu je Danica rekla da je Beba crna udovica. Laletu ne ide prodaja četki za WC, sve dok ih Lorena ne kupi samo kako bi napakostila Tomi. Loreni su previše neugodne situacije u kući s Rankom i svađa se sve više s Tomom.

Epizoda 12/166
Damir se vraća u Dragošje te se sprema zaprositi Zrinku. Zlata manipulira Violetom kako bi osramotila nju i Đuku pred svima. Zrinka je odlučna biti samo Damirova prijateljica. Loreni je dosta služiti braći Hajduk, pa provodi dan sa Saškom. Odnos Tome i Ranka postaje sve lošiji. Beba pred Srećkom glumi brižnu osobu, ali ne uspijeva mu se približiti. Ranko poziva Martu na Damirov doček kod Đuke. Lorena je ljubomorna na nju, što izludi Tomu. Kad sazna da želi zaprositi Zrinku, Danici bude žao što je Damiru davala lažne nade. Naredi Boži da zadržava Damira dok ona sve objasni Zrinki, ali Boži to ne pođe za rukom, nego mu još izleti i da je Lale švercer.

Epizoda 13/166
Zlata teško podnosi činjenicu što mora živjeti u pošti. Damir uči Sebastijana i Marka samoobrani. Marko se suprotstavlja Bebi, a Sebastijan se muči u mrtvačnici. Violeta se na sve načine pokušava otarasiti pohotnog Đuke kojem ništa drugo nije na pameti nego da je odvede u krevet. Zrinka i Damir se stalno svađaju, jer dijele isti prostor gdje bi ona htjela održavati satove joge, a on želi otvoriti policijski ured. Tomo i Ranko se također posvađaju, a sve kulminira fizičkim obračunom. Lorena ih ne može više smisliti i odluči otići. Đuka, pod prisilom Andrije i Violete, najavljuje Laletu da će zatražiti razvod braka sa Zlatom.

Epizoda 14/166
U ulozi šefa Ive pojavljuje se Predrag Petrović.
Zvjezdana misli da su joj počeli trudovi. Violeta je pregledava i zaključuje kako je Zvjezdana Izabrana te da ju je oplodio vanzemaljac. Tomo uspije uz pomoć Andrije nagovoriti Lorenu da se vrati u kuću. Ranku je dosta Tominog zanovijetanja te odluči potražiti posao na hipodromu. Tuna zaposli Ranka, ali samo zbog svoje kćerke Marte. Zrinka i Damir se nastavljaju prepucavati oko toga tko je kriv što je njihova veza pukla. Na Đukinu molbu Damir napravi raciju u diskoklubu, zbog čega Korana dobije otkaz. Tuni za oko zapne Korana. Danica i Beba vode borbu oko toga kod koje će Srećko doći na ručak. Srećko kod Danice slučajno popije Božin čaj za spavanje te se sruši.

Epizoda 15/166
Suzana bahato i samouvjereno dolazi na posao u ministarstvo prije nego ode u Japan po dužnosti, ali zatiče inspektore kako pregledavaju njene dokumente te traže dokaze o namještanju natječaja. Ona zatraži pomoć ljubavnika Ive, no on je hladno odbija i kaže joj kako će biti premještena u neku selendru kao načelnica dok se ne smiri situacija. Đuka je sretan što je Korana odustala od plesa na štangi, još samo da uspije osvojiti Violetu i sve će se vratiti u normalu. Saški i Draženu se Tomo i Lorena pridružuju na pecanju. Saški se sve više sviđa Dražen. Spomenka, Suzanina majka odlučno odlazi iz staračkog doma. Suzana je pozove da ode smiriti njene kćeri. Violeta ‘pregledava’ Zvjezdanu ispuštajući razne zvukove što je Sebastijanu krajnje čudno i želi da je pregleda Dražen. Ranko uhvati Koranu u štali s Tunom. Marta će pomisliti da je Ranko bio u štali s Koranom. Tuna potplaćuje Ranka da šuti o njegovoj aferici s Koranom.

Epizoda 16/166
U gostujućim ulogama pojavljuju se Filip Nola i Ranko Zidarić.
Suzana, Spomenka i blizanke stižu u Dragošje te dožive šok, a jedino se Spomenki sviđa selo. Đuka baca Violetine stvari i pobjesni kad čuje da Violeta spava kod Dražena. Suzana i Đuka su bezobrazni jedno prema drugome. Violeta se sprema za Dolazak i pomisli da su blizanke vanzemaljci koji žele nauditi Zvjezdaninoj bebi. Tuna je zadovoljan jer Ranko krije od Marte njegovu tajnu. Marta posjeti Lorenu i kaže joj da je Korana s Rankom. Damir slijedi Suzanu zato što je primijetio da krade. Violeta napadne Suzanu uvjerena da želi nauditi Zvjezdaninoj bebi.

Epizoda 17/166
SF frikovi došli su u posjet Violeti koja ih ima namjeru upoznati sa Zvjezdanom Sebo je sumnjičav prema Violeti i traži Damira da je provjeri. Damir prestaje gnjaviti Suzanu zbog krađe kada otkrije da je stvarno općinska povjerenica. Zlata se ulizuje Suzani. Suzana je nezadovoljna smještajem te se posvađa sa Spomenkom. Lorena izmišlja SF priče o Dragošju kako bi zadržala turiste, no s time se ne slažu Andrija i Suzana. Marta sretne Koranu koja laže da je opet bila kod Ranka na hipodromu. Blizanke razbiju prozor Danici, a Bebi okradu trgovinu.

Epizoda 18/166
Violeta bježi Damiru. Svi u selu na svaki način pokušavaju zaraditi na posjetiteljima. Beba rasprodaje Markove igračke, Tena i Lena se odijevaju u svemirke i prodaju lažne priče. Božo i Danica prodaju kamenje, a Lale prodaje zahodske četke umotane u foliju pod svemirske antene. Đukina gostionica je prepuna gostiju. Svima sjajno ide i svi pokušavaju zgrnuti novac na prijevari, osim Andrije i Suzane koji pritišću Damira i Lorenu da pošalju posjetitelje kući i da napokon prestane ova šarada. Lorena ne želi da posjetitelji odu. Tomo zadirkuje Ranka jer se proširio trač kako hoda s Koranom. Marta je ljubomorna na Koranu te daje Ranku da radi najteže poslove i ponižava ga.

Epizoda 19/166
Zlata se želi riješiti bombe u pošti bez da Suzana sazna, ali ubrzo većina stanovnika dozna. Dragošjani zasjedaju sakriveni iza bunara i svađaju se oko toga kako deaktivirati bombu. Beba upadne u depresiju zbog svojih godina nakon što Spomenka u gostioni pred muškim gostima ispadne modernija i privlačnija. Korana se podaje Tuni u šumi, ali ga zatraži da ju vodi na skuplja mjesta i provode, s čime Tuna nije oduševljen. Đuka radi nove krugove u polju kako bi zaradio na posjetiteljima. Damir traži Violetu koja se sakrila u Srećkovom lijesu u mrtvačnici. Blizanke kradu Božinu napravu za deaktivaciju bombe. Suzana poludi kad sazna za bombu i ne želi da policija i novinari saznaju. Nitko ne može naći Damira, pa Tomo i Ranko sami pokušaju onesposobiti bombu. Plan ne uspijeva.

Epizoda 20/166
Bomba nije eksplodirala, a ubrzo svima postaje jasno kako je u paketu sat za Damirov novi ured. Suzana pristaje na šetnju s Đukom samo zato što se svađa sa Spomenkom. Đuki i Suzani se prikrpa Zlata koja provodi dan s njima. Đuka i Zlata se stalno svađaju i nerviraju Suzanu kojoj pokazuju znamenitosti sela kojih ustvari – nema. Violeta na prevaru otima Zvjezdanu i vodi je u polje. Sebastijan je očajan, a Damir pokreće istragu i ispituje posjetitelje o Violeti. Beba želi posuditi novac od Lorene, ali je bezobrazna pa joj Lorena ne posuđuje. Beba krade torbu s novcem. Violeta krade Tomin automobil i bježi. Svi se daju u potjeru uvjereni da je ona ukrala i novac. Damir je uhićuje na polju na kojem nalaze i Zvjezdanu.

Epizoda 21/166
Damir uhićuje Violetu. Pokreće veliku istragu o krađi Loreninog novca i Tominog automobila. Marko uživa bez Bebe. Damir i Tomo žele pretresti bungalov, ali ih Obi–Wan tjera, jer nemaju nalog. Ranko i Marta popravljaju odnos. Obi-Wan postaje Violetin odvjetnik te ju oslobađa u nedostatku dokaza. Damir usmjerava istragu na druge. Violeta nagovori Zvjezdanu da odu na polje čekati Dolazak. Na opće čuđenje seljana, prate ih svi posjetitelji kao i Suzana. Đuka je nezadovoljan mogućim odlaskom turista pa pošalje Božu da napravi krugove na drugom polju. Ranko se izdere na Koranu kako bi Marta vidjela da ‘prekidaju’. Damir, Tomo i Lorena shvate da nema Bebe – ona postaje glavna osumnjičena.

Epizoda 22/166
Đukin prsten ne želi sići sa Zlatinog prsta. Lale naručuje prsten od Srećka s kojim će zaprositi Zlatu. Sebo ostavlja Zvjezdanu i Marka da vode dućan. Bunar u selu se usmrdio i smrad je nepodnošljiv. Seljani traže Lorenu da plati sanaciju bunara, a podupire ih i Suzana. Damir padne u nesvijest od smrada. Nakon toga Damir proglašava opću opasnost. Suzana cigaretom izazove eksploziju bunara.

Epizoda 23/166
Srećko je poginuo i sprema se bdijenje. Kako nije bio omiljen, Sebo dovlači Danicu da bar ona dođe. Suzana okrivi Lorenu za Srećkovu smrt, jer nije na vrijeme dala novac za sanaciju opasnog bunara. Zlata ucjenjuje Suzanu, jer ju je vidjela kada je bacila opušak. U zamjenu za šutnju, Suzana joj omogući da se useli u bungalov. Lale se pokušava dokopati prstena koji je ostao kod Srećka, ali ga Sebo tjera. Violeta počinje fanatično proučavati Bibliju. Andrija joj pomaže. Marta daje Ranku do znanja da bi htjela biti s njim. Tuna kupi Korani parfeme. Nakon ‘sastanka’ u šumi, izbacuje je iz automobila i putem pokupi Zrinku koja se vraća s vježbanja joge. Đuka negoduje, jer nema posla. Blizanke kradu Damiru novčanik, no on im oprašta. Spomenki se Damir sve više sviđa kao mogući budući zet.

Epizoda 24/166
Da vrati goste, Đuka tjera Sašku da konobari u seksi krpicama. Dražen se zbog toga posvađa sa Đukom, a Saška daje otkaz. Zlata potajno vidi da ju Lale sprema zaprositi, pa ga izbjegava. Violeta svugdje prati Andriju i upija svaku njegovu riječ. Andrija se naljuti na Marka koji odbije biti ministrant na Srećkovom sprovodu. Violeta odluči potajno uvjeriti Marka da se vrati u ministrante. Spomenka nastoji spojiti Suzanu s Damirom. Danica nagovori Sebu da falsificira Srećkovu oporuku u njihovu korist. Ispada da oporuka koju Danica ima nije prava.

Epizoda 25/166
Zlata ne zna što bi rekla Laletu na prosidbu, pa se tobože naljuti što ju je zaprosio prstenom s mrtvaca. Lale ipak ne odustaje od prosidbe. Sebo i Danica su ljuti zbog oporuke. Saška dobije posao u dućanu. Đuka sazna da je Lale zaprosio Zlatu i skriva pred Zlatom koliko mu fali. Zlata traži savjete od Andrije u vezi Laleta, a on joj govori da se mora vratiti Đuki, što načuje Violeta i odlučuje na svoju ruku vratiti grešnike na pravi put. Spomenka želi spojiti Damira i Suzanu, pa poziva njega, Božu i Danicu na ručak. Spomenka hvali Damira pred Suzanom, ali ispadne kao da mu se upucava. Korana želi na spoj s Tunom, ali joj Đuka uvaljuje posao u gostioni. Za to vrijeme Zrinka se zabavlja s Tunom.

Epizoda 26/166
Violeta posvećuje svu pažnju Andriji. Kupuje mu kekse koje voli te ga poslužuje. Loreni kasni mjesečnica, ali ne stiže reći Tomi, jer dolazi Mira. Božo krade Damiru policijsku uniformu da se šepuri pred Spomenkom. Spomenka se raspituje o Damiru, Božo krivo shvati da se ona zaljubila u Damira. Lale zamoli Lorenu da mu posudi novac za Zlatin zaručnički prsten. Lorena mu pomogne kupiti ga i pripremiti iznenađenje za Zlatu. Tomo laže Miri da je nije dugo posjetio, jer je Lorena ljubomorna na njenu majku. Mira to kaže Loreni, Lorena se posvađa s Tomom, ali ga prije zaštiti pred Mirom. Božo u uniformi bježi Damiru. Andrija dogovara sa Suzanom da će blizankama dati satove vjeronauka. Suzana pojede kuglof s prstenom što je trebalo biti iznenađenje. Lale se snuždi i govori kako ne zaslužuje Zlatu.

Epizoda 27/166
Božo obećaje Korani da neće nikome reći da spava s Tunom, ali je moli da se kloni Tune. Miru povrijedi što se Tomo nije sjetio njenog rođendana. Tomo joj hoće pokloniti brdo novaca, što naljuti Miru i ona se naglo vraća u Zagreb. Korana kaže Zlati da ju nije briga hoće li se rastati od Đuke, a i Suzana ju savjetuje da se razvede od Đuke. Blizanke izluđuju Andriju na vjeronauku. Marko i Saška zajedno prodaju alkohol na čaše ispod pulta u dućanu. Tomo se osjeća kao loš otac te se posvađa s Lorenom. Andriju to brine, a svoje brige povjeri Violeti. Marta poziva Ranka na spoj i oni započnu strastvenu vezu. Violeta kloroformom onesvijesti Lorenu i Tomu, s namjerom da spasi njihov brak i usreći Andriju.

Epizoda 28/166
Violeta veže Tomu i Lorenu, prikapča ih na svoj uređaj i zahtjeva da si sve oproste i da se vole. Tomo i Lorena misle da su u smrtnoj opasnosti. Tuna hvata Ranka i Martu te zaprijeti Ranku da će ga uništiti ako se opet približi Marti. Ipak, Ranko je bio dobar, jer je šutio o Korani – zato mu Tuna daje još jednu šansu. Suzana i Damir se ne prestaju prepirati oko prostora u uredu. Čas jedan miče stol, čas drugi. Božo se bezuspješno udvara Spomenki. Lale i Zlata dolaze Đuki da se dogovore oko razvoda. Violeta piše Andriji ljubavno pismo. Blizanke ga nalaze i pokušavaju ucijeniti Andriju. Božo prodaje Saški Daničinu rakiju – Saška započinje biznis s točenjem alkohola. Tuna pokazuje dvorac Zrinki . Zrinka želi da je vozi kući. Andrija govori Violeti da nije dobro što mu je napisala pismo, shvaća da ona treba pomoć. Violeta se razočara, onesvijesti ga Biblijom po glavi, sveže i bježi iz Dragošja. Violeta upoznaje Đuru u vlaku. Đuro joj nudi put u Njemačku.

Epizoda 29/166
Tomo je presretan zbog vijesti da će postati tata. Zlata je rastresena zbog poljupca s Đukom. Andrija oslobađa Tomu i Lorenu i želi znati da li je Lorena trudna. Lorena ne želi da se pročuje, jer još ni sama nije sigurna. Zlata potpisuje papire za razvod iako ni sama nije sigurna u to. Lale je u sedmom nebu, ništa ne sluteći. Božo vodi Spomenku na spoj. Đuka pokušava Saški uništiti posao, vodi njene goste u birtiju – on sve plaća. Đuka je raspoložen, jer je uvjeren da mu se Zlata vraća. Korana i Zrinka se svađaju – Zrinka se buni da je Korana lijena. Tuna je bezobrazan prema Korani te je ostavlja nasred šume. Lorena nosi cvijeće na Milkin grob. Pita je za savjet zabrinuta hoće li Tomo biti dobar otac.

Epizoda 30/166
Đuka je bijesan, jer je Zlata podnijela zahtjev za razvod. Lale se trudi oko Zlate koju muči privlačnost prema Đuki. Loreni dolaze čestitari i ona pobjesni na Tomu, jer se izlanuo da je trudna. Božo vodi Spomenku van i pokuša je poljubiti. Korana želi napraviti sve kako bi udobrovoljila Tunu. Tomo se napije i časti sve rakijama ispred dućana. Ranko želi pokazati Marti da se ne boji izlaziti s njom, pa ju vodi na spoj. Lale provodi svoj plan – švercat će rakiju i sanduke. Đuka želi zabraniti Saški da toči alkohol, ali bezuspješno.

Epizoda 31/166
Lale kreće u šverc. Zlata mu sprema sendviče uvjerena da Lale posluje s ljesovima. Zvjezdana ohrabruje Sebu da će posao s ljesovima uspjeti. Lorena se sprema u Osijek kod ginekologa. Ranko se čudi zašto Tomo ne ide s njom. Saznaje da je Tomo skoro pogazio Lorenu traktorom i da se ona ljuti. Tomo obeća Loreni da će je dočekati na kolodvoru. Marta i Ranko doručkuju u Ružinoj kući. Spomenka nagovara Božu da ohrabri Damira da priđe Suzani. Dražen je izvan sebe što je Đuka uvrijedio Sašku. Ljutiti Tuna traži Martu po hipodromu.

Epizoda 32/166
Loreni je žao što je lagala Tomi da nije trudna. Tome nema, ali Lorena vjeruje da će se vratiti. Ranko joj otkriva da joj Tomo priprema iznenađenje. Suzana je bijesna na Spomenku i Božu što su joj htjela namjestiti Damira. Damir se ispričava Suzani, koja ga ponižava. Lale i Saška provaljuju u mrtvačnicu da se dokopaju švercane robe, ali shvate da je roba završila u krivom lijesu i pokopana umjesto mrtvaca. Sebo, Lale i Saška odlaze na groblje iskopati robu i zakopati mrtvaca, ali ih zatekne udovica. Đuka i Zlata odlaze kod socijalne radnice na postupak mirenja. Skrivaju privlačnost jedno prema drugome te se neprestano svađaju. Korana otkrije da je Tuna zaposlio Zrinku.

Epizoda 33/166
Lorena saznaje iz Tominog pisma da se ne misli vraćati. Ne želi ničije sažaljenje, pa glumi pred svima kao da ju to nije pogodilo. Sa sjetom se prisjeća svega što je proživjela s Tomom. Đuka je očajan, jer Zlata ignorira njegovu molbu da mu se vrati. Zlatu grize savjest što je spavala sa Đukom i ne govori za to Laletu. Božo vodi Spomenku van u praznu Đukinu birtiji i ukrade iz kase novce da bi platio svirača. Đuka poludi na Božu. Korana je ljubomorna zato što je Tuna zaposlio Zrinku. Zvjezdana i Sebo zahtijevaju od Laleta da se zarada od šverca pravednije rasporedi. Lale i Sebo se spremaju po novu turu robe u Bosnu. Đuka se suočava sa uplašenom Zlatom.

Epizoda 34/166
Korana je ljubomorna na Zrinkin izgled dok se sprema na posao kod Tune. Namjerno joj savjetuje da odjene dolčevitu kako bi izgledala manje atraktivno. Lale, Saška, Zvjezdana i Sebo u velikoj radnoj akciji, uređuju dućan i spremaju se za otvorenje. Zlata šuti i radi najprljavije poslove, jer osjeća grižnju savjesti što je prevarila Laleta. Zvjezdana savjetuje Lorenu oko djeteta, Loreni je toga preko glave. Marta saznaje da je Ranko prije nje bio u vezi s Lorenom te se šokira. Danica se izdere na Suzanu, jer je njenom sinu slomila srce. Damir bi najradije propao u zemlju. Zrinka se pred Tunom dokaže kao sjajna organizatorica. Tuna joj povjerava organizaciju poslovnog ručka. Đuka koristi svaku priliku da vrijeđa Zlatu koja šuti u strahu da se Đuka ne izlaje Laletu. Marta saznaje da je Ranko bio i sa Zrinkom i sa Zvjezdanom i valjda cijelim selom i okolicom.

Epizoda 35/166
Tuna nema razumijevanja za Koranu u vezi Kolićevog napastovanja. Zvjezdana sretne Koranu koja se u šoku vraća i odvede je u mrtvačnicu. Korana Zvjezdani i Sebi ne priznaje što se dogodilo. Korana prijeti Tuni da će prijaviti Kolića policiji i Tuna joj zaprijeti da će je ubiti učini li to. Draženu je dosadno, jer Saška stalno radi, pa se sjeti organizirati tečaj za trudnice. Lorena pozove Ranka da ide s njom na tečaj. Marta se i dalje ne može pomiriti s Rankovom bećarskom prošlošću. Suzana kriomice uzme Damirov fascikl sa slučajevima koje je rješavao posljednjih godina i otkrije da je nesposoban. Zahtijeva od Damira da zatvori Saškin dućan, ali Damir odbija, pa Suzana potajno zove njegovog šefa da se potuži. Zlata na ispovijedi kaže Andriji da je spavala sa Đukom. Zrinku je zaintrigirala Lucija, Tunina žena.

