RV Marko Ines Jelena

Ruža vjetrova: Marko i Ines na kušnji zbog Jelene?

Novi lik u popularnoj dramskoj seriji RTL Televizije dodatno će unijeti nemir u živote vaših najdražih likova. Jelena će otkriti dobro čuvanu tajnu zbog koje će Marko i Ines ponovno preispitati svoju ljubav!

RV Marko Ines Jelena
Ruža vjetrova: u Novoj godini novi lik donosi oluju u živote Ines i Marka

Novi lik, Jelenu, glumi Karmen Sunčana Lovrić. Karmen je rođena 24.03.1986. godine. Mladu glumicu već smo imali priliku vidjeti u dramskoj seriji ‘Zabranjena ljubav’ u ulozi Monike. Osim uloge u ‘Zabranjenoj ljubavi’, Karmen je glumila i u edukativno-igranom filmu “Komunikacija”, te u ulozi kradljivice u kratkom igranom filmu “Kradljivica sata”, ali i u mnogim televizijskim reklamama.

Jelena je djevojka koju život nije mazio. Majka je dječaka sposobna podnijeti bilo kakvu žrtvu da svome djetetu pruži dobar život, no isto tako bi ga iskoristila da dođe do cilja. Iako izvana izgleda dobronamjerno, Jelena je manipulator bez skrupula. Kako će se to odraziti na obitelj Odak u koju će se pokušati uvući, vidjet ćemo u narednim epizodama.

Vjetrovi su ponovno zapuhali u neželjenom smjeru, a kako će se to odraziti na živote vaših najdražih likova saznajte u četvrtak, 05. siječnja 2012. na RTL Televiziji. Svoju najdražu sapunicu pratite od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.