Izvještaj Matrix (Threat Matrix)

U bunkeru smještenom duboko pod zemljom negdje u Washingtonu najbolji agenti CIA-e, FBI-a i NSA-e udružuju se kako bi postali dio američkih snaga i nacionalne sigurnosti.

Izvještaj Matrix
ABC-jeva dramska serija u 16 epizoda na Novoj TV

Svako jutro u 8 sati predsjednik dobiva – izvještaj Matrix, u kojem su navedene sve prijetnje koje mogu ugroziti SAD. Da bi se što uspješnije borio protiv prijetnji, predsjednik formira elitnu jedinicu…
U bunkeru smještenom duboko pod zemljom negdje u Washingtonu najbolji agenti CIA-e, FBI-a i NSA-e udružuju se kako bi postali dio američkih snaga nacionalne sigurnosti (USA Homeland Security Force). Njihova je zadaća očuvati SAD od terorističkih napada i ostalih prijetnji koje su u nizu povjerljivih dokumenata, pod nazivom „Izvještaj Matrix“, došle do američkog predsjednika. Vođa ove specijalne jedinice je John Kilmer, 42-godišnji nekadašnji agent FBI-a koji je upućen u sva tehnička, sigurnosna i ostala svojstva Bijele kuće. Kilmer je odgovoran samo osornom pukovniku Rogeru Atkinsu koji je jedina veza s predsjednikom. Kilmera najviše smeta to što je s njim u timu i njegova bivša supruga, specijalna agentica Frankie Ellroy-Kilmer. Frankie je 35-godišnja izvrsno obučena specijalistica CIA-e. vještak za psihološke profile i stručnjak za ispitivanje. Uspješna je u slamanju i najgorih zločinaca.

Ekupu koja brine za sigurnost Amerike čine Mohammad „Mo“, 34-godišnji Amerikanac egipatskog podrijetla, nekadašnji CIA-in operativac na Srednjem istoku, Lia „Lark“ Larkin, 36-godišnja FBI-eva forenzičarka, Tim Vargus, 28-godišnji bivši agent DEA-e iz Miamija, potom Jelani, 24-godišnji Amerikanac afričkog podrijetla, kompjutorski genijalac koji uspješno presreće telefonske, fax i radiosignale diljem svijeta, a specijalnost mu je dobro poznavanje najnovije Nasine tehnologije. Dio tima čini i supersposobna Holly Brodeen, mlada Jelanijeva kolegica, kompjutorska stručnjakinja NSA-e, koja ima problema sa sluhom.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.