Epizoda 36/166
Lale sumnja da se nešto dogodilo između Zlate i Đuke. Korana je dobila cvijeće uz prijeteću poruku da joj je bolje da šuti. Lorena i Zvjezdana kreću na Lamaze tečaj za trudnice koji organizira Dražen. Sebastijan je Zvjezdanin partner, a Lorenin Ranko na što Marta ne gleda blagonaklono. Saška uhvati Suzanu u dućanu kako krade njen digitron i vodi je Damiru na ispitivanje. Zrinka suosjeća s Tunom kojeg nalazi ujutro kako spava u autu. Marta priča Ranku o maćehi koja je alkoholičarka. Saška se razboli, ali ne želi zvati Dražena već trpi i pravi se jaka. No, Ema ga pozove i između njih opet bukne privlačnost koja ostane nerealizirana. Sebastijan pada u nesvijest na Lamaze tečaju. Lale dovodi u birtiju Zlatu da vidi kako se ponaša pred Đukom. Damir se dogovara sa Saškom da zataškaju slučaj oko Suzane, čak i pod prijetnjom da će inače Saški zatvoriti dućan zbog šverca alkoholom. Damir Suzani da do znanja da cijelo vrijeme zna da je kleptomanka. Suzana je opčinjena – prvi put Damir pokazuje inicijativu. Zrinka pada Tuni u zagrljaj. Tuna je siguran da ima otvoren put da je osvoji. Inspektorica Irena iz unutarnje kontrole dolazi po prijavi da Damir ne obavlja posao kako treba.

Epizoda 37/166
Đuka priznaje Laletu da je spavao sa Zlatom. Zrinka postaje koordinatorica restauriranja dvorca. Pokazuje se kao sposobna šefica. Tuna joj se sve više uvlači pod kožu. Sebastijan svojom muškom trudnoćom izaziva veliki interes u sva tri sela. Dolaze ga vidjeti ljudi i novinar školskog lista. Sebo je očajan i želi da sve to prestane. Suzana zahlađuje odnose sa svima u selu. Saška joj ne želi prodati cigarete. Hvata je nikotinska kriza. Spomenka gleda prospekte staračkog doma. Korana postaje privržena obitelji. Lorena misli potrošiti novac na seljane. Andrija smatra da to radi da zaboravi na Tomu.

Epizoda 38/166
Zlata oslobodi Suzanu iz kaveza. Suzana sazna da je Spomenka rekla Damiru da Suzana misli kako je Damir nesposoban. Suzana bijesni na Spomenku. Spomenka pukne i odluči otići u starački dom. Lale je hladan prema Zlati, koja želi da joj on oprosti što je spavala sa Đukom. Korana nagovara Đuku i Zlatu da mirno riješe problem. Đuka obećaje Zlati da se više neće miješati u njen odnos s Laletom, ali ne čini to mirna srca. Dražen je zabrinut za vezu sa Saškom, koja zbog posla nema vremena za njega. Lorena se pomiri sa Zvjezdanom. Božo želi da mu Lorena kupi pušku. Tuna daje do znanja Zrinki da ima potpuno povjerenje u nju. Zrinka nadgleda obnovu dvorca i sretna je jer misli da joj na poslovnom planu cvjetaju ruže. Korana se zaprepasti kad u društvu Đuke ugleda Tunu i čovjeka koji ju je napastovao, Kolića.

Epizoda 39/166
Korana je prestravljena Tunom i Kolićem koji su došli u gostionicu. Zrinka krivo misli da Korana muti s Tunom. Zlata je sve ispričala Laletu. Lale joj polako oprašta. Spomenka odlazi u dom umirovljenika i polako se oprašta sa seljanima. Saška je ljuta na Dražena, jer joj se čini kako stvari s njim idu prebrzo. Loreni je dosadno, pa se uvaljuje Ranku na hipodromu. Marta je isprva ljuta, ali kad vidi kako se Lorena zanima za konje, prihvaća je. Zrinka otkriva malverzacije u obnovi dvorca. Tuna obeća Koliću da će riješiti stvar s njom. Korana se otvara Zvjezdani i priznaje joj da ju je Kolić napastovao.

Epizoda 40/166
Komad fasade padne s dvorca na Martu, Ranka i Zrinku te ozlijedi Martu. Zrinki se učini da je vidjela duha na prozoru dvorca. Danica pojačava Zrinkine strahove. Njih dvije odlaze ukrasti svetu vodu, ali ih Andrija uhvati. Andrija skeptično pristaje otići s njima u dvorac provjeriti ima li duhova. Dok posvećuje dvorac i on ugleda čudnu prikazu i naglo bježi iz dvorca, ne želeći priznati što je vidio. Zrinka ostaje sama u dvorcu i susretne se s tajnovitom ženom u bijelom. Suzana pristaje zastupati Zlatu na imovinskoj raspravi u zamjenu za vječnu šutnju u vezi Srećkove smrti. Đuka pobjesni kada Suzana u Zlatino ime traži preveliki dio imovine. Zlata se predomisli i govori kako ne želi ništa. Đuka joj baš namjerno krene nuditi da uzme sve. Božo tuguje za Spomenkom i piše joj ljubavna pisma. Marta taji da je ozlijedila ruku dok je na nju s dvorca pao komad fasade. Na pripremama za utrku Ranko otkrije da je Marta ozlijeđena. Njeni strahovi se obistine – neće moći sudjelovati na Kupu Rudina.

Epizoda 41/166
Zrinka otkrije da je duh zapravo Tunina žena Lucija. Tuna otkriva Zrinki da mu je brak sa klimavim nogama i da mu je žena alkoholičarka. Zamoli Zrinku da ne govori nikome o tome. Kad Danica i Andrija dođu istjerati duhove iz dvorca, Zrinka im kaže kako je duhove samo umislila. Suzana, Đuka, Zlata i Lale odlaze u Osijek. Zlata i Đuka odugovlače u sudnici proces razvoda, ali se konačno i razvedu. Suzana sretne bivšeg šefa Ivu na sudu i traži ga da joj pomogne naći bolji posao, ali Ivo je hladno otpili. Đuka tješi utučenu Suzanu u vlaku dok se vraćaju u Dragošje, a Lale u vlaku zaprosi Zlatu. Korana daje otkaz u gostionici te prihvaća posao u mrtvačnici. Zrinka se naljuti na nju, jer Korana traži da Zrinka da otkaz Tuni. Zrinka se sve više zaljubljuje u Tunu. Marta potajno vježba za utrke sa ozlijeđenom rukom. Lorena to otkrije i kaže Tuni. Marta pobjesni na Lorenu. Lucija zaprijeti Zrinki da se ostavi Tune i opali joj šamar.

Epizoda 42/166
Lucija ne vjeruje Zrinki da ne muti s Tunom te joj zaprijeti da se kloni njenog muža. Tuna nasamo priznaje Zrinki da mu se sviđa. Zrinka prisustvuje svađi trijezne Lucije i Tune, u kojoj on ponizi Luciju. Lucija se napije i iz osvete Tuni odluči zavesti Ranka. Đuka rezignirano prihvaća da je ostao bez žene, ali se naljuti kad mu Korana da otkaz u gostionici radi posla u mrtvačnici. Korana uživa u slobodi i dobro se zabavlja radeći u mrtvačnici. Sebu Koranin bicikl podsjeti na lijepe trenutke na početku njihove veze. Blizanke su ljute na Suzanu zato što ne idu u Zagreb. Suzana i Đuka se na tren zbliže razgovarajući o nestašnim kćerima, ali Đukin primitivizam opet naljuti Suzanu. Lale i Zlata dogovaraju datum vjenčanja oko Božića. Dražen zahtjeva da se Saška izjasni. Marta oprašta Loreni što je rekla Tuni za njenu ozljedu. Marta nagovori Lorenu da proba voziti jednopreg. Lorena sretna Zdravka, koji želi prodati konja, jer duguje novce Tuni te dobije ideju da kupi konja za Ranka. No, u posjet joj stiže odvjetnik Ilakovac da provjeri njeno bračno stanje.

Epizoda 43/166
Odvjetnik Ilakovac se želi zadržati u selu, Ranko je prisiljen glumiti Tomu. Treba sve u selu obavijestiti da se netko ne izlane. Lucija i Tuna se sukobe pred Zlatom. Lucija ošamari Tunu. Lale i Zlata planiraju vjenčanje. Plan je da bude općinsko vjenčanje, ali Zlata želi crkveno, jer je romantičnije. Saška i Dražen su u svađi. Ema pokušava izgladiti stvar tako što slaže Draženu da je Saška cijelu noć plakala zbog njega. Marta svjedoči još jednom Rankovom žrtvom prema Loreni, jer on glumi Tomu. Marta je bijesna i ljuta na Lorenu. Lale pokušava nagovoriti Andriju da potegne veze i razvrgne Đukin i Zlatin brak. Ilakovac vidi Ranka i Martu kako se ljube i pomisli kako nešto nije u redu. Suzana je ljuta što je Ranko potplatio blizanke da lažu za njega.

Epizoda 44/166
Andrija laže odvjetniku da je sve u redu s Loreninim brakom i odvjetnik odlazi. Suzana je ljuta na Đuku, jer ju je pokušao poljubiti. Održava se Kup Rudina, kasačko natjecanje. Božo se želi kladiti na Ranka, a da bude siguran da će pobijediti, omami sve suparničke konje čajem za spavanje. Lorena kupuje konja Gonzalesa i hoće ga pokloniti Ranku, ali Ranko, ljut zbog toga što je morao lagati da je Tomo, odbije poklon. Marta pukne na Lorenu da više ostavi nju i Ranka na miru. Andrija ne želi pomoći Laletu ishoditi Zlatin crkveni razvod, stoga Lale bezuspješno sam odluči nazvati Vatikan. Zlata želi da joj Danica sašije vjenčanicu.

Epizoda 45/166
Lorena je izgubila dijete, a i njen je život u opasnosti. U bolnici je u Osijeku, istoj gdje leži nesvjesna Ruža na aparatima. S Lorenom su Ranko i Andrija. Ružu i Lorenu diskretno posjećuje tajanstvena žena. Stanje Lorene je loše, morat će u Zagreb – fizički je u redu, ali čini se da se iz nekog razloga ne želi probuditi. U Dragošju, Damir – na inzistiranje Suzane – počinje istragu o uspavanim konjima. Suzana bi zapravo htjela uspostaviti dobre odnose s Tunom. Lale žali zbog događaja na hipodromu, jer u situaciji kad je Lorena u opasnosti ne može dalje nagovarati Andriju na crkveno vjenčanje. Sebo umiruje Zvjezdanu koja postaje uplašena za vlastito dijete i odlučuje ne izlagati se nikakvim opasnostima. Korana razumije kako je Sebi teško. Đuka se pokušava približiti Suzani preko blizanki, ali mu ne ide. Lorena se ne može probuditi, šalju je u Zagreb na dodatne pretrage. Andrija odlazi s njom, Ranko ide za njim. Dolaze u Zagreb i traže pomoć Majde oko smještaja.

Epizoda 46/166
Lorena se probudila i ne želi gledati Ranka pored sebe. U posjet joj stižu Majda i Jana koju Lorena optuži da je Tomo kod nje, ali Jana ju uvjerava da nije. Lorena ugleda tajanstvenu ženu. Ranko se vraća iz Zagreba, odlazi na hipodrom među svoje konje. Susreće Martu koja mu oprašta odlazak. Usprkos protivljenju Suzane, Damir nastavlja istragu slučaja „uspavani konj“ protiv Tune, premda nema čvrstih dokaza za njegovu krivnju. Suzana želi popraviti loš dojam kod Tune, zbog krivog smjera Damirove istrage, pa se „sama pozove“ k Tuni u dvorac, zajedno s blizankama. Tuna i dalje sustavno zavodi Zrinku. Damir i Dražen se žale na nerazumijevanje slabijeg spola. Dražena ljuti što Saška ismijavanja njegov rad na slučaju „Uspavani konj“. Zlata i Lale vrše pripreme za crkveno vjenčanje. Lorena je otpuštena iz bolnice. Suzana dolazi k Tuni s blizankama, pokušava ga zainteresirati idejama o mogućim poslovnim projektima.

Epizoda 47/166
Suzanini pokušaji da impresionira Tunu završavaju neslavno. Dražen i Damir nastavljaju s istragom iako nemaju nikakvih novih dokaza. Konji su jeli zob i sijeno što nije nimalo čudno. Andrija i Lorena se vlakom vraćaju u Dragošje. Cijelo Dragošje se trudi da joj ugodi i svi tuguju s njom zbog gubitka djeteta. Lorena hoće biti sama. Lale je frustriran što im Andrija ne želi pomoći oko vjenčanja u crkvi. Zlata bira najbolju vjenčanicu i odlučuje platiti Danici da je sašije. Ema zamjera Saški zbog prekida veze s Draženom. Danica ne zna sašiti vjenčanicu, ali svejedno uzima novac Zlati. Zrinka suosjeća s Tunom. Poljube se u autu, a Korana to vidi. Tomo nailazi na Božu, ali Božo pljuje pred njega, jer ga ne želi vidjeti. Drži da je dezerter i probisvijet. Tomo odlazi u Ružinu kuću, nitko ga ne dočekuje raširenih ruku. Andrija i Ranko su protiv njega. Začuđeni Tomo ne shvaća u čemu je problem, a Lorena s njim ne želi niti razgovarati.

Epizoda 48/166
Korani je teško promatrati Zrinku kako se zaljubljuje u Tunu. Zrinka ne podnosi Koranu, jer misli da je ljubomorna. Lale se ne miri s Andrijinim odbijanjem da im pomogne oko crkvenog vjenčanja. Tomo nagovara Lorenu da se pomire i nastave živjeti zajedno. Lorena ne popušta, ne želi više biti s njim, a želi se i riješiti nasljedstva. Andrija izgubi strpljenje i napokon popušta te daje Laletu crkveni zakonik gdje pišu svi uvjeti crkvene rastave. Lale oduševljeno počinje istraživati moguće razloge za crkvenu rastavu. Tomo je i dalje u nemilosti sela, osim kod Danice. Zrinka shvaća da se Korana čudno ponaša. Korana priznaje Zrinki silovanje, a Zrinka ne vjeruje da je Tuna znao što se dogodilo. Sebo je zabrinut za Koranu, jer ne zna što joj je. Đuka primjećuje da je Korana u depresiji. Zrinka laže Đuki da je to zbog posla u mrtvačnici. Suzana iz osvete uvjeri Zlatu da je vjenčanica fantastična. Andrija ne želi da Lorena odustaje od Tome. Lorena je podvojenih osjećaja. Ranko zamjera Tomi što je ostavio Lorenu i zamalo se potuče s njim.

Epizoda 49/166
Đuka zamoli Zlatu da razgovara sa kćerima misleći da one samo teško podnose razvod. Zlata načuje razgovor Korane i Zrinke i sazna da je Korana silovana, zbog čega podivlja. Zlata uzima pušku i u afektu kreće ubiti Kolića. Zrinka i Korana je jedva zaustavljaju. Sve se smiruju i počinju raditi plan kako se osvetiti Koliću. Suzani se začepio odvod i nakon što napravi cijeli nered u stanu i pokvari usisavač, Tena i Lena pozovu Đuku da pomogne. Đuka kao pravi majstor rješava stvar i u dužem razgovoru, Đuka i Suzana se zbližavaju. Ilakovac se po Loreninoj želji vraća u selo. Lorena priznaje da je lagala. Andrija, Lorena, Ranko i Tomo se okupljaju da im Ilakovac pročita kome idu novci. Svađaju se, a njihove prepirke Ilakovca vesele. Lale ne prestaje daviti Đuku da potpiše da je homoseksualac, proučava knjigu i smišlja moguće nastranosti koje je Đuka mogao upražnjavati. Ilakovac napokon započne čitati Milkino drugo pismo. Kome ide novac?

Epizoda 50/166
Andrija je dobio Lorenine milijune, ali ih ne želi. Lorena s odvjetnikom mora ići od osobe do osobe kojoj je davala poklone i uzeti ih nazad. Ranko mora dati konja Ringa Gonzalesa Andriji. Andrija se odlučuje riješiti novca od prokletog blaga. Damir je ljubomoran, jer je Suzana odabrala Đuku da joj popravi instalacije. Dražen laže Saški da izlazi večeras na spoj, ali ne izazove željenu ljubomoru kod nje. Dražen predlaže Damiru da izađu u disko bariti žene, ali Damir je previše deprimiran. Zrinka koketira s Kolićem, kako bi ga namamila samog u dvorac i uz pomoć Zlate onesvijestila i natjerala da prizna silovanje. Tuna im pokvari plan. Zrinka pristaje ići na piće u disko u Rudinama s Kolićem, ali im se pridruži ljubomorni Tuna. Zrinka pjeva za Kolića da ga oraspoloži, a kad Tuna ode na WC, bježi s njim na ‘privatnu zabavu’ u dvorac. Tomo prihvati od Đuke posao konobara. Đuka se pravi važan pred Suzanom, a Damir puca od ljubomore i upozori Đuku pred Suzanom da je prevrtljiva i da je se okani. Kolić u autu ispred dvorca krene napastvovati Zrinku, no udružene Lotarice ga osujećuju. Dražen pokušava impresionirati Sašku noćnim izlaskom, ali ona ga ismije. Andrija se rješava stvari koje je dobio. Nagovara Ranka da brine o Ringu, a jedino auto odlučuje zadržati.

Epizoda 51/166
Pokušaji Lotarica da izvuku priznanje od Kolića nisu uspješni. Zlata postaje agresivna, njene se kćeri počinju bojati. Zlata želi da je ostave nasamo s Kolićem da ga prestraši nožem. Lorena seli Saški u Milkinu ruševinu i želi da sve bude kao nekad kad su bile cimerice. Tomo i Ranko iz sobe premještaju krevet na kat u dnevni boravak, jer će, u nedostatku novca, samo tu sobu moći grijati. Lucija u vidnom alkoholiziranom stanju radi scenu u gostionici. Uzima Ranka da pleše s njom, izazovno pleše. Đuka, Božo i ostali navijaju i komentiraju je dok Lucija pravi budalu od sebe. Dolazi Tuna i pokušava je otjerati. Dok se Lotarice svađaju što će učiniti Koliću, Kolić se uspijeva osloboditi. Nastane trenutak panike. Svi skoče prema nožu s iste razdaljine. Tko će ga prvi dohvatiti?

Epizoda 52/166
Andrija se priprema za snimanje tradicionalnog novogodišnjeg kalendara, želi fotografirati Dragošjane u biblijskoj tematici. Odbija Tominu ponudu da bude fotograf, a seljani ismiju Andrijinu ideju. Suzana pomisli da bi preko kalendara mogla prezentirati Hrvatskoj Dragošje, a time i sebe, pa želi voditi projekt. Tuna želi znati gdje je Zrinka bila, a Zrinka mu laže kako je u vezi s Kolićem i da Tuni otkaz. Zrinka shvati da je izgubila naušnicu dok su otimale Kolića. Bijesni Tuna misli da je za to kriva Korana i napadne je. Korana zaprijeti Tuni da će otkriti sve ako je ne ostavi na miru. Andrija se razočara kad shvati da je Suzana preuzela na sebe snimanje za kalendar i da od toga hoće napraviti veliki biznis. Lale pristaje glumiti za kalendar, jer drži kako moraju biti dobri s Andrijom. Nagovara i Zlatu koja samo želi da je ostavi na miru. Tuna je ljut, jer otvorenje dvorca kasni, a bijesan je na Kolića jer misli da mu je preoteo Zrinku.

Epizoda 53/166
Lotarice pokušavaju ne razmišljati o mrtvom Koliću. Damir pronalazi krvave tragove na autu i dovodi Kolićev auto u selo. Zrinka prešuti Damiru da je bila s Kolićem u disku. Korana pokušava sakriti tragove ubojstva, ali je prekida Marko, koji se zainteresira za istragu. Marko smeta Damiru u istrazi, iako se pokazuje pametniji. Marko pronalazi Kolićev mobitel. Damir čuje Tuninu prijeteću poruku Koliću. Suzana je na rubu živaca, jer seljani ne snimaju kalendar prema njenom konceptu. Danica se sukobljava sa Suzanom. Lale zamoli Đuku da se vjenčanje slavi u gostioni, a Đuka, pun nade oko Suzane, nema ništa protiv. U Tuninom dvorcu odvija se zabava povodom otvaranja dvorca. Suzani je stalo vidjeti Tunu radi kontakata i novih poslovnih mogućnosti, ali se osramoti kad se jedan od uzvanika sjeti njene afere s namještanjem natječaja.

Epizoda 54/166
Tuna ne želi odati Damiru da je s njim i Kolićem u disku bila Zrinka. Suzana zamjera Damiru da je prekoračio ovlasti i primora ga da pusti Tunu na slobodu. Lotarice su u strahu kad saznaju za Tunino uhićenje, boje se da se obruč oko njih steže. Đuka je spavao sa Suzanom i zaljubio se dok je Suzani to bio samo seks za jednu noć. Suzana ga tjera iz kuće kad joj donosi bombonijeru. Govori mu da je seljačina i da ne želi imati više ništa s njim. Lucija zavodi Dražena da ga namami u dvorac, a sve kako bi ga izmuzla tablete za smirenje koje misli piti s alkoholom. Saška je ljubomorna na Luciju i Dražena.Damir provodi istragu, ispituje gazdu diska i saznaje da je tu noć u disku bio i Dražen, od kojeg doznaje da je tajanstvena žena Zrinka. Tuni je jasno da su Kolića ubile Lotarice, ali obećaje Zrinki da neće ništa reći jer mu je stalo do nje.

