Televizijski povratak Doris Pinčić u vamp izdanju

Poznata Zadranka posljednjih dana sve više vremena provodi na setu nove RTL-ove dramske serije “Vatre ivanjske”, u kojoj glumi lik lijepe, inteligentne, zanosne i vrlo tajnovite Magdalene.

Doris P Rogoznica

Novi lik Doris Pinčić Rogoznice poprilično je drugačiji od onog na koji su je hrvatski gledatelji navikli gledati, a to se može primijetiti već i na prvim promotivnim fotografijama koje su snimljene prije nekoliko dana na setu u zagrebačkom Jadran filmu.

I sama Doris, majka 6-mjesečnog sinčića, koja se prije nekoliko mjeseci vratila i voditeljskoj ulozi na radiju, zadovoljna je novom ulogom i ekipom s kojom radi, a među kojima je sama krema hrvatskog glumišta – Ksenija Pajić, Frane Perišin, Ornela Vištica, Filip Juričić, Aleksandar Cvjetković, Lela Margitić, Linda Begonja, Alen Liverić, Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Jan Kerekeš, Iva Mihalić, te mladi protagonisti Slaven Španović i Nevena Ristić.

– “Magdalena je veliki glumački izazov za mene, a izazove u životu općenito obožavam. Svaku ulogu doživljavam vrlo osobno, jer je to dio mene u trenutku u kojem je iznosim. Nadam se da će publika to osjetiti i da se neće ljutiti na mene što ću, kao što se vidi iz vizualnog identiteta uloge, ponekad spletkariti protiv glavnih protagonista. Valja imati na pameti da se i ona sama bori protiv svojih nesigurnosti i za ljubav, iako je put do pakla, zna se, jako često popločan dobrim namjerama” — kaže Doris.

Serija “Vatre ivanjske” počinju se prikazivati od 25. kolovoza u 20 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.