Rebelde - druga sezona

Rebelde – od sada i u Videoteci Doma TV!

Nakon što je Nova TV novitetom videoteke svojim korisnicima omogućila uslugu gledanja propuštenih najdražih serija i emisija, njena mlađa sestra Doma TV odlučila je krenuti istim putem.

Rebelde - druga sezona

Jedno je sigurno. Kad sljedeći put propustite “Rebelde”, nećete puno očajavati, čupati kosu i brže bolje na internetu tražiti raznorazne torrent stranice s kojih ćete ilegalno pokušati skinuti nove dogodovštine Roberte, Miguela, Mie i ostalih. Sve vaše molbe i zahtjevi u kojima ste pitali „pa kad će više Rebelde biti dostupna online“, „što čekate više, molim vas stavite to“ napokon su uslišeni. Od danas (9. veljače), vaša omiljena serija napokon postaje dostupna u Videoteci! Videoteka je koncipirana na isti način kao ona na stranicama Nove TV: jednostavnim klikom ulazite u izbornik, birate seriju koja vas zanima i uživanje može početi. Uostalom, ako vas nešto i prekine pri gledanju, uvijek možete stisnuti pauzu, riješiti problem i vratiti se pred monitor.

Sad, vjerojatno se pitate što je s drugim serijama, zašto pričamo samo o “Rebelde”?. Da li će i ostale ugledati svjetlo weba ili će ostati dostupne samo na televiziji? Odgovor je vrlo jednostavan – “Rebelde” kreće prva, ali nju, odmah u stopu, slijede i druge! Tako da ćete do kraja sljedećeg tjedna moći gledati sposobnost zaobilaženja istine kod “Slatkih malih lažljivica”, vještinu kradljivaca u “Kameleonima”, pravovremene reakcije liječnika u “Hitna Miami”, priču o majci i djeci u “Mojim kćerima”, a ako još uvijek ne znate pokrete valcera, bolera i tanga pomoći će vam emisija “Znate li plesati?”.

»Rebelde @ OYO.hr«

Iako će videoteka biti bazirana većinom na stranim serijama, kojih će vremenom naravno biti sve više i više, nismo zaboravili ni na domaću produkciju. Tako ćete uz nas naučiti sve o dizajnu, arhitekturi i nekretninama u “Domi IN”, dok će vam s druge strane “Mamin svijet”, uz voditeljicu Mirnu Maras Valentić, pokazati razne stadije trudnoće i roditeljstva.

5 misli o “Rebelde – od sada i u Videoteci Doma TV!”

  1. ne znam dali itko od produkcije zaista cita ove komentare, ali moram priznati da sam pomalo razocarana jer sam vec ostavila nekoliko komentara, ne dobivsi odgovor ni na jedan od njih. sam projekt videoteke je zaista genijalan, velike pohvale za to..zamjerdba je da ste propustili staviti 109. epizodu rebelde-a..zanima me zasto je to tako i da li je ikako moguce da je sto prije objavite?.. takoder me zanima zasto u videoteci nisu sve najavljene serije (slatke male lazljivice, hitna miami…) unaprijed zahvaljujem na odgovoru.. :)

  2. Ovo je zaista fantastična vijest – tako da svi koji ne stignemo vidjeti epizodu uvijek je možemo ponovno pogledati – i to s prijevodom na hrvatski… SUPER za Domu TV…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.