Epizoda 55/166
Zlata uzima na nišan Damira, koji je saznao za Koranino silovanje. Zrinka bježi iz sela, lažući Đuki da je dobila posao u Zagrebu. Zlata daje pušku Korani da zadržava Damira dok Zrinka ne pobjegne. Shrvana Korana pusti Damira. Zlata moli Danicu da odgovori Damira od uhićenja Zrinke. Damir ne sluša Danicu i juri za Zrinkom na vlak. Damir konfrontira Tunu, koji ga se ne boji, jer zna da ne postoje nikakvi dokazi protiv njega. Lucija zamoli Dražena da joj pomogne pobijediti alkoholizam, samo kako bi i dalje izluđivala Tunu. Dražen joj pruža podršku kao prijatelj i liječnik – Lucija je iznenađena što je Draženu stalo do nje više nego Tuni. Saška je ljubomorna zbog Draženovog zbližavanja s Lucijom. Tomo savjetuje Đuku da se približi Suzani preko blizanki, što Suzani ne sjeda dobro. Tomo i Lorena prožive lijepi trenutak dok gledaju slike za kalendar.

Epizoda 56/166
Damir je odlučan – Zrinka je uhićena, kad vlak stane javit će se postaji u Rudinama i izručiti. Dražen započinje terapiju odvikavanja s Lucijom, no Tuna sabotira njegove pokušaje. Božo sprema naivnom Laletu tradicionalne spačke za mladoženju. Damir se predomišlja, pustiti će Zrinku. Zrinka ga pozove da krene s njom u novi život. Damir je odbije. Kad neće drugačije, Zvjezdana zaprosi Sebastijana. Sebastijan ju odbije govoreći da se ni njegovi roditelji nisu vjenčali pa im ništa nije falilo. Zvjezdana se smrtno uvrijedi. Zrinka kreće sama u neizvjesnost, no Damir ipak odluči poći s njom. Dražen odluči pomoći Luciji pod svaku cijenu, otme Luciju iz dvorca. Traju velike pripreme za momačku i djevojačku večer. Momačka se održava u mrtvačnici, jer Sebo ne želi trošiti novac u gostioni kako ga Đuka ne bi oderao na računu.

Epizoda 57/166
Lucijino odvikavanje polazi u krivom smjeru – Lucija na prijevaru nagovori Marka da je pusti, pa se napije. Andrija vidi kalendar i šokiran i krajnje ljut izdere se na djevojke koje greškom posjeti na djevojačkoj večeri. Na momačkoj lošu atmosferu prekida Zvjezdana koja je htjela biti striptizeta, ali su je potjerali. Dolazi dostojna zamjena – Lucija i momci ipak dobiju što su htjeli. Djevojke također uživaju u striptizu, ali muškom. Tuna je ljut zbog Lucije koja je nestala iz kuće.. Dan poslije, svi se polako bude poslije ludog provoda i spremaju se za vjenčanje. Božo umisli da je mrtav. Lale se oblači u žuto odijelo, Kenedi dolazi s violinom, seljani se skupljaju na trgu i kreće se u crkvu.

Epizoda 58/166
Božo odlazi kod Dražena koji mu potvrđuje da je ipak živ. Zvjezdana kuka što nije udana tei pod svaku cijenu želi uhvatiti buket. Laletu pozli na vjenčanju, ali dolazi k sebi i Zlata napokon postaje gospođa Lalić. Svatovi se sele u gostionu gdje Suzana uhvati buket umjesto Zvjezdane. Đuka tješi Suzanu. Lucija je suočena s izborom – Tuna ili Dražen? Djed Božićnjak doživljava nezgodu na putu za Dragošje. Badnjak je u Dragošju. Danica straši Božu odlaskom u pakao. Božo želi podmititi Andriju u zamjenu za odlazak u raj, ali Andrija odbija mito. Božo se zato ponudi statirati u živim jaslicama. Zlata i Lale su razočarani svadbenim poklonima. Zlata ne želi ići na medeni mjesec zbog Korane, ali se predomisli.

Epizoda 59/166
U Dragošju je stigao Božić. Suzana nije zadovoljna Maksovom interpretacijom Djeda Božićnjaka. Ranko slavi Božić s Martinom obitelji, koji je sve samo ne tipičan. Zvjezdana ima emocionalne ispade jer ju Sebo ne želi zaprositi. Maks iznenadi Ranka u njegovoj kući te iznenađen njegovim posjetom dopusti mu ostati nekoliko dana. Maks se trudi svidjeti svim Rankovim prijateljima, ali Tomo je rezerviran prema njemu. Maks traži Rankovu slabu točku i pronalazi ju – Marta. Tuna nastavlja svjesno upropaštavati Luciju. Suzani je drago što je provela Božić s Đukom, koji je zadovoljan Suzaninim darom.

Epizoda 60/166
Pravi razlog Maksovog dolaska u Dragošje polako izlazi na vidjelo. Blizanke ukradu Koraninu šminku i otkriju Suzanin kofer pun ukradenih stvari. Đuka pokušava zataškati sve da Suzana ne nastrada, ali ju odaju blizanke kad Suzana pokuša svaliti krivicu na Spomenku. Danica pokušava nagovoriti Andriju da ne krsti Božu. Saška, Lorena i Ema hvale Maksa koji se iskazuje kulinarskim umijećem. Tomo saznaje da je Maks bivši robijaš, ali ga Ranko uvjerava da je Maks u redu. Sebo nije siguran u prosidbu Zvjezdane pa joj govori da šuti o tome dok ne kupi prsten. No Zvjezdana ne može izdržati i svi joj čestitaju, samo je Korana malo nesretna zbog toga. Danica ucjenjuje Suzanu člankom iz novina. Suzana je bijesna, ali nemoćna.

Epizoda 61/166
Božo bježi s krštenja i odlučuje biti vjeran komunizmu. Andrija ga nagovara na kršćanstvo, ali Božo se ne da. Obojica su sretni što su opet najveći neprijatelji. Zlata je ljuta, jer nema snijega na medenom mjesecu. Skijanje im propada, ali zato Lale udobrovolji Zlatu s romantičnim piknikom i vožnjom biciklima po planini. Zlata se opusti i uživa, ali se poželi vratiti jer joj nedostaje Korana. Laletu se Korana povjeri da bi htjela obnoviti vezu sa Sebastijanom, no Lale ju savjetuje da pusti Zvjezdanu i Sebu da budu sretni. Potišteni Sebo odlazi sa Đukom u lov i prizna mu da nije siguran želi li se oženiti Zvjezdanom. Tomo otvoreno pokazuje Maksu da mu se ne sviđa. No Maks impresionira Tomu kartaškim trikovima i Tomo mu ponudi da zajedno varaju na pokeru i zarade brdo novca. Suzana počne raditi kao Daničina sluškinja. Čisti, peče kolače, radi i otvoreno se buni, ali Danica je nemilosrdna u ucjeni. Zlata traži od Đuke da joj isplati njen dio zarade. Tim novcima organizirat će nezaboravan doček Nove godine.

Epizoda 62/166
Silvestrovo je u Dragošju. Tomo je nervozan pred kartašku večer s Maksom, ali varanje na pokeru prođe uspješno i Tomo zarađenim novcem kupi novo odijelo. Suzana uspije uhvatiti Božu i okupati ga. Zamoli Danicu da joj bar na Silvestrovo da slobodan dan. Suzana traži utjehu kod Đuke. Đuka želi organizirati bolji doček Nove godine od Zlatinog, te zadužuje Zvjezdanu da osmisli urnebesnu zabavu. Blizanke su u kući pod kaznom i dosađuju se. Marko ih poziva na svoj novogodišnji tulum. Blizanke smišljaju osvetu Suzani – lažiraju bijeg od kuće. Marta i Ranko uživaju u romantičnoj tišini dvorca, ali Maks ih vreba i sprema se za osvetu. Ranko sazna da se Ruža koja leži u komi pomaknula. Đuka organizira potragu za blizankama. Ema otkrije da su se Tena i Lena sakrile kod Marka i nagovori ih da se predaju. Maks oprezno ispituje Ranka o Ruži koja pokazuje znakove mogućeg buđenja. Đuka daje Maksu priliku da radi kao kuhar na probni rok, te Maks priprema hranu za proslavu. Zlata istovremeno organizira svoj doček. Lorena i Saška priznaju jedna drugoj da se uređuju za zabavu zbog Tome i Dražena. Lucija ostaje sama u dvorcu uz alkohol, svi su je napustili.

Epizoda 63/166
U gostionici se održava natjecanje za najljepše noge, te dame izaberu najljepše. Sebastijan se premišlja oko vjenčanja sa Zvjezdanom a ona ga zaveže lisicama za stepenice kako ne bi pobjegao dok se ona zabavlja. Korana ga dolazi posjetiti i njih se dvoje poljube. Zlata se uzbuđeno priprema za novogodišnju ‘otmjenu’ proslavu koju je organizirala, ali nitko ne dođe na nju osim Andrije, a hrana ispadne loša. Zlata pukne i odlazi očitati bukvicu Đuki, no zatekne ga dok ljubi Suzanu. Maks se interesira za Ružu. Odlazi s Tomom, Rankom i Danicom u Osijek, tobože da posjeti starog prijatelja. Ustvari, želi se približiti Ruži. Zlata je ljubomorna na Suzanu zbog Đuke. Zvjezdana se žali Korani da je Sebo izbjegava i moli ju da razgovara s njim. Sebo ozbiljno razmišlja da ostavi Zvjezdanu i ponovno bude s Koranom. Liječnik govori Hajducima da Ružino pomicanje ne znači ništa. Preporuča im da je skinu s aparata. Ranko se usprotivi. Ranko, Danica i Tomo potreseni odlaze iz Ružine bolničke sobe u koju ulazi Maks prerušen u liječnika.

Epizoda 64/166
Danica ne posumnja da Maks nije doktor i on uspijeva pobjeći iz sobe nakon što je isključio Ruži respirator. Danica prtlja po aparatima za održavanje na životu da spasi Ružu, a pravi doktor posumnja njenu priču o drugom doktoru i pozove policiju. Danica je pod sumnjom da je htjela ubiti Ružu. Maks je nezadovoljan zbog neuspjeha i sprema se osvetiti Ranku preko Lorene i Marte. Zvjezdana se želi što prije udati. Umisli da porađa. Dražen je pregleda i kaže da treba mirovati. Sebo se ponada odgodi vjenčanja, ali Zveki ne popušta. Lale ne želi spavati sa Zlatom u Đukinom krevetu. Ozlojeđeni Đuka se svađa sa Zlatom zbog uzurpacije njegove kuće. Povrijeđeni Lale se seli kod Sebastijana. Danica nastavlja tjerati Suzanu na rad do iznemoglosti. Suzana prekopa Daničinu kuću, ali ne nađe članak kojim ju Danica ucjenjuje, a odbija poslušnost Danici. Danica podmiti blizanke i uzima Suzanin kofer, te okupi seljane da im otkrije Suzaninu tajnu. Suzana ju preduhitri i prizna pred selom sve svoje grijehe. Inspektor Edi dolazi u Rankovu kuću istražiti pokušaj ubojstva Ruže. Otkriveno je da je netko otuđio liječničku kutu i masku za usta iz ormarića. Maks postaje nervozan. Edi iznosi teoriju da su Ružu mogli ubiti Tomo i Ranko jer oni jedini imaju koristi od Ružine police životnog osiguranja. Lale se uselio kod Sebastijana, Zvjezdane i Marka na njihovo negodovanje.

Epizoda 65/166
Inspektor Edi nastavlja svoju istragu. Ne može nikoga optužiti, no braća Hajduk i dalje su mu sumnjivi. Marko primjećuje Maksovu nervozu. Maks saznaje da Sebastijan zatvara mrtvačnicu na neko vrijeme. Lorena i Marta se svađaju, jer se Marti nimalo ne sviđa kako se Lorena brine za braću Hajduk. Spočitava joj da na to više nema nikakvih prava. Tuna organizira večeru za poslovne partnere – ima ideju od koje će svi imati koristi. Suzana i Lucija se opijaju. Zlata dosađuje Đuki i ne želi odseliti. Sudionici tog ljubavnog trokuta gnjave Andriju da im pomogne razriješiti međusobne odnose. Tuna želi i Suzanu uključiti u svoje poslovne planove. Lale dobije ideju i uposli Marka kao privatnog istražitelja da uhodi Zlatu i Đuku. Korana ne želi Zvjezdani biti kuma, jer još uvijek gaji osjećaje za Sebu.

Epizoda 66/166
Marko bježi Maksu koji shvati da je Marko vidio sliku njega i Keca. Lale ne vjeruje Zlati da nije spavala sa Đukom. Očajna Zlata pokušava napraviti sve da joj Lale povjeruje. Moli Đuku da objasni Laletu što se zapravo dogodilo. Đuka to napokon i učini, ali razgovor ne ispadne kako treba. Suzana i Tuna započinju poslovni projekt u Dragošju. Pridružuje im se inženjer Drago koji mjerka okolicu i odlučuje gdje će se postaviti odašiljač. Danica ih prisluškuje no zbog nedostatka informacija ne shvaća o čemu se radi i diže uzbunu u selu. Đuka je ljubomoran što Suzana surađuje sa Tunom. Marko se zabarikadira u prikolici. Maks ga pokušava namamiti van, no Marko se ne da. Ranko uvjerava Martu da nema nikakvih osjećaja prema Loreni. Andrija doznaje od Suzane kakav je to tajanstveni projekt – Suzana i Tuna otvaraju radio–stanicu. Danica se protivi, ali ju Tuna i Suzana nasamo pridobiju na svoju stranu kad pristanu Danici dati vlastitu radio emisiju.Marko bježi iz prikolice i trči prema gostioni da svima otkrije istinu o Maksu, no Maks ga hvata. Marta odlazi Loreni i zahtijeva da pusti Ranka na miru – on je njen. Njih dvije se potuku, ali prekida ih Maks s pištoljem u ruci.

Epizoda 67/166
U ovoj se epizodi prvi put pojavljuju Ivan Herceg u ulozi Dine te Jelena Perčin u ulozi Dunje.
Maks drži Lorenu, Martu i Marka zavezane u mrtvačnici. Uzima Marka i prošeće s njim Dragošjem, kako ne bi bilo sumnjivo gdje je mali nestao. Maks nagovori Božu da mu da svoj pištolj tobože za vježbu, no Božo mu donosi i rezervnu municiju pred seljanima. Marko mu u jednom trenu pobjegne i skoro otkrije Sebi da je otet, ali Maks ga na vrijeme spriječi. Sebo je zabrinut, jer Marka nema i krene ga tražiti, ali prije se nervozno istrese na Zvjezdanu. Ona traži Koranu savjet kako da udobrovolji Sebu i padne joj na pamet da Korana i Sebo odu u kino, kad već ona ne može s njim. Korana i Sebo oboje žele otići u kino skupa, ali ne odu iz obzira prema Zvjezdani. Dunja odbija Dinine pokušaje zavođenja i daje mu do znanja da nikada neće biti njegova. Dunja se odrekne teško zarađenog novca i svog prstena s grbom da bi kupila Goranu harmoniku za rođendan. Dino se zarekne da će Dunja biti njegova. Veselu proslavu rođendana pokvari Dinin dolazak, koji traži da mu vrate novce koje mu je Dunjin pokojni otac dugovao. Dino nudi Dunji oprost duga ako bude njegova, ali ona odbija. Goran udari Dinu kad pokuša nasilu poljubiti Dunju, i potom potajice odlazi za njim u birtiju i zaprijeti Dini da mu ostavi sestru na miru.

Epizoda 68/166
Maks otkriva da je Kecov brat i želi osvetu. Traži Ranka i Tomu da za jedan dan skupe 250.000 eura ili će ubiti Martu i Lorenu, kao i u slučaju da kažu policiji ili bilo kome. Ranko i Tomo odlaze, Tomo se sjeti da opljačkaju banku. Lorenin auto im se pokvari pred bankom te oni odustanu od pljačke. Otkriju Andriji što se zbiva i on im daje lovu. Goran upada u gostionicu i zaprijeti Dini da ostavi Dunju na miru. Dino ga izbacuje van. Goran bijesan uništava letvom Dinin automobil. Dino izlazi, Goran ga odalami letvom po glavi. Dino pada, Goran bježi misleći da ga je ubio. Đuki ide na živce što se Suzana ulizuje i upucava Tuni zbog radio postaje, a Suzana nema razumijevanja za njega i otpili ga. Korana udobrovolji tužnog Đuku koji se osjeća napušten i izigran od svih žena. Blizanke misle da je Marko nestao, ali nitko ih ne shvaća ozbiljno. Katarina pokušava uvjeriti Dinu da ostavi Dunju i da im da vremena da skupe novac za otkup duga. Dino želi Dunju za ženu. Tako će vratiti dug. Katarina shvati da s njim nema pregovora. Požuruje Dunju i Gorana da se spakiraju i pobjegnu k Danici s kojom se nije čula trideset godina. Suzana se pokušava uvaliti da ide s Tunom na put u Osijek po opremu za radio postaju, što izazove ljubomoru u Luciji. Dunja i Goran se emotivno opraštaju od bake. Vrijeme je da krenu u bijeg.

Epizoda 69/166
Ranko uperi pištolj u Martu – odabrao je da Lorena ostane živa. Maks očekuje da će je ubiti, ali Ranko opali u Maksa, no pištolj nema metka. Maks iz osvete opali hitac u Lorenu, ali Tomo zaustavi metak svojim tijelom. Maks uspije pobjeći. Marta pobjesni na Ranka, jer je izabrao Lorenu. Tomo je lakše ranjen. Inspektor Pavleković i policija stižu u selo i bezuspješno traže Maksa. Đuka i Božo žele sa svojim puškama sudjelovati u lovu na Maksa. Marko se naljuti na Sebu i Zvjezdanu jer nisu primijetili da je otet i odluči otputovati roditeljima. Kata zadržava Dina dok Dunja i Goran bježe kroz šumu prema Dragošju. Dino shvati da su u bijegu i zakune se da će napraviti sve da vrati Dunju. Dunja i Goran prelaze granicu, policija uhvati Gorana, a Dunja, kojoj se kida srce, nastavi prema Dragošju. Stiže nadomak sela i skriva se od policije koja traži Maksa. Andrija misli da je Tomo bacanjem pred metak dokazao da voli Lorenu i zamoli Lorenu da pruži Tomi još jednu šansu. Lorena popusti malo prema Tomi, koji se ponada da je to početak pomirenja, ali Lorenu potajno muči zašto je Ranko izabrao nju. Marta prekida s Rankom, jer je sigurna da voli Lorenu više od nje.

Epizoda 70/166
Maks juri za Rankom po šumi. Ranko bježi, Maks puca na njega. Ranko se skriva i razmišlja kako da se izvuče. Dunja luta šumom i začuje pucnjeve. Tomo strastveno ljubi Lorenu. Lorena nije sigurna u svoje osjećaje prema njemu. Suzana i Tuna se sve više zbližavaju. Lucija radi ljubomorne scene, čak prijeti Suzani. Tuna je tjera. Đuka ne želi primiti napojnicu od Tune govoreći kako on, za razliku od Suzane, ne krade. Dunja naleti na Ranka. Prestraši se. Ranko je pokuša upozoriti na Maksa, ali uplašena Dunja bježi. Naleti na Maksa misleći da je policajac. Maks je uzima za taokinju. Ranko je spasi. Dunja pobjegne u Dragošje i sakrije se u ambaru. Iznemogla, pada u san. Sebo dobije posao direktora tehnike na radiju i polako počinje spajati opremu. Danica ima razne zamisli za emisiju s kojima svima dosađuje, a želi i vrbovati Koranu da laže kako je bila puna celulita dok se nije namazala Daničinom kremom.

Epizoda 71/166
Lorena odlazi od Ranka nakon što ju je poljubio pred očima skamenjenih seljana. Sebo se ispričava Zvjezdani koja bijesni zbog poljupca Korani. Zvjezdana dobije trudove. Božo upoznaje Dunju kojom je očaran, Danica je neprijateljski nastrojena prema njoj, jer je dio njene bosanske obitelji s kojom je u svađi. Upada Sebo koji traži Danicu pomoć oko Zvjezdaninog porođaja, a Dunja se ponudi pomoći.Ranko teško podnosi Lorenino odbijanje. Tomo se raspituje za Lorenu, Saška mu ne želi reći gdje je. Tomo saznaje od Tene i Lene da je Lorena poljubila Ranka. Zvjezdana počinje rađati u Draženovoj ordinaciji, uz Dunjinu pomoć što nije po volji Danici. Naređuje Sebastijanu da je, ako hoće njen oprost, odmah oženi. Sebastijan odlazi Andriji misleći da nema izbora. Korana je shrvana. Andrija se odlučuje jednom zauvijek riješiti prokletog novca. Tomo i Ranko se potuku zbog Lorene. Ipak, odluče je pronaći da izglade stvar. Lorena, neodlučna kojeg bi brata izabrala, obavještava Andriju da odlazi u Zagreb.

