Big Brother 6.

Za 12 kandidata regionalnog Big Brothera, u kojem po prvi puta sudjeluje Hrvatska, od 13. ožujka u 20 sati, privatnost će prestati postojati.

Antonija Blaće
Antonija Blaće voditeljica je i šeste sezone Big Brothera

Neće moći jesti, spavati ni plakati, a da cijela nacija za to neće znati!

Smješteni u beogradskom Pionirskom gradu, u kući na Košutnjaku, dvanaestero stanara svoju će privatnost predati u ruke Big Brotheru. Što god stanari radili, 24 sata dnevno pratit će ih oči kamera jer Big Brother vidi i čuje sve, čak i u mraku! Smješteni u potpuno kontroliranom okruženju, bit će potpuno u milosti Big Brothera i ljudi s kojima će dijeliti Kuću. Njihove zgode i nezgode gledat ćemo svakodnevno od ponedjeljka do subote.

Dvanaest kandidata iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, koji se nikad prije nisu sreli, živjet će zajedno 106 dana, potpuno izolirani od vanjskog svijeta bez mobitela, novina, televizije, kompjutera i bez onoga što će većini ipak najteže pasti – svojih najmilijih. Bit će potpuno sami – osim što će ih svaki dan pratiti stotine tisuće gledatelja. Ipak, primamljiva novčana nagrada od 100 tisuća eura zasigurno će mnoge od njih natjerati da se nametnu kao vođe ili pak neposlušni ‘sljedbenici’, no na kraju će samo jedan od njih ‘opstati’ u zajednici gdje je bitno ostati svoj.

Svake nedjelje voditeljica Antonija Blaće će se, uz još jednog voditelja produkcijske kuće ‘Emotion’, javljati uživo iz studija ili ispred Big Brother kuće, gdje će nas zasigurno do zadnjeg trena držati u neizvjesnosti s pitanjem tko napušta Kuću, a tko ostaje. Stoga, držite se i pripremite za najluđe produciranu vožnju najpopularnijim reality showom na svijetu!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.