Epizoda 72/166
U epizodnoj ulozi pojavljuje se voditelj IN magazina Ivo Perkušić.
Korana odlazi iz ordinacije jer ne može gledati vjenčanje. Sebo ipak odbije oženiti Zvjezdanu, koja ne želi više imati ništa sa njim. Rastrgan i pun krivnje, ali i žudnje za Koranom, Sebo odlazi iz rađaonice tražiti Koranu. Korana se sprema otići iz Dragošja. Zlata laže Sebi da je Korana već otišla i da ne želi da ju slijedi. Razočarani Sebo odluči „obaviti svoju dužnost“ i ponovno zaprositi Zvjezdanu te biti otac djeteta. Andrija je ljut na Ranka i Tomu i obojicu ih krivi što je Lorena otišla, a oni prebacuju krivnju jedan na drugoga. Dino je spasio Gorana od policije i ucjenjuje Katarinu da mu kaže gdje je Dunja, no Katarina odbija. Dunja umjesto Dražena porodi Zvjezdaninu bebu, što smeta Danici. Božo nudi Dunji da prespava kod njih, a Danica se protivi i ne želi joj pomoći oko novaca. Dunja prizna Danici da se razočarala u nju, a Danica otkrije koliko ju je povrijedilo što je majka Katarina prekinula svaku vezu sa njom. Dunja je zabrinuta za budućnost sebe, Katarine i Gorana, a u Ranku se bude zaštitnički osjećaji prema njoj. Tuni stižu partneri iz marketinške agencije na otvaranje radio postaje. Luciji naredi da se izgubi iz dvorca kada sa partnerima dođe na večeru, no Lucija odbije i Tuna ju udari, što Marta vidi. Marta optuži oca da je nasilnik pred partnerima iz marketinške agencije, zbog čega oni odlaze. Radio Dragošje počinje s radom, prva emisija je Daničina.

Epizoda 73/166
Sebo želi potjerati sve neželjene goste iz kuće, ali nitko se ne da. Sebo potraži pomoć Suzane koja iz kuće želi izbaciti samo Laleta i Zlatu. Suzana daje otkaz Danici koja postaje partnerica Zlati u osmišljanju plana kako se osvetiti Suzani i njenom prokletom radiju. Dunja je povrijeđena Daničinom hladnoćom, te odlučuje ispuniti njenu želju i otići. Božo pokušava urazumiti Danicu, no ona čvrsto ostaje pri stavu da ne želi Dunji pomoći. Đuro ne želi priznati da je ostao švorc. Marko dobiva dvije avionske karte od roditelja za Buenos Aires. Sebo ne želi ići. Smišlja plan kako se riješiti Đure. Andrija se ljuti na Danicu što dopušta da tako dobra djevojka završi na cesti. Suzana da Laletu posao direktora marketinga radija, što Lale mora skrivati od Zlate. Ranko nagovara Dunju da ostane, ona odbija. Marta odlazi iz dvorca. Kuca Ranku na vrata Ružine kuće i traži da je primi. Ranko zbunjeno pristaje. Sebo i Marko se sastanu s Vlastom i cinkaju Đuru. Vlasta odlazi po pušku da se obračuna s njim. Danica se ipak predomisli i poziva Dunju natrag u kuću.

Epizoda 74/166
Đuro obećaje Zvjezdani da će se pobrinuti za nju i dijete, sagraditi će kuću. Sebo zadihan dolazi i govori da Vlasta traži Đuru s puškom. Đuro se uspaniči i bježi glavom bez obzira. Tuna je bijesan što nema Marte. Odlazi u Ružinu kuću i zahtijeva od nje da se vrati kući. Tomo mu se suprotstavlja i izaziva ga da se potuku – Tuna se povuče, a Tomo ispadne junak pred Martom. Dunja traži posao po Dragošju. Dražen je ljut na nju, jer je porodila Zvjezdanu nestručno, Saška ima preslabi promet, a Zlata ju istjera iz pošte jer misli da Dunja hoće preoteti Laletov posao. Lale uporno krije Zlati da ga je Suzana angažirala. Zlata ipak sazna za to slučajno od Sebastijana i pobijesni. Andrija se trudi biti zanimljiv u eteru, ali ga Danica i Božo opstruiraju stalno se javljajući u emisiju i zahtijevajući da se Danica vrati. Suzana nudi Danici natrag posao.

Epizoda 75/166
Katarina i Goran odlaze iz Gornjih Bara, odlučni da ne otkriju Dinu Dunjino skrovište. Danica bezuspješno pokušava odgovoriti Dunju od rada u Đukinoj gostionici. Lale trenira Sebastijana da postane uspješan u traženju sponzora. Lale je to shvatio preozbiljno, a Sebastijan je loš učenik. Marta i Lucija ujedinjuju se protiv Tune. Božo nesvjesno daje ideju Danici o eliksiru mladosti, a Dunja odlazi u šumu po važan sastojak za kremu. Danica reklamira svoj budući proizvod na radiju gdje dolazi Lucija ljutita na Suzanu i govori loše o njoj. Suzana daje Danici otkaz.

Epizoda 76/166
Ranko pomaže promrzloj Dunji u šumi. Utopljuje ju i spašava. Dunja mu je zahvalna. Ranko je poljubi. Zaljubljuju se jedno u drugo. Ranko je u naručju dovodi kući da se utopli. Dino uzima Gorana i kreće s njim u Dragošje po Dunju. Katarina je neutješna što je odala Dini gdje se Dunja nalazi. Goran joj zamjera i ogorčen je na nju zbog izdaje. Sebo je očajan zbog Korane koja je otišla. Opija se i pravi gluposti po selu na biciklu. Lale ga pokušava smiriti, jer imaju posla oko traženja oglašivača. Đuro se skriva od Vlaste. On i Zvjezdana se spremaju u Njemačku. Zvjezdana kani iznajmiti mrtvačnicu. Lale se zainteresira i predloži Zlati da preuzmu mrtvačnicu. Zlata ga ucijeni – samo ako da otkaz kod Suzane. Marta je ljubomorna na Ranka i Dunju. Tomo ismijava Ranka zbog Dunje i nespretno pokušava utješiti Martu. Ranko kupuje Dunji poklon.

Epizoda 77/166
Ranko upoznaje Dinu, koji se predstavi kao Dunjin dečko. Ranko povrijeđeno odlazi. Tomo i Ranko su ostali bez novaca i prijete im isključenja režija. Tomo se hoće vratiti na posao u gostionicu, ali mu Đuka da otkaz, jer je zaposlio Dunju. Tuna ucjenjuje Martu, ako se vrati kući dat će joj novaca. Marta ne pristaje. Skrivečki odlazi u dvorac po svoj novac iz sefa, ali Tuna je promijenio kombinaciju. Marta vodi Tomu u dvorac da obije sef. Dino natjera Gorana i Dunju da se prave pred Danicom i Božom da joj je on dečko, koji je otplatio njen dug i sad ju je došao odvesti nazad u Bosnu. Danica povjeruje u priču, ali Dunja uspije Boži potajno reći istinu. Prije no što ih Dino odvede natrag u Bosnu Božo onesvijesti Dinu i zatvori ga u prtljažnik automobila. Dunja i Goran bježe sa Božom kroz šumu, ali Dunja se vraća u selo da bi se pozdravila sa Rankom. Ne priznaje mu istinu tko je Dino, i Ranko joj ne može oprostiti što mu nije rekla da ima dečka. Danica slučajno oslobodi Dinu, koji uhvati Dunju na povratku… Danica reklamira svoju čudotvornu kremu na radiju. Andriju smeta Daničina popularnost, tobože ne vjeruju u eliksir mladosti i sukobljava se sa Danicom, no ona ga otjera. Sebastijan pije iz tuge za Koranom.

Epizoda 78/166
Goran i Božo odustaju od bijega, jer se Dunja ne pojavljuje. Dino prosi Dunju koja je prisiljena pristati da zaštiti svoju obitelj. Dino odlučuje ostati neko vrijeme u Dragošju kako bi izbjegao probleme u Bosni o kojima ga je obavijestio prijatelj. Danica je time oduševljena, za razliku od Bože. Dražen i Lale nagovaraju Sebu da siđe s krova, jer misle da se želi ubiti zbog Koraninog odlaska. Sebo silazi i objašnjava da nije lud nego gradi vremenski stroj. Lale i Dražen su uvjereni da je poludio. Sebo gradi vremenski stroj i odlučuje povesti razočaranog Božu u 1945. godinu. Božo je presretan i kreće se pripremiti za put. Dražen uporno pokušava pregledati Sebu misleći da je potpuno lud, no Sebo ga tjera. Zlata uređuje mrtvačnicu u svom stilu, što Lale mora prihvatiti. Tomo i Marta kradu novce iz Tuninog sefa, ali Marta inzistira da uzmu samo onoliko koliko im je potrebno za račune. Tomo bi najradije uložio u kladionicu, ali Marta preuzima kontrolu. Na Tominu sreću, Lale ga moli za posao.

Epizoda 79/166
Lale je izradio provokativne letke za mrtvačnicu, koji se ne sviđaju Zlati. Ipak ih potajno nalijepi po selu i razljuti Zlatu, koja nastoji uključiti Andriju u posao. Sebo i Božo čekaju oluju koja će pokrenuti vremenski stroj. Sebo uz pomoć Bože krade miksetu sa radija, jer mu je potrebna za vremeplov. Suzana i Danica žele ući u prikolicu, sigurne da njih dvojica nešto spremaju, ali ih Božo i Sebo ne puštaju, već čekaju grom koji bi trebao udariti u antenu i pokrenuti vremeplov. Sebo putuje prvi u 2009., ali prekasno shvati da je Božo programirao vremeplov na 1945. godinu. Ranko ignorira ljubomornu Martu i odlazi u gostionu razgovarati sa Dunjom. Želi saznati zašto mu nije rekla da ima dečka. Dunja izbjegava istinu i laže kako nije htjela imati ništa ozbiljno sa Rankom. Njemu se čini da njena veza sa Dinom nije na najboljim nogama. Dino ne želi da ona radi kao konobarica i podmićuje Đuku da je zaposli samo kao kuharicu. Dunja pokaže zube Dini i kaže mu kako ga nikada neće voljeti. Dinu dojadi Dunjino odbijanje i odvede je u krevet protiv njene volje.

Epizoda 80/166
Dunja je hladna prema Dini. Ne želi spavati s njim. Vadi se na vjenčanje – spavat će s njim kako Bog zapovijeda – prvu bračnu noć. Dino je ostavlja i odlazi u disko gdje spašava pijanu Emu od nasrtljivih mladića. Sebo i Božo se nisu uspjeli vratiti u prošlost. Božo je tužan. Suzana napada Sebu kako će za popravak štete odbiti od njegove plaće. Baba Mara gleda lijesove, ali je Lale tjera iz mrtvačnice. Andrija hvata Laleta kako lijepi plakat na crkvu. Baba Mara preklinje Andriju da joj da posljednju pomast, jer će sutra sigurno umrijeti. Lale vidi poslovnu priliku. Marta je razočarana jer nije uspjela uznemiriti Ranka zbog činjenice što je spavala s Tomom. Priznaje Tomi da je spavala s njim samo da Ranka napravi ljubomornim. Tomo je utučen. Marta ništa dobro nije napravila. Baba Mara se Laletu i Zlati uvlači pod kožu svojom tužnom pričom kako je sama i kako nije djecu vidjela trideset godina. Obećaju joj da će joj za pogreb napraviti sve kako ona želi. Saška prepoznaje Dinu. Sledi se. Pokušava uvjeriti Dunju da je Dino loš čovjek. Kad ugleda Emu kako priča s Dinom, bijesna ga sruči na pod govoreći mu da se makne od nje.

Epizoda 81/166
Saška prijeti Dini da ne prilazi Emi ili će svima otkriti njegovu prošlost, a Emi zabrani da razgovara s njim. Dino ostaje miran. Ema želi znati što se događa između njih, ali Saška ne želi reći. Ema dolazi kod Dine po odgovore, ali ih ne doznaje. Saška ošamari Emu kad sazna da je bila kod Dine. Lucija pobjesni zbog novinskog članka o Suzani i Tuni u kojima su predstavljeni kao par. Optuži Suzanu da joj želi ukrasti muža i pošprica ju vatrogasnim aparatom. Tuna ih želi razdvojiti, ali ga Lucija udari u međunožje. Lucija se iz osvete uključi u radio program i traži javno novog muža, pljujući po Tuni. Tuna ju zgrabi, odnese u dvorac, i zaključa u sobu. Baba Mara kaže Zlati i Laletu da umire u ponoć, i traži ih da zadnje sate provede sa njima u mrtvačnici. Oni joj ugađaju na sve načine, a jedna od njenih posljednjih želja je i da je poljubi pravi muškarac – Lale, i spremna im je platiti. Zlata se isprva ljuti na ideju, ali novac prevagne. Lale ipak ne izdrži poljubac. Ranko saznaje da se Dunja i Dino sutra žene. Dino želi da mu bude kum i Ranko mora pristati. Danica je presretna zbog vjenčanja. Dunja joj prizna da ne voli Dinu, ali Danica ju savjetuje da pusti ljubav i bude sretna što se bogato udaje. Božo traži način da spriječi svadbu, ali Dunja mu zabranjuje da išta poduzima iz straha za Gorana. Ranko uhvati Dunju nasamo i moli ju da se ne udaje, jer je siguran da i ona nešto osjeća prema njemu i da ne voli Dinu. Dunja zadnjim naporima laže. Slomljeni Ranko joj čestita i želi svu sreću u braku. Božo pokuša zastrašiti Dinu, ali ne uspije. Dunja ne sluša Katarinu koja ju preklinje da se ne udaje.

Epizoda 82/166
Božo se ruši i naizgled pada mrtav, na iznenađenje svih prisutnih na svadbi. U ordinaciji, Dražen se šokira kad shvati da je Božo živ, a još više kad mu Božo objasni da treba njegovu pomoć u lažiranju svoje smrti. Tomo krade novac iz sefa iz dvorca i začuje lupanje iz Lucijine sobe. Iako ukrade novac, otvara vrata i tako oslobađa Luciju. Tomo svjedoči Tuninom nasilničkom ponašanju prema Luciji. Danica potiskuje svoje emocije iako se svi trude oko nje kako bi joj pružili pomoć i utjehu. Među njima i Dunja, što Dino ne razumije. Dino jedino želi dogovoriti termin novog vjenčanja. Najavljuje Dunji da će to biti za mjesec dana. Ranko je nezadovoljan, jer misli da se Dunja želi udati samo radi novaca, što ona negira, ali mu ne smije reći istinu. Danica priprema karmine, a Lale se onesvijesti kad dođe izmjeriti Božu i vidi ga živog. Božo uključuje i Laleta u prijevaru. Lale zbog zarade pristaje na lažni sprovod.

Epizoda 83/166
Danica otkrije da je Božo nestao. Zlata i Lale joj lažu da su oni prenijeli Božu u mrtvačnicu. Laletov plan da pokopa prazan lijes pada u vodu, jer Danica inzistira da lijes sa Božom bude otvoren. Danica se sprema za pokop i jedva nagovori Andriju da održi crkveni sprovod Boži. Zlata i Lale paničare, jer ne mogu nigdje pronaći Božu. Sebu uvjere da je Božo umro. Božo se napije u Sebinoj prikolici i zaspi, a Sebo koji ga ugleda pomisli da vidi duha. U zadnji čas Božo se pojavi u mrtvačnici i Lale i Zlata ga trpaju u otvoreni lijes i voze na pogreb, bez pravog plana kako da ne pokopaju Božu živog. Dunja želi Ranku biti potpora za vrijeme žalosti, ali on joj ne dopušta, razočaran što se udaje zbog novca. Saška hoće upozoriti Dunju kakav je Dino, ali ih Dino prekida. Dino nasamo prijeti Saški da prestane pričati Dunji o njemu, ili će joj nauditi. Dunja laže Dini da joj Saška nije ništa pričala o njemu. Ranku i Tomi Lucija ide na živce u kući. Andrija dozna od Danice da je Tomo platio pogreb, i spomene to pred Martom, koja odmah poveže da je Tomo opljačkao Tunu. Tomo optuži Martu da je ona prva krala Tuni novac, što razljuti Andriju, koji ih vodi u crkvu da izmole pokore za svoje grijehe.

Epizoda 84/166
Sprovod se bliži kraju a Danica nikako da se makne od groba. Zlata, Lale i Dražen su u panici. Ostali odlaze na karmine. Ema zahtijeva saznati istinu o Saški i Dini. Saška joj ne želi reći. Ona se prisjeća svoje prošlosti s njim: u Vimečini, Saška i Dino su bili pred vjenčanjem, kada ju je on ostavio kao garanciju svojim opasnim poslovnim partnerima. Nakon dva dana nije se vratio i partneri su krenuli mučiti Sašku, koja im priznaje da je trudna, kao i svojim roditeljima, koji je nakon toga izbacuju iz kuće.Dino prijeti Saški da ne smije ništa reći niti Emi a niti Dunji. Saška razgovara s Dunjom koja joj priznaje da Dino ucjenjuje nju i njenu obitelj. Saška i Dunja sklapaju savez. Kraj groba, situacija je sve očajnija. Kad se Danica makne, pojavi se Sebo koji se želi oprostiti od Bože. Konačno, vade Božu iz groba. On je ipak živ. Božo moli Andriju za pomoć, ali on odbija. Dino ugleda živog Božu i krene u potjeru.

Epizoda 85/166
Dino skoro uhvati Božu. Vidio je da ulazi kod Zlate i Laleta ,ali Zlata uvjerava Dina da je Božo mrtav. Lale spašava Božu skrivajući ga u mrtvačkim kolima.Lucija je čvrsta u nakani da se razvede od Tune. Tuna joj isprva ne vjeruje, ali se ipak pokoleba njenom odlučnošću. Lucija se napokon sredila i izgleda elegantno i decentno. Žare dolazi Dinu, u problemima je: sakrio je kombi sa švercanom robom u šumu, carinici su im otkazali suradnju. Policija dolazi u selo. Dino i Žare se sklanjaju u gostionicu, a Saška je čula njihov razgovor. Lale i Božo naiđu na kombi sa švercanim cigaretama. Odluče ih sve pokupiti i preprodati. Saška prijavljuje Dinu policiji. Policajci pronalaze prazan kombi s Božom koji spašava Dinu i Žareta.

Epizoda 86/166
Dino prisiljava Laleta da sakrije njegove cigarete. Lale se trudi naći najbolje skrovište. Zlata je ljubomorna, misli da Lale ima ljubavnicu. Uznemirena Saška naredi Emi da nikome ne kaže kako je policija bila u dućanu. Ema se raspituje o Dinu, Saška priznaje da ga poznaje otprije.Danica ugleda živog Božu i padne u nesvijest. Božo joj prešuti pravi razlog lažne smrti – kaže da se pravio mrtav jer je htio vidjeti kako će ga Danica i seljani oplakivati. Danica se za osvetu počne ponašati kao da je Božo doista umro.Tuna postaje sve bolji prema Luciji. Obećaje joj rastavu bez problema. Nagovara je da ostanu zajedno a ako ne može, barem da budu u dobrim odnosima dok se ne rastanu. Luciju muči apstinencijska kriza. Dražen joj daje tablete zasmirenje.T omo slika Martin akt bez njenog znanja. Ljutita Marta natjera Tomu da sliku baci van, no kad je poželi ipak vidjeti – ne nalazi je. Dino se raspituje tko ga je prijavio. Dunja preuzima krivicu na sebe ali joj Dino ne vjeruje – ne bi ugrozila život brata.

Epizoda 87/166
Dunja sprečava Dinu da zadavi Sašku, ali ju Dino nehotice udari. Pokuša joj se ispričati, no Dunja je hladna prema njemu, pa ozlovoljeni Dino odlazi u gostionicu. Natjera Ranka da pije s njim. Prestrašena Saška bez objašnjenja tjera Emu da otiđu iz Dragošja, no Ema ne želi, i Ranko stane na njenu stranu. Ranko vodi pijanog Dinu kući i potajno čuje razgovor Dine i Dunje, kojoj se Dino zaklinje u ljubav, ali i prijeteći obeća da je nikad neće ostaviti, koliko god hladna ona bila prema njemu. Tuna uzima Lucijine tablete za spavanje. Lucija se budi i nađe romantični doručak koji joj je Tuna pripremio. Na tren pomisli da se on popravlja, no Tuna potajno kuje plan da ubije Luciju.

Epizoda 88/166
Tomo pristaje na Tunin plan, zapalit će hipodrom i dobiti od Tune pedeset posto novaca od osiguranja.Marta je ljuta na Tomu i želi da joj vrati crtež. Tomo u gostioni plaća Đuki novcem koji je dobio od Tune i otkupljuje crtež natrag. Marta je sretna, oprašta Tomi. Lale pokušava izmuljati Zlatu, ali bezuspješno. Laže da su cigarete Dinine, odnosno, da ih samo čuva za njega. Zlata želi da mu se suprotstavi i bar traži novce za tu uslugu. Lale se ne usudi. Ranko ispituje Dinu je li dobro nakon pijanstva. Dino ga moli za uslugu – da odvede Dunju u Osijek po burme, on mora u Bosnu. Ranko pristaje, a ni od Dunje ne saznaje za što se Dino u pijanstvu ispričavao.Tuna si osigurava alibi tako što će sudjelovati u Daničinoj emisiji. Za tu priliku joj priprema pitanja. Božo je ljut na Danicu, jer ga i dalje ignorira i ne da mu sarme. Krade pitanja i prepravlja ih. Danica u emisiji Tuni postavlja Božina komunistička pitanja, što Tunu razbjesni.Tuna se upucava Luciji na sve moguće načine. Ona je sumnjičava, ali pristaje na večeru. Tuna truje vino. Lucija, prije nego se onesvijesti, priznaje da je spremna dati Tuni drugu šansu.Zlata sakriva šteke cigareta u štalu na hipodrom. Tomo dolazi zapaliti hipodrom.

Epizoda 89/166
Marta pokušava izvući Luciju iz goruće štale. Guši se u dimu i pada u nesvijest dok požar guta staje. Tomo krade Tunin automobil i juri spasiti Martu. U posljednji čas uspijeva spasiti i nju i Luciju, a Tuna odrađuje svoj alibi na radiju. Božo priznaje Danici da se pravio mrtav da spriječi Dinino i Dunjino vjenčanje. Danica se ipak ne može prestati ljutiti na njega. Zamjera i Dunji da je samo svađu donijela u kuću. Lale govori Zlati za požar. Zlata shvati da su cigarete uništene. Prizna Laletu koji u strahu kreće pokupovati sve moguće cigarete u dućanu i šire samo da se ne zamjeri Dinu. Tuna se šokira kad Tomo dovede i Martu s Lucijom kod Dražena. Dražen želi prvo pomoći Luciji jer je u lošijem stanju, Tuna zahtijeva da prvo zbrine Martu. Dražen ne pristaje zbog zakona trijaže. Andrija pokušava pomiriti Božu i Danicu. Božo se trudi umiliti Danici kuhajući joj i perući rublje, no Danica mu ne prašta. Dragošju se bliži velika snježna oluja. Suzana dobiva naputak da se ljudi sklone u kuće i nigdje ne idu.

Epizoda 90/166
U Dragošju bijesni snježna oluja. Lucija se budi i Tuna ju ne uspije ugušiti jastukom. Lucija pati od privremene amnezije te se ne sjeća požara, a Tuna počne glumiti brižnog muža. Moli ju da mu da još jednu šansu da spase brak. Luciji se, međutim, iznenada vrati sjećanje na večeru koju je imala sa Tunom prije požara i shvati da ju je on htio ubiti. Skriva to pred Tunom i pokuša pobjeći iz dvorca, ali joj ne uspije. Ranjeni Dino dolazi kod Saške i moli da mu izvadi metak. Saška ne želi da Dino umre pred Emom i sredi mu ranu. Zlata krade pušku od Đuke da bi se zaštitila od Dine. Đuka dolazi po pušku u prikolicu i svađa se sa Zlatom, na što se sruči lavina na prikolicu i zatrpa ih. Trojac ostaje zaglavljen u prikolici i smrzava se. Lale i Zlata spavaju u krevetu, a Đuka na hladnom podu. Svi okrivljuju Danicu što je Božo otišao, a ona je sve očajnija. Ne zna da se Božo skriva u vatrogasnom domu na toplom i smije Dragošjanima koji ga preko radija zovu da se vrati. Danica odlazi sama po mećavi tražiti Božu.

Epizoda 91/166
Lucija naoružana pištoljem zarobi Tunu. Tjera ga da prizna kako ju je htio ubiti. Tuna ne želi priznati. Lucija mu kani vratiti milo za drago – namjerava ga zapaliti. Ranko i Dunja su prisiljeni zbog mećave noć provesti u disku u Rudinama, jer autobusi do Dragošja ne voze. Đuka, Lale i Zlata zarobljeni su u prikolici. Svađaju se i sklapaju okladu. Lale se mora dokazati kao biznismen, Đuka se ne smije ponašati kao seljačina, Zlata ne smije pričati. Tko izgubi, mora gol prošetati gostionicom.Danica i Božo su zaglavili u vatrogasnom domu. Tomo upada u dvorac i umiješa se u Lucijine planove da ubije Tunu. Lucija saznaje da je Tomo podmetnuo požar. Zlata doživi nezgodu u prikolici, a Andrija zatekne veseli trio u naizgled nemoralnoj situaciji. Ranko i Dunja nježno i zaljubljeno zaplešu uz njenu najdražu pjesmu. Ranko skupi hrabrost i predloži Dunji da baci prstenje i bude samo njegova.

Epizoda 92/166
Dunja se vraća Dini nakon puta u Osijek i nije jasno je li se odlučila za Ranka ili Dinu. Suzana pristaje biti sudac u okladi između Đuke, Laleta i Zlate. Đuka moli Suzanu da ga nauči gospodskim manirima, i Suzana pristaje, ali ga namjerno uči krivo. Đuka to shvati i naljuti se, ali dobro odglumi džentlmena u birtiji, što impresionira Suzanu. Ona mu odluči ovaj puta za stvarno pomoći da pobijedi u okladi.Kad Dino dođe razgovarati s Rankom, Ranko shvati da je Dunja opet odabrala Dinu. Drži bijes u sebi, ali kad ga Dino zatraži da ode kupiti umjesto njega haljinu koju misli pokloniti Dunji za Valentinovo, Ranko pukne i postavi se na Dinu da on nije njegov potrčko. Njihovu tučnjavu prekida Dunja, koja ne može ostaviti Dinu. Ranko ne shvaća pravi razlog za to i misli da je izgubio Dunju, pa utapa tugu u rakiji.

Epizoda 93/166 (14.02.2011.)
Valentinovo je u Dragošju. Blizanke raspravljaju s Andrijom o pojmu prave ljubavi i kako iste kronično nedostaje u selu. Zlata, Đuka i Lale nastoje ispuniti svoje uvjete kako bi dobili okladu. Zlati je najteže jer mora šutjeti, a istovremeno pokušava spasiti svoju čast. Đuka je na poduci za gospodina kod Suzane, ni njemu ne ide najbolje, teško mu se suzdržati u blizini Suzane. Lale pokušava na sve načine doći do novaca, prerušava se u lažnog konduktera koji naplaćuje karte i biva uhvaćen. Tomo, Marta i Lucija se odluče riješiti Tuninog leša. Tomo i Marta bježe iz Dragošja, a Lucija koja je spremna zaštititi Martu zove policiju, no Tunin leš je nestao. Dino sprema za Dunju romantični ručak na kojem ih Ranko treba posluživati kao konobar. Ranku se teško nositi sa situacijom i pjesmom isprovocira Dunju. Saška se uz pomoć Bože pokušava dokopati Dininog tajanstvenog kofera.

Epizoda 94/166 (15.02.2011.)
Ranjeni Tuna uzima Božu za taoca u vatrogasnom domu, gdje se misli pritajiti dok se stvari ne smire. Policija stiže u selo. Lale se skriva od njih, misleći da ga traže, jer se lažno predstavljao kao kondukter. Dino misli da traže njega i sakrije se u dućan. Saška ga pred policijom poljubi kako ne bi bio sumnjiv, i potajno mu ukrade ključ auta. Božo napadne Tunu i uspije pobjeći, no Tuna ga uhvati skupa sa Laletom i Zlatom. Dino onesposobi Tunu, kojeg policija vodi u zatvor. Luciji je žao Tune, ali on ne pokaže nikakve emocije prema njoj. Ranko je pod stresom zbog Dunje i otresa se na Andriju. Dunja je razapeta između Ranka i Dine, a Dinu smeta njena hladnoća.

Epizoda 95/166 (16.02.2011.)
U epizodnim ulogama pojavljuju se Damir Šaban i Krunoslav Klabučar.
Dino prisili Sašku da zajedno s njim potraži lopova koji mu je ukrao ključeve auta i aktovku. Saška taji da je aktovka ispod njenog kreveta. Sebo je preživio pokušaj samoubojstva te živi u napuštenoj kući s Lakijem i Tufnom, dva beskućnika koji su ga spasili sigurne smrti. Sebo još uvijek pokazuje suicidalne sklonosti. Andrija želi dovesti u red seljane pa falsificira pismo biskupske konferencije u kojem stoji da dolazi sudnji dan. Dino optužuje Laleta da mu je ukrao aktovku i ključeve. Laleta više nije briga, ionako dolazi sudnji dan. Saška prizna da je aktovka kod nje. U seljane se uvuče strah zbog sudnjeg dana. Dražen gradi arku nasred gostionice. Iako je Andrija htio postići slogu, ipak izgleda da svatko i dalje gleda svoj interes – čak i u smaku svijeta. Sebo s beskućnicima krade namirnice iz dućana. Policija im pokuca na vrata. Sebastijan bježi, no uhvati ga – Damir.

Epizoda 96/166 (17.02.2011.)
Seljani kreću u linč na Antikrista koji je ustvari Dinov prijatelj Žare. Žare bježi da izvuče živu glavu. Andrija uvjerava seljane da se ne radi o Antikristu. Dino objasni da je riječ o opasnom i naoružanom kriminalcu. U selo se uvuče strah.Sebo ludi u zatvoru zbog Korane. Tufna i Laki su isprva ljuti na njega zbog uhićenja, ali sve im se više sviđa besplatna hrana i lagodan život. Lucija zahtijeva od Suzane da joj pokaže bilancu poslovanja radija jer ju želi ukloniti s mjesta direktorice programa. Suzana falsificira račune, želi lažno prikazati poslovanje radija.Dino i Žare se sukobe, Dino izvuče deblji kraj.

Epizoda 97/166 (21.02.2011.)
Viktor ipak nije ubio Sebu kad ga je udario autom. Korana ne može ostaviti povrijeđenog Sebu, a Viktor je grubo vuče u auto da krenu na aerodrom. Sebo se potuče sa Viktorom. Viktor traži Koranu da bira – ili on ili Sebo. Korana odabere Sebastijana, i oboje si priznaju da se nikada nisu prestali voljeti. Sebo zaprosi Koranu i ona pristane. Andrija ne daje Saški aktovku, nego kaže da će ju odnijeti policiji. Suzana traži Andrijinu podršku u borbi protiv Lucije koja je preuzela radio, ali ju Andrija otpili. Znatiželjni Andrija pokuša sam otvoriti aktovku, ali mu ne ide. Saška potajno krade iz župnog ureda aktovku, no Andrija ju ulovi. Saška ga nagovori da otvore aktovku, i nađu u njoj snopove eura. Andrija ne želi dijeliti taj prljavi novac sa Saškom, već odluči saznati od Dine istinu o porijeklu novca. Žare izlazi sam iz ambara i kaže Dunji da se više ne mora brinuti za Dinu. Vodi Dunju do auta u kojem je čeka Goran, ali Dunju u autu dočeka Dino, živ i zdrav.

Epizoda 98/166 (22.02.2011.)
Dražen je svladao lažnog lopova Đuku i tako postao heroj sela koji je Laletu vratio opljačkane penzije. Đuka je ljut, propao mu je plan da postane heroj sela. No Đuka ne odustaje – uz pomoć blizanki i motorističkog odijela nastaje Super Đuka, a za izvršenje lažnog dobrog djela pomoći će i Dražen. Blizanke smišljaju plan kako da ih Super Đuka spasi od medvjeda, u čemu uspiju, ali Andrija ulovi prevarante Đuku i Dražena. Andrija koji je od Saške uzeo aktovku se postavlja prijeteći na Dinu – on i selo znaju kako s kriminalcima. Dino mu na prevaru uzima aktovku, provjerava sadržaj, novac je tu ali i istočno europske putovnice koje su bile sakrivene u duplom dnu. Saznaje da ga je Saška izdala i zaprijeti joj da je od sad u njegovoj milosti i mora raditi sve što joj kaže. Dunja koja se ponadala da će vidjeti brata Gorana umjesto njega vidi Dinu, saznaje da su se on i Žare dogovorili i nastavili suradnju, za nju i dalje nema izlaza. U svađi isprovocira Dinu koji je ošamari što Andrija vidi. Dunja bježi Ranku s kojim vodi ljubav.

Epizoda 99/166 (23.02.2011.)
Ranko i Dunja su sretni i zagrljeni u krevetu nakon prve zajedničke noći. Dino ludi zato što ne zna gdje je Dunja. Pomisli da je kod Ranka, a Dunja odlazi Andriji mučena grižnjom savjesti jer je spavala s Rankom. Saška i Lale švercaju za Dina. Lale laže Zlati da ide raditi u mrtvačnicu. Superjunak Đuka u crvenom odijelu viri kroz prozor i špijunira polugolu Zlatu. Zlata ga vidi i vrisne. Đuka gubi rukavicu.Danica, vidjevši Đuku u crvenom odijelu kako izlazi iz crkve, pomisli da se radi o Andriji.

Epizoda 100/166 (24.02.2011.)
Zlata mašta o superheroju, ali ju zbog toga muči krivica prema Laletu koji je ljut na nju i želi prebiti Andriju za kojeg misli da je superheroj. Lale upozori Andriju da ne dira Zlatu. Andriji stiže biskup u posjetu i Danica pred biskupom optuži Andriju da zavodi žene u kožnom odijelu i pušta selo da živi u nemoralu. Biskup prijeti Andriji da će ga otpustiti iz službe i odlazi s Danicom u obilazak sela da se uvjeri je li zaista tako. Utučeni Andrija pije u birtiji i traži Đuku da prestane sa superherojstvom, ali Đuka želi obaviti još samo jedno superdjelo. Upada Zlati u kuću i želi je snubiti, ali Lale ga napadne, misleći da je Andrija. Lale trči za Đukom, i kad sretne pravog Andriju, potuče se s njim. Andrija mu otkrije da je Đuka taj kojeg traži, i Lale počne naganjati Đuku po selu. Lucija preko radija poziva superheroja da gostuje na radiju i daje do znanja da Suzana i Zlata nisu vrijedne da budu spašene, već je ona ta koja je zavrijedila superheroja.

Epizoda 101/166 (28.02.2011.)
Lale izaziva Đuku na dvoboj mačevima kako bi vratio Zlatinu čast. Lucija traži Suzaninu pomoć oko prijenosa dvoboja uživo. Suzana se ponada da će ju vratiti na položaj direktorice programa, ali Lucija ima druge planove. Suzana mora počisti postaju i skuhati kave, mora početi od dna i dokazati se. Suzana se želi osvetiti i potajno zove inspekciju rada. Andrija se preko radija javno odriče svećenstva zbog Danice koju naziva đavlom. Božo se zbog toga naljuti na Danicu i hoće je istjerati iz kuće. Danica shvaća da ju svi seljani mrze zbog prokazivanja Andrije. S obzirom da je djelomično kriva za Laletov i Đukin dvoboj, Danica se boji da će netko od njih poginuti zbog nje i bezuspješno nastoji spriječiti borbu. Na koljenima moli Andrijin oprost. Danica se zavjetuje da će odsad biti dobra, samo da nitko u dvoboju ne pogine. Dino objavi da je vjenčanje za tri dana i krene organizirati pripreme. Andrija nagovara Dunju da odustane od vjenčanja, ali Dunja ostaje čvrsta, što izluđuje Ranka. Andrija se zakune Dunji da će spriječiti vjenčanje, što Dino čuje i zaprijeti Andriji, ali Andrija ga se ne boji.

Epizoda 102/166 (01.03.2011.)
Đuka je ranjen u prsa i zapravo mu nije ništa, ali odgovara mu Zlatina pažnja, što Laletu nije po volji. Inspektorica rada dolazi u selo na poziv Suzane da prorešeta poslovanje radija. Dražen bježi od nje glavom bez obzira. Inspektorica uviđa propuste oko radnih dozvola, ali progleda Luciji kroz prste jer joj se svidi. Dino ucijeni Andriju Lorenom. Mora ih vjenčati. Andrija je u civilu, ustrajan u odluci da odbaci svećenički poziv. Inspektorica češlja selo i shvaća da svi rade na crno. Saška zapošljava maloljetnu Emu, a Đuka Dunju koja nema ni boravišnu dozvolu. Inspektorica zatvara gostionicu, a Đuka je primoran otpustiti Dunju. Božo je dobio gripu, ali Dražen mu ne može pomoći, u velikom je problemu. Naime, ni Dražen nema dozvolu za rad, te se skriva od inspektorice. Lucija doznaje da je Suzana zvala inspektoricu i posvađaju se. Suzana je svjesna da je pozivom inspektorice otvorila Pandorinu kutiju. Lale više ne može trpjeti Zlatinu ‘promiskuitetnost’ pa odlučuje igrati po njenim pravilima. Odsad će se i on viđati s drugim ženama. Dražen krišom ulazi u ordinaciju po tablete za Božu i nailazi na inspektoricu koja je pronašla njegovu australsku liječničku diplomu. Zatraži ga boravišnu i radnu dozvolu. Dražen je u nevolji.

Epizoda 103/166 (02.03.2011.)
Dolazak inspektorice rada koju je pozvala Suzana navukao je bijes mještana. Radio, trgovina i gostionica moraju biti zatvoreni dok se ne riješe pitanja dozvola, ugovora i kazni. Suzana žali radi svog postupka. Zbog zatvorene gostione Lucija nudi da se svadbena proslava održi u dvorcu. Lale testira otvoreni brak sa Zlatom pokušavajući je napraviti ljubomornom s Lucijom. Zlata za sada ima strpljenja. Danica pokušava biti dobra osoba. Dino je doveo Katarinu u selo, no susret između nje i Danice ne prolazi glatko. Danica joj ne može oprostiti što ju je izbacila iz kuće zbog udaje za Vuka. Očekujući pomoć od Dunje, Danica se naljuti jer Dunja ne bira ničiju stranu, pa više ne želi biti njena kuma. Istovremeno, Dražen moli Danicu da ga usvoji kako bi dobio boravišnu i radnu dozvolu. Suzana mu objašnjava da to nije moguće i da mora oženiti Hrvaticu ako želi dobiti državljanstvo. Dražen se nakon potrage za majkom baca na potragu za ženom. Dino slavi svoje momačke dane i napije se. Ranko od njega čuje da je morao prisiliti Dunju da bude s njim. Ranko konfrontira Dunju, koja pobjegne od njega, ali baka Katarina objasni Ranku kako stvari stoje – Dunja je ucijenjena, Dino drži njenog brata Gorana. Ranko se skriva u Žaretovom autu odlučan da pomogne Dunji.

Epizoda 104/166 (03.03.2011.)
Dunja se sprema, danas se udaje. Svi oko nje su očajni, samo je Danica u uvjerenju da će Dunji biti dobro s Dinom. Ranko se sakrio u Žaretov prtljažnik i odlazi u Bosnu spasiti Gorana da spriječi vjenčanje. Svećenik Dominik (Ante Krstulović) iz Rudina voditi će obred umjesto Andrije koji i dalje ustraje u naumu da se ostavi svećeničkog poziva. Zlata i Lale u slobodnoj su vezi i traže partnere s kojima će otići na vjenčanje. Ranko pronalazi Gorana. Zajedno svladaju Žareta i bježe prema Dragošju. Žare se daju u potjeru za njima. Dino umjesto Ranka uzima Laleta za kuma – ništa neće stajati na putu da danas oženi Dunju. Doznaje što je Ranko napravio, vjenčanje se mora ubrzati. Katarina, Saška i Božo očajavaju nad Dunjinom sudbinom. Katarina se nada, a Dunja je pomirena sa svojom sudbinom iako se potiho nada spasu. Moli Andriju da opet postane svećenik ne bi li joj pomogao odugovlačenjem. Andrija pristaje. Ranko i Goran dolaze u Dragošje. Gorana će se sakriti kod Bože, a Ranko juri prema crkvi. Dino i Dunja su pred oltarom.

Epizoda 105/166 (07.03.2011.)
Ranko je zakasnio na vjenčanje i Dino je oženio Dunju. Božo skriva Gorana u bungalovu. Dino je bijesan na Ranka, koji mu otvoreno kaže da će učiniti sve da spasi Dunju od njega. Dino prijeti Dunji da će ubiti i nju i Ranka ako joj se Ranko još jednom približi. Žare slijedi Ranka do bungalova, upada, otima Gorana i dovodi ga na svadbu. Ranko misli da su mu sve lađe potonule, ali Božo ga uvjeri da se bori dalje za nju. Danica je puna gorčine prema Katarini, kojoj je fizički sve lošije za vrijeme svadbe i proslave. Katarina saznaje od Andrije da je Danica imala grozan brak s Vukom. Katarini bude žao Danice i pokuša joj se ispričati što nije razgovarala s njom sve ove godine, ali preponosna Danica joj ne može oprostiti. Lale moli Luciju da se pravi da joj se sviđa njegovo upucavanje za vrijeme svadbe. Zlata je ljubomorna.

Epizoda 106/166 (08.03.2011.)
Katarina umire i kaže Suzani da je blago skriveno u bunaru. Ostavlja Suzani obiteljski molitvenik. Suzana zataji dio o blagu Danici i ostalima, želi ga sama pronaći. Dunja nastoji ostati čvrsta, ali se Danica lomi i plače za Katarinom. Danica i Andrije se mire do kraja. Žare je isprebijao Ranka i govori mu da se ne približava Dunji. Ranko se ipak pojavi na sprovodu i izrazi Dunji sućut. Rankov dodir i pojava oslobode bujicu tuge u Dunji i ona se rasplače na grobu. Ranko daje obećanje na Katarininom grobu da će spasiti Dunju. Dino šalje Sašku i Laleta po kamion cigareta u Bosnu i obeća im platiti 1000 eura svakom. Saška je uvjerena da je riječ o nekoj važnijoj robi čim im toliko plaća. Dino im naredi da to obave bez pitanja. Saška i Lale preuzimaju kombi od Žareta u Bosni, i kreću prema Dragošju. Katarinina smrt poveže Laleta i Zlatu koji odluče prekinuti otvorenu vezu. Zlata se kune da voli samo Laleta i da će Draženu reći da se ne želi udati za njega.

Epizoda 107/166 (09.03.2011.)
Saška zbog Dine ne može pomoći otetim djevojkama. Dino govori Žaretu kako trebaju do sutra pričekati čovjeka koji će prevesti ‘robu’ preko granice i dalje u Europu. Lale kući dovodi prostitutku Danijelu (Vanda Božić). Zlata poludi kad ih ugleda za stolom kako doručkuju. Odlazi se potužiti Andriji ali velečasnog uopće više nije briga za njihovu vezu. Očajni Dražen pokušava sve kako bi se oženio, ali nijedna ga žena neće. Blizanke mu sugeriraju da se zaredi. Suzana laže Đuki zbog čega je kopala u dvorištu dvorca. Đuka joj ne vjeruje, a Suzana mu mora reći istinu – inače će on odati Luciji tko joj raskopava dvorište. Suzana i Đuka sklapaju pakt o zajedničkoj potrazi za blagom. Saška zavodi Žareta kako bi spasila cure. Zlata nagovori Dražena da se uredi i zaprosi Danijelu – ona će ga sigurno htjeti. Dražen je posluša, a Danijela ga odbije i prozre Zlatinu igru te se osveti poljupcem Laletu, što ne prolazi bez Zlatine reakcije. Suzana i Đuka ne nazlaze blago, a pred Lucijom su primorani skloniti se u podrum iz kojeg ne mogu lako izaći. Dino želi saznati da li je Dunja spavala s Rankom. Dunja odgovori negativno, što naljuti Ranka. Saška uspijeva osloboditi cure. Suzana i Đuka pokušavajući izaći iz podruma otkriju tajanstveni otvor u zidu.

Epizoda 108/166 (10.03.2011.)
Dino budi mamurnog Žareta i oni otkrivaju da su cure nestale. Žare odmah posumnja u Sašku, ali to ne kaže Dini već odluči sam zaprijetiti Saški. Irina nije pobjegla s ostalim djevojkama nego se vratila Saški u dućan. Bolesna je, Saška se sažali nad njom i da joj odjeće, a u zadnji tren je sakrije od Žareta. Dino je pratio Žareta do dućana, Žare mu prizna da je noć proveo sa Saškom i bocom rakije. Dino zbroji dva i dva, ovo je zadnji put da ga je Saška prevarila. Nasamari Emu koju odvede u kombi – Ema je oteta. Dražen i dalje uz pomoć Lucije i radija traži ženu. Danijela sklopi poslovni dogovor s Draženom – neka joj plati za vjenčanje. Dražen pristaje, ali ne i Danica koja se protivi takvom braku. Zlata saznaje da je Lale potrošio puno teško stečenih eura šepureći se s Danijelom i jako se naljuti na Laleta. Predlaže da se odvoje na neko vrijeme i dobro promisle o svojoj vezi. Ranko sreće Dunju i Gorana na groblju. Kako ne smiju biti viđeni od Dine, Goran im pomaže da budu sami, on će za njih lagati. Ranko i Dunja provode intimne trenutke u vatrogasnom domu. Đuka i Suzana su zatrpani u podrumu dvorca i ne odustaju od potrage za blagom. Đuka koristi Suzanin strah, ali Suzana je tvrda i zna što želi, a to nije ljubakanje s gostioničarem. Suzana pronalazi par antiknih novčića, ali Đuki pokaže samo dio, a ostale sebično sprema u džep, istovremeno tjerajući Đuku da nađe bunar. Za to vrijeme Suzana pronalazi nešto drugo što je jako preplaši.

Epizoda 109/166 (14.03.2011.)
Lucija pronalazi Đuku i Suzanu u podrumu. Đuka taji Suzani da je već pronašao kutiju sa blagom. Đuka saznaje za Zlatin i Laletov prekid i naslađuje se. Suzana pronalazi ključ sakriven u Katarininom molitveniku. Suzana zatekne Đuku dok pokušava otvoriti kutiju s blagom, i kaže da mu nikada neće dati ključ. Đuka traži u Suzaninom stanu ključ, a Suzana iz njegove kuće uzme kutiju, no Đuka je uhvati. Odluče zajedno otvoriti kutiju. Danijela (Vanda Božić) ne dolazi i Dražen shvati da ga je opljačkala. Mora ići iz Hrvatske. Župljani se usprotive i stanu pred inspektoričin auto.

Epizoda 110/166 (15.03.2011.)
Suzana i Đuka su razočarani, jer nisu našli blago, ali pronađu staru fotografiju grofice koja sliči Dunji i krsni list. Suzana shvati da je Dunja nasljednica i vlasnica dvorca. Đuka želi reći Dunji, ali Suzana ima drukčiji plan. Dino otkriva Saški kakva je Emina sudbina – biti će prodana. Očajna Saška mu otkriva da je Ema njegova kćer. Dino zove Žareta da spriječi prodaju, no možda je prekasno. Dino i Saška kreću u akciju Eminog spašavanja. Inspektoricu u nesvijesti dovode u ordinaciju. Dražen otkrije da ima visoku temperaturu. Dunja također pada pokošena istim simptomima. Dražen grozničavo pokušava otkriti o kojoj je bolesti riječ. Shvaća da se radi o epidemiji nepoznate bolesti, proglašava karantenu u Dragošju i obavještava vlasti.

Epizoda 111/166 (16.03.2011.)
U ovoj epizodi se prvi put pojavljuje Vesna Tominac u ulozi Melite.
Ranko probija policijsku blokadu i nosi lijekove da spasi Dunju. Dražen se sprema dati joj injekciju no sprečava ga Melita iz epidemiološkog zavoda. Tjera Dražena i preuzima medicinsku vlast u Dragošju. Suzana izlaže Đuki plan – krivotvorit će krsni list i na mjesto gdje piše otac nepoznat upisati Đukinog prdjeda Marka kao oca. Dvorac će biti njihov. Đuka se više zainteresira za ideju da njih dvoje, sada kao ortaci, spavaju zajedno. Suzana se snebiva ali pristaje. Dino i Saška upadaju u kuću u Austriji da spase Emu. Spriječava ih Rade prijeteći da će ubiti Emu ako ih ne ostave na miru. Počnu pregovarati o uvjetima prodaje. Dino im ponudi pet tisuća eura. Rade je nezadovoljan i traži više. Melita preuzima kontrolu nad selom i traži širitelja zaraze.

Epizoda 112/166 (17.03.2011.)
Ranko odlazi s Dunjom, a Dražen i Goran zatvore Melitu u ordinaciju. Dražen daje Dunji svoj koktel lijekova, ali Dunji postane još gore i bori se da ostane na životu. Ranko ipak odlazi po Melitinu pomoć, no kad se vrate, Dunji postane bolje. Melita ne vjeruje da joj je Draženov lijek pomogao, ali kad vidi njene nalaze, mora priznati da je Dražen bio u pravu. Inspektorica čeka Dražena da bi ga deportirala, ali kad on spasi Dunjin život, odustaje od prijave protiv njega i Dražen ostaje u Hrvatskoj. Božo optužuje Đuku kao širitelja zaraze. Liječnici vide da je Đuka zaključao Suzanu i pretpostave da gubi razum zbog bolesti. Žele izvaditi krv Đuki, no on se boji i bježi. Liječnici preko radija pozivaju građane da prijave Đuku. Đuka se skriva kod Zlate, koja njeguje Laleta koji leži u groznici.

Epizoda 113/166 (21.03.2011.)
Dino je pod dojmom činjenice da će postati otac i želi se zbližiti i sa kćerkom – Emom. Saška želi spriječiti Emu da sazna da je Dino njen otac i vlakom je šalje u Zagreb. Dino sačeka Emu pred školom, iznenadi se kad shvati da je nije bilo na nastavi, Saška laže da je kod prijateljice. Dunja saznaje da je trudna dva tjedna – dijete je, znači, Rankovo. Dvoumi se da li da mu kaže istinu, no odustane kad shvati kakve bi to moglo imati posljedice. Dunja odluči šutjeti kako bi ih sve zaštitila, laže Ranku da je dijete Dinovo. Suzana i Đuka se pokušavaju dokopati krivotvorenog rodnog lista koji je greškom završio kod Melite, uspijevaju. Sad nitko ne može osporavati da je Đuka grof kojem pripada dvorac. Suzana i Đuka su zadovoljni svojom prevarom. Melita se raspituje kod Zlate kako ide Laletu i dalje se pretvarajući da je njegova sestra. Zlata je oduševljena time što je upoznala nekog iz Laletove obitelji. Lale je u panici hoće li Melita Zlati otkriti svoj pravi identitet.

Epizoda 114/166 (22.03.2011.)
Saška saopći Dinu da više nikad neće vidjeti Emu. Dino bijesan odlazi Dunji i svom nerođenom djetetu. Melita se vrati u selo s namjerom da Laletu zagorča život. Preuzima Draženovu ordinaciju i useljava se Laletu u kuću. Lale čini sve kako bi namaknuo novac i vratio joj dug.Suzana pod svaku cijenu želi izbaciti Luciju iz dvorca. Zahtjeva od nje da iseli, jer je dvorac Đukin, što prisnažuje falsificiranim krsnim listom. Bijesna Lucija ih oboje izvrijeđa na radiju.Đuka se uživio u ulogu grofa. Podsmjehuje se seljanima i ljubazan je s Andrijom jer – plemstvo i crkva su uvijek išli ruku pod ruku. Goran sazna iz razgovora između Dina i Laleta da skrivaju švercane cigarete u prikolici. Ima plan – lažno obećaje Dunji da više neće praviti probleme. Upisat će se u školu i naći neki posao. Lale pokušava prodati kućanske aparate da isplati Melitu ali nitko nije zainteresiran. Na kraju posudi nekoliko tisuća kuna od Dina.

Epizoda 115/166 (23.03.2011.)
Lale spriječi Melitu da kaže Zlati da je Lale još u braku s njom. Melita prijeti Laletu da joj vrati dug, ili nikad neće dobiti razvod. Lale otkriva da je Goran ukrao Dinine cigarete iz prikolice. Melita sazna od Zlate da je Lale krivio bivšu ženu za raspad braka i emocionalno otuđenog sina za kojeg nikada nije imala vremena. Melita shvaća da je i ona bila kriva za raspad braka. U njoj raste krivnja što nije bila dobra majka, a pripiti Lale joj saspe u lice da je bila loša majka. Melita mijenja ploču i izvlači usred noći Laleta iz bračne postelje da mu kaže da ću mu oprostiti dug ako joj napravi dijete.Ranko pobijesni i uzima pušku nakon što sazna da je on otac Dunjinog djeteta. Kreće prema Daničinoj kući da ubije Dinu, ali ga Saška odgovori u zadnji čas, i kaže da ima plan kako strpati Dinu u zatvor, samo joj treba njegova pomoć. Ranko dolazi Dini da mu se ispriča i kaže da želi biti prijatelj s njim.

Epizoda 116/166 (24.03.2011.)
Melita postavlja Laletu ultimatum: ili će joj napraviti dijete ili mora odmah vratiti dug. Lale zatraži malo vremena i krene po selu tražiti jamca za kredit – neuspješno. Danica je kupila kokoš koja nese jaja kao na tvorničkoj traci. Želi se osigurati da joj se ništa ne dogodi. Polijeva ju svetom vodom i nikome od seljana ne da blizu. Posvađa se s Melitom koja traži od Danice certifikat za držanje kokoši kod kuće.Ranko se zbližava s Dinom, ali Dino posumnja u Rankove razloge i želi ga testirati. Dino prijeti pištoljem gazdi diska u Rudinama ,jer je istukao Gorana. Neka samo još jednom digne ruku na njega i ubit će ga. Suzana i Đuka se posvađaju oko dvorca. Suzana zaprijeti da će svima odati da je Đuka lažni grof. Blizanke saznaju da su varalice. Ukradu Suzani originalni rodni list i počnu ucjenjivati Suzanu i Đuku.Dino ponudi Laletu i Ranku “pravi posao”. Laletu kao rješenje novčanih problema a Ranku da testira njegovu odanost.

Epizoda 117/166 (28.03.2011.)
Danica preko radija traži svoju koku, ne sluteći da ju je Božo ukrao. Melita kuha kokošju juhu za Laleta, kako bi imao snage prije oplodnje. Danica zaključi da je Melita ukrala kokoš i napravila juhu. Huška Andriju protiv Melite, koja se brani da nije ni dirnula kokoš. Danica ne može dokazati Melitinu krivnju, pa iz osvete šalje Božu k njoj na pregled. Božo se žali na izmišljene bolove, kako Melita ne bi mogla postaviti pravu dijagnozu i izliječiti ga, te tako ispala nesposobna doktorica, no Melita prozre igru. Danica otkrije da je Božo ukrao njenu kokoš. Saška nagovara Ranka da obavi pljačku za Dinu – mora ako želi strpati Dinu u zatvor.

Epizoda 118/166 (29.03.2011.)
Ranko i Lale pokušavaju opljačkati kombi, Lale glumi poštara kojeg će kombi udariti, no kako je pretrpio Goranov udarac u međunožje, ne može kontrolirati vožnju biciklom i završi pod kotačima kombija – i to krivog. Goran kojeg je Dunja poslala da pomogne ne uspije Ranka odvratiti u naumu. Ranko shvaća da su napravili zasjedu za krivi kombi, no sreća im se osmjehne kad na putu kući ugledaju pravi kombi dok mu zaštitar mijenja gumu. Lale ostavi Ranka na cjedilu, te Ranka svlada zaštitar, i tjera ga u šumu. Za to vrijeme Lale se uspije dokopati trobe s novcem iz kombija, a Ranko završi uhvaćen, pod prijetnjom da mora skinuti masku s lica. Đuka i Suzana pod ucjenom blizanki uvjeravaju Andriju da ih vjenča. Đuka moli Zlatu da mu bude kuma, Zlata je ljubomorna ali to pokušava prikriti i pred Đukom i pred Melitom. Vjenčanje ne uspijeva, jer Suzana uspije prevariti blizanke da joj daju rodni list prije ceremonije. Ogorčene blizanke odluče pobjeći.

Epizoda 119/166 (30.03.2011.)
U ovoj epizodi se pojavljuje Vinko Štefanac.
Goran spasi Ranka od zaštitara, ali zaštitar mu vidi lice. Dino je zadobio povjerenje u Ranka iako je pljačka bila neuspješna. Dino sazna da je Lale zatajio jednu vreću novca i traži da Ranko prebije Laleta. Ranko to ipak ne može napraviti. Lale sam sebe izubija kako ne bi morao spavati s Melitom, ali Melita ga ne pušta na miru. Dunja je zabrinuta što Ranko posluje sa Dinom i dolazi kod Ranka, koji prizna da to radi zbog nje i otkrije da zna da je dijete njegovo, a ne Dinovo.Lale hoće isplatiti Melitu plijenom, ali u vreći s novcem eksplodira zaštitna boja. Očajni Lale se ipak ne može izvući od seksa s Melitom. Ona zakopava novac na groblju, što vidi Lucija i bude uvjerena da je Melita pljačkašica

Epizoda 120/166 (31.03.2011.)
Zlata od Melite saznaje da mu je Melita prva žena, a ne sestra. Melita zahtijeva od Zlate da ostavi Laleta na miru jer joj mora napraviti dijete. Lale moli Zlatu da zaboravi Melitu i sve mu oprosti. Zlata ostavlja Laleta.Policija pretražuje selo ne bi li našla pljačkaša. Imaju foto robot Gorana. Obruč se steže. Dunja moli Dina za pomoć ali on ne želi niti čuti. Ranko odjene Gorana u ženu i izvlači ga iz sela uz pomoć Dunje i Bože koji odvode policiju na krivi trag.Suzana odluči da se više neće derati na blizanke. Ako pogriješe neka ih kažnjava život.

Epizoda 121/166 (01.04.2011.)
Ranko želi preuzeti krivicu za pljačku i spasiti Gorana, ali ga Božo prekida. Goran optuži Dinu da je drugi pljačkaš. Danica i Božo pokušaju spasiti Gorana, no završe vezani lisicama i moraju prenoćiti u školi. Dunja ucijeni Laleta da joj da novac koji mu je ostao od pljačke. Policija uhiti Dinu, koji tvrdi da je u vrijeme pljačke bio s Dunjom, no Dunja ne potvrdi njegov alibi. Dino se zaprepasti kad policija u njegovoj sobi nađe opljačkani novac. Dini se smiješi zatvor, ali spašava ga njegova odvjetnica Suzana Gajs koja otkrije tko može potvrditi Dinov alibi – Danica. Đuku je strah da Suzana ne otkrije istinu o njegovom lažnom plemstvu i zato istjera Zlatu iz dvorca. Zlata traži smještaj kod Andrije i Lucije, ali oboje nemaju razumijevanja za nju.

Epizoda 122/166 (04.04.2011.)
Dino prijeteći pištoljem optuži Ranka da ga je izdao. Ranko se brani. Dino zatim optuži Laleta i uspije iz njega izvući da je samo štitio Dunju. Ranko se prestraši za Dunju. Dino zaprijeti Dunji i kaže joj da će je ostaviti živu samo zato što nosi njegovo dijete.Inspektor ispituje Gorana koji nipošto ne želi odati Ranka. I dalje ustraje u tvrdnji da je krivac Dino. Danica moli Đuku da pomogne osloboditi Gorana. Đuka je posluša i zaprijeti inspektoru da oslobodi nevinog dečka. Busa se da je grof na što inspektor odgovori da ne ometaju policijsku istragu. Policajac i inspektor odlaze s Goranom iz Dragošja.Lale s koferom i putnom torbom upada u ordinaciju i na galamu uvjeri Melitu da ga prati Njih dvoje hitno idu za Zagreb, a Lale ne otkriva pravi razlog.

Epizoda 123/166 (05.04.2011.)
Dino, Ranko i Goran su uspjeli pobjeći inspektoru, a Dino je ranjen u nogu. Ranko dvoji da li da mu pomogne, odluči napraviti dobru stvar što mu Goran zamjera. Uspiju doći do Žareta koji vodi Gorana na sigurno – u Švicarsku. Dino je zahvalan Ranku, zadužio ga je. Dino pokuša od Dunje dobiti zahvalnost jer je uspio spasiti Gorana od zatvora, Dunja ne oklijeva dati mu do znanja da unatoč svemu neće nikada biti sretna u braku s kriminalcem. Dino se želi odužiti Ranku uvodeći njega i Dunju u još veći posao – njih dvoje će prijeći granicu s novcem za otkup djevojaka iz bijelog roblja. Ranko surađuje i hrabri Dunju nadajući se da je to zadnji posao kojim će smjestiti Dini i riješiti ga se zauvijek.Zlata, Lucija, Lale, Melita i Dražen su u vlaku.

Epizoda 124/166 (06.04.2011.)
Ranko i Dunja nose Dinov novac u Bosnu kako bi ga zamijenili za putovnice. Žare pobijesni kad sazna da je Dino povjerio Ranku i Dunji njegov posao. Čeka ih na granici da im otme novce. Dunji i Ranku pukne guma na putu. Ranko je mijenja, a Dunja slučajno sruši dizalicu, i auto prignječi Ranku nogu. Dunja vozi do granice. Na prijelazu u Bosnu policija skoro otkrije novac, ali Dunja šarmira policajca. Sretni što su se izvukli, Dunja i Ranko uhvate romantičan trenutak i ljube se u autu. Žare im pokuca na prozor, praveći se da ga je Dino poslao. Tobože provjerava je li sav novac na mjestu, i pušta ih da krenu dalje.

Epizoda 125/166 (07.04.2011.)
Mafijaši traže svoj novac da im ne propadne investicija. Ranko se kune da je novac sigurno kod Žareta. Mafijaš pristaje da Ranko ode po novce ali zadržava Dunju kao garanciju. Ranko nalazi Žareta u kući gdje je držao Gorana kao taoca i krade torbu s novcem. Mafijaši puštaju Ranka i Dunju koji se zapute prema granici.Melita likuje pred Zlatom. Zlata se ne smije približiti Laletu na pedeset metara i prijeti joj policijom ako pokuša. Zlata odluči riješiti se Melite jednom zauvijek. Uroti se s Lucijom i Danicom. Zadatak im je dezavuirati Melitu na sve moguće načine.

Epizoda 126/166 (08.04.2011.)
Žare drži Dunju i Ranka. Zove mobitelom Dinu da mu donese novac u zamjenu za Dunju. Dino odustaje od silovanja Saške, i Laletovim mrtvačkim kolima kreće po Dunju. Saška se bijesna kreće osvetiti Dinu. Božo je hrabri da ga ubije. U ordinaciji punoj porazbijanog stakla Dražen nalazi Melitu na podu kako neutješno plače. Zlata otvara gostionicu kako joj je naredio Andrija koji pokušava uvjeriti žene da ostave Melitu na miru. Dražen i Melita upadaju u gostionicu a Dražen optuži Danicu da je ona porazbijala ordinaciju. Dolazi Đuka i odlučuje riješiti spor. Suđenje počinje. Ranko koristi Žaretovu nepažnju, baca se na njega i uspijeva mu izbiti pištolj koji pada pred Dunju. Dunja podiže pištolj i uperi ga u Žareta. Žare oduzima naivnoj Dunji pištolj, govori joj da se pozdravi s Rankom te udari Ranka po glavi.

Epizoda 127/166 (11.04.2011.)
Lale je ljut, jer je Melita lagala za sudsku zabranu i razbijanje ordinacije. Melita mu prizna da je to radila zato što ga voli – no Lale ju svejedno potjera iz kuće. Melita odlazi iz sela, ali je zaustave Dino i Ranko koji su dovezli onesviještenu Dunju. Melita mora Dunju hitno operirati zbog unutrašnjeg krvarenja. Uplašeni Dražen traži da zovu hitnu, ali nema dovoljno vremena i Melita obavi rizičnu operaciju uz Draženovu asistenciju. Operacija uspije. Danica oprašta Meliti i cijelo selo joj je zahvalno. Ranko i Dino se međusobno optužuju zbog Dunjinog stanja. Dinu grize krivica, i moli Dunju za oprost. Lucija je ogorčena na Dražena koji je branio Melitu. Lale dolazi u dvorac moliti Zlatu da mu se vrati, ali Zlata ne želi razgovarati. Lale postavlja šator pred dvorcem i odluči biti tu dok mu ona ne oprosti. Zlata šalje Đuku da ga otjera puškom. Đuka opali i Zlata uspaničeno misli da je ubio Laleta, no Lale je živ i sretan što vidi da ga Zlata ipak voli. No bijesna Zlata otjera Đuku i saspe u lice Laletu koliko ju je ponizio i čvrsto kaže da mu se nikada neće vratiti. Andrija želi utješiti Laleta, ali ne uspije i obojica se napiju. Andrija zaspe u šatoru.

Epizoda 128/166 (12.04.2011.)
Melita i Dražen pokušavaju reanimirati Dunju. Dino zove hitnu pomoć, jer sumnja u njihove sposobnosti, bijesan je jer saznaje da su joj dali previše morfija. Meliti nije jasno kako se to dogodilo, pazila je. Saška saznaje da je morfij namijenjen Dini uzela Dunja, u panici je. Liječnik hitne pomoći uspije pomoći Dunji, ali Melita i Dražen moraju snositi posljedice. Ranko tješi Dunju kako će uskoro njihovim problemima biti kraj – Dino ga obavještava da sutra odlazi odraditi posao s djevojkama, što je preduvjet da se ostvari Saškin i njihov plan da se riješe Dina.Tena i Lena fotografiraju uspavanog Andriju i Luciju u šatoru, uskoro cijelo selo sazna da su njih dvoje proveli noć zajedno. Andrija je meta izrugivanja iako se ništa nije dogodilo. Kako bi obranio svoju čast zamoli Suzanu i Đuku da na radiju govore u njegovu korist, ali poklekne i sam optuži Luciju da je krivica za cijelu situaciju najviše na njoj.

Epizoda 129/166 (13.04.2011.)
Ranko otvara kombi i promatra pet preplašenih, izgladnjelih i zavezanih djevojaka koje čekaju daljnju preprodaju na tržištu. Dino nagovara Ranka da izabere jednu koja mu se najviše sviđa i zabavi se. Ranko mora pristati, skrivajući gađenje. Uzima Sonju.Seljani se spremaju na svečani bal što ga priređuje grof Đuka povodom svog rođendana. Zlata želi iznenaditi Đuku poznatom tortom od karamele ali ju ljubomorna Suzana uništi bacajući u biskvit sol, papar i ostale začine. Suzana plati Danici da napravi tortu a da ispadne kako ju je tobože napravila Suzana. Andriji preko telefona biskup priprijeti neugodnim sankcijama, te on odlučuje prekinuti tračanje i proste riječi na radiju.

Epizoda 130/166 (14.04.2011.)
Ranko potajice prebacuje otete Dinine djevojke u Saškinu kuću i dogovara sa Saškom da pozove policiju kad on namami Dina u kombi s djevojkama. Ne sluti da mu ucijenjena Saška zajedno s Dinom sprema klopku. Dino čisti pištolj od svojih otisaka, i daje ga Ranku, tobože za zaštitu. Lucija vodi otvorene razgovore o seksu u svojoj radijskoj emisiji. Andrija zahtijeva da prestane, ali Luciji to nije na kraj pameti. Melita je ozbiljno shvatila poljubac s Laletom na Đukinom rođendanu, ali on sljedeće jutro ne želi imati ništa sa njom. Laleta pogodi kad ugleda Đuku i Zlatu kako se grle. Predstavlja se kao netko drugi i traži savjet u Lucijinoj emisiji o seksu, a ona mu kaže neka se osveti Zlati i spava sa drugom ženom.

Epizoda 131/166 (15.04.2011.)
Ranka uhapse zbog pljačke zaštitarskog vozila i pomaganja bjeguncu. Dino uhvati Dunju prije nego stigne do kombija u pokušaju da spasi Ranka. Ranko jasno vidi da Dino prijeti Dunji pištoljem i zato ne može policiji otkriti da je Dino glavni krivac. Inspektor Milan traži da Ranko otkrije tko je treći pomagač u pljački, ali Ranko ne želi reći ništa osim da mu je namješteno. Dino je ljut na Dunju i zaključa je u Loreninu ruševinu. Dunja uspije pobjeći.Policija dovodi Sašku koja laže da je vidjela Ranka maskiranog i naoružanog na dan pljačke i na dan Goranovog bijega. Saška ipak neopaženo daje Ranku nožić. Ranko se oslobodi i bježi policiji. Sretne Sašku kraj kombija s djevojkama i uskače u kombi jer im se približava Dino. Ne sluteći da je i Ranko u kombiju, Dino kreće prema Austriji. Dunja je u šoku kad to sazna od Saške.

Epizoda 132/166 (18.04.2011.)
Ranko dolazi u Austriju zajedno sa djevojkama. Rade i Lazo ga pronađu i uzmu za taoca. Rade ukaže kako će nazvati Dina, jer će on sigurno nešto znati o Ranku. Suzana prevede Danici pismo u kojem se misteriozni Amerikanac obraća Đukinoj majci Ljubici u vezi njihovog djeteta. Danica trijumfalno zaključi kako je to dokaz da Đuka nije nikakav grof.Zlata je utučena, jer je svjedočila Melitinom i Laletovom ljubavnom klinču. Đuka je nesretan, jer vidi da Zlata i dalje jako pati za Laletom. Prekori Laleta, jer je spavao s Melitom i ukaže mu da između Đuke i Zlate ničeg nije bilo. Lale se šokira i odlazi Zlati.Rade je saznao od Dine sve o Ranku. Dino mu naloži da pričeka Dinin sljedeći poziv u kojem će mu reći što će napraviti s Rankom. Dunja preklinje Dinu da poštedi Ranka. Zauzvrat će napraviti sve što traži. Kuhat će mu i prati te spavati s njim ako treba.

Epizoda 133/166 (19.04.2011.)
Rade vodi Ranka i ruskinju Sonju u šumu s namjerom da likvidira Ranka po Dinovom nalogu. Sonja uspije pobjeći ali stane u staru zamku za lisice. Rade ih vodi natrag u kuću, Sonji je od rane sve lošije, Ranko joj pokušava pomoći, ali mu Rade ne dozvoljava – liječit će je sutra kad stignu do odredišta. Ranko i Sonja se zbližavaju u zarobljeništvu. Dunja je očajna. Misli da je Ranko mrtav, za nju je sve izgubljeno. Đuka, Zlata i Danica pronalaze dnevnik Đukine mame Ljubice iz kojeg saznaju da je Ljubica ljubovala s nekim drugim a ne samo s Đukinim ocem. U to vrijeme u blizini Dragošja se snimala Bitka na Neretvi, u dnevniku pronalaze sliku Yula Brynnera i zaključe da samo on može biti Đukin otac. Đuka organizira gledanje filma Bitka na Neretvi kako bi bar tako upoznao oca obzirom da je Yul preminuo. Na projekciji se pojavi Božo, sjeća se on da je Ljubica varala muža, ali ne s Yulom već s kaskaderom Mišom.

Epizoda 134/166 (20.04.2011.)
Dunja odustaje od samoubojstva u jezeru. Dino je bijesan bijesan zbog njenog postupka, pa je zarobi u Daničinoj kući.Sonjino zdravlje se pogorša, ali Rade i Lazo nemaju razumijevanja za Sonjino fizičko stanje.Mišo uspijeva uvjeriti Đuku da mu je on pravi otac. Boži postane jasno da je Miši samo stalo do Đukinog novca. Danica ga također pročita, ali i podlegne njegovom šarmu.

Epizoda 135/166 (21.04.2011.)
Rade je ubio Sonju i tjera Ranka da je pokopa. Bezdušno joj skine medaljon sa slikom djeteta s vrata. Ranko pobijesni i onesvijesti ga lopatom. Savlada i Lazu, oslobađa djevojke i svi zajedno bježe.Dino je zabrinut za Dunju jer samo šuti i odbija jesti. Pozove Melitu da je pregleda. Dunja se otvori Meliti – priznaje da je razlog njene depresije drugi muškarac. Melita joj savjetuje da zaboravi sve i nastavi živjeti zbog djeteta. Dunja posluša i kaže Dinu kako će odsad biti bolja. Priopći Saški da je Ranko mrtav. Saška je shvrana, jer misli da je ona kriva.

Epizoda 136/166 (22.04.2011.)
Danica ulazi dvorac nakon što je izbacila Đuku. Đuka misli da je smrtno ranjen i zahtijeva da ga vode kod doktora. Dražen ga previje i ukaže da je rana bila bezopasna. Đuka i Zlata kreću u potragu za prenoćištom. Andrija uvrijedi Danijelu govoreći joj da ne želi večerati s prostitutkom. Danijela odlazi na vlak a Andrija je ljut na Luciju zbog njene prljave igre. Zatim odlazi za Danijelom i moli je da se vrati i pokuša ostaviti prostitucije. Organizira razgovor sa Saškom kao bivšom prostitutkom, no njegov plan ne prolazi baš najbolje. Ranko se vrati u selo, ali ga Božo onesvijesti s namjerom da ga preda policiji.

Epizoda 137/166 (25.04.2011.)
Ranko unatoč teškoj situaciji ima ideju kako si pomoći.Dunja saznaje od Bože da je Ranko živ, a Danica doznaje okakav je Dino kriminalac. Grize se što ga je branila i bila na njegovoj strani, ljuti se na Dunju što joj nije priznala istinu iako ih je Dunja time štitila. Božo, Danica i Dunja se ujedinjuju protiv Dine, ali neuspješno. Dino izbaci Božu i Danicu iz dvorca, prijeti im da će odvesti Dunju u Bosnu ako ih ne ostave na miru.

Epizoda 138/166 (26.04.2011.)
Melita i Zlata oplakuju Laleta. Svađaju se kome pripadaju njegove stvari. Odlaze na misu zadušnicu gdje Đuka slomljen prizna da je on ubio Laleta tako što ga je naljutio. Zlata podivlja. Melita angažira Suzanu da joj bude odvjetnica i pokrene tužbu protiv Đuke.Ranko se nađe u zatvorskoj ambulanti nakon lažnog pokušaja ubojstva. Pokuša pobjeći ali shvati da je vezan za krevet. Šokira se kad ugleda Maksa na krevetu pored. Maks je smrtno bolestan ali se razveseli jer će se napokon osvetiti Ranku i ubiti ga. U dosluhu je s medicinskom sestrom. Ranko je nemoćan.

Epizoda 139/166 (27.04.2011.)
Ranko se uspije osloboditi iz kreveta i zabiti Maksu smrtonosnu iglu. Uvuče se u mrtvačku vreću namijenjenu Maksu i pobjegne iz zatvora u mrtvačkim kolima. Policija kreće u potjeru za njim. Seljani javno optužuju Dinu da je kriminalac, otmičar i trgovac bijelim robljem. Dino im prijeti da ne zovu policiju i odlazi s Dunjom u dvorac. Suzana želi zvati policiju, no Saška ih uvjeri da se moraju sami riješiti Dine, ali prvo moraju osloboditi Dunju. Božo, kojem je Dino uzeo puške, trči u svoje tajno skrovište po novo oružje, ali nabasa na Ranka koji stiže u Dragošje. Suzana i Lucija zadržavaju policiju iza gostione dok se Ranko skriva u kući Lotar. Saška se iskrada u dvorac osloboditi Dunju, a Ranko ne može čekati na miru i uspije se neopaženo izvući iz stiska policije. Dino je zabrinut zbog pobune seljana protiv njega i tjera Dunju da bježe u Bosnu, no ona se opire.

Epizoda 140/166 (28.04.2011.)
Dunja i Ranko ne mogu pobjeći zbog policijske potjere. Dunja nastoji zadržati policiju, a Saška i Ranko skrivaju Dinovo tijelo u podrum. Inspektor pronalazi Dinov pištolj i siguran je da Dunja, Danica i Andrija znaju gdje je Ranko, no čak i Andrija laže da ne zna. Dok policija pretražuje dvorac, Ranko otkrije da je Dino živ, ali vjerojatno u komi. Zlata je bijesna jer je Lale napravio Meliti dijete i izbaci Melitu iz kuće. Mišo flertuje s Melitom, ali ona ga odbija. Đuka hoće utješiti Zlatu i ponudi se da joj on napravi dijete, no samo izazove još veći bijes. Melita spava u ordinaciji dok ne odluči hoće li se vratiti u Zagreb. Bojeći se da ne ode, Dražen uredi ordinaciju kao spavaću sobu, ali time samo razljuti Melitu.Andrija i Božo nagovaraju Mišu da navuče policiju kako bi Ranko mogao pobjeći iz dvorca, ali Mišo se ušplaši, pa to izvede Andrija koji biva i uhićen.

Epizoda 141/166 (29.04.2011.)
Saška ne ubija Dinu jer od Korane saznaje da je Ema nestala. Prekopa Dinove džepove i pronalazi nedavno slikanu fotografiju Eme. Očajna je jer shvaća da mu mora pomoći ako želi saznati gdje joj je dijete. Od Dražena uzima tablete, no Dino se i dalje ne budi iz kome. Ranko i Dunja su u bijegu u šumi, napokon sami uživaju u romantičnim trenucima. Ranko saznaje da Dunja nosi sina, sretan je. Tražeći Ranka u podrumu, nakon Suzaninog prokazivanja, policajac Milan ranjava Danicu. Kako bi izbjegli komplikacije zbog nepromišljenog pucanja u civila, policajci odlaze. Mišo se dodvorava Danici i oblijeće oko nje. Danica uživa, a Božo pati. Mišo mu ide na živce i izazove ga na boksački dvoboj.

Epizoda 142/166 (02.05.2011.)
Božo dolazi po Ranka i Dunju u šumu. Obavještava ih da nema opasnosti od policije, pratio je njihove smjene. Pozove ih da se sklone kod njega. Živjet će zajedno sad kad ga je Danica izbacila iz dvorca. Gabrijel (Antonio Franić) se oprašta od Sande. Odlazi jer ne želi upropastiti njen brak. Pojavi se Sandin muž i bijesno udari Gabrijela u nos. Gabrijel (Antonio Franić) odlazi u Dragošje i putem slučajno skoro pogazi Luciju. Lucija se zaljubljuje u njega na prvi pogled.Zlata se tužno prisjeća Laleta. Nabasa na Melitu koja u pošti traži vlasi Laletove kose. Želi ih dati na DNK analizu i dokazati da dijete koje Zlata nosi nije Laletovo.Đukino samopouzdanje je toliko poljuljano da odlučuje počiniti samoubojstvo. Stane na rub bunara i prijeti seljanima da će se baciti. Suzana ga nagovori da siđe i opali mu šamarčinu. I nju svi mrze pa ne razmišlja da se ubije. Neka prestane kukati i nastavi živjeti. Saška izmjenjuje poruke s Eminim otmičarima u ime Dina. Dino u nesvijesti nema pojma što se događa. Saška dogovori primopredaju Eme. Nađe se s otmičarima koji zbunjeni izostankom Dina bježe. Lucija s Andrijom moli boga za svoju novu ljubav. U oblacima je. Na misi ugleda Gabrijela koji ulazi u crkvu. Pomisli da su njene molitve uslišane. Gabrijel skine jaknu i otkrije svećenički kolar. Lucija je šokirana.

Epizoda 143/166 (03.05.2011.)
Andrija je tužan, ali ne i iznenađen zbog Gabrijela koji ga je došao zamijeniti. Gabrijel nastoji ostaviti dobar prvi dojam i povede misu pjesmom na gitari, ali Dragošjani ostaju hladni. Gabrijel izbjegava Luciju jer ga previše privlači. Mišo zaprosi Danicu, čemu Božo svjedoči. Danica je polaskana, ali ga odbije. Božo se smije Miši da hoće Danicu samo zbog dvorca, a ne i ljepote, pa navuče Daničin bijes na sebe. Božo i Mišo objave rat oko Danice, koja odlazi na ispovijed Andriji po savjet u vezi udaje. Andrija insistira da ju novi župnik Gabrijel ispovijedi. Nepovjerljiva Danica muči Gabrijela na ispovijedi i Andrija, koji prisluškuje, upada u ispovjedaonicu i istjera Danicu, govoreći da nije nikakav grijeh da se udovica oženi.Lucija se ne može pomiriti sa činjenicom da je Gabrijel svećenik, i na radiju čita crkvenu pjesmu posvećenu anđelu Gabrijelu, što Gabrijel shvati kao javno upucavanje i ljutito upozori Luciju da ga ostavi na miru.

Epizoda 144/166 (04.05.2011.)
Saška skriva Dina, netko lupa po prozoru. Saška u strahu otvori prozor pred kojim stoji Major i traži izdajicu Božu. Gabrijel moli za snagu da se odupre iskušenju. Andrija čuje njegove molitve ali Gabrijel mu prešuti vezu sa Sandom. Andrija ga svejedno tješi da će sigurno biti bolji župnik od njega. Gabrijel potrga pisma namijenjena Sandi i odluči završiti tu priču jednom zauvijek. Major (Božidar Smiljanić) nalazi Božu i napada ga zbog plakata na kojem je u nacističkoj uniformi. Božo se pravda da nema pojma o tome. Major testira njegovu odanost tekovinama partizanske borbe, Božo tone sve dublje. Dino je izgubio pamćenje i ne može hodati zbog udarca u glavu. Saška zaigra igru da dođe do Eme.

Epizoda 145/166 (05.05.2011.)
Danica je našla Gabrijelova ljubavna pisma i proziva ga pred Andrijom koji ga brani, što Danicu ne pokoleba. Gabrijel sanja Luciju i umjesto nje na javi poljubi Danicu kojoj je to čvrsti dokaz da je novi mladi pop ženskaroš. Mišo se potrudi obraniti njenu čast.Božo u suradnji s majorom Vrankovićem želi skinuti ljagu sa svog imena, pronalazi Mišin kofer sa fotografijama među kojima je i Mišina slika u nacističkoj uniformi. Kao dokaz to pokaže majoru koji zaključi da Mišu treba likvidirati, a Božo je nevin. Božo je sretan što mu je partija oprostila, ali je istovremeno zabrinut za Mišinu budućnost. S pravom, jer major odlazi u dvorac i otima Mišu pištoljem baš u trenutku kad ga je Danica odlučila nagraditi odlaskom na romantičnu večeru jer se osvetio napasnom Gabrijelu.

Epizoda 146/166 (06.05.2011.)
Danica se zabrine za Mišu koji je pao niz stepenice i pravi se nepokretan da iskoristi Danicu. Danica ga prima u dvorac i tetoši ali počinje sumnjati u Mišinu ozljedu. Dino uvjerava Sašku da je mislio ozbiljno oko obnove zavjeta, a ustvari samo provodi plan osvete. Ranko pokušava uvjeriti Sašku da se ostavi Dina ali ona i dalje vjeruje da se Dino promijenio te da ju s njim čeka vedra budućnost.Melita dobiva pismo naslovljeno na Laleta čiji sadržaj je iznenadi. Zaputi se u Osijek, a Dražen je prati. Odluči mu otkriti tajnu – u pismu je bila kazna za švercanje u tramvaju na Laletovo ime. Lale je sigurno živ i Dražen će joj pomoći da ga nađe. Dražen je razočaran. Danica prozre Mišinu igru ga i izbacuje ga iz dvorca.

Epizoda 147/166 (09.05.2011.)
Lucija i Gabrijel umalo se poljube, Andrija ih vidi. Šokiran, pokušava vratiti Gabrijela na pravi put. Tjera ga da fizičkim aktivnostima zaboravio na Luciju. Božo zaustavlja vlak i spašava Mišu. Božo i Mišo se zakače zbog Mišinih plakata. Danica činio sve ne bi li ih pomirila.Dino se pta zbog čega nema njega na obiteljskim fotografijama, no Saška ga uspije obmanuti – govori mu da je bio loš otac i muž, što Dina čini nesretnim. Saška trpa u aktovku stare novine da ga uvjeri kako ide platiti otkupninu.Gabrijel odlučuje prekinuti odnos s Lucijom. Lucija tužno pristaje shvaćajući da nema drugog puta.Saška uspije spasiti Emu ali prije no što s njom pobjegne želi se vratiti u Dragošje da upozori Dunju na Dina. Dogovara s Emom da je čeka na kolodvoru. Ema je očajna, odlučuje otići bez majke.

Epizoda 148/166 (10.05.2011.)
Gabrijel je šokiran – Sanda je ostavila muža i želi biti s njim. Gabrijel se uz pomoć Andrije želi riješiti Sande. Andrija je na prevaru vodi prema autobusu, ali ona bježi natrag u selo. Luciju kopka tko je ta žena, a Andrija zatiče Gabrijela u župnom uredu s Lucijom i Sandom. Gabrijel je već na rubu živaca i odluči istjerati Sandu. Saška uspije spriječiti Dinu da priđe Dunji. Dino želi znati zašto je bacila aktovku i lagala da nosi novce otmičarima. Saška ga uspije uvjeriti da nije ni imala novce, i nije htjela da on ode na sastanak, jer bi se to pretvorilo u krvav sukob. Saška odlazi na kolodvor naći se s Emom da pobjegnu od Dine, no shvati da je Ema otišla bez nje. Slomljena, bijesno napada Dina i optužuje ga da joj je uništio život. Uperi pištolj u njega. Dino ju preklinje da mu oprosti. Saška shvaća da je Dino njena sudbina i pada mu u zagrljaj.

Epizoda 149/166 (11.05.2011.)
Sanda je prespavala kod Lucije koja se trudi postati njena najbolja prijateljica ne bi li saznala pozadinu odnosa nje i Gabrijela, a ponajviše jesu li „konzumirali“ vezu. Sanda je Lucijina gošća voditeljica na radiju, idilu pokvari Sandin muž Nikola koji se javlja u eter, na putu je za Dragošje i želi svoju ženu natrag. Gabrijel je u panici. Andrija ga ne uspijeva smiriti niti zaštititi od bijesnog Nikole. Supružnici odlaze iz sela nakon što Gabrijel kažeSandi da među njima neće biti ništa. Saški se javlja Ema što je istovremeno smiri i uzruja jer ne zna koliko dugo može lagati Dinu koji želi u potragu za svojom kćerkom. Dino naziva policiju i shvaća da za njim nije raspisana tjeralica – Saška ga laže. Uzima njen pištolj i potajice odlazi van. Ugleda Dunju kako vješa rublje i prisjeti se njihovog vjenčanja. Dino prati Dunju u kuću i zatiče nju i Ranka kako vode ljubav.

Epizoda 150/166 (12.05.2011.)
Gabrijel nikako da se riješi žudnje za Lucijom. Andrija ga hrabri i savjetuje da nastavi uvježbavati zbor. No, Lucija i na satima pjevanja nastavlja svoju igru te uspijeva posvađati Andriju i Danicu. Gabrijel izbacuje Luciju iz zbora.Dino je odlučan sjetiti se svega. Želi da nastave svoj navodni prijašnji život, ponovno otvore dućan. Saška mu odgovara da se i dalje mora skrivati. Dino je sve sumnjičaviji.Đuka prihvaća posao konobara u gostionici. Suzana ga terorizira raznim zahtjevima i soli mu pamet za svaku sitnicu. Đuka trpi dok ga ismijavaju Zlata i Mišo koji komentira da očito Đuka ipak nije njegov sin, jer da jest – ne bi bio takav papak. Danica šalje Mišu da kupi svinjsku mast za eliksir mladosti Andir Danduk.

Epizoda 151/166 (13.05.2011.)
Šokirana Dunja bježi od Dina, a on kreće za njom, bez namjere da joj naudi. Ranko ih savlada i zaveže Dina, koji se pravi da im ne želi zlo. Saška se kune da se Dino promijenio i da se ničeg ne sjeća. Prizna Ranku i Dunji da je Dino Emin otac. Ranko ne vjeruje Dinu i želi ga prijaviti policiji, ali Saška ga moli da ga poštedi. Dino pobjegne i nastane panika, no Dino preda sebe i pištolj Ranku, pa neka on odluči kakvu kaznu zaslužuje. Ranku i Dunji je žao Saške koja očito voli Dina, pa odluče ne zvati policiju, ali Dino mora zauvijek otići iz sela. Dino pristane, ali ih zamoli da prije toga obnovi bračni zavjet sa Saškom. Đuka se upucava Zlati, no ona se naruga njegovoj debljini. Đuka vježba kako bi se doveo u formu. Zapjeva pod Zlatinim prozorom serenadu, ali ga Melita polije vodom.

Epizoda 152/166 (16.05.2011.)
Danica se zabrine za Mišu koji je pao niz stepenice i pravi se nepokretan da iskoristi Danicu. Danica ga prima u dvorac i tetoši ali počinje sumnjati u Mišinu ozljedu. Dino uvjerava Sašku da je mislio ozbiljno oko obnove zavjeta, a ustvari samo provodi plan osvete. Ranko pokušava uvjeriti Sašku da se ostavi Dina ali ona i dalje vjeruje da se Dino promijenio te da ju s njim čeka vedra budućnost.Melita dobiva pismo naslovljeno na Laleta čiji sadržaj je iznenadi. Zaputi se u Osijek, a Dražen je prati. Odluči mu otkriti tajnu – u pismu je bila kazna za švercanje u tramvaju na Laletovo ime. Lale je sigurno živ i Dražen će joj pomoći da ga nađe. Dražen je razočaran. Danica prozre Mišinu igru ga i izbacuje ga iz dvorca. Mišo se požali Suzani da ga je Danica htjela ubiti, a Suzana misli da ima rješenje.Dino otkriva karte i zaprijeti pištoljem Ranku i Dunji kad na vrata zakuca policija.

Epizoda 153/166 (17.05.2011.)
Danica bježi od inspektora Milana koji je želi privesti zbog pokušaja ubojstva Miše, i zatvori se u dvorac. Milan provali. Danica optužuje Mišu da ju je htio opljačkati i traže neka provjere njegov dosije. Milan pronađe nekoliko prekršaja, a Danici prijetizatvorom ako ne otkrije gdje se skriva Ranko. Danica odbija reći i vode ju u pritvor. Melita želi spojiti Đuku i Zlatu kako Lale, kad se vrati u selo, ne bi mogao biti sa Zlatom. Uvjerava Đuku da Zlata pati za njim, ali da se Đuka mora romantično potruditi oko nje ako je želi nazad. Obeća mu pomoći. Dražen se pravi da pomaže Meliti u tom planu, ali potajno govori Zlati protiv Đuke. Po Melitinom nalogu Dražen sastavi romantičnu pjesmu koju će Đuka nositi Zlati pod svoju, ali pjesma ispadne prosti bećarac, i Đuka se obruka pred Zlatom.Melita naređuje Draženu da sastavi pravu ljubavnu pjesmu, i Dražen, ponesen osjećajima prema Meliti, napiše novu, ali Zlata je ne želi pročitati i grubo otjera Đuku.

Epizoda 154/166 (18.05.2011.)
Danica u pritvoru zadaje glavobolje policajcima svojim ponašanjem. Inspektor Milan je spreman ići joj na ruku ako mu otkrije gdje se skriva Ranko. Danica ne popušta. Milan saznaje da Danica ima sina policajca i ucijeni je Damirom, no Danica je i dalje čvrsta. Istovremeno, Mišo više nije siguran u Suzanin plan i žao mu je Danice. Odlaze je posjetiti ali Danica nema sluha za njegova objašnjenja i davi ga pred policijom i Suzanom. Mišo bez obzira na njen ispad i dalje ne želi da ona završi u zatvoru. Suzana nije tip koji lako odustaje od zarade i pokuša se nagoditi s Danicom, odustat će od tužbe ako ona proda dvorac i da im novac. Iako ljuta, Danica nije sigurna što da napravi.Đuka pjeva Meliti serenade pred kućom na užas Zlate.

Epizoda 155/166 (19.05.2011.)
Danica odbija prodati dvorac u zamjenu za slobodu. Mišo shvati da voli Danicu, otkaže suzanine odvjetničke usluge i povlači prijavu protiv Danice. Inspektor Milan ipak ne pušta Danicu na slobodu jer želi doznati gdje je Ranko, no Danica je tvrd orah. Mišo namjerno napadne policajce, kako bi završio s voljenom Danicom u ćeliji. Milana izluđuju Daničine i Mišine ljubavne svađe i konačno mu popuste živci – zaprijeti im pištoljem da će ih ubiti.Melita zarobi Đuku i Zlatu u ambaru kako bi ih natjerala da se pomire. Đuka prizna Zlati da je znao da ga je varala s najboljim prijateljem Marinkom na dan kad je dobio odsustvo u JNA prije 35 godina i namjeravao zaprositi Zlatu. Zlata laže kako to nije istina. Đuka se u retrospekciji prisjeća tog dana, i ispriča nešto što Zlata nije znala – zašto je Marinko nakon tog dana zauvijek nestao iz sela.

Epizoda 156/166 (20.05.2011.)
Gabrijel i Lucija odlaze na nagradni put u Rim. Gabrijel jedva stiže na vlak zbog mokre svećeničke odore. Lucija mu želi pomoći sušeći odoru na prozoru vlaka no odora odleti kroz prozor. Gabrijel posumnja da je Lucija to napravila namjerno. Posvađaju se i siđu s vlaka. Trebaju stići po avionske karte, prijevoza nema, Rim se čini sve dalje.Ranko se ljuti na Sašku jer je pomogla Dinu da otme Dunju. Saška ga moli da joj oprosti i pravda se da je sve radila da spasi Emu. Ranko odlučuje krenuti u potragu za Dunjom. Dino voza naokolo Dunju u Laletovim mrtvačkim kolima. Grub je prema njoj i uvjerava ju da je još uvijek živa samo zato jer nosi njegovog sina. Čim rodi, ubit će ju. Dunja čini sve da se spasi. Uspijeva se domoći mobitela i pokušava se javiti Ranku. Mišo se želi dodvoriti Danici koja ga napada jer je stao na Suzaninu stranu.

Epizoda 157/166 (23.05.2011.)
Đuka spriječi Mišu da zapali birtiju i zaključa ga u njoj. Danica oslobodi Mišu i sili ga da smisli novi plan kako da istjeraju Suzanu iz sela. Mišo krade pismo namijenjeno Suzani. Danica pred svima otkrije sadržaj pisma: vlada daje Suzani otkaz na mjesto povjerenice. Suzana se šokira. Danica likuje, uvjerena da će Suzana sad morati otići iz sela jer ne može živjeti samo od birtije, ali Suzana hoće zasjesti na mjesto načelnice Dragošja. Danica zahtijeva demokratske izbore, i prijavi se kao protukandidat. Natjera Mišu da se ubaci kao špijun u Suzanine redove. Obje misle da Mišo radi za njih, ali i Mišo objavi svoju kandidaturu.Gabrijel i Lucija noće na cesti. Zamalo se poljube, ali ih prekida svađa bračnog para.

Epizoda 158/166 (24.05.2011.)
Dan je izbora novog načelnika u Dragošju. Suzana dogovara s Lucijom radio-emisiju o kandidatima. Danica natjera Mišu da povuče kandidaturu ali Mišo je prevari. Novine optužuju Gabrijele i Luciju za razvratno i huligansko ponašanje u motelu. Nitko od seljana ne vjeruje da se ništa nije dogodilo. Gabrijel je očajan jer Lucija ne želi razgovarati s njim. Dino tjera Dunju da nazove Ranka i namami ga u stupicu. Dunja ne želi, no Dino je ucijeni Eminim životom. Ranko nakon poziva kreće spasiti Dunju. Saška kreće s njim da pronađe Emu.Radio-emisija se pretvori u kaos. Kandidati se međusobno optužuju dok ih iznervirana Lucija nastoji smiriti. Izbori se ipak održe a Dražen je zadužen za brjanje glasova. Cijela birtija zanijemi očekujući rezultate izbora.Dino provodi svoj pakleni plan. Iskreno se ispričava Emi – ne bije nikad ne povrijedio i samo je blefirao da dođe do Ranka.

Epizoda 159/166 (25.05.2011.)
Dino i Ema su preživjeli nesreću. Ema se budi i pokušava pobjeći od Dine koji je zarobljen u olupini. Dino je moli da mu pomogne, Ema bježi od njega govoreći da mu se vratilo svo zlo koje je napravio. Dunja je i dalje zatočena u ložioni, pronalazi sporedna vrata koja pokušava otkopati. Nakon teške muke uspijeva, ali tada shvaća da su vrata zaključana. Dunja ne odustaje, metalnom šipkom obija bravu i otvara vrata. Sloboda je blizu. Ranko i Saška su čekali Dunju cijelu noć, Saška ga nagovara da se vrate u Dragošje, Ranko ne želi. Odluči sve prijaviti policiji, on će u zatvor, ali će policajci tragati za Dunjom i pronaći je. Saška ga jedva uspije odgovoriti od tog nauma jer se sama ne može boriti s Dinom i naći Emu.Melita pomaže Đuki da zavede Zlatu, nagovara ga da je čim prije zaprosi.

Epizoda 160/166 (26.05.2011.)
Ema bdije nad Dinom koji je zarobljen u razbijenom automobilu. Bodri ga da ostane budan. Dino se čudi što mu pomaže i zaključi da joj je ipak stalo do njega. Ema mu odgovori da ga mrzi ali ipak ga neće pustiti da umre na takav način.Melita čini sve da pomogne Đuki kupiti vjenčani prsten za Zlatu kako bi ju maknula od Laleta. Dražen negoduje i smišlja svoj plan. Odluči da neće pomoći Đuki kojeg bez novca u džepu ostavlja na cjedilu. Dražen nalazi Laleta u parku s Viki i radi paparazzi fotografije da ih pokaže Meliti.Vlasta dolazi paradirati Dragošjem kao nova načelnica Vimečine. Kako je Dragošje izgubilo autonomiju i pripojeno Vimečini, automatski je i načelnica Dragošja. Suzana joj se ulizuje da je imenuje svojom zamjenicom. Selo napada Vlastu koja im obznanjuje da planira u Dragošju napraviti deponij smeća. Ema oslobađa Dina koji ipak ne odustaje od osvete.

Epizoda 161/166 (27.05.2011.)
Melita čeka Laleta u Osijeku da razgovara s njim, ali kad vidi njega i Viki kako se toplo pozdrave, shrva se i ne priđe. Melita tuguje i Viki joj slučajno priđe da ju utješi, ne znajući da je Laletova žena. Viki joj priča o svom novom zaručniku i koliko se vole. Melita se naljuti jer pomisli da Viki priča o Laletu. Dražen stiže odgovoriti Melitu od suočavanja s Laletom, ali ona odluči da će se prvo obračunati s Viki, i napadne ju da je otimačica muškaraca. Melita se posrami kad ispadne da Vikin zaručnik nije Lale. Lale se pojavi i ugleda Melitu. Danica se pravi da voli Mišu, izmami ga iz prikolice i dovede u dvorac. Kad ga zaključa u spavaću sobu, Mišo shvati da je Danica u dosluhu sa Suzanom i da će biti serviran Vlasti da ga seksualno iskoristi. Danica se ipak premišlja i osjeća sve veću ljubomoru kad stigne Vlasta. Mišo zamoli Vlastu da mu ispuni posljednju želju – želi da mu Danica da blagoslov za seks sa Vlastom. Mišina sudbina je u Daničinim neodlučnim rukama.

Epizoda 162/166 (30.05.2011.)
Ranko i Dino se tuku pored beživotne Dunje. Dunja iznenada otvori oči i promuca. Ranko i Dino prekidaju borbu i odluče ju odvesti u bolnicu. Dino prevari Ranka i odlazi autom put bolnice sam s Dunjom. Ranko trči za autom.Danica bijesni osluškujući Mišu i Vlastu koji se spremaju voditi ljubav. Vlasta ne želi da Mišo samo naskoči na nju već želi i malo predigre. Danica ne izdrži i upada u sobu zajedno s Andrijom koji se šokira prizorom. Danica napadne Vlastu ne znajući da se ustvari ništa nije dogodilo. Vlasta prijeti: seljani će zbog njenog ponašanja snositi posljedice. Viki, iznervirana Melitinim i Draženovim napadom, daje Laletu otkaz. Lale shvati da ga za Osijek više ništa ne veže i sretan se odluči vratiti u Dragošje. Dražen je ogorčen što Melita ne želi reći Laletu za Zlatu i Đuku.

Epizoda 163/166 (31.05.2011.)
Lale se šokira kad sazna da je Zlata trudna, a on otac. Zlata pobijesni na Laleta nakon što se pretvarao mrtav. Lale ju moli da mu oprosti, ali Zlata ga prekriži za sva vremena i najavi kako se udaje za Đuku isti tjedan. Lale je shrvan, a bude mu još gore kad ga Mišo potjera iz prikolice. Lale preklinje Zlatu da mu se vrati, ali ona je odlučna. Melita laže Zlati da nije znala da je Lale živ. Lucija odgovara Gabrijela od puta u Afriku – to nije ono što stvarno želi. Gabrijel laže i njoj i sam sebi da želi ići u Afriku. Veza s Lucijom nikada ne bi uspjela, samo bi ostao povrijeđen. Lucija se naljuti i saspe mu da je postao svećenik zato što se boji života.

Epizoda 164/166 (01.06.2011.)
Ranko je u zatvoru. Inspektor Milan ga pokušava navesti da potpiše priznaje, što Ranko odbija i dalje tvrdeći da nije kriv. Dino je također u zatvoru zbog pucnjave na Luciju. Priznaje da je izgubio kontrolu zbog cijele situacije s „najboljim prijateljem“ Rankom koji mu je oteo ženu. Ema posjećuje Dina i moli ga da prizna krivicu i oslobodi Ranka, jedino tako ga može prihvatiti kao oca kojeg se neće sramiti. Mišo je u nevolji, Vlasta nije zadovoljna njegovim ponašanjem za vrijeme pucnjave na Luciju i traži da istovari pun kamion smeća u centru Dragošja. Mišo nije na čistu kako se približiti Danici i napraviti ono što ona želi, skoro je pregazi, a kako bi joj se umilio i dokazao da je na strani Dragošja, istovari kamion sa smećem na Vlastu. Danica i dalje nije zadovoljna jer je tako još više razljutio osvetoljubivu Vlastu.

Epizoda 165/166 (02.06.2011.)
Vlasta zatrpava Dragošje vimečanskim smećem. Suzana i Danica putuju u Osijek, a Mišo ih potajno prati. Suzana moli bivšeg ljubavnika Ivu, koji je sad župan, da vrati Dragošju status sela, ali on odbija. Dunja nagovori Ranka da posjete Dina, iako se Ranko protivi. Dunja se ispriča Dinu što mu je lagala da je dijete njegovo. Oprosti mu za svo zlo koje im je učinio. Dino je ljut i ne želi njihovo sažaljenje, ali Dunja je mirna – duša joj je sad čista. Dunja odlazi razgovarati s Ivom i ponudi mu dvorac u zamjenu za povratak Dragošju statusa sela. Danica se raduje pobjedi, ali Mišo, ne znajući za postignuti dogovor s Ivom, zaprijeti u zgradi suda bombom ako ih netko od nadležnih ne posluša. Mišo prekasno shvati da je zakasnio, a policija otkrije da je prijetio lažnom bombom. Danica je ipak oduševljena Mišinim herojstvom i oprašta mu.

Epizoda 166/166 (03.06.2011.)
Suzana pomaže Danici postaviti tablu Dragošje. Sklapaju pakt. Danica nudi Suzani mjesto njene zamjenice ali Suzana odbija- umorila se od svega.Ranko nespretno vježba kako će zaprositi Dunju. Smišlja tekstove i poeziju. Ništa mu se ne sviđa i sve je nesigurniji. U selo se vraća Dunjin brat Goran, čemu se Dunja neizmjerno veseli. Pripreme za vjenčanje su u tijeku. Sretni su samo Đuka i Melita dok Lale i Zlata potajno čeznu jedno za drugim. Dražen se ispovijeda Andriji i govori mu kako ne može preboljeti Melitu. Andrija ga tješi – Bog će se i za njega pobrinuti, samo neka ima vjere. Sve će biti u redu.Mišo je oslobođen optužbi za teroristički čin. Vraća se u Dragošje i pada u zagrljaj Danici. U selo zbog vjenčanja dolaze Korana, Zrinka, Sebastijan, Božo i Spomenka. Božo i Spomenka se prisjećaju zajedničkih dana u Dragošju. Božo joj oprezno predloži da ostanu i ne vraćaju se natrag u starački dom. Spomenka prihvaća. Saška i Ema posjete Dina u zatvoru. Oproste mu i obećaju da će dolaziti u posjete.Lale priznaje Zlati da je zaljubljen u nju. Melita shvati da nema što tražiti s Laletom. Njegovo srce pripada drugoj…

Program mog televizora